Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
αν παει καπιος με λεφοριο στην μολδαβια (γιατη τα αεροπορικα εινε πανο απο 300ευρω) χρειαζετε καπια βηζα η' μονο διαβατηριο? μηπως γηνετε και με ταυτοτητα να γλιτοσουμε και το 80αρι του παραβολου για διαβατηριο?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ταλαιπωρεια με λεωφορειο,μπεσ στο παμε διακοπες,εχει καλες τιμες.απο κιεβο παντα αεροπορικα παω οδησσο,εκανα λαθος να παω μια φορα με μεγαλο ανετο λεωφορειο 7 ωρες ηταν κολαση.απλα δεν σχεδιαζα να παω οδησσο,ετσι εκτακτα πηγα και νομιζα θα δω καμια αλλη περιοχη στον δρομο.απο σοφια-σαλονικη εδωσα τωρα 170 αεροπορικο μονης κατευθηνσης,δεν παω με λεωφορειο ποτε ξανα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γιατη βρε φιλε με ενα 200αρι καθεσε ενα 4ηρε παραπανο
Αστο σου λεω,πηγαινε Κατερινη καλυτερα να κανεις κανα μπανακι,θα ειναι και τιγκα απο τσεχες και σλοβακες εκει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ταλαιπωρεια με λεωφορειο,μπεσ στο παμε διακοπες,εχει καλες τιμες.απο κιεβο παντα αεροπορικα παω οδησσο,εκανα λαθος να παω μια φορα με μεγαλο ανετο λεωφορειο 7 ωρες ηταν κολαση.απλα δεν σχεδιαζα να παω οδησσο,ετσι εκτακτα πηγα και νομιζα θα δω καμια αλλη περιοχη στον δρομο.απο σοφια-σαλονικη εδωσα τωρα 170 αεροπορικο μονης κατευθηνσης,δεν παω με λεωφορειο ποτε ξανα.
Εσυ μιλας για 7 ωρες.Εδω μιλαμε για πανω απο 24ωρες με λεωφορειο! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Το σκεφτεσαι να καθεσαι σε ενα καθισμα για 26-27 ωρες  :headbang: :headbang: :headbang:!
  Αν καποιος ειναι Μολδαβος και δουλευει Ελλαδα τοτε ναι θα ψαξει να βρει το φθηνοτερο μεσο για να παει πισω Μολδαβια οταν εχει αδεια αλλα για καποιον που παει για διακοπες αν ειναι οι διακοπες να ειναι μια ταλαιπωρια  :2funny:.Σημερα μου ειπανε για εναν που πηγε Ελλαδα απο Αγια Πετρουπολη με ποδηλατο  :2funny: ειναι λεει φανατικος ποδηλατης!ο καθενας οπως τη βρισκει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Εσυ μιλας για 7 ωρες.Εδω μιλαμε για πανω απο 24ωρες με λεωφορειο! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:Το σκεφτεσαι να καθεσαι σε ενα καθισμα για 26-27 ωρες  :headbang: :headbang: :headbang:!
  Αν καποιος ειναι Μολδαβος και δουλευει Ελλαδα τοτε ναι θα ψαξει να βρει το φθηνοτερο μεσο για να παει πισω Μολδαβια οταν εχει αδεια αλλα για καποιον που παει για διακοπες αν ειναι οι διακοπες να ειναι μια ταλαιπωρια  :2funny:.Σημερα μου ειπανε για εναν που πηγε Ελλαδα απο Αγια Πετρουπολη με ποδηλατο  :2funny: ειναι λεει φανατικος ποδηλατης!ο καθενας οπως τη βρισκει.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
το βαλκαν εξπρες ποτε αναχωρει απο αθηνα-κισινιοβ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το βαλκαν εξπρες ποτε αναχωρει απο αθηνα-κισινιοβ?
Η Balkan Express εχει τα ιδια δρομολογια που ειχε.Μει ειδηκες τιμες πολυ μεγαλες εκπτωσεις!Μονο ακυρωσε το δρομολογιο με κα'ι'κι Λάρνακα-Οδησσος με μια σταση στον Πειραια.

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
αν παει καπιος με λεφοριο στην μολδαβια (γιατη τα αεροπορικα εινε πανο απο 300ευρω) χρειαζετε καπια βηζα η' μονο διαβατηριο? μηπως γηνετε και με ταυτοτητα να γλιτοσουμε και το 80αρι του παραβολου για διαβατηριο?
 :think: :think: :think:
με ποσο υπολογιεισ να μενεις την μερα?
με ποσα υπολογιζεις να γαμας την μερα?
αυτα σε απασχολησαν καθολου? ;)
επειδη βλεπω κ κοιτας το 80αρι του παραβολου για το διαβατηριο για ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
εχω γνοστο εκει και για 15 μερες διαμερισμα με τα βασικα στο κεντρο 100 ευρω
φαγητο 15 ευρω την μερα (θα μαγηρεβω οπως και εδω που μενο μονος μου) οσο για τα 5 χρονια του διαβατηριου απο του χρονου ουτε στο χωριο μου δεν θα μπορω να πηγενω!
Υ.Γ. συγνομη για (τα ορθογραφηκα) λαθη μου

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
φαγητο 15 ευρω την μερα (θα μαγηρεβω οπως και εδω που μενο μονος μου) οσο για τα 5 χρονια του διαβατηριου απο του χρονου ουτε στο χωριο μου δεν θα μπορω να πηγενω!
μην πας,με τετοιο μπατζετ πλαν,,,,απλα....θα χασεις κ τα λιγα που εχεις κ θα νταουνιαστεις..
imop
παντα..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα φιλε,με 100 ευρο 15 μερες αχουρι θα ειναι.στο booking com αρχιζουν απο 30-35 την μερα τα εμφανισιμα στο κεντρο.εισαι βεβαιος για τον φιλο οτι θα σε κανονισει η μολις πας θα τα μασα?μην βασιζεσαι και πολυ σε αλλους.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
μην πας,με τετοιο μπατζετ πλαν,,,,απλα....θα χασεις κ τα λιγα που εχεις κ θα νταουνιαστεις..
imop
παντα..
γιατί ρέντ? εσύ όταν πας με πολύ λιγότερα την βγάζεις  :2funny:
κοιμάσαι στο αμάξι και τον φραπέ η το τσάι σου πάντα στο κερνάνε άλλοι  :2funny:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα φιλε,με 100 ευρο 15 μερες αχουρι θα ειναι.στο booking com αρχιζουν απο 30-35 την μερα τα εμφανισιμα στο κεντρο.εισαι βεβαιος για τον φιλο οτι θα σε κανονισει η μολις πας θα τα μασα?μην βασιζεσαι και πολυ σε αλλους.
σωστος

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πως δεν σας γαμισε το κωλο τοτε ο Σόριτας που τον απειλουσατε και του βριζατε την οικογενεια  :2funny:Τα'χε παρει ασχημα δηιγουταν στο ΟΠΑ πως ειχε παρει τηλεφωνο τον Ρεντ και του ειχε πει αν σε βρω θα σε πνιξω :2funny: ο Ρεντ ειχε χεστει πανω του :2funny: και εψαχνε κ'εσενα να σε  :uzi:Ο Σόριτας ειναι 1,85 και γεροδεμενος και τα'χε παρει τοτε με της  :jerking: σας.Ειχατε χεστοι πανω σας  :2funny:Μαγκια απ'το πληκτρολογιο ξερεις να πουλας  :2funny:Συνεχισε να κρυβεσαι  :2funny:

Μήτσο να με συγχωρείς, αλλά δεν είσαι καλά πληροφορημένος. Δεν έχω διηγηθεί ποτέ στο ΩΠΑ τι έχω συζητήσει με τον RED. Επίσης, δεν είμαι 1.85, αλλά 2.00 πρώην ΟΥΚ3.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο σοριτας ειναι αντρας !!! και γαμουσε στην μολδαβια κανονικες κοπελες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:και οταν δημηουργηθικε παρεξηγηση δοθηκαν εξηγησεις και ελιξε το θεμα και ποτε δεν εβρισε απειλησε εκβιασε εβγαλε τον κολο του στο διαδηκτιο σαν και σενα κουφιοκεφαλε!!!!  να νε καλα οπου και αν ειναι ο ορεινος που σε ρε σοριτα?????????? να γουσταρουμε!!!!!!!!:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: !!! με τον κολο εχεισ θεμα βλεπο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Διευκρινίζω ότι δεν έδωσες ΠΟΤΕ εξηγήσεις. Όσες φορές βρέθηκα στην Μολδαβία και στην Ρουμανία, προσπάθησα να σε συναντήσω για να μου δείξεις πόσο άντρας είσαι, αλλά ήσουν πάντοτε απησχολημένος. Θέλω να ελπίζω ότι δεν το έκανες επίτηδες.... Το να απειλείς τα παιδιά κάποιου δεν είναι παρεξήγηση, είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια. Και για εσένα, μπορεί να έχει λήξει το θέμα, μπορεί να είσαι συνθισμένος να απειλείς τις οικογένειες αυτών που έχουν διαφορετικές απόψεις με εσένα, για εμένα όμως, σε διαβεβαιώ, δεν έχει λήξει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Διευκρινίζω ότι δεν έδωσες ΠΟΤΕ εξηγήσεις. Όσες φορές βρέθηκα στην Μολδαβία και στην Ρουμανία, προσπάθησα να σε συναντήσω για να μου δείξεις πόσο άντρας είσαι, αλλά ήσουν πάντοτε απησχολημένος. Θέλω να ελπίζω ότι δεν το έκανες επίτηδες.... Το να απειλείς τα παιδιά κάποιου δεν είναι παρεξήγηση, είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια. Και για εσένα, μπορεί να έχει λήξει το θέμα, μπορεί να είσαι συνθισμένος να απειλείς τις οικογένειες αυτών που έχουν διαφορετικές απόψεις με εσένα, για εμένα όμως, σε διαβεβαιώ, δεν έχει λήξει.
Ο RED εχει εκαφανιστει απο εκεινα τα μερη ειναι Ελβετία και δουλευει οδηγος σε ενα νοσοκομειο οδηγει ενα φορτηγακι που μεταφερει ιατρικα υλικα (ιατρικα μηχανηματα,αιμα,σπερμα κλπ.) ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.Τον Davarits λιγακι δυσκολο να τον βρεις γιατι ξερει πολυ καλα να  κρυβεται  :2funny:.Παντος αν τον πετυχεις πριν τον  :s&m_1: βγαλτον σε παρακαλω μερικες φωτογραφιες σε παρακαλω και στειλτες μου  :2funny: και  ξυλο να μην του ριξεις να διαρευσουν οι φωτογραφιες του θα ειναι γ'αυτον η χειροτερη τιμωρια που θα μπορουσε να παθει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom