vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
? Πότε ? Για δώσε λίνκ.χαιβανια ερχεται και ο σαμαρας μολδαβια
? Πότε ? Για δώσε λίνκ.χαιβανια ερχεται και ο σαμαρας μολδαβια
Ναι Μακη ερχεται τον καλεσαν οι καινουργιοι Ελληνες .Θα τον πανε και στο καινουργιο μερος αραγε?? Πότε ? Για δώσε λίνκ.
Κύριοι το κολόπαιδο μας ήρθε στο κισιναου και αφού τον υποδεχθήκαμε του βρήκαμε σπίτι τον ταΐσαμε τον ποτίσαμε και τον βγάλαμε και εξω σαν μαμάκες που είμαστε οπος και βλέπετε οτι γράφει για εμάς ……….αυτο είναι το ευχαριστώ…. είναι πλέον χρέος να ενημερώσουμε για το ποιον του …… έτσι ώστε να μην ξεγελαστεί άλλη ελληνική κοινότητα του απόδημου ελληνισμού….. ευτυχώς
καταλάβαμε τελικά ότι πρόκειται για ομοφυλόφιλο …. Έδειχνε επιδείχτηκα σε Μολδαβό φιλο μας τα μαύρα και κοκίνα τάνγκα του …………και κάθε βράδυ έψαχνε στα πάρκα για αγοράκια…… τελικά γαμηθηκε με έναν πολύ γνωστο ομοφυλόφιλο τον ραντου είναι διαθέσιμος για οποίον θέλει την μαρτύρια του ………τον βρηκε στο γνωστο υπόγειο μπαρ που ψαρεύονται πόρνες και ομοφυλόφιλοι…. Το αηδιαστικότερο ομος είναι ότι κατουρισε και αφόδευσε σε ολο το σπίτι ακόμα και στο τραπέζι της κουζίνας……. Προσοχή μεγάλη με την πουσταρα …….. ελπίζω να μας ξανάρθει για να τον περιποιηθούμε κατάλληλα αυτή την φορά ……..μιας και διαθέτει πλούσια ταλέντα…….και βγαζει και κραυγές καουμποηκες στο κρεβάτι…..
Πήγε μετα ο βλαμμένος στην οδησσο ………..και την έπεσε στον πιτσιρικά που τον έβγαλε και στο βίντεο ……….. μετα το 4.40 φενεται …….. μεγάλη πουστρα λέμε την πευτη στους πιτσιρικάδες κάνοντας τον πλούσιο εραστή από το Ισραήλ……. Και τάζει πλούτο διασημότητα και γκόμενες………. Εκεί αφόδευσε μόνο το κρεβάτι ……… περνει και ορεα τσιμπούκια για οπιον ενδιαφέρεται ……….. ο μολδαβος που τον γαμησε ακόμα μας κάνει πλακα ……….. τσιμπουκαρες περνετε οι ελληνες……….. μπότα από σαλάχι……..καλεεεεεε
kto ti?????
εσυ ποιος εισαι?Πήγε μετα ο βλαμμένος στην οδησσο ………..και την έπεσε στον πιτσιρικά που τον έβγαλε και στο βίντεο ……….. μετα το 4.40 φενεται …….. μεγάλη πουστρα λέμε την πευτη στους πιτσιρικάδες κάνοντας τον πλούσιο εραστή από το Ισραήλ……. Και τάζει πλούτο διασημότητα και γκόμενες………. Εκεί αφόδευσε μόνο το κρεβάτι ……… περνει και ορεα τσιμπούκια για οπιον ενδιαφέρεται ……….. ο μολδαβος που τον γαμησε ακόμα μας κάνει πλακα ……….. τσιμπουκαρες περνετε οι ελληνες……….. μπότα από σαλάχι……..καλεεεεεε
Πιθανοτατα ειναι ο Davarits .Αφου εγινε ρεζιλι με της φωτο που εβαλε απο τους καινουργιους Ελληνες σημερα αρχισε να γραφει .Βγαζει πραγματα της φαντασιας του Οδησσο πηδηξα ενα σαλον που με κερασε ο Κυπριος την πρωτη μερα.Λετε να με κερασε σαλον γιατι τον πηδηξα πολυ καλα? και του αρεσε ) και 2 φορες πηγα στην αγαπημενη μου ιεροδουλο την πρωτη φορα εκατσα 2 και κατι ωρες και τη δευτερη πανω απο τρεις ενω και της δυο φορες ειχα πληρωσει για μια ωρα,τη δευτερη φορα ηθελε να με κρατισει κ'αλλο αλλα πειναγα και ηθελα να φαω σουβλακια πριν κλεισει το Ελληνικο και μετα να παω ντισκο,ημουνα νυστικος γιατι δεν γλυφω καλα αν ειμαι φαγωμενος ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!Χωρια τη μαλακια που επαιζα Λετε να ειμαι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΥΝΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ? Ουτε ο Γκουσγκουνης να ημουνα Αλλα δεν εχω προβλημα το αν ειμαι Συκιά ή οχι το ξερουν ολοι.Οταν ερχομαι Ελλαδα ή Φυλης ή Μεταξουργειο ειμαι και γαμαω δυο και μερικες φορες και τρεις φορες τη μερα ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ.Τη νυχτα παιζω και μαλακια οποτε ειναι λιγο δυσκολο να προλαβαινω να και αντρες μετα απ'αυτοκαι να θελω δεν προλαβαινω να αντρες δεν ειμαι μηχανακι Και Ρωσσια ολοι ξερουν οτι παω με γυναικες.Οσο για το στριπτιζ εγινε στο σκαφος και θα ακουσεται της φωνες απο διαφορες διασημες γκομενες .Και λεει οτι ηρθα Μολδαβια,ναι ηρθα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΕΣΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!Μαλιστα ο Μολντο μου ειπε οτι με ζηλευει με την καλη εννοια που εχω λεφτα χωρις να κανω τιποτα και μπορω να πηγαινω παντου στον κοσμο και να μην στερουμε τιποτα.εσυ ποιος εισαι?
που ισχυριζεσαι τα βρηκες-εμαθες αυτα?
αφου εισαι μολδαβια κανε κοπυ την ip σου τωρα kai post it
βλέπω τον έχετε γαμησει ολοι …….. στρουμπουλος και λουλης ……….ποσα ξερης εση……..τιουτος?παντως αδυνατος ειναι αυτος που εβαλες
ο πορνομεταναστης ειναι στρουμπουλουλης,,,, ;)
Μα εγω δεν ειμαι καλος εραστης Ο Άλαν μου εφαγε τον γκομενο Μηπως ο Άλαν και το Σκυλοχάρα .Ναι ναι ο παπαριτς είμαι ……… είσαι πολύ εξηπνος……….ποτε θα μας ξανάρθεις ?εχεις χερετισματα από τον Ράντου........σου κάνει ζήλιες το μανάρι ?
κλονεε μουυ θα σε τρεχοο για κλοπιραιτττ ΓΙΑ ΔΟΣΕ ΤΗς ΠΙΓΕΣ ΣΟΥ ?????? εγο το μονο που ξερο σιγουρα ειναι οτι πιγε στο κλαμπ σιτι και παραλιγο να τον βαρεσουν γιατι πιγενε και ελεγε στης γκομενες σινγομη με λενε διμιτρακη θελης να γαμηθουμε αλλα θελο να με κατουρισης προτα παντοσ για κουνιστη δεν μου φενετε !!!!!!! βεβεα τον κουναει ορεα και κοιμοταν αγκαλιτσα με την πιτσιλο πιος ειναι αυτος ο ραντου ?? τορα με χεσιματα και κατουριματα υπαρχει θεμα σιγουραα Υ.Γ σχινο παρ τα αρχιδια μου ολοι οι κλονοι γιναν δικοι μου σε εκμιδενισα!!!! Υ.Γ θελη γαμιση ο αλλαν καλο!!!!! οτι του λεν παει και το σφιριζει στα ζοντανα!!!βλέπω τον έχετε γαμησει ολοι …….. στρουμπουλος και λουλης ……….ποσα ξερης εση……..τιουτος?
Αυτο το ξαναειπες .Και εχω απαντησει οτι ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ και απο'κει ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ! Αυτο μπορει να το δει κανεις και απο την IP με τους σεκιουριταδες και με τους Αντμινιστρατορ ειχαμε πιασει πολλες φορες κουβεντα . ε,πως γιναν αυτα που λες? .Στον υπνο σου τα ειδες αυτα ? ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΙΩΦ?κλονεε μουυ θα σε τρεχοο για κλοπιραιτττ ΓΙΑ ΔΟΣΕ ΤΗς ΠΙΓΕΣ ΣΟΥ ?????? εγο το μονο που ξερο σιγουρα ειναι οτι πιγε στο κλαμπ σιτι και παραλιγο να τον βαρεσουν γιατι πιγενε και ελεγε στης γκομενες σινγομη με λενε διμιτρακη θελης να γαμηθουμε αλλα θελο να με κατουρισης προτα παντοσ για κουνιστη δεν μου φενετε !!!!!!! βεβεα τον κουναει ορεα και κοιμοταν αγκαλιτσα με την πιτσιλο πιος ειναι αυτος ο ραντου ?? τορα με χεσιματα και κατουριματα υπαρχει θεμα σιγουραα Υ.Γ σχινο παρ τα αρχιδια μου ολοι οι κλονοι γιναν δικοι μου σε εκμιδενισα!!!! Υ.Γ θελη γαμιση ο αλλαν καλο!!!!! οτι του λεν παει και το σφιριζει στα ζοντανα!!!ΠΡΟΣΕΧΟΣ ΠΟΥΣΤΙΝ
makare απο τα χριστουγενα εγραφα για τον αεμαγεδονα στην μαριοπολη πριν ακομα και απο τουσ ουκρανους !!! διαβαζε εδο τα ρουμανικα ειναι η πιο ευκολη βαλκανικη γλοσσα καθε μερα εχει αρθρο και σχολια για το τιρασπολ ο επισιμος λογοσ ειναι ο τουρισμος αλλα η αληθεια ειναι οτι ο σαμαρας ερχεται για να ενησχησει την κηβερνηση γιατι εχουν κλασει μαντρες με του ροσους Υ.Γ οπιος διαβαζει ελληνικα σαιτ και εφημεριδες και βλεπει ελληνικη τβι ΚΑΛΑ νΑ ΠΑΘΕΙ!!!! ΠΙΘΗΚΟΙΩραίο έθιμο αυτό, έχει πλάκα. Από γαμήλιο τραπέζι είναι.
Νταβάριτς σπασίμπα για το ρουμάνικο λίνκ για επίσκεψη Σαμαρά (εδώ βέβαια δεν έχει ακουστεί τίποτα).
μπετονοστοκε κοψε της μαλακιες και σοβαρεψου γιατι στην μολδαβια γελαν τα μπετα και αναστεναζουν οι αντρακλες στο κλαμπ σιτι τα παιδια στην πορτα που σου απαγορευσαν την εισοδο μου τα παν !! οχι στο εμπορικο μολ σαν σιτι !!! αλλα απο την αλλη στα αρχιδια μου αν εισαι πουστης !!! τραβα στον βαγιανατοο να σου δοσει εκπομπη αμεσος αντε να γελαμε!!!! ορνιοο Υ.Γ που ειναι το βιντεο με το κατουριμα και την γκομενα?? αφου κανενας δεν σε εχει δει να γαμας με την πουτσα σου ολο γκομενες και κατουριμα και φοτο με την πουτσα κριμενη η πεσμενη βγαζεις !!!! ειναι και μεγαληΑυτο το ξαναειπες .Και εχω απαντησει οτι ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ και απο'κει ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ! Αυτο μπορει να το δει κανεις και απο την IP με τους σεκιουριταδες και με τους Αντμινιστρατορ ειχαμε πιασει πολλες φορες κουβεντα . ε,πως γιναν αυτα που λες? .Στον υπνο σου τα ειδες αυτα ? ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΙΩΦ?
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΕΧΕΙ 2 ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ενα επι της Τσελ Μαρε πανω απο το Μακ Ντοναλντς που μια δουλευει νυχτα και μια δεν δουλευει (συνηθως) και ενα ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!Συνηθως μεσημερι και βραδυ.Εκει γυριστηκε και το βιντεακι με την γκομενα που πεταει τα βυζια της στην καμερα και κατουραει .
Αυτα ποιος σου τα ειπε οι καινουργιοι Ελληνες? Αφου δεν πηγα ποτέ εκει πως δεν με βαλανε?ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?μπετονοστοκε κοψε της μαλακιες και σοβαρεψου γιατι στην μολδαβια γελαν τα μπετα και αναστεναζουν οι αντρακλες στο κλαμπ σιτι τα παιδια στην πορτα που σου απαγορευσαν την εισοδο μου τα παν !! οχι στο εμπορικο μολ σαν σιτι !!! αλλα απο την αλλη στα αρχιδια μου αν εισαι πουστης !!! τραβα στον βαγιανατοο να σου δοσει εκπομπη αμεσος αντε να γελαμε!!!! ορνιοο Υ.Γ που ειναι το βιντεο με το κατουριμα και την γκομενα?? αφου κανενας δεν σε εχει δει να γαμας με την πουτσα σου ολο γκομενες και κατουριμα και φοτο με την πουτσα κριμενη η πεσμενη βγαζεις !!!! ειναι και μεγαλη
moy fige to skato στην καλτσα με τα νεα βιντεα με της υγειες σου στα πα κοψε της μαλακιες και σοβαρεψου εση το πουλι σου!!!! πολυ γελιο παντος!! σοβαρεψου πριν βγει τιποτα που δεν μαζευεται μετα!!!!!!!!!!!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :SΑυτα ποιος σου τα ειπε οι καινουργιοι Ελληνες? Αφου δεν πηγα ποτέ εκει πως δεν με βαλανε?ΟΥΤΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
Μια φορα πηγα Ντεζαβού μονος μου με ενα ταξί και εφυγα σε 10 λεπτα γιατι οι γκομενες δεν βλεποντουσαν.Μια φορα πηγα ντισκο με ενα παιδι που συχναζει στον Μόλντο στην αρχη σε ενα Καραοκε στη Μπατάνικα και μετα σε ενα κλαμπ εκει που ηταν τεσσρις ντισκο μαζι (νομιζω 67 ή 68 το λεγανε) και μια φορα με καλεσε ενας Ρουμανος που δουλευει στο ΟΠΑ σε ενα κλαμπ προς τον σταθμο των λεωφορειων προς Οδησσο (δεν θυμαμαι πως το λεγανε) και ειχα βαλει και φωτογραφιες απο'κει.Συνηθως μεχρι της 12 καθομουνα στο Μόλντο και μετα πηγαινα στο εμπορικο κεντρο στο ιντερνετ.Αφου καθε βραδυ στο σα'ι'τ ημουν επαιρνα νυχτερινο πακετο ιντερνετ με 25 Λε'ι'.
Η νυχτερινη ζωη άθλια στα Κλαμπ τα κλαμπ παρακμιακα και ολο παρεες καθονταν που ειχαν αντρες και γυναικες.Και ειναι αδυνατον να καμακωσεις!Πως θα πας στο τραπεζι να τους πεις τι?Το μονο αν καποιος απο την παρεα σου (στα κλαμπ εκει πανε μονο παρεες και καθονται σε τραπεζια) σου φερει μια γκομενα και καλα για να σου τη γνωρισει.Γυναικες μονες του ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΤΙΣΚΟ!ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΔΗΣΣΟ.Δεν ειναι σαν Ουκρανια,Ρωσσια η Μολδαβια.Οδησσο που πηγα καθε μερα ντισκο ημουν.