Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: moy fige to skato στην καλτσα με τα νεα βιντεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με της υγειες σου στα πα κοψε της μαλακιες και σοβαρεψου εση το πουλι σου!!!!   :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  πολυ γελιο παντος!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σοβαρεψου πριν βγει τιποτα που δεν μαζευεται μετα!!!!!!!!!!!!!!!  :S :S :S :S :S :S :S :S
Αφου εσυ τα εφτιαξες.Εσυ μην τρεχεις και δεν φτανεις κακομοιρη μου  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αφου εσυ τα εφτιαξες.Εσυ μην τρεχεις και δεν φτανεις κακομοιρη μου  :2funny:
mitso παψε να λες μαλακιες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και να απειλης τα παιδια και ριχτο στην πλακα να γουσταρουμε που το χεις !!! γιατι δεν σε περνει !! 15 20 ατομα απο αυτους που ξεεραν καλα το ανατολικο μπλοκ  δεν γραφουν πλεον απο την μαλακια που εχεις στο κεφαλι σου!!!!!  :idiot: :idiot: :idiot:  εγο ζβινο δεν φτιαχνο !!! δεν θα στο ξαναπο ορνιοοο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα επεσα κατο απο τα γελιααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μπασ και τα φτιαχνεις εση και μας δουλευης πολι δεξιοτεχνια λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελααα ελλα ελλαα παρε με απο πισο !!!!!! ασμααα λεμεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
mitso παψε να λες μαλακιες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και να απειλης τα παιδια και ριχτο στην πλακα να γουσταρουμε που το χεις !!! γιατι δεν σε περνει !! 15 20 ατομα απο αυτους που ξεεραν καλα το ανατολικο μπλοκ  δεν γραφουν πλεον απο την μαλακια που εχεις στο κεφαλι σου!!!!!  :idiot: :idiot: :idiot:  εγο ζβινο δεν φτιαχνο !!! δεν θα στο ξαναπο ορνιοοο  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα επεσα κατο απο τα γελιααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε μπασ και τα φτιαχνεις εση και μας δουλευης πολι δεξιοτεχνια λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι να τα παιδια οι καινουργιοι Ελληνες  που ξερουν το ανατολικο μπλοκ  :2funny: ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ  :2funny:ΟΥΤΕ ΓΙΑ  :shit:ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ :2funny:.Ας γραψουνε?Ποιος τους εμποδιζει? :2funny:Να γραψανε και μας βαλανε και της φωτογραφιες τους με της γκομεναρες τους  :2funny:

Συνημμένα

• 1961015_10203315439224660_1459029896_o.jpg
    1961015_10203315439224660_1459029896_o.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • A12.jpg
    A12.jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 42

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι να τα παιδια οι καινουργιοι Ελληνες  που ξερουν το ανατολικο μπλοκ  :2funny: ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ  :2funny:ΟΥΤΕ ΓΙΑ  :shit:ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ :2funny:.Ας γραψουνε?Ποιος τους εμποδιζει? :2funny:Να γραψανε και μας βαλανε και της φωτογραφιες τους με της γκομεναρες τους  :2funny:
χοσε μιτσοοο βρισεεε το λαοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε χαιβανεεεε σφεντονα τον εχεισ κανειι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: α΄λλα δεν μου πες ?? γιατι δεν γαμησες πουθενα ???  :think: :think: :think: :think: :think: μπας και εισαι λαβερρμαννν??? :think: :think: :think: :think: για πεσ μου την αληθεια αντε!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χοσε μιτσοοο βρισεεε το λαοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε χαιβανεεεε σφεντονα τον εχεισ κανειι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: α΄λλα δεν μου πες ?? γιατι δεν γαμησες πουθενα ???   :think: :think: :think: :think: :think: μπας και εισαι λαβερρμαννν??? :think: :think: :think: :think: για πεσ μου την αληθεια αντε!!!!
Μη φοβασαι εγω γαμαω οι Ελληνες εκει δε γαμανε τιποτα :2funny:.Αληθεια τι κανει ο φιλος σου ο Παναγιώταρος της Μολδαβιας? :2funny:Ενα πουλακι μου ειπε οτι με αυτον κανεις παρεα  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μη φοβασαι εγω γαμαω οι Ελληνες εκει δε γαμανε τιποτα :2funny:.Αληθεια τι κανει ο φιλος σου ο Παναγιώταρος της Μολδαβιας? :2funny:Ενα πουλακι μου ειπε οτι με αυτον κανεις παρεα  :2funny:
αφου ολοι λενε οτι εκτος απο μπουρδελο δεν σταυροσες γκομενα???? :2funny: :2funny: :2funny: απο χρηση αυγη δεν σκαμπαζο σου πα παψε να μαλακοζεσε οσο ειναι καιρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και κοψε τησ μαγκιες μαλακακο !!! δεν το χεισ λεμε!!! για κανα κατουριμα χεσιμο καλος εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ροσια τουλαχιστον γαμας ???? εθνηκη εορτη φτιαξε κανα βιντεο με φοτσανελα !! να γουσταρουμε να σε πεξουν και τα καναλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφου εισαι φιρμα!!!!!!! τορα που το καλοσκευτομε  :think: :think: :think: μια εσκασαν οι μουφα φοτογραφιες που στο καπακι αποκαληφθηκαν και καλα απο τουσ μοντ  :think: :think: :think: :think: που ολο τυχεοσ  βαζεισ !!!!!!!!!!!!! μετα τα καινουργια βιντεο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: ο γνοστοσ παπαρομοντ παλι :think: :think: :think: :think:  πσσσστττττττττ παπαρεσσσσ ετσι δεν ανεβενει η ακροαματικοτητα ορνιαα :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: το χε τε καψει λεμε!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ορνιοοο παλι σε δουλευουνν???οι το πεξες μαγκας και στουσ μοντ?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τεσπα ταλεμεε !!! πολι λακαμιαση εχει πεσει στο ελλαδισταν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  μπακαλιαρο σκορδαλια να ξελαμπικαρετε!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ακαποτο και με γαργάρες  :2funny: νέο αίμα και νέα μαγαζιά.
Τι να κανω δε γαμαβ οσο οι εκει Ελληνες
αφου ολοι λενε οτι εκτος απο μπουρδελο δεν σταροσες γκομενα???? :2funny: :2funny: :2funny: απο χρηση αυγη δεν σκαμπαζο σου πα παψε να μαλακοζεσε οσο ειναι καιρος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και κοψε τησ μαγκιες μαλακακο !!! δεν το χεισ λεμε!!! για κανα κατουριμα χεσιμο καλος εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ροσια τουλαχιστον γαμας ???? εθνηκη εορτη φτιαξε κανα βιντεο με φοτσανελα !! να γουσταρουμε να σε πεξουν και τα καναλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφου εισαι φιρμα!!!!!!!
Ξερεις πολυ καλα για ποιον λεω  :2funny: Γ'αυτο και δεν μιλας και πας να αλλαξεις κουβεντα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πως δεν σας γαμισε το κωλο τοτε ο Σόριτας που τον απειλουσατε και του βριζατε την οικογενεια  :2funny:Τα'χε παρει ασχημα δηιγουταν στο ΟΠΑ πως ειχε παρει τηλεφωνο τον Ρεντ και του ειχε πει αν σε βρω θα σε πνιξω :2funny: ο Ρεντ ειχε χεστει πανω του :2funny: και εψαχνε κ'εσενα να σε  :uzi:Ο Σόριτας ειναι 1,85 και γεροδεμενος και τα'χε παρει τοτε με της  :jerking: σας.Ειχατε χεστοι πανω σας  :2funny:Μαγκια απ'το πληκτρολογιο ξερεις να πουλας  :2funny:Συνεχισε να κρυβεσαι  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο σοριτας ειναι αντρας !!! και γαμουσε στην μολδαβια κανονικες κοπελες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:και οταν δημηουργηθικε παρεξηγηση δοθηκαν εξηγησεις και ελιξε το θεμα και ποτε δεν εβρισε απειλησε εκβιασε εβγαλε τον κολο του στο διαδηκτιο σαν και σενα κουφιοκεφαλε!!!!  να νε καλα οπου και αν ειναι ο ορεινος που σε ρε σοριτα?????????? να γουσταρουμε!!!!!!!!:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: !!! με τον κολο εχεισ θεμα βλεπο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
κοιτα αυτοι οι Αγγλοι ειναι πολυ ζωα!μην πολυπιστευεις αυτα που γραφουνε!οσο για τους Αμερικανους ντυνονται φριχτα!πιο κακοντυμενους ανθρωπους δεν εχω δει!ουτε οι Αραβες δεν ειναι τοσο κακοντυμενοι!παντος για τη Μολδαβια ακουω διαφορετικες αποψεις.απο την Αγια Πετρουπολη οσοι πηγανε λενε οτι ολα ειναι τσαμπα!και σε οποια γκομενα πεις θα σε παρω Αγια Πετρουπολη τραιλενεται!ειναι ο 2ος στοχος τους μετα τη Μοσχα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
και ομως διμητρακι τρελενονται με αυτα τα ζωα αμερικανους,αγγλους ειδικα στο κιεβο οταν τους εβλεπαν γουρλωναν τα ματια και εριχναν και τα αγγλικα τους,πεσιμο κανονικα και απο επαγελματες και απο νορμαλ καριολιτσες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και ομως διμητρακι τρελενονται με αυτα τα ζωα αμερικανους,αγγλους ειδικα στο κιεβο οταν τους εβλεπαν γουρλωναν τα ματια και εριχναν και τα αγγλικα τους,πεσιμο κανονικα και απο επαγελματες και απο νορμαλ καριολιτσες.
Έτσι ηταν εδω της αρχες της δεκαετιας του '90 θελανε και καλα ολες να πανε Αμερική!Και με το που ακουγανε Αμερικάνος!Τρελενοντουσαν! :2funny:Τωρα ομως αυτη η Μόδα περασε.Οι Μολδαβες ειναι πολυ υπαναπτικτες θελουν εναν αντρα να δουλευει και να τους τα σκαει ας ειναι οτιδηποτε  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Με βάση τη δική μου εμπειρία, για καλό.. Άν είσαι σωστός βέβαια, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που χαλάνε την πιάτσα.. Ξεχωρίζεις από τους δικούς τους άντρες που στην πλειοψηφία τους είναι σαν ντουλάπες με κεφάλι ξυρισμένο που δεν ξέρουν να φερθούν σε μια γυναίκα.. Εμείς είμαστε τύποι που πάμε στο club και τόσο από εμφάνιση όσο και από συμπεριφορά ξεχωρίζουμε.. Όσο για τα club που μου έχει τύχει εμένα και σε φίλο μου να φύγω με παρέα, είναι κυρίως στο city αλλά και σε μια άλλη που δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά σε παραπέμπει σε στρατό, αν σου λέει κάτι αυτό.. Αλλά και στον κεντρικό δρόμο λίγο πριν τα mac donalds μας έτυχε να σταματήσουμε μια κοπέλλα (φοιτήτρια), κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη βραδυά και ήρθε με άλλες τρεις.. Καταλαβαίνεις τι έγινε.. Αλλά μου έτυχε να κάνω γνωριμία και στο Aero cafe αν το ξέρεις και στο coffe house που είναι μέσα στο Sun city, που είχαν ευτυχή κατάληξη.. Αλλά που να πας και ποιό έξω.. Σορόκα, Ορχέι, εκεί να δεις τι γίνεται..Φίλε μου εγώ είμαι ερωτευμένος με αυτή τη χώρα.. Έχω να πάω τρια χρόνια περίπου και έχω πάθει στερητικό σύνδρομο..

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εγω καταλαβαινω τι εγινε,ηρθαν 3 φαγανε ηπιανε και φυγανε.εχω διαβασει απο την αρχη μεχρι το τελος για μολδαβια για να παρω αποφαση αν αξιζει να κατεβω λιγες μερες.απο σωστες πληροφοριες που εχω απο φιλους μολδαβους που ζουνε κυπρο και φιλους κυπριους που πανε το συμπερασμα μου ειναι δεν ειναι χωρα για σεξοτουρισμο και ο διμητρακης που πηγε μια φορα κισηνοβ και μια τιρασπολ,απο την εμπειρια που εχει τοσα χρονια ρωσια εδωσε τις πιο σωστες πλιροφοριες για κισηινοβ.μου ελεγαν μολδαβοι οι κοπελες μας δεν ειναι πουτανες! και οτι δεν πανε ασυνοδευτες στα club.με το να δεινουμε λανθασμενες πληροφοριες παρασερνουμε κοσμο αδικα,πολλοι φιλοι μου μερικοι ξερουν λιγα ρωσικα ηλικιας 25-28 πηγαν και γυρισαν αγαμητοι.ο μονος λογος που θα πηγαινα μολδαβια θα ηταν για  χαλαρωση,να πιω τα κρασακια,χαβαλε με παρεα και να φαω τα ελληνικα φαγητα του μολδολαγνου.χαιραιτησματα σε ολους τους ελληνες εκει,καλες γιορτες και ελπιζω να βρω χρονο για να σας γνωρισω απο κοντα.

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
βρε παιδια τη κανετε ζειτε? δοστε καμια πλιροφορια τωρα που ζεστανε ο καιρος και προγραματιζουμε που θα εινε το επομενο ταξιδακη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βρε παιδια τη κανετε ζειτε? δοστε καμια πλιροφορια τωρα που ζεστανε ο καιρος και προγραματιζουμε που θα εινε το επομενο ταξιδακη
Τι αλλη πληροφορια αφου ολα τα ειπαμε.Δεν αλλαξε και τιποτα τωρα δυσκολεψε κιολας γιατι οι Μολδαβες δεν εχουνε πια αναγκη καποιον για να τους κανει προσκληση για να πανε Ελλαδα γιατι τους καταργησανε τη βιζα για τη ζωνη Σενγκεν παιρνουν το λεωφορειο με 60 Ευρω απο το Κισινιώφ και πηγαινουνε στην Αθήνα.Αν θες να πας για βολτα για 4-5 μερες και αν εισαι τυχερος και σου κατσει κατι εχει καλως τοτε πηγαινε.Αν ομως θελεις καθαρα για να  :knockinb: τσαμπα τα λεφτα που θα δωσεις τα εχω γραψει ολα πως εχουν.
 Τωρα που Ουκρανια δεν μπορει πια να παει κανεις μενει μονο η επαρχια της Ρωσσιας για σεξοτουρισμο αλλα εκει θες βιζα για να πας ειναι δυσκολο να φτασεις και φυσικα και πολυ περισσοτερα λεφτα.
 Ισχυειουν αυτες οι σοφες λεξεις που ειχες πει καποτε:πιο φτηνα απο το Μεταξουργειο δεν θα βρεις πουθενα να γαμισεις!

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
αν παει καπιος με λεφοριο στην μολδαβια (γιατη τα αεροπορικα εινε πανο απο 300ευρω) χρειαζετε καπια βηζα η' μονο διαβατηριο? μηπως γηνετε και με ταυτοτητα να γλιτοσουμε και το 80αρι του παραβολου για διαβατηριο?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αν παει καπιος με λεφοριο στην μολδαβια (γιατη τα αεροπορικα εινε πανο απο 300ευρω) χρειαζετε καπια βηζα η' μονο διαβατηριο? μηπως γηνετε και με ταυτοτητα να γλιτοσουμε και το 80αρι του παραβολου για διαβατηριο?
Αμα ειναι να σκεφτεσαι τα 300 για το εισητηριο και τα 80 του παραβολου εγω λεω να κατσεις σπιτακι σου τυπε.

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
γιατη βρε φιλε με ενα 200αρι καθεσε ενα 4ηρε παραπανο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βιζα δεν θελεις μια σφραγγιδα σου βαζουν στο διαβατηριο οταν μπανεις στη Μολδαβια.Το λεωφορειο κοστιζει 65-70 Ευρω αλλα ειναι τρομερη ταλαιπωρια κανει παραπανω απο 24ωρες! :rockon:Αν αντεχεις τοσες ωρες καθισμενος σε ενα καθισμα πηγαινε.Αλλα αξιζει τον κοπο? :think:Αεροπλανο ειχε μια πτηση της Air Moldova μεσω Λαρνακας.Στην αρχη πηγαινε Λαρνακα εκανε σταση και μετα Αθηνα αεροπλανο δεν αλλαζεις στην Λαρνακα μονο κανει σταση.Ετσι ηταν περσι τον Μα'ι'ο.Τον Οκτωβριο δεν ειχε η Air Moldova αυτη την πτηση.Τωρα δεν ξερω αν την ξαναβαλε.
 Παντος αν δεν εχει απευθειας πτηση ταλαιπωρησε πολυ ειδηκα αν εχει πολλες ωρες αναμονης στο αεροδρομιο! :rockon:
 Σχετικα με το αν μπαινεις με ταυτοτητα στη Μολδαβία δεν ξερω καθολου?Εγω με το Ρωσσικο διαβατηριο μου μπηκα και βγηκα.Μου βαλανε μια σφραγγιδα οταν μπηκα και οταν βγηκα.Στην ΠΜΡ συμπηρωσα το χαρτακι και τιποτ'αλλο για τους Ελληνες στην ΠΜΡ πρεπει μετα να πανε στο αλλοδαπων να κανουν Ρεγκιστρατσια.

Αμα ειναι να σκεφτεσαι τα 300 για το εισητηριο και τα 80 του παραβολου εγω λεω να κατσεις σπιτακι σου τυπε.
Συμφωνω μαζι σου  :2funny:Αν πας καπου πηγαινεις για να περασεις καλα.Σε αυτο το ταξηδι για να περασει καποιος καλα θελει 1000-1500 Ευρω μιλαω για ολα τα εξοδα (διαμερισμα,μετακινησεις,φα'ι' κλπ.).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom