Τους έλληνες που τους είδες εδώ?βρηκα καποια βιντεο με ελληνες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τους έλληνες που τους είδες εδώ?βρηκα καποια βιντεο με ελληνες
Τωρα ομως του βγαλανε το παρατσούκλι ο Αγαπητούλης.Αυτη που εχει ειναι πολυ ομορφη σαν Μπάρμπι αλλα εχει αγρια ενστηκτα!Μόνο να καταλαβει οτι σκεφτεται ο Μόλντο να παει με αλλη θα τον ξεσκίσει μετα νυχια της!
Τάσο Πρεπει να ερθεις Αγια Πετρουπολη.Εδω το καλοκαιρι ειναι δροσερο.Βεβαια φετος παραειναι δροσεροτη μερα εχει 12 βαθμους!τη νυχτα 6-8.Βεβαια θα ζεστανει αυτες οι θερμοκρασιες ειναι κατω του κανονικου το κανονικο γ'αυτη την εποχη ειναι 16-19.
Η Μπαλκάν Εξπρεςς μετα την επυτηχημενη εκδρομη στη Λαπωνία το χειμωνα εβαλε καινουργιο όχημα και μπορει να κανει εκδρομη στην Αγια Πετρουπολη το καλοκαιρι τιμη 20 Ευρω το ατομο .Διανυκτερευσεις σε σκηνή με 2 Ευρω τη βραδυα και Super προσφορα με 1 Ευρω απεριοριστακαι πρωτερεοτητα στη Μα'ι'μου (αν θελουν κ'αλλοι να τη γαμησουν θα τη γαμαει αυτος που εχει την προτερεωτητα πρωτος
)!Η super προσφορα ειναι για τον πρωτο που θα κλεισει θεση
.
φιλε πρεπει να εισαι τελειως απελπισμενος για να γαμας 1.51 στο ανατολικο μπλοκ![]()
![]()
![]()
Ντοκουμεντα δεν ειδαμε απο κανενα μολτο, μαλλον θα εισαι ο μονος που θα γαμας στην Μολδαβια
για πες για πες? και εση τεκνο βρουτεκαποιος κλωνος εισαι και συ τυπε![]()
νοτιοδυτικη γερμανια ,τα τελευταια 2 χρονιαΦίλε ο καθένας με τα γούστα του και πάντως καμμία σχέση οι μολδαβές με βουλγάρες,μην τρελλαθούμε κιόλας.Βουλγαρία πήγαινα από το 1992 προφανώς όταν οι περισσότεροι από δω μέσα δεν ήξεραν τι εστί Σόφια,47 είμαι δεν πιστεύω να είσαι μεγαλύτερος από εμένα.Και δεύτερο εγώ δεν τρέχω στη Μολδαβία,είμαι στη Μολδαβία τον πιο πολύ καιρό του χρόνου με δικό μου διαμέρισμα.Αλλά για πες μου εσύ που ζεις?Ελλάδα μένεις μόνιμα η κάπου άλλου?Έζησες μήπως Βουκουρέστι για κάποια χρόνια?γιατί κάτι τέτοιο μου θυμίζει το όλο γράψιμο σου,για να ξέρω με ποιον μιλάω δλδτέλος πάντων να περνάς και συ καλά.
ουρανοκατεβατος??![]()
![]()
τυπε στο χισιναου εχει εχει μείνει η σαβούρα και ο κατιμάς ;) ;) ;) η ομορφότερη 1.60 σου ζητάει σπίτια αυτοκίνητα λευτα καί όταν εισαι 50 φευγα πρέπει να σου σηκώνεται κιόλας
![]()
Μιν ακους της λακαμιες που γράφουν ;) ;) ;) ;) πουροχαζομαρες
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραίος,κεντροδυτική γερμανία πηγαίνω συχνά τα τελευταία χρόνια έχω γυρίσει αρκετά sauna club εκεί.Πιο πολύ όμως μου άρεσε το Artemis όταν έτυχε να πάω και Βερολίνο δύο τρεις φορές φορές,καλή φάση.νοτιοδυτικη γερμανια ,τα τελευταια 2 χρονια
σοφια εχω κανει κι εγω αγροτικο,,,
ρουμανια ειναι στα αμεαα πλανα,αλλα ποηγειτε το πολαντ ,ειναι κ πιο κοντα
Οσοι πηδανε τις διμετρες ποσταρουν στο θρεντ ονειρα καλοκαιρινης νυχτος
SudWest νοτιοδυτικα, εχουμε πιο πολυ ηλιο εδω!!!Ωραίος,κεντροδυτική γερμανία πηγαίνω συχνά τα τελευταία χρόνια έχω γυρίσει αρκετά sauna club εκεί.Πιο πολύ όμως μου άρεσε το Artemis όταν έτυχε να πάω και Βερολίνο δύο τρεις φορές φορές,καλή φάση.
Μαλακίες όπως είπες.Η Μολδαβία είναι αρκετά φιλική χώρα ως προς τους ξένους και πιο ήσυχη σε σύγκριση με την Ουκρανία.Μόνο με τους Άραβες δημιουργούνται μερικές φορές προβλήματα όταν κάνουν φασαρίες με τους ντόπιους,πριν καμία εικοσαριά μέρες απελάσανε πέντε άτομα από αυτούς..Εμένα πάντως δεν με έχει πειραξει ΠΟΤΕ κανένας,ενοειται ότι δεν ψάχνομαι βέβαια."Η πόλη Chisinau στη Μολδαβία έχει το τρίτο υψηλότερο ποσοστό δολοφονιών στην Ευρώπη με 5.2 ανά 100.000, το Ταλίν της Εσθονίας 5.5 και τα Τίρανα στην Αλβανία 6.7" ????????????????
μαλλον μαλακιες ω συνηθως.....
Χάρη φίλους με τους ντόπιους δεν μπορείς να γίνεις όπως ανέφερες εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.Εγώ έχω έναν τέτοιον,τον έχει γνωρίσει και ο Δημητράκης.Μιλάει ελληνικά,ήταν δέκα χρόνια Αθήνα και γενικά είναι το δεξί μου χέρι εδώ.Και αισθάνεται και πιο Έλληνας από πολλούς άλλους Έλληνες,αδερφός είναι για μένα όχι απλά φίλος.ισως οι δολοφονιες στην μολδαβια σχετιζονται με επαγγελματικες διαφορες αφου ο κοσμος εκει οπως γραφουν τα παιδια ειναι υσηχος.δολοφονησαν ενα κυπριο πριν 4-5 χρονια που ηταν απατεωνας και ξεγελασε πολλους ανθρωπους με οικοπεδα στην ρουμανια.επαιρνε το χρημα και δεν ειχε τιτλο ισιοκτισιας.απο τον απλο και φτωχο κοσμο τι να παρουνε.ουκρανια προσεχω απο ολους,ο οπειοσδηποτε μπορει να σε μαχαιρωσει η πυροβοληση.περσι τον χειμωνα εφυγα απο μπαρ μετα απο 3 ωρες πυροβολησαν 2 παιδακια σε καυγα.πριν 4 μηνες κοντα εκει που μενω βρικαν 3 κοπελες και ενα αντρα πυροβολημενους.πολλες φορες με χτυπησαν και εκλεψαν.καλα κανουμε να προσεχουμε ολοι.δεν θπαρχουν φιλιες με μολδαβους,ουκρανους,οσα επαθα γνωστοι μου την εστηναν.