Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν θες να μαθεις τι συμβαινει πραγματικα εκει Διαβασε ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο VONMAKOULIS και μερικα απο αυτα που γραφει ο MOLDOLAGNO Ολα τα αλλα ειναι  :shit: ο Davarits ειναι χειροτερος γιατι λεει πραγματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!Ουτε ενα σωστο δεν εχει πει για Μολδαβια,Ουκρανια.Για πλουτο  μιλαει  :2funny:και  :jerking:
  Συμφωνω μαζι σου και μενα με εχουνε κουρασει πολυ αυτα τα ζωα αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα?Εγω μακαρι να μπορουσα να τους εστελνα στο διαολο κ'ακομα παραπερα αλλα δυστηχως δεν ειμαι Μοντερατορ.

εχεις μουρλαθει τελειως. προβλεπω να σε δουμε στις ειδησεις ανα τον κοσμο τρελος ξεβρακωτος τραγουδουσε στο χιονι το πουλακι τσιου. και πρωτοσελιδο στην πραβδα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: να περνατε καλα μαγκες θα περασει ο κολοκαιροσ και θα κατεβο καμια βολτα :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: θα χουμε γελια φετοσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• simera.jpg
    simera.jpg
    58,9 KB · Εμφανίσεις: 24

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαλακες γιατι βαζετε συνεχως εικονιδια?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μαλακες γιατι βαζετε συνεχως εικονιδια?
Α,δεν ξερεις! :2funny:Αυτο ειναι η αποδειξη οτι πηγε Ουκρανια  :jerking:
ναι τσαρε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα σε κηνηγανε και οι συριζεοι τορα!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχο κλασειι νεφρο απο τα γελια με την παρτη σου!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλαξε τροπαρι λαμογιο!!!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) δεν σε περνε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ι για πλακα παντοσ θα βγαζες καλο μεροκαματο αν το ειχεσ το θεμα οπος το ξεκινησες στην αρχη στα προτα βιντεο πολλη γελιο λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!! βγαζεισ γελιο και χαρα!!!!! ο σεφερλης μπροστασου ειναι νανος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρεπει να μαθει ο κοσμος ποιος εισαι και με τι λεφτα μας κανεις το μαγκα!ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ?Με τα λεφτα του κοσμου?ο θειος σου ο βουλευτης παιρνει 10.000 το μηνα αφορολογητα χώρια  και ποσους συγγενεις σου θα εχει βολεψει σε θεσεις με τα ρουσφετια.
εχεις μουρλαθει τελειως. προβλεπω να σε δουμε στις ειδησεις ανα τον κοσμο τρελος ξεβρακωτος τραγουδουσε στο χιονι το πουλακι τσιου. και πρωτοσελιδο στην πραβδα.
Απορω με σενα εισαι αφραγκος και νομιζεις οτι σου φταιω εγω.Αυτος ο αλητης και τα ζωα που ψυφηζεται φταινε για την καταντια σας!Ειστε τελικα ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ ο Γιαννης  :jerking: τους εκλεψε τα λεφτα τους και λενε οτι ηταν καλο παιδι  :2funny: :jerking:.Αυτο το ζωο εδω κανει μαγκιες με τα λεφτα του λαου που τρωει η οικογενεια του και αντι να τον :uzi: δεν γραφεται τιποτα.
  Εγω ουτε μια δραχμη δεν εχω φαει ποτέ απο το Ελληνικο δημοσιο δηλαδη απ'ολους σας.Ενω αυτος με τα λεφτα σας κανει το μαγκα.Ειναι και κοτουλα κρυβεται πισω απο το πληκτρολογιο :2funny:. Ετσι ειναι ολα τα Πουστρακια οι ψευτοαριστεροι δε μιλαω για τους ΚΚΕδες που πιστευουνε με φανατισμο σε μια ιδεα το Μαρξισμο αλλα γ'αυτους τους πουστροαριστερους :2funny: που κοιτανε μονο πως να φανε λεφτα χωρις να δουλευουνε!
    Τωρα σχετικα με το Σκυλοχάρα πρεπει να παει στο διαολο και ακομα παραπερα μετα το ρεζηλεμα που επαθε λεγοντας ψεματα μπαινει με κλωνους για να χαλασει το σα'ι'τ.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί μαλώνετε βρε παιδιά και δε γράφετε καμιά πληροφορία για τη χώρα????   :uglystupid:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: mitoym o ξαδερφοσ του μεγα ναπολεοντα ειμαι ορε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τεσ πα καλα βαρβιτουρικα ... RIP να ταν τα νιατα δυο φορες πεθανε η τσεναρααα η βανου σημερα πενθος αρεεε  τζεναρααααα  παει η μοσχολιου παει η τζεναρα  RIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S χορευαμε τοτε με της τραγουδαρες της :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• χρυσοχοίδης ο επιτυχημένος.jpg
    χρυσοχοίδης ο επιτυχημένος.jpg
    152,8 KB · Εμφανίσεις: 28

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=B570gYL96Xo[/video]  [/video] :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί μαλώνετε βρε παιδιά και δε γράφετε καμιά πληροφορία για τη χώρα????   :uglystupid:
Γιατι πηγε κανεις τους για να γραψει για τη χωρα? :)
:2funny: :2funny: :2funny: mitoym o ξαδερφοσ του μεγα ναπολεοντα ειμαι ορε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τεσ πα καλα βαρβιτουρικα ... RIP να ταν τα νιατα δυο φορες πεθανε η τσεναρααα η βανου σημερα πενθος αρεεε  τζεναρααααα  παει η μοσχολιου παει η τζεναρα  RIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S χορευαμε τοτε με της τραγουδαρες της :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Μπα τωρα μας το γυρισες ειρηνη υμην και καλα  :2funny:Να σου παει ε? :2funny:Θα σ'αρχισουνε οι χρεωκοπημενοι και απογοητευμενοι απο τη ζωη που γραφουνε στο σα'ι'τ  :2funny: π.χ. μαστερ,ιεραποστολος κλπ.  και θα εχει πολυ  :2funny:Τωρα μαζευεσε ε,? :2funny:Έτσι ειστε εσεις οι ψευτοαριστεροι κουραδομαγκες  :2funny:Τη ζημια δεν θα την παθεις ακομα.Τωρα το ΣΥΡΗΖΑ τωρα εχει λογο υπαρξης γιατι να μαζευψει τους ανεργους,φτωχους,απογοητευμενους κλπ. και να τους δωσει μια ελπιδα!Τι ελπιδα δηλαδη μια κορο'ι'δια :headbang:!Το γέλιο θα ειναι οταν θα βγει κυβερνιση και μεσα σε μερικες ωρες θα γινει κ'αυτο μνημονιακο οπως εγινε κ'ο Σαμαρας που ενω κερδισε της εκλογες σαν εχθρος του μνημονιου μεσα σε μερικες ωρες εγινε φανατικος μνημονιακος :2funny:!Μετα το ΣΥΡΗΖΑ ειναι πιθανον να ερθει η Χρυση Αυγη!Τοτε που θα πας να κρυφτεις? :2funny:.
  Σα το Γιαννη θα φυγεις νυχτα κ'εσυ? :2funny:
  Να παρακαλατε οι κλεφτες να μην παρω εκπομπη στην τηλεοραση!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εμενα μου αρεσει που παει ο δημητρακης σε κατι κατσαβραχα και θεωρει οτι παει σε τιποτα τουριστικα θερετρα.αλλα και εκει τα μονα που του καθησαν ειναι κατι αγριοκατσικα. :grin:
Ρε καημενε μητσε δεν εχεις λεφτα να πας σε καμια χωρα της προκοπης;μολδαβια πας με 150 ευρω
ακομη και με πουλμαν. :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι πηγε κανεις τους για να γραψει για τη χωρα? :)Μπα τωρα μας το γυρισες ειρηνη υμην και καλα  :2funny:Να σου παει ε? :2funny:Θα σ'αρχισουνε οι χρεωκοπημενοι και απογοητευμενοι απο τη ζωη που γραφουνε στο σα'ι'τ  :2funny: π.χ. μαστερ,ιεραποστολος κλπ.  και θα εχει πολυ  :2funny:Τωρα μαζευεσε ε,? :2funny:Έτσι ειστε εσεις οι ψευτοαριστεροι κουραδομαγκες  :2funny:Τη ζημια δεν θα την παθεις ακομα.Τωρα το ΣΥΡΗΖΑ τωρα εχει λογο υπαρξης γιατι να μαζευψει τους ανεργους,φτωχους,απογοητευμενους κλπ. και να τους δωσει μια ελπιδα!Τι ελπιδα δηλαδη μια κορο'ι'δια :headbang:!Το γέλιο θα ειναι οταν θα βγει κυβερνιση και μεσα σε μερικες ωρες θα γινει κ'αυτο μνημονιακο οπως εγινε κ'ο Σαμαρας που ενω κερδισε της εκλογες σαν εχθρος του μνημονιου μεσα σε μερικες ωρες εγινε φανατικος μνημονιακος :2funny:!Μετα το ΣΥΡΗΖΑ ειναι πιθανον να ερθει η Χρυση Αυγη!Τοτε που θα πας να κρυφτεις? :2funny:.
  Σα το Γιαννη θα φυγεις νυχτα κ'εσυ? :2funny:
  Να παρακαλατε οι κλεφτες να μην παρω εκπομπη στην τηλεοραση!
  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=POnBJlk9OzU[/video] [/video]

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=aQpw9yy1SPc[/video] [/video]  σουρχετε  ;) ;) ;) ;) ;)  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=BqC7AfhiI10[/video] [/video]  ετοιμασου !!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαυρη μερα σημερα ριπ στην τζεναρα  :S :S :S :S :S  αλλα μιας και θα χασουμε και τον πορνομετεναστη απο το διαδικτιο προσεχος !!!!βρηκα αντικαταστατες!!! κριμια  κριμα !!!!RIP

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμενα μου αρεσει που παει ο δημητρακης σε κατι κατσαβραχα και θεωρει οτι παει σε τιποτα τουριστικα θερετρα.αλλα και εκει τα μονα που του καθησαν ειναι κατι αγριοκατσικα. :grin:
Ρε καημενε μητσε δεν εχεις λεφτα να πας σε καμια χωρα της προκοπης;μολδαβια πας με 150 ευρω
Έσυ παντος με  εισοδημα 4000 Ευρω το χρονο δυσκολο να πας ακομα κ'εκει  :2funny:.
μαυρη μερα σημερα ριπ στην τζεναρα  :S :S :S :S :S  αλλα μιας και θα χασουμε και τον πορνομετεναστη απο το διαδικτιο προσεχος !!!!βρηκα αντικαταστατες!!! κριμια  κριμα !!!!RIP

Νυχτα θα φυγεις οταν τα ζωα στην Ελλαδα καταλαβουνε οτι το Συρηζα τους δουλευει! :2funny:Σαν το Γιαννη κ'εσυ θα τρεχεις να κρυφτεις :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Έσυ παντος με  εισοδημα 4000 Ευρω το χρονο δυσκολο να πας ακομα κ'εκει  :2funny:.Νυχτα θα φυγεις οταν τα ζωα στην Ελλαδα καταλαβουνε οτι το Συρηζα τους δουλευει! :2funny:Σαν το Γιαννη κ'εσυ θα τρεχεις να κρυφτεις :2funny:
Μητσε τα λεφτα που λες τα βγαζω σε ενα μηνα. :grin:
Εχω βγαλει και το χαρτι μισθοδοσιας βρες το να κλαψεις. :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Έσυ παντος με  εισοδημα 4000 Ευρω το χρονο δυσκολο να πας ακομα κ'εκει  :2funny:.Νυχτα θα φυγεις οταν τα ζωα στην Ελλαδα καταλαβουνε οτι το Συρηζα τους δουλευει! :2funny:Σαν το Γιαννη κ'εσυ θα τρεχεις να κρυφτεις :2funny:
o antikatastathsoy παντος και μαλι εχει και καλητερα μπλουζακια απο σενα και δεν ειναι κοτα !!! λεσ να νε συριζεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ? ορνιο κανε αντιγραφη σε κανα σκληρο τα βιντεακια σου τορα κοντα ε?!!!  αυτο με την γραβατα θα φηγει προτο για να καταλεβεις  ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
o antikatastathsoy παντος και μαλι εχει και καλητερα μπλουζακια απο σενα και δεν ειναι κοτα !!! λεσ να νε συριζεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ??
 ορνιο κανε αντιγραφη σε κανα σκληρο τα βιντεακια σου τορα κοντα ε?!!!  αυτο με την γραβατα θα φηγει προτο για να καταλεβεις  ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτος ειναι πιο παλιος τρελος απο τον δημητρακη ρε. :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτος ειναι πιο παλιος τρελος απο τον δημητρακη ρε. :rockon:
τι να κλασει ο δημητρακης μπροστα του ρε?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: ειδεσ ειδεσ ο συριζα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πες στον αρχηγο εκει που σε  ;) ;) ;) ;) να του στηλο κανεναν τσακαλο απο ιντρασοφτ μερια να γινει μαγκας στον ανταρτοπολεμο ;) ;) ;) ;) ;) ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μητσε τα λεφτα που λες τα βγαζω σε ενα μηνα. :grin:
Εχω βγαλει και το χαρτι μισθοδοσιας βρες το να κλαψεις. :2funny:
Στον υπνο σου  :2funny: οι μισθοι στα πλοια της γραμμης ειναι 1000 Ευρω περιπου  :2funny:Στη σεζον βγαζεις 4000 αντε 4500 Ευρω  :2funny: και μ'αυτα περνας ολο το χρονο.Γ'αυτο και μενεις με τη μανα σου 40 ετων για γυναικες δεν το συζηταμε.
    Οσο για τη Μολδαβια ο Davarits εδω λεει οτι ειναι το πιο Χα'ι' μέρος :2funny: με πλουτο,ακριβα αυτοκινητα  :2funny:
o antikatastathsoy παντος και μαλι εχει και καλητερα μπλουζακια απο σενα και δεν ειναι κοτα !!! λεσ να νε συριζεος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ? ορνιο κανε αντιγραφη σε κανα σκληρο τα βιντεακια σου τορα κοντα ε?!!!  αυτο με την γραβατα θα φηγει προτο για να καταλεβεις  ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειδες εχω δικο μου σα'ι'τ.Με δειχνουν τα καναλια.Και ετοιμαζομαι να παρω και σερβερ  :2funny:.Παντος οι αριστεροι ετσι πουστρακια ειστε δεν θελετε να ακουστει η φωνη κανενος αλλα προβλεπω να εχετε ασχημο τέλος :2funny:.Οταν η Χρυση Αυγη θα παρει 20%+ .Που θα κρυφτεις τότε?Εισαι απο τους πρωτους στοχους.Με τους παχυλους μισθους σας και τα ρουσφετια καταντησατε την Ελλαδα σ'αυτο το χάλι.Εγω Χρυσαυγητης δεν ειμαι οπως εχω δηλωσει.Πιστευω οτι εχουνε διαβασει εδω μεσα αυτα που γραφεις και που το παιζεις μαγκας με τα λεφτα του κοσμου!Θα ερθει η ωρα που θα φυγεις νυχτα σαν το Γιαννη :2funny:
   Ο Σκυλοχάρας που ειναι σημερα?Λες να  :priest:  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντος στις βλακειες που λες ειπες και κατι σωστο οτι η Μολδαβια ειναι  :shit:.
      Και οι Ελληνες της Ρουμανιας ειναι απο τους πιο γελοίους που υπαρχουν,αφραγκοι,κακομοιρηδες,χεστες και κουραδομαγκες.Πουλανε μουρη εκει που τους παιρνει :2funny:.Αφου αυτουνου του βλακα ο Ρεντ αυτοι εκει ειναι φιλοι του φαντασου το επιπεδο του :2funny:
    Για την οικονομικη σας εξαθλιωση φταιτε εσεις που πατε και ψυφηζετε Συρηζα,Νεα Δημοκρατια και ΠΑ.ΣΟ.Κ
    Τον εχετε αυτο το γελοιο εδω και με τα λεφτα σας κανει το μαγκα και εσεις ειστε στα  :shit:και παρολαυτα δε λετε τιποτα! :headbang:Καλα σας βαρεθηκα μια ζωη θα κανετε :jerking: ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom