Έγω δεν κρυβομαι σαν κατι πουστρακια σαν κ'εσενα.Για μαθε τι επαθε της πουτανας ο γιος ο τρακαδορος τη δεκαετια του '90 που απο της καταρες μου ψωφισε
Και δεν το εκανα πισωπλατα τον κυνηγουσα παντου.Ειχα παει με 2 απο το μποξ στο πανεπηστημιο να τον βρω και εφυγε απο την πισω πορτα
μια φορα τον ειχα συναντισει τυχαια και φυγανε μερικα ποτηρια
Βεβαια και να μην ψωφαγε απο της καταρες μου θα τον
οι ντοπιοι γιατι ειχε φαει 3000 $ απο ενα φιλο του ιδιοκτητη μινι-καζινο και τον εψαχνε να τον
. βεβαια εκει ηταν σοβαρα γιατι επαιρνε λεφτα απ'ολους και δεν τα εδινε πισω.Βεβαια εδω κανουμε την πλακα μας.
Θα μου πεις αυτα ειναι 20 χρονια πισω.Για πιο προσφατα θα σου πω ειχε ερθει εδω ενας που το επαιζε μαγκας στο στυλ του Ρεντ ολο μαγκια μερικα τηλεφωνηματα εκανα πηγα σε κανα 2 γνωστους στις σωστες θεσεις και του εκωψα τη βιζα και εφυγε Ελλαδα σε μερικες μερες
.
Επρεπε να πετυχενα τον Ρεντ στο Κισινιωφ θα του εβαζα λουρακι και θα τον εβαζα να φαει γατοτροφες
Αν δεν το εκανε τηλεφωνο την Αστυνομια.Ο Ρεντ την τρεμει την Αστυνομια γιατι εχει κανει
και εχει φαει λεφτα απο πολυ κοσμο και η ασφαλεια αλλο που δεν θελει να πιανει κατι τετοιους.Αληθεια ο φιλος σου ο Ρεντ γιατι δεν ξαναπαταει Μολδαβια?
Τι εκανε για πες μας?
Εγω ξερω οτι ολοι ειστε Κουραδομαγκες πισω απο το πληκτρολογιο εισαι μαγκας
.Σκεφτεσαι να σε ειχα πετυχει εσενα θα σε ειχα βγαλει καμια 20αρια φωτογραφιες
.Αλλα κρυβεσαι καλα μην μαθουν ποιος εισαι.Σχετικα με τα βιντεακια που μας εχεις ζαλισει
.Και να μπορεσεις να τα κατεβασεις θα με ηρωοποιησεις
Εσυ θα γινεις ρεζηλι θα αποδειξης οτι οι αριστεροι ειστε ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ και ΧΕΣΤΕΣ
Και της Χρυσης Αυγης το σα'ι'τ το κλεισανε εγω εχω πει και ξαναλεω ΔΕΝ ΨΥΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σε πολλα διαφωνω μαζι τους αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!