Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
qn4fth.jpg

Δημητρακη παρε να κλαψεις  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Στον υπνο σου  :2funny: οι μισθοι στα πλοια της γραμμης ειναι 1000 Ευρω περιπου  :2funny:Στη σεζον βγαζεις 4000 αντε 4500 Ευρω  :2funny: και μ'αυτα περνας ολο το χρονο.Γ'αυτο και μενεις με τη μανα σου 40 ετων για γυναικες δεν το συζηταμε.
    Οσο για τη Μολδαβια ο Davarits εδω λεει οτι ειναι το πιο Χα'ι' μέρος :2funny: με πλουτο,ακριβα αυτοκινητα  :2funny:Αν ειδες εχω δικο μου σα'ι'τ.Με δειχνουν τα καναλια.Και ετοιμαζομαι να παρω και σερβερ  :2funny:.Παντος οι αριστεροι ετσι πουστρακια ειστε δεν θελετε να ακουστει η φωνη κανενος αλλα προβλεπω να εχετε ασχημο τέλος :2funny:.Οταν η Χρυση Αυγη θα παρει 20%+ .Που θα κρυφτεις τότε?Εισαι απο τους πρωτους στοχους.Με τους παχυλους μισθους σας και τα ρουσφετια καταντησατε την Ελλαδα σ'αυτο το χάλι.Εγω Χρυσαυγητης δεν ειμαι οπως εχω δηλωσει.Πιστευω οτι εχουνε διαβασει εδω μεσα αυτα που γραφεις και που το παιζεις μαγκας με τα λεφτα του κοσμου!Θα ερθει η ωρα που θα φυγεις νυχτα σαν το Γιαννη :2funny:
   Ο Σκυλοχάρας που ειναι σημερα?Λες να  :priest:  :2funny:
τι διαβαζο σημερα!!!!!! ουαοοοοο δικοσ ου σερβερ!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: δηλαδη εχεις λευτα εση!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: τι στο διαλο μου λενε ολοι οτισ εισε αφραγκος τρυπιοπανελονις !!!!! μιτσουμ εχεισ λευτα???ποσα πανο κατο για πεσ μας για πες στο λαος σου τσαρεβιτς το ευρος της περιουσιας?????????? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
qn4fth.jpg

Δημητρακη παρε να κλαψεις  :2funny:
Σα το Σκυλοχάρα καταντισες :2funny:Εβαζε φωτο με μπουρδες και  :jerking:.Και τελικα ρεζιλευτηκες εντελως και εφυγε σαν βρεγμενη γατα με τους πολυτελεις γαμους :2funny: και τα Χα'ι' ξενοδοχεια του  :2funny:Μεχρι κ'εσυ του την ειπες τοτε  :2funny:.Ενα χιλιαρικο παιρνουν τα καμαρωτακια στα πλοια σαν και σενα και ειναι τρομερα δυσκολο εως αδυνατον να βρεις και δουλεια!Για καθε θεση μπορει να κανουνε αιτηση πανω απο 200-300 ατομα.Τωρα τι χαρτια μας βαζεις :jerking:!Ετσι κ' ο αλλος εβαλε φωτο απο το κοντερ που εγραφε -19 σαν αποδειξη οτι πηγε Ουκρανια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
τι διαβαζο σημερα!!!!!! ουαοοοοο δικοσ ου σερβερ!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: δηλαδη εχεις λευτα εση!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: τι στο διαλο μου λενε ολοι οτισ εισε αφραγκος τρυπιοπανελονις !!!!! μιτσουμ εχεισ λευτα???ποσα πανο κατο για πεσ μας για πες στο λαος σου τσαρεβιτς το ευρος της περιουσιας?????????? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Γιατι αγαπητε Νταβαριτς πολλα λεφτα κανει ο σερβερ ?????  :think:  Η τιμες του ειναι οσο ενα  κομπιουτερ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατι αγαπητε Νταβαριτς πολλα λεφτα κανει ο σερβερ ?????  :think:  Η τιμες του ειναι οσο ενα  κομπιουτερ
Με 800 Ευρω βρισκεις ανετα μεταχηρησμενο.Αν το ψαξεις και με 600  :)

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακη το μπουρδελακι που πηγες στο οπα καλο ?? Η τυπισσα καλη ?? Κανε μας ενα review εαν θες.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
να σου στηλο φοτογραφιες μου να της δημοσιευσεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: σχινο στηλε και εση ρε καμια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο φιλος μας Σινοχάρας εχει παραλαβει μια ουκρανη πριν 10 ημερες και εχει εξαφανιστει. Δεν μπαινη στο σαιτ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι αγαπητε Νταβαριτς πολλα λεφτα κανει ο σερβερ ?????  :think:  Η τιμες του ειναι οσο ενα  κομπιουτερ
αρχηγε μου σας ξηπνησα βλεπο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ποσ παει ?? ουκρανια σημερα παλι διαβουλευσεισ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: για ενα αξιοπρεπες σαιτ θελεις τουλαχιστον δυο σερβερ υποστηριξη συνδεσεις ντομειν προσοπικο   μοντερατορες διαφιμιστες γραφεια !! μιλαμε για μετρια δουλεια οχι πολλα πολλα για καλουτσικη κατασταση  με γερμανια μερια σερβερ οχι ζασταβα και μαλκιες !! :2funny: :2funny: θελης πακετο!!!! εκτοσ αν κανεισ κανα μπλοκ !! αλλα εκει την να τον κανεις το σερβερ????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ο φιλος μας Σινοχάρας εχει παραλαβει μια ουκρανη πριν 10 ημερες και εχει εξαφανιστει. Δεν μπαινη στο σαιτ
ο χοντροσ γαμαει και γαμαει καλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:να νε καλα ο παλικαρος τι χαθηκε ο παπαρας αξιος αξιος

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
αρχηγε μου σας ξηπνησα βλεπο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ποσ παει ?? ουκρανια σημερα παλι διαβουλευσεισ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: για ενα αξιοπρεπες σαιτ θελεις τουλαχιστον δυο σερβερ υποστηριξη συνδεσεις ντομειν προσοπικο   μοντερατορες διαφιμιστες γραφεια !! μιλαμε για μετρια δουλεια οχι πολλα πολλα για καλουτσικη κατασταση  με γερμανια μερια σερβερ οχι ζασταβα και μαλκιες !! :2funny: :2funny: θελης πακετο!!!! εκτοσ αν κανεισ κανα μπλοκ !! αλλα εκει την να τον κανεις το σερβερ????
Σε σαιτ της ΝΑΣΑ αναφερεσαι ? Δεν νομιζω να χρειαζεται τετοιο ο Δημητρακης

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη το μπουρδελακι που πηγες στο οπα καλο ?? Η τυπισσα καλη ?? Κανε μας ενα review εαν θες.
Καλα δεν ειδες στην αρχη που λεω οτι ειναι πλακα και κανενα μπουρδελακι δεν υπαρχει εκει? :2funny:Σε αυτο το κωλομερος ουτε μπουρδελα δεν ειχε :2funny:
Καλα κανει αν ειναι ετσι.Αλλα χτες εγραφε εδω  με τον κλωνο του :think:Να σου κ'εγω τους βαρεθηκα ολοι οι γελοιοι και ασχετοι ειναι εδω μεσα!Ειδηκα ο μαστερ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ!Τα τελευταια 20 χρονια αποκλιεται να εχει παει!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
ο χοντροσ γαμαει και γαμαει καλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:να νε καλα ο παλικαρος τι χαθηκε ο παπαρας αξιος αξιος
Βαρεθηκε λεει να ασχολείται με μαλακιες και να ξεκατινιαζεται .  Να εισαι σιγουρος οτι περναει καλυτερα απο ολους μας

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σε σαιτ της ΝΑΣΑ αναφερεσαι ? Δεν νομιζω να χρειαζεται τετοιο ο Δημητρακης
αδερφε η τεχνολογια και ο ανταγονισμος στα σαιτ εχει παει αν θελης να πεξεις αλφα εθνικη στο διαδικτιο το κοστος πολι πανο!!!!! αν δεν τα χοσεις και τα κανεις οπος επιβαλετε πλεον να τα κανεισ !!! απλα υπαρχεις κανεισ την πλακα σου και φιτοζοεις !!! και θα γινουν ακομα πιο σκληρα τα πραγματα προσεχος!!!!!!! πεσ στον ευσομο να μπει να τα λεμε αφου ειναι παλικαρος!!!! τι μασησε με το ζοντανο???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχασα και τον ρεντ!!!!! αδερφε αυτος ειναι ο πιο μαγκας!!!!!πολι μουνι λεμε!!! β γ κατηγορια!!!! βεβεα αλλα ο σιφρεντιι μπροστα του ειναι μικρο παιδι  :2funny: :2funny: :2funny: και τσαμπα λεμε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: για σου ρε ρεντ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  λεσ :think: :think: να τον πιροβολησαν σε κανα κοτετσι!!!! :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: τελευτεα φορα που τον ειδα ειταν με μορακλα ρουμανα με κολαρα τεζα φραγκατι που της πουλαγε εροτα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: απεχτοσ ο ρεντ!!!! εση τι νεα????

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
Καλα κανει αν ειναι ετσι.Αλλα χτες εγραφε εδω  με τον κλωνο του
Δεν πιστευω να εχει κλωνο . Την τελευταια εβδομαδα ουτε στο σκαιπ δεν μπορω να των βρω .Αν εχει κατι καλο διπλα του εξαφανιζεται   :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
αδερφε η τεχνολογια και ο ανταγονισμος στα σαιτ εχει παει αν θελης να πεξεις αλφα εθνικη στο διαδικτιο το κοστος πολι πανο!!!!! αν δεν τα χοσεις και τα κανεις οπος επιβαλετε πλεον να τα κανεισ !!! απλα υπαρχεις κανεισ την πλακα σου και φιτοζοεις !!! και θα γινουν ακομα πιο σκληρα τα πραγματα προσεχος!!!!!!! πεσ στον ευσομο να μπει να τα λεμε αφου ειναι παλικαρος!!!! τι μασησε με το ζοντανο???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειχαν αρχισει και αλλοι να τον κραζουν. με των Δημητρακη ετσι και αλλιως το ειχε στο καθημερινο προγραμμα ,με τους αλλους του ηρθε πολυ .

mr anderson 21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλα δεν ειδες στην αρχη που λεω οτι ειναι πλακα και κανενα μπουρδελακι δεν υπαρχει εκει? :2funny:Σε αυτο το κωλομερος ουτε μπουρδελα δεν ειχε :2funny:Καλα κανει αν ειναι ετσι.Αλλα χτες εγραφε εδω  με τον κλωνο του :think:Να σου κ'εγω τους βαρεθηκα ολοι οι γελοιοι και ασχετοι ειναι εδω μεσα!Ειδηκα ο μαστερ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ!Τα τελευταια 20 χρονια αποκλιεται να εχει παει!

Δεν είδα όλη την συζήτηση ρε Μήτσο ,τόσες σελίδες βαριέμαι να διαβάζω. Ε  Μολδαβία είναι μιλάμε για ένα από τα πιο φτωχά κράτη της Ευρώπης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν πιστευω να εχει κλωνο . Την τελευταια εβδομαδα ουτε στο σκαιπ δεν μπορω να των βρω .Αν εχει κατι καλο διπλα του εξαφανιζεται   :2funny:
Ο BDSM ηταν αυτος.Σημερα παντος δεν γραφει.Παντος ειχε το θαρρος παρολα τα χάλια του να βαλει της φωτογραφιες του στο σα'ι'τ.Οταν ολοι οι αλλοι  :shit:και τρεμανε μην μαθει κανεις ποιοι ειναι :2funny:Αυτο εγω του το αναγνωριζω :)ΔΕΝ ΚΟΛΩΣΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!Για να λεμε και τα θετικα καποιου.Τωρα το οτι με τους γαμους μεγιστανων που ειπε οτι πηγε  θα μπορουσε να μην το ελεγε γιατι ο κοσμος ειναι μικρος και εμαθα σε ποιο γαμο πηγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom