Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καταεχην αυτοι δεν αξιζει να λεγονται Ελληνες που πανε και ξεφτηλιζονται και μας ξεφτηλιζουν :jerking:Σκεψου πηγε απο τους Τουρκους και πηρε δανεικα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Ουτε και τερατα σαν τον συχαμα :shit:Ευτυχως με την κριση δεν εχουνε πια λεφτα να πανε πουθενα και τη βγαζουνε Ελλαδα :2funny:.Μακαρι μπορουσα να τους πεταγα και στον καιαδα :2funny:Ασε μη μου θυμιζεις αυτα τα ζωα γιατι μου ρχεται να ξερασω :rockon:.Καποιο διαστημα τη δεκαετια του '90 ειχα δουλεψει για μερικους μηνες σε ενα γραφείο ιδιωτικών Ντετέκτιβ οποτε ξερω τη δουλεια :).Τοτε παρακολουθουσαμε απατημενους συζηγους  :2funny: ειχε πολυ πλακα  :2funny:

εισαι η ντροπη της μεταναστευσης. να θες να κανεις τον ρουφιανο στους τουρκους για ελληνα. ξεφτιλα εισαι τελος. -

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι τσαρε μου στης διαταγες σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ποτε θα ξαναπας να ρθω νασε προιπαντησο !!!!να σε ρανο με ροδοπεταλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ????  :-* :-* :-* :-* :-* :-* εισαι το καμαρι μας!!!!!! ο ξελασποτηρας σμας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ουραα ουραααα ουρααα κατουρα τσαρεσβιρσσσσσσσσσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στιλε και το σκαιπ αιντε !!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Το Σκα'ι'π στο ξαναεστειλα.Αν και το ειχες.Συγγνωμη δεν μιλαγαμε στο σκα'ι'π (εννοειτε οτι δεν ανοιξες ποτέ την καμερα) και μια ωραια μερα σου την εδωσε και με εσβισες απο της επαφες σου?Μετα μη λες οτι εγω δεν θελω να μιλαω μαζι σου!
εισαι η ντροπη της μεταναστευσης. να θες να κανεις τον ρουφιανο στους τουρκους για ελληνα. ξεφτιλα εισαι τελος. -
Καταρχην εγω δεν ειμαι ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ αλλα ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!Εγω δεν πηγα στη Ρωσσια γιατι στην Ελλαδα ειμουν φτωχομπινες και δεν ειχα να φαω ή γιατι δεν εβγαινε το μεροκαματο.Τωρα σχετικα με τους Τουρκους οι περισσοτεροι ειναι πολυ καλα παιδια και καλητεροι απο πολλους (Ελληνες).Ειδηκα οι Τουρκοι δευτερης γεννιας που ειναι γεννημενοι στο εξωτερικο ειναι πολυ ενταξει παιδια.Το εχω πει οτι καλο ειναι να μην εχετε και πολλα πολλα με Ελληνες της Βουλγαριας,Ρουμανιας γιατι το πιθανοτερο ειναι να παθετε οτι παθανε κ'αυτοι που ειχαν σχεση με το Γιαννη  :2funny:Εσυ ομως που δεν εχεις παει παραπερα απο τον Άλιμο ειναι φυσικο ολα αυτα να μην τα ξερεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το Σκα'ι'π στο ξαναεστειλα.Αν και το ειχες.Συγγνωμη δεν μιλαγαμε στο σκα'ι'π (εννοειτε οτι δεν ανοιξες ποτέ την καμερα) και μια ωραια μερα σου την εδωσε και με εσβισες απο της επαφες σου?Μετα μη λες οτι εγω δεν θελω να μιλαω μαζι σου!Καταρχην εγω δεν ειμαι ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ αλλα ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!Εγω δεν πηγα στη Ρωσσια γιατι στην Ελλαδα ειμουν φτωχομπινες και δεν ειχα να φαω ή γιατι δεν εβγαινε το μεροκαματο.Τωρα σχετικα με τους Τουρκους οι περισσοτεροι ειναι πολυ καλα παιδια και καλητεροι απο πολλους (Ελληνες).Ειδηκα οι Τουρκοι δευτερης γεννιας που ειναι γεννημενοι στο εξωτερικο ειναι πολυ ενταξει παιδια.Το εχω πει οτι καλο ειναι να μην εχετε και πολλα πολλα με Ελληνες της Βουλγαριας,Ρουμανιας γιατι το πιθανοτερο ειναι να παθετε οτι παθανε κ'αυτοι που ειχαν σχεση με το Γιαννη  :2funny:Εσυ ομως που δεν εχεις παει παραπερα απο τον Άλιμο ειναι φυσικο ολα αυτα να μην τα ξερεις.

μουνοπανα υπαρχουν παντου ετερον εκατερον. να παρακαλας να κανεις τον ρουφιανο για συμπατριωτη σου ομως ειναι η υπερτατη ξεφτιλα. μπορει να γελαμε με τις υπολοιπες μαλακιες αλλα αυτο ειναι η επιτομη της ξεφτιλας.
οσο για το αν εισαι φτωχομπινες αρκουν να καταλαβουμε οι φωτογραφιες απο το διαμερισμα με την ξηλωμενη κασα στην εξωπορτα τους ρημαγδοτοιχους και τα επιπλα της προγιαγιας μου και τον πτυσομενο καναπε κρεβατι. χλιδα.  

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
80 kila σοκολατα αμιγδαλου απο τιρασπολ μερια πιασαν στα σινορα τα ξιμεροματα  ενα μιριο εθρα  αξια κατι ξερησ εση!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι ρε χαχαχαχαχα καμια σχεση...εγω ειμαι απο την αλλη μερια
ενα ευκολο συμπερασμα εβγαλα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
τους δειχνει ποιος ειναι ο αρχηγος της αγελης εκει αναμεσα στους πιθηκους

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μουνοπανα υπαρχουν παντου ετερον εκατερον. να παρακαλας να κανεις τον ρουφιανο για συμπατριωτη σου ομως ειναι η υπερτατη ξεφτιλα. μπορει να γελαμε με τις υπολοιπες μαλακιες αλλα αυτο ειναι η επιτομη της ξεφτιλας.
οσο για το αν εισαι φτωχομπινες αρκουν να καταλαβουμε οι φωτογραφιες απο το διαμερισμα με την ξηλωμενη κασα στην εξωπορτα τους ρημαγδοτοιχους και τα επιπλα της προγιαγιας μου και τον πτυσομενο καναπε κρεβατι. χλιδα.  
Εχω καμια σχεση εγω μ'αυτους τους φουκαραδες? :2funny:μ'αυτη την αθλιοτητα? :2funny:Αν ειναι τοσο τριτοκοσμικοι οι Ελληνες και ειναι αυτο το επιπεδο των Ελληνων τοτε θα λεω οτι ειμαι Τουρκος :2funny:ή οτιδηποτε αλλο.:2funny:Αυτοι οι αθλιοι φτωχομπινεδες μας ρεζιλεψανε παντου.Κ'εσυ να μπορουσες να πας εξωτερικο τα ιδια θα εκανες :jerking:ευτυχως ομως που ειστε αποκλεισμενη και καταδικασμενοι να ζησετε και να πεθανετε στη χωρα της μαλακιας :2funny:Πηγαινε μια βολτα μεχρι τον Αγιο Παντελεημονα να παρεις καθαρο αερα και ασε της φιλοσοφιες :2funny:
τους δειχνει ποιος ειναι ο αρχηγος της αγελης εκει αναμεσα στους πιθηκους
Μου θυμισε το Γερμενή της Μολδαβίας :2funny:Σας ειχα γραψει οτι ηταν ενας Ελληνας εκει που εμοιαζε παρα πολυ με το Γερμενή στην οψη και στην συμπεριφορα ηταν ιδιος ο Παναγιωταρος :2funny:καπως ετσι ηταν το επιπεδο των Ελληνων του Κισινιωφ :2funny:.
    Βεβαια Στεφανε Ρωσσια αυτες της  :jerking: που εκανε ο Γιαννης αν της ειχε κανει θα ηταν στο βυθο του ποταμου :2funny:στην καλητερη περιπτωση θα τον βρισκανε παγωμενο στη χειροτερη δεν θα τον βρισκανε ποτέ!
    Σχετικα με το Γερμενή ηταν εδω ενας Ελληνας που ετσι την ειχε δει μαγκας :2funny: και εκανε  :jerking: του φερανε 4-5 γομαρια εκει που καθοταν και του φυγε ολη η μαγκια :2funny: τους κερναγε και ζηταγε συγγνωμη  :2funny:.Απλος οι Ρουμανοι οσο υπαναπτικτοι και να ειναι,ειναι μεσογειακος λαος δεν εχουνε καμια σκληροτητα και σε παιρνει να κανεις μαλακιες που στη Ρωσσια ουτε στα ονειρα σου δεν θα μπορουσες ουτε να το σκεφτεις να κανεις!Βεβαια αυτο εχει και τα θετικα του οτι αν εχεις καποιο προβλημα θα σε βοηθισουν ενω στη Ρωσσια δεν προκειται να σε βοηθισει κανεις.Αλλα το αρνητικο ειναι οτι πολλοι αποθρασυνοντε και την βλεπουνε οτι ειναι μαγκες.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
oberrr μιν μου πιραζετε τονμεγα πορνομεταναστη !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  πρεπει να ερθο ελλαδα αυτοπροσοποσ παλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: φτουυυυ  γαμοτο!!!αλλα απο αναλησεις και καταγραφες ολα οκ κολοφαρα κολοφαρα αυτοι οι ανατολικοι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ο μεγα τσαρε πανεξιπνε δοσε μας τα φοτα σου!!!! ανεβασεμας φτιαξεμας το ειναι μας!!!! εισαι η καψουρα μας σε αναληουμε και καταγραφουμε τα δινατα σημεια τον ομιλιον σου!!!!! εθγε τσαρεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εισαι ο αξιος ελληναρας πορνομεταναστης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: το πιρα το σκαυπ με πιραν και τηλεφονο !!!!! να νε καλα τα παλικαρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μου λεσ τορα στην μολδαβια γαμησες τιποτα???? ουτε εσενα σε ειδαν με γθναικα εκει??? γερμανια τι πας να κανεις ??? εκει ειναι πολιτισμος δισι μερκελ ???????? για εξιγα να ξερουμε που εισαι μην μας παθεις τιποτα !!!!!!!!!!    
  τον γιαννι και τους αλους τι σε ενδιαφερη τι κανουν και πος ειναι ρε ορνιοοοοο καθεσε και γραφεις πραγματα για ανθροπους που δεν γνοριζεις καν !!!!!!!!! βαρια βαρια η :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
oberrr μιν μου πιραζετε τονμεγα πορνομεταναστη !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  πρεπει να ερθο ελλαδα αυτοπροσοποσ παλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: φτουυυυ  γαμοτο!!!αλλα απο αναλησεις και καταγραφες ολα οκ κολοφαρα κολοφαρα αυτοι οι ανατολικοι!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ο μεγα τσαρε πανεξιπνε δοσε μας τα φοτα σου!!!! ανεβασεμας φτιαξεμας το ειναι μας!!!! εισαι η καψουρα μας σε αναληουμε και καταγραφουμε τα δινατα σημεια τον ομιλιον σου!!!!! εθγε τσαρεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εισαι ο αξιος ελληναρας πορνομεταναστης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: το πιρα το σκαυπ με πιραν και τηλεφονο !!!!! να νε καλα τα παλικαρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν μου λεσ τορα στην μολδαβια γαμησες τιποτα???? ουτε εσενα σε ειδαν με γθναικα εκει??? γερμανια τι πας να κανεις ??? εκει ειναι πολιτισμος δισι μερκελ ???????? για εξιγα να ξερουμε που εισαι μην μας παθεις τιποτα !!!!!!!!!!    
Εγω μια  :knockinb: 22 ετων αλλα πολυ σπασμενη μοιαζει λιγο με τη γιδα του Χαζοπαυλου που του βρηκε ο Ρεντ ετσι θεοχαζη.Για για το μεσο ορο της Αγιας Πετρουπολης ειναι αθλια! :rockon:φωτο μαζι της δεν εχω και ουτε ηθελα να βγαλω.Με εχει σκασει να της στειλω εισητηριο να ερθει Αγια Ππετρουπολη :rockon:Αυτο που με  :rockon: εντελως ειναι οταν μου ειπε για τον πρω'ι'ν της!Τη ρωτησα γιατι τα χαλασατε και μου ειπε οτι την κερατωσε!Οταν την ρωτησα πως το εμαθε μου απαντησε μου το ειπε ο ιδιος! :headbang:Αυτο για να καταλαβετε τι παιζει.Ρωσσια ειναι συνηθισμενες.Ξερουν οτι ο αντρας και ξυλο θα της ριξει και θα παει με τους φιλους του εξω και θα  :knockinb:.Αυτες δεν το δεχονται :headbang: :knockinb: και μια απο την ΠΜΡ που ειχε ερθει.Οταν ειχα γκομενες απλος δεν πηγαινα πουθενα.Ητανε να ερθει και αλλη μια απο την Ουνγκεν αλλα δεν ηρθε.Εφυγα για Οδησσο γιατι το Κισινιωφ μετα απο καποιο διαστημα σε  :headbang:.Τιρασπολ ηταν πολυ πιο ευχαριστα.Τηλεφωνισες σε ποιους?Με ποιους απ'αυτους κανεις παρεα? :2funny:Αν αυτο ειναι το επιπεδο σου εγω τι να πω :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
  τον γιαννι και τους αλους τι σε ενδιαφερη τι κανουν και πος ειναι ρε ορνιοοοοο καθεσε και γραφεις πραγματα για ανθροπους που δεν γνοριζεις καν !!!!!!!!! βαρια βαρια η :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

επανο απο κριο πος παι κλονε μου
λεο να ανεβο να σασ δο το μαρτιο
αν με θετε βεβεοσ βεβεοσ
επιδι το χριμα θα το διαθεσο δια μουνια θα με φιλοκσενισις ντοκτορα;;;
αλλα θελο να με κανισ κονε σε κσανθο οριγκιναλε

επιδι ισε καλοσ φιλοσ θα σου πο τι θα κανι γερμανια ο τσαροσ

ετοιμαζομαι να παω για το στριπτιζ στη Γερμανια και θελω να κτηνοβατισω στην πιστα
   Για να μην αρχισετε οι Πιρφοροι να γραφετε   :jerking:στην καθε εξοδο θα βγαζω 300+ Ευρω (μπορει και 400) συν οτι μου δωσει το κοινο :) με λιγα λογια ενα πεντακοσαρικο :).Δηλαδη πιο πολλα απο οσα βγαζει δηλαδη ενας Ελληνας Πιρφορος δουλευοντας ενα μηνα  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
επανο απο κριο πος παι κλονε μου
λεο να ανεβο να σασ δο το μαρτιο
αν με θετε βεβεοσ βεβεοσ
επιδι το χριμα θα το διαθεσο δια μουνια θα με φιλοκσενισις ντοκτορα;;;
αλλα θελο να με κανισ κονε σε κσανθο οριγκιναλε

επιδι ισε καλοσ φιλοσ θα σου πο τι θα κανι γερμανια ο τσαροσ
:2funny: :2funny: :2funny: κλονε μου με το που μιρησες γκαφρα αρχισες της καταγραφες απο μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ουτε η μοσαντ να εισουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μετα το πασχα να το κανονισεις κλονε ειναι η καλητερη εποχη!!!! αν ειαμαι απανο που μαλοον θα ειμαι θα τα πουμε αν οχι τα παιδια απανο και αστο οπα και στον μολντο βοηθανε ολο τον κοσμο !!! βουλγαρια ψαξου κλονε  τα χο γραψει!!!!!!! πουτσοκριο φουλ με χιονοπαγο γαματα -10 εος -25 !!!!  ουρε τσαρεεε τι μου λεει ο κλονος ???? παλι θα δουμε την κορμαρα σου να κουνιεταια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ.Γ κλονε μου αλλαξε την φορμα γραφης γραφε σινεχομενα οχι μισες σιρες η μια πανο στην αλλη !!!! στην μοσαντ δεν σας τα μαθαν καλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: κλονε μου με το που μιρησες γκαφρα αρχισες της καταγραφες απο μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ουτε η μοσαντ να εισουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μετα το πασχα να το κανονισεις κλονε ειναι η καλητερη εποχη!!!! αν ειαμαι απανο που μαλοον θα ειμαι θα τα πουμε αν οχι τα παιδια απανο και αστο οπα και στον μολντο βοηθανε ολο τον κοσμο !!! βουλγαρια ψαξου κλονε  τα χο γραψει!!!!!!! πουτσοκριο φουλ με χιονοπαγο γαματα -10 εος -25 !!!!  ουρε τσαρεεε τι μου λεει ο κλονος ???? παλι θα δουμε την κορμαρα σου να κουνιεταια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ.Γ κλονε μου αλλαξε την φορμα γραφης γραφε σινεχομενα οχι μισες σιρες η μια πανο στην αλλη !!!! στην μοσαντ δεν σας τα μαθαν καλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Mονο που καθεσαι και μιλας με το Σκυλοχάρα αυτο το τέρας της φυσεως που εφυγε ρεζιλεμενος καθως πιαστηκε να λεει ψεματα :2funny: διχνει το επιπεδο σου :2funny: αλλα ετσι ειστε εσεις οι αριστεροι θελετε πολυ  :s&m_3: για να στρωσετε!
  Πολυ μαγκια κουβαλας :2funny:Βρισκεται και τα κανετε που οι Μολδαβοί ειναι ψυχούλες και καλα παιδια γ'αυτο μου κουνιεστε και μου κανετε τους μαγκες για ελατε να τα κανετε εδω αυτα :2funny:Θα μεινετε για παντα σε καποιο βυθο καποιας λιμνης.Ποια παιδια?Ποιοι ειναι οι φιλοι σου εκει περα? :2funny:για πες τους μας για να :2funny:Ασε πηγα και τους ειδα τους μαγκες.Ειδα πολυ πλουτο να εχουν οι Ελληνες εκει  :2funny: Μονο ο Μολντο ειναι οικονομικα φτιαγμενος και αυτον το 90% των Ελληνων τον μισει και δεν παει απ'το μαγαζι του και δεν τους πολυθελει κιολας,τι να τους κανει?
   Αν εισαι φιλος τους Γιαννη πες του να ερθει απο Κισινιωφ που τον ζητανε καποιοι κυριοι  :2funny: :ak: Αν και νομιζω οτι ειναι καλητερα να πω σε αυτους που χρωσταει να ερθουν να στα ζητησουν εσενα :2funny:.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Mονο που καθεσαι και μιλας με το Σκυλοχάρα αυτο το τέρας της φυσεως που εφυγε ρεζιλεμενος καθως πιαστηκε να λεει ψεματα :2funny: διχνει το επιπεδο σου :2funny: αλλα ετσι ειστε εσεις οι αριστεροι θελετε πολυ  :s&m_3: για να στρωσετε!
  Πολυ μαγκια κουβαλας :2funny:Βρισκεται και τα κανετε που οι Μολδαβοί ειναι ψυχούλες και καλα παιδια γ'αυτο μου κουνιεστε και μου κανετε τους μαγκες για ελατε να τα κανετε εδω αυτα :2funny:Θα μεινετε για παντα σε καποιο βυθο καποιας λιμνης.Ποια παιδια?Ποιοι ειναι οι φιλοι σου εκει περα? :2funny:για πες τους μας για να :2funny:Ασε πηγα και τους ειδα τους μαγκες.Ειδα πολυ πλουτο να εχουν οι Ελληνες εκει  :2funny: Μονο ο Μολντο ειναι οικονομικα φτιαγμενος και αυτον το 90% των Ελληνων τον μισει και δεν παει απ'το μαγαζι του και δεν τους πολυθελει κιολας,τι να τους κανει?
   Αν εισαι φιλος τους Γιαννη πες του να ερθει απο Κισινιωφ που τον ζητανε καποιοι κυριοι  :2funny: :ak: Αν και νομιζω οτι ειναι καλητερα να πω σε αυτους που χρωσταει να ερθουν να στα ζητησουν εσενα :2funny:.
:2funny: :2funny: :2funny: mitsoym παρε φορα απο την ακροπολι και ελλα να μας κλασεις τα αρχιδια με φορα :2funny: :2funny: :2funny: εισαι και αντρακλας παναθεμα σε!!!!ρε ορνιο στην μολδαβια πηγες και παραλιγο να στης βρεξουν στο κλαμπ σιτι οι μπραβοι και σου κοψαν την εισοδο γιατι ελλεγες στησ γκομενες γιασου με λενε διμιτρακι θελης να γαμηθουμε ? αλλα θελο να με κατουρισεις προτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: μου τα λεγαν τα παιδια στην πορτα και γελαγα δυο βδομαδες!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν πεζεσε λεμε και το προτο καμακι λεμε!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι μας λεσ τορα???? αριστερο ειναι το καρουμπαλο που εχεις στο κεφαλι ορνιοοο :idiot: :idiot: :idiot: και συμφονο !!!! ο σχινοχαρας ειναι μεγαλοςςςς παπαραςςςςςς επρεπε να σου χε παρει και τα σοβρακα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: εκβιαση και  ψιχικι οδινη μονο εφτανε!! για να σε τραβανε καμια 10 χρονια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που θα παει ομος θα στα παρο εγο!!!!! και που σε αλλαξε τροπαρι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: γιατι κουρασες και τον κοσμο και τοο σαιτ!!!! πᾶπᾶρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Y.G δεν μου ειναι και τιποτα να κατεβο ελλαδα να σου εξαφανισο τα βιντεο και την υπαρξη σου απο το νετ!! παλι !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντε τσαρεβιτσσσσ υγειεςςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
με καταλαβεσ πονιρουλι
χαχαχαχα
τα 2 σασ ο μαστερ κε εσι
χοντροσχινοσιμεροχαρας σπικινγκ  :2funny:

αλλα κλονε νταβαρισ
εγο θελο κσανθο, θα με το πληρονις;;;
τι σου ινε για εναν συνελινα να κερσεις ενα κσανθο μολδαβο αγκελο;;;
εσι λεφτα εχισ....να ζεστανι κε το κοκαλακι μασ εκι πανο απο το κριο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: mitsoym παρε φορα απο την ακροπολι και ελλα να μας κλασεις τα αρχιδια με φορα :2funny: :2funny: :2funny: εισαι και αντρακλας παναθεμα σε!!!!ρε ορνιο στην μολδαβια πηγες και παραλιγο να στης βρεξουν στο κλαμπ σιτι οι μπραβοι και σου κοψαν την εισοδο γιατι ελλεγες στησ γκομενες γιασου με λενε διμιτρακι θελης να γαμηθουμε ? αλλα θελο να με κατουρισεις προτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: μου τα λεγαν τα παιδια στην πορτα και γελαγα δυο βδομαδες!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν πεζεσε λεμε και το προτο καμακι λεμε!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι μας λεσ τορα???? αριστερο ειναι το καρουμπαλο που εχεις στο κεφαλι ορνιοοο :idiot: :idiot: :idiot: και συμφονο !!!! ο σχινοχαρας ειναι μεγαλοςςςς παπαραςςςςςς επρεπε να σου χε παρει και τα σοβρακα  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: εκβιαση και  ψιχικι οδινη μονο εφτανε!! για να σε τραβανε καμια 10 χρονια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που θα παει ομος θα στα παρο εγο!!!!! και που σε αλλαξε τροπαρι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: γιατι κουρασες και τον κοσμο και τοο σαιτ!!!! πᾶπᾶρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Y.G δεν μου ειναι και τιποτα να κατεβο ελλαδα να σου εξαφανισο τα βιντεο και την υπαρξη σου απο το νετ!! παλι !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντε τσαρεβιτσσσσ υγειεςςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καλα αυτα στον υπνο σου τα ειδες? :2funny:Αφου καθε μερα εκει πηγαινα και με χαιρεταγαν ολοι!Και ηταν πολυ φιλικοι μαζι μου.Ιντερνετ απο το ιντερνετ καφε που ειναι εκει εμπαινα καθε μερα!Αυτο φενεται και απο την IP που εμπαινα τότε.Και στις τεσσερις ντισκο που ειναι στη σειρα πηγαινα συχνα και με ξερανε παντου.Την πρωτη φορα πηγαμε ντισκο με ενα παιδι που συχναζει στο Ελ Γκρέκο σωματοφυλακας στο επαγγελμα.Μετα πηγαινα μονος μου δεν μου ειπε κανενας τιποτα!Να μου παρει τι Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο Σκυλοχάλιας? :2funny:Τι να του εκβιασω του βρωμιαρη? :2funny:Και να ηθελα δεν εχει τιποτα :2funny: ειναι υπερχρεωμενος :2funny:Ο Σκυλοχάρας ειναι αρρωστος ψυχικα οπως κ'εσυ με βριζει και ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
   Τι νομιζεις αν μπορουσε ο Βρωμιαρης δεν θα μου την εκανε?Με μισει παραφορα το Συχαμα γιατι ειμαι αυτος που ειμαι ενω αυτος ειναι ενα ΤΕΡΑΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ :2funny:Τελικα μου εκλασε ενα αρχηδι  :2funny: και ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΕ στο τελος!Ελεγε για χλιδη και  :jerking: και αποδηχτεικε το αντιθετο μεχρι και οι υποστηρικτες του του την ειπανε τοτε που ελεγε για τους χα'ι' γαμους και τα χα'ι' ξενοδοχεια  :2funny:.Γ'αυτο και σβιστηκε και μπαινει με κλωνους για να χαλαει το σα'ι'τ.Ας παει στο διαολο μια ωρα αρχιτερα :2funny: να τον φανε τα σκουλικια  :2funny:Το ιδιο κανεις κ'εσυ δηλαδη δε λες τιποτα απλος χαλας το σα'ι'τ.
    Δεν μας λες ποιοι ειναι οι φιλοι σου εκει? :2funny:Τα βιντεακια πως θα τα κατεβασεις θα σπασεις τους κωδικους του λογαριασμου μου? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εισαι ενας φλωρος ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ που κρυβεσαι ολο μαγκια εισαι πισω απο το πληκτρολογιο :jerking:.Νομιζεις δεν ξερω οτι εχεις θειο βουλευτη του Συρηζα?Εχεις σκεφτει τι θα παθεις εσυ και οι αλλοι σκατοφλωροι που κλεβουνε τα λεφτα του λαου αν μια μερα ξυπνησει ο κοσμος?Απορω πως οι ακροδεξιοι του σα'ι'τ δεν σε εχουνε σταμπαρει? :think:Ενα αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι πως οι ακροδεξιοι του σα'ι'τ δεν την ειπανε στο Σκυλοχάρα ο Χιτλερ που ειναι το ιδαλμα τους τους αναπηρους σαν τον Σκυλοχάρα τους εξοντωνε αυτοι τιποτα!
    Με λιγα λογια Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Γ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ!Δεν του φταιει η Γερμανια ΑΛΛΑ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ποιον ενδιαφέρουν όλα αυτά που γράφετε? Αν θέλει κάποιος να μάθει για τη Μολδαβία πρέπει να κάνει ανασκαφές μέσα στο βόθρο που έχετε ανοίξει.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
με καταλαβεσ πονιρουλι
χαχαχαχα
τα 2 σασ ο μαστερ κε εσι
χοντροσχινοσιμεροχαρας σπικινγκ  :2funny:

αλλα κλονε νταβαρισ
εγο θελο κσανθο, θα με το πληρονις;;;
τι σου ινε για εναν συνελινα να κερσεις ενα κσανθο μολδαβο αγκελο;;;
εσι λεφτα εχισ....να ζεστανι κε το κοκαλακι μασ εκι πανο απο το κριο
κλονε βελαξε παλι το ζοντανο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  !!!! μας τα πιραν τα κορμια ρεεεε που ζεις???????????? ιταλια γερμανια  τα καλα τεμαχια   η β εθνικι αραβοτουρκιες !!! και η γ  γαματα !!! δεν !!!!! ποσ παει το αδυνατισμα?????
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=F9z11C3Q83s[/video] [/video]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιον ενδιαφέρουν όλα αυτά που γράφετε? Αν θέλει κάποιος να μάθει για τη Μολδαβία πρέπει να κάνει ανασκαφές μέσα στο βόθρο που έχετε ανοίξει.
Αν θες να μαθεις τι συμβαινει πραγματικα εκει Διαβασε ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο VONMAKOULIS και μερικα απο αυτα που γραφει ο MOLDOLAGNO Ολα τα αλλα ειναι  :shit: ο Davarits ειναι χειροτερος γιατι λεει πραγματα που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!Ουτε ενα σωστο δεν εχει πει για Μολδαβια,Ουκρανια.Για πλουτο  μιλαει  :2funny:και  :jerking:
  Συμφωνω μαζι σου και μενα με εχουνε κουρασει πολυ αυτα τα ζωα αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα?Εγω μακαρι να μπορουσα να τους εστελνα στο διαολο κ'ακομα παραπερα αλλα δυστηχως δεν ειμαι Μοντερατορ.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εισαι ενας φλωρος ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ που κρυβεσαι ολο μαγκια εισαι πισω απο το πληκτρολογιο :jerking:.Νομιζεις δεν ξερω οτι εχεις θειο βουλευτη του Συρηζα?Εχεις σκεφτει τι θα παθεις εσυ και οι αλλοι σκατοφλωροι που κλεβουνε τα λεφτα του λαου αν μια μερα ξυπνησει ο κοσμος?Απορω πως οι ακροδεξιοι του σα'ι'τ δεν σε εχουνε σταμπαρει? :think:Ενα αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι πως οι ακροδεξιοι του σα'ι'τ δεν την ειπανε στο Σκυλοχάρα ο Χιτλερ που ειναι το ιδαλμα τους τους αναπηρους σαν τον Σκυλοχάρα τους εξοντωνε αυτοι τιποτα!
    Με λιγα λογια Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Γ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ!Δεν του φταιει η Γερμανια ΑΛΛΑ Η ΠΙΡΦΟΡΙΑ ΤΟΥ!
ναι τσαρε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα σε κηνηγανε και οι συριζεοι τορα!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχο κλασειι νεφρο απο τα γελια με την παρτη σου!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αλλαξε τροπαρι λαμογιο!!!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) δεν σε περνε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ι για πλακα παντοσ θα βγαζες καλο μεροκαματο αν το ειχεσ το θεμα οπος το ξεκινησες στην αρχη στα προτα βιντεο πολλη γελιο λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!! βγαζεισ γελιο και χαρα!!!!! ο σεφερλης μπροστασου ειναι νανος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2014-02-04_210947.png
    2014-02-04_210947.png
    159,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom