Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
στο θεμα τορα γιατι βαρεθικα με τουσ ασχετους αντρακλες εδο μεσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μολδαβια εχει ξεσπασαει διατροφικο σκανδαλο σε ολες τησ λαικες αγορες ανιχνευθικαν στα φρουτα και στα λαχανικα 20 φορες περισοτερο απο το επιτρεπομενο οριο νιτρικα σιντιριτικα κιριος σε πατατες μιλα μπανανες και ζαρζαβατικα !!!! καρκινος γερα με τσαμππουκα ψεκαζουν οι μαλακες τα παντα για να μην χαλάνε με φιτοφαρμακα USSR gamiseta!!!!! χαμος εχει γινει!! τουρκοι εισαγογεις και καλα λενε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενα αλλο θεμα επισης βαλανε καμερες παντου στο οδικο δικτιο σε ολες της μεγαλες πολεις καταγραφοντε τα παντα!! τρομαρα τους 4000 κλισεισ στης προτες 48 ορες λειτουργειας  :rockon: :rockon: :rockon: τελος η πιο μοδατη καφετρια εστιατοριο τορα ειναι το λε σαρκις μας τελιοσε το γκραφιτι ακριβουτσικα βεβεα!!! αυτα τα ολιγα αντρακλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παο να ξεθαψο το αμαξι απο το χιονι επιασε και παγο!`!!!! γαμισεταααααα -17 σημερα!!!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: αντρακλα μου ανδριομενε!!!! αφου δεν το κατεεις λεμε!!!!!! τι το τυρανας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπουνιες κλοτσιες σπασιμο κεφαλι ανατολικο μπλοκ ειναι μεχρι εκτη διμοτικου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μετα αρχιζουν μαχερια και πανο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: μεταξεταστεος !!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: να ρθεις με τον κιδεμονα σου γκα-γκα--ουζια   :cheesy: :cheesy: :cheesy: οπου διαμενο με νεαρα κορασις ανατολικα και οταν επαναπατριζομε απο πειρεα μερια  :cheesy: :cheesy: :cheesy: δεν στα πε ο διμιτρακις στο σκαιπ?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εμενα μου πε παντος παλιοτερα ποσο αντρακλα σ εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελικά κύριε αστοιχείωτε, ούτε οι φάπες, ούτε οι κλωτσιές σου φτάνουν. Καβλί στο κωλαράκι σου θέλεις. Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι μόνο αυτό σε ηρεμεί όταν έχεις εξάρσεις....... ή μήπως λέω ψέματα σαν εσένα;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τελικά κύριε αστοιχείωτε, ούτε οι φάπες, ούτε οι κλωτσιές σου φτάνουν. Καβλί στο κωλαράκι σου θέλεις. Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι μόνο αυτό σε ηρεμεί όταν έχεις εξάρσεις....... ή μήπως λέω ψέματα σαν εσένα;
antrakla διαβασε προσεχτικα μιας και εισε στοιχειωμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ολο πουλια σου σφιριζουν εσενα  :2funny: :2funny: :2funny:  ατιμουλη!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ για το θεμα τιποτα εχεις να πεις?? στοιχειομενε !!!! :2funny: :2funny: :2funny: επι προσοπικου σε γραφω αστιχιοτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν θελει αυτο :2funny:Θελει φωτογραφικη μηχανη :2funny:Αχ και να τον πετυχενα στο Κισινιωφ τι θα παθαινε :2funny:Ολοι οι Ελληνες της Ρουμανιας ετσι ειναι ψευτομαγκες γιατι οι Ρουμανοι ειναι θυματα και μεσογειακος λαος Αποδειξη ο Γιαννης που πηγε χρεωκοπισε χρωσταγε σε καμια 20αρια ατομα (παραδεχτηκε μονος του οτι χρωσταγε σε 7 ατομα) και εφυγε και ειναι ζωντανος και ο πρωκτος του ειναι ενταξει :2funny:Οσο για το οτι λεει οτι η Μολδαβια ειναι χα'ι' το λεει γιατι τετοιο ειναι το επιπεδο του :2funny:αν δεις το επιπεδο των εκει Ελληνων θα  :2funny:γ'αυτους φυσικα και ειναι χα'ι' η Μολδαβια :2funny:

Αυτο που εγραψα παραπανω ειναι το πιο γελοιο της υποθεσης οτι οι Ελληνες της Ρουμανιας το παιζουνε μαγκες γ'αυτο και σε ρωταγα αν ειναι και οι Ελληνες που μενουν Βουλγαρια τετοιοι?Και σαν επιπεδο οι Ελληνες της Ρουμανιας ειναι στο στυλ του Σκυλοχάρα.Το γυφτάκι και ο μαστερ ειναι ακομα πιο κατω γιατι δεν εχουνε φραγκο :2funny:.Ισως οπως εγραψα επειδη οι Ρουμανοι ειναι φιλικοι και δεν εχουν σκληροτητα την εχουνε δει μαγκες οι εκει Ελληνες?Παντος Στεφανε δε νομιζω οτι αξιζει να πας σε αυτα τα μερη η Μολδαβια συμφωνα με της στατιστηκες εχει χειροτερους οικονομικους δειχτες ακομα και απο τη Βουλγαρια :rockon:!Ειναι στο επιπεδο της Αλβανιας! :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν θελει αυτο :2funny:Θελει φωτογραφικη μηχανη :2funny:Αχ και να τον πετυχενα στο Κισινιωφ τι θα παθαινε :2funny:Ολοι οι Ελληνες της Ρουμανιας ετσι ειναι ψευτομαγκες γιατι οι Ρουμανοι ειναι θυματα και μεσογειακος λαος Αποδειξη ο Γιαννης που πηγε χρεωκοπισε χρωσταγε σε καμια 20αρια ατομα (παραδεχτηκε μονος του οτι χρωσταγε σε 7 ατομα) και εφυγε και ειναι ζωντανος και ο πρωκτος του ειναι ενταξει :2funny:Οσο για το οτι λεει οτι η Μολδαβια ειναι χα'ι' το λεει γιατι τετοιο ειναι το επιπεδο του :2funny:αν δεις το επιπεδο των εκει Ελληνων θα  :2funny:γ'αυτους φυσικα και ειναι χα'ι' η Μολδαβια :2funny:
Αυτο που εγραψα παραπανω ειναι το πιο γελοιο της υποθεσης οτι οι Ελληνες της Ρουμανιας το παιζουνε μαγκες γ'αυτο και σε ρωταγα αν ειναι και οι Ελληνες που μενουν Βουλγαρια τετοιοι?Και σαν επιπεδο οι Ελληνες της Ρουμανιας ειναι στο στυλ του Σκυλοχάρα.Το γυφτάκι και ο μαστερ ειναι ακομα πιο κατω γιατι δεν εχουνε φραγκο :2funny:.Ισως οπως εγραψα επειδη οι Ρουμανοι ειναι φιλικοι και δεν εχουν σκληροτητα την εχουνε δει μαγκες οι εκει Ελληνες?Παντος Στεφανε δε νομιζω οτι αξιζει να πας σε αυτα τα μερη η Μολδαβια συμφωνα με της στατιστηκες εχει χειροτερους οικονομικους δειχτες ακομα και απο τη Βουλγαρια :rockon:!Ειναι στο επιπεδο της Αλβανιας! :rockon:
οιι--ι ο--ι μανουλα μου ποτε θα μου κανεις τιν τιμι να με φοτογραφησεις τσαρε μουυ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: λεγε που ναρθο εχο εξοδα το καλοκαιρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αχχχχ κα ναι μουν σχινοχαρας !!! θα τα χα κονομισει γεραααα απο την παρτη σου!!!! δοσε στιγμα για GPS αντεεε ντεε ολο λογια μου σαι!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2014-02-02_132352.png
    2014-02-02_132352.png
    285,8 KB · Εμφανίσεις: 64

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ιρινι ιμιν επιστιμονα
οποσ κε ναχι κερδισμενι ιναι ι δακια
θα μεγαλοσι σαν κρατοσ
ενο εμις μικρενουμε σαν εθνοσ
κι οσι ελπιζουν ΠΜΡ στιν ροσια
ενα εχο να πο
Βερσαραβια θα γινι
με γερμανους κατικους

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σού είπα τι να κάνεις,αφού μόνο αυτό σε ηρεμεί. Εναλακτικά μπορείς να το χώσεις και στο στόμα σου, μια και μάλλον γνωρίζεις καλά το σπόρ μωρή λελέτα. Ε λελέτα........ Παρακάλα να μη σε πετύχει ο Δημητράκης... Παραπλανητικά λέει ότι θέλει να σε φωτογραφίσει. Να σε πηδήσει θέλει κακομοίρα μου. Οοοχι..... εγώ δεν θα σου κάνω τέτοια χάρη. Κώλο γενικώς δεν γαμώ.... Πολύ περισσότερο βρωμόκωλους......,
εθχαριστο για τα καλα σου λογια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στιχιομενε!!!! σε προσελαβε δικιγορο ο τσαρος????  :2funny: :2funny: :2funny: ο ρε μεγαλια!!!!!! οπιος θελη να με βρει ας μου πει που να ρθο να κερασο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για το θεμα τιποτα?? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ιρινι ιμιν επιστιμονα
οποσ κε ναχι κερδισμενι ιναι ι δακια
θα μεγαλοσι σαν κρατοσ
ενο εμις μικρενουμε σαν εθνοσ
κι οσι ελπιζουν ΠΜΡ στιν ροσια
ενα εχο να πο
Βερσαραβια θα γινι
με γερμανους κατικους
ρε κλονε μου παψε να κανεις τα μαγικα του αντιχριστου μην μου τους εξαφανηζεις :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: διαβαζει και ο λιακοπυλος καο θα στηλει καναν νεφελιμ με το σπαθι τα τσι μι τσι κο τσι και θα μας γαμισει μετα ο αντιχριστος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  η μπασαραβια για μουνι πλεον παπαλα !! για δουλειες τπρεπει να εισαι μολδαβοσ!! αλιοσ θα φιγεισ βραδυ με φεγγαρι η αρχαια δακια ειναι το ονειρο πολλον εθνικιστον εδο πανο αναμενονται σιγουρα εξελιξεις :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Δεν θελει αυτο :2funny:Θελει φωτογραφικη μηχανη :2funny:Αχ και να τον πετυχενα στο Κισινιωφ τι θα παθαινε :2funny:Ολοι οι Ελληνες της Ρουμανιας ετσι ειναι ψευτομαγκες γιατι οι Ρουμανοι ειναι θυματα και μεσογειακος λαος Αποδειξη ο Γιαννης που πηγε χρεωκοπισε χρωσταγε σε καμια 20αρια ατομα (παραδεχτηκε μονος του οτι χρωσταγε σε 7 ατομα) και εφυγε και ειναι ζωντανος και ο πρωκτος του ειναι ενταξει :2funny:Οσο για το οτι λεει οτι η Μολδαβια ειναι χα'ι' το λεει γιατι τετοιο ειναι το επιπεδο του :2funny:αν δεις το επιπεδο των εκει Ελληνων θα  :2funny:γ'αυτους φυσικα και ειναι χα'ι' η Μολδαβια :2funny:
ενοειτε οτι αυτα τα μερη δεν αξιζουν μια ουτε για φτυσιμο , μονο για χωματερη τοξικων που το κοβω να γινεται στο μελλον
ασε που οτι αξιζει απο μουνι εκει την κοπαναει νωρις για fkk και λοιπα μπουρδελα της δυσης

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ενοειτε οτι αυτα τα μερη δεν αξιζουν μια ουτε για φτυσιμο , μονο για χωματερη τοξικων που το κοβω να γινεται στο μελλον
ασε που οτι αξιζει απο μουνι εκει την κοπαναει νωρις για fkk και λοιπα μπουρδελα της δυσης
Mιποσ προτα να πας για να εχεις αποπση;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οιι--ι ο--ι μανουλα μου ποτε θα μου κανεις τιν τιμι να με φοτογραφησεις τσαρε μουυ :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: λεγε που ναρθο εχο εξοδα το καλοκαιρη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αχχχχ κα ναι μουν σχινοχαρας !!! θα τα χα κονομισει γεραααα απο την παρτη σου!!!! δοσε στιγμα για GPS αντεεε ντεε ολο λογια μου σαι!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Τον Σκυλοχάρα τον περιμενουμε :2funny:να δουμε πότε θα αποδημησει με το καλό :2funny:Εχω πει σε ανθρωπους να εχουνε το νου τους στη Νεα Σμυρνη,Ταυρο αν μαθουνε κατι θα στειλω Πορνοφωτογραφους στην κηδεια :2funny:θα εχουμε πλουσιο υλικο :2funny: Ο Σκυλοχάρας ευθυνεται για την καταστροφη του σα'ι'τ επρεπε μετα την πρωτη φορα ρεζιλευτηκε να μπαναριζοταν κατευθειαν με το που εμπαινε.Εκτος απο το οτι ηταν συχαμερος εδωσε θαρρος και στα αλλα ζωα και τερατα της φυσεως που παλια δε μιλαγανε να γραψουνε και καταντισε το σα'ι'τ οπως καταντισε  :shit:.
Ετσι ακριβως ειναι!Κοιτα το Τιράσπολ ειχε και μια ομορφια στο κεντρο και οι ανθρωποι ηταν λιγακι πιο καλλιεργημενοι στο Κισινιωφ ηταν εντελως γκάου :headbang:!Λενε οτι η Βουλγαρια ειναι πιο ανεπτυγμενη απο τη Μολδαβια :headbang:Σκεψου τι ειναι η Μολδαβια?! :o :rockon:.
    Το πιθανοτερο ειναι η Μολδαβια να ενωθει με τη Ρουμανια χωρις την ΠΜΡ.Στην Μολδαβια και την ΠΜΡ σε λιγο δεν θα μεινει κανενας!Στη Μολδαβια ολοι ζουνε με το ονειρο να φυγουνε.Τουλαχιστον στην ΠΜΡ με τη Ρωσσικη βοηθεια τα βγαζουνε περα οι Μολδαβοι ζουνε πολυ χειροτερα.
Mιποσ προτα να πας για να εχεις αποπση;;
Εσυ εισαι ο πιο ασχετος εδω μεσα.Τιποτα σχετικο δεν εχεις πει.Μιλας για πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα!Οσο για Ουκρανια 1.000.000% δεν εχεις παει! γιατι ολο ασχετα πραγματα λες!Δεν εχω ακουσει τιποτα σωστο.Παιρνεις οτι γραφω εγω κατα καιρους ή οτι διαβαζεις και τα συνδεεις και τα βαζεις στο σα'ι'τ σαν πληροφοριες.Το κακο ειναι οτι δεν εχει μεινει και κανενας σχετικος εδω μεσα.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
εσυ τι λες ? να μην εχω παει?.....
πιστεβο οτι δεν εχις παει Μολδαβια
εσι ισε τις ταιλανδις
μπουλγκαρισταν ινε διπλα σου ε μια βολτουλα τιν εχις κανι
αλλα μολντοβα δεν τονομιζο
αν πας να μιλισισ με τον αλλαν
αφτοσ κσερι αρκετα
οπος και να σε κανι κονε με τον τασο
γενικα εσι θα βρισ τιν ακρι....το ζοντανο δεν βρικε μπουρδελο και πιγε με τον κιπριο στιν τρακα οδεσα να γαμισι

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
πιστεβο οτι δεν εχις παει Μολδαβια
εσι ισε τις ταιλανδις
μπουλγκαρισταν ινε διπλα σου ε μια βολτουλα τιν εχις κανι
αλλα μολντοβα δεν τονομιζο
αν πας να μιλισισ με τον αλλαν
αφτοσ κσερι αρκετα
οπος και να σε κανι κονε με τον τασο
γενικα εσι θα βρισ τιν ακρι....το ζοντανο δεν βρικε μπουρδελο και πιγε με τον κιπριο στιν τρακα οδεσα να γαμισι
ναι οκ μιλουσα για βουλγαρια ρουμανια ουγγαρια σλοβακια αυτες εχουν Χ απο μενα ειναι 300 χρονια πισω ισως λιγο η ουγγαρια να εχει απο τη ζωη και την αισθηση που με καλυπτει οι αλλες ειναι στο μεσαιωνα ,φανταζωμαι καπως ετσι ειναι και η μολδαβια....γενικα ανατολικα με εξιταρει ενα τριπ  σε ρωσια ουκρανια και πολωνια και βαλτικες μπορει να μου τη βιδωσει και να κανω τριπ με ταμαξι μου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι οκ μιλουσα για βουλγαρια ρουμανια ουγγαρια σλοβακια αυτες εχουν Χ απο μενα ειναι 300 χρονια πισω ισως λιγο η ουγγαρια να εχει απο τη ζωη και την αισθηση που με καλυπτει οι αλλες ειναι στο μεσαιωνα ,φανταζωμαι καπως ετσι ειναι και η μολδαβια....γενικα ανατολικα με εξιταρει ενα τριπ  σε ρωσια ουκρανια και πολωνια και βαλτικες μπορει να μου τη βιδωσει και να κανω τριπ με ταμαξι μου
Ε,σκεψου οτι η Μολδαβια ειναι πιο πισω και απο τη Ρουμανια!Η Ρουμανια ειναι στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση και οι Ρουμανοι μπορουνε να πανε οπου θελουνε για δουλεια χωρις κανενα προβλημα αγωραζουν εισητηριο και πανε.Ο Μολδαβος το μονο μερος που μπορει να παει χωρις βιζα,ρεγκιστρατσια και  :jerking: ειναι η Ουκρανια! :2funny:Ρωσσια πανε χωρις βιζα αλλα πρεπει μεσα σε μερικες μερες (νομιζω ηταν τρεις τωρα ειναι επτα δεν θυμαμαι καλα) να κανουνε Ρεγκιστρατσια.Αν και η Μολδαβια μου θυμιζε πιο πολυ Αλβανια,ο κοσμος οπως ηταν ντυμενος η μονη διασκεδαση να καθοντε  στο παρκο οι μισθοι των 100-150 Ευρω.Αν πας εκει νομιζω οτι θα τα παιξεις!θα  :headbang:.Μη μου πεις θα βρω Ελληνες εκει για παρεα γιατι και αυτοι σε αυτο το επιπεδο ειναι :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Ε,σκεψου οτι η Μολδαβια ειναι πιο πισω και απο τη Ρουμανια!Η Ρουμανια ειναι στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση και οι Ρουμανοι μπορουνε να πανε οπου θελουνε για δουλεια χωρις κανενα προβλημα αγωραζουν εισητηριο και πανε.Ο Μολδαβος το μονο μερος που μπορει να παει χωρις βιζα,ρεγκιστρατσια και  :jerking: ειναι η Ουκρανια! :2funny:Ρωσσια πανε χωρις βιζα αλλα πρεπει μεσα σε μερικες μερες (νομιζω ηταν τρεις τωρα ειναι επτα δεν θυμαμαι καλα) να κανουνε Ρεγκιστρατσια.Αν και η Μολδαβια μου θυμιζε πιο πολυ Αλβανια,ο κοσμος οπως ηταν ντυμενος η μονη διασκεδαση να καθοντε  στο παρκο οι μισθοι των 100-150 Ευρω.Αν πας εκει νομιζω οτι θα τα παιξεις!θα  :headbang:.Μη μου πεις θα βρω Ελληνες εκει για παρεα γιατι και αυτοι σε αυτο το επιπεδο ειναι :2funny:
χαχαχα καταλαβα
εχεις να επιλεξεις μεταξυ του ακοολ και των σκληρων αν μεινεις πανω απο εβδομαδα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χαχαχα καταλαβα
εχεις να επιλεξεις μεταξυ του ακοολ και των σκληρων αν μεινεις πανω απο εβδομαδα
 80 kila σοκολατα αμιγδαλου απο τιρασπολ μερια πιασαν στα σινορα τα ξιμεροματα  ενα μιριο εθρα  αξια κατι ξερησ εση!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ε,σκεψου οτι η Μολδαβια ειναι πιο πισω και απο τη Ρουμανια!Η Ρουμανια ειναι στην Ευρωπα'ι'κη Ενωση και οι Ρουμανοι μπορουνε να πανε οπου θελουνε για δουλεια χωρις κανενα προβλημα αγωραζουν εισητηριο και πανε.Ο Μολδαβος το μονο μερος που μπορει να παει χωρις βιζα,ρεγκιστρατσια και  :jerking: ειναι η Ουκρανια! :2funny:Ρωσσια πανε χωρις βιζα αλλα πρεπει μεσα σε μερικες μερες (νομιζω ηταν τρεις τωρα ειναι επτα δεν θυμαμαι καλα) να κανουνε Ρεγκιστρατσια.Αν και η Μολδαβια μου θυμιζε πιο πολυ Αλβανια,ο κοσμος οπως ηταν ντυμενος η μονη διασκεδαση να καθοντε  στο παρκο οι μισθοι των 100-150 Ευρω.Αν πας εκει νομιζω οτι θα τα παιξεις!θα  :headbang:.Μη μου πεις θα βρω Ελληνες εκει για παρεα γιατι και αυτοι σε αυτο το επιπεδο ειναι :2funny:
δημητριε να σε ροτησο ποσα χρονια εχεις να γαμισεις κανονικη γκομενα??  :huh: :huh: :huh: αμα ειναι να σε βαλουμε στα κολπα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ξεκιναει και το καρναβαλι να σε μαθοθμε και σαμπα θα την χειαστεις και το καλοκαιρη !!! :rockon: :rockon: :rockon: λεγε την αληθεια τορα που γυριζει!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχαχα καταλαβα
Αν μενεις μονιμα εχεις να επιλεξεις μεταξυ της αυτοκτονιας  :2funny: ή του να πεσεις στο επιπεδο τους.θα εχεις γυρω σου κατι τελειωμενους που ουτε λυκειο δεν θα εχουνε τελειωσει που θεωρουνε μεγαλη μαγκια οτι μιλανε αυτη τη Βλαχογλωσσα τα Ρουμανικα :2funny: και θα ειναι ολο μαγκια :2funny:Αν τους την πεις θα σου πουνε οτι το Κισινιωφ ειναι χα'ι'.Δεν εχουνε παει παραπερα για να ξερουνε οτι υπαρχει και κατι διαφορετικο.Επιπεδο κατι σαν τους Ελληνες της Γερμανιας τη δεκαετια του 60-70 με τη διαφορα οτι οι Γερμανοι τοτε τους Ελληνες τους ειχανε οπως εμεις τους Πακιστανους.Ενω εκει οι ντοπιοι ειναι ακομα πιο πισω με αποτελεσμα οι Ελληνες εκει να την εχουνε δει οτι καποιοι ειναι :2funny:.Οι περισσοτεροι πηγανε εκει με μια γκομενα συνηθως 45+ ετων που δουλευε καθαρηστρια ή παραδουλευτρα στην Ελλαδα.Στην πορεια η γκομενα τους εδιωξε και μειναν εκει μονοι τους  :2funny:.Η μονη διασκεδαση τους ειναι να πανε στο ΟΠΑ που ειναι τιγκα στην τσιγαριλα!Να κατσουν σε ενα τραπεζι και να παιζουν ταβλι και χαρτια απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ.Συνηθως δεν παιρνουν τιποτα,στην καλητερη περιπτωση να παρουν ενα καφε γιατι λεφτα δεν εχουνε για τιποτα παραπανω.Με τον Μολντο το 90% απ'αυτους ειναι τσακωμενοι για  :jerking: που ειχα γραψει παραπανω (τον μισουνε και τον ζηλευουνε εχει το μαγαζι του που ειναι δικο του και το κτηριο!Και δεν ειναι φτωχομπινες σαν κ'αυτους)και δεν παει κανεις τους απο'κει.Για υπνο την παιφτουνε κατα της 11 το βραδυ  :2funny:.Αν θυμασαι το Μπαρμπαφωτη που εγραφε οτι ειναι μεγαλος γαμιας :2funny: ποτέ δεν εγραφε μετα της 10 το βραδυ.
   Μιλαμε για μεγαλη καταντια ολοι τους.Πόσο μπορεις να αντεξεις Στέφανε σε ενα τετοιο μερος?Μ'αυτους τους τριτοκοσμικους:2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τον Σκυλοχάρα τον περιμενουμε :2funny:να δουμε πότε θα αποδημησει με το καλό :2funny:Εχω πει σε ανθρωπους να εχουνε το νου τους στη Νεα Σμυρνη,Ταυρο αν μαθουνε κατι θα στειλω Πορνοφωτογραφους στην κηδεια :2funny:θα εχουμε πλουσιο υλικο :2funny: Ο Σκυλοχάρας ευθυνεται για την καταστροφη του σα'ι'τ επρεπε μετα την πρωτη φορα ρεζιλευτηκε να μπαναριζοταν κατευθειαν με το που εμπαινε.Εκτος απο το οτι ηταν συχαμερος εδωσε θαρρος και στα αλλα ζωα και τερατα της φυσεως που παλια δε μιλαγανε να γραψουνε και καταντισε το σα'ι'τ οπως καταντισε  :shit:.

μητσο θες να σκοτωσεις τον σχινοχαρα? γιατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom