Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
με τα μαμαξια τορα το χουν γαμισει το θεμα !!!!!  :idiot: :idiot: :idiot: η αρχουσα ταξη αλαζει τα αμαξια καθε 4 μηνες αυστηρα αλιοσ ειναι ντεμοντεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: και τα δικα τους και στης γκομενες τουλαχιστον 50000 ευρα στο δρομο το καθε αμαξι!!!!!!!!!! γαμισετα !!!!!!!!!! αφου ετσι κανουν στο μαηαμι οι χα--ι αμερικανοι  :jerking: :birdman: :tickedoff: :helpplea: :headbang: το μουνι σερνη καραβι και ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τεσ πα ασ προσεχαμε εμεισ οι ελληναραδες !!!!  :jerking: :jerking: :jerking:  οσοι τορα δεν εχουν αρκετα λευτα πανε στο τιρασπολ αγοραζουν μια γκαρσονιερα giro sta 10000 eyra που ειναι σαν να τα βαζεις στην τραπεζα ουσιαστικα !!!!!  και διλονουν μονιμι κατικια εκει πανε ελλαδα πχ αγοραζουν μια χ5 2012 μοντελο φουλ τεζα που της πουλανε ελλαδα πλεον με 15 χιλιαρικα και δεν της περνει κανεισ << το κανει γνοστος μολδαβοσ σιστηματικα >>> και τα γραφουν τιρασπολ τσαμπα με κοστος καθε χρονιας βενζινες εφοριες και ασφαλειες τσαμπα!!!!!!!!!! και κικλοφορουν χα--ιιιιι στην μολδαβια !!!!!!!!!!! και στην ουκρανια!!!!! αλλα δεν βγενεις ευροπη με αυτα!!!!! ευτηχος βεβεα!!!!!!! θα χαμε γεμισει φεραρι με νουμερα τιρασπολ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τεσ πα!!! ετσι για να περνεται χαμπαρι τι πεζει!!!! πολι χοντρικα!!!!!! αντε καλα χιονια τα λεμε αλλανια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Υ.Γ τελος ακομα και οι πιτσιρικαδες γραφουν μπεμβε 525 και πανο δεκαετιας και μερσεντες Ε δεκαετιας με 7 -10000 ολα μαζι απο γερμανια χαλαρα!!! ΜΟΛΝΤΟΒΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαγκες ερχομε ελλαδα τρεχοντας ο σφακιανακης μου σφιριξε οτι κατεβενει με τα χρυσα αυγα για να παρουμε την πολη  μαζι με κασιδα!!!!!!!!! ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ο ντα ντιρλα----ντα ---νταααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!!!!! ΡΕ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΟ??????????????????????????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΡΑ!!!!!!! ο μολδαβικος στρατος μπικε σε πορτοκαλι σινεγαρμο και ετοιμοτητα σρα σινορα με ουκρανια !!1 στην ουκρανια ο προεδρος πιρε αναροτικη αδεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ο ουκρανικος στρατος διλοσε οτι πρεπει να επεμβει γιατι κινδινευει η εδαφικι ακαιρεοτητα της χορας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  καλα παει το σχεδιο του αντιχρηστου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ο οντιρλα_--------ντα--------και τεζαααα ------ολοιιιιιιιι!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η πουτσα πλισιαζει :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  πρεπει ο τσαρος διμιτριος  να βαλει τα οπλα τον προγονον του να καλεσειι τον πουτσοστρατο και τους εθνικογαμιστες για γυμνασια για τη επικημενη επεμβαση στην νεα ουκρανια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αβεεεε τσαρεεεεεεεεε!!!!!!!!!! αναμενομεν διαλγκεμααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=wmXg5B56bOA [/video] [/video]

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416

Συνημμένα

• map-of-turkey.jpg
    map-of-turkey.jpg
    220,6 KB · Εμφανίσεις: 48

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αφιερομενο το γνοστο ρουμανικο ασμα μεταφρασμενο απο τον ζοιτακι σε ολα τα ανατολικο κοπροσκιλα που ριξαν σιρμα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ανατολικο μπλοκ βαρανε τα σιμαντρα οβερρρρρ κοκινο στην ουκρανια μου τα πε ο αντηχριστος στην μαριουπολι αλλα ειμουνα κοκαλο και νομιζα οτι μου κανε πλακα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αρχες φλεβαρι ο πουτιν εχει τους χειμερινους ολιμπιακους που εχει επενδηση πολλα για το προσοπικο του γαμαουαααααα και οι αμερικανοι βρικαν την στιγμη να τον τουμπεκιασουν και να του παρουν την μιση ουκρανια!!!!!!!!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!! αμα κουνηθει τορα ο πουτιν θα τον σκισουν στην ουκρανια και προσοπικα στο σοτσι !!!!!! οποτε πεζετε η το κεφαλι του πουτιν η η μισι ουκρανια στους αμερικανους!!!! μεγαλος τσαμπθκας  :s&m_2: :fuck1: :fuck1: :s&m_2: σασ τα γραφο πολι επιγραματικα !!!!!!!!λεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αντες να δουμε!!!!!!! ΡΕΝΤ ΑΛΕΡΤ ΚΑΜΠΟΥΜΜΜΜ!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχαχαχαχα αυτα το βλεπουμε και στο national geografic για τα νεαντερταλ
Που να δεις και τους εκει Ελληνες  :2funny: θα κυλιεσαι απο τα  :2funny:ή θα ξερασεις.Μου θυμισε κατι χωρια στην Ελλαδα τη δεκαετια του '70 που καθονται και παιζουν τάβλι και χαρτιά  :2funny:Και ολοι λενε οτι  :knockinb: :2funny:.Δεν ξερω γιατι αλλα οι Ελληνες της Ρουμανιας εχουνε μια κουραδομαγκια :2funny:.Ειναι πολυ γυφτέ επιπεδου,πολυ λα'ι'κοι.Αλλα το παιζουνε μαγκες οτι και καλα καποιοι ειναι.Οι Μολδαβοι δεν ειναι σκληροι σαν τους Ρωσσους αποδειξη και η περιπτωση του Γιαννη  :2funny: που πηρε λεφτα απ' ολους χρεωκοπισε και εφυγε νυχτα και ειναι ζωντανος :).Ρωσσια αν εκανε τετοιες μαλακίες δε νομιζω οτι θα ζουσε :think:.Ο κοσμος οπως ειναι ντυμενος νομιζεις τοι γυρισες 30-40 χρονια πισω θυμιζει λιγο το ντυσιμο τους Ελληνες της δεκαετιας του 70 απο χωρια που φευγανε για Γερμανια μεταναστες.Οι γκομενες κλασεις κατωτερες απο της Σλαβες!Και πολυ κακες και σε μισουνε επειδη εσυ εχεις!βγαζουνε μια κακια.
    Στέφανε οι Ελληνες της Βουλγαριας το ιδιο χάλι ειναι?Ετσι τελειωμενοι?Και αυτοι το παιζουνε μαγκες?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Που να δεις και τους εκει Ελληνες  :2funny: θα κυλιεσαι απο τα  :2funny:ή θα ξερασεις.Μου θυμισε κατι χωρια στην Ελλαδα τη δεκαετια του '70 που καθονται και παιζουν τάβλι και χαρτιά  :2funny:Και ολοι λενε οτι  :knockinb: :2funny:.Δεν ξερω γιατι αλλα οι Ελληνες της Ρουμανιας εχουνε μια κουραδομαγκια :2funny:.Ειναι πολυ γυφτέ επιπεδου,πολυ λα'ι'κοι.Αλλα το παιζουνε μαγκες οτι και καλα καποιοι ειναι.Οι Μολδαβοι δεν ειναι σκληροι σαν τους Ρωσσους αποδειξη και η περιπτωση του Γιαννη  :2funny: που πηρε λεφτα απ' ολους χρεωκοπισε και εφυγε νυχτα και ειναι ζωντανος :).Ρωσσια αν εκανε τετοιες μαλακίες δε νομιζω οτι θα ζουσε :think:.Ο κοσμος οπως ειναι ντυμενος νομιζεις τοι γυρισες 30-40 χρονια πισω θυμιζει λιγο το ντυσιμο τους Ελληνες της δεκαετιας του 70 απο χωρια που φευγανε για Γερμανια μεταναστες.Οι γκομενες κλασεις κατωτερες απο της Σλαβες!Και πολυ κακες και σε μισουνε επειδη εσυ εχεις!βγαζουνε μια κακια.
    Στέφανε οι Ελληνες της Βουλγαριας το ιδιο χάλι ειναι?Ετσι τελειωμενοι?Και αυτοι το παιζουνε μαγκες?
δεν εχω γνωρισει κανενα που να ειναι μονιμος εκει για να πω την αληθεια
τον νοεμβριο που πηγα σοφια και εμεινα κεντρο κεντρο , ειχα μια αισθηση οτι ειμουν σε εποχη του 70 , κατι πηγαδακια σε γωνιες να σε κοιταν λοξα απο κατι τυπους στυλ πρωχορημενου αστεγου , τα φωτα το βραδυ ηταν επιπεδου ελληνικης επαρχιας κιτρινα χαμηλης καταναλωσης , επιγραφες στα μαγαζια αναμενη καμια , , γενικα κατασταση βαθειας καταθληψης μονο ενα καλουτσικο μικρο εμπορικο κεντρο και 1-2 καλουτσικα ρεστωραν
καφετεριες χωριου και καποιες καλες γκομενες που ουτε κατα διανοια παιζαν
απο κολαδικα το βραδυ στα γνωστα καμα σουτρα κλπ ιδια μιζερια με τα δικα μας ,στο δρομο κατι τελειωμενες πρεζονες , και απο μπουρδελα... : :zombie:ενας γαμαει 10 πεθαινουν
μεχρι τις 5 το πρωι πηγαιναμε, μας πηγαιναν ταριφες σε σπιτια αλλα τζιφος....ισως εχω κακομαθει γιατι εχω ταξιδεψει και εχω δει τρελα σεξοθεματα στον κοσμο εξω απο τον πατο των βαλκανιων
οι 1 1/2 μερα που εκατσα ηταν σαν αιωνας , για σαντανσκι δεν συζηταω καλητερα ζεφυρι :zfuck:
παντως οπως τα λες για μολδαβια ειναι σαν ταινια του αγγελοπουλου με φουλ ομιχλη και καταθλιψη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν εχω γνωρισει κανενα που να ειναι μονιμος εκει για να πω την αληθεια
τον νοεμβριο που πηγα σοφια και εμεινα κεντρο κεντρο , ειχα μια αισθηση οτι ειμουν σε εποχη του 70 , κατι πηγαδακια σε γωνιες να σε κοιταν λοξα απο κατι τυπους στυλ πρωχορημενου αστεγου , τα φωτα το βραδυ ηταν επιπεδου ελληνικης επαρχιας κιτρινα χαμηλης καταναλωσης , επιγραφες στα μαγαζια αναμενη καμια , , γενικα κατασταση βαθειας καταθληψης μονο ενα καλουτσικο μικρο εμπορικο κεντρο και 1-2 καλουτσικα ρεστωραν
καφετεριες χωριου και καποιες καλες γκομενες που ουτε κατα διανοια παιζαν
απο κολαδικα το βραδυ στα γνωστα καμα σουτρα κλπ ιδια μιζερια με τα δικα μας ,στο δρομο κατι τελειωμενες πρεζονες , και απο μπουρδελα... : :zombie:ενας γαμαει 10 πεθαινουν
μεχρι τις 5 το πρωι πηγαιναμε, μας πηγαιναν ταριφες σε σπιτια αλλα τζιφος....ισως εχω κακομαθει γιατι εχω ταξιδεψει και εχω δει τρελα σεξοθεματα στον κοσμο εξω απο τον πατο των βαλκανιων
οι 1 1/2 μερα που εκατσα ηταν σαν αιωνας , για σαντανσκι δεν συζηταω καλητερα ζεφυρι :zfuck:
παντως οπως τα λες για μολδαβια ειναι σαν ταινια του αγγελοπουλου με φουλ ομιχλη και καταθλιψη
Στέφανε ειναι σαν να μου μιλας για το Κισινιωφ ακριβως τα ιδια μέτριες γκομενες που την εχουνε δει οτι καποιες ειναι :2funny:.Ολη η πολη σκοτεινη με τα κιτρινα φωτα που λες.Ενα εμπορικο κεντρο σαν απο μιας πολης δορυφορο της Αγιας Πετρουπολης π.χ. Колпино,Тосно .Πρεζονες μου ειπαν οτι εχει κατω απο μια γεφυρα που κανουνε πιάτσα.Απο Μπουρδέλα ΜΗΔΕΝ!ΤΙΠΟΤΑ!Μονο στο Ντεζαβού ειχε πουτανες που ηταν πιο αθλιες και απο του Μεταξουργειου! :headbang:.Ενα παρκο στπο κεντρο και πηγαδακια οπως ειπες.Αμαξια του κώλου!Τα περισσοτερα Dacia Logan.Οι ταριφες δεν προκειται να σε πανε πουθενα γιατι το σεξ εκει ειναι ταμπου! :2funny:Κ'εμενα οπως εγραψα παραπανω μου θυμισε δεκαετια του '70.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
αφιερομενο το γνοστο ρουμανικο ασμα μεταφρασμενο απο τον ζοιτακι σε ολα τα ανατολικο κοπροσκιλα που ριξαν σιρμα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σιγά ρε μεγάλε, μη το μετάφρασε ο Ζαγοριανάκος ή ο Μακαρέζος.  :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι για πολλές φάπες μου φαίνεται.....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Σιγά ρε μεγάλε, μη το μετάφρασε ο Ζαγοριανάκος ή ο Μακαρέζος.  :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι για πολλές φάπες μου φαίνεται.....
:2funny: :2funny: :2funny: ore ζουλεκου ζουλε αφου δεν το κατεεις το αθλημα   τι το τιρανας ?  :jerking:  και το χεισ κατσιασει??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: παρε το ασμα που ακουγε ο πατακος και οι δικοι σας ας  :2funny: :2funny: :2funny: αφου εση τα πιανεις τα ιψιλα νοηματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  η κοπελα στο βιντεο ειναι προπονημενη απο μολδαβεζα στο μαιαμη  :cool2: ξαδερφη της σιας  :grin: :grin: :grin: δεν το κατεεισ λεμε αστο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: ore ζουλεκου ζουλε αφου δεν το κατεεις το αθλημα   τι το τιρανας ?  :jerking:  και το χεισ κατσιασει??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: παρε το ασμα που ακουγε ο πατακος και οι δικοι σας ας  :2funny: :2funny: :2funny: αφου εση τα πιανεις τα ιψιλα νοηματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  η κοπελα στο βιντεο ειναι προπονημενη απο μολδαβεζα στο μαιαμη  :cool2: ξαδερφη της σιας  :grin: :grin: :grin: δεν το κατεεισ λεμε αστο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για φάπες μόνο μίλησα; Δε σου φτάνουν. Για πολλές κλωτσιές είσαι. Άσε που πρέπει να σου κόψουν το νέτ εκεί που είσαι...  Ξέρεις εσύ... Εκει στα δυτικά προάστια.....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Για φάπες μόνο μίλησα; Δε σου φτάνουν. Για πολλές κλωτσιές είσαι. Άσε που πρέπει να σου κόψουν το νέτ εκεί που είσαι...  Ξέρεις εσύ... Εκει στα δυτικά προάστια.....
:2funny: :2funny: :2funny: αντρακλα μου ανδριομενε!!!! αφου δεν το κατεεις λεμε!!!!!! τι το τυρανας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μπουνιες κλοτσιες σπασιμο κεφαλι ανατολικο μπλοκ ειναι μεχρι εκτη διμοτικου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μετα αρχιζουν μαχερια και πανο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: μεταξεταστεος !!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: να ρθεις με τον κιδεμονα σου γκα-γκα--ουζια   :cheesy: :cheesy: :cheesy: οπου διαμενο με νεαρα κορασις ανατολικα και οταν επαναπατριζομε απο πειρεα μερια  :cheesy: :cheesy: :cheesy: δεν στα πε ο διμιτρακις στο σκαιπ?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εμενα μου πε παντος παλιοτερα ποσο αντρακλα σ εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 78.jpg
    78.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 36

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
να μια κλασικη ανατολικη φιλικη περιπηιιση  σινετισμου τορα προσφατα στην ουκρανια !!! ξιρισμα μαζι με το ενα αυτι  :2funny: :2funny: καρφομα τα χερια κτλ κτλ !!! διαβαζει και σχετικος κοσμος βεβεος βεβεος  τι να κανουμε τορα!!!!!!!!!!!:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :2funny: αυτα για τα νεα παιδια κιριος που νταραβεριζοντε ελλαδα με ανατολικους!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom