Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μητσο θες να σκοτωσεις τον σχινοχαρα? γιατι?
:tickedoff: :tickedoff: ασε ρε τυπε να βρουμε με ποιους συνεργαζεται να τους μαζεψουμε ολους μαζι τους αντρακλες!!! εχουμε εξοδα βραζιλια ζσαμπα ρουμπα μουντιαλ !!!!!  τι κειλαδας ??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:tickedoff: :tickedoff: ασε ρε τυπε να βρουμε με ποιους συνεργαζεται να τους μαζεψουμε ολους μαζι τους αντρακλες!!! εχουμε εξοδα βραζιλια ζσαμπα ρουμπα μουντιαλ !!!!!  τι κειλαδας ??? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

γιατι σφαζεστε ετσι τυπε? δεν εχω καταλαβει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητριε να σε ροτησο ποσα χρονια εχεις να γαμισεις κανονικη γκομενα??  :huh: :huh: :huh: αμα ειναι να σε βαλουμε στα κολπα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ξεκιναει και το καρναβαλι να σε μαθοθμε και σαμπα θα την χειαστεις και το καλοκαιρη !!! :rockon: :rockon: :rockon: λεγε την αληθεια τορα που γυριζει!!!!
τεσσερις μερες,Εσυ παντος Κισινιωφ τιποτα δεν  :knockinb: με αυτους τους τελειωμενους καθεσαι στο ΟΠΑ ή στο El Greco και πινετε βοτκα  :2funny:.Αφου αυτοι ειναι οι φιλοι σου αυτο ειναι και το επιπεδο σου :2funny:αν περναει καμια γκομενα κανετε σαν τα σκυλια :2funny:Παντος απο αποτελεσμα μηδεν :2funny:Πολλοι εκει λεγανε οτι  :knockinb: αλλα εγω σχεδον ενα μηνα δεν ειδα ποτέ κανεναν με γυναικα τωρα πότε προλαβαιναν δεν μπορω να ξερω,απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ στο ΟΠΑ καθοντανε :2funny:

μητσο θες να σκοτωσεις τον σχινοχαρα? γιατι?
Φυσικα και οχι :2funny:Αν ψωφοκοπισει δεν θα εχω με ποιο ζωο να γελαω :2funny:.Αν τον σκοτωνα θα τον λυτρωνα :2funny:Και παλια ειχε προβλημα και δεν του σηκωνοταν αλλα τωρα γαμησε τα :2funny:Χειροτερεψε δεν μπορει να περπατισει κιολας :2funny:Το μονο που θελω ειναι οταν με το καλο τον παρει ο Χάρος πλουσιο φωτογραφικο υλικο απο την κηδεια του  :2funny:.Ή Μολδαβια που ειχα παει γεματη τετοιους ητανε :2funny:Εκει πρεπει να παει κανεις για να τους βλεπει και να  :2funny:.
   Με το Σκυλοχάρα μαθαμε ποιος ειναι γελασαμε τωρα δεν εχει πια τοσο ενδιαφερον.Αυτο που θελω πολυ ειναι φωτογραφιες του davarits.Αλλα ο καργιολης κρυβεται :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τεσσερις μερες,Εσυ παντος Κισινιωφ τιποτα δεν  :knockinb: με αυτους τους τελειωμενους καθεσαι στο ΟΠΑ ή στο El Greco και πινετε βοτκα  :2funny:.Αφου αυτοι ειναι οι φιλοι σου αυτο ειναι και το επιπεδο σου :2funny:αν περναει καμια γκομενα κανετε σαν τα σκυλια :2funny:Παντος απο αποτελεσμα μηδεν :2funny:Πολλοι εκει λεγανε οτι  :knockinb: αλλα εγω σχεδον ενα μηνα δεν ειδα ποτέ κανεναν με γυναικα τωρα πότε προλαβαιναν δεν μπορω να ξερω,απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ στο ΟΠΑ καθοντανε :2funny:

Φυσικα και οχι :2funny:Αν ψωφοκοπισει δεν θα εχω με ποιο ζωο να γελαω :2funny:.Αν τον σκοτωνα θα τον λυτρωνα :2funny:Και παλια ειχε προβλημα και δεν του σηκωνοταν αλλα τωρα γαμησε τα :2funny:Χειροτερεψε δεν μπορει να περπατισει κιολας :2funny:Το μονο που θελω ειναι οταν με το καλο τον παρει ο Χάρος πλουσιο φωτογραφικο υλικο απο την κηδεια του  :2funny:.Ή Μολδαβια που ειχα παει γεματη τετοιους ητανε :2funny:Εκει πρεπει να παει κανεις για να τους βλεπει και να  :2funny:.
   Με το Σκυλοχάρα μαθαμε ποιος ειναι γελασαμε τωρα δεν εχει πια τοσο ενδιαφερον.Αυτο που θελω πολυ ειναι φωτογραφιες του davarits.Αλλα ο καργιολης κρυβεται :2funny:
pote kai που να ρθω???? 4χρονια στο γραφο!! να με φοτογραφισεις  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: να παρο δοξα απο την δοξα σου!!!!! αλλαξες και το σκαυπ στηλε μου το καινουργιο σκαηπ σου ο τσαρεβιτσσ με πμ !!!! αιντεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: να σε βαλο στα κολπα ;) ;) ;) και καλα οι αλλοι δεν ειταν με γινεκες!!!!! εση σαν μεγας τιτανοτεραστιος τσαρος προτογαμιστης και παιδαρας ! γιατι δεν εδοσες τα φοτα σου  :knockinb: :knockinb: :knockinb: στο πιμνιο??????????  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αφου στα οπα οπα σε ειχαν εκει και φαγητα και εξηπερετηση !!! !! οπος μου ειπαν!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: γιατι δεν τους ανεβασες γαμιστηκα??????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 2013-12-10_133630.png
    2013-12-10_133630.png
    248,8 KB · Εμφανίσεις: 56

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
να χαιβανια που ειναι τα μορα τα μολδαβικα  :tits: :tits: :tits: :tits: που σας εγραφα παραπισο!!!! εχει και τιμες !!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΛΙΘΕΥΟΜΕ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για φάπες μόνο μίλησα; Δε σου φτάνουν. Για πολλές κλωτσιές είσαι. Άσε που πρέπει να σου κόψουν το νέτ εκεί που είσαι...  Ξέρεις εσύ... Εκει στα δυτικά προάστια.....
Σκεφτεσε να τον πετυχω πουθενα και να τον φωτογραφισω :2funny: ή καποιος καλος ανθρωπος να μου δωσει της φωτο του :2funny:Αν και κρυβεται ειναι μεγαλος χεστης :2funny:πισω απ'το πληκτρολογιο ειναι μαγκας :2funny:
να χαιβανια που ειναι τα μορα τα μολδαβικα  :tits: :tits: :tits: :tits: που σας εγραφα παραπισο!!!! εχει και τιμες !!!!!!!!!!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΛΙΘΕΥΟΜΕ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι επαληθευτηκες :2funny: :jerking:Οι Ιταλοι ειναι οι πιο αγαμητοι που υπαρχουν στον κοσμο :2funny: ειδηκα στη Βορειο Ιταλια οι νεοι μονο κατι γριες γαμανε και κατι τραβεστι :2funny: Μπουρδελα δεν εχει ουτε για δειγμα μονο κατι αθλιες Αλβανιδες και Αραπινες που κανουνε πιατσα στο δρομο :rockon:Εκει και οι Ελεηνιδες θεες ειναι :2funny:.Και τον πανηλιθιο τον Flower Lover μια 45-50 χρονη χοντρη βυζαρου Μολδαβη του τα'φαγε του μαλακα :2funny:Τι παει να πει οτι οι Μολδαβες ειναι κουκλαρες :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μητσε και να τον πετυχεις και να τον φωτογραφισεις αφου απαγορευεται να το ανεβασεις  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε μητσε και να τον πετυχεις και να τον φωτογραφισεις αφου απαγορευεται να το ανεβασεις  :think:
Στο Συνταγμα θα της κρεμασω στις κολωνες  :2funny:Πες μου αν ειναι σε ποια περιοχη μενεις να κολλισω κ'εκει αφισες :2funny:να της δεις να  :2funny:.Κριμα που δεν εχεις φωτο του βλακα:2funny:
    Το καλητερο ειναι να νοικιασω αεροπλανακι και να πεταει πανω απο την Αθηνα και να πεταει φε'ι'γ βολαν με τη φωτογραφια του  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ante ακομα να μου στηλεισ το σκαυπ???????? κανας σιντροφοσς το εχει το σκαυπ του τσαρουυ αντε και θα του κοψο μερτικο απο την προικα!!!!! εχει ακινιτα σε ροσια και πολονια ελλαδα τα ψαχνουμε τορα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βοηθατε συντροφια!!!!!!!!!! πολλα τα ρουβλια λεμε ;) ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ναι μιτσουμ!!!!!! που θελης να ερθο ???? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: ευχαριστο ευχαριστο με τοση αφισοκοληση και μετρητο θα κατεβο για δημαρχος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ανεβασεμε τσολια μου!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μιτσου γερα κολα της αφησες δυνατα!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: φειγ βολαν αστα καλητερα !!!!!!!!! κανε δορεα για τους αστεγους ;) ;) ;) μπορει να χρειαστης τιποτα μετα ?!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο θεμα τορα  στην ιταλια εχουν μετακομισει τα καλητερα μουνια της μολδαβιας εδο και αρκετο κκαιρο βιζιτες  ΑΑΑ!!!! μιλανο ρομη σαρδινια!!!!!! οπος στο ελλαδισταν ηρθαν οι αλβανοι εκει πιγαν οι μολδαβοι!!!!! η ιταλια ταχθηκε υπερ τησ ελευθερης κυκλοφοριας τον μολδαβον στην ΕΕ !!!μας τα πηραν τα κορμια οι μακαροναδες ρεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :tits2: :tits2: :tits2:  Υ.Γ ΚΛΟΝΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΙΓΕς ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΠΗΓΕς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΟΥ ΓΑΜΑΟΥΑ!! ?? ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΗ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΤΛ?? για ριξε κανα πμ να τα πουμε!!!!!!!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ante ακομα να μου στηλεισ το σκαυπ???????? κανας σιντροφοσς το εχει το σκαυπ του τσαρουυ αντε και θα του κοψο μερτικο απο την προικα!!!!! εχει ακινιτα σε ροσια και πολονια ελλαδα τα ψαχνουμε τορα!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βοηθατε συντροφια!!!!!!!!!! πολλα τα ρουβλια λεμε ;) ;) ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ναι μιτσουμ!!!!!! που θελης να ερθο ???? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: ευχαριστο ευχαριστο με τοση αφισοκοληση και μετρητο θα κατεβο για δημαρχος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ανεβασεμε τσολια μου!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μιτσου γερα κολα της αφησες δυνατα!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: φειγ βολαν αστα καλητερα !!!!!!!!! κανε δορεα για τους αστεγους ;) ;) ;) μπορει να χρειαστης τιποτα μετα ?!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πισω απ'το πληκτρολογιο εισαι μαγκας :2funny:Ομως εισαι μεγαλη κότα :2funny:Εγω και ΠΜΡ ειμουν και Μολδαβια-Οδησσο ολο τον Οκτωβριο ειμουνα και δεν το εκρυβα.Και να εισουνα Μολδαβια τοτε δε νομιζω οτι θα ρχοσουνα να με συναντισεις :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πισω απ'το πληκτρολογιο εισαι μαγκας :2funny:Ομως εισαι μεγαλη κότα :2funny:Εγω και ΠΜΡ ειμουν και Μολδαβια-Οδησσο ολο τον Οκτωβριο ειμουνα και δεν το εκρυβα.Και να εισουνα Μολδαβια τοτε δε νομιζω οτι θα ρχοσουνα να με συναντισεις :2funny:

μητσε αμα σε μανουριασει κανενας απο αυτους που λες, τοχεις? μια και τοφερε η κουβεντα, κανε κανα systema μιας και εισαι τυχερος και εισαι ρωσια. πολυ καλο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ναι τσαρε μου στης διαταγες σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ποτε θα ξαναπας να ρθω νασε προιπαντησο !!!!να σε ρανο με ροδοπεταλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ????  :-* :-* :-* :-* :-* :-* εισαι το καμαρι μας!!!!!! ο ξελασποτηρας σμας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ουραα ουραααα ουρααα κατουρα τσαρεσβιρσσσσσσσσσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στιλε και το σκαιπ αιντε !!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μητσε αμα σε μανουριασει κανενας απο αυτους που λες, τοχεις? μια και τοφερε η κουβεντα, κανε κανα systema μιας και εισαι τυχερος και εισαι ρωσια. πολυ καλο.
Κισινιωφ ειμουνα ενα μηνα και τους την ελεγα :2funny:Δεν ηταν επιθετικοι αλλα και να ηταν Θα μου κλανανε ενα αρχηδι :2funny:Τους ελεγα πότε γαματε αφου ολο εδω εισταστε? :2funny:Το μονο που μου την εδινε ηταν οτι εβγαζαν μια μιζερια και μια αρνητικοτητα!Σε επιανε καταθλιψη μαζι τους.Τωρα σχετικα με το Γιαννη ειχα πει στους Τουρκους οτι μπορω να κανω μια ερευνα και να βρω που κρυβεται (εναντι αμοιβης φυσικα) αλλα το ποσό ηταν πολυ μικρο (χρωσταει απο 300-500 Ευρω σε 5-6 Τουρκους εκτος απο τους Ελληνες και της τραπεζες) τους ειπα παντος οτι μπηκε στο σα'ι'τ και αν δεν ειχε κρυψει την IP του θα μπορουσανε να μαθουνε που ειναι.Αλλα ειναι κ'αυτοι ζωα εκτος οτι του εδωσαν τα λεφτα χωρις να κανουνε κανενα χαρτι  :jerking: ουτε καν στην Αστυνομια δεν πηγανε να τον καταγγειλουν :headbang: :jerking:.Οι Ελληνες εκει ειναι τοσο ΖΩΑ που τους εφαγε τα λεφτα τους  :2funny:και λεγανε ειναι καλο παιδι ο Γιαννης αυτη η ξανθια χοντρη βυζαρου (ετων 45-50) τον κατεστρεψε :2funny:Αντι να τον εξαφανισουνε που τους εφαγε λεφτα  :ak: τον υμνουσανε κιολας  :jerking: Ηταν καλο παιδι ο Γιαννης :jerking:Εγω καταρχην δεν θα του δινα φραγκο αλλα και να του εδινα αν μου τα τρωγε μονο στο φεγγαρι θα μπορουσε να κρυφτει :2funny:.Του Ιταλου που εκανε μαλακιες και του εκλεισα το μαγαζι και τον χρεωκοπισα οπως ειχα γραψει παλαιοτερα.
    Παντος τετοια ζωα σαν τον Γιαννη,τερατα σαν τον Σκυλοχάρα και γενικα ολα τα αλλα ζωα  :jerking: μας ρεζιλευουνε διεθνως :jerking:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οταν ξαναπας τσαρε μου πεσμου να ρθο να σε ξεναγισο στα μουνια της λασπης  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στα αγρια νθχτομουνα τ :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: ης κολασεος αγριο σεχ και μουνολασπη :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: παθος κατουρα και ιδροτας!!!!!! πορνοηδονη και χυσιμο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αβεεεε τσααααρεεεε καβλιαρη !!!!!!!!!!!! bdsm  :s&m_2: χισιμο και  :tits: :tits: :tits: :tits: στης κολασμενεσ σαουνες και τα κρυφα κολαδικα οπααααααα ριξε σιρμα τσαρεβιτσσσσσσσσσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  
  εχει και μια διμετρη σαν την λεηντι γκα--γκα αυτη γουσταρει μονο εμπειρα τριχοτα αγορια  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κισινιωφ ειμουνα ενα μηνα και τους την ελεγα :2funny:Δεν ηταν επιθετικοι αλλα και να ηταν Θα μου κλανανε ενα αρχηδι :2funny:Τους ελεγα πότε γαματε αφου ολο εδω εισταστε? :2funny:Το μονο που μου την εδινε ηταν οτι εβγαζαν μια μιζερια και μια αρνητικοτητα!Σε επιανε καταθλιψη μαζι τους.Τωρα σχετικα με το Γιαννη ειχα πει στους Τουρκους οτι μπορω να κανω μια ερευνα και να βρω που κρυβεται (εναντι αμοιβης φυσικα) αλλα το ποσό ηταν πολυ μικρο (χρωσταει απο 300-500 Ευρω σε 5-6 Τουρκους εκτος απο τους Ελληνες και της τραπεζες) τους ειπα παντος οτι μπηκε στο σα'ι'τ και αν δεν ειχε κρυψει την IP του θα μπορουσανε να μαθουνε που ειναι.Αλλα ειναι κ'αυτοι ζωα εκτος οτι του εδωσαν τα λεφτα χωρις να κανουνε κανενα χαρτι  :jerking: ουτε καν στην Αστυνομια δεν πηγανε να τον καταγγειλουν :headbang: :jerking:.Οι Ελληνες εκει ειναι τοσο ΖΩΑ που τους εφαγε τα λεφτα τους  :2funny:και λεγανε ειναι καλο παιδι ο Γιαννης αυτη η ξανθια χοντρη βυζαρου (ετων 45-50) τον κατεστρεψε :2funny:Αντι να τον εξαφανισουνε που τους εφαγε λεφτα  :ak: τον υμνουσανε κιολας  :jerking: Ηταν καλο παιδι ο Γιαννης :jerking:Εγω καταρχην δεν θα του δινα φραγκο αλλα και να του εδινα αν μου τα τρωγε μονο στο φεγγαρι θα μπορουσε να κρυφτει :2funny:.Του Ιταλου που εκανε μαλακιες και του εκλεισα το μαγαζι και τον χρεωκοπισα οπως ειχα γραψει παλαιοτερα.
    Παντος τετοια ζωα σαν τον Γιαννη,τερατα σαν τον Σκυλοχάρα και γενικα ολα τα αλλα ζωα  :jerking: μας ρεζιλευουνε διεθνως :jerking:

ρε εισαι διατεθιμενος να κανεις το ρουφιανο σε τουρκους για ελληνα? ξεφτιλας εισαι καλα εκανες και ξεκουμπιστηκες απο εδω. σε σιχαθηκα τωρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε εισαι διατεθιμενος να κανεις το ρουφιανο σε τουρκους για ελληνα? ξεφτιλας εισαι καλα εκανες και ξεκουμπιστηκες απο εδω. σε σιχαθηκα τωρα.
Καταεχην αυτοι δεν αξιζει να λεγονται Ελληνες που πανε και ξεφτηλιζονται και μας ξεφτηλιζουν :jerking:Σκεψου πηγε απο τους Τουρκους και πηρε δανεικα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Ουτε και τερατα σαν τον συχαμα :shit:Ευτυχως με την κριση δεν εχουνε πια λεφτα να πανε πουθενα και τη βγαζουνε Ελλαδα :2funny:.Μακαρι μπορουσα να τους πεταγα και στον καιαδα :2funny:Ασε μη μου θυμιζεις αυτα τα ζωα γιατι μου ρχεται να ξερασω :rockon:.Καποιο διαστημα τη δεκαετια του '90 ειχα δουλεψει για μερικους μηνες σε ενα γραφείο ιδιωτικών Ντετέκτιβ οποτε ξερω τη δουλεια :).Τοτε παρακολουθουσαμε απατημενους συζηγους  :2funny: ειχε πολυ πλακα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι τσαρε μου στης διαταγες σου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ποτε θα ξαναπας να ρθω νασε προιπαντησο !!!!να σε ρανο με ροδοπεταλα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ????  :-* :-* :-* :-* :-* :-* εισαι το καμαρι μας!!!!!! ο ξελασποτηρας σμας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ουραα ουραααα ουρααα κατουρα τσαρεσβιρσσσσσσσσσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στιλε και το σκαιπ αιντε !!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Το Skype μου στο εστειλα αν και νομιζω οτι το εχεις και το πιο καινουργιο.Δεν εχει αλλαξει και πολυ απ'το παλιο.Αν θυμασαι ειχα κανει και Thread σχετικο τελικα μου το ειχε παρει οπως υποψιαζομαστε ο Χαζοπαύλος που μου το ειχε φτιαξει και ειχε το πρωτο e-mail .Εσυ με ειχες βγαλει απο το Skype.Τωρα ετοιμαζομαι για Γερμανια οποτε δυσκολο να με βρεις on line αλλα θα μιλησουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom