Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
megale kai fovere tsare...eimai sti moldavia 15 xronia ...anteksa ola afta ta xronia giati oi moldavoi me sevastikan tous gamusa vevea tis ginaikes alla ti na kanume afta exei i zoi...sigoura vevea stous kanones iparxun kai oi eksereseis etsi loipon einai kai merikoi pou den  me goustarun {moldvoi} oso gia tous ellines tha sou po kati...3000 evra o enas 2000 evra o allos 4000 evra o allos 2200 evra o allos ...klp...aftoi pou me sevontai kai me agapane einai poloi ase tous ligous na ponane giati den mporoun na me ftasoune...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
kapote file mu elega elate sti moldavia ..tora omos oxi alaksan oi epoxes tora kalitera stin ellada kata poli

Επισκέπτης
kapote file mu elega elate sti moldavia ..tora omos oxi alaksan oi epoxes tora kalitera stin ellada kata poli
αγαπητε φιλε....καλυτερα στην Ελλαδα και φτωχος παρα εκει που μενεις με πολλα λεφτα....
και θα το δικαιολογησω εως εξης...εδω δεν θα πεθανεις απο το κρυο, θα βρεις ενα δεντρο και θα φας ενα φρουτο, θα παρεις μια πετονια και θα πιασεις ενα ψαρακι, θα την βολεψεις την δουλεια...και το πιο βασικο θα ζησεις 90 χρονια και τα πιο πολλα με υγεια
Η ελλαδα ανεκαθεν ακομα και τωρα στην βαθια της κριση εχει πολυ μεγαλυτερη ποιοτητα ζωης απο σχεδον ολες τις χωρες της Ευρωπης καρατσεκαρισμενο

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε φιλε....καλυτερα στην Ελλαδα και φτωχος παρα εκει που μενεις με πολλα λεφτα....
και θα το δικαιολογησω εως εξης...εδω δεν θα πεθανεις απο το κρυο, θα βρεις ενα δεντρο και θα φας ενα φρουτο, θα παρεις μια πετονια και θα πιασεις ενα ψαρακι, θα την βολεψεις την δουλεια...και το πιο βασικο θα ζησεις 90 χρονια και τα πιο πολλα με υγεια
Η ελλαδα ανεκαθεν ακομα και τωρα στην βαθια της κριση εχει πολυ μεγαλυτερη ποιοτητα ζωης απο σχεδον ολες τις χωρες της Ευρωπης καρατσεκαρισμενο
simfono apolita me afta pou grafis...mou lipei para poli i elladara distixos omos logo doulias den mporo na meino ekei...edo loipon to mono pleon pou exei apomini kalo einai oi ginekes ,,,kapote itan kala ftina kai efkola tora diskolepsan ki edo kai otan apo ton kainourgio xrono pou tha fevgoun oi molda apo do xoris viza gia evropi tha erimosi o topos,,,oti fagame kai oti gamisame

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα δεντρα τα γαμισαν τα πακιστανια  :humpleg: :s&m_3: τα ψαρια οι αλβανοι :fuck1: της ελληνηδες τα αραβια  :grin: :grin: :grin: :grin: καλα ουρε πιδι μου ελλδα μενεις :think: :think: :think:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
simfono apolita me afta pou grafis...mou lipei para poli i elladara distixos omos logo doulias den mporo na meino ekei...edo loipon to mono pleon pou exei apomini kalo einai oi ginekes ,,,kapote itan kala ftina kai efkola tora diskolepsan ki edo kai otan apo ton kainourgio xrono pou tha fevgoun oi molda apo do xoris viza gia evropi tha erimosi o topos,,,oti fagame kai oti gamisame
αστα ψοφια ουρε μουλντο 3 χρονια τωρα πειραν ουλοι διαβατηρια ρουμανια τι να την κανουν την βιζα :helpplea: :helpplea: :helpplea: τα 10 στρεματα στο τιρασπολ γιατι τα αγορασες ???? κανεις την παπια??? :grin: :grin: :grin:  τα κανες πλακακια με τον παπαριτς ε ?? τα σκασες χοντρα εκει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τοσα λευτα για δεκα στρεματα? :helpplea: :tickedoff: :boobies: Η ΞΑΝΘΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΝΕ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
300.000 και 35.000 ευρο Συζητησημα
ουρε παλιο μιναρα πατρινε  :grin: :grin: :grin: :grin: ισι μια μολδαβα γαμησες   την παντρευτηκες της εκανες και κουτσουβελα  :grin: :grin: :grin: μας κανεις και του γαμια  :2funny: :2funny: :2funny: μετα της δεκα του βραδυ πευτη παντοφλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι εγινε χορισες και εση?? και τα πουλας  ;) ;) ;) ;) ;) ακριβα ακριβα κοψε κατι  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
φτιυ φτου αχριαστοι να νε τι κανουν οι γιατροι ικι πανο ?  :huh: :huh:  :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑς ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕς ΘΑ ΣΕ ΜΠΑΝΑΡΟ  :humpleg:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αιντε και μας δουλευουν οι τουρκοσποροι στο κισινιοφ ψελο γαζι :humpleg: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντου σε ολη την Ευρωπη υπαρχει κριση και κυμα ακριβειας αυτο ειναι γεγονος
Αλλα μην το παρατραβαμε μερικοι....μην παρουσιαζουμε το ΜΕΣΟ...επαναλαμβανω το ΜΕΣΟ...κοστος ζωης στο κισιναου ή στο καθε αναλογο κισιναου σαν να μενεις ΤΟΚΥΟ....Προσωπικα εγω που εχω παει σε 3 ηπειρους και καμια 50αρια χωρες σαν την ΑΘΗΝΑ δεν βαζω καμια, με ολα τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα της...και ειδικα τωρα οπου λογο κρισης μπορεις να μεινεις σε ενα τεραστιο διαμερισμα με πολυ χαμηλο ενοικιο, οπου θα βγεις σε μια ταβερνα και θα φας πραγματικο και κυριως νοστιμο φαγητο σε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεριδες με 8-9 ευρω το ατομο  
Η μεγαλη διαφορα ειναι στα εστιατορια, ναι μεν ειναι κατα κατι πιο φτηνα απο οτι στην ελλαδα, αλλα οι μεριδες ειναι για σπουργιτια, ειδικα οι σαλατες ειναι σε μεγεθος μπολ απο ξηρους καρπους
Στα δε ξενυχταδικα το ποτο αν το πινεις πχ με κολα ή με σπρέϊτ χρεωνουν και την κολα ή το σπράϊτ
Τα ταξι ειναι οπου σε πιασουν εκει, ειδικα τον τουριστα
Και στο ασαν που ετυχε να παω να ψωνισω τα προϊοντα δεν τα βρηκα φτηνα, οπως τα λεει το νουμπεο, μαλλον ξυραφακια και τετοια θα τα αγοραζαν απο περιπτερο γι αυτο εχει τετοια διαφορα
Εγω το λέω επειδη τα προσεχω ολα.Ελλαδα ολα αυτα τα ειδη ειναι 2-2,5 φορες ακριβοτερα το μονο φτηνοτερο ειναι τα φρουτα και τα λαχανικα οχι ομως και τρομερη διαφορα!.Αν ειναι να ερχεσαι Ελλαδα για καμια 10αρια μερες ναι ειναι πολυ καλα και ωραια.Για το φα'ι' της πρωτες μερες ναι λες ωραια η Ελληνικη κουζινα αλλα μετα τη βαριεσαι ολο τα ιδια και τα ιδια.Εξαρταται τι θελει ο καθενας.Εσυ δεν κοιτας το ντυσιμο σου ουτε κουβαλας ακτιβα κινητα ουτε θελεις κλαμπ,αμαξια,γκομενες γ'αυτο και σου αρεσει η Ελλαδα θα πας στην ταβερνα θα κατσεις με τους φιλους σου σε μια καφετερια  θα πας να κανεις και ενα μπανιο στη θαλασσα και εισαι ευχαριστημενος.Ελλαδα πρεπει να εχεις οτι πιο φτηνο γινεται δεν ειναι μερος για να χλιδη.Ελλαδα δεν μου αρεσει που δεν εχω καμια ανεση τα μαγαζια ειναι συνεχεια κλειστα ασε που δεν εχουνε τιποτα να παρεις.Η πλακα ειναι οτι και στη Ρωσσια δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τα μαγαζια :2funny: αλλα Ελλαδα γαμησε τα! :rockon:Για τα ταξι εχεις δικιο,στη Ρωσσια πρεπει να εχεις αμαξι αν εχεις και υπογειο παρκινγκ να το βαζεις οπως εχω εγω διπλα απο το σπιτι μου τοτε εισαι πολυ ανετος.Ελλαδα περνας πολυ πιο φτηνα γιατι ζεις και χωρις αμαξι,τρως πολυ φτηνα  :knockinb: Μεταξουργειο κινητο εχεις το πιο απλο ρουχα δεν χρειαζεται να παρεις γιατι ετσι κ'αλλιως καμια δεν προκειται να σε κοιταξει.Το θεμα ειναι αξιζει να ζει κανεις ετσι?Στην Ελλαδα επισης δεν μου αρεσει η μιζερια τους και η αγαμια τους!Ολοι μια ζωη κλαιγοντε!και κουβαλανε μια αρνητικοτητα!

megale kai fovere tsare...eimai sti moldavia 15 xronia ...anteksa ola afta ta xronia giati oi moldavoi me sevastikan tous gamusa vevea tis ginaikes alla ti na kanume afta exei i zoi...sigoura vevea stous kanones iparxun kai oi eksereseis etsi loipon einai kai merikoi pou den  me goustarun {moldvoi} oso gia tous ellines tha sou po kati...3000 evra o enas 2000 evra o allos 4000 evra o allos 2200 evra o allos ...klp...aftoi pou me sevontai kai me agapane einai poloi ase tous ligous na ponane giati den mporoun na me ftasoune...
Εγω δεν ειδα Μολδαβους να σε μισουνε.Οι Ελληνες κακο ανθρωπο σε ανεβαζανε,απατεωνα σε κατεβαζανε! :2funny:Εγω οπως ειδες και στο ΟΠΑ πηγαινα (συνηθως ετρωγα το μεσημερι) και σε σενα ετρωγα σχεδον καθε βραδυ.
Αυτοι που σε βριζουν ειναι οπως αυτοι που βριζουν εμενα στο σα'ι'τ :2funny: φουκαραδες και κακομοιρηδες :2funny: Οταν ο αλλος δεν εχει φραγκο ειναι τελειωμενος και καθεται και κλαιγετε στο ΟΠΑ φυσικο ειναι να του φταις εσυ.
Τωρα αυτο με τα λεφτα μου φενεται ενταλως τρελλο!Εγω για να δανεισω σε καποιον λεφτα (μιλαμε για τετοια ποσά) θα του ζητησω να παμε συμβολαιογραφειο και να μου γραψει σαν ενεχυρο κατι.Π.Χ. Αν ειναι για 1000-3000 το αυτοκινητο του.Ετσι κατα καιρους μου μεινανε αυτοκινητα (απο Москвич μεχρι BMW X5).Και για να ειμαι κατοχυρωμενος στο συμβολαιογραφειο τον γραφω στην καμερα να υπογραφει μπροστα στο συμβολαιογραφο και να λεει οτι παιρνει αυτα τα λεφτα απο 'μενα με αυτο το επιτοκιο και υποχρεουτε να τα επιστρεψει μεχρι τοτε (για να μην παει να λεει μαλακιες μετα οτι υπεγραψε μεθυσμενος ή οτι διαολο σκεφτει)Οπως σου ειπα και απο κοντα Ρωσσια λιγο εξυπνος να εισαι μπορεις να χεστεις στο χρημα Ελλαδα δεν σε αφηνει το συστημα να βγαλεις λεφτα Π.Χ. Εδω μπορεις να δανεισεις καποιον με οτι επιτοκιο θελεις και 30% και 40% το χρονο δεν παραβαινεις κανενα νομο στην Ελλαδα διωκεσαι ποινηκα για τοκογλυφια αν δανεισεις σε καποιον λεφτα με επιτοκιο πανω απο της τραπεζης :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Αν δεν εχεις τι να κανεις και θες λεφτα (και εχεις ενα αμαξι οχι ακριβο) παιρνεις τ'αμαξι σου και κανεις τον Ταξιτζη 2000-3000 ρουβλια θα βγαλεις χωρις να κανεις τιποτα!Αυτο ειναι αν δεν εχεις να κανεις τιποτ'αλλο βεβαια υπαρχουν πολλα εξυπνοτερα πραγματα να κανεις για να βγαλεις λεφτα.Εγω αυτο δεν μπορω να το κανω και να ηθελα γιατι το αμαξι μου παραειναι ακριβο.Ενα αλλο που θα ασχολιθω για καμια 7-8 μερες πριν το νεο ετος μου δωσανε παγκο σε ενα παζαρι θα βαλω εναν Ουζμπεκο να πουλαει δυναμιτακια και στρακαστρουκες (εδω το νεο ετος κανουν οτι κανουμε εμεις την ανασταση ) θα βγαλω 1500 Ευρω χωρις να κανω τιποτα.Μπορεις να παιξεις χρηματηστηριο αν ξερεις λιγακι (δεν θελει τρομερες γνωσεις οικονομικων).
Μου αρεσει που με εβγαλες και παμπλουτο :2funny:Χτες με ειχανε καλεσει σε ενα κλειστο κλαμπ (πηγα για καμια ωρα με μια μιση ωρα για να μην τους προσβαλω) και ηταν ολοι οι επωνυμοι και εγω ενιωθα ο πιο φτωχος εκει περα! :2funny:
  Ο Κυπριος θελει να σε γνωρισει σε συμπαθησε πολυ απο αυτα που του ειπα και μου ειπε να παμε απο Οδησσο Κισινιωφ για 3-4 μερες θελει να δοκιμασει παρα πολυ την κουζινα σου και θελει πολυ να σε γνωρισει.Αν εισαι αρχες Μα'ι'ου Μολδαβια θα το κανονισουμε.
Υ.Γ. στειλε μου και μια σαλατα Τσεζαρ με το αεροπλανο τα λεφτα θα τα δωσω στην αεροσυνοδο :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα ρε! εχει πινακιδα face control & dress code στο ελ γκρεκο????? τυπε μουυυυυυυ  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
a re arxonta tsare...akoma 1000 tetoious na eixame ellines kai tipote allo...tin agapi mu sti ksanthia pou se katuraei
Τωρα βρηκα αλλη ανωμαλια μου αρεσει οταν χεζω να με κραταει αγκαλια μια γκομενα :2funny:.
koita o tsaros ta leei sta isa ...einai efthis tipos...itan enas ellinas me ti dikia tou kai tis leei na kanoun oloi mazi partouza ...gia tetoia fasi milame ...gamise ta
Δυστηχως αυτα στη Μολδαβια δεν γινονται.Μου θυμιζει πολυ Ελληνικη επαρχια που το κερατωμα γινεται μεταξυ γνωστων και κατω απο ακρα μυστηκοτητα :2funny:Μπουρδελακι δυστηχως δεν εχει,πλακα ειναι  :2funny:.Αλλα και να ειχε μπουρδελακι με 100 Λέ'ι' οι Ελληνες εκει ειναι τοσο αχρηστοι που δεν θα πηγαινανε να  :knockinb: και τα 100 Λέ'ι' θα σκεφτοντουσαν  :2funny: ασε που δεν τους ειδα μαχημους,δεν μου φενονται να ειχανε καν καβλες  :2funny:

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Δημητριε
το μπουρδελο απλα τραγικο.χειροτερο και απο δελο της ερμου την δεκαετια του 70.
οι ισπανοι αμα το δουν ουτε απο εξω δεν περνανε.
αντε να μπει κανας ισπανοφωνος απο λατινικη αμερικη μονο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητριε
το μπουρδελο απλα τραγικο.χειροτερο και απο δελο της ερμου την δεκαετια του 70.
οι ισπανοι αμα το δουν ουτε απο εξω δεν περνανε.
αντε να μπει κανας ισπανοφωνος απο λατινικη αμερικη μονο.
Μακαρι να ητανε αληθινο  :2funny: και ας ηταν ετσι χάλια.Στη Μολδαβια δυστηχως δεν εχει Μπουρδελο ουτε για δειγμα.Ασε που ειναι τρομερα Πουριτανοι.Ακομα και οι Ταξιτζηδες που θα επρεπε να ειναι μεσα στα κολπα αν τους πεις οτι θελεις να  :knockinb: θα σε κοιτανε περιεργα.Μονο στο Ντεζαβου εχει πουτανες και αυτες δεν βλεπονται  :headbang: (σε σχεση με Ουκρανια,Ρωσσια).Η Μολδαβια ειναι παραδισος για καποιον με ενα εισοδημα 500-1000 Ευρω το μηνα ηλικιας απο 50+ επαρχιωτη με μορφωτικο επιπεδο γυμνασιου που θελει να βρει μια γυναικα μιας παρομοιας ηλικιας και να ζησει ησυχα μαζι της,εχει το Οπα να πηγαινει να παιζει τάβλι και χαρτιά και ειναι πολυ πιο ανετα και φτηνα απο μια πολη της Ελληνικης επαρχιας.Τωρα τι  :jerking: σας λεει ο Μπαρμπα-Φωτης οτι γαμαει 4-5 σε δυο μερες  :2funny:ειναι μυθοι  :2funny: Οι Μολδαβες ειναι τρομερα ζηλιαρες και στην καλητερη περιπτωση να  :knockinb: ακομα μια γκομενα που θα ειναι η γυναικα ενος φιλου ή καποια κοινη γνωστη με τη γυναικα σας.Τωρα για καποιον νεο ή καποιος που θελει να εχει γκομενες και να  :knockinb: η Μολδαβια γ'αυτον ειναι λάθος μερος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom