Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

betonsex 88

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0
συγνωμη κυριοι για το σπαμ
μια ερωτηση
ο μοντ ποιος ειναι εδω?θελω να  του στειλω ενα πμ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οδησσο εγω? οχι.... Αλλα θα πεταχτω πριν τα Νικολοβάρβαρα.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ mail.ru στις γνωρημιες που ειχες τοτε σελιδα σαν Γιάννης Πάριος  :2funny: ο Ιωσηφ με το που σε ειδε ειπε οτι εισαι σαν ψαρας  :2funny:εισουνα απλως για γελια αν οχι για κλαματα  :2funny:Τους αγγελους που τους ειδες?Σαν το Μπαρμπαφωτη κ'εσυ :2funny: ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΞΑΝΘΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ετων 45+.Μ'αρεσει που ολοι στο ΟΠΑ γαμανε  :2funny:ενω καθονται και παιζουνε ταβλι και χαρτιά απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ :2funny: Τωρα για μαρτυρες και αποδειξεις δεν ειδα  :2funny: εγω ειδα ανθρωπους που ζητανε τα λεφτα που τους εφαγες  και δεν ξερει κανεις που κρυβεσαι?:2funny:  Εσυ πρεπει να εισαι απο τα πιο γελοια ατομα που περασαν απο'κει  :2funny: Εχει δικιο ο Μπαλκναν που λεει οτι φτηνα τη γλυτωσες Ρωσσια αν τα εκανες αυτα στην καλητερη περιπτωση να σε βρισκανε στο  βυθο του Νεβα δεμενο με μια πετρα ή σε κανα δασος την ανοιξη οταν λυωνουν τα χιονια :2funny: στη χειροτερη να μην σε βρισκανε ποτέ :2funny: γιατι θα σε ειχανε φαει τα ψάρια ή οι Αρκουδες :2funny: ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΖΩΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ :jerking: Δεν ειναι να  :2funny: ειναι να κλαις με την καταντια σου.
:2funny: :2funny: :2funny: Μάλλον πέρασε καιρός από τότε που είδες το προφίλ μου στο mail.ru και η πολυ ανωμαλία σου έχει δημιουργήσει κενά μνήμης αλλά και συγχυση. Το προφίλ μου ήταν "Γιάννης Πλούταρχος" και το έβαλα επειδή όλοι μου έλεγαν πως είμαι "το καλύτερο παιδί"!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι, το προφίλ μου ήταν με το ίδιο όνομα που είμαι και σε αυτό το site. Τώρα που βρήκε το ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ το "Γιάννης Πάριος" και πως το συνέδεσε με εμένα, αυτός και το αχυρένιο μυαλό του το ξέρει. Όσο για τα υπόλοιπα, απάντησα λεπτομερώς χτες δεν έχω σκοπό να ξαναασχοληθώ. Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, το site άλλο σκοπό έχει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα θυματα λενε για σενα οτι εισαι καλο παιδι  :2funny: τοσο  :jerking: ειναι :2funny:.Πηγες χρεωκοπισες και εφυγες νυχτα  :2funny:Καλα δε φοβασαι μην πω στους Τουρκους οτι γραφεις,μη βρουνε απο την IP που εισαι σε ψαχνανε πολλοι στη Μολδαβια παντος  :2funny:

Δηλαδη οπως τα λεω ειναι δεν διεψευσες και τιποτα απο αυτα που ειπα.Τωρα για τον Τουρκο ή Τουρκους δεν το διαψευδεις οτι δανειστηκες!Αληθεια Πότε μιλησες μαζι τους και τους ειπες οτι θα του τα δωσεις? :2funny:Εμενα μου ηρθανε 5-6 Τουρκοι και σε ψαχνανε και ολοι μαζι μου λεγανε οτι τους χρωστας λεφτα!ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!Ηρθες νυχτα και πηρες μεχρι και τα τασάκια!οταν εφυγες :2funny:Και αυτο ψεματα ειναι?Τωρα για το πόσοι ειναι αυτοι που χρωστας 7,17 ή 27 δεν μπορω να ξερω?Παντος πανω απο 10 ατομα μου αναφερανε οτι τους πηρες δανεικα :think:.Τωρα αν στους υπολοιπους τα επεστρεψες και αυτο δεν μπορω να το ξερω? :2funny:Το οτι δουλευες γκαρσονι για να παιρνεις τα Πουρμπουαρ και αυτο δεν το διαψευδεις (τα πουρμπουαρ αντε να ηταν 50-60 λε'ι' ουτε 5 Ευρω τη μερα  :2funny:).Τωρα σχετικα με τον πολεμο που σου κανανε για να σου παρουνε το μαγαζι :2funny:ποιος ή ποιοι ηταν αυτοι που σου καναν πολεμο για να σου παρουν το μαγαζι? :2funny: ο Αλεκος?η Κυρα Ντίνα?ο Μολδολαγνος? ο Λάμπης?οι Τούρκοι? :2funny:Μετα απο 'σενα ο Λάμπης το πηρε το μαγαζι δε νομιζω οτι αυτο σου το πηρε :2funny:απο μονος σου λες οτι εμεινε κλειστο αν ειχε αξια και πηγαιναν να σου το παρουνε θα εμενε τρεις μηνες κλειστο?Σιγα την Ποντικοτρυπα  :2funny: που ειναι και τιγκα στην τσιγαριλα :2funny:και πρεπει να κλεινει και στις 22.00 γιατι απο πανω εχει σπιτια!Για να γινεις ακομα μια φορα ρεζιλι αν και πιο ρεζιλι δεν γινεται  :2funny:Η ΚΥΡΑ ΝΤΙΝΑ ΑΝΟΙΞΕ Κ'ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΡΤΑΚΙ (η  :jerking: των Ελληνων αντι να πανε να ανοιξουν κατι διαφορετικο αν εχει κατι που πηγαινει καλα ανοιγουν ενα ιδιο) ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ουτε πολεμο της κανανε ουτε της το πηρε κανενας :2funny:Πολλα εργα με Μαφίες βλεπεις :2funny:
Εδω γιατι δεν μας λες ποιος σου εκανε πόλεμο για να σου παρει το μαγαζι? :2funny:που ειχε τρομερη αξια :2funny: και γ'αυτο εμεινε τρεις μηνες κλειστο οταν εφυγες οπως λες  :2funny:
    Σου δινω με σιγουρια τον τιτλο του πιο μαλακα Ελληνα που περασε απο τη Μολδαβια  :2funny: ηρθες χρεωκοπισες και εφυγες νυχτα τωρα για ελα μια βολτα απο Κισινιωφ αν σου βασταει :2funny:.Της φαντασιας σου ειναι οι ξανθιοι αγγελοι  :jerking: μια σιτεμενη 45-50 ετων ξανθια βυζαρου ειχες που σου τα εφαγε αυτο λενε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΠΑ.Παντος ολα τα αλλα δεν τα διεψευσες  :2funny:.Στη φωτο στο mail.ru εισαι σαν πουλί  :2funny: (αυτο ο Ιωσηφ το ειπε οχι εγω).Οπως και 'να εισουν εμφανησιακα εισαι και πολυ  :jerking: :2funny:Τωρα με τι ασχολεισε?Ενα πουλακι στο ΟΠΑ μου ειπε οτι εισαι Λαντζερης στη Γερμανια? :2funny:Που σας βρηκα ολους?Εχει μαλακες και ζωα το σα'ι'τ αλλα εσυ τους ξεπερασες ολους στη  :jerking: :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
e re na deite pou erxonte ki aderfes ...afto ki an einai kseftila...
Οπως καταλαβαινω υπονοεις τον Γερμενή της Μολδαβιας :2funny:.Ολοι οι φουσκωτοι αν δεν παρουνε αναβολικα μετα τα 27-28 δυσκολευοντε να  :knockinb:.Για να  :knockinb: πρεπει να παρουν αναβολικα γιατι αλλιως δεν εχουνε καβλες.Αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι και πουστηδες.Ο καθενας κανει της επιλογες του.Τωρα το οτι σε πιανει στα μπουτια οταν σε χαιρεταει (μου το ειπε ο νεοσσος με τον αλλον τον πιτσιρικα) και οτι ξυριζει το στηθος του και φοραει κολητα μπλουζακια δεν ειναι αποδειξη οτι καποιος τον παιρνει.Δεν ξερω βεβαια αν εκδηλωθηκε? :huh:εσυ εισαι εκει και ξερεις καλητερα.Αλλα εγω δεν τον ειδα να πουστοφερνει,τωρα οτι ποτέ δεν τον ειδανε με γυναικα παλι δε λεει τιποτα,γιατι απλουστατα εκει κανενας απο τους Ελληνες ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ  :knockinb:.Αλλο τι ιστοριες για αγριους μας λενε  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα θυματα λενε για σενα οτι εισαι καλο παιδι  :2funny: τοσο  :jerking: ειναι :2funny:.Πηγες χρεωκοπισες και εφυγες νυχτα  :2funny:Καλα δε φοβασαι μην πω στους Τουρκους οτι γραφεις,μη βρουνε απο την IP που εισαι σε ψαχνανε πολλοι στη Μολδαβια παντος  :2funny:

Εδω γιατι δεν μας λες ποιος σου εκανε πόλεμο για να σου παρει το μαγαζι? :2funny:που ειχε τρομερη αξια :2funny: και γ'αυτο εμεινε τρεις μηνες κλειστο οταν εφυγες οπως λες  :2funny:
    Σου δινω με σιγουρια τον τιτλο του πιο μαλακα Ελληνα που περασε απο τη Μολδαβια  :2funny: ηρθες χρεωκοπισες και εφυγες νυχτα τωρα για ελα μια βολτα απο Κισινιωφ αν σου βασταει :2funny:.Της φαντασιας σου ειναι οι ξανθιοι αγγελοι  :jerking: μια σιτεμενη 45-50 ετων ξανθια βυζαρου ειχες που σου τα εφαγε αυτο λενε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΠΑ.Παντος ολα τα αλλα δεν τα διεψευσες  :2funny:.Στη φωτο στο mail.ru εισαι σαν πουλί  :2funny: (αυτο ο Ιωσηφ το ειπε οχι εγω).Οπως και 'να εισουν εμφανησιακα εισαι και πολυ  :jerking: :2funny:Τωρα με τι ασχολεισε?Ενα πουλακι στο ΟΠΑ μου ειπε οτι εισαι Λαντζερης στη Γερμανια? :2funny:Που σας βρηκα ολους?Εχει μαλακες και ζωα το σα'ι'τ αλλα εσυ τους ξεπερασες ολους στη  :jerking: :2funny:.

Υπαρχουν τρεις εκδοχες για το που βρισκεται ο Γιαννης ο flower  :2funny:
  Καποιοι μου ειπαν οτι ειναι στη Γερμανια και δουλευει Λαντζερης (σφουγγαριζει,σκουπιζει,πεταει τα σκουπιδια) :2funny: μενει δε στο εστιατοριο για οικονομια και για να μην τον βρουνε αυτοι που τους χρωσταει :2funny:τρωει αποφαγια απο τα πιατα  :2funny:οποτε δεν εχει προβλημα :2funny:.
      Υπαρχει μια περιπτωση να δουλευει στα Ανθρακορυχεια του Σαρλ Λε Ρουά στο Βέλγιο  :2funny:
      Και τελος το πιθανοτερο ειναι να ειναι στην Κινα και να δουλευει Βοηθός… εκσπερμάτισης    :2funny:

Ειναι ενα πολυ επικερδες επαγγελμα  :2funny: βγαζει λεει 1200 Ευρω το μηνα  :2funny: ο Γιαννης ηταν Κηπουρος πριν παει στη Μολδαβια για να γινει Ταβερνιαρης,να χρεωκοπισει,να φεσωσει καμια 15αρια ατομα και να φυγει τελικα νυχτα :2funny:  Οποτε τα χέρια του ξερει να τα δουλευει,φοροντας γαντια αυνανίζει τους Κινέζους :2funny: γ'αυτο και δεν μπορει να γραψει στο σα'ι'τ γιατι πονάνε τα χέρια του μετα τη δουλεια :2funny:Πολλες φορες δουλευει και υπερωριες.Υπαρχουν μέρες που Αυνανίζει και πανω απο εκατο  Κινεζους στη βαρδια του  :2funny:.

Συνημμένα

• 1D2D5855A0F4B1C2CBCAC86ED42A98F6.jpg
    1D2D5855A0F4B1C2CBCAC86ED42A98F6.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 19

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
μιτσου γερα παρτους τα μιαλα ...... μιτσους for prezident  ;) ;) ;)

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
και την ρησην την παλαια μην ξεχνατε ,του κηνηγου και τυ ψαρα το πιατο δεκα φορες ειν αδειανο και μια φορα γεματο,,,,
ως επι το πλειστον οι αυξανεται το αδειον του πραγματος,οταν οι αλλιεις ειδικοτερα ειναι πεντηκοταετης κι εξηκονταετης και ανω....

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
    Σου δινω με σιγουρια τον τιτλο του πιο μαλακα Ελληνα που περασε απο τη Μολδαβια  :2funny: ηρθες χρεωκοπισες και εφυγες νυχτα τωρα για ελα μια βολτα απο Κισινιωφ αν σου βασταει :2funny:.Της φαντασιας σου ειναι οι ξανθιοι αγγελοι  :jerking: μια σιτεμενη 45-50 ετων ξανθια βυζαρου ειχες που σου τα εφαγε αυτο λενε ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΠΑ.Παντος ολα τα αλλα δεν τα διεψευσες  :2funny:.Στη φωτο στο mail.ru εισαι σαν πουλί  :2funny: (αυτο ο Ιωσηφ το ειπε οχι εγω).Οπως και 'να εισουν εμφανησιακα εισαι και πολυ  :jerking: :2funny:Τωρα με τι ασχολεισε?Ενα πουλακι στο ΟΠΑ μου ειπε οτι εισαι Λαντζερης στη Γερμανια? :2funny:Που σας βρηκα ολους?Εχει μαλακες και ζωα το σα'ι'τ αλλα εσυ τους ξεπερασες ολους στη  :jerking: :2funny:.  
Που να γνωριζες κιολας τους κολλητους του.Τον βρωμιαρη Ακη που πλενοταν οταν εβρεχε και τον χοντρο Κωνσταντινο γνωστο και ως μικροτσουτσουνο.ο ακης ειχε ερθει προ πενταετιας με δεκα χιλιαρικα να κανει τον μεγαλοεπενδυτη,καθε μερα στο οπα ηταν με γραβατα και κουστουμι στην αρχη για να τον πιστεψουν και στη συνεχεια εγινε ο ρουφιανος του Σπυρου που ειχε τοτε το οπα.ο κωνσταντινος που ειναι ακομη στο μυκονος στο μαλλ,ειχε παντρευτει μια και της ανοιξε μαγαζι με νυφικα.τον χωρισε μετεπειτα γιατι δεν ειχε κανει εγχειριση για μεγενθυνση του πουλιου του οπως της ειχε υποσχεθει.ελληνων μεγαλεια.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ΑΠΟ ΠΡΟΤΗ ΓΕΝΑΡΗ γυμναστιρια διατροφες λαδομα τα καλαζνικοφ και αραγμα σπιτι διαβασμα ισπανικις και δικτιοση απο τορα με βαβελες εκει κατο  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: μαλακες μου ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΗγΗΡΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΟΗ ΣΙΜΒΕΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΒΙΒΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!!!!!!!! και δεν μασαμε οι ανατολικοι!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! ΘΕΛΕΙ ΛΕΥΤΑ 3 ΜΙΝΕς!!!!!!!!!!!!! οπιος ξερει απο εκει ασ μας βαζει στο κλιμα σιγα σιγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!βραζιλια φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tits: :tits2: :tits: :tits2: :tits: :tits2: :tits: :tits2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
καλο απολυτηριο,εξετισες αψογα το χρεος σου προς την κοινωνια και εις ανωτερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Που να γνωριζες κιολας τους κολλητους του.Τον βρωμιαρη Ακη που πλενοταν οταν εβρεχε και τον χοντρο Κωνσταντινο γνωστο και ως μικροτσουτσουνο.ο ακης ειχε ερθει προ πενταετιας με δεκα χιλιαρικα να κανει τον μεγαλοεπενδυτη,καθε μερα στο οπα ηταν με γραβατα και κουστουμι στην αρχη για να τον πιστεψουν και στη συνεχεια εγινε ο ρουφιανος του Σπυρου που ειχε τοτε το οπα.ο κωνσταντινος που ειναι ακομη στο μυκονος στο μαλλ,ειχε παντρευτει μια και της ανοιξε μαγαζι με νυφικα.τον χωρισε μετεπειτα γιατι δεν ειχε κανει εγχειριση για μεγενθυνση του πουλιου του οπως της ειχε υποσχεθει.ελληνων μεγαλεια.
Για τον χοντρο τον Κωνσταντινο που δουλευει στο Μύκονος μου ειχανε πει.Ειχα παει να δω το εμπορικο κεντρο και κοιταγα απ'εξω απο το Μυκονος μπας και τον δω αλλα και της τρεις φορες που πηγα δεν ηταν,κριμα θα γέλαγα πολυ :2funny:Πως ειναι ο Κωνσταντινος?Μαυριδερος?Αποφοιτος γυμνασιου και Μουτζουρης σα το Σινοχάρα?Τι στυλ εχει?Περιεγραψε τον μου αν μπορεις :2funny:Οσο για το οτι ειχε παντρευτει ντοπια ολοι εκει που ηρθαν ειχαν παντρευτει μια ντοπια που μετα τους εστειλε στο διαολο και μειναν εκει μονοι τους  :jerking: :2funny:.Ο βρωμιαρης ο Ακης ή ειναι ενας απ'αυτους που το ΟΠΑ του ειναι πολυ ακριβο :2funny: εχει και μερικους τετοιους που δεν πηγαινουν στο Οπα λενε οτι ειναι πανακρυβο!ή εφυγε.Παντος δεν τον ειδα ουτε ακουσα τιποτα γ'αυτους :think:Το Μυκονος εχει αστρονομικες τιμες :headbang:!Ειναι ενα φαγαδικο σαν τα σουβλατζιδικα με κεμπαπ που εχει διπλα αλλα με τιμες εξωπραγματικες γ'αυτο και κανεις δεν παει.Ουτε τον Σπυρο ειδα ουτε ακουσα τιποτα σχετικα μ'αυτον.Για γραψε για τα ζωα να  :2funny: :2funny: λιγακι.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
polla ksereis esi :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Romania+Moldova.png
    Romania+Moldova.png
    106,4 KB · Εμφανίσεις: 35

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Εκει πανε τα πραγματα δυστυχως

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Το Πρετνεστροβιε θα μεινει ως η επισημη Μολδαβια

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Εκει πανε τα πραγματα δυστυχως
Ευτυχώς θέλεις να πεις,επιτέλους θα σταματήσει και η ταλαιπωρεια στα σύνορα.Όσο για το νινί,πάντα θα γαμάμε όπως γίνεται και στην Ρουμανία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom