κλαναριτς-ομανια!!!εβγαλα τα οματια μου,τα ιματια μου δεν τα διερηξα βεβαια,ειναι κι ακριβα!!!σκολιο δεν πιγε αφτως?Απο τρελο και απο παιδι μαθαινεις την αληθεια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 758K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.307
- Πόντοι
- 506
Δασκαλε Ιακωβε εχω χασει τα νεφρα μου απο τα γελια εδω μεσα. Δινε και εσυ κανενα παρονκλαναριτς-ομανια!!!εβγαλα τα οματια μου,τα ιματια μου δεν τα διερηξα βεβαια,ειναι κι ακριβα!!!σκολιο δεν πιγε αφτως?
"ηακοβωσ" κατα κλανιαριτς...Δασκαλε Ιακωβε εχω χασει τα νεφρα μου απο τα γελια εδω μεσα. Δινε και εσυ κανενα παρον
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.307
- Πόντοι
- 506
Τι ειν τουτο ορε davarits κωλοβυθομετρηση ????gia toys γραματιζου,μενους του θρεντ δορεαν!!!!!!!!!!! και τι μικροφονο ασηρματο περικξαλο αμα εισαι εση πΑλιοπουστα δασκαλαρα μου!!!!!!!!!!!! θα βαλο και τσελ αμερικανικο απο το καλο!!!! σαλομ σαλομ Ε ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΑΠΕΡΑΝΤΟΓΑΛΑΞΙΑΚΟΔΙΠΑΛΝΙΤΙΚΟ ΤΣΑΡΟ ΔΙΜΙΤΡΙΟ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕς
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ανατολικοκαραφλας ξιρισμενος πανο αξιριστος κατο οσ προ τι το ενδιαφερον φιλτατε ????????ameriklanos εισ πιδι μου κλανιαριτς?
βαθος σκεψεως...Τι ειν τουτο ορε davarits κωλοβυθομετρηση ????
εχεις μεταβει εις το αγιον ορος προσφατα?ανατολικοκαραφλας ξιρισμενος πανο αξιριστος κατο οσ προ τι το ενδιαφερον φιλτατε ????????
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
διαβασε prolabenhs να ας μεχρι τα χριστουγενα !!!!!!!!!!! μια φορα το χρονο απαρετιτα στην ηλικια που εισαι!!!!!!!!!!!!!! tora bebea an bariese και πας σε καμια πιστα τα χριστουγενα προσεχε τα παιδθια με τα μικροφονα!!!!Τι ειν τουτο ορε davarits κωλοβυθομετρηση ????
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
βαθος σκεψεως...
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οχι σοτσι ειμουνα ρε και μουλεγε μια κουτση μαρια για την παραολιμπιαδα εκει!!!! γαμισεταααα!!!!! που να βγει η ευρεοπουτανα να γραψει μαε εκανε και τον δασκαλο μαγκια κλανια και μιν το ειδατε τον μπαναη!!!!!!! καλα ρε οργιεςφ το ηρωικο αμαξι πος στο κατασχεσαν στα σιν0ρα!!! με βοιδαμαξα γιρισες μετα!!?????τσ τσ τσ οσο μεγαλονεις δεν τραβας 111111 ΝΑ ΤΑΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΔΙΟ ΦΟΡΕς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΣΑΣ ΑΦΙΝΟ ανατολικο μπλοκ μονο βουλγαρια εμεινε για φτινα και ομορφα !! χριστουγενα εχουν κλησει τα παντα στα χιονοδρομικα οι ρουμανοι απο τορα βουλγαρια οπααααααααααεχεις μεταβει εις το αγιον ορος προσφατα?
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.307
- Πόντοι
- 506
Ως τα 50 εχω αλλα 5 χρονια ,καλος εισαι του λογου σου με αντρικες σουφρες ασχολησεδιαβασε prolabenhs να ας μεχρι τα χριστουγενα !!!!!!!!!!! μια φορα το χρονο απαρετιτα στην ηλικια που εισαι!!!!!!!!!!!!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γιατι ποιος Ελληνας γαμει τωρα στη Μολδαβια? Και δεν θα μετα? Εγω που πηγα κατι κακομοιρηδες ειδα που καθονται στο ΟΠΑ και παιζουν τάβλι και χαρτιά ΕΝΑΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ .Εγω σε ενα μηνα ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ αλλο τι σας γραφουνε εδω μεσα Τωρα αν εδω σας γραφουνε ιστοριες για αγριους ειναι αλλο πραγμα.Εδω αν θελω μια γκομενιτσα τη βγαζω για πλακα.Εκει αν εισαι καλητερος τους σε φθονουνε και σε μισουνε!Ειναι πολυ κομπλεξικες,εδω μαζι με της Ουζμπεκες και της Τατζικες ειναι οτι τελευταιο και εκει το παιζουν οτι ειναι καποιες.Σα λαος μου θυμισαν εντελως χωριατες ΄λες και ειμουν σε κανενα χωριο της βορειου Ελλαδας.Λαθος αν οι μολδαβες παρουν τα ευρωπαικα διαβατηρια θα σκορπισουν σε ολη την Ευρωπη Και οσες μεινουν θα θελουν τον ουρανο με τ αστρα για ενα πηδημα . Και τωρα δεν υπαρχει ταλαιπωρια στα συνορα . Οσο για την Ρουμανια δεν βλεπω να γαμαει κανεις απο αυτους που ποσταρουν εδω
Τωρα αν ενωθει η Μολδαβια με τη Ρουμανια πιθανοτατα η ΠΜΡ να παρει την ανεξαρτησια της.Δεν θα αφεισει η Ρωσσια την ΠΜΡ να παει με τη Ρουμανια.Δεν καταλαβαινω γιατι θελουνε να ενωθουνε με τη Ρουμανια?Ειναι καμια πλουσια χωρα? Μια αθλιοτητα ειναι και η Ρουμανια.Η ενωση της Μολδαβιας με τη Ρουμανια σιγουρα αργα ή γρηγορα θα γινει οταν πανω απο το 50-60% των Μολδαβων θα εχουν Ρουμανικα διαβατηρια (τωρα εχει περιπου το 30%).
Επισκέπτης
βρε καινουριε μαςμπενιτο αγορι μου παχουλο και γλυκο,ξερεις πως λεγεται εις την ρωσσικην ο εχων γνωμην επι παντος επιστητου?
θα στο ανακοινωσω,αλλα θα προσμενω καποιες ωρες να δω αν ο γριφος αυτος θα λυθει ,ως αλλος σφιγκος ,απο τους παροικουντας τω σαιτ!!
κακο σπυρι στο κωλο εχεις γινει
εισαι της χρυσης αυγης ή του σταλινισμου και μας απογορευεις να εχουμε και αποψη;;;
εισαι μηπως ο φασιστας της παρεας μας
στο <κρα> εισαι νουμερο 1, καμια αποψη σου ομως ή καποια εμπειρια σου δεν εχουμε διαβασει....
αλλα τσαμπα σου ειναι να κραζεις
εκτος απο το να κατακρινεις ολο τον κοσμο δεν εχεις κανει κατι αλλο εδω μεσα..... τι να πω....τρομερο κατορθωμα....εισαι σπουδαιος
παω τωρα να φαω την πιτσα μου διοτι νοιωθω λιγο αδυναμος σημερα
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.307
- Πόντοι
- 506
Ελα ρε δεν των γνωρισες ???? ο Ιωσηφ Σταλιν ειναι γνωστο και τιμημένο μελος του φορουμβρε καινουριε μας
κακο σπυρι στο κωλο εχεις γινει
εισαι της χρυσης αυγης ή του σταλινισμου και μας απογορευεις να εχουμε και αποψη;;;
εισαι μηπως ο φασιστας της παρεας μας
στο <κρα> εισαι νουμερο 1, καμια αποψη σου ομως ή καποια εμπειρια σου δεν εχουμε διαβασει....
αλλα τσαμπα σου ειναι να κραζεις
εκτος απο το να κατακρινεις ολο τον κοσμο δεν εχεις κανει κατι αλλο εδω μεσα..... τι να πω....τρομερο κατορθωμα....εισαι σπουδαιος
παω τωρα να φαω την πιτσα μου διοτι νοιωθω λιγο αδυναμος σημερα
προδομενηγρια
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Το ειχα ανακοινωσει οτι βγηκε απο το ιδρυμα και η καινουργεια θεραπεια γινεται στο σπιτι παρεα με το Λιακοπουλο.πορδομεταναστης εναντιον κλαναριτς!!!προσεχως,,γεωπολιτικην αναλυσις....κλαναριτς,καλοστονε,
δηλωθης ζηλωτης και γνωστης των αρχων της κολονοσκοπισης και αυναν-αυτοκρατησης!!!!
σαν αλλος σκαπανευς ακολουθων τα ιερογλυφικαν του ορνιθοσκαλισματα,διαβλεπω μιαν ομαλην αλλα βρααααααδεαν ενταξη στον κοινωνικο περιγυρο!!!
κλανεινύχτα
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
sostos o neosοι ευροπεοι και οι αμερικανοι <<που ορθος εχθες ο υπεξ της ροσιας λαυροφ ειπε οτι οι διτικοι εχουν χασι την επαφη με την πραγματικοτιτα !`!>> προσπαθουν οπουδιποτε μπορουν να κανουν ενα θερμο επισοδιο ουκρανια τορα που μιλαμε ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ !! Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΙΚΗ ΠΑΛΙ οι μολδαβοι κυβερνοντες βιλοευροπαιστες τορα ταζουν στον λαο λαγους με πετραχιλια γιατι ξερουν τη εστι ροσικο βερικοκο ενα χρονο το πολι ακομα μἒχρι να φιγει ο ρουμανος προεδρος!!!! οι βιζες για τους μολδαβους που θελουν να πανε ροσια καταργηθικαν απο προτη ιανουαριου που ερχετε !! επισιμος! σαν αντιπερασπισμο σε αυτο η κηβερνηση ειπε οτι την ανιξη θα καταργιθουν οι βιζες για ευροπη!! και ολοι γελανε γιατι εδο και διο χρονια εχουν παρει ολοι ρουμανικα ευροπαικα διαβατιρια απο τον μπασεσκου και φιγαν ιταλια μολδαβια τουρισμο κανουν πλεον και οι μολδαβοι επισιμα η μολδαβια δεν εχει ολοκληροσει ουτε της σινομιλιες προενταξης στην ευροπη διλαδη 10 χρονια απο σημερα!!! τουλαχιστον ενταξη !!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΝΙΑΚΗ ΕΝΟΣΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ! ο πουτιν βεβεα εςχει αλλη γνομη Υ.Γ 1 αλλαν παψε να κλονοαυνανιζεζε ΥΓ2 ρεντ δοντια εβαλες?? βγηκσν καινουργια καυλοχαπα εκενες καμια δοκιμι?? Υ.Γ3 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ οτι φανηκε ο αβεσαλομ και σια κλανομεντεςμαρια μπλασκενα η αντριομενη που ειναι?????????????? να της κανο μια κολονοσκοπιση παλι!!!!!!!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οι Μολδαβοι μπορουνε να πανε στη Χιλή χωρις βιζα Για τη Ρωσσια δεν ξερω αν θα τους κωψει τα ταξηδια που κανουν στη χωρις βιζα Παντος θα ειναι καταστροφη για τους Μολδαβους αν γινει αυτο.Πανω απο 1.000.000 Μολδαβοι εργαζονται αυτη τη στιγμη στη Ρωσσια μιλαμε για κοντα 30% του πλυθισμου!Αν αυτους τους διωξουνε απο τη Ρωσσια που ειναι πολυ πιθανον να τους βαλει να χρειαζονται βιζα αν υπογραψουνε την τελωνιακη ενωση με την Ε.Ε.Αν τους βαλει να χρειαζονται βιζα για να πανε στη Ρωσσια που θα τους ειναι πολυ δυσκολο να την παρουν και θα εχει τεραστιες ουρές στη Ρωσσικη πρεσβεια τοτε το Α.Ε.Π της Μολδαβιας θα πεσει παρα πολυ!
Δεν καταλαβαινω η Ρωσσια τι την θελει να την κανει τη Μολδαβια?Εκει δεν εχει τιποτα?Τα σταφυλια τους ηταν αθλια μονο για κρασι κανανε,τα μηλα τους μονο για χυμο.Δεν παραγουνε τιποτα.Η Ρουμανοποιηση τους γινεται με γοργους ρυθμους τα Ρωσσικα σχολεια κλεινουν το ενα μετα το αλλο και οσο πανε πηγαινουν πιο κοντα στη Ρουμανια.
Η Ουκρανια εχει μεγαλη διαφορα καθως Οδησσο δεν ακουσα ουτε μια φορα καποιον να μιλησει Ουκρανικα και οπως μου ειπαν γκομενιτσες ολα τα σχολεια ειναι στα Ρωσσικα.Ουκρανικα μιλανε μονο οι δυτικοι Ουκρανοι.
Δεν καταλαβαινω η Ρωσσια τι την θελει να την κανει τη Μολδαβια?Εκει δεν εχει τιποτα?Τα σταφυλια τους ηταν αθλια μονο για κρασι κανανε,τα μηλα τους μονο για χυμο.Δεν παραγουνε τιποτα.Η Ρουμανοποιηση τους γινεται με γοργους ρυθμους τα Ρωσσικα σχολεια κλεινουν το ενα μετα το αλλο και οσο πανε πηγαινουν πιο κοντα στη Ρουμανια.
Η Ουκρανια εχει μεγαλη διαφορα καθως Οδησσο δεν ακουσα ουτε μια φορα καποιον να μιλησει Ουκρανικα και οπως μου ειπαν γκομενιτσες ολα τα σχολεια ειναι στα Ρωσσικα.Ουκρανικα μιλανε μονο οι δυτικοι Ουκρανοι.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ιωσηφ τι τον αποπαιρνεις.Δηλαδη αν καποιος γραψει κατι που ειναι λαθος πρεπει αμεσως να τον .μπενιτο αγορι μου παχουλο και γλυκο,ξερεις πως λεγεται εις την ρωσσικην ο εχων γνωμην επι παντος επιστητου?
θα στο ανακοινωσω,αλλα θα προσμενω καποιες ωρες να δω αν ο γριφος αυτος θα λυθει ,ως αλλος σφιγκος ,απο τους παροικουντας τω σαιτ!!
Να του την πεις επειδη βαζει φωτογραφιες που της κωβει και της ραβει το καταλαβαινω αλλα για την πολιτικη?Αν το σκεφτεις λογικα Ντε Γιούρε η ΠΜΡ ειναι κομματι της Μολδαβιας.Δεν την εχει αναγνωρισει κανενας σαν ανεξαρτητο κρατος ουτε η Ρωσσια!Ομως Ντε Φάκτο ειναι ενα ανεξαρτητο κρατος με το στρατο του με το νομισμα του και τα συνορα του.Που στην πραξη δεν εχει καμια σχεση με τη Μολδαβια.
΄
Καλα δε βαρεθηκες να γραφεις !Αυτο που γραφεις ειναι οχι πολυ δυσκολο αλλα απλος Αδυνατον η μια φωτογραφια που μας εβαλες για ιντερνετ μου μοιαζει,η δευτερη ειναι τοσο μικρων διαστασεων που δεν φενεται τιποτα .Οσο για το να πουλας ελπιδα σε προλαβαν αλλοι ολοι αυτο κανουνε εσενα νομιζεις περιμενανε να της παρεις απο'κει να της πας στην Ελλαδα .Αν αυτο το πεις σε καποιον που εχει παει θα πεθανει στα .Ετσι λενε και οι Ελληνες που καθονται στο ΟΠΑ ΟΛΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ! Μ'αρεσει που γραφεις το απογευμα γιατι τη νυχτα πινεις το χαμομηλι σου και στις 11 την παιφτεις για υπνο .Τελος παντων τι γραφεις αφου δεν σε πιστευει πια κανενας .
Καλητερα να μην ειχαμε τετοια ζωα σαν τον Flower Lover to μεγαλητερο βλακα που περασε απο τη Μολδαβια το Γιαννη με το που τον ειχαμε δει με τον Ιωσηφ ειχαμε πεθανει στα σαν ψαρας ηταν .Μ'αρεσει που βριζουν ολοι εσενα που λεει τους χρεωνεις εξτρα τη σαλτσα ή τους χρεωνεις παραπανω στο λογαριασμο ,και γ'αυτο ειναι παραξηγημενοι μαζι σου!Ενω για το Γιαννη που τους εφαγε απο 300-500 Ευρω απο τον καθενα και εφυγε νυχτα λενε ολοι με μια φωνη:Ο Γιαννης ηταν πολυ καλο παιδι αυτη η χοντρη ξανθια τον κατεστρεψε!Αυτη η γυναικα εχει καταστρεψει κ'αλλους.Σα να λενε ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ .Εχει πλακα που τους ρωτησα πόσο ετων ηταν αυτη η χοντρη ξανθια?20,22,25? Τα 'παιξα οταν πηρα την απαντηση 45-50 Δηλαδη ΤΟΣΟ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ? Να τα τρωγε με καμια 25 χρονη να πω παει στο διαολο αλλα με την πατσογρια. Οσο για τον Τσαφους ειναι κ'αυτος απο τα μεγαλητερα ζωα που περασαν απο τη Μολδαβια Τα εγραψα παραπανω τα ρεζηλικια του οσα του λεγανε 200,300 Ευρω τα εδινε το βλημα οταν οι ιδιες με 50 Ευρω!Πρεπει να ηταν μηνες αγαμητος ο Στοκος στην Ελλαδα Και το καυχιεται κιολας ο οτι οσα του ζηταγανε τα εδινε !Ακομα γελανε μαζι του Μια γκομενα τολμισε να φερει στο El Greco και η γκομενα με το που ειδε τον Πίτσι τον εφτυσε τον καραβλαχο και πηγε και ζηταγε το τηλεφωνο του Πίτσι Αφου ο ηλιθιος ο Flower ειναι φιλος του οπως υπονοησε ο Χαζοτσάφους αν ξαναπαει Μολδαβια θα του στειλω τους Τουρκους απο το Leogrand που ο ο Γιαννης τους εφαγε λεφτα (ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ Ο ) να τους πει που κρυβεται ο Γιαννακης για να πανε να παρουν τα λεφτα τους. Παντος εμενα με ρωταγανε ολοι σχετικα με το αν ξερω τον προηγουμενο ιδιοκτητη του ΟΠΑ τον Γιαννη,τι να πω ντραπηκα που ημουν Ελληνας εκεινη τη στιγμη Κριμα παντος που οι Μοντερατορ σβισανε της απειλες του Βουτηροπαιδου που ηρθε Μολδαβια με τα λεφτα του μπαμπα του να κανει το μαγκα ειχανε πολυ .Μολντο μου λειπει η Σαλάτ Τσέζαρ και το σουβλακια απο το μαγαζι σου η σαλατα ΟΠΑ και η Κρητικη σαλατα απο το μαγαζι του Λαμπη και το καρπούζι τουρσί που αγοραζα απο το παζαρι.Μια ζωη πιστευα οτι η Ελληνικη κουζινα ειναι η πιο νοστιμη στον κοσμο.Η Μολδαβικη απλος δεν τρωγεται κατι λαχανα βραστα,κατι φασολια και ολες οι αλλες μαλακιες που εχει και στη Ρωσσια Ειναι μια αηδια και τιποτ'αλλο!Γ'αυτο και σχεδον καθε μερα στα Ελληνικα ετρωγα.Πρεπει να ειναι πολυ ή μαζοχιστης κανεις οταν εχει Ελληνικο εστιατοριο καπου να πηγαινει σε αλλο
Αυτο ειναι το σκυλακι ενος απο τους Τουρκους που ο Γιαννης χρωσταει λεφτα Ειναι λιγακι άγριο Βλεπω το Γιαννη αν ερθει ξανα Μολδαβια να κανει παγκοσμιο ρεκόρ στο τρεξιμο .Εχει 2 κατευθηνσεις που μπορει να τρεξει για να σωθει μια προς το El Greco και να μπει μεσα για να σωθει Ο Μολντο θα κλεισει την πορτα και θα τον σωσει απο το σκυλο (αν τρεξει πιο γρηγορα απο το σκυλακι που λιγο δυσκολο το βλεπω) αλλα απο τους εξαγριωμενους Τουρκους και την Αστυνομια ο Μολντο δυσκολο να τον σωσει .Αν και το πιθανοτερο ειναι να τρεξει προς το παρκο που ειναι πολυ πιο κοντα και μπορει να σωθει απο τα δοντια του σκυλου αν προλαβει να ανεβει σε κανενα δεντρο .Όι φωτογραφιες ειναι δουλεμενες σε στυλ Σινοχάρα με κρυμενα τα χαρακτηριστικα (ακομα και τα χέρια για να μη φενεται η μουτζουρα ).Αυτο παντος θα ηθελα πολυ να το δω τον Κωλοβλαχο να τρεχει στους δρομους του Κισινιωφ κυνηγημενος απο το σκυλο του Τουρκου απο πισω του να τρεχουν οι δανειστες του (Ελληνες και Τουρκοι ) και να φωναζει βοηθεια
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1