Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Ιωσηφ τι τον αποπαιρνεις.Δηλαδη αν καποιος γραψει κατι που ειναι λαθος πρεπει αμεσως να τον :s&m_2:.
       Να του την πεις επειδη βαζει φωτογραφιες που της κωβει και της ραβει το καταλαβαινω αλλα για την πολιτικη?Αν το σκεφτεις λογικα Ντε Γιούρε η ΠΜΡ ειναι κομματι της Μολδαβιας.Δεν την εχει αναγνωρισει κανενας σαν ανεξαρτητο κρατος ουτε η Ρωσσια!Ομως Ντε Φάκτο ειναι ενα ανεξαρτητο κρατος με το στρατο του με το νομισμα του και τα συνορα του.Που στην πραξη δεν εχει καμια σχεση με τη Μολδαβια.
Αυτο το βιντεο που ειχες ανεβασει εσυ τα λεει ολα για το ποιος στηριζει και βοηθαει την ανεξαρτητοποιηση της ΠΜΡ .

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν την εχει αναγνωρισει κανενας σαν ανεξαρτητο κρατος ουτε η Ρωσσια!
Ελα ρε Μήτσο, έχεις πάει και στο Τιράσπολ κιόλας.
Τις πρεσβείαες δεν την είδες (δίπλα στο καζίνο).
Αμπχαζία και Οσετία μας αναγνωρίζουν 20 χρόνια τώρα  :2funny:

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    222 KB · Εμφανίσεις: 54

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο το βιντεο που ειχες ανεβασει εσυ τα λεει ολα για το ποιος στηριζει και βοηθαει την ανεξαρτητοποιηση της ΠΜΡ .
Χμ ναι, αλλά σύντροφε, υπάρχουν πολλά άλλα σε σχέση με το γλύψιμο που κάνει ο εμισθος μαλάκας στη Ρωσσία. Αλλά δεν είναι του παρόντος θρεντ.
Για περισσότερα αν θες στο σχετικό θρεντ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα ρε Μήτσο, έχεις πάει και στο Τιράσπολ κιόλας.
Τις πρεσβείαες δεν την είδες (δίπλα στο καζίνο).
Αμπχαζία και Οσετία μας αναγνωρίζουν 20 χρόνια τώρα  :2funny:
Πως δεν της ειδα.Σχεδον καθε μερα περναγα απ'εξω.Αν μπορεις να της πεις πρεσβειες :2funny:2 εισοδοι απο ενα μικρο δυοροφο σπιτι ειναι απ'τη μια εισοδο ειναι της Αμπχαζιας και απο την αλλη της Νοτιας Οσετιας και δεν γραφει πρεσβειες αλλα представительство.Παντος δεν ειδα να ειναι εκει ποτέ κανενας.Του нагорный карабах δεν ειδα παντος.Πρεπει να υπαρχει,μπορει να ειναι πουθενα αλλου.Παντος Μακη ουτε η Αμπαχαζια πόσο μαλλον η Νότια Οσετία ειναι κράτη :2funny:Ειδεικα η Νοτια Οσετία ουτε 70.000 πλυθισμο δεν εχει! :2funny:!

Στο τέλος το παραδεχεται οτι χωρις τη Ρωσσια δεν μπορει να σταθει η ΠΜΡ!Το θεμα ειναι πόσο η Ρωσσια θα εχει λεφτα να τους δινει?Ηδη χρωστανε στην Ρωσσια για γκαζι πετρελαιο κλπ. κοντα 2 δις Ευρω που αυτα τα λεφτα ουτε στον υπνο τους δεν τα εχουνε!Ζουνε βεβαια πολυ καλητερα απο τη Μολδαβια εχει μεγαλη διαφορα να πληρωνεις 7-10 $ το μηνα κοινοχρηστα απο το να πληρωνεις 150+ Ευρω με τη θερμανση το χειμωνα.Το δε ρουβλι της ΠΜΡ δεν υποτημιθηκε και πολυ τον απρηλιο ειχε 14,5 ρουβλια το Ευρω επισημη εισοτημια τωρα εχει 15,29 το λε'ι' εχει 17,85 οσο ειχε οταν ημουνα τον Οκτωβριο.Ενω περσι ειχε 15,5.Δεν μου αρεσε στην ΠΜΡ οτι τα προ'ι'οντα ηταν πιο ακριβα απο το Κισινιωφ κατα 20% πολλες φορες ακομα και 30%.

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ιωσηφ τι τον αποπαιρνεις.Δηλαδη αν καποιος γραψει κατι που ειναι λαθος πρεπει αμεσως να τον :s&m_2:.
      Να του την πεις επειδη βαζει φωτογραφιες που της κωβει και της ραβει το καταλαβαινω αλλα για την πολιτικη? :2funny
ιακουβως παιδι μου,,,κατα τον Ιατρον ιαντης-νταβαριτς" ορνιθοσκαλιζω κι ολους τους ζαλιζω",,,,,,
τωρα ο ευτραφης γλυκουλης μπενιτο μας,κρυβει μεσα του ενα απεραντο εγω,κατα την ταπεινη αφεντομουτσυναρα μου και σε κααααθε ευκαιρια επεμβαινει επι παντος επιστητου,κι αυτο εναι λιγο πολυ ενοχλητικο για ημας τους γηραιοτερους,,,,ξ ου και τα αλλοτρια βελη μου
απο ντεβουσκες γιοκ,,ΚΑΙ εγω,,,,οποτε μονο η κρητικην (βρακα) μας εμεινε...

υγ1.καποιοι αλλοι ονηρευονται σε διπλα θρεντιον, να  πανε σερβια εργατες σε δρομους,με απωτερον στοχον, να τους ερωτευτουν οι σερβαι μουναραι,,,,
υγ2."αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη συλλαβανε τον β-λιαππην το γελαστον (πιδι?),,,,και με καπελλον,ως αρχικλαμακαν β....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ιακουβως παιδι μου,,,κατα τον Ιατρον ιαντης-νταβαριτς" ορνιθοσκαλιζω κι ολους τους ζαλιζω",,,,,,
τωρα ο ευτραφης γλυκουλης μπενιτο μας,κρυβει μεσα του ενα απεραντο εγω,κατα την ταπεινη αφεντομουτσυναρα μου και σε κααααθε ευκαιρια επεμβαινει επι παντος επιστητου,κι αυτο εναι λιγο πολυ ενοχλητικο για ημας τους γηραιοτερους,,,,ξ ου και τα αλλοτρια βελη μου

υγ1.καποιοι αλλοι ονηρευονται σε διπλα θρεντιον, να  πανε σερβια εργατες σε δρομους,με απωτερον στοχον, να τους ερωτευτουν οι σερβαι μουναραι,,,,
υγ2."αναθεμα την ωρα καταρα την στιγμη συλλαβανε τον β-λιαππην το γελαστον (πιδι?),,,,και με καπελλον,ως αρχικλαμακαν β....
Αγαπητε,Ιωσηφ,Ιακωβε,τιποτα γριες και παντρεμενες θα κυνηγαγανε να  :knockinb:.Σιγουρα αν πανε και κυνηγανε 40+ ετων και παντρεμενες σιγουρα θα ξεσκιστουνε στο  :knockinb:.Τη μεγαλητερη πλακα την ειχε στη Μολδαβια με τους μεγαλους γαμιαδες που ειδα εκει  :2funny:.
      Την ειχα στισει εξω απο το Μυκονος για να βγαλω φωτογραφια τον αθλιο χοντρο που λενε οτι δουλευει εκει αλλα δεν τον πετυχα κριμα :'(
      Λες ολοι οι αγαμιτοι Πιρφοροι να φυγουνε εργατες για τη Σερβία για να τους ερωτευθουνε οι Σέρβες? :2funny:Το αρθρο δεν γραφει για τι ηλικιες μιλαει? :huh:Σιγουρα θα εννοει 40+ ετων γυναικες.Αυτες ναι ειναι για αποσυρση και σε παρακαλανε να της  :knockinb:!Γ'αυτο και λεει για παντρεμενες :2funny:.
    Τωρα για το Λιάπη πρεπει να επεσε καρφωτη απο καπου με σκοπο να αποδυναμοσουνε το Καραμανλικο στρατοπεδο.Δε νομιζω οτι εγινε τυχαιος ελεγχος.Αν ηταν τυχαιος ελεγχος και εβλεπαν οι τροχονομοι οτι ηταν ο Λιάπης δε νομιζω οτι θα τολμουσανε να του ζητησουνε καν διπλωμα οδηγησης.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Έχει εγώ τύπε διότι είναι ψωλαράς και πετυχημένος με τις γυναίκες. Δυό κουβέντες τους λέει μπροστά από το μηχάνημα και καβλώνουνε και του ανοίγουν τα ποδάρια τους για υποτυπώδη αμοιβή  :rockon:

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Έχει εγώ τύπε διότι είναι ψωλαράς και πετυχημένος με τις γυναίκες. Δυό κουβέντες τους λέει μπροστά από το μηχάνημα και καβλώνουνε και του ανοίγουν τα ποδάρια τους για υποτυπώδη αμοιβή  :rockon:
μμμμ   ..............      πολλα σταφυλια ..σε μικρον υπερβαρον  καλαθιον,,,κατω του 1.70 κι ανω των 120 χλμ,,,,,το "μηχανημα" το περιφερει σε γυαλλα?/
αλλα,,,και,,
,εεε χμμ,,,,νεε μου,,εσυ,,εεεεε,,,

τισ ει?πως τα γνωριζιες αυτα?παθος τρανον σε διακατεχει,,
δεν πιστευω να εισαι ο ιδιος?

μπαααα,,,,,

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
επισης μολις εμφανιζεσαι εσυ απουσιαζει κι ο μεταφυσικος μαντης Ιατρος,,,,,,ΜΜΜΜ,,,,,,πριεργαι συμπτωσεις....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι ευροπεοι και οι αμερικανοι <<που ορθος εχθες ο υπεξ της ροσιας λαυροφ ειπε οτι οι διτικοι εχουν χασι την επαφη με την πραγματικοτιτα !`!>> προσπαθουν οπουδιποτε μπορουν να κανουν ενα θερμο επισοδιο ουκρανια τορα που μιλαμε ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ !! Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΙΚΗ ΠΑΛΙ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  οι μολδαβοι κυβερνοντες βιλοευροπαιστες τορα ταζουν στον λαο λαγους με πετραχιλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: γιατι ξερουν τη εστι ροσικο βερικοκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ενα χρονο το πολι ακομα μἒχρι να φιγει ο ρουμανος προεδρος!!!! οι βιζες για τους μολδαβους που θελουν να πανε ροσια καταργηθικαν απο προτη ιανουαριου που ερχετε !! επισιμος! σαν αντιπερασπισμο σε αυτο η κηβερνηση ειπε οτι την ανιξη θα καταργιθουν οι βιζες για ευροπη!!  :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: και ολοι γελανε γιατι εδο και διο χρονια εχουν παρει ολοι ρουμανικα ευροπαικα διαβατιρια απο τον μπασεσκου και φιγαν ιταλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μολδαβια τουρισμο κανουν πλεον και οι μολδαβοι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επισιμα η μολδαβια δεν εχει ολοκληροσει ουτε της σινομιλιες προενταξης στην ευροπη διλαδη 10 χρονια απο σημερα!!! τουλαχιστον ενταξη !!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΝΙΑΚΗ ΕΝΟΣΗ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ! ο πουτιν βεβεα εςχει αλλη γνομη  :2funny: :2funny: :2funny: Υ.Γ 1 αλλαν παψε να κλονοαυνανιζεζε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΥΓ2 ρεντ δοντια εβαλες??  :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth: :bounce-glasses: :tooth:  βγηκσν καινουργια καυλοχαπα εκενες καμια δοκιμι?? Υ.Γ3 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ οτι φανηκε ο αβεσαλομ και σια κλανομεντεςμαρια μπλασκενα η αντριομενη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που ειναι?????????????? να της κανο μια κολονοσκοπιση παλι!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστος αλλα οι Μολδαβοί ποτέ δεν θελανε βιζα για να πανε Ρωσσια.Το μονο ειναι οτι πρεπει μεσα σε 7 μερες να κανουνε Ρεγκιστρατσια.Οι Ουκρανοι μπορουνε να κατσουνε 90 μερες χωρις καμια Ρεγκιστρατσια και οι Ουκρανοι μπορουνε να ερθουνε Ρωσσια με τα εσωτερικα διαβατηρια (ταυτοτητες) ενω οι Μολδαβοι εδω και 2 χρονια θελουν διαβατηριο για να ερθουνε Ρωσσια.
      Το αντιθετο θα ελεγα για τους Μολδαβους δυσκολευει η κατασταση γιατι αν περαση στη Ρωσσικη βουλη μια αλλαγη στο νομο περι αλλοδαπων θα μπορουνε να ερχονται για τρεις μηνες (90 μερες) το εξαμηνο ενω τωρα επρεπε απλως στους τρεις μηνες να βγουνε απο τη Ρωσσια εστω για 5 λεπτα και μετα να ξαναμπουνε.
    Τωρα για το Ρουμανο προεδρο δεν μπορω να ξερω δεν εχω καμια πληροφορια.Παντος η Ρουμανια παει χάλια οποτε ειναι πολυ πιθανον να φυγει.

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βρε γιατρε
σε φρενοκομειο εισαι;;
απαντας στον εαυτο σου;;;
μας εχει λειψει ο βλακανεξπρεςς
..............Γιαννης κερνα και Ιωαννης πινει,,,,δι-τρι-χασμενη προπωπικοτης?ιατρος νταβαρις βδσμ88 νεουδι παναθεμα τον,βλακοτρενο κι αλλα εις το μελλον...
και μετα σας πταιει ο πορδομεταναστης...που ζητα εφημεριδες με ημερομηνιες απο το Κρεμλινο...
εισαι Ουκρανια Ιατρε?βαλε λοιπον κι εσυ μια εφημερις,οχι της Λαμιας οπου διαμενεις,,,ΟΥΚΡΑΝΙΔΙΩΤΙΚΗΝ...
αυτια..

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
..............Γιαννης κερνα και Ιωαννης πινει,,,,δι-τρι-χασμενη προπωπικοτης?ιατρος νταβαρις βδσμ88 νεουδι παναθεμα τον,βλακοτρενο κι αλλα εις το μελλον...
και μετα σας πταιει ο πορδομεταναστης...που ζητα εφημεριδες με ημερομηνιες απο το Κρεμλινο...
εισαι Ουκρανια Ιατρε?βαλε λοιπον κι εσυ μια εφημερις,οχι της Λαμιας οπου διαμενεις,,,ΟΥΚΡΑΝΙΔΙΩΤΙΚΗΝ...
αυτια..
εισαι ντετεκτιβ μεγαλος ρε τρακτερικατζη
εσυ κι ο πορνομεταναστης
το παραδεχομε γραφω απο την Λαμια η οποιθα ειναι προαστιο των Αθηνων

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
εσυ κι ο πορνομεταναστης
μου ειπε ενα πουλακι οτι εξεφρασες την επιθυμιαν να διανυκτερευσετε καποτε μαζι,,,,και αυτος ηρνηθει,,,,ανωτερα βια ητο..
δεν πιστευω ναχες κατι πονηρο στο μυαλο σου...
Ιατρος πραμα...

d9mas222

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τελος παντων περασμενα ξεχασμενα
κακια δεν κρατεις.....

Stories