D
dude901123
Επισκέπτης
Δημητράκη ακόμη ψάχνεις να βρεις το Video στο Opa? Κάτι ελέγες πως θα κοιτούσες στο ιντερνετ να δεις και τη γνησιότητα των φώτο. Το έκανες, το έλεγξες ή μόνο videakia για τουρίστες βάζεις και μιλάς εδώ μέσα? Σου είχα πει επίσης πως όταν δεις πως πρόκειται για γνησεις φωτογραφίες μέσα στο Prestige Apartment τραβηγμένες και οι 2, ότι δεν είναι κακό να ζητήσεις ένα συγνώμη. Πρωτευουσιάνος είσαι.. μπορεις να πεις είμαι καμιά φορά πολυλογάς και πετάω καμιά μαλακία. Με είπες 60αρη, μόνιμο κάτοικο Chisinaou, πως το όνομά μου είναι Φώτης και πως αποκλείεται να γάμησα 4εις σε τρεις μέρες που ήμουν πάνω. 100% ευστοχία είχες. Μήπως να λες και τα ζώδια?Τωρα τι σας λεει ο Μπαρμπα-Φωτης οτι γαμαει 4-5 σε δυο μερες ειναι μυθοι Οι Μολδαβες ειναι τρομερα ζηλιαρες και στην καλητερη περιπτωση να ακομα μια γκομενα που θα ειναι η γυναικα ενος φιλου ή καποια κοινη γνωστη με τη γυναικα σας.Τωρα για καποιον νεο ή καποιος που θελει να εχει γκομενες και να η Μολδαβια γ'αυτον ειναι λάθος μερος.
Όλη μέρα στο OPA και στο El Greco ήσουν ρε πούστη. Ρωτούσες ταξιτζήδες για πουτάνες στο Chisinaou τη στιγμή που όλοι ξέρουν και έχει λεχθεί άπειρες φορές πως δεν υπάρχει ανεπτυγμένη πορνεία. Αντιθέτως λόγω χαμηλού βιοτικού επιπέδου μπορείς με 2 τρόπους να γαμήσεις πολύ εύκολα. Καθημερινές κοπέλες μέσω ίντερνετ.. πάντα πουλώντας ελπίδα για σχέση κτλ.(ακόμη το ψηλοτρώνε αυτό), είτε με ωμό τρόπο σε διάφορα site γνωριμιών όπως κάνουν οι Ιταλοί λέγοντας.. Θα είμαι εκεί μια βδομάδα για διακοπές, θα μου δείξεις το Chisinaou-Moldavia? Θα πληρώσω τα έξοδά σου για 2,3 μέρες και θα σου δώσω ένα δωράκι. Ρωτάνε 30 κοπέλες 2,3 απαντάνε οκ. Έτσι γίνεται το παιχνίδι. Άιντε ξέρεις και ρώσσικα.. πηγες εκεί και κοιτούσες τα μνημεία και έπαιζες τάβλι με τους παππούδες. Φυσικά και στις 2 περιπτώσεις που περιγράφω, επειδή δεν πρόκειται για επαγγελματική πορνεία αλλά για κακόμοιρες κοπέλες που νοιώθουν εγκλωβισμένες και ψάχνουν ελπίδα και χρήματα.. θα πάνε μαζί σου μόνο αν σε γουστάρουν και τους αρέσεις. Τα χρήματα θα είναι Bonus αλλά όχι ο μόνος λόγος. Αν δεν τους αρέσεις θα τα πάρουν από κάποιον άλλο.
Μιλάτε, μιλάτε για Chisinaou και ακόμη κάτι σοβαρό δεν άκουσα. Μόνο spamarismata.. και συγκριτικές μελέτες. Τι έκανε ο ένας, πως δανείζει χρήματα, με τι επιτόκιο. Άλλαξε το προσονύμιο σου σε επιχειρηματικές συμβουλές απο μεσήλικα και φτιάξε το ανάλογο θρεντάκι.