vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Είδες που επιβεβαιώνομαι.Κισινιωφ με 700 Ευρω το μηνα ζεις πολυ καλα
Ρε συ αυτό με τα σύνορα δεν τοπιασα. Δεν το αναλύεις καλύτερα. Νομίζω ότι θά έχει ενδιαφέρον.
Είδες που επιβεβαιώνομαι.Κισινιωφ με 700 Ευρω το μηνα ζεις πολυ καλα
Καλα ρε δημητρακη εφτασες τα 50 ακομη σε ντισκο πας :SΩραια η παρεα σας σε καλο να μου βγει τοσο γέλιο σημερα αλλα πρεπει να παω και Ντισκο
700 ουτε για καραμελες δεν φτανουνΕίδες που επιβεβαιώνομαι.
Ρε συ αυτό με τα σύνορα δεν τοπιασα. Δεν το αναλύεις καλύτερα. Νομίζω ότι θά έχει ενδιαφέρον.
δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι το Ντονετσκ ακριβοτερο...οποιος το εγραψε εχει πληρη αγνοια απο ουκρανιαΤωρα για τον αλλο που ειπε οτι το Ντονεσκ ειναι ακριβο
Συγκριση Ντονεσκ με Οδησσο.Το Ντονεσκ ειναι πιο φτηνο ακομα και απο την Οδησσο.Αυτα για να μην ακουω
Παρτε και το αντιστοιχο Νντονεσκ Αγια Πετρουπολη
Τωρα για καποιον φτωχομπινε ολα ειναι πανακρυβα και στην Καμποτζη να παει ακριβα θα του ειναι! Αντε γιατι αρκετες ακουσα σημερα.
ρε φιλε κοστος ζωης μιλαμε οχι κοστος χλιδας700 ουτε για καραμελες δεν φτανουν
Εσυ ρε κακομοιρη,Σκατοβλαχε τι μιλας.Που ησουν αγαμητος οταν πηγες και Που πληρωνες 200 Ευρω για να ! κατι ψωφιες! Σε ειχανε μαθει ολοι στο Ντεζαβού και σου ανεβαζανε της τιμες μολις πηγαινες.Κισινιωφ ηταν ολοι οι μεγαλοι γαμιαδες Ολοι γαμαγανε με το ταβλι και τα χαρτιά Εριξα πολυ γέλιο με τους μεγαλους γαμιαδες και τους παμπλουτους του Κισινιωφ ή το αλλο που επαθες που εφερες μια γκομενα στο El Greco και ηταν εκει ο Πιτσιλιστής και μολις τον ειδε εσενα σε εφτυσε και μιλαγε με αυτον και του ζηταγε το τηλεφωνο του και το βκοντακτε του ενω εσενα σε ειχε κλασμενο Εσυ εισαι ακομα πιο γελειος κ'απ'αυτουςΤόσο καιρό έκατσε οι χαζοχαρούμενος Μολδαβια κ απορώ που κανεις δεν του έριξε κανα 2 σφαλιάρες .... Δεν λέω καλα να γελάμε με βλάκες αλλά να θίγει έτσι ανθρώπους ο σαχλος κ να μην τρώει καμία φάπα ο καρπαζοεισπακτορας μου κανει εντύπωση
Κοιτα η Αθηνα σε πολλα ειναι πιο ακριβη απο την Αγια Ππετρουπολη!ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! Αποσμητικα,βαφες μαλλιων,ξυραφακια,σαμπουαν κλπ.Στην Αθηνα ειναι 2 με 2,5 φορες ακριβοτερα απο την Αγια Πετρουπολη! Για τα κινητα τηλεφωνα 1 min. of Prepaid Mobile Tariff Local (No Discounts or Plans) 0.40 € 0.02 € -94.31 % ειναι ακριβως ετσι!Κοινοχρηστα πολυ πιο ακριβα απο την Αγια Πετρουπολη.Βενζινη Gasoline (1 liter) 1.71 € 0.71 € -58.66 % συμφωνω.Για το ZARA διαφωνω στην Ελλαδα το ZARA ειναι 2 με τρεις φορες πιο φτηνο απο το αντιστοιχο της Αγιας Πετρουπολης στις κολωνιες στα παντελονια και τα μπλουζακια.Αγια Πετρουπολη σου φευγουν περισσοτερα λεφτα γιατι εχει μερη να πας να χαλασεις εστιατορια,Σούσι,Ντισκο,μαγαζια με ρουχα,γουνες ή οτι διαολο θελεις.Ενω Αθηνα να βγεις να κανεις τι?Να πας Κωλομπαρο,Φυλης ή Μεταξουργειο και να φας και κανενα σουβλακι.Και Τα μαγαζια μετα την κριση δεν εχουνε τιποτα!δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι το Ντονετσκ ακριβοτερο...οποιος το εγραψε εχει πληρη αγνοια απο ουκρανια
εκτος εαν περισυ πηγε την εποχη του ευρωπαϊκου ποδοσφαιρου οπου οι τιμες ειχαν πεταξει
ειδικα αν πας τωρα.....βρισκεις 4-5 αστερια ξενοδοχειο απο 50 ευρω την μερα
παντως οσον αφορα το numbeo μην το υπολογιζεις ιδιεταιρα
ακομα την Αθηνα την εχει κατα πολυ πιο ακριβη απο την Αγια πετρουπολη....απλα ενδεικτικα ειναι ολα
You would need around 101,414.40руб (2,309.91€) in Saint Petersburg to maintain the same standard of life that you can have with 2,600.00€ in Athens (assuming you rent in both cities). This calculation uses our Consumer Prices Including Rent Index.
Μακη με 700 Ευρω χωρις το διαμερισμα περνας ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ,αμαξι δεν χρειαζεσαι αφου ολα διπλα ειναι.Μονο το φα'ι' και παλι οπως ειπε ο Στέλιος στο τελος στο Μολντο θα καταλιξεις θες δε θες.Ραντεβου με μια γκομενα να πα να φας θελεις 100-150 Λε'ι' το πολυ 200.Τα λεφτα δεν φευγουν!Δηλαδη με 1000 Ευρω το μηνα μαζι με το διαμερισμα εισαι βασηλιας,θεός.Βεβαια καλητερα να εισαι αλλου και οχι βασηλιας παρα βασηλιας σε ενα υπαναπτικτο μέρος.Βεβαια πολλοι προτιμανε να ειναι βασηλιαδες σε υπαναπτικτα μερη.Ειχα ρωτισει ενα φιλο μου απο το Νοβγκοροντ πολυ πλουσιο γιατι δεν μετακομιζει Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη?Μου λεει εδω ειμαι θεός εκει δεν θα ειμαι τιποτα.Είδες που επιβεβαιώνομαι.
Ασε Ρεντ τα βαζω εγω για σενα Το αμαξι τιμη ευκαιριας μονο 50.000 Ευρω!Και η Βιλα στην Οδησσο μαζι με οικοπεδο 3 στρεμματα σε εδαφος ιδανικο για καλιεργεια Χασισοδεντρων Δρομο δεν εχει οποτε δεν θα σας πιασει ποτέ κανενας.Βρισκεται πολυ κοντα σε βαλτους ιδανικους για τονωτικα λασπολουτρα Τιμη μονο 600.000 Ευρω φοβερη επενδυση!Σε καπια άλλη φαση θα βαλο και το καλο μου το αμάξι .
gamise taΤόσο καιρό έκατσε οι χαζοχαρούμενος Μολδαβια κ απορώ που κανεις δεν του έριξε κανα 2 σφαλιάρες .... Δεν λέω καλα να γελάμε με βλάκες αλλά να θίγει έτσι ανθρώπους ο σαχλος κ να μην τρώει καμία φάπα ο καρπαζοεισπακτορας μου κανει εντύπωση
otaneisai ellinas pou vgazei apo kapou 500 evro to mina kai thelis na zisis kapou tote kalitera stin ellada se kana xorio giati edo oso paei kai anevainei to kostos zois...ase pou se ligo tha plironoume kai ti malakia ...oso gia ton tsaro asta na pane ...einai foveros o tipos den paizetai n...na sou leei istories me tis ores kai na trelenesai milame ..stin oukrania emeine sto idio domatio me kapoio filo tou kai gia na ton anagasei na tou fonaksi poutanes travage malakia mprosta tou,,,,me apotelesma o allos na ta peksi kai na tou kerasei tis tanitses...einai foveros ego sti zoi mu proti fora vlepo tetia periptosi....gia sou arxonta mas lipisρε φιλε κοστος ζωης μιλαμε οχι κοστος χλιδας
Δεν το εκανα επιτηδες απλος καβλωμενος ημουνα.Το βραδυ οταν κοιμοτανε και ειχε ψιλοχεστη φοβοταν μην παω και τον Αυτος μου προτινε να παρουμε πουτανες Μια φορα κερασε της αλλες φορες εγω πληρωσα.Ηθελα να τον παρω στην αγαπημενη μου (αυτη την ιεροδουλο που εγραφα παρακατω που εχω στο βκοντακτε και σου εδειξα και σου αρεσε πολυ αλλα φοβηθηκε μην τον δεσω και την βαλω να τουν κατουρισει,μου ειπε οχι πηγαινε μονος σου ).Πλακα ειχε που οταν εμεινα εκει 3+ ωρες σηκωσε σαματά στο Ελληνικο φοβοταν οτι με σκοτωσανε,με απαγαγανε ή τιποτα τετοιο ωραια ηταν και Οδησσο αλλα και εκει μετα της 12 το βραδυ δεν εχει να κανεις τιποτα.Παντος Οδησσο πολυ πιο ευκολο το .Αυτη απο το κλαμπ την επαιρνα αν ηθελα ειναι βεβαια πολυ πιθανον να μου ζηταγε μετα 500 Γκριβνα ή να της παρω καποια πραγματα και δεν αξιζε καθολου.Παντος Μολντο εσενα ολοι εκει σε μισουνε και σε φθονουνε! Ενω εγω μιλαω για αυτοι καθονται στο ΟΠΑ και μιλανε για σενα για το τι κακος ανθρωπος εισαι οτι τους κανεις,τους διχνεις κλπ.otaneisai ellinas pou vgazei apo kapou 500 evro to mina kai thelis na zisis kapou tote kalitera stin ellada se kana xorio giati edo oso paei kai anevainei to kostos zois...ase pou se ligo tha plironoume kai ti malakia ...oso gia ton tsaro asta na pane ...einai foveros o tipos den paizetai n...na sou leei istories me tis ores kai na trelenesai milame ..stin oukrania emeine sto idio domatio me kapoio filo tou kai gia na ton anagasei na tou fonaksi poutanes travage malakia mprosta tou,,,,me apotelesma o allos na ta peksi kai na tou kerasei tis tanitses...einai foveros ego sti zoi mu proti fora vlepo tetia periptosi....gia sou arxonta mas lipis
Εσυ ρε κακομοιρη,Σκατοβλαχε τι μιλας.Που ησουν αγαμητος οταν πηγες και Που πληρωνες 200 Ευρω για να ! κατι ψωφιες! Σε ειχανε μαθει ολοι στο Ντεζαβού και σου ανεβαζανε της τιμες μολις πηγαινες.Κισινιωφ ηταν ολοι οι μεγαλοι γαμιαδες Ολοι γαμαγανε με το ταβλι και τα χαρτιά Εριξα πολυ γέλιο με τους μεγαλους γαμιαδες και τους παμπλουτους του Κισινιωφ ή το αλλο που επαθες που εφερες μια γκομενα στο El Greco και ηταν εκει ο Πιτσιλιστής και μολις τον ειδε εσενα σε εφτυσε και μιλαγε με αυτον και του ζηταγε το τηλεφωνο του και το βκοντακτε του ενω εσενα σε ειχε κλασμενο Εσυ εισαι ακομα πιο γελειος κ'απ'αυτους
Πισω απο το πληκτρολογιο ολοι εισαστε μαγκες Εσυ εισαι απο τα μεγαλητερα θυματα που περασαν απο Μολδαβια απο τους πιο γελειους Σου εφαγε και 'σενα λεφτα ο Γιαννης? Μ'αρεσει που βριζουν ολοι το Μολντο που ο καημενος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΈ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!Λενε οτι χρεωνει εξτρα τη σαλτσα και το ψωμι κατι τετοιες Εμενα το καταλαβαινω να με μισουνε γιατι τους κραζω ο καημενος ο Μολντο δεν ενοχλει κανεναν ολο μαζι του ασχολουντε .Ενω ο Γιαννης που εγραφε εδω σαν Flower Lover και ειχε ΤΟ ΟΠΑ για καποιο διαστημα τους φεσωσε ολους.Πηρε απο 400-500 Ευρω απο τον καθενα απο αυτα τα ζωα,μεχρι και στους Τουρκους χρωσταει το τελευταιο διαστημα δουλευε αυτος γκαρσονι για να παιρνει τα πουρμπουαρ και οταν χρεωκοπισε εντελως εφυγε νυχτα ηρθε και φορτωσε μεχρι και τα τασακια και της καρεκλες.Το αλλο πρω'ι' ανοιξανε το μαγαζι και δεν ειχε τιποτα ηταν αδειο .Στην αρχη επιασε δουλεια στο Μολντο σαν μαγειρας και ολα τα μαγηρευε διαβαζοντας τσελεμεντεδες γιατι λεει δεν θυμοτανε πως τα φτιαχνουν Ολοι για αυτον λενε καλο παιδι ο Γιαννης,απλος δεν ηξερε να κανει επιχηρισεις τους τα εφαγε και τον υμνουνε στη Ρωσσια στην καλητερη περιπτωση θα τον βρισκανε στο βυθο του ποταμου Νέβα με μια πετρα δεμενη και στη χειροτερη δεν θα τον βρισκανε καθολου Κατι τετοια ζωα μας κανουνε ρεζιλι των σκυλιων διεθνος ερχονταν οι Τουρκοι και ζηταγαν απ'το Λαμπη τα λεφτα που τους πηρε δανεικα ο Flower 300,400,500 Ευρω ο καθενας (οσα του ειχανε δανεισει).Που θα πας ... Θα κάτσει η φάση κ τις καρπαζιές δεν θα τις γλιτώσεις
παντου σε ολη την Ευρωπη υπαρχει κριση και κυμα ακριβειας αυτο ειναι γεγονοςotaneisai ellinas pou vgazei apo kapou 500 evro to mina kai thelis na zisis kapou tote kalitera stin ellada se kana xorio giati edo oso paei kai anevainei to kostos zois...ase pou se ligo tha plironoume kai ti malakia ...oso gia ton tsaro asta na pane ...einai foveros o tipos den paizetai n...na sou leei istories me tis ores kai na trelenesai milame ..stin oukrania emeine sto idio domatio me kapoio filo tou kai gia na ton anagasei na tou fonaksi poutanes travage malakia mprosta tou,,,,me apotelesma o allos na ta peksi kai na tou kerasei tis tanitses...einai foveros ego sti zoi mu proti fora vlepo tetia periptosi....gia sou arxonta mas lipis
Η μεγαλη διαφορα ειναι στα εστιατορια, ναι μεν ειναι κατα κατι πιο φτηνα απο οτι στην ελλαδα, αλλα οι μεριδες ειναι για σπουργιτια, ειδικα οι σαλατες ειναι σε μεγεθος μπολ απο ξηρους καρπουςΚοιτα η Αθηνα σε πολλα ειναι πιο ακριβη απο την Αγια Ππετρουπολη!ΕΙΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ! Αποσμητικα,βαφες μαλλιων,ξυραφακια,σαμπουαν κλπ.Στην Αθηνα ειναι 2 με 2,5 φορες ακριβοτερα απο την Αγια Πετρουπολη! Για τα κινητα τηλεφωνα 1 min. of Prepaid Mobile Tariff Local (No Discounts or Plans) 0.40 € 0.02 € -94.31 % ειναι ακριβως ετσι!Κοινοχρηστα πολυ πιο ακριβα απο την Αγια Πετρουπολη.Βενζινη Gasoline (1 liter) 1.71 € 0.71 € -58.66 % συμφωνω.Για το ZARA διαφωνω στην Ελλαδα το ZARA ειναι 2 με τρεις φορες πιο φτηνο απο το αντιστοιχο της Αγιας Πετρουπολης στις κολωνιες στα παντελονια και τα μπλουζακια.Αγια Πετρουπολη σου φευγουν περισσοτερα λεφτα γιατι εχει μερη να πας να χαλασεις εστιατορια,Σούσι,Ντισκο,μαγαζια με ρουχα,γουνες ή οτι διαολο θελεις.Ενω Αθηνα να βγεις να κανεις τι?Να πας Κωλομπαρο,Φυλης ή Μεταξουργειο και να φας και κανενα σουβλακι.Και Τα μαγαζια μετα την κριση δεν εχουνε τιποτα!