Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα 6-7 σελιδες γραψατε! :2funny:ΕΛΕΟΣ!Λοιπον στην Ουκρανια μπορει καποιος να βρει μια γκομενα μετρια περιπου σαν και αυτην  την ξανθια που ειχα βαλει προσπαθω να βαλω τωρα την φωτο της παλι αλλα εχει καποιο προβλημα το σα'ι'τ και δεν ανεβαινει να της παιρνει καποια ρουχα απο το παζαρι να την τα'ι'ζει και να την εχει να την  :knockinb: οσο θα εισαι εκει με εξοδα 90-120 Ευρω τη μερα (φα'ι',αυτα που θα της παιρνεις δωρα και αν πατε και σε κανα μπαρ) χωρις απαραιτητα να ειναι κανεις ομορφος.Αυτο δηλαδη που κανει ο Shino δε μιλησα ποτέ οτι μπορεις να βρεις θεές.Αλλου ειναι το προβλημα,οτι η γκομενα που θα εχετε πηγαινει με Τουρκους,Αραβες και Πακιστανους.Παντος μια μετρια να βρειτε στην Ουκρανια και να την  :knockinb: δεν ειναι δυσκολο.Τωρα για της Μολδαβες πηγα πριν φυγω για δευτερη φορα στο Ντεζαβού και αηδιασα πολυ ασχημια.Αν δειτε στο σα'ι'τ οσες φωτο εχουνε βαλει απο Μολδαβες ολες φόλες ειναι!Ο Φωτης πρεπει να κοιμαται τωρα :2funny:Πρεπει να ηταν αυτος που το καλοκαιρι ειχε γραψει για της νεροτσουλιθρες του Κισινιωφ :2funny:Προδωθηκε παντος ποιος ειναι απο το Ουζμπεκικο,δε νομιζω κανενας 30αρης να πηγαινει να τρωει Πιλάφι :think:Οι 30αρηδες Μακ Ντοναλντς πηγαινουν ή σε καμια καφετερια.Οσο για αυτα που μας ειπε οτι  :knockinb: τεσσερις γκομενες σε τρεις μερες ειναι προ'ι'οντα επιστημονικης φαντασιας :2funny: Οι Μολδαβες ειναι τρομερα ζηλιαρες  Θυμαμαι που ρωτησα μια γκομενα γιατι τα χαλασες με τον πρω'ι'ν σου?και μου απαντησε γιατι με κερατωσε.Την ρωτησα πως το εμαθε και μου ειπε:Αυτος μου το ειπε!Και παρολαυτα τον εστειλε.Εκει αν  :knockinb: μια γκομενα θα σου γινει κολιτσιδα αυτα της Ρωσσιας δεν γινονται!Τωρα για τα γεροντακια μου ειχε κανει εντυποση οτι το βραδυ δεν ειχε κανεναν απ'αυτους και ρωτησα:που ειναι τα γεροντακια?Και μου ειπαν οτι κοιμουντε απο της 10-11 το βραδυ με της κοτες!

Επισκέπτης
Καλα 6-7 σελιδες γραψατε! :2funny:ΕΛΕΟΣ!Λοιπον στην Ουκρανια μπορει καποιος να βρει μια γκομενα μετρια περιπου σαν και αυτην  την ξανθια που ειχα βαλει προσπαθω να βαλω τωρα την φωτο της παλι αλλα εχει καποιο προβλημα το σα'ι'τ και δεν ανεβαινει να της παιρνει καποια ρουχα απο το παζαρι να την τα'ι'ζει και να την εχει να την  :knockinb: οσο θα εισαι εκει με εξοδα 90-120 Ευρω τη μερα (φα'ι',αυτα που θα της παιρνεις δωρα και αν πατε και σε κανα μπαρ) χωρις απαραιτητα να ειναι κανεις ομορφος.Αυτο δηλαδη που κανει ο Shino δε μιλησα ποτέ οτι μπορεις να βρεις θεές.Αλλου ειναι το προβλημα,οτι η γκομενα που θα εχετε πηγαινει με Τουρκους,Αραβες και Πακιστανους.Παντος μια μετρια να βρειτε στην Ουκρανια και να την  :knockinb: δεν ειναι δυσκολο.Τωρα για της Μολδαβες πηγα πριν φυγω για δευτερη φορα στο Ντεζαβού και αηδιασα πολυ ασχημια.Αν δειτε στο σα'ι'τ οσες φωτο εχουνε βαλει απο Μολδαβες ολες φόλες ειναι!Ο Φωτης πρεπει να κοιμαται τωρα :2funny:Πρεπει να ηταν αυτος που το καλοκαιρι ειχε γραψει για της νεροτσουλιθρες του Κισινιωφ :2funny:Προδωθηκε παντος ποιος ειναι απο το Ουζμπεκικο,δε νομιζω κανενας 30αρης να πηγαινει να τρωει Πιλάφι :think:Οι 30αρηδες Μακ Ντοναλντς πηγαινουν ή σε καμια καφετερια.Οσο για αυτα που μας ειπε οτι  :knockinb: τεσσερις γκομενες σε τρεις μερες ειναι προ'ι'οντα επιστημονικης φαντασιας :2funny: Οι Μολδαβες ειναι τρομερα ζηλιαρες  Θυμαμαι που ρωτησα μια γκομενα γιατι τα χαλασες με τον πρω'ι'ν σου?και μου απαντησε γιατι με κερατωσε.Την ρωτησα πως το εμαθε και μου ειπε:Αυτος μου το ειπε!Και παρολαυτα τον εστειλε.Εκει αν  :knockinb: μια γκομενα θα σου γινει κολιτσιδα αυτα της Ρωσσιας δεν γινονται!Τωρα για τα γεροντακια μου ειχε κανει εντυποση οτι το βραδυ δεν ειχε κανεναν απ'αυτους και ρωτησα:που ειναι τα γεροντακια?Και μου ειπαν οτι κοιμουντε απο της 10-11 το βραδυ με της κοτες!
εγω στη Μοσχα οταν παω προτιμω το ουζμπεκικο. οχι τοσο το πιλαφι αλλα τα κεμπαμπ...ασε που παιζουν βασιλη καρρα στα ουζμπεκικα :2funny: :2funny:

Πιστευω οτι Οδησσο δεν πηγε προετοιμασμενος...θα βρεις με υπομονη πολυ ομορφα κοριτσακια, με πολυ λιγα λεφτα...το κακο με σενα ειναι οτι θες καθε μερα κι αλλη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω στη Μοσχα οταν παω προτιμω το ουζμπεκικο. οχι τοσο το πιλαφι αλλα τα κεμπαμπ...ασε που παιζουν βασιλη καρρα στα ουζμπεκικα :2funny: :2funny:

Πιστευω οτι Οδησσο δεν πηγε προετοιμασμενος...θα βρεις με υπομονη πολυ ομορφα κοριτσακια, με πολυ λιγα λεφτα...το κακο με σενα ειναι οτι θες καθε μερα κι αλλη
Εγω δεν πηγα καθαρα για να  :knockinb:.Αφου το γαμησι εδω δεν μου λειπει.Στην Οδησσο πηγα γιατι η Μολδαβη που εκανα το λαθος και γαμησα μου ζηταγε τα κλειδια απο το διαμερισμα  :headbang:!Τωρα σκεφτεται να ερθει κ'εδω ειναι μετρια 21 ετων.Βαρεθηκα στο Κισινιωφ να βλεπω καθε μερα τα ιδια και τα ιδια.Το ΟΠΑ μου θυμισε ενα νησι της αγονης γραμμης που εχει ενα καφενειο και μαζευονται εκει ολοι νεοι και γέροι και καθονται και παιζουν ταβλι και χαρτια! :headbang:Δεν ειναι μονο οτι θελω αλλη καθε μερα θελω και ανωμαλιες! :2funny:Γ'αυτο αν προσεξες οι γκομενες που κανω σχεσεις ειναι ή πουτανες ή πολυ ανωμαλες.Νορμαλ γκομενα δυσκολα με αντεχει :2funny: Εσυ και οι Ρωσσοφωνοι μπορειτε να διαβασετε εδω της αναλυσεις μου σχετικα με την Οδησσο     οι αλλοι ας μαθουν Ρωσσικα  :2funny: αν και εκτος απο 2-3 δεν νομιζω οτι κανενας αλλο προκειται να παει εκει.Σας λεω απο πριν τι δεν ειναι αληθεια.Η πρωτη γκομενα απο το σαλον ειχε πολυ κιταριτιδα!Μονο προσωπο ειχε καλο παντος προσπαθουσε στο  :knockinb: και μου αφησε τηλεφωνο ηθελε να βγουμε.Επειδη προσπαθουσε και φιλιοταν πολυ καλα δεν ηθελα να γραψω κακο στην κριτικη.Στην δευτερη τωρα πηγα την πρωτη φορα με 500 γκ. και εκατσα λιγο λιγοτερο απο 2 ωρες (τιμη 500 γκ./ωρα) εκτος απο το  :knockinb: την εγλυψα φανταστικα.Πηγα και τη δευτερη μερα και εκατσα κοντα τρεις ωρες ο Κυπριος νομιζε οτι με  :ak: και τους ειχε ξεσηκωσει ολους στο Ελληνικο! :2funny:Τα αρνητικα της οτι δεν της αρεσει να την  :knockinb: πολυ ωρα (10 το πολυ 15 λεπτα την καθε φορα) και οτι δεν μπορει να κανει πολυ ωρα τσιμπουκακι.Σημερα μιλησα μαζι της στο Σκα'ι'π και ειναι πολυ πιθανον να την φερω Αγια Ππετρουπολη για μια βδομαδα (μονο το εισητηριο της θα πληρωσω) ειναι 28 ετων και δεν εχει παιδια.Ξετρελαθηκε απο της φωτο μου στο Βκοντακτε και τα βιντεακι μου στο youtube.Επισης θα διαβασετε την περιπετεια μου στα συνορα Ουκρανιας Μολδαβιας και καποιες αλλες πληροφοριες.Αν διαβασετε σε αυτο το σα'ι'τ σχετικα με το Κισινιωφ θα δειτε οτι γραφουν οτι κ'εγω!Οτι οι γκομενες ειναι πολυ  :jerking: και γαμησι με λεφτα δεν υπαρχει!

Επισκέπτης
Εγω δεν πηγα καθαρα για να  :knockinb:.Αφου το γαμησι εδω δεν μου λειπει.Στην Οδησσο πηγα γιατι η Μολδαβη που εκανα το λαθος και γαμησα μου ζηταγε τα κλειδια απο το διαμερισμα  :headbang:!Τωρα σκεφτεται να ερθει κ'εδω ειναι μετρια 21 ετων.Βαρεθηκα στο Κισινιωφ να βλεπω καθε μερα τα ιδια και τα ιδια.Το ΟΠΑ μου θυμισε ενα νησι της αγονης γραμμης που εχει ενα καφενειο και μαζευονται εκει ολοι νεοι και γέροι και καθονται και παιζουν ταβλι και χαρτια! :headbang:Δεν ειναι μονο οτι θελω αλλη καθε μερα θελω και ανωμαλιες! :2funny:Γ'αυτο αν προσεξες οι γκομενες που κανω σχεσεις ειναι ή πουτανες ή πολυ ανωμαλες.Νορμαλ γκομενα δυσκολα με αντεχει :2funny: Εσυ και οι Ρωσσοφωνοι μπορειτε να διαβασετε εδω της αναλυσεις μου σχετικα με την Οδησσο     οι αλλοι ας μαθουν Ρωσσικα  :2funny: αν και εκτος απο 2-3 δεν νομιζω οτι κανενας αλλο προκειται να παει εκει.Σας λεω απο πριν τι δεν ειναι αληθεια.Η πρωτη γκομενα απο το σαλον ειχε πολυ κιταριτιδα!Μονο προσωπο ειχε καλο παντος προσπαθουσε στο  :knockinb: και μου αφησε τηλεφωνο ηθελε να βγουμε.Επειδη προσπαθουσε και φιλιοταν πολυ καλα δεν ηθελα να γραψω κακο στην κριτικη.Στην δευτερη τωρα πηγα την πρωτη φορα με 500 γκ. και εκατσα λιγο λιγοτερο απο 2 ωρες (τιμη 500 γκ./ωρα) εκτος απο το  :knockinb: την εγλυψα φανταστικα.Πηγα και τη δευτερη μερα και εκατσα κοντα τρεις ωρες ο Κυπριος νομιζε οτι με  :ak: και τους ειχε ξεσηκωσει ολους στο Ελληνικο! :2funny:Τα αρνητικα της οτι δεν της αρεσει να την  :knockinb: πολυ ωρα (10 το πολυ 15 λεπτα την καθε φορα) και οτι δεν μπορει να κανει πολυ ωρα τσιμπουκακι.Σημερα μιλησα μαζι της στο Σκα'ι'π και ειναι πολυ πιθανον να την φερω Αγια Ππετρουπολη για μια βδομαδα (μονο το εισητηριο της θα πληρωσω) ειναι 28 ετων και δεν εχει παιδια.Ξετρελαθηκε απο της φωτο μου στο Βκοντακτε και τα βιντεακι μου στο youtube.Επισης θα διαβασετε την περιπετεια μου στα συνορα Ουκρανιας Μολδαβιας και καποιες αλλες πληροφοριες.Αν διαβασετε σε αυτο το σα'ι'τ σχετικα με το Κισινιωφ θα δειτε οτι γραφουν οτι κ'εγω!Οτι οι γκομενες ειναι πολυ  :jerking: και γαμησι με λεφτα δεν υπαρχει!
τουλαχιστον τωρα πιστηκες οτι στην ουκρανια το γαμησι ειναι πααααρα πολυ ευκολο και φτηνο....απλα τελευταια εχει γαμηθει το κολομαμπα και μου εχει μπλοκαρει τα ακαουντ μου....αλλιως θα σου εδειχνα οτι και στο καζαν στην ρωσια γαμας περιπου οσο και στην ουκρανια
παντως ποτε μην ακους τι σου λενε οι αλλοι
ειδε και ο Τασος και ο Μολντο που ειχε ακουσει κακα πραγματα ειναι γαμω τα παλληκαρια
και ο Αλλαν ειναι ακομα καλυτερο παιδι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Κριμα που σε ταλαιπωρησαν στα συνορα , για των Τζειμς Μποντ σε περασαν  :2funny: . Αλλα και εσυ γιατι ταξιδευεις με δυο διαβατηρια ????  Και οταν εχεις ελληνικο διαβατηριο γιατι βαζεις βιζα σενγκεν τι σου χρειαζεται ? Τετοιες περιπτωσεις δεν συναντουν καθε μερα οι μολδαβοι συνοριακοι . Θυμαμαι κατι που ελεγαν για τους μολδαβους  Один молдованин-один дурак,два молдованина-два дурака,десять молдован и больше-это Молдавская Академия Наук.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ΩΡΕΟΣ ο μιτσους κλαπα κλαπα τα παλαμακια  :humpleg: αξιους :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: βιντεο εφτιαξες  πασα μου? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τουλαχιστον τωρα πιστηκες οτι στην ουκρανια το γαμησι ειναι πααααρα πολυ ευκολο και φτηνο....απλα τελευταια εχει γαμηθει το κολομαμπα και μου εχει μπλοκαρει τα ακαουντ μου....αλλιως θα σου εδειχνα οτι και στο καζαν στην ρωσια γαμας περιπου οσο και στην ουκρανια
ειδε και ο Τασος και ο Μολντο που ειχε ακουσει κακα πραγματα ειναι γαμω τα παλληκαρια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα ρε πλακα μας ξανακαμεις  :helpplea: :helpplea: :helpplea: στο μπουρδελο το γαμιση ευκολο και φθινο ?????:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :helpplea: :helpplea: :helpplea: λιγμενα βιαγκρα περνεις σαν τον αλλαν  :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εγω ποτέ δεν πλέρωσα για να γαμησω 25 χρονια ειμαι εδώ ο παλιος είναι αλιος .. στην πορσε πολύ άβολο το γαμηση μονο για φιγούρα την φτιαξαν οι γερμανοι τα καλύτερα πηδήματα τα εχω κανει μεσα στο λεξους της φωτογραφίας ανετα παρτουζα τραβάς .στην βίλα μου στην μολδαβια τα χω ξεκολιαση όλα τα καλα κατευθείαν μου έρχονται από ιταλια οπος η ουκρανεζα με την μαζερατι ..γκόμενα ιταλου εργοστασιάρχη που του στελνα γουνες παλιά και με τσιμπουκοσε αγρια για να τον εκδικηθει που γαμησε την κολητη της… τι να γαμησεται ρε μπατιρια?  τα καλα πιπίνια μια βολτα κάνουν ιταλια και γυρνάνε με δεκαχίλιαρο και πανο συν τα λουσα κτλ μαμπα και μαλακιες οι μισές εκει μέσα πρεζουδες και συχαμα .και πολλες φορες πας να γαμησεις και μπουκαρουν οι μπασκινες από πισο και σου περνουν και τα σώβρακα. Οσο για τους ελληνες εδώ πανο, άκλαυτα λευτα που δεν εχουν αλλα δανείζονται μπας και γαμισουν καμια ψόφια.Σχινοχαρα ουκρανια είναι τα ιδια και ακριβότερα μακραν, και μιας και σου αρεσουν τα μερη μας ανέβα στον προϋπολογισμό αρκετά να το ευχαριστηθεις , με το που σε μιρησουν για καλά λευτα η μια θα σου φέρνει την άλλη ασταμάτητα μέχρι και την μις ουκρανια αμα εχεις γαμας. Χαλας λευτα για μαλακιες ! ΑΝΕΒΑ ΕΠΙΠΕΔΟ και το παρουσιαστικό σου μια χαρα είναι μιαζεις για θυμα μουνιοδουλος ότι πρέπει! Τον άλλο τον βλακα μην τον ακους από ότι μου παν γύφτος μαυριδερος μπατίρης είναι που σε ζηλεύει!
ΕΣΗ πρεπει να εισαι μεγαλος γαμικουλας παιδι μου  :think: :think: :think: :think: κατουρας καθολου? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙς ΚΑΙ ΕΣΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΝ ΦΙΔΙΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ? :humpleg: ολοι οι πλουσιοι μολδαβια εισαστε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο, τι πρόβλημα είχες στα σύνορα ?
Με περασανε για πρακτορα :2funny:Εδω τα εχω γραψει ολα 
Ты 100% прав я спросил у Украинских пограничников и они мне ответили что можно въезжать на Украину с Российским с внутренним паспортом.Я уже в Кишиневе Молдавские пограничники меня проверили по полной программе :011: !открыли все что у меня было!Смотрели на всю мою технику (Видеокамера,фотоаппарат) очень сильно интересовались моего универсального зарядного устройство и удивились что у меня 3 телефона :009: .Ещё много раз спрашивали:ЗА КОГО ТЫ РАБОТАЕШЬ? :009: .Когда все обыскали даже мои крема от морщин открывали чтобы посмотреть что внутри :009: .Потом когда нечего шпионского не нашли оставили мою сумку на скамейку и попросили пройти с ними в здание (были 2 парня один смуглый на Узбека похоже и второй светлый славянское национальность и одна девушка не очень красивая.Потом присоединился и один мужик лет около 40 Майор по звание скорее всего их начальник).Я им спросил в чем проблема и мне спросили почему когда у меня Греческий паспорт стоит годовалая Греческая Шенгенская виза в моём Россиском загран. паспорте я им сказал что у меня хорошие связи и раз безплатно почему не ставить?Сказали все вместе мы не веримЯ им сказал что я знаменитый в Греции ,и если хотят я могу показать в интернете мои видеоролики и мои выступление на Греческом телевидение чтобы поняли кто я и что я не за кого не работаю :009: до сих пор не понял за кого они подумали что я работаю? :009: Сказали что они обязаны сообщить в Российском М.И.Де что у меня ещё Греческий паспорт :011: типа у них такая договоренность с России :009: я им сказал пожалуйста сообщите я не против т.к. в России вообще не работаю не в каких гос.служб и Россия не запрещает своих граждан иметь двойное гражданство.Они по базу данных проверили мой Греческий паспорт и смотрели на мою банковскую карту соответствует фамилия с паспортом или нет?Они мне сказали подождать 5 минут на улице и отпустили с миром смуглый пограничник проводил меня до маршрутки и на прощание сказал:интересно за кого вы работаете?Вот такие дела :009:

Ειχε πολυ γέλιο.Ψαρωνουνε γιατι επειδη παντα με ενδιεφερε η ψυχολογια κοιταω με ενδιαφερον της ερωτισεις που κανουνε το στησιμο τους και το στυλ τους (Ολα αυτα τους τα εχουνε μαθει στην σχολη που πηγαν) αυτο το βλεπουνε οτι δηλαδη αντι να ψαρωνω τους φερομαι κατα καποιο τροπο σαν εκπαιδευτης  :2funny: και δεν ξερουν τι να πουνε  :2funny:.Βλεπουνε οτι κανοντας ερωτισεις απανταω ευκολα και τους λεω τι θα επρεπε να ρωτησουν και νιωθουν σα να ειναι σε ασκηση :2funny:και παθαινουνε μια αμηχανια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αυτο ειναι το (προβλημα) μου οτι δεν αντεχω με μια!Εκτος οτι θελω ανωμαλα πραγματα.Σιγουρα αν ηθελα να βρω μια και να καθομαι μαζι της θα μπορουσα να εχω οποια θελω να την παρω και να μενουμε μαζι.Αλλα οπως βλεπεις εγω δεν αντεχω με μια ουτε 2 μερες!Ας ειναι και η μιςς κοσμος.Αν ηταν παντος να μενω με μια θα εμενα και Ελλαδα μια θα την ειχα κ'εκει δεν θα χρειαζοταν να φυγω και να Πορνομεταναστευσω.

Εγω το λεω οτι επαρχια της Ρωσσιας γαμας πολυ πιο ευκολα και απο Ουκρανια γιατι απλουστατα εχει ακομα λιγοτερους αντρες απο την Ουκρανια.Γιατι νομιζεις πηγαινω Νοβγκοροντ?Και γιατι μια ζωη πηγαινα Ιβανοβο?Παντος οχι για να βοσκω της τροφαντες αγελαδες  :2funny:.Σχετικα με το Μολντο πιστευω τον ζηλευουνε και τον μισουνε οι εκει φτωχομπινεδες  :2funny: οταν ανεβασω το βιντεακι που εχει γυριστει στο μαγαζι του θα δειτε οτι ειναι μεγαλη επιχειρηση και ειναι και δικο του.

Κριμα που σε ταλαιπωρησαν στα συνορα , για των Τζειμς Μποντ σε περασαν  :2funny: . Αλλα και εσυ γιατι ταξιδευεις με δυο διαβατηρια ????  Και οταν εχεις ελληνικο διαβατηριο γιατι βαζεις βιζα σενγκεν τι σου χρειαζεται ? Τετοιες περιπτωσεις δεν συναντουν καθε μερα οι μολδαβοι συνοριακοι . Θυμαμαι κατι που ελεγαν για τους μολδαβους  Один молдованин-один дурак,два молдованина-два дурака,десять молдован и больше-это Молдавская Академия Наук.
Το αντιθετο ειχε πλακα,παντος οντως ειναι πολυ βλακες!Αν μενεις εκει σιγουρα θα χαζεψεις.Και οι Ελληνες που μενουν εκει σιγα σιγα χαζευουν ειναι το μερος τετοιο που δεν εχει τιποτα να κανεις και αναγκαστικα χαζευεις σιγα σιγα! :2funny:

Εγω ποτέ δεν πλέρωσα για να γαμησω 25 χρονια ειμαι εδώ ο παλιος είναι αλιος .. στην πορσε πολύ άβολο το γαμηση μονο για φιγούρα την φτιαξαν οι γερμανοι τα καλύτερα πηδήματα τα εχω κανει μεσα στο λεξους της φωτογραφίας ανετα παρτουζα τραβάς .στην βίλα μου στην μολδαβια τα χω ξεκολιαση όλα τα καλα κατευθείαν μου έρχονται από ιταλια οπος η ουκρανεζα με την μαζερατι ..γκόμενα ιταλου εργοστασιάρχη που του στελνα γουνες παλιά και με τσιμπουκοσε αγρια για να τον εκδικηθει που γαμησε την κολητη της… τι να γαμησεται ρε μπατιρια?  τα καλα πιπίνια μια βολτα κάνουν ιταλια και γυρνάνε με δεκαχίλιαρο και πανο συν τα λουσα κτλ μαμπα και μαλακιες οι μισές εκει μέσα πρεζουδες και συχαμα .και πολλες φορες πας να γαμησεις και μπουκαρουν οι μπασκινες από πισο και σου περνουν και τα σώβρακα. Οσο για τους ελληνες εδώ πανο, άκλαυτα λευτα που δεν εχουν αλλα δανείζονται μπας και γαμισουν καμια ψόφια.Σχινοχαρα ουκρανια είναι τα ιδια και ακριβότερα μακραν, και μιας και σου αρεσουν τα μερη μας ανέβα στον προϋπολογισμό αρκετά να το ευχαριστηθεις , με το που σε μιρησουν για καλά λευτα η μια θα σου φέρνει την άλλη ασταμάτητα μέχρι και την μις ουκρανια αμα εχεις γαμας. Χαλας λευτα για μαλακιες ! ΑΝΕΒΑ ΕΠΙΠΕΔΟ και το παρουσιαστικό σου μια χαρα είναι μιαζεις για θυμα μουνιοδουλος ότι πρέπει! Τον άλλο τον βλακα μην τον ακους από ότι μου παν γύφτος μαυριδερος μπατίρης είναι που σε ζηλεύει!
Σχετικα με της Φερράρι και τα αλλα ακριβα σπορ αυτοκινητα της Μολδαβιας ειναι ολα Ρέπλικα τα φτιαχνουν εκει.Παιρνουνε ενα Toyota MR2 και το κανουνε Φερράρι.Οσο για τα λαστιχα που πουλανε ειναι Second Hand απο την Ευρωπη  :2funny:.Μ'αρεσει που λες για τη βιλλα σου σας βαζω την βιλα του Ρεντ εξω απο το Κισινιώφ  :2funny:Εδω εχει  :knockinb: της καλητερες γκομενες :2funny:

Συνημμένα

• spiti red.jpg
    spiti red.jpg
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Αυτο ειναι το (προβλημα) μου οτι δεν αντεχω με μια!Εκτος οτι θελω ανωμαλα πραγματα.Σιγουρα αν ηθελα να βρω μια και να καθομαι μαζι της θα μπορουσα να εχω οποια θελω να την παρω και να μενουμε μαζι.Αλλα οπως βλεπεις εγω δεν αντεχω με μια ουτε 2 μερες!Ας ειναι και η μιςς κοσμος.Αν ηταν παντος να μενω με μια θα εμενα και Ελλαδα μια θα την ειχα κ'εκει δεν θα χρειαζοταν να φυγω και να Πορνομεταναστευσω.
Εγω το λεω οτι επαρχια της Ρωσσιας γαμας πολυ πιο ευκολα και απο Ουκρανια γιατι απλουστατα εχει ακομα λιγοτερους αντρες απο την Ουκρανια.Γιατι νομιζεις πηγαινω Νοβγκοροντ?Και γιατι μια ζωη πηγαινα Ιβανοβο?Παντος οχι για να βοσκω της τροφαντες αγελαδες  :2funny:.Σχετικα με το Μολντο πιστευω τον ζηλευουνε και τον μισουνε οι εκει φτωχομπινεδες  :2funny: οταν ανεβασω το βιντεακι που εχει γυριστει στο μαγαζι του θα δειτε οτι ειναι μεγαλη επιχειρηση και ειναι και δικο του.
Μα το καλο με την ουκρανια ειναι οτι μπορεις να εισαι ταυτοχρονα με περισσοτερες απο μια...Πιο φτηνη ζωη...πιο φτηνες γυναικες....και ακομπλεξαριστες...Ντονετσκ που εχω παει ειναι ακομα πιο ομορφες.....και η ζωη ακομα πιο φτηνη....
Τωρα οσον αφορα την Ρωσσια...προτιμω να πηγαινω σε πολη η οποια να εχει διεθνη αεροδρομιο...αν και μετα το 11/12 πρωτη επιλογη εχω την ουκρανια

Σχετικα με τον Μολντο, Τασσο κτλ...σου ειπε καποιος 10 μαλακιες τις πιστεψες και τους εβριζες, ειδες ομως οτι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, κι οτι σε αντιμετωπισαν σαν φιλο, Πιστευε μονο αυτο που βλεπεις κι οχι αυτο που ακους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σχετικα με τον Μολντο, Τασσο κτλ...σου ειπε καποιος 10 μαλακιες τις πιστεψες και τους εβριζες, ειδες ομως οτι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα, κι οτι σε αντιμετωπισαν σαν φιλο, Πιστευε μονο αυτο που βλεπεις κι οχι αυτο που ακους

εφαγε τσαμπα κρεας και πατατες, λιγο τοχεις? θα του δωσω και γω ενα πιατο φαι να λαδωσει το αντερο του αμα ερθει να δεις πως θα με λατρεψει ο νηστικος

D

dude901123

Επισκέπτης
Ρε συ Δημήτρη.. πόσο καμμένος είσαι? Στα Mcdonalds τρώνε μόνο οι αραβοτουρκοπερίεργοι και μερικοί ξεκάρφωτοι Μολδαβοί. Πίνουν και μια μπύρα Chisinaou και νομίζουν πως τα είδαν όλα. Απλώς επειδή το σημείο είναι πολύ κεντρικό χρησιμοποιείται σαν τόπος συνάντησης και έχει λίγο τζέρτζελο από έξω. Αν θέλεις να φας se fast food στη Μολδαβία πηγαίνεις στα δικά τους όπως είναι το  La Placienta και Andy's Pizza. Και περισσότερο κόσμο έχουν χωρις βλαχό-αραβό-πορνοτουρίστες αλλά και ομολογουμένως καλύτερο φαγητό. Στο Ουζμπέκικο έφαγα πολύ καλά, όπως και σε ένα Γεωργιανικό μαγαζί στη Stefan Cel Mare. Έχεις κάποιο θέμα με το έντερο σου και δεν τρώς το πιλάφι? Γιατί εγώ δεν έχω. Ίσα,ίσα για εμάς που πηγαίνουμε μια φορά το τόσο σε χώρα της πρώην USSR είναι ενδιαφέρον να δοκιμάζουμε γεύσεις και τρόπο μαγειρέματος διαφορετικό. Πιλάφι γαρνιρισμένο με ρόδι πρώτη φορά έφαγα. Χαίρομαι πάντως για το παράσημο που μου έδωσες. Δεν πιστεύεις πως έφαγα 4εις γκόμενες σε 3εις μέρες? Η δυσπιστία σου και μόνο δείχνει πόσο ανεπαρκής είσαι. Γνωρίζεις τη γλώσσα, ζεις τόσα χρόνια σε αυτές τις χώρες και δεν μπορείς να ρίξεις από το internet μερικά γκομενάκια? Δεν μπορείς να πεις έρχομαι για μια μέρα να σε γνωρίσω? Τι φαντάζεσαι πως θα συμβεί? Θα της αρέσεις και θα σου κάτσει ή δεν θα της αρέσεις και θα είναι ένα γρήγορο meeting. Έτσι κι αλλιώς την επόμενη μέρα πετάς για πίσω γιατί δεν έχεις άδεια υποτίθεται. Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται με την επόμενη γκόμενα και την ίδια ιστορία την επόμενη μέρα. Χωρίς φανφάρες, πολλά λόγια και αναλύσεις. Και κυρίως χωρίς καμία να σε κυνηγάει, να γίνεται κολτσίδα και να αναγκάζεσαι γίνεσαι δυσάρεστος. Έτσι αφήνεις ανοιχτή την πόρτα για την επόμενη επίσκεψή σου εκεί. Αλλά φυσικά πρέπει να μετράς λίγο σαν άντρας και να ξέρεις να βρισκεις την κατάλληλη στιγμή και τα κατάλληλα λόγια. Γιατί αν δεν πληρώνεις για αυτό πρέπει να πουλάς ελπίδα. Εγω χρήματα για sex δεν διαθέτω, αλλά ελπίδα μπορώ να πουλήσω.
Καλή τύχη μάγκες στις εξορμήσεις σας.. 3 χρόνια διάβαζα το σίτε και άκουγα ιστορίες πριν δοκιμάσω την τύχη μου. Κάποιες πληροφορίες βοήθησαν αλλά ως επί το πλείστον όπου ακούτε για ειδήμονες, γνώστες, κονέ, πηδήκουλες που τους παρακαλάνε οι γκόμενες και αυτοί δεν θέλουν κτλ. κρατάτε μικρό καλάθι. Οι περισσότεροι εξ αυτών από ότι φαίνεται τελικά.. δεν.. δεν το έχουν! Πάνε πάνω και βρίσκουν τα ελληνικά μαγαζιά πίνουν καφέ και παίζουν τάβλι με το Φώτη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μα το καλο με την ουκρανια ειναι οτι μπορεις να εισαι ταυτοχρονα με περισσοτερες απο μια...Πιο φτηνη ζωη...πιο φτηνες γυναικες....και ακομπλεξαριστες...Ντονετσκ που εχω παει ειναι ακομα πιο ομορφες.....και η ζωη ακομα πιο φτηνη....
Τωρα οσον αφορα την Ρωσσια...προτιμω να πηγαινω σε πολη η οποια να εχει διεθνη αεροδρομιο...αν και μετα το 11/12 πρωτη επιλογη εχω την ουκρανια

Στο Νοβγκοροντ εχω το θετικο οτι ειμαι απο Αγια Πετρουπολη και πηγαινω εκει με αμαξι απο Αγια Πετρουπολη.Γ'αυτες ειναι το ονειρο και δεν απεχει και πολυ 180 χλμ. Τον Τασο δεν ειχα την τιμη να τον συναντισω γιατι οταν πηγα εκει ειχε φυγει για Ελλαδα.Τωρα σχετικα με της βρισιες την πλακα μας κανουμε εγω δεν το παιρνω ποτέ στα σοβαρα :2funny:.Ουκρανια δεν μου αρεσε που ειχε την Αραπια και οτι η γκομενες πηγαινουν μαζι τους.Στην επαρχια της Ρωσσιας δεν εχει πια τετοιους φοιτητες ή εχει παρα πολυ λιγους που στα κλαμπ δεν θα τους δεις ποτέ δεν εχουν φραγκο και δεν βγαινουν απο της φοιτητικες εστιες τους.Στην Οδησσο ομως στα κλαμπ ειχε πολλους.Ενα αλλο ειναι οτι οι Ρωσσιδες τους κραζουνε και τους βριζουνε τους Ρωσσους  ενω οι Ουκρανες θεωρουνε τους Ουκρανους για ανθρωπους! :headbang:Και αν πεις κατι γ'αυτους θα τσαντιστουνε!Οι δε Ρωσσοι ειναι το ιδιο τσιγγουνιδες με τους Ουκρανους.Ειχε πολυ πλακα που ο φιλος μου ο Κυπριος εδινε στη γκομενα του 40-50 Γκριβνια για να παρει ταξι να παει σπιτι.Αυτη κραταγε τα λεφτα και πηγαινε με τα ποδια  :2funny: Μια ωρα δρομο περιπου! :2funny:ή τα ρουχα που ειναι ντυμενες ολες απο το παζαρι  :2funny:
εφαγε τσαμπα κρεας και πατατες, λιγο τοχεις? θα του δωσω και γω ενα πιατο φαι να λαδωσει το αντερο του αμα ερθει να δεις πως θα με λατρεψει ο νηστικος
Μια και μιλατε για φα'ι' τωρα τρωω αυτο που μου ελειψε στη Μολδαβια φιλετο απο αλογο και αυριο θα παω να παρω κανα κιλο φιλετο σολωμου.Εκει απο κρεας καλη ποιοτητας φρεσκο ειχε μονο χοιρηνο μιλαω για οχι χιλιοκατεψυγμενο.Μοσχαρι ειχε Πολωνιας,το φιλετο κοτοπουλου δεν μου αρεσε.Απο ψαρια  :shit: Карп και Толстолобик  ζωντανα σε κατι μεγαλες λεκανες,καθως και Τσιπουρες εισαγωγης.Εμενα δεν μου αρεσουν αυτα τα ψαρια προτιμαω τα κοκκινα ψαρια (Σολωμο,Πεστροφα).Σολωμο ειχε στο μαγαζι στο υπογειο στο Σαν σίτι ακριβοτερο απο Αγια Πετρουπολη και πολυ ταλαιπορημενο μπορει και να στεκοταν καμια βδομαδα στη βιτρινα.Τα λαχανικα τους πολυ καλα φρεσκοτατα αν και οχι φτηνα (τιμες Αγιας Πετρουπολης).Πολυ καλα τα τουρσια τους αξιζει να δοκιμασει κανεις Καρπουζι τουρσι.Η Μολδαβικη και η Ουκρανικη κουζινα αθλια! :shit:ολο στα Ελληνικα την εβγαζα.Η πιτσα και στο Κισινιωφ και στην Οδησσο λιγο καλητερη απο την κατεψυγμενη!Πιτσα χατ δεν ειχε πουθενα!Κατι περιεργες αγνωστες Ιταλικες πιτσαριες ειχε.Ενα αλλο πολυ καλο ειναι οτι στην Οδησσο ειχε Ελληνικα προ'ι'οντα!5 κιλο Ελληνικο λαδι στο παζαρι μονο 300 γκριβνια (27 Ευρω).Παντος αν καποιος ερχεται απο Ελλαδα και θελει καθαρα να  :knockinb: Μολδαβια μην παει!Ας παει καλητερα σε μια πολη της Ουκρανιας.Θα επαναλαβω αυτο που εχω πει πολλες φορες καλο ειναι να παει κανεις με καποιον Ρωσσοφωνο και πιο ευκολο θα του ειναι ολα και φτηνοτερα θα τη βγαλει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε συ Δημήτρη.. πόσο καμμένος είσαι? Στα Mcdonalds τρώνε μόνο οι αραβοτουρκοπερίεργοι και μερικοί ξεκάρφωτοι Μολδαβοί. Πίνουν και μια μπύρα Chisinaou και νομίζουν πως τα είδαν όλα. Απλώς επειδή το σημείο είναι πολύ κεντρικό χρησιμοποιείται σαν τόπος συνάντησης και έχει λίγο τζέρτζελο από έξω. Αν θέλεις να φας se fast food στη Μολδαβία πηγαίνεις στα δικά τους όπως είναι το  La Placienta και Andy's Pizza. Και περισσότερο κόσμο έχουν χωρις βλαχό-αραβό-πορνοτουρίστες αλλά και ομολογουμένως καλύτερο φαγητό. Στο Ουζμπέκικο έφαγα πολύ καλά, όπως και σε ένα Γεωργιανικό μαγαζί στη Stefan Cel Mare. Έχεις κάποιο θέμα με το έντερο σου και δεν τρώς το πιλάφι? Γιατί εγώ δεν έχω. Ίσα,ίσα για εμάς που πηγαίνουμε μια φορά το τόσο σε χώρα της πρώην USSR είναι ενδιαφέρον να δοκιμάζουμε γεύσεις και τρόπο μαγειρέματος διαφορετικό. Πιλάφι γαρνιρισμένο με ρόδι πρώτη φορά έφαγα. Χαίρομαι πάντως για το παράσημο που μου έδωσες. Δεν πιστεύεις πως έφαγα 4εις γκόμενες σε 3εις μέρες? Η δυσπιστία σου και μόνο δείχνει πόσο ανεπαρκής είσαι. Γνωρίζεις τη γλώσσα, ζεις τόσα χρόνια σε αυτές τις χώρες και δεν μπορείς να ρίξεις από το internet μερικά γκομενάκια? Δεν μπορείς να πεις έρχομαι για μια μέρα να σε γνωρίσω? Τι φαντάζεσαι πως θα συμβεί? Θα της αρέσεις και θα σου κάτσει ή δεν θα της αρέσεις και θα είναι ένα γρήγορο meeting. Έτσι κι αλλιώς την επόμενη μέρα πετάς για πίσω γιατί δεν έχεις άδεια υποτίθεται. Και το γαϊτανάκι συνεχίζεται με την επόμενη γκόμενα και την ίδια ιστορία την επόμενη μέρα. Χωρίς φανφάρες, πολλά λόγια και αναλύσεις. Και κυρίως χωρίς καμία να σε κυνηγάει, να γίνεται κολτσίδα και να αναγκάζεσαι γίνεσαι δυσάρεστος. Έτσι αφήνεις ανοιχτή την πόρτα για την επόμενη επίσκεψή σου εκεί. Αλλά φυσικά πρέπει να μετράς λίγο σαν άντρας και να ξέρεις να βρισκεις την κατάλληλη στιγμή και τα κατάλληλα λόγια. Γιατί αν δεν πληρώνεις για αυτό πρέπει να πουλάς ελπίδα. Εγω χρήματα για sex δεν διαθέτω, αλλά ελπίδα μπορώ να πουλήσω.
Καλή τύχη μάγκες στις εξορμήσεις σας.. 3 χρόνια διάβαζα το σίτε και άκουγα ιστορίες πριν δοκιμάσω την τύχη μου. Κάποιες πληροφορίες βοήθησαν αλλά ως επί το πλείστον όπου ακούτε για ειδήμονες, γνώστες, κονέ, πηδήκουλες που τους παρακαλάνε οι γκόμενες και αυτοί δεν θέλουν κτλ. κρατάτε μικρό καλάθι. Οι περισσότεροι εξ αυτών από ότι φαίνεται τελικά.. δεν.. δεν το έχουν! Πάνε πάνω και βρίσκουν τα ελληνικά μαγαζιά πίνουν καφέ και παίζουν τάβλι με το Φώτη.
Ηρθες δευτερος  :2funny:ξερεις πόσοι τους εχουνε πουλισει ελπιδες πολυ πριν απο 'σενα? :2funny:Και τι τους ειπες?Οτι θα της παρεις στην Ελλαδα?στον ηλιο και τη θαλασσα? :2funny:Και σε πιστεψαν ε,Μπραβο τι να πω?Οι μονες που μπορεις να  :knockinb: ετσι ειναι κατι 40+ που δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα.Ενα αλλο ενδιαφερον ειναι σε τι γλωσσα μιλησατε για να τους πεις ολα αυτα και να τους δωσεις ελπιδες? :2funny:Δε νομιζω οτι αυτες οι ηλικιες μιλανε τιποτ'αλλο εκτος απο Ρουμανικα και Ρωσσικα :think:Και αμεσως οταν τους εδωσες της ελπιδες τρεξανε μαζι σου στο διαμερισμα να  :knockinb:!Εμεις εχεις δικιο δε μετραμε δε  :knockinb: πηγες ομως εσυ και γαμησες και για μας  :2funny:Θα με αφειστετε να παω ραντεβου ή παλι θα ειμαι σκασμενος στα γέλια και θα νομισει η γκομενα οτι καπνισα τιποτα :2funny:Μου θυμισες τον αλλο το βλακα που εγραψε στο Thread της Λευκορωσσιας που εγραφε οτι του βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο :2funny:η διαφορα σας ειναι οτι αυτος δεν πηγε ποτέ εκει ενω εσυ το πιθανοτερο ειναι να μενεις Μολδαβια.Πρεπει να ερθει παλι ο Τάσος οπως και με τον ψευτοστεφανο και να βαλει της (βρει στο ιντερνετ της φωτογραφιες που μας εβαλες.Οσο για την Andy's pizza απλουστατα δεν τρωγεται οπως και ολα τα φαγητα τους!Μου αρεσει που μπαινεις ιντερνετ μεσημερι μετα το φα'ι' πριν το μεσημεριανο υπνο και βραδακι κατα της 10 πριν πεσεις για υπνο στις 11.Τωρα σχετικα με μενα εχουνε γραψει ατομα που εχουν ερθει Αγια Πετρουπολη ενω εσενα δεν σε εχει δει κανενας! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε μητσο κατι φημες που ειχαν βγει οτι σε πηδαει ενας καραφλας αλγερινος ειναι αλληθινες η μουφα;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Μετα τα τοσα παραμυθια που ακουστηκαν εδω ειναι απολυτα δικαιολογημένος ο τσαρος που αμφισβητεί μερικους . 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom