Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για εμενα οτι εγινε ειναι περασμενα...παλια ξινα σταφυλια...και στο ειχα γραψει...αλλο το να καθεσε να διαβαζεις τι λεει ο καθενας...κι αλλο να δεις απο μονος σου...
Πηγες , ειδες, και ειχες το Θαρρος να πεις αυτο που ειδες
Στις ουκρανες (πιο πολυ) και στις ρωσσιδες (λιγο λιγοτερο) πρεπει να πουλησεις μουρη...(οπως λεει κι ο Αρκας στον ισοβιτη αν δεν πουλησεις και λιγο μουρη σε εχουν χεσμενο)Στις τιμες που ειπες επεσες πλεον 90% μεσα....αλλα να λες και στον αναγνωστη οτι αυτες οι τιμες παιζουν στον ρωσσομαθη...τον γερμανο, ιταλο,τουρκοαραβα που παει σαν τουριστας για σεξοτουρισμο τον καταγδυνουν.....κυριως κατι μετριες που ξερουν ενα χελοου ολο κι ολο στα αγγλικα
Ντονετσκ να πας θα σου αρεσει πιο πολυ
Καταρχην εδω δεν πηγα εκει μονο για να  :knockinb: οπως θα πηγαινε καποιος απο την Ελλαδα αλλα πιο πολυ για μια αλλαγη και για καλητερο καιρο.Εδω ολα τα εχουμε εκτος απο τον καιρο.Πηγα εκει αντι για να παω Ελλαδα.Δεν εμεινα δυσαρεστημενος απο τον καιρο,ητανε βεβαια πληκτικα.Τωρα με της Ουκρανες πουλας μουρη με το οτι εισαι απο καπου αλλου,ενω στη Ρωσσια πουλας μουρη αν εχεις καποια πραγματα (αμαξια,διαμερισματα κλπ.).Αν εχεις αυτα εισαι θεος.Ντονετσκ δεν πολυ ψηνομαι να παω προτιμαω 1.000.000 φορες το Νοβγκοροντ.Με της Ουκρανες μπορω να πω οτι αηδιασα παραειναι φτηνιαρες οι δε Μολδαβες ειναι για  :shit: τουλαχιστον οι Ουκρανες ειναι ωραιες γυναικες ενω οι Μολδαβες ειναι λιγο καλητερες απο της Ελλεηνιδες ασε που Μολδαβια δεν εχει καμακι οταν βγεις εξω γιατι απλουστατα πανε παρεες αντρες και γυναικες μαζι οπως Σερβια,Ρουμανια.Για το επιπεδο του μιλαω σε σχεση με της Ρωσσιδες που ουτε αυτες της θεωρουσα τιποτα χα'ι' κλαςς.Αλλα να τρωνε τα παξημαδια απο το πιατο του διπλα ενω μιλανε μαζι σου δεν το κανουνε :2funny:Ουτε μια Ρωσσιδα θα καυχιεται οτι εχει Αραβα ή Τουρκο γκομενο :2funny:ακομα και να εχει θα τον ντρεπεται.Αν εχεις προσεξει οι Ρωσσοι μιλανε πολυ υποτημιτικα για τους Ουκρανους τους δε Μολδαβους τους εχουνε οπως εμεις ειχαμε τους Αλβανους τη δεκαετια του '90.

Την προηγουμενη φορα ησουν πιο ενθουσιασμενος παντως με την Mολδαβια Δημητρακη . Να ξερεις οτι στις βορειες χωρες η γυναικες φλερταρουν περισσοτερο την ανοιξη και το καλοκαιρι και το φθινοπωρο ειναι παντα μελαγχολικο . Οσο για τις ουκρανες μακαρι να εχεις δικιο και να ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων
Κοιτα φλερταρουνε και της γνωριζεις σχετικα ευκολα (οχι τοσο ευκολα οσο στην Αγια Πετρουπολη αλλα οχι δυσκολα) αλλα ο χαρακτηρας τους ειναι  :shit:.Η διαφορα τους ειναι οτι μια Ρωσσιδα αν δει οτι εχεις καποιες προοπτικες θα προσπαθισει να κανει την καλη ακομα και αν ειναι κακιστρο για να κανει σχεση μαζι σου και αν ειναι πανω απο 22-23 θα προσπαθισει απο μονη της να πηδηχτει μαζι σου για να γινεις ο επισημος γκομενος της.Η Μολδαβη αν δει οτι εχεις θα σε μισησει!Εχουνε την λογικη γιατι εσυ εχεις κ'εγω δεν εχω.Θα σε φθονει και βγαζει μια κακια γιατι εσυ εχεις καποια πραγματα ενω αυτη παιρνει μισθο 2000-3000 Λε'ι' και ειναι ντυμενη οπως ντυνονταν εδω 20 χρονια πισω! :rockon:Ειναι ευκαιρια με την απαντηση να κανω και την αναλυση που ηθελα για της Μολδαβες.Οι γυναικες ειναι πολυ χαζές δεν τους κωβει καθολου για σχεση δεν κανουνε γιατι πολυ συντομα θα της βαρεθεις.Η γνωμη μου ειναι οτι φταινε οι Μολδαβοι αντρες για το οτι οι γυναικες ειναι κακες στο χαρακτηρα που ειναι ερωτομαλακες σαν τους Ιταλους :2funny:.Ο Μολδαβος θα βρει μια θα δουλευει για να της παιρνει οτι θελει.Ηξερα εδω ενα Μολδαβο που δουλευε στην αρχη οικοδομη και μετα σουβλατζιδικο και ολα τα λεφτα τα εστελνε στη γυναικα του  :2funny:.Το κερατωμα γινεται μυστηκα ακριβως οπως γινοταν στην Ελλαδα τη δεκαετια του '70.Τωρα σχετικα με τον καινουργιο που γραφει ειναι σιγουρα καποιος μονιμος πιθανοτατα αυτος που εγραψε για νεροτσουλιθρες και  :jerking: και τον πηραμε στην πλακα ξερει παρα πολλα σχετικα με τη Μολδαβια και παρα πολλα μερη που καποιος που πηγε για λιγες μερες δεν μπορει να τα βρει.Τωρα για το οτι  :knockinb: 4ης γκομενες σε 3ης μερες ειναι εξωπραγματικο! :rockon:εκτος αν ειναι τιποτα 40+ τοτε ναι δεν ειναι δυσκολο.Αν στ'αληθεια τα εκανε αυτα που μας γραφει και ειναι οπως λεει γιατι κρυβοταν?Οταν του ειπα να ερθει να τον δουμε εγραψε οτι οταν εγω ηρθα αυτος ειχε φυγει μετα οταν εγω πηγα Οδησσο αυτος ξαναρθε :2funny: Γιατι δεν πηγε στο El Greco να φαει που εχει καλο φα'ι' να γνωρισει και το Μολντο?ή στο Οπα να κατσει για ενα καφε μιση ωρα?Μονο μας κανει το μαγκα πισω απο το πληκτρολογιο.Μοιαζει πολυ με το Στεφανο απο το Μπεντερι  :2funny: αν θυμασαι που εγραφε οτι μενει εκει μονιμα και μας εδινε πληροφοριες :2funny:και εβαλε κατι φωτο απο ιντερνετ.Το λεω αυτο γιατι και οι φωτο του φιλου μας μοιαζουνε οτι ειναι απο ιντερνετ.Ειναι πολυ πιθανον να ειναι ο Μπαρμπα Φωτης  :2funny:Παντος εκει οι γυναικες εκει δεν ειναι τοσο ευκολες οπως ειναι στην Ρωσσια,Ουκρανια πιο πανω σας αναλυσα σχετικα.

Επισκέπτης
Καταρχην εδω δεν πηγα εκει μονο για να  :knockinb: οπως θα πηγαινε καποιος απο την Ελλαδα αλλα πιο πολυ για μια αλλαγη και για καλητερο καιρο.Εδω ολα τα εχουμε εκτος απο τον καιρο.Πηγα εκει αντι για να παω Ελλαδα.Δεν εμεινα δυσαρεστημενος απο τον καιρο,ητανε βεβαια πληκτικα.Τωρα με της Ουκρανες πουλας μουρη με το οτι εισαι απο καπου αλλου,ενω στη Ρωσσια πουλας μουρη αν εχεις καποια πραγματα (αμαξια,διαμερισματα κλπ.).Αν εχεις αυτα εισαι θεος.Ντονετσκ δεν πολυ ψηνομαι να παω προτιμαω 1.000.000 φορες το Νοβγκοροντ.Με της Ουκρανες μπορω να πω οτι αηδιασα παραειναι φτηνιαρες οι δε Μολδαβες ειναι για  :shit: τουλαχιστον οι Ουκρανες ειναι ωραιες γυναικες ενω οι Μολδαβες ειναι λιγο καλητερες απο της Ελλεηνιδες ασε που Μολδαβια δεν εχει καμακι οταν βγεις εξω γιατι απλουστατα πανε παρεες αντρες και γυναικες μαζι οπως Σερβια,Ρουμανια.Για το επιπεδο του μιλαω σε σχεση με της Ρωσσιδες που ουτε αυτες της θεωρουσα τιποτα χα'ι' κλαςς.Αλλα να τρωνε τα παξημαδια απο το πιατο του διπλα ενω μιλανε μαζι σου δεν το κανουνε :2funny:Ουτε μια Ρωσσιδα θα καυχιεται οτι εχει Αραβα ή Τουρκο γκομενο :2funny:ακομα και να εχει θα τον ντρεπεται.Αν εχεις προσεξει οι Ρωσσοι μιλανε πολυ υποτημιτικα για τους Ουκρανους τους δε Μολδαβους τους εχουνε οπως εμεις ειχαμε τους Αλβανους τη δεκαετια του '90.
Κοιτα φλερταρουνε και της γνωριζεις σχετικα ευκολα (οχι τοσο ευκολα οσο στην Αγια Πετρουπολη αλλα οχι δυσκολα) αλλα ο χαρακτηρας τους ειναι  :shit:.Η διαφορα τους ειναι οτι μια Ρωσσιδα αν δει οτι εχεις καποιες προοπτικες θα προσπαθισει να κανει την καλη ακομα και αν ειναι κακιστρο για να κανει σχεση μαζι σου και αν ειναι πανω απο 22-23 θα προσπαθισει απο μονη της να πηδηχτει μαζι σου για να γινεις ο επισημος γκομενος της.Η Μολδαβη αν δει οτι εχεις θα σε μισησει!Εχουνε την λογικη γιατι εσυ εχεις κ'εγω δεν εχω.Θα σε φθονει και βγαζει μια κακια γιατι εσυ εχεις καποια πραγματα ενω αυτη παιρνει μισθο 2000-3000 Λε'ι' και ειναι ντυμενη οπως ντυνονταν εδω 20 χρονια πισω! :rockon:Ειναι ευκαιρια με την απαντηση να κανω και την αναλυση που ηθελα για της Μολδαβες.Οι γυναικες ειναι πολυ χαζές δεν τους κωβει καθολου για σχεση δεν κανουνε γιατι πολυ συντομα θα της βαρεθεις.Η γνωμη μου ειναι οτι φταινε οι Μολδαβοι αντρες για το οτι οι γυναικες ειναι κακες στο χαρακτηρα που ειναι ερωτομαλακες σαν τους Ιταλους :2funny:.Ο Μολδαβος θα βρει μια θα δουλευει για να της παιρνει οτι θελει.Ηξερα εδω ενα Μολδαβο που δουλευε στην αρχη οικοδομη και μετα σουβλατζιδικο και ολα τα λεφτα τα εστελνε στη γυναικα του  :2funny:.Το κερατωμα γινεται μυστηκα ακριβως οπως γινοταν στην Ελλαδα τη δεκαετια του '70.Τωρα σχετικα με τον καινουργιο που γραφει ειναι σιγουρα καποιος μονιμος πιθανοτατα αυτος που εγραψε για νεροτσουλιθρες και  :jerking: και τον πηραμε στην πλακα ξερει παρα πολλα σχετικα με τη Μολδαβια και παρα πολλα μερη που καποιος που πηγε για λιγες μερες δεν μπορει να τα βρει.Τωρα για το οτι  :knockinb: 4ης γκομενες σε 3ης μερες ειναι εξωπραγματικο! :rockon:εκτος αν ειναι τιποτα 40+ τοτε ναι δεν ειναι δυσκολο.Αν στ'αληθεια τα εκανε αυτα που μας γραφει και ειναι οπως λεει γιατι κρυβοταν?Οταν του ειπα να ερθει να τον δουμε εγραψε οτι οταν εγω ηρθα αυτος ειχε φυγει μετα οταν εγω πηγα Οδησσο αυτος ξαναρθε :2funny: Γιατι δεν πηγε στο El Greco να φαει που εχει καλο φα'ι' να γνωρισει και το Μολντο?ή στο Οπα να κατσει για ενα καφε μιση ωρα?Μονο μας κανει το μαγκα πισω απο το πληκτρολογιο.Μοιαζει πολυ με το Στεφανο απο το Μπεντερι  :2funny: αν θυμασαι που εγραφε οτι μενει εκει μονιμα και μας εδινε πληροφοριες :2funny:και εβαλε κατι φωτο απο ιντερνετ.Το λεω αυτο γιατι και οι φωτο του φιλου μας μοιαζουνε οτι ειναι απο ιντερνετ.Ειναι πολυ πιθανον να ειναι ο Μπαρμπα Φωτης  :2funny:Παντος εκει οι γυναικες εκει δεν ειναι τοσο ευκολες οπως ειναι στην Ρωσσια,Ουκρανια πιο πανω σας αναλυσα σχετικα.
Σε γενικες γραμμες δεν εισαι λαθος...αλλα εισαι ισοπεδωτικος...τις τσουβαλιαζεις ολες σε ενα τσουβαλι....Για εναν πορνοτουριστα που δεν εχει πολυ χρονο η καλυτερη λυση ειναι οποιαδηποτε πολη της ουκρανιας για πολους και διαφορους λογους με τον βασικοτερο της βιζας (οχι οτι ειναι δυσκολο να βγαλεις ρωσσικη βιζα αλλα πλεον ειναι περιορισμενων ημερων και ακριβη), αλλος ενας λογος ειναι το κοστος διαμονης ειδικα σε μεγαλουπολης της ρωσσιας. Για καποιον ο οποιος δεν γουσταρει να γαμαει σε στουντιο και στα μπουρδελα η ουκρανια ειναι μια ολοκληρη χωρα που ολες σχεδον ειναι πιθανα κολγκιρλς...και το γαμησι με μια φοιτητρια κοστιζει πιο φτηνα απο οτι σε σαλον της ουκρανιας...εντελως παραδοξο...αλλα μας συμφερει....
παντως για να πετυχεις αυτες τις τιμες πρεπει να ξερεις 10 κουβεντες ρωσσικες αλλιως...πληρωσες τον κουκο αηδονι...και ο ιδανικος χρονος για να πας ειναι οποιαδηποτε εποχη απο οκτωβριο εως απριλιο(ειδικα οδησσο, συμερουπολη κτλ)....Στην οδησσο που πηγες δεν ειναι τοσο οτι ειναι φτηνιαρες απλα ειναι τρελλα στερημενες και ειδικα εκει οπου πλακωνουν οι πουτανες και οι καπατσες απο αλλες πολεις και του τρων τα <μεροκαματα>...βαλε κι οτι εχει πολλα πανεπιστημια οπου ενα 65% ειναι κοπελες που δεν μπορουν να πληρωσουν πολλες απο αυτε το ενοικιο τους...κανε την προσθεση και θα δεις γιατι σου καθονται για τοσα λιγα χρημματα ή για ευτελη δωρα...Αυτα απο εμενα και τελος τα της ουκρανιας...πλεον δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω

Επισκέπτης
Την προηγουμενη φορα ησουν πιο ενθουσιασμενος παντως με την Mολδαβια Δημητρακη . Να ξερεις οτι στις βορειες χωρες η γυναικες φλερταρουν περισσοτερο την ανοιξη και το καλοκαιρι και το φθινοπωρο ειναι παντα μελαγχολικο . Οσο για τις ουκρανες μακαρι να εχεις δικιο και να ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων
ρε συ.....ελεος.....τι ειναι ρε το εϊντζ να κολλησει;;; η μεγαλυτερη πιθανοτητα που δινουν επισημα σε μια σεξουαλικη επαφη μεταξυ αννδρων που ειναι και το πιο επικυνδυνο ειναι λιγοτερο απο 0.03%

Επισκέπτης
:helpplea:

Συνημμένα

• XFzRz-jaMg4.jpg
    XFzRz-jaMg4.jpg
    103 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    99,8 KB · Εμφανίσεις: 68

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙς Κ ΓΙΑΤΙ???:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: για πολοστη φορα κανεις τον ξερολα κ λες μονο μαλ...ιες,,,,,,,,,,,,,,,,,
1,εισαι χοντρος κ μεγαλος,πΟια,ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35, κ γιατι να σου μιλησει??? :think: :think: :think: :think: εκτος απο κολομπαρο Η ΕΣΚΟΡΤ Η ΒΙΖΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΠΑ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ  ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙς ΧΟΝΤΡΑ  ;) ;) ;) ;) ;) ;)αλλιως δεν σου δινουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ
2.γιατι να σου κατσει για λιγα λεφτα ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΑΑ ΜΟΥΝΑΡΑ,με λιγα ??? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κ να μην παει με καπιον ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,που θα της δωσει επισης λιγα??Η ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΓΚΟΜΕΝΑ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΗς???
μας εχει φλομωσει στις μαλ..ιες.... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
πες ΑΠΛΑ ,ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ Κ ΤΑ ΣΚΑΩ ΟΣΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ,,Κ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΚΑς ΠΟΛΛΑ,λλιως καμμια λογικη δεν υπαρχει ναρθει καποια μαζι σου για λιγες ωρες
μην μας κανεις τον καταφερτζη γιτι λες απλα κ μονο ΨΕΜΑΤΑ,,, :S :S :S :S :S
μην γραφεις ολο μαλ,,ιες πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ο σχινο το εχει πει οτι πληρωνει και γαμαει,οπως και ολοι οι αλλοι που κανουν ποστ εδω μεσα για ουκρανες,ρωσσιδες,μολδαβες,μπελαρουσιανες κ.λ.π.
καμια δεν παει για τα ωραια τους τα ματια.

Επισκέπτης
ο σχινο το εχει πει οτι πληρωνει και γαμαει,οπως και ολοι οι αλλοι που κανουν ποστ εδω μεσα για ουκρανες,ρωσσιδες,μολδαβες,μπελαρουσιανες κ.λ.π.
:thumbsup: :thumbsup: 35+

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    66,1 KB · Εμφανίσεις: 65

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Πολλες παμε για τα ωραια μας τα ματια,και ειναι αλλο να κερνας και αλλο να πληρωνεις

Επισκέπτης
:uglystupid:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 41

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
ασε ρε φιλαρα κι εσυ.....ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙς ΜΠΑΡΟΥΦΕς,ΕΙΣΑΙ Κ ΣΧΕΤΙΚΟς
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΟ ΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ?ΡΩΣΣΙΚΑ ΞΕΡΕΙς,,,,,, ;) ;) ;) ;) ;)
Οτι θες εγω λεω αυτα που κανω εγω αν δεν καταλαβενεις δικο σου προβλημα . Το κειμενο του Σινοχαρα λεει για ποια κολωνια της αρεσει και οτι θελει 2000 αλλλα δεν ξερω σε τι νομισμα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Αν ηταν μονιμος κατοικος εκει ο Σινοχαρας και με απλα κερασματα θα γαμουσε . Τωρα σου λεω και εγω εχω πληρωσει στην Ελλαδα καποιες βιζιτες για μια ωρα και τελος . Ομως στην πρωην CCCP δεν νοείται να πληρωνεις οταν ξερεις την γλωσσα και εχεις καποια σχετικη εμπειρια απο τα μερη αυτα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Και επειδη τον ξερω των Σινοχαρα ,ξερω οτι στελνει 200 μηνυματα καθε μερα  :2funny:  :2funny:  :2funny: και αυτο αυξανει πολυ την πιθανοτητα να βρει κατι

Επισκέπτης
ξερεις κατι ρε φιλε...με κουρασες να κι αν με πιστευει να κι αν δεν με πιστευεις
και κακως βαζω πριντ σκριν, και εχω χιλιαδες τετοια
τωρα εαν εσυ πας να γαμησεις με 60-120 την ωρα δικαιωμα σου

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    102,1 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 32

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
ρε συ μην εντιθεσαι,,,,αυτη σου μιλαει στον πληθυντικο  "vas" klp
καθαρα προ η φαση,,,φυσικο βαβαια,γαι κιεβο....100 καθε φορα,,οκ,,τι πας να μας πεις δηλαδη??? :think: :think: :think: :think:
Την Ημερα θελει 100 οχι την ωρα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
ΚΟΨΕ ΤΙς ΜΑΛ..ΙΕς ΦΙΛΑΡΑ,,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς Κ ΜΟΝΟς ΣΟΥ,,ΜΕ VAS ΚΛΠ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ Η ΦΑΣΗ,,ΚΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ  ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ... ;) ;) ;)
Εγω μεταφραση εκανα και δεν μπαινω σε βαθιες σκεψεις

Επισκέπτης
εχεις καταντησει κουραστικος
πειραζει που εσβησα τις ημερομηνιες;;;

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    87,3 KB · Εμφανίσεις: 41

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
GIA NA TELEIVNOYME
ΜΕ ΣΕΜΙ ΠΡΟ ΦΑΣΗ με αυτονομες μεσω μαμπα κλπ,να ξερεις κ καπια ρωσσικα οπως ο σχινο οι τιμες παιζουν απο 50-100 την φορα,,νοτς κ τετοια αιζουν ,αλλα οχι με τυπυς σαν τον σχινο,,σορρυ
κιεβο αν εισαι υπομονετικος επισης θα παιχτεις στα 70-150 την φορα-ωρα περιπου
τωρα αμα βλεπεις αληλογραφια με βας σας κλπ,,,βρασε ρυζι ειναι σχεδον φουλ προ η φαση,,,, :S :S :S :S :S
τ αλλα ειναι τριχες
@@@σχινο γιατι εκανες φωτοσοπ τα σκρινσοτ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εσενα κλωνε μου πρεπει να σε παω καμια φορα Ουκρανια εκει που ξερω εγω και μετα πες μου οτι θες

Επισκέπτης
ρε συ μην εντιθεσαι,,,,αυτη σου μιλαει στον πληθυντικο  "vas" klp
καθαρα προ η φαση,,,φυσικο βαβαια,γαι κιεβο....100 καθε φορα,,οκ,,τι πας να μας πεις δηλαδη??? :think: :think: :think: :think:
ποσο κουραστικος εισαι ρε ΑΝΘΡΩΠΕ θες να πιστευεις οτι γαμαω με 1000 ευρω την φορα;;; πιστευε το
δεν θα απολογηθω σε καποιον που μπηκε μονο και μονο για να με κραξει....και στην τελικη εχω βαλει ενα ολοκληρο νημε με γκομενε που εχω γαμησει εκει
στο δευτερο πριντ σκριν που λεω για 5 μερες σου δινω 3500 κι αυτη ζηταει 4000γριβνες δεν σχολιαζεις ετσι;;;

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
χωρις να θελω να αμφισβητησω τον σχινο ,απλα μεταγερω την δικια μου εμπειρεια οπως εχω ξαναγραψει απο τις 5 φορες περιπου που εχω παει στην Οδησσο και με λιγα Ρωσικα και με ηλικια στα 50 ,εχω πληρωσει απο μαμπα 60-80 την ωρα .Αυτο δεν σημαινει φυσικα οτι καποιος μπορει να γαμαει με τα ιδια λεφτα και για εναν μηνα .Προσωπικα ανφερομαι σε ανω γκομενακια 20-25 με βαθμολιγια +7

Επισκέπτης
εγω σε προκαλω οποτε θες να παμε σε ενα κομπιουτερ μαζι να τα δεις μονος σου
αρκετα ρομπα εγινα με προσωπικα στοιχεια που βγηκαν στην φορα...προσεχω και σβηνω πολλα πλεον απο τα πριντ σκρην... πες μου ωρα και που γουσταρεις συναντηση

Συνημμένα

• Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 40

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom