Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να πω κ κατι καλο για σενα,παρα τις παπαριες που κανεις εδω μεσα
καλα ξηγιεσαι που την πεφτεις κ λες ποσα θες να σε γαμησω χωρις φρου κ αρωματα
εδω εισαι σωστος κι οχι μαλ,,ας αγαπουλης
καθοσον οι γυναικες που θα μπουν στην διαδικασια να σου απαντησουν ειναι εν δυναμει προφ,
κι ας το παιζουν παρθενες σε αλλους μαλακοαγαπουληδες
εδω εισαι χαι φαιβ κ σε παραδεχομαι,, ;) ;) ;) ;)
τα αλλα τωρα που λες  ειναι ΦΙΔΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω σε προκαλω οποτε θες να παμε μαζι σε ενα ιντερνετ καφε να τα διαβασεις μονος σου
δηλαδη τα δυο μουνακια απο το σκαϊπ που θελουν 150 γριβνες για 3-4 ωρες κι αυτο το πειραξα ε;;;
γινε αντρας και παραδεξου οτι δεν με υπολογισες σωστα

εγω σε προκαλω...οποτε γουσταρεις σε οποιοδηποτε ιντερνετ καφε

Επισκέπτης
αλλα ειπαμε,,μυνχαουζεν οταν μιλαμε για χρημα,,, ;) ;) ;) ;)
εχεις αντερα να παμε να διαβασεις τους διαλογους μου σε ενα ιντερνετ καφε;;;
και να σου πω εγω ποιος ειναι μινχαουζεν
οχι δηλαδη οτι με νοιαζει...στα παπαρια μου, αλλα να σου αποδειξω οτι εγω παπαριες δεν λεω...θες να το ακοουσεις;;; ακουσε το,, δεν θες πληρωνε εσυ αυτα που πληρωνεις

Επισκέπτης
και εδω υπαρχει ανθρωπος που του εχω πασαρει γκομενα να παρει για μια εβδομαδα, να την κουβαλησει απο Οδησσο Κισιναου με 50 ευρω την μερα, ασχετα αν ο συναγωνιστης δεν πηγε Κισιναου
Δεν θα πω ποιος ειναι αν θελει το επιβεβαιωνει μονος του

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
100 200 ευρα   :2funny: καλα λεει ο βλαμενος οτι εδω μεσα  :idiot:

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 22.jpg
    22.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
100 200 ευρα   :2funny: καλα λεει ο βλαμενος οτι εδω μεσα  :idiot:
εσυ ρε φιλε εισαι σουπερ σπονσορας,,,,εμεις ειμαστε φτωχομπινεδες...εσυ κανε δωρα μαζερατι και πορσε εμεις με 50 ευρω
εγω παντως αυτο το πηρα χωρις πορσε και μαζερατι

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    246,1 KB · Εμφανίσεις: 81
  • Untitled1.jpg
    Untitled1.jpg
    275,5 KB · Εμφανίσεις: 88

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
100 και 200 ευρα για πουτανες ! άσχετοι εντελώς , αγαμία και μαλλάκια μαζί αυτό το αποτέλεσμα φέρνουν  :2funny:  

Συνημμένα

• 33.jpg
    33.jpg
    80,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 77.jpg
    77.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
κι η μανα της μικρης μαριας βιζιτα εκανε κ πιπες στους γυφτους 5ε την πιπα κ 10 το γαμησι/// :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θες να στην "πασαρω"??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε ρε σχινο...τελος
εν εχει νοημα,,μην κανεις τον πονηρο κ δεν εχεις να χασεις
αλλιως γελοιοποιησαι,,,,,ΠΡΟΣΤΟ ΕΤΟ,,, :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
αυτο βρηκες να απαντησεις κοτουλα;;;σε προκαλεσα να διαβασεις ολους τους διαλογους μου και τα ποσα που δινω...και βρες μου 1 το οποιο να μην ειναι γαμευσιμο
εκτος αν δεν θες να ανοιξουμε τα ματια σε αλλους οποτε παω πασο
αλλα μην ανυσηχεις εχει παρα πολλες εκει αμετρητες

Επισκέπτης
ειπα με 200ευρω που ειναι κ το πιο  πιθανο ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕς ΕΣΤ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΡΙΝΣΟΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕς,ΜΟΝΟς ΣΟΥ
μην γραφεις 1000ε την φορα λοιπον
,ΑΠΛΑ Κ ΜΟΝΟ,για να δικαιολογηθεις  ;) ;) ;) ;)
1000 στις 5-6-7 φορες,,,
ναι λογικα ακουγεται
τοσο πιστευω δινεις
κι ειναι λογικο,για το συντομο της παραμονης σου κ την εμφανιση-ηληκια σου.. ;) ;) ;) ;)
ρε συ χαζε για 4 μερες μιλαω, το κοριτσι το χω ξαναπαρει περυσι.... και τσαντηστικε επειδη ειχα αλλες 3 μαζι μου

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κύριοι το κόστος για μια δεσποινίδα της προκοπής ξεκινάει από 300 ευρω και φτάνει τα 30000 για τα μπιμπελά εν ενέργεια μοντέλα στην ΕΣΣΔ  οι πουτανες από το μαμπα κτλ είναι για τους ναυτικούς τους καθυστερημένους τους νεκροθαυτες και τους νεκρόφιλους χαλια μαυρα . δεν ασχολισται καλύτερα με το ταυλι ! στην ΕΣΣΔ τα μπουρδελοπραγματα δεν μπορουν να πληροθουν πλεον απο ελληνικο πορτοφολι  

Συνημμένα

• 55.jpg
    55.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 88.jpg
    88.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Κύριοι το κόστος για μια δεσποινίδα της προκοπής ξεκινάει από 300 ευρω και φτάνει τα 30000 για τα μπιμπελά εν ενέργεια μοντέλα στην ΕΣΣΔ  οι πουτανες από το μαμπα κτλ είναι για τους ναυτικούς τους καθυστερημένους τους νεκροθαυτες και τους νεκρόφιλους χαλια μαυρα . δεν ασχολισται καλύτερα με το ταυλι ! στην ΕΣΣΔ τα μπουρδελοπραγματα δεν μπορουν να πληροθουν πλεον απο ελληνικο πορτοφολι  
ρε σεξουλα ειπαμε εισαι υπερχορηγος μεγας....θες να βγαλουμε τα αυτοκινητα που ειχαμε να τα....μετρησουμε;;;;

Επισκέπτης
ΤΕΛΙΚΑ,σορρυ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΨΕΥΤΗς ΚΑΙ  ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟς............ :S :S :S :S :S :S
γραψε οτι ΑΝΑΚΟΝΤΑ  θες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εμεις απλα θα σχλιαζουμε τις ανοησιες σου,,,, :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
οκ ρε μπροδερ δεν δεχεσε την προσκληση/προκληση μου...Λεω ΑΝΑΚΟΝΤΑ, λες και δεν σε καταλαβαμε ποιος εισαι
δειξε μας εσυ που γαμας πανω ραφι τι εχεις γαμησει;;;
προστο ετο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
300 ευρώ είναι υπερβολή. Μονο στην Μόσχα μπορεί  να παίζουν τέτοιες τιμές.Ουκρανία σπονσοραρεις  άνετα με 100  ευρώ τη μέρα και Πολωνία δεν  είναι πολύ περισσότερα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και εδω υπαρχει ανθρωπος που του εχω πασαρει γκομενα να παρει για μια εβδομαδα, να την κουβαλησει απο Οδησσο Κισιναου με 50 ευρω την μερα, ασχετα αν ο συναγωνιστης δεν πηγε Κισιναου
Δεν θα πω ποιος ειναι αν θελει το επιβεβαιωνει μονος του

Λοιπον γιατι τρωγεστε με τα ρουχα σας;;;; επιβεβαιωνω Σχινο για 50 ευρω την ημερα
50 Χ 7 χ 24  = 350 ευρω,
το μωρό 21 ετων 1,90 υψος  τα υπολοιπα να ειχαμε να λεγαμε.......

Συνημμένα

• alexa1.jpg
    alexa1.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 59
  • sxino14.jpg
    sxino14.jpg
    125,2 KB · Εμφανίσεις: 73

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• DSCF2117.JPG
    DSCF2117.JPG
    111,9 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSCF2109.JPG
    DSCF2109.JPG
    113,6 KB · Εμφανίσεις: 67

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ρε σεξουλα ειπαμε εισαι υπερχορηγος μεγας....θες να βγαλουμε τα αυτοκινητα που ειχαμε να τα....μετρησουμε;;;;
Εγω ποτέ δεν πλέρωσα για να γαμησω 25 χρονια ειμαι εδώ ο παλιος είναι αλιος .. στην πορσε πολύ άβολο το γαμηση μονο για φιγούρα την φτιαξαν οι γερμανοι τα καλύτερα πηδήματα τα εχω κανει μεσα στο λεξους της φωτογραφίας ανετα παρτουζα τραβάς .στην βίλα μου στην μολδαβια τα χω ξεκολιαση όλα τα καλα κατευθείαν μου έρχονται από ιταλια οπος η ουκρανεζα με την μαζερατι ..γκόμενα ιταλου εργοστασιάρχη που του στελνα γουνες παλιά και με τσιμπουκοσε αγρια για να τον εκδικηθει που γαμησε την κολητη της… τι να γαμησεται ρε μπατιρια?  τα καλα πιπίνια μια βολτα κάνουν ιταλια και γυρνάνε με δεκαχίλιαρο και πανο συν τα λουσα κτλ μαμπα και μαλακιες οι μισές εκει μέσα πρεζουδες και συχαμα .και πολλες φορες πας να γαμησεις και μπουκαρουν οι μπασκινες από πισο και σου περνουν και τα σώβρακα. Οσο για τους ελληνες εδώ πανο, άκλαυτα λευτα που δεν εχουν αλλα δανείζονται μπας και γαμισουν καμια ψόφια.Σχινοχαρα ουκρανια είναι τα ιδια και ακριβότερα μακραν, και μιας και σου αρεσουν τα μερη μας ανέβα στον προϋπολογισμό αρκετά να το ευχαριστηθεις , με το που σε μιρησουν για καλά λευτα η μια θα σου φέρνει την άλλη ασταμάτητα μέχρι και την μις ουκρανια αμα εχεις γαμας. Χαλας λευτα για μαλακιες ! ΑΝΕΒΑ ΕΠΙΠΕΔΟ και το παρουσιαστικό σου μια χαρα είναι μιαζεις για θυμα μουνιοδουλος ότι πρέπει! Τον άλλο τον βλακα μην τον ακους από ότι μου παν γύφτος μαυριδερος μπατίρης είναι που σε ζηλεύει!

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στην φωτογραφεία με την κιτρινη λαμποργκινι εξω απο την DISCO DRIVE ειμαστε με φιλαράκο  κισηνιοτη που με τον θειο του κάνουμε εξαγογες, και λέει στο πιπίνι που μας ήρθε από την ιταλια ότι θα το σπασο το γαμιμενο το λαμποργκινη  μου για πάρτι σου λιώμα βεβαία καναμε αμάν για να τον κατεβάσουμε κατο . 100 200 ευρα ! αρε μαλακια στην ελλαδα ! ο καθε φουκαρας εδω μεσα λεει και τον πονο του :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom