Για τον ιδιο λογο και με 'μενα δεν συναντιθηκες
Τυχαιο ?
Και 4 φορες που πηγε εκει δεν γνωρηστικες με κανεναν απο τους εκει Ελληνες
ή μηπως τους Σνομπαρεις?Αν ειναι ετσι γιατι γραφεις τοτε?
Ξερεις τι μ'αρεσει στο amurspb?Οτι αν μπει μεσα καποιος και γραψει
(μιλαω για κραβγαλεα πραγματα οπως Π.Χ. οτι του βρωμαγε το Шереметьево ψαριλα που 3 χρονια τωρα βγαινει το καλητερο αεροδρομιο της Ευρωπης,αν θυμασαι ειχα βαλει τα σχετικα λινκ στο Thread της Λευκορωσσιας) Μπαναρετε αμεσως.Ο Αντμινιστρατορ θα του πει Μπαναρεσε λογο βλακειας!
Εγω τους εχω γνωρισει απο αυτο το σα'ι'τ τους περισσοτερους ειναι και γαμώ τα παιδια και εχουνε πολυ χαβαλε
συνεχεια με καλουνε αν εχουνε καμια γιορτη αλλα το κακο ειναι οτι πινουνε παρα πολυ μιλαμε μεχρι να πεσουνε κατω!Ενω εγω δεν πινω καθολου.Οι Μολδαβοι πινουνε λιγακι και μετα πριν πανε σπιτι πινουνε 2-3 καφεδες για να ξεμεθυσουνε τους Ρωσσους πολλες φορες τους πανε σπιτι γιατι ειναι δυσκολο να πανε μονοι τους
.Οσο για αυτον που γραφει πρεπει να ειναι καποιος που μενει εκει γιατι ξερει πολλες πληροφοριες δεν ειναι καποιος που πηγε 3-4 φορες απο λιγες μερες χωρις να ξερει τη γλωσσα.Και αν προσεξες δεν απαντησε σε τι γλωσσα τους μιλαγε?
Οσο για της πωλητριες που γραφει ΟΧΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ!Οταν πηγες θα ειδες το χαρακτηρα των γυναικων δεν ειναι σλαβες και δεν ανεχονται με τιποτα το κερατωμα!Αυτο δηλαδη τωρα με μια τη διωχνω και μετα με αλλη Μολδαβια δεν γινεται.Οσο γ'αυτους που λενε οτι
ακομα και ο Πιτσι μια γκομενα
και πηγε να του γινει κολιτσιδα οπως εμενα και μετα
απο το Ντεζαβού (μετριες με τα Ρωσσικα δεδομενα).Εγω παντος εχω το θαρρος να πω οτι γαμησα μονο μια καινουργια και μια απο την ΠΜΡ που ηρθε για 2 μερες (την ανοιξη δεν την ειχα
) μπορουσα και αλλη μια απο την Ουντέν (ελπιζω να εγραψα σωστα την πολη,την μπερδευω συνεχεια) αλλα μου φανηκε χοντρη και δεν το ρισκαρα να τη φερω Κισινιωφ.Αν τους πεις δε ανωμαλιες τα παιζουνε!Οι Ρωσσιδες δεν ειναι τοσο κομπλεξικες.Το πιο απαισιο στο χαρακτηρα τους ειναι οτι βγαζουνε κακια.Σου λενε γιατι εσυ να εχεις και εγω οχι!Και σε φθονουνε!