Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Δεν προλαβαίνουν οι μοντερατορες να σβηνουν κλωνους εδω μεσα , Γραφει ο καθενας μια μαλακια και κανει και δυο-τρεις κλωνους να υποστηριζουν τα λέγομενα του .  Και μετα σας φταιει ο Δημητρακης . Και εγω δεν την πολυπιστευω την ιστορια του dude901123 και ας εχω να παω απο το 2001 στην Μολδαβια .

Επισκέπτης
Επιβεβαιώνω. Εχει υπέροχο φαγητό και ωραίο στυλ.
κι εμενα το ουζμπεκικο φαγητο μου αρεσει, θυμιζει αρκετα ελληνικο....
μια σουπα που εχουν για αρχη, κοκκινη με κατι σαν ζυμαρικο,ψιλοπικαντικη, πως την λενε θυματε κανεις;;;

Επισκέπτης
Δεν προλαβαίνουν οι μοντερατορες να σβηνουν κλωνους εδω μεσα , Γραφει ο καθενας μια μαλακια και κανει και δυο-τρεις κλωνους να υποστηριζουν τα λέγομενα του .  Και μετα σας φταιει ο Δημητρακης . Και εγω δεν την πολυπιστευω την ιστορια του dude901123 και ας εχω να παω απο το 2001 στην Μολδαβια .
εγω αντιθετως δεν την αμφισβητω, ενα μελος που εγραφε παλια εδω, το οποιο τον ξερει και ο τασσος και ο μολντο και ο αλλαν, κι εγω εχω μιλησει αρκετες φορες στο σκαϊπ και το τηλεφωνο μαζι του επιβεβαιωμενα ξεπατωθηκε εκει στην πουτσα, και το καλοκαιρι εφερε ελλαδα ενα εργαλειο Α εθνικης για διακοπες, το εχει κανει αυτο.... βεβαια ειναι νεαροτερος απο εμας αρκετα εμφανησιμος και δεν ηξερε γρι ρωσσο-μολδαβικα....αρα ολα μπορει να γινουν

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
kalispera sas kirioi agamitoi sinadelfoi...o tsaros otan irthe sto magazi mu kai ton gnorisa apo konta katalava oti afto pou tou aresei einai anomalies kai katouroxesimata apo poutanitses...afto den einai to diko mu stil omos sevastika tis anomales vlepsis tu opos kai aftos tou oti pleon eimai monima me mia gineka...apo oti katalava exei ta fraga gia na zei kala kai na kanei ta taksidakia tu ana ti evropi...emena prosopika de me pirakse isa isa pu ksodepse kai xrimata se mena kai afto to sevomai ...opos vevea kai aloi sinadelfoi...efsomos pipis tasos3 gianis tonusu klp...i gnomi mu gia ton tsaro einai se genikes grammes kali...

D

dude901123

Επισκέπτης
Επιβεβαιώνω. Εχει υπέροχο φαγητό και ωραίο στυλ.
Μίλησα χθες στο τηλ με ένα κοινό μας γνωστό και μου είπε μερικά πράγματα για εσένα. Αν και πολύ νωρίς ακόμη συζητήσαμε την πιθανότητα να ανέβουμε πάσχα με αυτοκίνητο. Ποιος ξέρει.. ίσως αν ενδιαφερεσαι και κάτσει να το κάνουμε παρέα.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ηρθες δευτερος  :2funny:ξερεις πόσοι τους εχουνε πουλισει ελπιδες πολυ πριν απο 'σενα? :2funny:Και τι τους ειπες?Οτι θα της παρεις στην Ελλαδα?στον ηλιο και τη θαλασσα? :2funny:Και σε πιστεψαν ε,Μπραβο τι να πω?Οι μονες που μπορεις να  :knockinb: ετσι ειναι κατι 40+ που δεν εχουνε στον ηλιο μοιρα.Ενα αλλο ενδιαφερον ειναι σε τι γλωσσα μιλησατε για να τους πεις ολα αυτα και να τους δωσεις ελπιδες? :2funny:Δε νομιζω οτι αυτες οι ηλικιες μιλανε τιποτ'αλλο εκτος απο Ρουμανικα και Ρωσσικα :think:Και αμεσως οταν τους εδωσες της ελπιδες τρεξανε μαζι σου στο διαμερισμα να  :knockinb:!Εμεις εχεις δικιο δε μετραμε δε  :knockinb: πηγες ομως εσυ και γαμησες και για μας  :2funny:Θα με αφειστετε να παω ραντεβου ή παλι θα ειμαι σκασμενος στα γέλια και θα νομισει η γκομενα οτι καπνισα τιποτα :2funny:Μου θυμισες τον αλλο το βλακα που εγραψε στο Thread της Λευκορωσσιας που εγραφε οτι του βρωμαγε ψαριλα το αεροδρομιο :2funny:η διαφορα σας ειναι οτι αυτος δεν πηγε ποτέ εκει ενω εσυ το πιθανοτερο ειναι να μενεις Μολδαβια.Πρεπει να ερθει παλι ο Τάσος οπως και με τον ψευτοστεφανο και να βαλει της (βρει στο ιντερνετ της φωτογραφιες που μας εβαλες.Οσο για την Andy's pizza απλουστατα δεν τρωγεται οπως και ολα τα φαγητα τους!Μου αρεσει που μπαινεις ιντερνετ μεσημερι μετα το φα'ι' πριν το μεσημεριανο υπνο και βραδακι κατα της 10 πριν πεσεις για υπνο στις 11.Τωρα σχετικα με μενα εχουνε γραψει ατομα που εχουν ερθει Αγια Πετρουπολη ενω εσενα δεν σε εχει δει κανενας! :2funny:
Τον Τάσο τον είχα ρωτήσει για καφέ αλλά δεν έκατσε. Μου απάντησε 4,5 μέρες μετά. Δεν είναι όλες οι Μολδαβές αμόρφωτες semi-πουτάνες. Αλλά είπαμε εξαρτάται σε ποια κατηγορία παίζεις. Αν δεν μπορείς να φας στο La Placienta και τρως στα Mcdonalds τι να σου πω? Καλό ψάξιμο με τις φωτογραφίες. Και όταν διαπιστώσεις πως είναι γνήσιες μην ξεχάσεις να το αναφέρεις εδώ.. Ξέρεις η βλακεία είναι αήττητη. Ειδικά όταν την περιφέρεις και σε δημόσια κανάλια τότε είναι αθεράπευτη ασθένεια. Εσύ δεν χρειάζεται να καπνίσεις τίποτα, το έχεις ενσωματωμένο. Κρίμα γιατί όταν ξεκίνησα να γράφω το καλοκαίρι είχα στο μυαλό μου πως πραγματικά εδώ ανταλλάσουμε πληροφορίες. Από ότι κατάλαβα όμως εδώ είναι χώρος ανάδειξης για ανθρώπους οριακής νοημοσύνης. Σε ρωτάω εδώ και αρκετά μηνύματα και δεν μου απαντάς.. στο τάβλι με τον κυρ Φώτη πόσο ήρθατε? Τόση ώρα που καθόσουν στο OPA και έκανες κοινωνικές επαφές δεν μπορεί θα εξασκήθηκες.. θα πρέπει να είσαι ο υπερπρωταθλητής Chisinaou και περιχώρων. Αλλά συγνώμη γιατί είπαμε πως πήγες Chisinaou? Για κοινωνική κριτική και οδοντιατρική περίθαλψη? Γιατί τίποτα άλλο δεν άκουσα..

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΛΛΑΝ ΑΛΑΞΕ χαπια αυτα σε βαρανε :grin: :grin: :grin: φσσσσσσσσσσσσσσσττττττττττττττττ γαμισες τα βουλγαρικα θρεντ με τους κλονους και της :jerking: :jerking: :jerking: και εδω μπαχαλο τα κανες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κοψε την πρωινη :humpleg: :grin: :grin: :grin:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
kalispera sas kirioi agamitoi sinadelfoi...o tsaros otan irthe sto magazi mu kai ton gnorisa apo konta katalava oti afto pou tou aresei einai anomalies kai katouroxesimata apo poutanitses...afto den einai to diko mu stil omos sevastika tis anomales vlepsis tu opos kai aftos tou oti pleon eimai monima me mia gineka...apo oti katalava exei ta fraga gia na zei kala kai na kanei ta taksidakia tu ana ti evropi...emena prosopika de me pirakse isa isa pu ksodepse kai xrimata se mena kai afto to sevomai ...opos vevea kai aloi sinadelfoi...efsomos pipis tasos3 gianis tonusu klp...i gnomi mu gia ton tsaro einai se genikes grammes kali...
ΠΟΥ ΣΕ ρε ασπροδοντι  ;) ;) ;) γαμας καλα εση !! πος και απο εδω ? εδω ολοι οι αγαμιτοι γραφουν :badair: αλλα εισαι μεγαλος προδοταρος !,,,, το καλοκαιρη τουρκια πιγες  :helpplea: :helpplea: :helpplea: και θελης να ρχομαστε και για φαη?? ελλαδαρα δεν σου αρεσει??? σε φαγε το μουνι και σενα !!! :s&m_2: αλλα αξιος εση τουλαχιστον γαμας

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
κι εμενα το ουζμπεκικο φαγητο μου αρεσει, θυμιζει αρκετα ελληνικο....
μια σουπα που εχουν για αρχη, κοκκινη με κατι σαν ζυμαρικο,ψιλοπικαντικη, πως την λενε θυματε κανεις;;;
εση μορφονιε  :helpplea: :helpplea: :helpplea:οτι μαλακιες σου λενε στο σκαυπ το πιστευης??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο ουσμπεκικο στο κισινεου πιγενουν οι πουτανες τα θυματα για φαη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 2 ατομα 150 ευρο  :zfuck: και καθε κιριακη περνανε και περνουν τα ποσοστα τους οι κοπελες απο το μαγαζι!! με το κεφαλι  !!! και το αριανι δορο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :humpleg: :humpleg:

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τον Τάσο τον είχα ρωτήσει για καφέ αλλά δεν έκατσε. Μου απάντησε 4,5 μέρες μετά.
Για τον ιδιο λογο και με 'μενα δεν συναντιθηκες :2funny:Τυχαιο ?:think:Και 4 φορες που πηγε εκει δεν γνωρηστικες με κανεναν απο τους εκει Ελληνες :think: ή μηπως τους Σνομπαρεις?Αν ειναι ετσι γιατι γραφεις τοτε?

Ξερεις τι μ'αρεσει στο amurspb?Οτι αν μπει μεσα καποιος και γραψει  :jerking: (μιλαω για κραβγαλεα πραγματα οπως Π.Χ. οτι του βρωμαγε το Шереметьево ψαριλα που 3 χρονια τωρα βγαινει το καλητερο αεροδρομιο της Ευρωπης,αν θυμασαι ειχα βαλει τα σχετικα λινκ στο Thread της Λευκορωσσιας) Μπαναρετε αμεσως.Ο Αντμινιστρατορ θα του πει Μπαναρεσε λογο βλακειας! :2funny:Εγω τους εχω γνωρισει απο αυτο το σα'ι'τ τους περισσοτερους ειναι και γαμώ τα παιδια και εχουνε πολυ χαβαλε :2funny: συνεχεια με καλουνε αν εχουνε καμια γιορτη αλλα το κακο ειναι οτι πινουνε παρα πολυ μιλαμε μεχρι να πεσουνε κατω!Ενω εγω δεν πινω καθολου.Οι Μολδαβοι πινουνε λιγακι και μετα πριν πανε σπιτι πινουνε 2-3 καφεδες για να ξεμεθυσουνε τους Ρωσσους πολλες φορες τους πανε σπιτι γιατι ειναι δυσκολο να πανε μονοι τους  :2funny:.Οσο για αυτον που γραφει πρεπει να ειναι καποιος που μενει εκει γιατι ξερει πολλες πληροφοριες δεν ειναι καποιος που πηγε 3-4 φορες απο λιγες μερες χωρις να ξερει τη γλωσσα.Και αν προσεξες δεν απαντησε σε τι γλωσσα τους μιλαγε? :think:Οσο για της πωλητριες που γραφει ΟΧΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ!Οταν πηγες θα ειδες το χαρακτηρα των γυναικων δεν ειναι σλαβες και δεν ανεχονται με τιποτα το κερατωμα!Αυτο δηλαδη τωρα με μια τη διωχνω και μετα με αλλη Μολδαβια δεν γινεται.Οσο γ'αυτους που λενε οτι  :knockinb: ακομα και ο Πιτσι μια  γκομενα :knockinb: και πηγε να του γινει κολιτσιδα οπως εμενα και μετα  :knockinb: απο το Ντεζαβού (μετριες με τα Ρωσσικα δεδομενα).Εγω παντος εχω το θαρρος να πω οτι γαμησα μονο μια καινουργια και μια απο την ΠΜΡ που ηρθε για 2 μερες (την ανοιξη δεν την ειχα  :knockinb:) μπορουσα και αλλη μια απο την Ουντέν (ελπιζω να εγραψα σωστα την πολη,την μπερδευω συνεχεια) αλλα μου φανηκε χοντρη και δεν το ρισκαρα να τη φερω Κισινιωφ.Αν τους πεις δε ανωμαλιες τα παιζουνε!Οι Ρωσσιδες δεν ειναι τοσο κομπλεξικες.Το πιο απαισιο στο χαρακτηρα τους ειναι οτι βγαζουνε κακια.Σου λενε γιατι εσυ να εχεις και εγω οχι!Και σε φθονουνε!

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Για τον ιδιο λογο και με 'μενα δεν συναντιθηκες :2funny:Τυχαιο ?:think:Και 4 φορες που πηγε εκει δεν γνωρηστικες με κανεναν απο τους εκει Ελληνες :think: ή μηπως τους Σνομπαρεις?Αν ειναι ετσι γιατι γραφεις τοτε?
Ξερεις τι μ'αρεσει στο amurspb?Οτι αν μπει μεσα καποιος και γραψει  :jerking: (μιλαω για κραβγαλεα πραγματα οπως Π.Χ. οτι του βρωμαγε το Шереметьево ψαριλα που 3 χρονια τωρα βγαινει το καλητερο αεροδρομιο της Ευρωπης,αν θυμασαι ειχα βαλει τα σχετικα λινκ στο Thread της Λευκορωσσιας) Μπαναρετε αμεσως.Ο Αντμινιστρατορ θα του πει Μπαναρεσε λογο βλακειας! :2funny:Εγω τους εχω γνωρισει απο αυτο το σα'ι'τ τους περισσοτερους ειναι και γαμώ τα παιδια και εχουνε πολυ χαβαλε :2funny: συνεχεια με καλουνε αν εχουνε καμια γιορτη αλλα το κακο ειναι οτι πινουνε παρα πολυ μιλαμε μεχρι να πεσουνε κατω!Ενω εγω δεν πινω καθολου.Οι Μολδαβοι πινουνε λιγακι και μετα πριν πανε σπιτι πινουνε 2-3 καφεδες για να ξεμεθυσουνε τους Ρωσσους πολλες φορες τους πανε σπιτι γιατι ειναι δυσκολο να πανε μονοι τους  :2funny:.Οσο για αυτον που γραφει πρεπει να ειναι καποιος που μενει εκει γιατι ξερει πολλες πληροφοριες δεν ειναι καποιος που πηγε 3-4 φορες απο λιγες μερες χωρις να ξερει τη γλωσσα.Και αν προσεξες δεν απαντησε σε τι γλωσσα τους μιλαγε? :think:Οσο για της πωλητριες που γραφει ΟΧΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ!Οταν πηγες θα ειδες το χαρακτηρα των γυναικων δεν ειναι σλαβες και δεν ανεχονται με τιποτα το κερατωμα!Αυτο δηλαδη τωρα με μια τη διωχνω και μετα με αλλη Μολδαβια δεν γινεται.Οσο γ'αυτους που λενε οτι  :knockinb: ακομα και ο Πιτσι μια  γκομενα :knockinb: και πηγε να του γινει κολιτσιδα οπως εμενα και μετα  :knockinb: απο το Ντεζαβού (μετριες με τα Ρωσσικα δεδομενα).Εγω παντος εχω το θαρρος να πω οτι γαμησα μονο μια καινουργια και μια απο την ΠΜΡ που ηρθε για 2 μερες (την ανοιξη δεν την ειχα  :knockinb:) μπορουσα και αλλη μια απο την Ουντέν (ελπιζω να εγραψα σωστα την πολη,την μπερδευω συνεχεια) αλλα μου φανηκε χοντρη και δεν το ρισκαρα να τη φερω Κισινιωφ.Αν τους πεις δε ανωμαλιες τα παιζουνε!Οι Ρωσσιδες δεν ειναι τοσο κομπλεξικες.Το πιο απαισιο στο χαρακτηρα τους ειναι οτι βγαζουνε κακια.Σου λενε γιατι εσυ να εχεις και εγω οχι!Και σε φθονουνε!
ροδα τσαντα και κοπανα αγΑΠΗ ΤΟΥ :o :o : ουρε κουτσαμ τσαρος τιραπολ τιποτα :helpplea: κισηινεου τιποτα  :helpplea: οντεσαα μπουρδελο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι και το προτο καμακι δικε μου  :knockinb: :knockinb: :knockinb: ΜΙΤΣΟ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥς ΤΑ ΜΙΑΛΑ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: και οι σιντροφοι σε αγαπανε ρε !!!!!!! τα βλεπεις τα μελια και τα αυγα?

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εφαγε τσαμπα κρεας και πατατες, λιγο τοχεις? θα του δωσω και γω ενα πιατο φαι να λαδωσει το αντερο του αμα ερθει να δεις πως θα με λατρεψει ο νηστικος
αρεεε τραβα εκει κατ ΖΗΛΕΥΕΙς ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΥ ΜΑς  :s&m_2: οσα δεν φταν η αλεπου τα κανει κρεμασταρια  :humpleg: αι ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΚΑΤ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για μενα σε συγκριση με την Αγια Πετρουπολη ηταν ολα τσαμπα!Κισινιωφ για να φας θελεις 100-170 λεει σε εστιατοριο δηλαδη το πολυ 10 Ευρω για να σκασεις απ'το φα'ι'!Με 200 λε'ι' σκας! :2funny:Και εδω δεν στερουμε τιποτα αλλα η διαφορα στο επιπεδο ζωης και στις τιμες ειναι τεραστια!Κισινιωφ με 700 Ευρω το μηνα ζεις πολυ καλα Αγια Πετρουπολη θελεις 2000.Θυμασαι που σου ειπα οτι τα γκαρσονια και στο ΟΠΑ και σε σενα νομιζουν οτι ειμαι κανενας παμπλουτος? :2funny:επειδη ετρωγα καθε μερα στο ΟΠΑ και σε σενα.Τωρα για της ανωμαλιες μου θα σου πω τι ειχανε πει οι πρω'ι'ν συναδελφοι μου:Το  :knockinb: για μενα ειναι σαν ενα δεντρο και η καθε ανωμαλια ειναι σαν ενα ξεχωριστο κλαδι  :2funny:.Η σαλατ Τσέζαρ οφειλω να ομολογισω οτι ειναι απο της καλητερες που εχω φαει.Σε καμια βδομαδα αν μου λειψει κανενα απο τα φαγητα σου θα σου πω τι θελω θα τα ετοιμασεις και θα μου τα στειλεις με το αεροπλανο Αγια Πετρουπολη  :2funny:(με το πουλμαν δεν θα φτασει) θα τα δωσεις σε καποια αεροσυνοδο και θα παω στο αεροδρομιο στην Αγια Πετρουπολη για να  τα παρω :2funny: Και το Οπα παντος ειχε πολυ καλο φαγητο.Παραπονο απο τα φαγητα των Ελληνικων εστιατοριων δεν ειχα.Η ντοπια κουζινα εντελως  :shit:Δεν τρωγεται με τιποτα!Περασα πολυ καλητερα παντος απο το να πηγαινα Ελλαδα να βλεπω Πακιστανους,μουσατους και Πιρφορους :2funny:.

Συνημμένα

• IMG_0803a.jpg
    IMG_0803a.jpg
    128,7 KB · Εμφανίσεις: 58
D

dude901123

Επισκέπτης
Το είχα πει πριν μέρες αλλά δεν άκουγες.. Ακούς μόνο τη σκέψη σου. Αγγλικά και μάλιστα ψευτο-αγγλικά. Τα κορίτσια που γνώρισα εγώ μιλούσαμε πριν φτάσω Chisinaou στο internet (Skype). Οπότε ένα επίπεδο έστω μέτριων αγγλικών ήταν εξασφαλισμένο. Πήγες σχεδόν ένα μήνα Chisinaou και πήδηξες 3εις? Και ξέρεις και Ρώσικα. Αρχίζω να συμπαθώ περισσότερο τη Μολδαβία. Γάμησέ τα.. Πορνοτουρίστας σου λένε μετά..
Τελικό συμπέρασμα.. Οι Μολδαβές είναι απείρως πιο έξυπνες από ρωσσίδες, ουκρανές κτλ. Πάνε με ότι γουστάρουν και όχι με ότι να'ναι:):):)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συνεχισε να κρυβεσαι  :2funny: Ναι οι Μολδαβες ειναι πανεξυπνες το μυαλο τους φτανει να βγαζουν 2000 λε'ι' το μηνα! :2funny: Εγω πηγα και με ειδαν ολοι.Εσυ μας λες οτι πηγες αλλα με κανεναν δε μιλησες και κανεναν δεν γνωρισες :think:Εγω οτι λεω το αποδικνυω εσυ  :jerking: κ'εγω μπορω να πω οτι  :knockinb: 50  :2funny: να σας βαλω φωτο απο το ιντερνετ.Ο καθενας οτι θελει μπορει να λεει :2funny:.Το καλοκαιρι (εσυ πιστευω εισουν) ενα βλημα εγραφε για της υπερσυγχρονες νεροτσουλιθρες της Μολδαβιας εβαλε και βιντεο κιολας  :2funny: εγινε ρεζιλι των σκυλιων :2funny:Κ'εσυ τωρα εγραψες  :jerking: Πιο πολυ γελασα που ειπες τους πουλαω ελπιδες εκει με πεθανες στα  :2funny: Βαλε κανενα αλλο κλωνο γιατι δεν σε πιστευει κανενας πια.
Τωρα για τον αλλο  :jerking: που ειπε οτι το Ντονεσκ ειναι ακριβο

Συγκριση Ντονεσκ με Οδησσο.Το Ντονεσκ ειναι πιο φτηνο ακομα και απο την Οδησσο.Αυτα για να μην ακουω  :jerking:
Παρτε και το αντιστοιχο Νντονεσκ Αγια Πετρουπολη  

Τωρα για καποιον φτωχομπινε ολα ειναι πανακρυβα και στην Καμποτζη να παει ακριβα θα του ειναι! :2funny:Αντε γιατι αρκετες  :jerking: ακουσα σημερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραια η παρεα σας σε καλο να μου βγει τοσο γέλιο σημερα :2funny: αλλα πρεπει να παω και Ντισκο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom