Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Τωρα σχετικα με της Ρωσσιδες οι Ρωσσιδες απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη γενικα συχαινοντε τους Τουρκους και τους Αραβες τους θεωρουνε σαν κατωτερα οντα σα ζωα.Βεβαια απο κατι χωρια πολλες πηγαινουν μαζι τους.
Μην εισαι τοσο σιγουρος ,το παρακατω ρωσικο ντοκιμαντερ λεει οτι τους τουρκους και τους αραβες τους τους γουσταρουν περισσοτερο απο τους ευρωπαιους . Για την πρωτη γκομενα που αναφερει ειναι απο το Σαν Πετερμπουρκ  και η δευτερη απο Μοσχα  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Για καποιον που θελει καθαρα να  :knockinb: σιγουρα η Ουκρανια ειναι πολυ καλητερη λυση.Εδω δεν μου αρεσει που οι Μολδαβες ενω ειναι φτωχομπινεδιαρες εχουνε μια ψωροπεριφανια :headbang:Ισως γ'αυτο φταινε και οι ντοπιοι που ειναι Ερωτομαλακες.Ερωτευοντε και τους κανουν οι γκομενες οτι θελουν θυμιζουν λιγακι Ιταλους σ'αυτο  :2funny:!Μπορουνε σε μια γκομενα να δωσουνε τα παντα :rockon:-------Σχετικα με την Ουκρανια ακομα κ'εσυ δεν χρειαζεται να της πληρωσεις.Αν βρεις μια και της παρεις μποτακια με 100 Γκριβνια (σαν αυτα που φορανε οι Ελληνες στα χιονια τα  Απρέ σκί) κανα παντελονι με 100-150 Γκριβνια απ'το παζαρι κανα μπλουζακι με 50-80 γκριβνια,να την τα'ι'σεις μετα να την πας καπου και θα την  :knockinb:Δεν εχω ξαναδει πιο φτηνιαρες γυναικες απο της Ουκρανες αηδιασα :headbang:Ειναι να της λυπασαι.Αυτη με το πρασινο στην ντισκο δεν ηταν ασχημη και ψηλη ηταν και ωραιο σωμα ειχε αλλα αν δεις τα δοντια της ηταν σα να της τα ειχανε λιμαρει :2funny:ισα ισα που φενοντουσαν τα πανω δοντια :rockon:!Τωρα σχετικα με της Ρωσσιδες οι Ρωσσιδες απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη γενικα συχαινοντε τους Τουρκους και τους Αραβες τους θεωρουνε σαν κατωτερα οντα σα ζωα.Βεβαια απο κατι χωρια πολλες πηγαινουν μαζι τους.
χαχαχα μην προσβαλεις τα ζωακια Δημητρη! ειπαμε ..αυτοι ειναι ορκ , καλικαντζαροι ,εκτρωματα
χρονια πολλα και απο μενα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506

Επισκέπτης
χετικα με την Ουκρανια ακομα κ'εσυ δεν χρειαζεται να της πληρωσεις.Αν βρεις μια και της παρεις μποτακια με 100 Γκριβνια (σαν αυτα που φορανε οι Ελληνες στα χιονια τα  Απρέ σκί) κανα παντελονι με 100-150 Γκριβνια απ'το παζαρι κανα μπλουζακι με 50-80 γκριβνια,να την τα'ι'σεις μετα να την πας καπου και θα την  :knockinb:
Αρα δηλαδη μετα απο τοσο καιρο που με εκραζες πηγες ειδες και μονος σου οτι ειναι παμφθηνο και ποιοτικο το μουνι στην Ουκρανια
Ειναι φτηνιαρες για το δικο μας τροπο ζωης....απλα ειναι εφετζουδες....γουσταρουν να φανε στο φαωκονι για παραδειγμα που γι αυτες ειναι απλησιαστο....ισα για να πουνε οτι ηταν εκει....

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Ενταξει κλωνε μου αλλα τον τελευταιο καιρο αν προσεξες εχουμε κοψει το ξεκατινιασμα .Σεβαστες ολες οι γνωμες και ιδιαιτερα αυτον που ταξιδευουν . Aν εχεις να πεις κατι ευχαριστως να το ακουσουμε αλλα να κατηγορουμε τον εναν η τον αλλον δεν ειναι σωστο .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Χωρις να ειμαι απολυτος νομιζω οτι οσο μια κοινωνια εχει οικογενειες με ισχυρούς δεσμούς τοσο η υγιεινη του πληθυσμου ειναι καλυτερη . Παντος στους δυσκολους καιρους που ζουμε προτιμω τις γυφτες με τα χρυσα δοντια    :tooth:  :tooth:  :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ :2funny:.ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΩΤΗ χτες οντως περασες απο το ΟΠΑ και πηγαινεις στο Ουζμπεκικο αυτα ειναι αληθεια δεν διαφωνω.Τωρα καποια πραγματα που εμαθα σχετικα με εσενα Εισαι 60-65 ετων περιπου και Δεν εφυγες αλλα εισαι ακομα Μολδαβια και ενα αλλο που δεν μας ειπες αληθεια ερχεσαι Μολδαβια με το λεωφορειο και οχι με δικο σου αμαξι τωρα για το αν  :knockinb: δεν μπορω να ξερω? :2funny:εγω δεν το πολυ πιστευω τελος παντων ας βγαλουν οι αναγνωστες τα συμπερασματα τους απο μονοι τους.

ρε ξεφτιλα ποσες φορες θα το ξανακανεις αυτο? ποσες φορες σου εχουν πει να το κοψεις αυτο το βιολι? συνεχεια πονταρεις στην ανοχη λογω οτι εισαι καθυστερημενος και διασκεδαστικος. δεν εχει σημασια αν ειναι μαλακιες αυτα που λες αλλα η επαναλαμβανομενη προθεση. πρεπει να μπαναριστεις αλλιως ειναι ντροπη για τη διαχειριση οποιαδηποτε αλλη αποπειρα αντικειμενικης αποπομπης μελων.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τωρα σχετικα με το Μολντο μενει με μια γκομενα στο στυλ της Μπάρμπι αλλα με βυζαρες.ΕιναιΠολυ ωραιο γκομενακι αλλα εχει και αρνητικα ειναι στριγκλα στον χαρακτηρα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γάτα εισαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  χαχχαχααααααααααααααααααα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αρα δηλαδη μετα απο τοσο καιρο που με εκραζες πηγες ειδες και μονος σου οτι ειναι παμφθηνο και ποιοτικο το μουνι στην Ουκρανια
Ειναι φτηνιαρες για το δικο μας τροπο ζωης....απλα ειναι εφετζουδες....γουσταρουν να φανε στο φαωκονι για παραδειγμα που γι αυτες ειναι απλησιαστο....ισα για να πουνε οτι ηταν εκει....
Δεν περιμενα οτι θα ειναι ΤΟΣΟ φτηνιαρες!Δηλαδη μιλαμε αηδιασα :shit:Ενα δεν εχω καταλαβει?Γιατι εκτος οτι σε πολλες λειπουνε πολλα δοντια,αν εχουνε δοντια τα δοντια τους ειναι σα να τα εχουνε λιμαρει? :2funny:Πετρες δαγκωνουνε? :2funny:Εδω 20 χρονια πριν εμεναν με κατι τετοιους!Τωρα τους συχαινοντε.Ειναι σχετικα φτηνο υπολογιζε 400-600 γκριβνια τη μερα αλλα δεν θα το ελεγα ποιοτηκο.Για Οδησσο  οι γκομενες ειναι επιπεδο Αγιας Πετρουπολης.Δεν ξερω εγω αν γκομενα πηγαινει με τετοιους υπανθρωπους σιχαινομαι να την αγγιξω.Αυτο που ειπα οτι εσυ μπορεις σε μια μικρη πολη της Ουκρανιας να βγαλεις γκομενα ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ θα της παρεις πραγματα 400-600 γκριβνα απο το παζαρι + θα την τα'ι'σεις 2 φορες συνολο 900-1100 γκριβνα τη μερα (100 Ευρω=1100 γκριβνα περιπου).

Μην εισαι τοσο σιγουρος ,το παρακατω ρωσικο ντοκιμαντερ λεει οτι τους τουρκους και τους αραβες τους τους γουσταρουν περισσοτερο απο τους ευρωπαιους . Για την πρωτη γκομενα που αναφερει ειναι απο το Σαν Πετερμπουρκ  και η δευτερη απο Μοσχα  :2funny:
Συγγνωμη αυτες εδω ειναι τελειωμενες.Δεν γυριζει να της κοιταξει κανενας και βρισκουν αυτους.Που να δεις και της Ρωσσιδες γυναικες των Φινλανδων :2funny: με κατι γυαλια σα πατομπουκαλα,κατι χοντρες  :2funny:Χεσε τη μια και κατουρα την αλλη.

χαχαχα μην προσβαλεις τα ζωακια Δημητρη! ειπαμε ..αυτοι ειναι ορκ , καλικαντζαροι ,εκτρωματα
χρονια πολλα και απο μενα
Σ'ευχαριστω.Για της Μολδαβες εχω την ιδια αποψη με'σενα.Η συμπεριφορα τους ειναι αθλια.Ειναι φτωχομπινεδιαρες και νομιζουν οτι καποιες ειναι!Θα κανω μετα μια αναλυση σχετικα με το τι φταιει κατα τη γνωμη μου

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Δεν περιμενα οτι θα ειναι ΤΟΣΟ φτηνιαρες!Δηλαδη μιλαμε αηδιασα :shit:Ενα δεν εχω καταλαβει?Γιατι εκτος οτι σε πολλες λειπουνε πολλα δοντια,αν εχουνε δοντια τα δοντια τους ειναι σα να τα εχουνε λιμαρει? :2funny:Πετρες δαγκωνουνε? :2funny:Εδω 20 χρονια πριν εμεναν με κατι τετοιους!Τωρα τους συχαινοντε.Ειναι σχετικα φτηνο υπολογιζε 400-600 γκριβνια τη μερα αλλα δεν θα το ελεγα ποιοτηκο.Για Οδησσο  οι γκομενες ειναι επιπεδο Αγιας Πετρουπολης.Δεν ξερω εγω αν γκομενα πηγαινει με τετοιους υπανθρωπους σιχαινομαι να την αγγιξω.Αυτο που ειπα οτι εσυ μπορεις σε μια μικρη πολη της Ουκρανιας να βγαλεις γκομενα ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ θα της παρεις πραγματα 400-600 γκριβνα απο το παζαρι + θα την τα'ι'σεις 2 φορες συνολο 900-1100 γκριβνα τη μερα (100 Ευρω=1100 γκριβνα περιπου).
Συγγνωμη αυτες εδω ειναι τελειωμενες.Δεν γυριζει να της κοιταξει κανενας και βρισκουν αυτους.Που να δεις και της Ρωσσιδες γυναικες των Φινλανδων :2funny: με κατι γυαλια σα πατομπουκαλα,κατι χοντρες  :2funny:Χεσε τη μια και κατουρα την αλλη.
Σ'ευχαριστω.Για της Μολδαβες εχω την ιδια αποψη με'σενα.Η συμπεριφορα τους ειναι αθλια.Ειναι φτωχομπινεδιαρες και νομιζουν οτι καποιες ειναι!Θα κανω μετα μια αναλυση σχετικα με το τι φταιει κατα τη γνωμη μου
Σου τα λεγα αυτα περυσι για τις ουκρανες και με εβγαλες ψευτη , και οτι δινω λαθος πληροφοριες . Χαίρομαι που τα ειδες με τα ματια σου . Αν πας και σε αλλα μερη της κεντρικης Ουκρανιας θα παθεις πλακα μιας και εκει θα εισαι ο μονος ξενος.
Φθηνες παντως υπαρχουν και στην Ρωσια στο βιντεο που ακολουθει στον δρομο η κοπελες περνουν 15-20 δολαρια . Το κακο ειναι με τις ουκρανες οτι το aids και η ηπατιτιδα ειναι σαν την γριπη την εχει η μια στις τρεις κατι που δεν συμβαινη στην Ρωσια .

D

dude901123

Επισκέπτης
Ο μονος Ελληνας που πλησιασε τον Λάμπη χτες απο αυτους που δεν ξερω ηταν ο ΦΩΤΗΣ που ειναι οπως τον περιεγραψα και ειναι πολυ πιθανον να εισαι εσυ.Και στο Ουζμπεκικο που ρωτησα ενας Ελληνας 60-65 ετων πηγαινει.35-40 ετων δεν πηγε ποτέ κανενας.Σου χρειαζεται να παω να παρω την καρτα μνημης απο το ΟΠΑ να σε δουμε να  :2funny:.Ολο  :jerking:
Έχει γίνει σαπουνόπερα η συζήτησή μας.. Ήμουν περαστικός από το μαγαζί αμέσως μετά το φαγητό στο Ουζμπέκικο.. γύρω στις 17.30 το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (23/10/2013). Δεν μίλησα μαζί του πέρα από αυτό που σου περιγράφω. Πήγε κάτι να πει σε μια περαστική κυριούλα ελληνικά αλλα αυτή δεν ήξερε περισσότερα απο καλημέρα, καλησπέρα. Εκείνη τη στιγμή επίσης περαστικός ένας 35+, ψηλός, αδύνατος(εγώ) με μια ψηλή, αδύνατη 30άρα Μολδαβή γκομενίτσα περνούσα και είδα τη φάση και του είπα.. δεν ξέρει καλά ελληνικά ε? Και αυτός αμέσως με πολύ ευγένεια μου είπε καλησπέρα σας κύριε, τι κάνετε? Αυτό ήταν όλο. Ούτε καφέ ήπια, ούτε συστήθηκα, ούτε τάβλι έπαιξα γιατί δεν είχα χρόνο για τέτοια. Πάρε την κάρτα μνήμης και δες έξω από την είσοδο του μαγαζιού αν συνέβη αυτό που περιγράφω. Και όταν με δεις και διαπιστώσεις πως είμαι αυτό που σου λέω πες και ένα.. έκανα λάθος μεγάλε. Έχεις ημερομηνία, ώρα.. τα πάντα όλα!!! Άσε που αν το περιγράψεις έτσι ακριβώς όπως στο λέω ο Λάμπης κάτι θα θυμηθεί. Τώρα να τον ρωτάς αν με ξέρει, αν πίνω καφέ και αν του έχω συστηθεί.. λογικό είναι να σκέφτεται παππούδες θαμώνες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε ξεφτιλα ποσες φορες θα το ξανακανεις αυτο? ποσες φορες σου εχουν πει να το κοψεις αυτο το βιολι? συνεχεια πονταρεις στην ανοχη λογω οτι εισαι καθυστερημενος και διασκεδαστικος. δεν εχει σημασια αν ειναι μαλακιες αυτα που λες αλλα η επαναλαμβανομενη προθεση. πρεπει να μπαναριστεις αλλιως ειναι ντροπη για τη διαχειριση οποιαδηποτε αλλη αποπειρα αντικειμενικης αποπομπης μελων.
ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ :2funny:
Σου τα λεγα αυτα περυσι για τις ουκρανες και με εβγαλες ψευτη , και οτι δινω λαθος πληροφοριες . Χαίρομαι που τα ειδες με τα ματια σου . Αν πας και σε αλλα μερη της κεντρικης Ουκρανιας θα παθεις πλακα μιας και εκει θα εισαι ο μονος ξενος.
Φθηνες παντως υπαρχουν και στην Ρωσια στο βιντεο που ακολουθει στον δρομο η κοπελες περνουν 15-20 δολαρια . Το κακο ειναι με τις ουκρανες οτι το aids και η ηπατιτιδα ειναι σαν την γριπη την εχει η μια στις τρεις κατι που δεν συμβαινη στην Ρωσια .

Κοιτα οτι ειναι φτωχομπινεδιαρες το ηξερα αλλα δεν περιμενα τοσο!Τωρα το οτι η μια στις 3ης εχει Aids ειναι λιγο τραβηγμενο και για το Εκατερινμπουργκ τετοιες  :jerking: λεγανε.Οι δημοσιογραφοι τα παραλενε λιγακι.
Έχει γίνει σαπουνόπερα η συζήτησή μας.. Ήμουν περαστικός από το μαγαζί αμέσως μετά το φαγητό στο Ουζμπέκικο.. γύρω στις 17.30 το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (23/10/2013). Δεν μίλησα μαζί του πέρα από αυτό που σου περιγράφω. Πήγε κάτι να πει σε μια περαστική κυριούλα ελληνικά αλλα αυτή δεν ήξερε περισσότερα απο καλημέρα, καλησπέρα. Εκείνη τη στιγμή επίσης περαστικός ένας 35+, ψηλός, αδύνατος(εγώ) με μια ψηλή, αδύνατη 30άρα Μολδαβή γκομενίτσα περνούσα και είδα τη φάση και του είπα.. δεν ξέρει καλά ελληνικά ε? Και αυτός αμέσως με πολύ ευγένεια μου είπε καλησπέρα σας κύριε, τι κάνετε? Αυτό ήταν όλο. Ούτε καφέ ήπια, ούτε συστήθηκα, ούτε τάβλι έπαιξα γιατί δεν είχα χρόνο για τέτοια. Πάρε την κάρτα μνήμης και δες έξω από την είσοδο του μαγαζιού αν συνέβη αυτό που περιγράφω. Και όταν με δεις και διαπιστώσεις πως είμαι αυτό που σου λέω πες και ένα.. έκανα λάθος μεγάλε. Έχεις ημερομηνία, ώρα.. τα πάντα όλα!!! Άσε που αν το περιγράψεις έτσι ακριβώς όπως στο λέω ο Λάμπης κάτι θα θυμηθεί. Τώρα να τον ρωτάς αν με ξέρει, αν πίνω καφέ και αν του έχω συστηθεί.. λογικό είναι να σκέφτεται παππούδες θαμώνες.
Η πλακα ειναι οτι τον ρωτησα και δεν θυμαται κανεναν τετοιο!Και ο Λαμπης εχει καλη μνημη (πρωτα ηταν διαμαντεμπορος στο επαγγελμα,εκωβε διαμαντοπετρες της εφτιαχνε και της πουλαγε.Ενα επαγγελμα που θελει προσοχη).Στο γραψιμο μου θυμιζεις λιγακι αυτον που ειχε βαλει βιντεο της νεροτσουλιθρες της κακιας ωρας (χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εισαι 100% αυτος) και μιλαγε για τη χλιδη της Μολδαβιας :think:.Αφου θελεις να μας κανεις τον επιβητορα γιατι δεν ηρθες στο Ελληνικο να κατσεις να γνωρισεις τους εκει Ελληνες?Εγω πηγα και τους γνωρισα και δεν κρυβομουν απο κανεναν :2funny:Εσυ το αντιθετο τους αποφευγες :think:Λες περασα του μιλησα κ'εφυγα :think:Και οι φωτο που μας εβαλες μου θυμιζουν κατεβασμενες απο το ιντερνετ.Εγω βαζω φωτο με 2 γκομενες που ημασταν μαζι σε ενα κλαμπ στην ιδια παρεα.Αν βλεπατε τους αντρες τους θα κανατε εμμετο.Απο μονες τους μου δωσανε τα τηλεφωνα τους κατω απο το τραπεζι (ετσι γινεται σαν την Ελλαδα της δεκαετιας του '70  :2funny:).Κρυβω τα προσωπα τους γιατι το Κισινιωφ ειναι πολυ μικρο και ολοι ειναι γνωστοι.Μαλιστα τη μια την αναγνωρισε ο Μολντο γιατι ερχεται συχνα στο μαγαζι του.Τελος παντων τελικα εχουμε πολλους Επιβητορες και μεγαλους γαμιαδες.

Συνημμένα

• IMG_0795b.jpg
    IMG_0795b.jpg
    104 KB · Εμφανίσεις: 76

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Την προηγουμενη φορα ησουν πιο ενθουσιασμενος παντως με την Mολδαβια Δημητρακη . Να ξερεις οτι στις βορειες χωρες η γυναικες φλερταρουν περισσοτερο την ανοιξη και το καλοκαιρι και το φθινοπωρο ειναι παντα μελαγχολικο . Οσο για τις ουκρανες μακαρι να εχεις δικιο και να ειναι μαλακιες των δημοσιογραφων

D

dude901123

Επισκέπτης
ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ :2funny:Κοιτα οτι ειναι φτωχομπινεδιαρες το ηξερα αλλα δεν περιμενα τοσο!Τωρα το οτι η μια στις 3ης εχει Aids ειναι λιγο τραβηγμενο και για το Εκατερινμπουργκ τετοιες  :jerking: λεγανε.Οι δημοσιογραφοι τα παραλενε λιγακι.Η πλακα ειναι οτι τον ρωτησα και δεν θυμαται κανεναν τετοιο!Και ο Λαμπης εχει καλη μνημη (πρωτα ηταν διαμαντεμπορος στο επαγγελμα,εκωβε διαμαντοπετρες της εφτιαχνε και της πουλαγε.Ενα επαγγελμα που θελει προσοχη).Στο γραψιμο μου θυμιζεις λιγακι αυτον που ειχε βαλει βιντεο της νεροτσουλιθρες της κακιας ωρας (χωρις να ειμαι σιγουρος οτι εισαι 100% αυτος) και μιλαγε για τη χλιδη της Μολδαβιας :think:.Αφου θελεις να μας κανεις τον επιβητορα γιατι δεν ηρθες στο Ελληνικο να κατσεις να γνωρισεις τους εκει Ελληνες?Εγω πηγα και τους γνωρισα και δεν κρυβομουν απο κανεναν :2funny:Εσυ το αντιθετο τους αποφευγες :think:Λες περασα του μιλησα κ'εφυγα :think:Και οι φωτο που μας εβαλες μου θυμιζουν κατεβασμενες απο το ιντερνετ.Εγω βαζω φωτο με 2 γκομενες που ημασταν μαζι σε ενα κλαμπ στην ιδια παρεα.Αν βλεπατε τους αντρες τους θα κανατε εμμετο.Απο μονες τους μου δωσανε τα τηλεφωνα τους κατω απο το τραπεζι (ετσι γινεται σαν την Ελλαδα της δεκαετιας του '70  :2funny:).Κρυβω τα προσωπα τους γιατι το Κισινιωφ ειναι πολυ μικρο και ολοι ειναι γνωστοι.Μαλιστα τη μια την αναγνωρισε ο Μολντο γιατι ερχεται συχνα στο μαγαζι του.Τελος παντων τελικα εχουμε πολλους Επιβητορες και μεγαλους γαμιαδες.
Καλά Δημητράκη.. ότι πεις. Νεροτσουλίθρες, πίτουρα, Balkan express κτλ. Όσο για τη μνήμη του Λάμπη.. θα του την ακονίσω εγώ την επόμενη φορά. Ίσως παίξω και κανένα ταβλάκι έτσι για να τιμήσω το μαγαζί.
Σέβομαι την ιδιαιτερότητά σου και δεν το συνεχίζω. Έχεις δίκιο σε όλα. Αν κατεβάσεις το Video όπως είπες ρίξε μια ματιά πάντως. Ίσως μετά μετά από κάποια ηλικία μειώνεται η οξύνοια και επανέρχεται με τη θέαση εικόνων..
Ας τα αφφήσουμε αυτα.. Για πες στο τάβλι πόσο ήρθες? Ποιος νίκησε, εσύ η ο Φώτης?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Καλά Δημητράκη.. ότι πεις. Νεροτσουλίθρες, πίτουρα, Balkan express κτλ. Όσο για τη μνήμη του Λάμπη.. θα του την ακονίσω εγώ την επόμενη φορά. Ίσως παίξω και κανένα ταβλάκι έτσι για να τιμήσω το μαγαζί.
Σέβομαι την ιδιαιτερότητά σου και δεν το συνεχίζω. Έχεις δίκιο σε όλα. Αν κατεβάσεις το Video όπως είπες ρίξε μια ματιά πάντως. Ίσως μετά μετά από κάποια ηλικία μειώνεται η οξύνοια και επανέρχεται με τη θέαση εικόνων..
Ας τα αφφήσουμε αυτα.. Για πες στο τάβλι πόσο ήρθες? Ποιος νίκησε, εσύ η ο Φώτης?
Ετσι ειναι ο τσαρος τυπε με τους νεους πορνομεταναστες κανει σκληρο τσεκ ιν  :grin: .

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ αφραγκοι θελετε και να γαμησετε  :jerking:

Συνημμένα

• md.jpg
    md.jpg
    86,8 KB · Εμφανίσεις: 41
  • md2.jpg
    md2.jpg
    75 KB · Εμφανίσεις: 36

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καμια χοντρή φαφούτα σαν και αυτές του βλακα ισως . με παρακάλια και λευτα πολλά

Συνημμένα

• md5.jpg
    md5.jpg
    106,2 KB · Εμφανίσεις: 49
  • md9.jpg
    md9.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 77

Επισκέπτης
Δεν περιμενα οτι θα ειναι ΤΟΣΟ φτηνιαρες!Δηλαδη μιλαμε αηδιασα :shit:Ενα δεν εχω καταλαβει?Γιατι εκτος οτι σε πολλες λειπουνε πολλα δοντια,αν εχουνε δοντια τα δοντια τους ειναι σα να τα εχουνε λιμαρει? :2funny:Πετρες δαγκωνουνε? :2funny:Εδω 20 χρονια πριν εμεναν με κατι τετοιους!Τωρα τους συχαινοντε.Ειναι σχετικα φτηνο υπολογιζε 400-600 γκριβνια τη μερα αλλα δεν θα το ελεγα ποιοτηκο.Για Οδησσο  οι γκομενες ειναι επιπεδο Αγιας Πετρουπολης.Δεν ξερω εγω αν γκομενα πηγαινει με τετοιους υπανθρωπους σιχαινομαι να την αγγιξω.Αυτο που ειπα οτι εσυ μπορεις σε μια μικρη πολη της Ουκρανιας να βγαλεις γκομενα ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ θα της παρεις πραγματα 400-600 γκριβνα απο το παζαρι + θα την τα'ι'σεις 2 φορες συνολο 900-1100 γκριβνα τη μερα (100 Ευρω=1100 γκριβνα περιπου).
για εμενα οτι εγινε ειναι περασμενα...παλια ξινα σταφυλια...και στο ειχα γραψει...αλλο το να καθεσε να διαβαζεις τι λεει ο καθενας...κι αλλο να δεις απο μονος σου...
Πηγες , ειδες, και ειχες το Θαρρος να πεις αυτο που ειδες
Στις ουκρανες (πιο πολυ) και στις ρωσσιδες (λιγο λιγοτερο) πρεπει να πουλησεις μουρη...(οπως λεει κι ο Αρκας στον ισοβιτη αν δεν πουλησεις και λιγο μουρη σε εχουν χεσμενο)Στις τιμες που ειπες επεσες πλεον 90% μεσα....αλλα να λες και στον αναγνωστη οτι αυτες οι τιμες παιζουν στον ρωσσομαθη...τον γερμανο, ιταλο,τουρκοαραβα που παει σαν τουριστας για σεξοτουρισμο τον καταγδυνουν.....κυριως κατι μετριες που ξερουν ενα χελοου ολο κι ολο στα αγγλικα
Ντονετσκ να πας θα σου αρεσει πιο πολυ

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
για εμενα οτι εγινε ειναι περασμενα...παλια ξινα σταφυλια...και στο ειχα γραψει...αλλο το να καθεσε να διαβαζεις τι λεει ο καθενας...κι αλλο να δεις απο μονος σου...
Πηγες , ειδες, και ειχες το Θαρρος να πεις αυτο που ειδες
Στις ουκρανες (πιο πολυ) και στις ρωσσιδες (λιγο λιγοτερο) πρεπει να πουλησεις μουρη...(οπως λεει κι ο Αρκας στον ισοβιτη αν δεν πουλησεις και λιγο μουρη σε εχουν χεσμενο)Στις τιμες που ειπες επεσες πλεον 90% μεσα....αλλα να λες και στον αναγνωστη οτι αυτες οι τιμες παιζουν στον ρωσσομαθη...τον γερμανο, ιταλο,τουρκοαραβα που παει σαν τουριστας για σεξοτουρισμο τον καταγδυνουν.....κυριως κατι μετριες που ξερουν ενα χελοου ολο κι ολο στα αγγλικα
Ντονετσκ να πας θα σου αρεσει πιο πολυ
Και μετα ξύπνησες ? που να της πουλήσεις μούρη? Κισηινεου πρέπει να χαλας πολλά φιλε μου για να χεις γούστα καθώς πρέπει, εκτός και αν είσαι σαβουρογαμης μπατίρης σαν τον βλάκα  :jerking:

Συνημμένα

• moldova4.png
    moldova4.png
    361,5 KB · Εμφανίσεις: 75

Επισκέπτης
Και μετα ξύπνησες ? που να της πουλήσεις μούρη? Κισηινεου πρέπει να χαλας πολλά φιλε μου για να χεις γούστα καθώς πρέπει, εκτός και αν είσαι σαβουρογαμης μπατίρης σαν τον βλάκα  :jerking:
ρε φιλε δεν εχω παει εκει, ουτε εχω αποψη προσωπικη...οποτε δεν μπορω να πω κατι παραπανω απ οτι μου εχουν πει παιδια που εχουν παει
εγω μιλαω γι αυτα που εχω κανει εγω

το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν χρειζετε Πορσε για να γαμησεις Μολδαβια....μην το παραλεμε κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom