nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.307
- Πόντοι
- 506
Ναι αυτο ειναιτο Νοβγκοροντ ειναι αυτο?
Ναι αυτο ειναιτο Νοβγκοροντ ειναι αυτο?
Συμφερόπολη,Σεβαστούπολη ειναι στο Κριμ που θεωρειτε ανεξαρτητο απο την Ουκρανια και οταν μπαινεις απο την Ουκρανια περνας συνορα . Οι κατοικοι εχουν ρωσικη συνειδηση μιας που ηταν ρωσικη επαρχια την οποια την χαρισαν στους ουκρανους επι CCCPΑντί για θέρετρα της Κριμαίας καλύτερη είναι η Συμφερόπολη,Σεβαστούπολη αλλά οι κάτοικοι εκεί είναι μάλλον Ρώσοι όχι τόσο Ουκρανοί.
Συμφερόπολη,Σεβαστούπολη ειναι στο Κριμ που θεωρειτε ανεξαρτητο απο την Ουκρανια και οταν μπαινεις απο την Ουκρανια περνας συνορα . Οι κατοικοι εχουν ρωσικη συνειδηση μιας που ηταν ρωσικη επαρχια την οποια την χαρισαν στους ουκρανους επι CCCP
και για να συνεχίσω..
Η άποψη μου είναι πως το Chisinaou δεν είναι ο παράδεισος του πληρωμένου. Αυτό είναι σίγουρο. Είναι όμως ο παράδεισος του ελεύθερου σκοπευτή που έχει τρόπο να φλερτάρει και να προσεγγίσει γυναίκες. Ακόμη και χωρίς ρώσσικη-ρουμάνικη γλώσσα όπως εγώ, με ψευτο-αγγλικά μέτριου επιπέδου.
Όποτε αν ψάχνετε για πληρωμένο ίσως θα βρείτε και εδώ, αλλά σιγουρα θα βρείτε καλύτερο αλλού. Αν ψάχνετε όμορφα κορμιά, λεπτά πόδια, φθηνή ζωή και άφθονο φλερτ παντού.. Ιδού η ρόδος!! για το πήδημα εξαρτάται απο τον καθένα από μας. Αν πάλι θέλετε να σας δουν και να αρχίσουν να τρέχουν από πίσω σας επειδή είστε έλληνες και ζείτε κοντά στη θάλασσα.. είναι προσόν σίγουρα, αλλά δεν θα σας ανοίξουν τα πόδια μόνο για αυτό.
Ναι,ήτανε δώρο του Χρουστσώφ που ήταν Ουκρανός.Πάντως έχει καλά γκομενάκια σε Συμφερόπολη,Σεβαστούπολη.Εκεί τα ουκρανικά ούτε καν τα καταλαβαίνουνε.
αφου ρε παπαρε κι εσυ τις χορηγιας εισαιΠέστα ρε φιλε γιστι 5 χρονια εγω βαρεθηκα να τα λεω...........
Ε,αφου εισαι εδω ελα αυριο απο το ΟΠΑ ή το El Greco να σε δουμε Εγω τωρα ειμαι Ιντερνετ καφε στο Σαν Σίτι στον τεταρτο οροφο.Σημερα ειδα κατι εντελώς γέρους στο ΟΠΑ 70+ ετων .Ενας μιλαγε για καποιον αλλον και ελεγε οτι ειναι πολυ αρρωστος (δουλεια για το γραφειο τελετων μας) και ειπε και για αλλους δυο που γ'αυτους το ΟΠΑ λεει ειναι πολυ ακριβο και δεν θα καναερθουν !.Οδησσο ειδα το καινουργιο οχημα της Μπαλκαν Εξπρεςς Που θα πηγαινει τη διαδρομη Αθηνα-Αμβουργο Στην μια φωτογραφια φενοντε και τα σκουπιδια που μαζεψε ο Ρεντ για να φαει Στην αλλη φενετε λιγο η δευτερηκαροτσα απο πισω εχει μεγαλη χωρητικοτητα.Χωραει 4-5 μουσατους στην πρωτη καροτσα και 5-7 στη δευτερη τα εισητηρια θα ειναι πολυ φτηνα Τωρα το Ιταλικο οχημα της Μπαλκαν Εξπρεςς ερχεται Κισινιωφ.Αυριο θα φτασει.Θα συναντιθω με το Μολντο για να παμε με τ'αμαξι να παρουμε 30 κιλα πιτουρο για ζωοτροφρες με 1 λε'ι' το κιλα να το δωσουμε στον ρεντ να κανει πιτες να τρωει Τρεξτε να προλαβετε σε καμια βδομαδα το Ιταλικο οχημα της Μπαλκαν Εξπρεςς θα φτασει Αθηνα και απο'κει θα ξεκινησει για το Αμβουργο οι θεσεις ειναι περιορισμενεςΚαι εγώ νόμιζα πως εδώ μιλάμε για Μολδαβία.. αλλά μάλλον μπερδεύτηκα.
Anyway είμαι τρίτη μέρα Chisinaou, καλός καιρός, ήλιος τις προηγούμενες 2 ημέρες και σήμερα ξεκίνησε με σύννεφα. Ακόμη δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από τη χθεσίνη τύπισσα που με εκμεταλεύτηκε όλο το βράδυ. Όντως το ντύσιμο είναι φτωχικό και τα κορίτσια δείχνουν λιγότερο εντυπωσιακά από ότι το καλοκαίρι. Όμως αν τα κατεφέρεις να βγάλουν τα ρούχα τους τα πράγματα αλλάζουν. Ήμουν με 2 έλληνες χθες και μας βγήκαν τα μάτια στο Latte de latte. Ευτυχώς στη συνέχεια το ραντεβού με την υπάλληλο του Super Market είχε τρελή επιτυχία και όλο το βράδυ την-με ξεπάτωσε. Τώρα θα βρεθώ με μια άλλη και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Κατά τα άλλα.. όσα δεν φτάνει η αλεπού.. πηδάει και τα φτάνει.
αφου ρε παπαρε κι εσυ τις χορηγιας εισαι
το παιδι ειναι γνησιο καμακι
χθεσινος-σημερινος σημειωσατε εναΕχεις χαση πολλα επεισοδια εκτος του οτι εσυ εισαι σημερινος σε σχεση με εμενα αλλα αν προσεξες Κοκινισα το κοματι τα περι γλώσσας και οτι συμφωνω με ολο το θεμα που αναφερει ο φιλος.
Ναι εχεις δικιο εγω δεν ειμαι καμακι λογο ηλικιας και σωματοτυπου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τοσα χρονια που παω εκει ειμαι πάντα της χορηγιας υπαρχουν και γνωριμιεσ που κανω καποια δωρακια.
(Οι χορηγιες μου ειναι πάντα μετρημενες και προσεκτικές..................)
Εχεις χαση πολλα επεισοδια εκτος του οτι εσυ εισαι σημερινος σε σχεση με εμενα αλλα αν προσεξες Κοκινισα το κοματι τα περι γλώσσας και οτι συμφωνω με ολο το θεμα που αναφερει ο φιλος.
Ναι εχεις δικιο εγω δεν ειμαι καμακι λογο ηλικιας και σωματοτυπου αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τοσα χρονια που παω εκει ειμαι πάντα της χορηγιας υπαρχουν και γνωριμιεσ που κανω καποια δωρακια.
γιατι ρε τυπε ποιος ειναι ο σωματοτυπος για καμακι?
ετσι ειναι τυπε....αδικει ο μαλακοΜπιτουρας Μπαοκτζης τον εαυτο του...ειναι αρχονταντρας ο Αλλαν
Και μια χαρα το εχει το μπλα-μπλα απλα βαριετε ο παπαρας
αμα το εχεις το καμακι το εχεις θα βγαλεις γκομενα ο κοσμος να χαλασει
ισως οχι αυτο που θες αλλα θα το βγαλεις
Όταν πριν μια βδομάδα έγραψα ποιος είναι πάνω να πιούμε καφέ.. εσείς ξεκινήσατε κουβέντα για Οδησσό και Ουκρανία. Εγώ ανέβηκα Chisinaou Τρίτη βράδυ με Turkish και γύρισα σήμερα το μεσημέρι. Ο απολογισμός ήταν 4 γκόμενες σε 3 μέρες. Να διευκρινήσω πως η προεργασία είχε γίνει από πριν και τα 3 από τα 4 τα είχα ξαναπάρει και είχαμε κρατήσει μια επικοινωνία μέσω Skype. Στο OPA χθες νωρίς το απόγευμα ήταν ένας ευγενικός κυριούλης υπάλληλος-ιδιοκτήτης που πήγε να μιλήσει ελληνικά με κάποια που μάλλον ήξερε μόνο τα βασικά(καλημέρα,καλησπέρα κτλ.) και περνώντας του λέω.. δεν ξέρει καλά ελληνικά ε? Ήμουν με μια γκόμενα και μόλις είχαμε φάει στο Ουζμπέκικο εστιατόριο που είναι εκεί απέναντι στην προηγούμενη διασταύρωση μέσα στο στενό. Αν θέλεις Pilaf είναι καλό μαγαζάκι. Αν πας στην αγροτική έκθεση που είναι εκεί στη λίμνη έχει 3 ελληνικά περίπτερα και θα φας κάτι τεράστια σουβλάκια. Και επειδή πολλά λόγια και λέμε..Ε,αφου εισαι εδω ελα αυριο απο το ΟΠΑ ή το El Greco να σε δουμε Εγω τωρα ειμαι Ιντερνετ καφε στο Σαν Σίτι στον τεταρτο οροφο.Σημερα ειδα κατι εντελώς γέρους στο ΟΠΑ 70+ ετων .Ενας μιλαγε για καποιον αλλον και ελεγε οτι ειναι πολυ αρρωστος (δουλεια για το γραφειο τελετων μας) και ειπε και για αλλους δυο που γ'αυτους το ΟΠΑ λεει ειναι πολυ ακριβο και δεν θα καναερθουν !.Οδησσο ειδα το καινουργιο οχημα της Μπαλκαν Εξπρεςς Που θα πηγαινει τη διαδρομη Αθηνα-Αμβουργο Στην μια φωτογραφια φενοντε και τα σκουπιδια που μαζεψε ο Ρεντ για να φαει Στην αλλη φενετε λιγο η δευτερηκαροτσα απο πισω εχει μεγαλη χωρητικοτητα.Χωραει 4-5 μουσατους στην πρωτη καροτσα και 5-7 στη δευτερη τα εισητηρια θα ειναι πολυ φτηνα Τωρα το Ιταλικο οχημα της Μπαλκαν Εξπρεςς ερχεται Κισινιωφ.Αυριο θα φτασει.Θα συναντιθω με το Μολντο για να παμε με τ'αμαξι να παρουμε 30 κιλα πιτουρο για ζωοτροφρες με 1 λε'ι' το κιλα να το δωσουμε στον ρεντ να κανει πιτες να τρωει Τρεξτε να προλαβετε σε καμια βδομαδα το Ιταλικο οχημα της Μπαλκαν Εξπρεςς θα φτασει Αθηνα και απο'κει θα ξεκινησει για το Αμβουργο οι θεσεις ειναι περιορισμενες
Μου το ειπε και ο Τασος οτι δεν καμακωνεις.Θα σε συμβουλευα να πας Οδησσο οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες με το Κισινιωφ και οι γκομενες πολυ ομορφοτερες.Το Κισινιωφ παρα ειναι υσηχο.Εχεις χαση πολλα επεισοδια εκτος του οτι εσυ εισαι σημερινος σε σχεση με εμενα αλλα αν προσεξες Κοκινισα το κοματι τα περι γλώσσας και οτι συμφωνω με ολο το θεμα που αναφερει ο φιλος.
Αν θυμασαι ειχες γραψει οτι δεν σου αρεσουν οι Μολδαβες.Μπορω να πω οτι ειμαι συμφωνος μαζι σου.Γραψε μας ομως σε παρακαλω γιατι δεν σου αρεσουν?Τι το κακο εχουν κατα τη γνωμη σου?Εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο χαρακτηρας τους μπορω να πω οτι θυμιζουν λιγακι Ελεηνιδες και αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ενω ειναι φτωχομπινεδιαρες το παιζουνε οτι ειναι καποιες.Ειχε πλακα που λενε οτι οι Μολδαβες πηγαινουν Ουκρανια για να δουλεψουνε .Λιγο δυσκολο να ανταγωνιστουνε της Ουκρανες ειναι σα να συγκρινεις Dacia ή Lada με Mersedes.Γραψε μας σε παρακαλω γιατι εχεις εμπειριες απο Πορνοεκδρομες και θα βοηθισει πολυ η γνωμη σου.χθεσινος-σημερινος σημειωσατε ενα
την τριτη ουλεταειου,,,θα ερθεις ή εισαι ακομα Σοφια;;;
Μου φενεται μας δουλευεις Οταν σου ειπα να συναντιθουμε εσυ και καλα εφυγες Μηπως εισαι ενας απο αυτους τους μεγαλους γαμιαδες που μενουνε εδω στο Κισινιωφ καθονται απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ στο Οπα ή καπου αλλου και λενε οτι .Η εκθεση υπαρχει οντως και εχει Ελληνες παραγωγους.Κριμα παντος που εφυγες να εβαζες λεφτα για το φα'ι' του Ρεντ οχι πολλα καμια 50αρια λε'ι' φτανουνε να του παρουμε Πίτουρα απο'κει που πουλανε ζωοτροφες για να φτιαξει πιτες να εχει να τρωει το χειμωνα.Μαλλον γ'αυτο την εκανες για να μη δωσεις λεφτα για τον Ρεντ.Αλλη φορα πηγαινε στο El greco και δωσε στο Μολντο λεφτα (20-50 λε'ι') ή αποφαγια και σκουπιδια αν εχεις για να τα στειλει Βουκουρεστι στον ΡεντΌταν πριν μια βδομάδα έγραψα ποιος είναι πάνω να πιούμε καφέ.. εσείς ξεκινήσατε κουβέντα για Οδησσό και Ουκρανία. Εγώ ανέβηκα Chisinaou Τρίτη βράδυ με Turkish και γύρισα σήμερα το μεσημέρι. Ο απολογισμός ήταν 4 γκόμενες σε 3 μέρες. Να διευκρινήσω πως η προεργασία είχε γίνει από πριν και τα 3 από τα 4 τα είχα ξαναπάρει και είχαμε κρατήσει μια επικοινωνία μέσω Skype. Στο OPA χθες νωρίς το απόγευμα ήταν ένας ευγενικός κυριούλης υπάλληλος-ιδιοκτήτης που πήγε να μιλήσει ελληνικά με κάποια που μάλλον ήξερε μόνο τα βασικά(καλημέρα,καλησπέρα κτλ.) και περνώντας του λέω.. δεν ξέρει καλά ελληνικά ε? Ήμουν με μια γκόμενα και μόλις είχαμε φάει στο Ουζμπέκικο εστιατόριο που είναι εκεί απέναντι στην προηγούμενη διασταύρωση μέσα στο στενό. Αν θέλεις Pilaf είναι καλό μαγαζάκι. Αν πας στην αγροτική έκθεση που είναι εκεί στη λίμνη έχει 3 ελληνικά περίπτερα και θα φας κάτι τεράστια σουβλάκια. Και επειδή πολλά λόγια και λέμε..
Η παρακάτω είναι η υπάλληλος του Super Market.. λίγο πριν φύγει το πρωί για δουλειά.
χθεσινος-σημερινος σημειωσατε ενα
την τριτη ουλεταειου,,,θα ερθεις ή εισαι ακομα Σοφια;;;
Το είπα αλλά μάλλον η γραφικότητα και η χαζομάρα έχουν γίνει κυρίαρχα εδώ μέσα. Εγώ δεν πληρώνω για υπηρεσίες SEX. Πάω ταξιδάκι επειδή γουστάρω να πάω και όχι επειδή δεν μπορώ να γαμήσω στην Ελλάδα. Πληρώνω τα εισιτήρια μου, τη διαμονή μου, το φαγητό μου και τη διασκέδασή μου. Ίσως πληρώσω και ενα καφέ, γλυκό, ποτό, φαγητό στη γκόμενα αλλά ως εκεί. Επιλέγω το Chisinaou σαν προορισμό γιατί είναι ένα μέρος που μπορείς να βρεις με φλερτ καθημερινά κορίτσια εύκολα, και αν το'χεις, να βρεθείς στο κρεβάτι μαζί τους. Εμένα οι προσδοκίες μου καλύπτονται όταν σε 3 ημέρες αλλάζω 4 γκόμενες στη σειρά. Χωρίς να πληρώσω, το υπενθυμίζω. Τα γούστα μου για τέτοια φάση καλύπτονται και με το παραπάνω. Αλλά όπως βλέπω έχουμε διαφορά νοοτροπίας και πολιτισμού. Εσύ υπολογίζεις με 400 γιούργια 8 στουντιοκόριτσα. Εγώ δίνω τα γιούργια για τη βόλτα μου και τη καλοπέρασή μου και όχι για να μπω στη σειρά να γαμήσω κάποια ενώ περιμένουν άλλοι 10. Είναι όπως γουστάρει κανείς. Σε Studio παρεπιπτώντος είχα πάει στην πόλη μου στη Θεσσαλονίκη κάπου στη Β. Όλγας νύχτα όταν ήταν κλειστό με μια ρουμάνα που είχε τα κλειδιά και έκανε διακόσμηση και ζωγράφιζε τους τοίχους. Και μια και πήγαμε τη γάμησα κιόλας. Αλλά η κοπέλα δεν δούλευε στο Studio ως στουντιοκόριτσο.. μετράει αυτο στον υπολογισμό σου?Ξέρεις στα 400 για 8 κορίτσια ή κάπου χαλάει ο υπολογισμός σου μια και έδωσα 0 για 1 κορίτσι μέσα σε Studio?o-ι ο-ι ξεχασες της σφουγκαριστρες καμαρ¨¨ι μου αρε αγαμια τουλουμπα και εδωσες τοσα λευτα ορε τσιμανα μου τα καρφουρ στην ελλαδα εχουν μανουλομανουλα εισαι μεγαλος αλλανοχουφτας ;) ;) ;) Με τα εισητηρια μονο!! 400 γιουργια πιγεν ελλα γαμας στην Ελλάδα 8 στουντιατες δύναμη πλακα με κανης ρε αλλανοτρομπα?