Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Μου φενεται μας δουλευεις :2funny:Οταν σου ειπα να συναντιθουμε εσυ και καλα εφυγες :2funny: :think:Μηπως εισαι ενας απο αυτους τους μεγαλους γαμιαδες που μενουνε εδω στο Κισινιωφ καθονται απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ στο Οπα ή καπου αλλου και λενε οτι  :knockinb:.Η εκθεση υπαρχει οντως και εχει Ελληνες παραγωγους.Κριμα παντος που εφυγες να εβαζες λεφτα για το φα'ι' του Ρεντ οχι πολλα καμια 50αρια λε'ι' φτανουνε να του παρουμε Πίτουρα απο'κει που πουλανε ζωοτροφες για να φτιαξει πιτες να εχει να τρωει το χειμωνα.Μαλλον γ'αυτο την εκανες για να μη δωσεις λεφτα για τον Ρεντ.Αλλη φορα πηγαινε στο El greco και δωσε στο Μολντο λεφτα (20-50 λε'ι') ή αποφαγια και σκουπιδια αν εχεις για να τα στειλει Βουκουρεστι στον Ρεντ :2funny:
Τι να κάνω αφού είχα φύγει. Εγώ δεν ανεβαίνω πάνω για 2,3 βδομάδες, δεν έχω άδεια για να μείνω τόσο καιρό. Μερικές μέρες μόνο και επιστρέφω. Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι και την παραμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί. Στο Opa έχω μπει μέσα αλλά δεν έκατσα. Δεν έχω χρόνο για τάβλι. Για άλλο λόγο ανεβαίνω πάνω. Στο El Greco κάθησα για φαγητό την προηγούμενη φορά. Αλλά δεν ήταν κανένας έλληνας μέσα. Μόνο αραβό-τουρκοι. Να πας στην έκθεση να πάρεις μέλι. Κατά τα άλλα δεν λέει ιδιαίτερα.. μόνο για κρεατο-φαγητό κατάσταση είναι. Τα υπόλοιπα που γράφεις δυσκολεύομαι να τα ακολουθήσω. Μάλλον δεν μπορώ να εισέλθω στην πολυπλοκότητα της σκέψης σου και στις ιστορίες που γράφεις.

D

dude901123

Επισκέπτης
Να και μια φωτογραφία από το El Greco για του λόγου το αληθές κατά την προηγούμενη επίσκεψή μου.
Επίσης ο Νίκος Αλέφαντος κάνει καριέρα ως οργανοπαίχτης σε λαϊκό συγκρότημα και είναι θαμώνας στο Chisinaou:)

Συνημμένα

• DSC00429 (1152 x 864).jpg
    DSC00429 (1152 x 864).jpg
    226,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00432 (1152 x 864).jpg
    DSC00432 (1152 x 864).jpg
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Αν θυμασαι ειχες γραψει οτι δεν σου αρεσουν οι Μολδαβες.Μπορω να πω οτι ειμαι συμφωνος μαζι σου.Γραψε μας ομως σε παρακαλω γιατι δεν σου αρεσουν?Τι το κακο εχουν κατα τη γνωμη σου?Εμενα δεν μου αρεσει καθολου ο χαρακτηρας τους μπορω να πω οτι θυμιζουν λιγακι Ελεηνιδες και αυτο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ενω ειναι φτωχομπινεδιαρες το παιζουνε οτι ειναι καποιες.Ειχε πλακα που λενε οτι οι Μολδαβες πηγαινουν Ουκρανια για να δουλεψουνε  :knockinb:.Λιγο δυσκολο να ανταγωνιστουνε της Ουκρανες  :2funny: ειναι σα να συγκρινεις Dacia ή Lada με Mersedes.Γραψε μας σε παρακαλω γιατι εχεις εμπειριες απο Πορνοεκδρομες και θα βοηθισει πολυ η γνωμη σου.
Απλα εμενα δεν μου κανουν...τις συνδεω με Ρουμανες
δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημες γυναικες απλα η κουτοπονηρια που εχουν πως να σε φανε μου την δινει
γενικα ολες πανε καπου να σε φανε απλα αυτες ειναι αγαρμπες στον τροπο και κανει μπαμ
@Ντερτι7
καλα κανεις αφου γουσταρεις
@Αλλαν
Δευτερα φευγω για Ουκρανια θα ερθεις;;;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.307
Πόντοι
506
Χρονια πολλα στον τσαρο στον αλλαν και σε ολους τους Δημητρηδες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απλα εμενα δεν μου κανουν...τις συνδεω με Ρουμανες
δεν μπορω να πω οτι ειναι ασχημες γυναικες απλα η κουτοπονηρια που εχουν πως να σε φανε μου την δινει
γενικα ολες πανε καπου να σε φανε απλα αυτες ειναι αγαρμπες στον τροπο και κανει μπαμ
@Ντερτι7
καλα κανεις αφου γουσταρεις
@Αλλαν
Δευτερα φευγω για Ουκρανια θα ερθεις;;;
Ειναι ασχημες!Για ελα μια βολτα να της δεις :2funny:Πολυ λιγες ειναι οι ωραιες.Στο Ντεβαγκου να δεις χαβουζα  :2funny: μια ωραια δεν ειχε και ζηταγανε και 100 Ευρω  :2funny:Εμενα να μου φαει δεν πηγε καμια (μιλαω απο αυτες που γνωρισα μεσω ιντερνετ) αλλα δεν παυουν να ειναι πολυ μαλακισμενες και να θεωρυνε το γαμησι κατι κακο  :2funny:.Ενω εχουνε μισθους 110-150 Ευρω και θα επρεπε να σε κυνηγανε το παιζουν οτι ειναι καποιες  :headbang:.Πηγα σημερα σε ενα παλιο εμπορικο κεντρο Σοβιετικου τυπου με κατι παλιες κυλιομενες σκαλες που κανανε θορυβο και η ολη εικονα μου θυμιζε δεκαετια του '80 βρισκεται στην αρχη της Τσελ Μάρε στον τελευταιο οροφο ειχε παπουτσια με 500 λε'ι' και κουστουμια με 2000-2500 λε'ι' ολα Μολδαβικης ραφης μου θυμιζαν τα ρουχα που φοραγε ο κοσμος επι κομουνισμου μιλαμε για κουρελια  :2funny:Ενα αλλο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ειναι εντελως υπαναπτικτες.Βεβαια αυτο το μειονεκτημα το εχουνε και οι Ουκρανες που πανε με Τουρκους,Αραβες κλπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το είπα αλλά μάλλον η γραφικότητα και η χαζομάρα έχουν γίνει κυρίαρχα εδώ μέσα. Εγώ δεν πληρώνω για υπηρεσίες SEX. Πάω ταξιδάκι επειδή γουστάρω να πάω και όχι επειδή δεν μπορώ να γαμήσω στην Ελλάδα. Πληρώνω τα εισιτήρια μου, τη διαμονή μου, το φαγητό μου και τη διασκέδασή μου. Ίσως  πληρώσω και ενα καφέ, γλυκό, ποτό, φαγητό στη γκόμενα αλλά ως εκεί. Επιλέγω το Chisinaou σαν προορισμό γιατί είναι ένα μέρος που μπορείς να βρεις με φλερτ καθημερινά κορίτσια εύκολα, και αν το'χεις, να βρεθείς στο κρεβάτι μαζί τους. Εμένα οι προσδοκίες μου καλύπτονται όταν σε 3 ημέρες αλλάζω 4 γκόμενες στη σειρά. Χωρίς να πληρώσω, το υπενθυμίζω. Τα γούστα μου για τέτοια φάση καλύπτονται και με το παραπάνω. Αλλά όπως βλέπω έχουμε διαφορά νοοτροπίας και πολιτισμού. Εσύ υπολογίζεις με 400 γιούργια 8 στουντιοκόριτσα. Εγώ δίνω τα γιούργια για τη βόλτα μου και τη καλοπέρασή μου και όχι για να μπω στη σειρά να γαμήσω κάποια ενώ περιμένουν άλλοι 10. Είναι όπως γουστάρει κανείς. Σε Studio παρεπιπτώντος είχα πάει στην πόλη μου στη Θεσσαλονίκη κάπου στη Β. Όλγας νύχτα όταν ήταν κλειστό με μια ρουμάνα που είχε τα κλειδιά και έκανε διακόσμηση και ζωγράφιζε τους τοίχους. Και μια και πήγαμε τη γάμησα κιόλας. Αλλά η κοπέλα δεν δούλευε στο Studio ως στουντιοκόριτσο.. μετράει αυτο στον υπολογισμό σου?Ξέρεις στα 400 για 8 κορίτσια ή κάπου χαλάει ο υπολογισμός σου μια και έδωσα 0 για 1 κορίτσι μέσα σε Studio?
ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ :2funny:.ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΩΤΗ χτες οντως περασες απο το ΟΠΑ και πηγαινεις στο Ουζμπεκικο αυτα ειναι αληθεια δεν διαφωνω.Τωρα καποια πραγματα που εμαθα σχετικα με εσενα Εισαι 60-65 ετων περιπου και Δεν εφυγες αλλα εισαι ακομα Μολδαβια και ενα αλλο που δεν μας ειπες αληθεια ερχεσαι Μολδαβια με το λεωφορειο και οχι με δικο σου αμαξι τωρα για το αν  :knockinb: δεν μπορω να ξερω? :2funny:εγω δεν το πολυ πιστευω τελος παντων ας βγαλουν οι αναγνωστες τα συμπερασματα τους απο μονοι τους.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΕΜΑΘΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ :2funny:.ΣΕ ΛΕΝΕ ΦΩΤΗ χτες οντως περασες απο το ΟΠΑ και πηγαινεις στο Ουζμπεκικο αυτα ειναι αληθεια δεν διαφωνω.Τωρα καποια πραγματα που εμαθα σχετικα με εσενα Εισαι 60-65 ετων περιπου και Δεν εφυγες αλλα εισαι ακομα Μολδαβια και ενα αλλο που δεν μας ειπες αληθεια ερχεσαι Μολδαβια με το λεωφορειο και οχι με δικο σου αμαξι τωρα για το αν  :knockinb: δεν μπορω να ξερω? :2funny:εγω δεν το πολυ πιστευω τελος παντων ας βγαλουν οι αναγνωστες τα συμπερασματα τους απο μονοι τους.

Παντως ειναι δυσκολο να βγαλεις καθημερινη κοπελα απο μολδαβια γκομενα.... ειναι ελαχιστες στα εν λογω σάιτ.... και δεν μου φανηκε οτι πολυ ασχολουνται με αυτο το αθλημα... εννοω να ψαχνονται μεσω ιντερνετ....

Παντως με 60% ανεργεια στις ελληνιδες σε λιγο καιρο ισως να μην χρειζεται να παμε ΕΣΣΔ....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ειναι ασχημες!Για ελα μια βολτα να της δεις :2funny:Πολυ λιγες ειναι οι ωραιες.Στο Ντεβαγκου να δεις χαβουζα  :2funny: μια ωραια δεν ειχε και ζηταγανε και 100 Ευρω  :2funny:Εμενα να μου φαει δεν πηγε καμια (μιλαω απο αυτες που γνωρισα μεσω ιντερνετ) αλλα δεν παυουν να ειναι πολυ μαλακισμενες και να θεωρυνε το γαμησι κατι κακο  :2funny:.Ενω εχουνε μισθους 110-150 Ευρω και θα επρεπε να σε κυνηγανε το παιζουν οτι ειναι καποιες  :headbang:.Πηγα σημερα σε ενα παλιο εμπορικο κεντρο Σοβιετικου τυπου με κατι παλιες κυλιομενες σκαλες που κανανε θορυβο και η ολη εικονα μου θυμιζε δεκαετια του '80 βρισκεται στην αρχη της Τσελ Μάρε στον τελευταιο οροφο ειχε παπουτσια με 500 λε'ι' και κουστουμια με 2000-2500 λε'ι' ολα Μολδαβικης ραφης μου θυμιζαν τα ρουχα που φοραγε ο κοσμος επι κομουνισμου μιλαμε για κουρελια  :2funny:Ενα αλλο που δεν μου αρεσει ειναι οτι ειναι εντελως υπαναπτικτες.Βεβαια αυτο το μειονεκτημα το εχουνε και οι Ουκρανες που πανε με Τουρκους,Αραβες κλπ.

σΤΗΝ Στεφαν τσελ μαρε εχει καποια μαγαζια με ευρωπαικου στυλ ρουχα αλλα ειναι ακριβα για μολδαβεζικα δεδομενα... το ντεζαβου ειναι ακριβο για μια φυσιολογικη εργαζομενη κοπελα για να παει οταν παιρνει 100 ευρω το μηνα... πανε οσες εχουν κομποδεμα απο πελατες για να βρουν νεους....

Ξεχασες τα μαθηματα που μας εχεις κανει τοσα χρονια? πας σε μερη που υπαρχουν φυσιλογικες κοπελες..... στα μπαρ θα βρει γυναικες 25 χρονων που για να μην εχουν παντρετει θα εχουν κουσουρι και εχουν γινει πουτανες... αυτη ειναι η μολδαβια....

D

dude901123

Επισκέπτης
1. Δεν με λένε Φώτη.
2. Είμαι μεταξύ 35-40 χρονών.
3. Έχω ανέβει πάνω 4 φορές. Μια περαστικός με αυτοκίνητο γυρνώντας απο Lviv και έμεινα δυό μέρες στο άθλιο ξενοδοχείο που λέγεται Turist hotel. Δεύτερη, με αυτοκίνητο ξανά, στο τέλος αυγούστου και έμεινα ένα 5ήμερο. Τρίτη με ελικοφόρα αεροπλάνα Tarom έως Bucaurest και Air Moldova και επιστροφή μέσω Ρώμης με alitalia. Και τώρα αυτή την τελευταία φορά με Turkish μέσω Κωνσταντινούπολης. Όπως σου είπα εργάζομαι και δεν έχω χρόνο να χάσω μια μέρα σε λεωφορεία. Με το αυτοκίνητο τουλάχιστον κάνεις διαχείριση του χρόνου σου και της διαδρομής κατά το δοκούν.
4. Να με πιστέψεις για ποιο πράγμα? Πληροφορίες ανταλλάσουμε εδώ. Αν θεωρείς αναξιόπιστα αυτά που παραθέτω μπορείς να το εκφράσεις. Και εγώ αν μπορώ θα σου απαντήσω. Τώρα ιστορίες σχετικά με Balkan express, πίτουρα, ρεντ, αν είναι πιο όμορφες οι Μολδαβές ή οι Ουκρανές.. μου θυμίζουν παππούδες σε καφενεία τη δεκαετία του 80 που μαλώνανε για Μητσοτάκη και Παπανδρέου. Ζεις χρόνια στο εξωτερικό αλλά αυτήν την παλαιο-ελλεϊνίλα τα ξέρω όλα, τα κάνω όλα καλύτερα και όλοι οι υπόλοιποι είστε άχρηστοι δεν μπορείς να την αποβάλλεις. Οκ, ότι σου αρέσει και ότι νομίζεις δεκτόν. Χώρος που ανταλλάσουμε πληροφορίες για το Chisinaou είναι εδώ αν δεν κάνω λάθος.

-Προσωπική άποψη- ...αν κάποιος δεν μπορεί να βρει γκόμενα στο Chisinaou και γενικά στη Μολδαβία χωρίς χρήματα τότε δύσκολα θα βρει σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.

Επισκέπτης
Παντως ενα εργαλειο που μου γυαλισε το ματι που εφερε το καλοκαιρι συναγωνιστης απο το μπου ηταν τουμπανο το προσεγγισα κι εγω αλλα δεν εκατσε...γι αυτο το κομματι ανετα θα πηγαινα μια βολτουλα Κισιναου...σε γενικες γραμμε ομως επειδη δεν γουσταρω τις ρουμανες (πες το προκαταληψη) ομοιως δεν με τραβαει να παω Κισιναου γι αυτο και τον Μαϊο τελικα επελεξα να παω Ουκρανια αντι Μολδαβια...Τωρα για τις ουκρανες;; ε δεν ειναι οι μονες που γαμιουνται με Τουρκους και Αραβες γαμιουνται με αυτους και οι Λευκορωσσιδες και οι Ρωσσιδες...  Αφου ειμαστε οι υπολοιποι ευρωπαιοι μαλακες και φτωχιναμε αυτοι τα τελευταια χρονια πλουτισαν και κανουν οτι εμεις 5-10-15 χρονια πριν.

Επισκέπτης
Παντως ειναι δυσκολο να βγαλεις καθημερινη κοπελα απο μολδαβια γκομενα.... ειναι ελαχιστες στα εν λογω σάιτ.... και δεν μου φανηκε οτι πολυ ασχολουνται με αυτο το αθλημα... εννοω να ψαχνονται μεσω ιντερνετ....

Παντως με 60% ανεργεια στις ελληνιδες σε λιγο καιρο ισως να μην χρειζεται να παμε ΕΣΣΔ....
Αν χρειαζετε να πας ΕΣΣΔ μονο για να γαμησεις την εχεις δει λαθος την ιστορια...Το εχω πει κι αλλη φορα αμα δεν μπορεις να βγαλεις γκομενα στον τοπο σου και περιμενεις να πας εκει να γαμησεις αστο το χασες το παιχνιδι
Τα ταξιδια εκει ειναι οχι μονο για το γαμησι αλλα γενικα για καποια γουστα που δεν πρεπει ή δεν γινετε να φανουν οτι τα κανεις στην Ελλαδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ..... —
Σ'ευχαριστω :)
Εδω εισαι λαθος.Θα σε συμβουλευα να πας.Πιο κατω θα αναλυσω τι ειδα σχετικα με της Ουκρανες

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
DRUG,ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ Κ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙς,πρεπει να σκαψεις πολυ για να συ κατσει καποια  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ΕΝΤΟς ΣΥΝΟΡΩΝ,ΑΠΛΑ αποκλειεται!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρουμανια κ μλδαβια,επισης αστο,,,καμμια καρατσιγκανα κι αν,,,σου κατσει... :2funny: :2funny:
οποτε βουρ μονο κ αποκλιστικα,σε ΑΓΟΝΕς ΓΡΑΜΜΕς,για οσες εχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΗ,,,σταχει πει ο ντημας29,αλλα εσυ κανεις τον καμποσο,κ δινεις κ συμβουλες,,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φίλε ,γιατί κράζεις τον συναγωνιστή χωρίς λόγο ;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
απο το στομα σου κ στου θεου τ αυτι
αλλα
σερβια με 70% ανεργια κ μισθους 150ς ,ουδεποτε υπηρξε σεξ παρανταισ,,,
φοβαμαι κι ελλαντα ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑΝΑΙ,, :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
ΦΤΩΧΕΙΑ Κ ΚΑΨΟΥΡΑ,, :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:,,,,

Οι Σερβες είναι το ίδιο με τις Ελληνίδες ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
1. Δεν με λένε Φώτη.
2. Είμαι μεταξύ 35-40 χρονών.
3. Έχω ανέβει πάνω 4 φορές. Μια περαστικός με αυτοκίνητο γυρνώντας απο Lviv και έμεινα δυό μέρες στο άθλιο ξενοδοχείο που λέγεται Turist hotel. Δεύτερη, με αυτοκίνητο ξανά, στο τέλος αυγούστου και έμεινα ένα 5ήμερο. Τρίτη με ελικοφόρα αεροπλάνα Tarom έως Bucaurest και Air Moldova και επιστροφή μέσω Ρώμης με alitalia. Και τώρα αυτή την τελευταία φορά με Turkish μέσω Κωνσταντινούπολης. Όπως σου είπα εργάζομαι και δεν έχω χρόνο να χάσω μια μέρα σε λεωφορεία. Με το αυτοκίνητο τουλάχιστον κάνεις διαχείριση του χρόνου σου και της διαδρομής κατά το δοκούν.
4. Να με πιστέψεις για ποιο πράγμα? Πληροφορίες ανταλλάσουμε εδώ. Αν θεωρείς αναξιόπιστα αυτά που παραθέτω μπορείς να το εκφράσεις. Και εγώ αν μπορώ θα σου απαντήσω. Τώρα ιστορίες σχετικά με Balkan express, πίτουρα, ρεντ, αν είναι πιο όμορφες οι Μολδαβές ή οι Ουκρανές.. μου θυμίζουν παππούδες σε καφενεία τη δεκαετία του 80 που μαλώνανε για Μητσοτάκη και Παπανδρέου. Ζεις χρόνια στο εξωτερικό αλλά αυτήν την παλαιο-ελλεϊνίλα τα ξέρω όλα, τα κάνω όλα καλύτερα και όλοι οι υπόλοιποι είστε άχρηστοι δεν μπορείς να την αποβάλλεις. Οκ, ότι σου αρέσει και ότι νομίζεις δεκτόν. Χώρος που ανταλλάσουμε πληροφορίες για το Chisinaou είναι εδώ αν δεν κάνω λάθος.

-Προσωπική άποψη- ...αν κάποιος δεν μπορεί να βρει γκόμενα στο Chisinaou και γενικά στη Μολδαβία χωρίς χρήματα τότε δύσκολα θα βρει σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.
Ο μονος Ελληνας που πλησιασε τον Λάμπη χτες απο αυτους που δεν ξερω ηταν ο ΦΩΤΗΣ που ειναι οπως τον περιεγραψα και ειναι πολυ πιθανον να εισαι εσυ.Και στο Ουζμπεκικο που ρωτησα ενας Ελληνας 60-65 ετων πηγαινει.35-40 ετων δεν πηγε ποτέ κανενας.Σου χρειαζεται να παω να παρω την καρτα μνημης απο το ΟΠΑ να σε δουμε να  :2funny:.Ολο  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντως ενα εργαλειο που μου γυαλισε το ματι που εφερε το καλοκαιρι συναγωνιστης απο το μπου ηταν τουμπανο το προσεγγισα κι εγω αλλα δεν εκατσε...γι αυτο το κομματι ανετα θα πηγαινα μια βολτουλα Κισιναου...σε γενικες γραμμε ομως επειδη δεν γουσταρω τις ρουμανες (πες το προκαταληψη) ομοιως δεν με τραβαει να παω Κισιναου γι αυτο και τον Μαϊο τελικα επελεξα να παω Ουκρανια αντι Μολδαβια...Τωρα για τις ουκρανες;; ε δεν ειναι οι μονες που γαμιουνται με Τουρκους και Αραβες γαμιουνται με αυτους και οι Λευκορωσσιδες και οι Ρωσσιδες...  Αφου ειμαστε οι υπολοιποι ευρωπαιοι μαλακες και φτωχιναμε αυτοι τα τελευταια χρονια πλουτισαν και κανουν οτι εμεις 5-10-15 χρονια πριν.
Για καποιον που θελει καθαρα να  :knockinb: σιγουρα η Ουκρανια ειναι πολυ καλητερη λυση.Εδω δεν μου αρεσει που οι Μολδαβες ενω ειναι φτωχομπινεδιαρες εχουνε μια ψωροπεριφανια :headbang:Ισως γ'αυτο φταινε και οι ντοπιοι που ειναι Ερωτομαλακες.Ερωτευοντε και τους κανουν οι γκομενες οτι θελουν θυμιζουν λιγακι Ιταλους σ'αυτο  :2funny:!Μπορουνε σε μια γκομενα να δωσουνε τα παντα :rockon:-------Σχετικα με την Ουκρανια ακομα κ'εσυ δεν χρειαζεται να της πληρωσεις.Αν βρεις μια και της παρεις μποτακια με 100 Γκριβνια (σαν αυτα που φορανε οι Ελληνες στα χιονια τα  Απρέ σκί) κανα παντελονι με 100-150 Γκριβνια απ'το παζαρι κανα μπλουζακι με 50-80 γκριβνια,να την τα'ι'σεις μετα να την πας καπου και θα την  :knockinb:Δεν εχω ξαναδει πιο φτηνιαρες γυναικες απο της Ουκρανες αηδιασα :headbang:Ειναι να της λυπασαι.Αυτη με το πρασινο στην ντισκο δεν ηταν ασχημη και ψηλη ηταν και ωραιο σωμα ειχε αλλα αν δεις τα δοντια της ηταν σα να της τα ειχανε λιμαρει :2funny:ισα ισα που φενοντουσαν τα πανω δοντια :rockon:!Τωρα σχετικα με της Ρωσσιδες οι Ρωσσιδες απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη γενικα συχαινοντε τους Τουρκους και τους Αραβες τους θεωρουνε σαν κατωτερα οντα σα ζωα.Βεβαια απο κατι χωρια πολλες πηγαινουν μαζι τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για καποιον που θελει καθαρα να  :knockinb: σιγουρα η Ουκρανια ειναι πολυ καλητερη λυση.Εδω δεν μου αρεσει που οι Μολδαβες ενω ειναι φτωχομπινεδιαρες εχουνε μια ψωροπεριφανια :headbang:Ισως γ'αυτο φταινε και οι ντοπιοι που ειναι Ερωτομαλακες.Ερωτευοντε και τους κανουν οι γκομενες οτι θελουν θυμιζουν λιγακι Ιταλους σ'αυτο  :2funny:!Μπορουνε σε μια γκομενα να δωσουνε τα παντα :rockon:-------Σχετικα με την Ουκρανια ακομα κ'εσυ δεν χρειαζεται να της πληρωσεις.Αν βρεις μια και της παρεις μποτακια με 100 Γκριβνια (σαν αυτα που φορανε οι Ελληνες στα χιονια τα  Απρέ σκί) κανα παντελονι με 100-150 Γκριβνια απ'το παζαρι κανα μπλουζακι με 50-80 γκριβνια,να την τα'ι'σεις μετα να την πας καπου και θα την  :knockinb:Δεν εχω ξαναδει πιο φτηνιαρες γυναικες απο της Ουκρανες αηδιασα :headbang:Ειναι να της λυπασαι.Αυτη με το πρασινο στην ντισκο δεν ηταν ασχημη και ψηλη ηταν και ωραιο σωμα ειχε αλλα αν δεις τα δοντια της ηταν σα να της τα ειχανε λιμαρει :2funny:ισα ισα που φενοντουσαν τα πανω δοντια :rockon:!Τωρα σχετικα με της Ρωσσιδες οι Ρωσσιδες απο Μοσχα και Αγια Πετρουπολη γενικα συχαινοντε τους Τουρκους και τους Αραβες τους θεωρουνε σαν κατωτερα οντα σα ζωα.Βεβαια απο κατι χωρια πολλες πηγαινουν μαζι τους.
Τωρα σχετικα με το Μολντο μενει με μια γκομενα στο στυλ της Μπάρμπι αλλα με βυζαρες.ΕιναιΠολυ ωραιο γκομενακι αλλα εχει και αρνητικα ειναι στριγκλα στον χαρακτηρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom