D
dude901123
Επισκέπτης
Τι να κάνω αφού είχα φύγει. Εγώ δεν ανεβαίνω πάνω για 2,3 βδομάδες, δεν έχω άδεια για να μείνω τόσο καιρό. Μερικές μέρες μόνο και επιστρέφω. Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι και την παραμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί. Στο Opa έχω μπει μέσα αλλά δεν έκατσα. Δεν έχω χρόνο για τάβλι. Για άλλο λόγο ανεβαίνω πάνω. Στο El Greco κάθησα για φαγητό την προηγούμενη φορά. Αλλά δεν ήταν κανένας έλληνας μέσα. Μόνο αραβό-τουρκοι. Να πας στην έκθεση να πάρεις μέλι. Κατά τα άλλα δεν λέει ιδιαίτερα.. μόνο για κρεατο-φαγητό κατάσταση είναι. Τα υπόλοιπα που γράφεις δυσκολεύομαι να τα ακολουθήσω. Μάλλον δεν μπορώ να εισέλθω στην πολυπλοκότητα της σκέψης σου και στις ιστορίες που γράφεις.Μου φενεται μας δουλευεις Οταν σου ειπα να συναντιθουμε εσυ και καλα εφυγες Μηπως εισαι ενας απο αυτους τους μεγαλους γαμιαδες που μενουνε εδω στο Κισινιωφ καθονται απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ στο Οπα ή καπου αλλου και λενε οτι .Η εκθεση υπαρχει οντως και εχει Ελληνες παραγωγους.Κριμα παντος που εφυγες να εβαζες λεφτα για το φα'ι' του Ρεντ οχι πολλα καμια 50αρια λε'ι' φτανουνε να του παρουμε Πίτουρα απο'κει που πουλανε ζωοτροφες για να φτιαξει πιτες να εχει να τρωει το χειμωνα.Μαλλον γ'αυτο την εκανες για να μη δωσεις λεφτα για τον Ρεντ.Αλλη φορα πηγαινε στο El greco και δωσε στο Μολντο λεφτα (20-50 λε'ι') ή αποφαγια και σκουπιδια αν εχεις για να τα στειλει Βουκουρεστι στον Ρεντ