Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Kαποιες πληροφοριες για Ντνιεπροπετρόβσκ, Συμφερούπολη, Κάρκοφ, Ντονεσκ και Luhansk? Ποια ειναι καταλληλη για πορνο-εξορμηση? ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΦΤΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΟΤΕΛΙ... :grin:
Krivoy Rog , Dneprodzerzinsk ,Sumy, Krementsuk,,Lugansk,Belie Tserkvi ειναι μερη με  καθολου ξενους και ευκολο καμακι και πολυ ομορφες γυναικες . Αλλα οπως λεει ο τσαρος δεν εχεις πολλα να δεις αν σε ενδιαφερουν τα αξιοθεατα . Poltava,Harkovo,Zaporozie,Dnepropetrofsk,Cherkasi,Donetsk ειναι μεγαλυτερες πολεις και εκει εχει καλυτερη διασκεδαση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης η συμπεριφορά από τις γκόμενες διαφέρει τρομερά από πόλη σε πόλη.Αλλο Ντονέτσκ,άλλο Ντνιπροπετρόφσκ και άλλο Ζαπορόζιγιε παρ'όλο που είναι κοντά.(δε συζητάμε οτι το Λβωφ είναι τελείως διαφορετικό).Αν δεν πας επί τόπου δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.Κατά τη γνώμη μου κορυφαία στο Ντονμπας είναι η Μαριούπολη και έχω την αίσθηση οτι το Λουγκάνσκ πρέπει να είναι καλό παρόλο που θεωρείται η πρωτεύουσα των scammers.Επίσης η Πολτάβα έχει πολύ καλή φήμη.Οι μικρότερες πόλεις της Ουκρανίας είναι σχεδόν άδειες απελπισία σκέτη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Για μενα το καλυτερο μερος της Οδησσου ειναι η Αρκαδια

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Επίσης η συμπεριφορά από τις γκόμενες διαφέρει τρομερά από πόλη σε πόλη.Αλλο Ντονέτσκ,άλλο Ντνιπροπετρόφσκ και άλλο Ζαπορόζιγιε παρ'όλο που είναι κοντά.(δε συζητάμε οτι το Λβωφ είναι τελείως διαφορετικό).Αν δεν πας επί τόπου δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.Κατά τη γνώμη μου κορυφαία στο Ντονμπας είναι η Μαριούπολη και έχω την αίσθηση οτι το Λουγκάνσκ πρέπει να είναι καλό παρόλο που θεωρείται η πρωτεύουσα των scammers.Επίσης η Πολτάβα έχει πολύ καλή φήμη.Οι μικρότερες πόλεις της Ουκρανίας είναι σχεδόν άδειες απελπισία σκέτη.
Οχι μονο οι γκομενες αλλα και γενικα ολος ο πληθυσμος ειναι διαφορετικος στα παραθαλασσια μερη ειναι πιο ευδιαθετοι και γλεντζεδες απο οτι ειναι στην ενδοχωρα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Για εκει ειναι το καλυτερο δεν τα συγκρινουμε με Ελλαδα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Και ελληνες μια χαρα ειναι μερικες νοοτροπιες τους ειναι λαθος

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Krivoy Rog , Dneprodzerzinsk ,Sumy, Krementsuk,,Lugansk,Belie Tserkvi ειναι μερη με  καθολου ξενους και ευκολο καμακι και πολυ ομορφες γυναικες . Αλλα οπως λεει ο τσαρος δεν εχεις πολλα να δεις αν σε ενδιαφερουν τα αξιοθεατα . Poltava,Harkovo,Zaporozie,Dnepropetrofsk,Cherkasi,Donetsk ειναι μεγαλυτερες πολεις και εκει εχει καλυτερη διασκεδαση

Οσα μερη αναφερω ειναι οσα εχουν πτηση απο αθηνα με μια μονο μετεβιβαση και προπαντων φθηνα (οσο γινεται) εισητηρια.... ακουω χωρις να εχω πρωτη αποψη οτι η πολταβα εχει τρελα μουνια... απο τα μερη που αναφερω ποιο θα διαλεγες? επιλογη ειναι και το ιδιο το κιεβο...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Κριμαια ειναι καθαρα τουριστικο μερος καλοκαιρι εχει κοσμο.Η Οδησσος μπορει να εχει λιγοτερο καμακι αλλα εχεις και μερικα μερη να δεις και εχει και μερικα μερη να πας.Μη νομισεις οτι ειναι Μοσχα ή Αγια Πετρουπολη που οποιαδηποτε ωρα ολα δουλευουνε αλλα μεχρι της δωδεκα το βραδυ θα βρεις ενα μερος να κατσεις.Στις παραπανω πολεις που ανεφερες θα σκυλοβαρεθεις!Μετα της 10 δεν θα εχει ψυχη!

ενα αλλος λογος ειναι οτι στις ηλικιες 20-65 (οχι πως θα γαμησω 27+) οι γθναικες ειναι πιο πολλες απο τους αντρες σε αυτες τις πολεις που αναφερω και που δεν γνωριζουν ξενους.... νομιζω οτι το "σαρακι" να δω και αξιοθεατα μου εφυγε στο κισιναου.... οποτε μητσο... το βασικοτατο κριτηριο ειναι εαν μπορεις να πηδησεις... +οτι εχουν φθηνα εισητηρια και δωματια εαν τα κλεισεις νωρις.... εαν ειναι να κανω οικονομικη υπερβαση ας την κανω στις κορασιδες...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ντνιπροπετρόφσκ ζητάνε όλες δώρα.Ντονέτσκ την έχουν δει.Εχει και νταγλαράδες Ουκρανούς εκεί ντερέκια.Χάρκοβο είναι σχετικά καλά αν πληρώνεις.Lugansk πρέπει να είναι καλά αλλά δεν έχω πάει.Συμφερόπολη μου φάνηκε καλή.Πάντως όλα είναι κάτω από Κίεβο.

Αρα χαρκοβο οι ελληνες παιζουν χωρις ανταγωνιστες αλλων χωρων με καλα και προσιτα μουνια?

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
χαρκοβο γενικα εχει λιγα μουνια .( αναφερω εγω τι βρηκα )Ειχα βρει ενα μσσαζ κοντα στο κεντρο που γαμουσες κιολας και ειχε καλα μουνια .Συμφερουπολη ,ειχε πολλα μασσαζ ,ολες χαλια και ακριβα .Γιαλτα ειχε παιχνιδι μονο με μαμπα .Οδησσο ειχε παρα πολυ πληρωμενο και μεσα απο το μαμπα και σε πολυ ψηλο επιπεδο .Τιμες απο 60-120 την  ωρα .Δνιεπρ εχει και καποιες που ηταν στην ελλαδα σε γραφεια και λενε οτι εχει πολυ παιχνιδι αλλα δεν εχω παει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρα χαρκοβο οι ελληνες παιζουν χωρις ανταγωνιστες αλλων χωρων με καλα και προσιτα μουνια?

Πάνε κι άλλοι στο Χάρκοβο.Είναι πανεπιστημιούπολη.Εκεί πρέπει να ξέρεις οπωσδήποτε ρωσικά.

Επισκέπτης
Ντνιπροπετρόφσκ ζητάνε όλες δώρα.Ντονέτσκ την έχουν δει.Εχει και νταγλαράδες Ουκρανούς εκεί ντερέκια.Χάρκοβο είναι σχετικά καλά αν πληρώνεις.Lugansk πρέπει να είναι καλά αλλά δεν έχω πάει.Συμφερόπολη μου φάνηκε καλή.Πάντως όλα είναι κάτω από Κίεβο.
και την Μολδαβια την καναμε ουκρανιας τοπικ
Ντονετσκ Λουγκανσκ απο προσωπικη εμπειρια που εχω...ευκολο το καμακι...αλλα σαφως πιο δυσκολο απ οτι στην οδησσο
διαφορες μεταξυ οδησσου και αυτων των 2 πολεων...οι γκομενες στο Ντονετσκ και το Λουγκανσκ πιο ακριβες γιατι ειναι πιο λιγες (στην οδησσο εχει πααααρα πολλες φοτητριες και κλεινονται σε τρελα χαμηλες τιμες)αλλα ξενοδοχεια πολυ καλα σχεδον στα μισα λεφτα απ οτι στην οδησσο, το εισητηριο απο Αθηνα παιζει +/-15% στην ιδια τιμη

Επισκέπτης
.Οδησσο ειχε παρα πολυ πληρωμενο και μεσα απο το μαμπα και σε πολυ ψηλο επιπεδο .Τιμες απο 60-120 την  ωρα .
εσυ εισαι και πεταλουδας...εγω ειμαι πιο αγαπουλινις( :2funny: :2funny: :2funny: )και κλεινω τιμες την εβδομαδα σε πολυ λιγοτερα χρημματα απ΄οτι ειναι η τιμη μιας ωρας

ΥΓ αν δεν μιλας εστω και λιγο ρωσσικα να μασησουν οι τιμες ανεβενουν στο πολλαπλασιο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε όλο το Ντονμπάς πληρώνεις πολλά λεφτά η περιοχή είναι ανεπτυγμένη και δε συμφέρει με τίποτα.Αντί για Ντονέτσκ καλύτερη η Μαριούπολη που είναι 2 ώρες μακριά.Αντί για Ντνιπροπετρόφσκ Κριβόι Ρογκ που είναι δίπλα.Και το Ζαπορόζιγιε ακόμα είναι καλύτερο από το Ντονέτσκ.Για εμένα κορυφαία είναι Κίεβο,Λβωφ,Μαριούπολη και για σκληρά γούστα Χάρκοβο.Χάρκοβο όμως μόνο με ρωσικά.
Αντί για θέρετρα της Κριμαίας καλύτερη είναι η Συμφερόπολη,Σεβαστούπολη αλλά οι κάτοικοι εκεί είναι μάλλον Ρώσοι όχι τόσο Ουκρανοί.

Επισκέπτης
Σε όλο το Ντονμπάς πληρώνεις πολλά λεφτά η περιοχή είναι ανεπτυγμένη και δε συμφέρει με τίποτα.Αντί για Ντονέτσκ καλύτερη η Μαριούπολη που είναι 2 ώρες μακριά.Αντί για Ντνιπροπετρόφσκ Κριβόι Ρογκ που είναι δίπλα.Και το Ζαπορόζιγιε ακόμα είναι καλύτερο από το Ντονέτσκ.Για εμένα κορυφαία είναι Κίεβο,Λβωφ,Μαριούπολη και για σκληρά γούστα Χάρκοβο.Χάρκοβο όμως μόνο με ρωσικά.
Αντί για θέρετρα της Κριμαίας καλύτερη είναι η Συμφερόπολη,Σεβαστούπολη αλλά οι κάτοικοι εκεί είναι μάλλον Ρώσοι όχι τόσο Ουκρανοί.
ειναι θεμα προσωπικων εμπειριων
εγω απο Ντονετσκ και Λουγκανσκ δεν εχω κανενα παραπονο και σε ποιοτητα και σε τιμες...παροτι πηγα Ντονιεσκ σε υπερτιμημενη εποχη αμεσως μετα το ευρωπαϊκο ποδοσφαιρου
οσον αφορα το Χαρκιβ οσες φορες πηγα να κανω παιχνιδι μεσω μαμπα οι βλαμμενες μου απανταγαν ουκρανικα κι οχι ρωσσικα
Αλλα οπως προειπα ολα ειναι βαση προσωπικων εμπειριων
βοτ τακ

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
....αν παντος θελετε να πατε εκδρομη καθαρα για να  :knockinb: Οδησσο και Κισινιωφ ξεχαστε τα Κισινιωφ ουτε πουτανες δεν θα βρειτε να  :knockinb: .Τα καλητερα μερη αυτη τη στιγμη ειναι το Νοβγκοροντ (για κοντα απο Αγια Πετρουπολη),Βολογκντα για πιο τολμηρους 700 χλμ. ανατολικα της Αγιας Πετρουπολη και Πετροζαβοντσκ 500 χλμ βορεια της Αγιας Πετρουπολης.Για ακομα πιο μερακληδες θα συνηστουσα Κρασνογιαρσκ,Νοβοσιμπιρσκ,Τομσκ,Περμ.Τωρα για την καταργηση βιζας για τη Ρωσσια τα επομενα 5 χρονια το βλεπω λιγο δυσκολο.Καταρχην η Ρωσσια εκδιδει ακομα διαβατηρια χωρις τσιπακι (διαλεγεις τι διαβατηριο θελεις με τσιπακι ή χωρις).Το διαβατηριο χωρις τσιπακι ειναι πανευκολο να το πλαστογραφισεις,κολλας τη φωτογραφια σου και γινεται δικο σου.Τωρα στα διαβατηρια με τσιπακι σε ενα ποσοστο 80%-90% δεν δουλευει το τσιπακι.Αν καταργιθει η βιζα για τους Ρωσσους θα γεμισει η Ευρωπη Ουζμπεκους και Τατζικους με πλαστα Ρωσσικα διαβατηρια.Και η Ρωσσια δεν βλεπω να πολυθελη να καταργιθει η βιζα για τους ξενους.

το Νοβγκοροντ ειναι αυτο?

D

dude901123

Επισκέπτης
Και εγώ νόμιζα πως εδώ μιλάμε για Μολδαβία.. αλλά μάλλον μπερδεύτηκα.
Anyway είμαι τρίτη μέρα Chisinaou, καλός καιρός, ήλιος τις προηγούμενες 2 ημέρες και σήμερα ξεκίνησε με σύννεφα. Ακόμη δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου από τη χθεσίνη τύπισσα που με εκμεταλεύτηκε όλο το βράδυ. Όντως το ντύσιμο είναι φτωχικό και τα κορίτσια δείχνουν λιγότερο εντυπωσιακά από ότι το καλοκαίρι. Όμως αν τα κατεφέρεις να βγάλουν τα ρούχα τους τα πράγματα αλλάζουν. Ήμουν με 2 έλληνες χθες και μας βγήκαν τα μάτια στο Latte de latte. Ευτυχώς στη συνέχεια το ραντεβού με την υπάλληλο του Super Market είχε τρελή επιτυχία και όλο το βράδυ την-με ξεπάτωσε. Τώρα θα βρεθώ με μια άλλη και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Κατά τα άλλα.. όσα δεν φτάνει η αλεπού.. πηδάει και τα φτάνει.

D

dude901123

Επισκέπτης
και για να συνεχίσω..
Η άποψη μου είναι πως το Chisinaou δεν είναι ο παράδεισος του πληρωμένου. Αυτό είναι σίγουρο. Είναι όμως ο παράδεισος του ελεύθερου σκοπευτή που έχει τρόπο να φλερτάρει και να προσεγγίσει γυναίκες. Ακόμη και χωρίς ρώσσικη-ρουμάνικη γλώσσα όπως εγώ, με ψευτο-αγγλικά μέτριου επιπέδου.
Όποτε αν ψάχνετε για πληρωμένο ίσως θα βρείτε και εδώ, αλλά σιγουρα θα βρείτε καλύτερο αλλού. Αν ψάχνετε όμορφα κορμιά, λεπτά πόδια, φθηνή ζωή και άφθονο φλερτ παντού.. Ιδού η ρόδος!! για το πήδημα εξαρτάται απο τον καθένα από μας. Αν πάλι θέλετε να σας δουν και να αρχίσουν να τρέχουν από πίσω σας επειδή είστε έλληνες και ζείτε κοντά στη θάλασσα.. είναι προσόν σίγουρα, αλλά δεν θα σας ανοίξουν τα πόδια μόνο για αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom