Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βλεπω εισαι νεος στο φορουμ...αν ψαξεις λιγο στο φορουμ....δες αν τουλαχιστον εγω ειμαι απο τηγανητα τιποτα :2funny: :2funny:
Τωρα ειμαι Οντέσσα πολυ ομορφη πολη γεματο γυναικες.Στο κεντρο οι περισσοτερες εχουνε συνηθισει να ζητανε λεφτα.Εδω για σενα ειναι οτι πρεπει το συστημα σου θα δουλεψει τέλεια αν ερθεις θα με ευγνωμονεις.Καθε μερα θα  :knockinb:Ακομα και στις καφετεριες των εμπορικων κεντρων εχει Βιζιτουδες θα σου ζητανε 700-800 Γκριβνια θα τους δινεις 500 και θα ερχονται.Γεματο Τουρκους οι περισσοτεροι νέοι φοιτητες αφραγκοι.Οι Ελληνες εδω κλασεις ανωτεροι απο τους Ελληνες του Κισινιωφ που οι περισσοτεροι ειναι αφραγκοι και τελειωμενοι καθονται στο Οπα και παιζουνε ταβλι και χαρτια  :2funny:φυσικα λενε οτι γαμανε αν τους ρωτισεις.Οδησσο οι Ελληνες ειναι Διευθυντες εμπορικων κεντρων,ιδιοκτητες ναυτηλιακων εταιριων.Οι ντισκο κλεινουν νωρις μετα της 3ης δεν εχει κοσμο.Αυτο που δεν αντεχω ειναι οτι οι γκομενες και εδω ειναι αθλια ντυμενες.Γενικα σε σχεση με Αγια Πετρουπολη η πολη δεν εχει χρημα.Κισινιωφ μην πας με τιποτα  :jerking: Το γαμησι το εχουνε Ταμπου.Κισινιωφ πηγα να παθω ζημια μια γκομενιτσα 19 ετων που ειχα (μοιαζει με την πιτσιρικα με της γλωσσες) με το που την  :knockinb: μου εκατσε στο Σβερκο ηθελε να καθομαστε σπιτι και να τρωμε μανιταροσουπες  :2funny:.----Τωρα σχετικα με το Μολντο στο βιντεακι που γυρισα εχει σκηνες απο το El Greco και θα βγλετε τα συμπερασματα σας για το τι ειναι.ΠΑΝΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.Ενας Ελληνας στο Κισινιωφ καλιεργει ηλιοσπορους ειχα δει στου Μολντο κατι πουλια σε κλουβια (Ορτυκια,Σπουργιτια,Περδικες) νομισα οτι εβαλε τα γκαρσονια να τα πιασουνε για να τα στειλει στο Βουκουρεστι στον Ρεντ για να τρωει :2funny:.........

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Πριν μερικες μερες εθεαθει το αμαξι του Μολντο στο χωραφι του Ελληνα.Ο Μολντο αμολισε τα πουλια στο χωραφι του Ελληνα παραγωγου και τα πουλια φαγανε τους ηλιοσπορους του ανθρωπου  :2funny: του κατεστρεψε ολη την παραγωγη  :2funny:Καλητερα να εστελνε στον Ρεντ που πειναει τα πουλια για να τα ετρωγε  :2funny:.Παρτε και 2 φωτο απο της προχειρες που εχω.Οι περισσοτερες γκομενες φοβουνται να φωτογραφιθουνε μην της βαλω Ιντερνετ :2funny:Τωρα σχετικα με το amurspb με παρακαλεσε καποιος απο τους Αντμινιστρατορ που ειναι φιλος μου να γραψω.Οι πληροφοριες σχετικα με της πουτανες ειναι απο δηιγησεις ντοπιων.Χτες πηγαμε σε σαλον Οδησσο εδω εχει αρκετους Ελληνες και εχουν ερθει και φιλοι μου απο Αγια Πετρουπολη.Αν παντος εχετε ενα εισοδημα 300-400 Ευρω να πατε Μολδαβια.Με 100-120 Ευρω θα βρειτε ενα ζωοτροφειο στην ακρη της πολης και θα σας μενουν και για το φα'ί'.Οι περισσοτεροι ειναι στο στυλ του Ρεντ τελειωμενοι  :2funny:Τον Μολντο σχεδον ολοι οι Ελληνες εκει τον μισουνε παραφορα :2funny:.Σχεδον κανενας δεν παει απο το μαγαζι του αλλα καλητερα τι να τους κανει? :2funny:Αν ερθει ο Ρεντ θα πεσει πολυ γέλιο με 50 Λε'ι' θα τον βγαλω φωτο να τον θαυμασουμε :2funny:και με 200 λε'ι' θα του βαλω λουράκι να τον παω βολτα σαν σκυλο :2funny:Θα του ανοιξω και το υπογειο θα του δωσω και κουβερτα και ο Μολντο δεσμετηκε να του φερνει τα αποφαγια που αφεινουνε στα  πιατα για να τρωει :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0813a.jpg
    IMG_0813a.jpg
    97,7 KB · Εμφανίσεις: 68
  • IMG_0820a.jpg
    IMG_0820a.jpg
    134,9 KB · Εμφανίσεις: 54
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Οι πιό άσχημες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου.
Η Αθήνα έχει πολύ πιό όμορφες πουτάνες.

Επισκέπτης
Τωρα ειμαι Οντέσσα πολυ ομορφη πολη γεματο γυναικες.Στο κεντρο οι περισσοτερες εχουνε συνηθισει να ζητανε λεφτα.Εδω για σενα ειναι οτι πρεπει το συστημα σου θα δουλεψει τέλεια αν ερθεις θα με ευγνωμονεις.Καθε μερα θα  :knockinb:Ακομα και στις καφετεριες των εμπορικων κεντρων εχει Βιζιτουδες θα σου ζητανε 700-800 Γκριβνια θα τους δινεις 500 και θα ερχονται.Γεματο Τουρκους οι περισσοτεροι νέοι φοιτητες αφραγκοι.Οι Ελληνες εδω κλασεις ανωτεροι απο τους Ελληνες του Κισινιωφ που οι περισσοτεροι ειναι αφραγκοι και τελειωμενοι καθονται στο Οπα και παιζουνε ταβλι και χαρτια  :2funny:φυσικα λενε οτι γαμανε αν τους ρωτισεις.Οδησσο οι Ελληνες ειναι Διευθυντες εμπορικων κεντρων,ιδιοκτητες ναυτηλιακων εταιριων.Οι ντισκο κλεινουν νωρις μετα της 3ης δεν εχει κοσμο.Αυτο που δεν αντεχω ειναι οτι οι γκομενες και εδω ειναι αθλια ντυμενες.Γενικα σε σχεση με Αγια Πετρουπολη η πολη δεν εχει χρημα.Κισινιωφ μην πας με τιποτα  :jerking: Το γαμησι το εχουνε Ταμπου.Κισινιωφ πηγα να παθω ζημια μια γκομενιτσα 19 ετων που ειχα (μοιαζει με την πιτσιρικα με της γλωσσες) με το που την  :knockinb: μου εκατσε στο Σβερκο ηθελε να καθομαστε σπιτι και να τρωμε μανιταροσουπες  :2funny:.----Τωρα σχετικα με το Μολντο στο βιντεακι που γυρισα εχει σκηνες απο το El Greco και θα βγλετε τα συμπερασματα σας για το τι ειναι.ΠΑΝΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.Ενας Ελληνας στο Κισινιωφ καλιεργει ηλιοσπορους ειχα δει στου Μολντο κατι πουλια σε κλουβια (Ορτυκια,Σπουργιτια,Περδικες) νομισα οτι εβαλε τα γκαρσονια να τα πιασουνε για να τα στειλει στο Βουκουρεστι στον Ρεντ για να τρωει :2funny:.........
odessa εχω παει 6 φορες.... κανονικα επρεπε ηδη να ημουν εκει.... οσον αφορα το ντυσιμο διαφωνω

Επισκέπτης
Τωρα ειμαι Οντέσσα πολυ ομορφη πολη γεματο γυναικες.Στο κεντρο οι περισσοτερες εχουνε συνηθισει να ζητανε λεφτα.Εδω για σενα ειναι οτι πρεπει το συστημα σου θα δουλεψει τέλεια αν ερθεις θα με ευγνωμονεις.Καθε μερα θα  :knockinb:Ακομα και στις καφετεριες των εμπορικων κεντρων εχει Βιζιτουδες θα σου ζητανε 700-800 Γκριβνια θα τους δινεις 500 και θα ερχονται.
με αυτα τα λεφτα σου στελνω 2 πιτσιρικια να γαμησεις για ενα τριωρο
06389326ΧΧ
τα τελυταια 2 νουμερα αν μου πεις οκευ σε πμ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
odessa εχω παει 6 φορες.... κανονικα επρεπε ηδη να ημουν εκει.... οσον αφορα το ντυσιμο διαφωνω
Μιλαω σε σχεση με Αγια Πετρουπολη πως μου φανηκαν.Πολυ χάλια ντυμενες οι περισσοτερες χωριατισες,αυτη που καθεταθ διπλα μου στη φωτο τρωγεται απλος βγηκε χάλια στη φωτο το ντυσιμο της ειναι  :shit:αν δειτε τα δοντια της ειναι σαν να τα εχουνε λιμαρει :2funny:το επιπεδο ομορφιας τους στην Οδησσο ειναι Αγιας Πετρουπολης δεν ειδα να εχει τιποτα θεογκομενες.Στο Κισινιωφ ακομα πιο χάλια!Βεβαια για καποιον που ερχεται απο Ελλαδα μπορει να ειναι θέες :2funny:.Η Οδησσος εχει παρα πολλες γκομενες που ζητανε λεφτα για να πανε μαζι σου.Το θεμα ειναι οτι στο Νοβγκοροντ εχει γκομενες ιδιου επιπεδου που πανε τσαμπα.Οπως παντα απευθυνομαι σε μελη του σα'ι'τ που μπορουνε να πανε καπου εσυ ο Γιαννης 43 και 2-3 αλλοι,η επαρχια της Ρωσσιας εχει γκομενες παρομοιες και στο ντυσιμο και στην εμφανιση και πολλες φορες πολυ καλητερες και εκει δεν εχει Τουρκους ή οτιδηποτε αλλο οποτε ειναι 1.000.000 καλητερα απο Οδησσο.Τωρα για το Κισινιωφ σας το ειπα οτι ειναι πολυ πεθαμενο δεν εχει τιποτα και η νοοτροπια απο της γυναικες πολυ  :jerking:.Οσο για τα κλαμπ στο Κισινιωφ πηγαινουνε μονο παρεες μονες γκομενιτσες πολυ σπανια.Οδησσο τα κλαμπ ειναι γεματα απο μονες γκομενιτσες.Αυτες της γκομενες απο της φωτο φυσικα και δεν της  :knockinb: δυσκολο να μου σηκωθει μ'αυτες :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Πλάκα πλάκα γέρασες πολύ δημητράκη. Σε λίγο δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου.
Η κοιλιά μεγαλώνει, η καράφλα έχει επεκταθεί σε όλο το άνω μέρος της κεφαλής, οι ρυτίδες αυξάνουν και βαθαίνουν.
Βάλε, όσο προλαβαίνεις, καμία αγγελία μήπως βρεις καμία 40αρα με παιδιά να θέλει κουβαλητή μήπως σωθείς και εσυ ο κακομοίρης.
Να σε πλένει και να σε σιδερώνει τουλάχιστον, γιατί αποκλείται να κάθεται να την πηδάς κιόλας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με αυτα τα λεφτα σου στελνω 2 πιτσιρικια να γαμησεις για ενα τριωρο
06389326ΧΧ
τα τελυταια 2 νουμερα αν μου πεις οκευ σε πμ
Αν ειδες Αγια Πετρουπολη βγαζω γκομενες κλασεις ανωτερες και χωρις λεφτα.Σ'ευχαριστω παντος για τη βοηθεια :)αν δεν βρω κατι θα απευθυνθω σε σενα :).Οδησσο δεν μου αρεσει που ειναι γεματο Τουρκους ειδηκα στο κεντρο πιο πολυ Τουρκικα ακους απο Ρωσσικα :headbang:Ενα αλλο που δεν μου αρεσει ειναι οτι εχει πολυ λιγοτερο κοσμο τη νυχτα σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη και οτι οι Ντισκο αδειαζουν νωρις  στις 3ης εχει πια πολυ λιγο κοσμο.Παντος ειναι ωραια πολη αξιζει να ερθει κανεις για να τη δει για να ερθει να  :knockinb: ομως δεν θα σας το συνιστουσα.Αν καποιος εχει τη δυνατοτητα αντι για Οδησσο να παει σε καποια πολη της Ρωσσικης επαρχιας ουτε να το σκεφτεται ας παει εκει.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Σε καποιο παλιοτερο μου ποστ το ανεφερα οτι εχει πολλους τουρκους η Ουκρανια και οτι η Οδησσος δεν κανει για καμακι . Ευτυχώς με επιβεβαίωσε και ο τσαρος

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.306
Πόντοι
506
Αν ειδες Αγια Πετρουπολη βγαζω γκομενες κλασεις ανωτερες και χωρις λεφτα.Σ'ευχαριστω παντος για τη βοηθεια :)αν δεν βρω κατι θα απευθυνθω σε σενα :).Οδησσο δεν μου αρεσει που ειναι γεματο Τουρκους ειδηκα στο κεντρο πιο πολυ Τουρκικα ακους απο Ρωσσικα :headbang:Ενα αλλο που δεν μου αρεσει ειναι οτι εχει πολυ λιγοτερο κοσμο τη νυχτα σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη και οτι οι Ντισκο αδειαζουν νωρις  στις 3ης εχει πια πολυ λιγο κοσμο.Παντος ειναι ωραια πολη αξιζει να ερθει κανεις για να τη δει για να ερθει να  :knockinb: ομως δεν θα σας το συνιστουσα.Αν καποιος εχει τη δυνατοτητα αντι για Οδησσο να παει σε καποια πολη της Ρωσσικης επαρχιας ουτε να το σκεφτεται ας παει εκει.
Το Πετερμπουργκ ειναι συμπρωτευουσα και εχει εξι εκατομμυρια κοσμο δεν μπορεις να το συγκρίνεις με Οδησσό που εχει ενα εκατομμυριο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο μεγα τιτανοτερστιοαπερντο γαλαξιακε τσαρεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μεγα γαμια χιστη ψιστι τιμορε και καθαροαιμαι επιβιτορα τον ατακτον ανατολικον πορνιδιοννν  αβεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οι ανατολικο γαμιδες σε χερετουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μια χαρα σε βρισκο στης φοτο τσιτα μαγουλακι 30 χρονον φενεσε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ανεβασεμαςς τσαρεεεβιτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ  τεζαααα δρομολογιο που κανα πριν 6 χρονια και βαλε τοτε !!!!!!!!!!!!!! που αξιζεεεεε βαλε φοτο βιντεοο κτλλλλλ εισαι απεκτοςςςςςς!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  κανας καργιολης κισηινεου δεν σε κερασε καμια καργιολα?????? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: ο ρεντ  σου το ξαναξραψα εχει χτηπησει ρουμανα τεζα με κολαρα διαστιμικι και αμαξαρα οπα και της πουλαει ερωτα και μπιζνες  !!! του τα πλιρονει ολααααα λεμεεε το μορο!!!! αυτο τονε καιρο ειναι οπααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μεχρι να τον παρει χαμπαρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
eisai o apektos επιθετικος γατομπιχτης του ανατολικου μπλοκκκκκκκκ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: λεγε της καινουργιες κρεμες????? εκανες λίφτινγκ???????????????????????????    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οντεσααα ολεεεεεεεεεεεεεεε παρε και ενα τραγουδακι που σκιζει κιλοτες στην ουκρανια τωραααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=zgDSYfupixw[/video] [/video]  ευγεεεεε τσαρεβιτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2013-09-08_231414.png
    2013-09-08_231414.png
    255,1 KB · Εμφανίσεις: 106
  • 2013-10-19_214553.png
    2013-10-19_214553.png
    144,7 KB · Εμφανίσεις: 68

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Διαφωνω και εγω σχετικα με τις παρατηρησεις του Μητσου οσο αφορα το ντυσιμο των Ουκρανιδων. Επειδη αρκετα απο τα  τελευταια μου χρονια τα εχω "ξοδεψει" στη Ουκρανια, διαπιστωσα ιδιοις ομμασι οτι ισχιει απολυτα αυτο που ειχε αναφερει ο μεγας δασκαλος Ιωσηφ, οτι δηλαδη δεν υπαρχει κακοντυμενη Ουκρανιδα, και οτι η Ουκρανιδα εχει ενα μοναδικο ταλεντο να μετετρεπει το τσιτακι σε.... μοντελακι. Δεν υπαρχει κακοντυμενη Ουκρανιδα αγαπητε Δημητριε, οπως και δεν θα δεις στο δρομο ουτε μια αμακιγιαριστη, ουτε μια χοντρη, ουτε μια να φοραει γυαλια.
Μια και εισαι εκει.... κανε μια βολτα και αν μου βρεις και φοτογραφισεις μια χοντρη αμακιγιαριστη κακοντυμενη Ουκρανιδα με γυαλια, το βραβειο Πουλιτζερ το εχεις στο τσεπακι σου....

Επισκέπτης
Διαφωνω και εγω σχετικα με τις παρατηρησεις του Μητσου οσο αφορα το ντυσιμο των Ουκρανιδων. Επειδη αρκετα απο τα  τελευταια μου χρονια τα εχω "ξοδεψει" στη Ουκρανια, διαπιστωσα ιδιοις ομμασι οτι ισχιει απολυτα αυτο που ειχε αναφερει ο μεγας δασκαλος Ιωσηφ, οτι δηλαδη δεν υπαρχει κακοντυμενη Ουκρανιδα, και οτι η Ουκρανιδα εχει ενα μοναδικο ταλεντο να μετετρεπει το τσιτακι σε.... μοντελακι. Δεν υπαρχει κακοντυμενη Ουκρανιδα αγαπητε Δημητριε, οπως και δεν θα δεις στο δρομο ουτε μια αμακιγιαριστη, ουτε μια χοντρη, ουτε μια να φοραει γυαλια.
Μια και εισαι εκει.... κανε μια βολτα και αν μου βρεις και φοτογραφισεις μια χοντρη αμακιγιαριστη κακοντυμενη Ουκρανιδα με γυαλια, το βραβειο Πουλιτζερ το εχεις στο τσεπακι σου....
ρε Λευτερη στο μυαλο μου ησουν...την προηγουμενη φορα ειχες νοικιασει οδησσο διαμερισμα...λενε τιποτα;;;
ενας φιλος μου εδωσε αυτο το σάϊτ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ειχα μεινει αρκετα τοτε, και το βρηκα απο γνωστη μου, καπου 5500 το μηνα (Δεν θυμαμαι καλα)Δεν κρατησα λεπτομερειες γιατι δεν με ενδιεφερε, αφου τα δινουν με το μηνα. Προτιμω για 10ημερο να μενω στο "Menshikov Apartments 2". Ειναι στο κεντρο, και σε εχουν στα οπα-οπα. Φυσικα παει τα διπλα λεφτα (καπου 400 τη βραδυα) αλλα εισαι αρχοντας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη και αυτες οι 2 που εβαλα φωτογραφια στην προηγουμενη σελιδα δεν ειναι Ουκρανες?Η μια μαλιστα ειναι και στο Κλαμπ yo.Εκτος απο 3-4 οι περισσοτερες ηταν ντυμενες  :shit:Στο μεταξυ ειναι γεματο Τουρκους και Αραβες φοιτητες :shit:Αυτο που με αηδιαζει ειναι οτι 1.Τους Βαζουνε στις Ντισκο και 2.Οι γκομενες πηγαινουν μαζι τους :rockon: οι Ρωσσοι εχουν εντελως διαφορετικη νοοτροπια τους συχαινοντε.Υπαρχουν γκομενες εξαλλα ντυμενες με μινι και τακουνια αλλα σχεδον ολες ειναι του επαγγελματος.Παρε και φωτο απο μια γκομενα ενος φιλου μου ντυμενη οπως ντυνοντε οι 8 στις 10 κοπελες οποιος εχει παει θα καταλαβει αμεσως οτι καθομαστε στο καφε στον κατω οροφο του εμπορικου κεντρου Αθηνά.Διπλα ηταν μια ντυμενη οπως την περιγραφεις μονη της ηλικιας 25-27 ετων  και ψαχνοτανε φυσικα οχι τσαμπα.

Συνημμένα

• IMG_0895a.jpg
    IMG_0895a.jpg
    164,5 KB · Εμφανίσεις: 60
  • IMG_0897a.jpg
    IMG_0897a.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 64

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Σύντροφοι σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας. Οσον αφορά το θέμα τις visa , όσον αφορά την μολδαβία μέχρι τις 31/12 ήταν υποχρεωτική , πλην όμως από 1/1 καταργήθηκε. Για την ουκρανία δεν χρειάζεται visa, χορηγούν μια imigration carte (προσοχή μην την χάσετε) αλλά το διαβατήριο είναι απαραίτητο.Στην ρουμανία πέρασα με την  επίδειξη και μόνο της ταυτότητάς μου. Αν βρώ λίγο καιρό θα σας ενημερώσω σχετικά για τις εντυπώσεις μου. :sunglasses:
Θελει βιζα για Μολδαβία; Δεν νομιζω.Ειχα περασει πριν κανα χρονο πηγαινοντας Οδησσο απο Βουκουρέστι. Δεν χρειάστηκε καμιά βιζα. Οσο αφορα το immigration card.....Ποσο καιρο εχεις να πας Ουκρανία; Έχει καταργηθεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ετσι ειναι δεν χρειαζεται βισα για Μολδαβια ουτε σου δινουν κανενα χαρτι στην Ουκρανια .Απο την 1/1/14 θα αρχισουν οι κουβεντες να γινει κατι αναλογο και με την Ρωσια .Εχουμε δεσμευτει στους Ρωσους οτι θα βαλουμε το θεμα προς συζητηση μια και θα εχουμε την προεδρια της ΕΕ

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Αντε να δούμε τι θα γίνει με τη Ρωσία! Αυτή η κατάσταση με τις βίζες παραέγινε βαρετή!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom