You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 753K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Ειναι πολυ πιο φθηνα ετσι Σινο Στην Μοσχα και στο Σαν Πετερμπουργκ θελεις 300-500 για μια καλη βραδια και δεν εχεις καμια εγγυηση οτι θα μαμησειςτο μονο που δεν καταλαβα ποτε μου τους μαλακες τους ρωσους που πανε και δινουν τρελα λεφτα σε σαλον ενω εχει πολυ μουνι, λογιστριες, πωλητριες που σου καθονται με μικρο δωρακι ολη μερα
πχ εδω εχει γκομενες απο 125 ευρω την ωρα!!!!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ακριβος ετσι ειναι
Δεν μπορεις να φανταστεις τι ξοδευουν οι Πιρφοροι για να οταν ερχοντουσαν εδω αγαμιτοι τα σκαγανε πολυ χοντρα μιλαμε για τρελλα ποσα! Δες το παραπανω αρθρο με το 500αρικοΧωρις βεβαια να ξοδευεις μια περιουσια
Αυτες δεν ειναι σαλον ειναι Инди δεν ξερω γιατι οι Ρωσσοι της προτιμανε ενω το σαλον ειναι κατω απο τη μιση τιμη ?Οι Ρωσσοι δεν παιρνουνε γκομενες καθαρα για να αλλα για παρεα πιο πολυ και να πιουνε! της παιρνουνε για 3-4 ωρες και της μια φορα το πολυ δυο!Ασε που συνηθως απο το πιωμα δεν τους σηκωνεται κιολας!Οσο για της λογιστριες και πωλητριες αυτα ηταν πριν απο πολλα χρονια τωρα μια πωλητρια (στο ταμειο) παιρνει πανω απο 35.000 ρουβλια (900 Ευρω!) λογιστρια παιρνει 800-1200 Ευρω.Αν τους πεις τιποτα τετοιο θα !Εδω αντεβου βγαινεις και σου φευγουν 2000 ρουβλια χωρις να παρεις και τιποτα σπουδαιο σουσι,σινεμα,βενζινες.το μονο που δεν καταλαβα ποτε μου τους μαλακες τους ρωσους που πανε και δινουν τρελα λεφτα σε σαλον ενω εχει πολυ μουνι, λογιστριες, πωλητριες που σου καθονται με μικρο δωρακι ολη μερα
πχ εδω εχει γκομενες απο 125 ευρω την ωρα!!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Γιουρι με μπερδευεις με καποιον αλλον ισως? Ποτε εγω κοροιδεψα τον δημητρακη
καλα καλα μπεμπεκιζε. και μπεμπης και ψευτης.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Θα γελασεις αλλα οι χοντρε εχουνε περαση.Εγω δεν το εχω καταλαβει γιατι γουσταρουν κατι τετοιες?
Ετσι ειναι και οπως εγραψα πανε ηδη μεθυσμενοι εκειΕιναι πολυ πιο φθηνα ετσι Σινο Στην Μοσχα και στο Σαν Πετερμπουργκ θελεις 300-500 για μια καλη βραδια και δεν εχεις καμια εγγυηση οτι θα μαμησεις
Επισκέπτης
οχι ΔημητρακηΔεν μπορεις να φανταστεις τι ξοδευουν οι Πιρφοροι για να οταν ερχοντουσαν εδω αγαμιτοι τα σκαγανε πολυ χοντρα μιλαμε για τρελλα ποσα! Δες το παραπανω αρθρο με το 500αρικοΑυτες δεν ειναι σαλον ειναι Инди δεν ξερω γιατι οι Ρωσσοι της προτιμανε ενω το σαλον ειναι κατω απο τη μιση τιμη ?Οι Ρωσσοι δεν παιρνουνε γκομενες καθαρα για να αλλα για παρεα πιο πολυ και να πιουνε! της παιρνουνε για 3-4 ωρες και της μια φορα το πολυ δυο!Ασε που συνηθως απο το πιωμα δεν τους σηκωνεται κιολας!Οσο για της λογιστριες και πωλητριες αυτα ηταν πριν απο πολλα χρονια τωρα μια πωλητρια (στο ταμειο) παιρνει πανω απο 35.000 ρουβλια (900 Ευρω!) λογιστρια παιρνει 800-1200 Ευρω.Αν τους πεις τιποτα τετοιο θα !Εδω αντεβου βγαινεις και σου φευγουν 2000 ρουβλια χωρις να παρεις και τιποτα σπουδαιο σουσι,σινεμα,βενζινες.
ολες αυτες ειναι σαλον
δεν ειναι καμια ανεξαρτητη
Επισκέπτης
ρε συ εγω τοτε ειμαι πολυ κολοφαρδος τοτεΕιναι πολυ πιο φθηνα ετσι Σινο Στην Μοσχα και στο Σαν Πετερμπουργκ θελεις 300-500 για μια καλη βραδια και δεν εχεις καμια εγγυηση οτι θα μαμησεις
κι οσον αφορα το φαγητο εγω στα εξωτερικα οταν παω τρωω ετσι κι αλλιως εξω
αφου κυριως μενω σε ξενοδοχειο
Επισκέπτης
και αυτο ειναι το νο 96 στο τοπ100Θα γελασεις αλλα οι χοντρε εχουνε περαση.Εγω δεν το εχω καταλαβει γιατι γουσταρουν κατι τετοιες? Ετσι ειναι και οπως εγραψα πανε ηδη μεθυσμενοι εκει
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Ε τοτε θα ξερεις απο τιμεςρε συ εγω τοτε ειμαι πολυ κολοφαρδος τοτε
κι οσον αφορα το φαγητο εγω στα εξωτερικα οταν παω τρωω ετσι κι αλλιως εξω
αφου κυριως μενω σε ξενοδοχειο
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
καλα καλα μπεμπεκιζε. και μπεμπης και ψευτης.
Ειμαι φιλος με το δημητρακη. Αληθεια γιατι δε μιλατε ρωσικα πιο ευκολα θα καταλαβαινεστε πιστευω
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ειμαι φιλος με το δημητρακη. Αληθεια γιατι δε μιλατε ρωσικα πιο ευκολα θα καταλαβαινεστε πιστευω
δεν έχουμε το ρημαδι το πληκτρολογιο δεν μας φέρνει ένα ο δημητράκης; με το ελληνικό που το γυρνάς σου σπάνε τα νεύρα..
Επισκέπτης
ε γραφε με λατινικα τα ρωσικα τοτεδεν έχουμε το ρημαδι το πληκτρολογιο δεν μας φέρνει ένα ο δημητράκης; με το ελληνικό που το γυρνάς σου σπάνε τα νεύρα..
σιγα!!!
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Θέλω ένα ναι ή ένα όχι.
Ο δημητράκης γαμάει τσάμπα;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ναι τυπε ειναι μάστορας στο καμακι..φυσικα διαθετει και καποια αλλα πραγματα που βοηθουν οπως το σιδερενιο αλογο,τα καταλληλα ρουχα οπως την μποτα απο σαλαχι κλπΘέλω ένα ναι ή ένα όχι.
Ο δημητράκης γαμάει τσάμπα;
Επισκέπτης
δεν έχουμε το ρημαδι το πληκτρολογιο δεν μας φέρνει ένα ο δημητράκης; με το ελληνικό που το γυρνάς σου σπάνε τα νεύρα..
Ξέρεις Ρωσικα ατελειωτο μωρο;
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
дрочуны уничтожили ГрециюΜε δυο λόγια...
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την
Ελλάδα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να και μια κοπελα απο το Κισινιωφ που μου ζητησε να της στειλω λεφτα για να παρει εισητηριο για να ερθει Αγια Πετρουπολη,μου ειπε οτι μενει εδω η γιαγια της
παω στοιχημα οτι αν καποιος της γραψει απο Αθηνα θα του πει οτι η γιαγια της ειναι στην Αθηνα
παω στοιχημα οτι αν καποιος της γραψει απο Αθηνα θα του πει οτι η γιαγια της ειναι στην Αθηνα
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ναι τυπε ειναι μάστορας στο καμακι..φυσικα διαθετει και καποια αλλα πραγματα που βοηθουν οπως το σιδερενιο αλογο,τα καταλληλα ρουχα οπως την μποτα απο σαλαχι κλπ
Ρώτησα συγκεκριμένο άτομο για συγκεκριμένο λόγο.
Επειδή ΚΑΙ φίλος του λέει πως είναι ΚΑΙ μοντερατορ άρα τον φέρνω σε δύσκολη θέση.
Αλλά έστω, πετάγεσαι που πετάγεσαι σα την πούτσα δεν μπορείς τουλάχιστον να πεις ναί ή όχι;
Πόσο πιο σαφής να γίνω ή μήπως να τα λέω στα αλβανικά;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Θέλω ένα ναι ή ένα όχι.