Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
το μονο που δεν καταλαβα ποτε μου τους μαλακες τους ρωσους που πανε και δινουν τρελα λεφτα σε σαλον ενω εχει πολυ μουνι, λογιστριες, πωλητριες που σου καθονται με μικρο δωρακι ολη μερα

πχ εδω εχει γκομενες απο 125 ευρω την ωρα!!!!
Ειναι πολυ πιο φθηνα ετσι Σινο Στην Μοσχα και στο Σαν Πετερμπουργκ θελεις 300-500 για μια καλη βραδια και δεν εχεις καμια εγγυηση οτι θα μαμησεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ακριβος ετσι ειναι
Χωρις βεβαια να ξοδευεις μια περιουσια :2funny:
Δεν μπορεις να φανταστεις τι ξοδευουν οι Πιρφοροι για να  :knockinb:οταν ερχοντουσαν εδω αγαμιτοι  :jerking: τα σκαγανε πολυ χοντρα μιλαμε για τρελλα ποσα! :headbang:Δες το παραπανω αρθρο με το 500αρικο
το μονο που δεν καταλαβα ποτε μου τους μαλακες τους ρωσους που πανε και δινουν τρελα λεφτα σε σαλον ενω εχει πολυ μουνι, λογιστριες, πωλητριες που σου καθονται με μικρο δωρακι ολη μερα

πχ εδω εχει γκομενες απο 125 ευρω την ωρα!!!!
Αυτες δεν ειναι σαλον ειναι Инди δεν ξερω γιατι οι Ρωσσοι της προτιμανε ενω το σαλον ειναι κατω απο τη μιση τιμη :think:?Οι Ρωσσοι δεν παιρνουνε γκομενες καθαρα για να  :knockinb: αλλα για παρεα πιο πολυ και να πιουνε! :headbang:της παιρνουνε για 3-4 ωρες και της  :knockinb: μια φορα το πολυ δυο!Ασε που συνηθως απο το πιωμα δεν τους σηκωνεται κιολας!Οσο για της λογιστριες και πωλητριες αυτα ηταν πριν απο πολλα χρονια τωρα μια πωλητρια (στο ταμειο) παιρνει πανω απο 35.000 ρουβλια (900 Ευρω!) λογιστρια παιρνει 800-1200 Ευρω.Αν τους πεις τιποτα τετοιο θα  :2funny:!Εδω αντεβου βγαινεις και σου φευγουν 2000 ρουβλια χωρις να παρεις και τιποτα σπουδαιο σουσι,σινεμα,βενζινες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα γελασεις αλλα οι χοντρε εχουνε περαση.Εγω δεν το εχω καταλαβει γιατι γουσταρουν κατι τετοιες? :think: :headbang:
Ειναι πολυ πιο φθηνα ετσι Σινο Στην Μοσχα και στο Σαν Πετερμπουργκ θελεις 300-500 για μια καλη βραδια και δεν εχεις καμια εγγυηση οτι θα μαμησεις
Ετσι ειναι και οπως εγραψα πανε ηδη μεθυσμενοι εκει :2funny:

Επισκέπτης
Δεν μπορεις να φανταστεις τι ξοδευουν οι Πιρφοροι για να  :knockinb:οταν ερχοντουσαν εδω αγαμιτοι  :jerking: τα σκαγανε πολυ χοντρα μιλαμε για τρελλα ποσα! :headbang:Δες το παραπανω αρθρο με το 500αρικοΑυτες δεν ειναι σαλον ειναι Инди δεν ξερω γιατι οι Ρωσσοι της προτιμανε ενω το σαλον ειναι κατω απο τη μιση τιμη :think:?Οι Ρωσσοι δεν παιρνουνε γκομενες καθαρα για να  :knockinb: αλλα για παρεα πιο πολυ και να πιουνε! :headbang:της παιρνουνε για 3-4 ωρες και της  :knockinb: μια φορα το πολυ δυο!Ασε που συνηθως απο το πιωμα δεν τους σηκωνεται κιολας!Οσο για της λογιστριες και πωλητριες αυτα ηταν πριν απο πολλα χρονια τωρα μια πωλητρια (στο ταμειο) παιρνει πανω απο 35.000 ρουβλια (900 Ευρω!) λογιστρια παιρνει 800-1200 Ευρω.Αν τους πεις τιποτα τετοιο θα  :2funny:!Εδω αντεβου βγαινεις και σου φευγουν 2000 ρουβλια χωρις να παρεις και τιποτα σπουδαιο σουσι,σινεμα,βενζινες.
οχι Δημητρακη
ολες αυτες ειναι σαλον
δεν ειναι καμια ανεξαρτητη

Επισκέπτης
ρε συ εγω τοτε ειμαι  πολυ κολοφαρδος τοτε
κι οσον αφορα το φαγητο εγω στα εξωτερικα οταν παω τρωω ετσι κι αλλιως εξω
αφου κυριως μενω σε ξενοδοχειο

Επισκέπτης

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
ρε συ εγω τοτε ειμαι  πολυ κολοφαρδος τοτε
κι οσον αφορα το φαγητο εγω στα εξωτερικα οταν παω τρωω ετσι κι αλλιως εξω
αφου κυριως μενω σε ξενοδοχειο
Ε τοτε θα ξερεις απο τιμες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειμαι φιλος με το δημητρακη. Αληθεια γιατι δε μιλατε ρωσικα πιο ευκολα θα καταλαβαινεστε πιστευω

δεν έχουμε το ρημαδι το πληκτρολογιο δεν μας φέρνει ένα ο δημητράκης; με το ελληνικό που το γυρνάς σου σπάνε τα νεύρα..

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Με δυο λόγια...

Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την
Ελλάδα :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Θέλω ένα ναι ή ένα όχι.
Ο δημητράκης γαμάει τσάμπα;
ναι τυπε ειναι μάστορας στο καμακι..φυσικα διαθετει και καποια αλλα πραγματα που βοηθουν οπως το σιδερενιο αλογο,τα καταλληλα ρουχα οπως την μποτα απο σαλαχι κλπ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και μια κοπελα απο το Κισινιωφ που μου ζητησε να της στειλω λεφτα για να παρει εισητηριο για να ερθει Αγια Πετρουπολη,μου ειπε οτι μενει εδω η γιαγια της  :2funny:

παω στοιχημα οτι αν καποιος της γραψει απο Αθηνα θα του πει οτι η γιαγια της ειναι στην Αθηνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
ναι τυπε ειναι μάστορας στο καμακι..φυσικα διαθετει και καποια αλλα πραγματα που βοηθουν οπως το σιδερενιο αλογο,τα καταλληλα ρουχα οπως την μποτα απο σαλαχι κλπ

Ρώτησα συγκεκριμένο άτομο για συγκεκριμένο λόγο.
Επειδή ΚΑΙ φίλος του λέει πως είναι ΚΑΙ μοντερατορ άρα τον φέρνω σε δύσκολη θέση.
Αλλά έστω, πετάγεσαι που πετάγεσαι σα την πούτσα δεν μπορείς τουλάχιστον να πεις ναί ή όχι;
Πόσο πιο σαφής να γίνω  :think: ή μήπως να τα λέω στα αλβανικά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom