Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 757K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οχι αν ξερεις τη γλωσσα δυσκολο δεν ειναι καθολου και δεν σου ζητανε τιποτα ενα παγωτο και μια κοκα κολα ΑΛΛΑ ειναι πολυ ζηλιαρες!Και δεν θα ανεχτουνε ποτέ να εχεις αλλη γκομενα παραλληλα μ'αυτην.Και Αγια Πετρουπολη δεν θα τους αρεσει αλλα θα το ανεχτουνε θα κλεισουνε τα ματια.Ρωσσους μεχρι το 1994-1995 ειχε παντου ακομα και Ουζμπεκισταν Τατζηκισταν τωρα οπου εχουνε μεινει εχουνε μεινει μονο οι γέροι που δεν εχουν που να πανε.Εγω δεν θελω να της αλλαζω καθε μερα.Θελω να εχω 5-6 μονιμες και να συναντιεμαι κατα σειρα μια με τη μια και μια με την αλλη.Εχω πολυ δυσκολο γουστο.Ασε που η γκομενα πρεπει να εχει καποια ανωμαλια για να μην τρελλαθει μαζι μου :2funny:!Και ενα αλλο αστειο της υποθεσης 2 γκομενες που ειχα για σιγουρες ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕ!Μου φανηκε τρομερα περιεργο :think:.Ηταν το συστημα τους (και πολλες απο το Νοβγκοροντ το κανουν αυτο) για να της παρω Αγια Πετρουπολη!Τωρα θελουν σαν τρελλες να ερθουν εδω.Η μια MISS KVINT τη λεω γιατι δουλευει εκει με βλεπει πιο σοβαρα.Ηθελε οταν της ειπα οτι θα ερθω να μεινω στο δωματιο που μου βρηκε με 30 $ το μηνα στο αλλο δωματιο στο διαμερισμα θα ηταν ο ξαδερφος της (γιατρος αναισθησιολογος κατα τα λεγομενα της) δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι ηθελε να με εχει με το λουρακι :2funny:εκει γκομενα δεν θα μπορουσα να φερω!Τωρα θα παρει δανειο εχει μαζεψει και κατι λεφτα και θα αγωρασει δωματιο.Μου ειπε να ερθω Τιρασπολ να μεινω μαζι της οταν θα ειμαι εκει φυσικα και δεν θα μπορω να  :knockinb: αλλη!
Mητσο το οτι δεν σου εκατσε εσενα γκομενα εγω προσωπικα αδυνατω να το πιστεψω.Δεν ξερω για τα αλλα παιδια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Χειμωνας 2003 στην Μολδαβια

Συνημμένα

• 4 (2).jpg
    4 (2).jpg
    129 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 17 (2).jpg
    17 (2).jpg
    134,1 KB · Εμφανίσεις: 56

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Mητσο το οτι δεν σου εκατσε εσενα γκομενα εγω προσωπικα αδυνατω να το πιστεψω.Δεν ξερω για τα αλλα παιδια.
Ειναι περιεργες οι μολδαβες αν σε παρουν χαμπαρι οτι μονο το γαμηση σ ενδιαφερει μπορει και να μην σου κατσει.Και αν ο Δημητρακης δεν τους πουλαει αγαπες και ερωτες υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειναι περιεργες οι μολδαβες αν σε παρουν χαμπαρι οτι μονο το γαμηση σ ενδιαφερει μπορει και να μην σου κατσει
Οχι δεν της ειδα πολυ περιεργες δεν το καναν απο περιεργια.Γ'αυτο το εγραψα τι θελαν ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και σκεφτηκαν οτι αν της  :knockinb: θα της βαρεθω και δεν θα της παρω Αγια Πετρουπολη,και στο Νοβγκοροντ μου το εχουνε κανει αυτο και οχι μια φορα.Καλοκαιρι ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ!Σκεφτομαι να παω αρχες Οκτωβριου για καμια 25αρια μερες αν βρω διαμερισμα μεχρι 200 Ευρω (οχι κεντρο) και αν ειναι φτηνα να νοικιασεις αμαξι (οχι για ολες της μερες,απο πεμπτη μεχρι κυριακη,εχω πει στον Τασο να γραψει σχετικα με της τιμες στις ενοικιασεις αυτοκινητων αλλα εχει χαθει) θα τα υπολογισω ολα και αν με συμφερει θα παω εισητηριο απο Αγια Πετρουπολη 300-315 Ευρω πηγαινε ελα 2.10 πτηση 4 πτησεις τη βδομαδα αλλα με μικρα αεροπαλνα Embrear 190.Δεν παω τοσο για το  :knockinb: αλλα για να αλλαξω περιβαλον και για το κλιμα που ειναι κατι το τελειο,χωρις να εχει τον καυτο ηλιο και την κωλοζεστη της Ελλαδας εχει ωραιες θερμοκρασιες και νιωθεις ευχάριστα.Αν βαλεις οτι δεν θα χαλασω λεφτα (σε σχεση με Αγια Πετρουπολη) τοτε με συμφερει.

Επισκέπτης
Οχι δεν της ειδα πολυ περιεργες δεν το καναν απο περιεργια.Γ'αυτο το εγραψα τι θελαν ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και σκεφτηκαν οτι αν της  :knockinb: θα της βαρεθω και δεν θα της παρω Αγια Πετρουπολη,και στο Νοβγκοροντ μου το εχουνε κανει αυτο και οχι μια φορα.Καλοκαιρι ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ!Σκεφτομαι να παω αρχες Οκτωβριου για καμια 25αρια μερες αν βρω διαμερισμα μεχρι 200 Ευρω (οχι κεντρο) και αν ειναι φτηνα να νοικιασεις αμαξι (οχι για ολες της μερες,απο πεμπτη μεχρι κυριακη,εχω πει στον Τασο να γραψει σχετικα με της τιμες στις ενοικιασεις αυτοκινητων αλλα εχει χαθει) θα τα υπολογισω ολα και αν με συμφερει θα παω εισητηριο απο Αγια Πετρουπολη 300-315 Ευρω πηγαινε ελα 2.10 πτηση 4 πτησεις τη βδομαδα αλλα με μικρα αεροπαλνα Embrear 190.Δεν παω τοσο για το  :knockinb: αλλα για να αλλαξω περιβαλον και για το κλιμα που ειναι κατι το τελειο,χωρις να εχει τον καυτο ηλιο και την κωλοζεστη της Ελλαδας εχει ωραιες θερμοκρασιες και νιωθεις ευχάριστα.Αν βαλεις οτι δεν θα χαλασω λεφτα (σε σχεση με Αγια Πετρουπολη) τοτε με συμφερει.

ναι ρε για το κλίμα !!!!! δεν χρειαζότανε καν να το πεις αυτό...α και που σαι..μόλις σου κλείσει το πρώτο ξεφτιλόμουνο το ματάκι πας να την σκίσεις αλλά προς θεού...πάνω από όλα το ΚΛΊΜΑ !!!

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παλι δεν το πιανεις ή δεν θες να το πιασεις! 1000 ευρω ζητησε, για εσκορτ σερβις! μερα νυχτα! 7 μερες και 7 νυχτες! για βαλτο κατω σε ημερησιο κοστος και για βαλε το 50αρικο το διωρο που λες εσυ
τυπε εισαι σοβαρος? και με το συμπαθειο αλλα 1000 ευρω στην αθηνα γαμας την βαβατση μαζι με την αλεξανδρατου μαζι με την σασα μπαστα δεν κανω πλακα!!!! με 50 αρικο σε στουντιαρα γαμησα της προαλες ρωσιδα λαμπαδα 19 χρονον εχετε χασει την μπαλα μερικοι!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
τυπε εισαι σοβαρος? και με το συμπαθειο αλλα 1000 ευρω στην αθηνα γαμας την βαβατση μαζι με την αλεξανδρατου μαζι με την σασα μπαστα δεν κανω πλακα!!!! με 50 αρικο σε στουντιαρα γαμησα της προαλες ρωσιδα λαμπαδα 19 χρονον εχετε χασει την μπαλα μερικοι!!
Παιρνεις την μια και οι αλλες δυο δωρο ?????????  :hmm: Σαν την πιτσα δηλαδη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι ρε για το κλίμα !!!!! δεν χρειαζότανε καν να το πεις αυτό...α και που σαι..μόλις σου κλείσει το πρώτο ξεφτιλόμουνο το ματάκι πας να την σκίσεις αλλά προς θεού...πάνω από όλα το ΚΛΊΜΑ !!!
Εδω εχει τα παντα ολες της ανεσεις και γεματο μουνια ειναι και θα ελεγα οτι για μενα ειναι πιο ευκολες εδω.ΑΛΛΑ το κλιμα ειναι  :shit: ανοιξη μπορει να βρεχει συνεχεια!Το καλοκαιρι ειναι καπως καλητερα εχει απο +15 μεχρι το πολυ +23 σπανια παει πιο πανω.Μολδαβια ημουνα 23 μερες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΑΛΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ.Ελλαδα ειναι χειροτερα ο ηλιος ειναι δυσαρεστος και καιει πολυ!
Σε αυτο εχεις δικιο στην Ελλαδα για Πορνοτουρισμο ειναι πιο φτηνα απο παντου με 10 Ευρω  :knockinb: Μεταξουργειο.Οι πιτσιρικες της Μολδαβιας ειναι κατι σαν και της πιτσιρικες που δουλευουν στο Μεταξουργειο.Αφου οι περισσοτερες που δουλευουν εκει Μολδαβες ειναι.Θα πεσει πολυ γελιο οταν ερθω Ελλαδα θα κατεβω Μεταξουργειο με μπλουζακι MOLDOVA που πηρα (εχει ζωγραφισμενο το χάρτη της Μολδαβιας).Θα τρελαθουνε τελείως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εδω εχει τα παντα ολες της ανεσεις και γεματο μουνια ειναι και θα ελεγα οτι για μενα ειναι πιο ευκολες εδω.ΑΛΛΑ το κλιμα ειναι  :shit: ανοιξη μπορει να βρεχει συνεχεια!Το καλοκαιρι ειναι καπως καλητερα εχει απο +15 μεχρι το πολυ +23 σπανια παει πιο πανω.Μολδαβια ημουνα 23 μερες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΥΧΑΛΑ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ.Ελλαδα ειναι χειροτερα ο ηλιος ειναι δυσαρεστος και καιει πολυ!Σε αυτο εχεις δικιο στην Ελλαδα για Πορνοτουρισμο ειναι πιο φτηνα απο παντου με 10 Ευρω  :knockinb: Μεταξουργειο.Οι πιτσιρικες της Μολδαβιας ειναι κατι σαν και της πιτσιρικες που δουλευουν στο Μεταξουργειο.Αφου οι περισσοτερες που δουλευουν εκει Μολδαβες ειναι.Θα πεσει πολυ γελιο οταν ερθω Ελλαδα θα κατεβω Μεταξουργειο με μπλουζακι MOLDOVA που πηρα (εχει ζωγραφισμενο το χάρτη της Μολδαβιας).Θα τρελαθουνε τελείως :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αγαπητε πορνομεταναστη με 250 ευρα γαμας της καλητερες βιζιτουδες στην αθηνα! σιγα να μην δωσο τοσα λευτα στης μολδαβες απο τα σαιτ και να τρεχο εκει πανω πεζοντας το κεφαλι μου κορωνα γραματα! θεσσαλονικη τα μορα που εκδιδονται με λιγοτερα απο 200 ευρα ειναι να κλαις και να παντρευεσαι που διαλο ζειτε?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
250 και 250 και 250 σου μενουν και για πιτσες και για σουβλακια και για παστρουμα
οι περισσοτεροι που ανεβαινουν επανω πανε για να βγαλουν γουστα και οχι να ριξουν ενα χερι ψεκαστε σκουπιστε και ο Πορνομεταναστης δεν μενει εκει επειδη δεν ξερει τον δρομο για τα μπουρδελα

sexoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και 1000 που λεει ο φιλτατος σχινοχαρας συν τα αεροπορικα αλλα 500 πηγαινε ελλα συν το σπιτι συν τα φαγητα τα ποτα και της κιλοτες τι λεμε τωρα! αθηνα γαμας πρωτο ονομα μπουζουκια και σου τραγουδαει κιολας αντε καληνυχτα

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ειναι ακριβα γουστα  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

δημητρη το βιντεακι σου τα σπαει παντως απο την πορνοεκδρομη σου στο τιρασπολ της μολδαβιας ευγε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παλι δεν το πιανεις ή δεν θες να το πιασεις! 1000 ευρω ζητησε, για εσκορτ σερβις! μερα νυχτα! 7 μερες και 7 νυχτες! για βαλτο κατω σε ημερησιο κοστος και για βαλε το 50αρικο το διωρο που λες εσυ
καταλαβα φιλαρακι
και συ λεω κ παλι οτι 1000 ευρω για να γαμησω μια γκομενα ειναι πολλα ειτε για 7 ειτε για 17 μερες
απλα την βαριεμαι μετα τις 2,3 φορες
ειναι σαν τον μπουφε φαε οσο θες με 15ευρα,,την τριτη φορα εχεις βαρεθει
γουστα ειναι αυτα,,,
ασε που ειναι δυσκολες συμφωνιες αυτες με αυτονομες κοπελλες
ποτε θα πληρωθει μετα?1000ε φοβται αυτη μην την ριξεις
πριν?φοβασαι εσυ μηπως δεν την ξαναδεις,,, :grin: :grin: :grin:
κι αφου ειναι δυο,στην θεση σου θαλεγα παρτε 500 κι οι δυο για 2-3 μερες ,να βγαλεις γουστα κ μετα παμε γι αλλα
ειναι εγκλωβισμος να γαμας μια γκομενα η εστω δυο σε τετιο περιβαλλον ,οταν διαθετεις 1000-1500 ευρα εβδομαδιαια για το "σπορ" :fuck1: και με τον δημητρη οτι δεν τις γαμαει πανω απο μια δυο φορες γαιτι βαριεται,,,,συμφωνω
βεβαια αυτα παντα εκτος ελλαδος,εδω κανω τιπιτ και 15 κ 20φορες την ιδια,,,, :grin: :grin:,αλλα μιλαμε για γομενα οχι στουντια κλπ
εκει παλι πανω απο 2 φορες δεν μου σηκωνετε να ξαναπαρω μια ,οσο καλη κ ναναι σε στουντιο η τσαρδι :fuck2:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
τα ρωσσικα τσαρτερ ειναι επικινδυνα εχω μια ιδεα,πεσαν 3-4 προσφατα
αμαξι ρε δημητρη ειδα στο νετ εχει πλλες εταιρειες που νοικιαζουν με 30ε τη μερα ενα μικρο.πχ γιαρις
οδησο ειχα νοικιασε εναφιεστα περυσι με 35 ευρω την μερα αλλα ηταν ιουλιος
κανα τριανταρι θαχει  τωρα λεω,,,
απο οντεσα εχει πτηση πιο φτηνη φια αγ πετρουπολη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα ρωσσικα τσαρτερ ειναι επικινδυνα εχω μια ιδεα,πεσαν 3-4 προσφατα
αμαξι ρε δημητρη ειδα στο νετ εχει πλλες εταιρειες που νοικιαζουν με 30ε τη μερα ενα μικρο.πχ γιαρις
οδησο ειχα νοικιασε εναφιεστα περυσι με 35 ευρω την μερα αλλα ηταν ιουλιος
κανα τριανταρι θαχει  τωρα λεω,,,
απο οντεσα εχει πτηση πιο φτηνη φια αγ πετρουπολη?
Εχει απευθειας πτηση αλλα ειναι λιγακι πιο ακριβο το αεροπλανο απο το Κισινιωφ θελεις κοντα 350 Ευρω πηγαινε ελα.30 τη μερα ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ :headbang: εδω μιλαμε με 20 $ τη μερα!τι ημαστε να δινουμε τοσα Αμερικανακια? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom