Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να και μια κοπελα απο το Κισινιωφ που μου ζητησε να της στειλω λεφτα για να παρει εισητηριο για να ερθει Αγια Πετρουπολη,μου ειπε οτι μενει εδω η γιαγια της  :2funny:

παω στοιχημα οτι αν καποιος της γραψει απο Αθηνα θα του πει οτι η γιαγια της ειναι στην Αθηνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
uθα της γραψω και θα της πω και καλα οτι θα ανεβω κισιναου
να δουμε ποσα θα μου ζητησει (αν μου ζητησει) και ποσο θα καταληξει τελικη τιμη  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Να και μια κοπελα απο το Κισινιωφ που μου ζητησε να της στειλω λεφτα για να παρει εισητηριο για να ερθει Αγια Πετρουπολη,μου ειπε οτι μενει εδω η γιαγια της  :2funny:

παω στοιχημα οτι αν καποιος της γραψει απο Αθηνα θα του πει οτι η γιαγια της ειναι στην Αθηνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ παλιο κολπο  δεν ξερω αν στελνουν οι ελληνες λεφτα αλλα οι τουρκοι εχουν στειλει εκατομμυρια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να δουμε ποσα θα μου ζητησει (αν μου ζητησει) και ποσο θα καταληξει τελικη τιμη  :2funny:
Δε νομιζω οτι οι φωτο της ειναι αληθινες :think:λεει 28 ενω στις φωτο ειναι 20 και κατι.Ασε που αυτες οι φωτο βολταρουν στο ιντερνετ.Ειναι πιθανον να σου γραψει οτι θελει να ερθει Ελλαδα να δει τη γιαγια της :2funny:Οπως εγραψε σε μενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ παλιο κολπο  δεν ξερω αν στελνουν οι ελληνες λεφτα αλλα οι τουρκοι εχουν στειλει εκατομμυρια
Δυστηχως και οι Ελληνες στελνουνε! :headbang:οι Αμερικανοι πρεπει να ειναι αυτοι που εχουν σπασει ολα τα ρεκορ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεκτόν! αλλά γνώμη σου  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν αναφερεσαι σε αυτο που με ρωτησες δε καταλαβαινω που το περιεργο η το παραξενο. Λες και το να γαμησεις ειναι κατορθωμα. Ακομη και αν υποτιμας καποιον, αναμενεις να μη κανει αλλα σημαντικα πραγματα.
Το να γαμησεις σιγα το σημαντικο κατορθωμα .Καλα ειδικα εκει που μενει

Επισκέπτης
Δε νομιζω οτι οι φωτο της ειναι αληθινες :think:λεει 28 ενω στις φωτο ειναι 20 και κατι.Ασε που αυτες οι φωτο βολταρουν στο ιντερνετ.Ειναι πιθανον να σου γραψει οτι θελει να ερθει Ελλαδα να δει τη γιαγια της :2funny:Οπως εγραψε σε μενα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Δυστηχως και οι Ελληνες στελνουνε! :headbang:οι Αμερικανοι πρεπει να ειναι αυτοι που εχουν σπασει ολα τα ρεκορ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Вера
1000€ и я с вами неделю 7дней и ночей...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δημητρακη εσυ δεν τσιμπησες...αν ηταν κανα μαλακας αλλος θα της ειχε στειλει ενα 500ευρω χαλαρα :S

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Вера
1000€ и я с вами неделю 7дней и ночей...
αυτο σου απαντησε?σοβαρα?η πλακα κανεις?1000ε να γαμησεις μια γκομενα... :Sβδομαδα ,θα μου πεις,,τριχες,,,ετσθ κι αλλιως στα 3-4 γαμησια την βαρεθηκες,,,σε τετιο περιβαλλον,,,νομιζω ο ντηνητρη δικαιοναιτε συνεχεια,,,

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πολυ παλιο κολπο  δεν ξερω αν στελνουν οι ελληνες λεφτα αλλα οι τουρκοι εχουν στειλει εκατομμυρια
οποιος πλεον εχει ρευστοτητα,ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΙ,γαμαει ανετα καλο νιμου σε Ελαδα,,,,δεν εχει κανεις να στειλει τιποτα,μονο κατι αγαπουληδες αντα συν δεκα ακομα,στελνουν την συνταξη,,πιο νεος κανενας..πλεον,,εχει κ τα καλα της η "κριση"..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δημητρακη εσυ δεν τσιμπησες...αν ηταν κανα μαλακας αλλος θα της ειχε στειλει ενα 500ευρω χαλαρα :S
κατουρατε κ λιγο ρε μεν :grin:
εδω οσοι γραφετε η πλιοψηφια δεν εχει ουτε 300ε ναρθει 4-5 μερες ρουμανια,, :helpplea:
θα εχει να στειλει 500αρικα.. :grin:

Επισκέπτης
αυτο σου απαντησε?σοβαρα?η πλακα κανεις?1000ε να γαμησεις μια γκομενα... :Sβδομαδα ,θα μου πεις,,τριχες,,,ετσθ κι αλλιως στα 3-4 γαμησια την βαρεθηκες,,,σε τετιο περιβαλλον,,,νομιζω ο ντηνητρη δικαιοναιτε συνεχεια,,,
παλι δεν το πιανεις ή δεν θες να το πιασεις! 1000 ευρω ζητησε, για εσκορτ σερβις! μερα νυχτα! 7 μερες και 7 νυχτες! για βαλτο κατω σε ημερησιο κοστος και για βαλε το 50αρικο το διωρο που λες εσυ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
παλι δεν το πιανεις ή δεν θες να το πιασεις! 1000 ευρω ζητησε, για εσκορτ σερβις! μερα νυχτα! 7 μερες και 7 νυχτες! για βαλτο κατω σε ημερησιο κοστος και για βαλε το 50αρικο το διωρο που λες εσυ
απο εμφανιση αξιζε?

Επισκέπτης
δεν ξερω αν γνωριζεις ρωσσικα
Йоргос
τακ esli podruska zdorovaya i krasivaya budu ei dai 500euro i dlia tebya 1000! dogovorilis?
2 минуты назад
Вера
Сразу дашь?
Йоргос
kazhnii den

κοινως <εκλεισα> 2 για 1500 ευρω 24/7
χωρις να προσπαθησω ιδιαιτερα
οχι πως θα παω, αν πηγαινα πιστεψε με θα εβρισκα αυτο που ηθελα στην τιμη που θελω

Επισκέπτης
Παράθεση από: dimitrakis29 στις χθες στις 23:54
Να και μια κοπελα απο το Κισινιωφ που μου ζητησε να της στειλω λεφτα για να παρει εισητηριο για να ερθει Αγια Πετρουπολη,μου ειπε οτι μενει εδω η γιαγια της 

παω στοιχημα οτι αν καποιος της γραψει απο Αθηνα θα του πει οτι η γιαγια της ειναι στην Αθηνα     
να δουμε ποσα θα μου ζητησει (αν μου ζητησει) και ποσο θα καταληξει τελικη τιμη 
απο εμφανιση αξιζε?

ε βαριεσε να διαβασεις μια σελιδα πιο πιω κι εσυ  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Εγω νομιζα οτι με την εμπειρια που εχεις καταλαβες οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο εκει το  :knockinb: οπως γραφανε και το κανασκεφτηκες.Εσυ εδω μεσα εισαι ο μονος μπειρος που μπορει να δει απο πριν τι παιζετε καπου.Αν ειναι να χαλασεις 2500 Ευρω και να  :knockinb:μια το πολυ δυο μετριες δεν νομιζω οτι αξιζει.Τωρα ειδα μερικους γέρους με κατι γκομενιτσες που σιγουρα τους τα σκαγανε βεβαια υπολογιστε οτι θα σας στοιχισει κατι τετοιο τρελλα λεφτα καθε μερα θα σας πηγαινουν να τους παιρνετε ρουχα και αλλες  :jerking:Δεν πολυσυμφερει.Αν ειστε γέροι ή αθλιοι εμφανησιακα (το γραφω αυτο γιατι δυστηχως πολλοι πια στο σα'ι'τ τετοιοι ειναι) και θελετε μια γκομενα για να την εχετε συνεχεια η συμβουλη μου ειναι να πατε σε μικρη πολη να το κανετε αυτο εκει δεν θα εχει μαγαζια να παει να σας ξεμαδισει.Και γενικα της Μολδαβες ισως λογο του οτι ειναι λιγακι Λατινες της ειδα να κοιτανε την εμφανιση του αντρα πολυ περισσοτερο απο της Σλαβες που ειναι απο μονες τους κακογουστες.Αναζητουνε δε πιο πολυ απο της Σλαβες τη μονιμη σχεση και δυστηχως ειναι πολυ ζηλιαρες!
Απο αυτα που αναφερεις στης δικες σου εμπειριες με κανει να σκεφτομαι οτι δεν εχει αλλαξει κατι την τελευταια δεκαετια .Oποτε δεν ειναι κατι δυσκολο αν ξερεις την γλωσσα . Επιπλεων εχω πολλες γνωριμιες  που φτανουν πολυ ψηλα και ευχομαι να βρεθουμε καποια φορα εκει για να καταλαβεις τι εννοω . Επειτα και η νοοτροπια μας διαφερει, εσυ αλλαζεις γυναικες καθε μερα εμενα μου φτανει και μια αρκει να ειναι πολυ ομορφη  :2funny:  Στα ποστ σου αναφερεις οτι δεν εχει ρωσους στην Μολδαβια και δεν το αμφισβητω .Αυτο που πολυ λιγοι ξερουν ειναι οτι ειχε παρα πολλους ρωσους που φυγαν στην δεκαετια 1990-2000 .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Αυτο ειναι το πιο ομορφο μωρο που ειχα στην Μολδαβια. Ρωσιδα στην καταγωγη μοντελο στο επαγγελμα .Η μια φωτογραφια ειναι στο αεροδρομιο του Κισιναου και η αλλη στο σπιτι

Συνημμένα

• 24.jpg
    24.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 22.jpg
    22.jpg
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 63

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο αυτα που αναφερεις στης δικες σου εμπειριες με κανει να σκεφτομαι οτι δεν εχει αλλαξει κατι την τελευταια δεκαετια .Oποτε δεν ειναι κατι δυσκολο αν ξερεις την γλωσσα . Επιπλεων εχω πολλες γνωριμιες  που φτανουν πολυ ψηλα και ευχομαι να βρεθουμε καποια φορα εκει για να καταλαβεις τι εννοω . Επειτα και η νοοτροπια μας διαφερει, εσυ αλλαζεις γυναικες καθε μερα εμενα μου φτανει και μια αρκει να ειναι πολυ ομορφη  :2funny:  Στα ποστ σου αναφερεις οτι δεν εχει ρωσους στην Μολδαβια και δεν το αμφισβητω .Αυτο που πολυ λιγοι ξερουν ειναι οτι ειχε παρα πολλους ρωσους που φυγαν στην δεκαετια 1990-2000 .
Οχι αν ξερεις τη γλωσσα δυσκολο δεν ειναι καθολου και δεν σου ζητανε τιποτα ενα παγωτο και μια κοκα κολα ΑΛΛΑ ειναι πολυ ζηλιαρες!Και δεν θα ανεχτουνε ποτέ να εχεις αλλη γκομενα παραλληλα μ'αυτην.Και Αγια Πετρουπολη δεν θα τους αρεσει αλλα θα το ανεχτουνε θα κλεισουνε τα ματια.Ρωσσους μεχρι το 1994-1995 ειχε παντου ακομα και Ουζμπεκισταν Τατζηκισταν τωρα οπου εχουνε μεινει εχουνε μεινει μονο οι γέροι που δεν εχουν που να πανε.Εγω δεν θελω να της αλλαζω καθε μερα.Θελω να εχω 5-6 μονιμες και να συναντιεμαι κατα σειρα μια με τη μια και μια με την αλλη.Εχω πολυ δυσκολο γουστο.Ασε που η γκομενα πρεπει να εχει καποια ανωμαλια για να μην τρελλαθει μαζι μου :2funny:!Και ενα αλλο αστειο της υποθεσης 2 γκομενες που ειχα για σιγουρες ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΑΝΕ!Μου φανηκε τρομερα περιεργο :think:.Ηταν το συστημα τους (και πολλες απο το Νοβγκοροντ το κανουν αυτο) για να της παρω Αγια Πετρουπολη!Τωρα θελουν σαν τρελλες να ερθουν εδω.Η μια MISS KVINT τη λεω γιατι δουλευει εκει με βλεπει πιο σοβαρα.Ηθελε οταν της ειπα οτι θα ερθω να μεινω στο δωματιο που μου βρηκε με 30 $ το μηνα στο αλλο δωματιο στο διαμερισμα θα ηταν ο ξαδερφος της (γιατρος αναισθησιολογος κατα τα λεγομενα της) δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι ηθελε να με εχει με το λουρακι :2funny:εκει γκομενα δεν θα μπορουσα να φερω!Τωρα θα παρει δανειο εχει μαζεψει και κατι λεφτα και θα αγωρασει δωματιο.Μου ειπε να ερθω Τιρασπολ να μεινω μαζι της οταν θα ειμαι εκει φυσικα και δεν θα μπορω να  :knockinb: αλλη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom