Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγω νομιζα οτι με την εμπειρια που εχεις καταλαβες οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο εκει το  :knockinb: οπως γραφανε και το κανασκεφτηκες.Εσυ εδω μεσα εισαι ο μονος μπειρος που μπορει να δει απο πριν τι παιζετε καπου.Αν ειναι να χαλασεις 2500 Ευρω και να  :knockinb:μια το πολυ δυο μετριες δεν νομιζω οτι αξιζει.Τωρα ειδα μερικους γέρους με κατι γκομενιτσες που σιγουρα τους τα σκαγανε βεβαια υπολογιστε οτι θα σας στοιχισει κατι τετοιο τρελλα λεφτα καθε μερα θα σας πηγαινουν να τους παιρνετε ρουχα και αλλες  :jerking:Δεν πολυσυμφερει.Αν ειστε γέροι ή αθλιοι εμφανησιακα (το γραφω αυτο γιατι δυστηχως πολλοι πια στο σα'ι'τ τετοιοι ειναι) και θελετε μια γκομενα για να την εχετε συνεχεια η συμβουλη μου ειναι να πατε σε μικρη πολη να το κανετε αυτο εκει δεν θα εχει μαγαζια να παει να σας ξεμαδισει.Και γενικα της Μολδαβες ισως λογο του οτι ειναι λιγακι Λατινες της ειδα να κοιτανε την εμφανιση του αντρα πολυ περισσοτερο απο της Σλαβες που ειναι απο μονες τους κακογουστες.Αναζητουνε δε πιο πολυ απο της Σλαβες τη μονιμη σχεση και δυστηχως ειναι πολυ ζηλιαρες!
ντημα εισαι ακριβεστατος αν κ γινεσαι δυσαρεστος
αλλα ρε φιλοι
η νιμου η πιτογυρα με μπυρες,ειδικα οι γηραιοτεροι ;)
αλλα δημητρης θα διαφωνησω καθετα
επαρχια αντενδυκνεται ειδικα για λιγες μερες αλλα κ γενικα,μονο αν εχεις πολλα τοπικα κονε κ παλι δεν εχει φαι
απλα ειναι πιο οικονομικα αν εχεις σχεση με καποια,καλυτερα να μενει στο πλοιεστι ας πουμε παρα στο βουκουρεστι απο θαμε εξοδων,αλλα μονο αυτο
γενικα οι μεγαλουτσικες πολλεις κ βεβια με πολλεες φοιτητριες εχουν ψωμι  :fuck1:

Επισκέπτης
ντημα εισαι ακριβεστατος αν κ γινεσαι δυσαρεστος
αλλα ρε φιλοι
η νιμου η πιτογυρα με μπυρες,ειδικα οι γηραιοτεροι ;)
αλλα δημητρης θα διαφωνησω καθετα
επαρχια αντενδυκνεται ειδικα για λιγες μερες αλλα κ γενικα,μονο αν εχεις πολλα τοπικα κονε κ παλι δεν εχει φαι
απλα ειναι πιο οικονομικα αν εχεις σχεση με καποια,καλυτερα να μενει στο πλοιεστι ας πουμε παρα στο βουκουρεστι απο θαμε εξοδων,αλλα μονο αυτο
γενικα οι μεγαλουτσικες πολλεις κ βεβια με πολλεες φοιτητριες εχουν ψωμι  :fuck1:
οι ρουμανες ειναι αλλο θεμα
οι μολδαβες ειναι ναι μεν ρουμανες αλλα με 50 χρονια σλαβικης κουλτουρας
το 50αρικο στην μολδαβια εχει πολλαπλασια αξια απο το ιδιο 50αρικο στη ρουμανια και πολυ διαφορετικη αξια στην πρινεστροβια
Για να μην παρεξηγηθω: ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οι ρουμανες ειναι αλλο θεμα
οι μολδαβες ειναι ναι μεν ρουμανες αλλα με 50 χρονια σλαβικης κουλτουρας
το 50αρικο στην μολδαβια εχει πολλαπλασια αξια απο το ιδιο 50αρικο στη ρουμανια και πολυ διαφορετικη αξια στην πρινεστροβια
ΣΩΣΤΟς
αλλα το 50αρικο δεν εχει σχεση με το μισθο,,,στην βουλγαρια,πλεβεν πχ ο μισθος ειναι- πωλητρια πχ,που γνωριζω,καποιες-80-100ε το μηνα
δεν παιζει βιζτα με αυτες με 50ρικο,απλα δουλευουν με αυτα τα χρηματα
μονο φοιτητριες-μαθητριες,πολλες,το κανουν αυτο,ακομα κι αν τους στελνουν οι γονεις του απο το εξωτερικο κ 300-400ε το μηνα
straigh-up,,,
ετσι ειναι η νοοτροπια..οι φοιτητριες παντου,ανατ ευρωπη,αλλα κι  ελλαδα ακομα,πουτανιζουν  :tits2:
δεν εχει σχεση με το υψος μισθου,,imop
υγ το 50αρικο στη ολδαβια σε σχεση με ρουμανια δεν εχει 10φορες αξια,αντε να πουμε οτι εχει 1 φορα πιο πανω αξια,,οι μισθοι σε επαεχια ρουμ,ειναι γυρω παλι στα 150ε... :helpplea:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εγω νομιζα οτι με την εμπειρια που εχεις καταλαβες οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο εκει το  :knockinb: οπως γραφανε και το κανασκεφτηκες.Εσυ εδω μεσα εισαι ο μονος μπειρος που μπορει να δει απο πριν τι παιζετε καπου.Αν ειναι να χαλασεις 2500 Ευρω και να  :knockinb:μια το πολυ δυο μετριες δεν νομιζω οτι αξιζει.Τωρα ειδα μερικους γέρους με κατι γκομενιτσες που σιγουρα τους τα σκαγανε βεβαια υπολογιστε οτι θα σας στοιχισει κατι τετοιο τρελλα λεφτα καθε μερα θα σας πηγαινουν να τους παιρνετε ρουχα και αλλες  :jerking:Δεν πολυσυμφερει.Αν ειστε γέροι ή αθλιοι εμφανησιακα (το γραφω αυτο γιατι δυστηχως πολλοι πια στο σα'ι'τ τετοιοι ειναι) και θελετε μια γκομενα για να την εχετε συνεχεια η συμβουλη μου ειναι να πατε σε μικρη πολη να το κανετε αυτο εκει δεν θα εχει μαγαζια να παει να σας ξεμαδισει.Και γενικα της Μολδαβες ισως λογο του οτι ειναι λιγακι Λατινες της ειδα να κοιτανε την εμφανιση του αντρα πολυ περισσοτερο απο της Σλαβες που ειναι απο μονες τους κακογουστες.Αναζητουνε δε πιο πολυ απο της Σλαβες τη μονιμη σχεση και δυστηχως ειναι πολυ ζηλιαρες!
Δεν εισαι σωστος να βριζεις τα παιδια που ηρθαν και σε γνωρισαν,με το να τους λες αθλιους εμφανισιακα.Γιατι για να το λες αυτο,το λες για τα ατομα που εχεις δει,δεν μπορει να το λες για ατομα που δεν εχεις δει ποτε σου.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγω νομιζα οτι με την εμπειρια που εχεις καταλαβες οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο εκει το  :knockinb: οπως γραφανε και το κανασκεφτηκες.Εσυ εδω μεσα εισαι ο μονος μπειρος που μπορει να δει απο πριν τι παιζετε καπου.Αν ειναι να χαλασεις 2500 Ευρω και να  :knockinb:μια το πολυ δυο μετριες δεν νομιζω οτι αξιζει.
@@@ΜΑΣΤΕΡ
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΛΑΘΟς ΑΥΤΑ Ο ΝΤΗΜΗΤΡΗ
που εχεις ενσταση?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
@@@ΜΑΣΤΕΡ
ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΛΑΘΟς ΑΥΤΑ Ο ΝΤΗΜΗΤΡΗ
που εχεις ενσταση?
Εχω ενσταση στο οτι πηγαν παιδια απο το φορουμ να τον δουν και να τον γνωρισουν και αυτος τους βριζει λεγοντας τους αθλιος εμφανισιακα.
Για μενα δεν ειναι σωστο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
πρεπει να παιζει πολυ σισσα τελευταια....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν εισαι σωστος να βριζεις τα παιδια που ηρθαν και σε γνωρισαν,με το να τους λες αθλιους εμφανισιακα.Γιατι για να το λες αυτο,το λες για τα ατομα που εχεις δει,δεν μπορει να το λες για ατομα που δεν εχεις δει ποτε σου.
Ποιον βριζω που ηρθε και με γνωρισε?Τους Ελληνες της Μολδαβιας ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ.Ειναι ομως κατι παρομοιο με τους Ελληνες που ηταν εδω πριν ακριβυνει κατι 50+ που βρισκουνε κατι τελειωμενες 40 χρονες και της παρουσιαζουνε ολο μαγκια και καλα η γυναικα μου :2funny:ε,τι καμακι να κανεις μαζι τους?.Οι γέροι που ειδα με κατι γκομενιτσες δεν ειπα οτι ειναι Ελληνες ηταν διαφορων εθνικοτητων.Αθλιους δεν αποκαλω τα παιδια που ηρθαν  Αγια Πετρουπολη και με γνωρισαν,αν ηταν αθλιοι απλως δεν θα τους συναντουσα :think:!Αθλιους αποκαλω αυτους που εχουνε βρωμισει το σα'ι'τ.Εχω δει φωτογραφιες τους που εχουνε μπει στο σα'ι'τ κατα καιρους απο μερικους με τη θελιση τους ή χωρις και ειδα την ασχημια σε ολο της το μεγαλειο (δεν μιλαω προσωπικα για κανεναν.Γιατι δεν ειναι μονο ενας αθλιος εδω μεσα αλλα πολλοι).Μαλιστα οταν εγινε η εκδρομη το 2009 ή 2010 εγω με το που ακουσα οτι θα παει ο Πιρφορος ειπα να μου λειπει :2funny:!Ο Πιτσι μαλιστα λογο απειριας ελεγε ειναι Σαγινευτικος αντρας ο Πιρφορος της ριχνει της γυναικες :2funny:Μετα ξερεις τι αποτελεσμα ειχε :rockon:!Παρτε Και μια συμβουλη καλο ειναι να πατε με καποιον που βγαζει γκομενες αν εχει 3-4 γκομενες γυρω του δεν θα της γαμισει ολες ολο και καποια θα  :knockinb: κ'εσεις.Αν πατε με καποιο Πιρφορο κακο θα σας κανει.Ειδατε τι εκανε τοτε στον Πιτσι την επεφτε σε ολες της γκομενες του και οι γκομενες φευγανε.Δες και τον καινουργιο που γραφει :jerking:Και καλα μιμητε το Davarits,Yanti Αυτοι ξεφτιλιζουν το σα'ι'τ.Δεν γραφουν τιποτα εποικοδομητικο

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
χαχα εγω παντως το ξαναειπα ,τοσες και τοσες μαλακιες γραφονται στο σαιτ , δεν ανοιγουμε και ενα θρεντ με φωτογραφειες απο τις μουρες μας? πλακα θα εχει θα κανουμε και ψηφοφορια για τον καλυτερο και τον χειροτερο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχα εγω παντως το ξαναειπα ,τοσες και τοσες μαλακιες γραφονται στο σαιτ , δεν ανοιγουμε και ενα θρεντ με φωτογραφειες απο τις μουρες μας? πλακα θα εχει θα κανουμε και ψηφοφορια για τον καλυτερο και τον χειροτερο
Να τους παει :2funny:ποιος τολμαει να βαλει φωτο του,μονο ο Τασος τολμισε!Καποιοι που οι φωτο τους ανεβηκαν απο τους πιτσιρικαδες γινανε ρεζιλι των σκυλιων :2funny:.Τελικα υπαρχει πολυ αγαμια και πιρφορια στην Ελλαδα.Δειτε αυτο  Πόσο ζωα ειναι!500αρικα πετανε για να  :knockinb: οταν δεν εχουνε να φανε :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Την πλακα μας κανουμε, ολοι ειμαστε ωραιοι και το θεμα δεν ειναι πως εισαι αλλα τι αποτελεσματα φερνεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Φιλε μου κακα τα ψεματα,ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα εξεθεταν ετσι τον εαυτο τους,σε ενα τετοιο σαιτ.Λογικο ειναι.

Επισκέπτης
ακριβος ετσι ειναι
το μονο που δεν καταλαβα ποτε μου τους μαλακες τους ρωσους που πανε και δινουν τρελα λεφτα σε σαλον ενω εχει πολυ μουνι, λογιστριες, πωλητριες που σου καθονται με μικρο δωρακι ολη μερα

πχ εδω εχει γκομενες απο 125 ευρω την ωρα!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Stories

Νέο!