Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτο ειναι το διαμερισμα που νοικιασα στο Κισινιωφ με 25 Ευρω τη μερα.Κκαλο διαμερισμα κεντρικο βεβαια η τιμη για τα δεδομενα της Μολδαβιας λιγακι ακριβη θα μπορουσε να ηταν 15 Ευρω (πιο λογικο).

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο πηρα και εγω τοΝ Μαρτιο που ειμουν εκει ...............
το κρεβατι εγω το εσπασα  ..... απο το βαρος μου  :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

38 ο συνδιασμος της πορτας εεε;;;;;;;;;;;;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το κρεβατι εγω το εσπασα  ..... απο το βαρος μου  :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλε ολα αυτα τα εχετε πει και εσυ και ο αλλος ο τασος πως τον λενε,πολυ καιρο πριν,ευτυχως που υπαρχετε και εσεις,και ενημερωνονται οι υπολοιποι σωστα.
Αλλα ο φιλος μου ο στελιος γιατι δεν γαμησε ρε γιατι δεν του κανατε κανα κονε. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και κατι τελευταιο ρε συ
απολογισμος δεν εγινε
ποσες μερες πηγες τι χαλασες ποσες γαμησες κ τι βαθμο τους βαζεις?σε αυτες αλλα κ στην φαση κισινιοφ και τιρασπολ γενικα
κανε ενα review,με τα ματια του ρωσου τουριστα,αλλα κ με την οπτικη για εναν ευρωπαιο τι θα προεκυπτε κει  :fuck2: :dancing:
θαναι πολυ πιο ενδιαφερον απο τα ξεκατινιασματα... ;)
Αυτα τα εχω γραψει αν εισουν πιο προσεκτικος θα τα ειχες διαβασεις.Χαλασα παρα πολυ λιγα γιατι απλουστατα τα μαγαζια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. :knockinb: 2 οχι τιποτα θεες γιατι απλουστατα σε σχεση με τη Ρωσσια θεες δεν υπαρχουν ολες οι γκομενες εκει ειναι ΜΕΤΡΙΕΣ!Τωρα για καποιον που δεν εχει παει πουθενα αλλου μπορει να του φενονται θεες!Ας ειναι καλα η Τραπεζα :2funny:εχω μεγαλη επυτηχια στις τραπεζικες υπαλληλους.Πρεπει να κυνηγισει παρα πολυ εκει καποιος για να βγαλει γκομενα γιατι υπαρχει ανταγωνισμος απο τους ντοπιους που και αυτοι ενδιαφερονται για της γκομενες.Δεν ειναι και τοσο ευκολες οι γκοεμενες ειδηκα στο Τιρασπολ :think:Για συγκριση τωρα εχω κλεισει το τηλεφωνο γιατι θα με παρει μια γκομενα και θελει και καλα να συναντιθουμε και βαριεμαι ΠΜΡ θα περιμενα σαν τρελλος να με παρει εδω οι γκομενες ειναι αγαμητες ενω εκει  βρισκουν να  :knockinb: αν θελουνε.Τωρα ο Μακης που λεει οτι ειναι ευκολες οι γκομενες ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 35-40 που εγω ουτε γυριζω να της κοιταξω.Αν θελεις 20χρονα ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ που θα σε ζηλευει και θα παει να σε ελεγξει τι κανεις και που πας.Ο Ευρωπαιος που δεν μιλαει Ρωσσικα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ μονο με 50-100 Ευρω την ωρα να παρει γκομενα απο τη Ντισκο!Για τους Ρωσσους εχει θετικα οτι στην ΠΜΡ η βοτκα ειναι τσαμπα σε σχεση με τη Ρωσσια!Αν δεις και φωτο που βαλανε και αλλοι δεν θα δεις καμια γκομεναρα.Τωρα τι θετικα εχει:ηρεμεις,δεν χαλας καθολου λεφτα και νομιζεις οτι γυρισες πισω 20-25 χρονια βεβαια μερικες μερες μετα αρχιζεις να βαριεσε.Αν εισαι 50+ και θελεις ενα μερος ηρεμο η Μολδαβια ειναι το ιδανικο μερος!

το κρεβατι εγω το εσπασα  ..... απο το βαρος μου  :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb:

Ο συνδιασμος δεν αλλαξε οταν ημουν εκει 38 ηταν.Το κρεβατι πρεπει να το φτιαξανε γιατι δεν ηταν σπασμενο :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω γραψει τα σχετικα στο Thread ΠΜΡ αφου εμεινα Τιρασπολ εμεινα πανω απο 20 μερες.Κισινιωφ της γκομενες της ειδα πολυ πιο ευκολες εμεινα μονο μια μερα.Πρεπει να της κανεις να πιστεψουν οτι θα της παρεις απο τη Μολδαβια (μιλαω για αυτες του Κισινιωφ) για Ελλαδα δεν της πολυειδα να ενδιαφεροντε να πανε :think:Το κακο ειναι οτι σου γινονται κολιτσιδα και πρεπει να της πηγαινεις χερακι χερακι :2funny:το θετικο οτι δεν πητανε πολλα!Π.Χ. Αγια πετρουπολη θα βγεις ραντεβου και θα πας Σούσι και σινεμα (κλασικο ραντεβου) +τη βενζινη σου (1000-1500 ρουβλια ολα μαζι).Στη Μολδαβια μπορειτε να πατε στο παρκο να της παρεις ενα παγωτο και μια κοκα κολα δεν μου ζητησανε τιποτα.Ειδηκα Τιρασπολ οι Πιτσαριες ειναι αδειες γ'αυτους ειναι πανακρυβα.ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΙΣΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ? η απαντηση ειναι ΝΑΙ αλλα οχι με σκοπο να  :knockinb: (θα πηδηξω μια,δυο γκομενες το πολυ τρεις) αλλα για να ξεκουραστω να ηρεμισω απο τους γρηγορους ρυθμους και να κανω και οικονομια!Εκει ενας Ρωσσοφωνος περναει ανετα ενα μηνα με 400-500 Ευρω ο ξενος με πολυ παραπανω (υπολογιστε και 200-220 ευρω το μηνα) αυτα τα εχω ξαναγραψει αναλυτικα οποιος θελει μπορει να διαβασει παλαιοτερα ποστ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εχω γραψει τα σχετικα στο Thread ΠΜΡ αφου εμεινα Τιρασπολ εμεινα πανω απο 20 μερες.Κισινιωφ της γκομενες της ειδα πολυ πιο ευκολες εμεινα μονο μια μερα.Πρεπει να της κανεις να πιστεψουν οτι θα της παρεις απο τη Μολδαβια (μιλαω για αυτες του Κισινιωφ) για Ελλαδα δεν της πολυειδα να ενδιαφεροντε να πανε :think:Το κακο ειναι οτι σου γινονται κολιτσιδα και πρεπει να της πηγαινεις χερακι χερακι :2funny:το θετικο οτι δεν πητανε πολλα!Π.Χ. Αγια πετρουπολη θα βγεις ραντεβου και θα πας Σούσι και σινεμα (κλασικο ραντεβου) +τη βενζινη σου (1000-1500 ρουβλια ολα μαζι).Στη Μολδαβια μπορειτε να πατε στο παρκο να της παρεις ενα παγωτο και μια κοκα κολα δεν μου ζητησανε τιποτα.Ειδηκα Τιρασπολ οι Πιτσαριες ειναι αδειες γ'αυτους ειναι πανακρυβα.ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΙΣΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ? η απαντηση ειναι ΝΑΙ αλλα οχι με σκοπο να  :knockinb: (θα πηδηξω μια,δυο γκομενες το πολυ τρεις) αλλα για να ξεκουραστω να ηρεμισω απο τους γρηγορους ρυθμους και να κανω και οικονομια!Εκει ενας Ρωσσοφωνος περναει ανετα ενα μηνα με 400-500 Ευρω ο ξενος με πολυ παραπανω (υπολογιστε και 200-220 ευρω το μηνα) αυτα τα εχω ξαναγραψει αναλυτικα οποιος θελει μπορει να διαβασει παλαιοτερα ποστ
Aσε να μας λενε για την μολδαβια ο αλλαν και ο τασος που γνωριζουν πραγματικα,και εσυ ενημερωνε μας για τα πεπονια,πως να τα διαλεγουμε,
τι πρεπει να προσεχουμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Aσε να μας λενε για την μολδαβια ο αλλαν και ο τασος που γνωριζουν πραγματικα,και εσυ ενημερωνε μας για τα πεπονια,πως να τα διαλεγουμε,
τι πρεπει να προσεχουμε.
Ρε Πιρφορε φτωχομπινε ηρθε κ'εδω να χαλασεις το Thread.Εσυ δεν προκειται να πας πουθενα γραφε σε αλλα θεματα που σε αφορουν :2funny:Εχει πλακα που απ'ολους εδω μεσα που γραφουνε μονο ο Τασος εχει καποιες γνωσεις για Μολδαβια και πηγαινει του ζητησα να γραψει για την ενοικιαση αυτοκινητων ενα θεμα που πολυ λιγο ξερω και με ενδιαφερει πολυ αλλα εχει χαθει (και ο Μολδολαγνος αλλα πληροφοριες δεν δινει) ο Αλλαν μπορει να πει για τη Μολδαβια με τα ματια του τουριστα και εχει μια αποψη απ'εξω για πιο ειδηκες  πληροφοριες δεν μπορει να ξερει και ειναι κατι το λογικο.Μ'αρεσει που απ'ολους εδω μεσα κανενας δεν προκειται να παει ποτέ πουθενα :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καπως ετσι σε φανταζομαι  :2funny: και αυτος κομπιουτερ ειχε :think: οποτε μπορει να εγραφε και στο Μπουρδελα και να ελεγε οτι ειναι ωραιος και  :knockinb: τα καλητερα μουνια στην Ελλαδα :2funny:  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε Πιρφορε φτωχομπινε ηρθε κ'εδω να χαλασεις το Thread.Εσυ δεν προκειται να πας πουθενα γραφε σε αλλα θεματα που σε αφορουν :2funny:Εχει πλακα που απ'ολους εδω μεσα που γραφουνε μονο ο Τασος εχει καποιες γνωσεις για Μολδαβια και πηγαινει του ζητησα να γραψει για την ενοικιαση αυτοκινητων ενα θεμα που πολυ λιγο ξερω και με ενδιαφερει πολυ αλλα εχει χαθει (και ο Μολδολαγνος αλλα πληροφοριες δεν δινει) ο Αλλαν μπορει να πει για τη Μολδαβια με τα ματια του τουριστα και εχει μια αποψη απ'εξω για πιο ειδηκες  πληροφοριες δεν μπορει να ξερει και ειναι κατι το λογικο.Μ'αρεσει που απ'ολους εδω μεσα κανενας δεν προκειται να παει ποτέ πουθενα :2funny:
Ρε μητσε εχω παει σε χωρες που μονο απο καρτ ποσταλ τις εχεις δει,Ταυλανδη,κινα,ιαπωνια,Αυστραλια,Καναρια νησια,
και εσυ καθεσαι και μου μιλας τωρα για μολδαβιες,και χωρια της ρωσσιας,να παω να κανω τι εκει;Ουκρανια που ειχα παει δεν με ενθουσιασε.
Απο εκει και περα τι να κατσω να μιλησω μαζι σου,μου εβαλες κατι φωτο που ζουσε ο κακομοιρος στα ουρητηρια,αλλα εχεις βαλει και κατι φωτο
απο το σπιτι σου στην ρωσια,που ειναι ακριβως ετσι. :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μητσε εχω παει σε χωρες που μονο απο καρτ ποσταλ τις εχεις δει,Ταυλανδη,κινα,ιαπωνια,Αυστραλια,Καναρια νησια,
και εσυ καθεσαι και μου μιλας τωρα για μολδαβιες,και χωρια της ρωσσιας,να παω να κανω τι εκει;Ουκρανια που ειχα παει δεν με ενθουσιασε.
Απο εκει και περα τι να κατσω να μιλησω μαζι σου,μου εβαλες κατι φωτο που ζουσε ο κακομοιρος στα ουρητηρια,αλλα εχεις βαλει και κατι φωτο
απο το σπιτι σου στην ρωσια,που ειναι ακριβως ετσι. :grin:
Τα'ι'λανδη ειναι ο προορισμος αυτων που δεν μπορουνε να  :knockinb: στο ανατολικο μπλοκ.Διαμερισμα στην Αγια Πετρουπολη ουτε στα καλητερα σου ονειρα δεν θα εχεις φουκαρα :2funny:Για αμαξι δεν το συζηταω καν :2funny:Για τα ουρητηρια εισαι :2funny:Μπορει απο'κει τωρα να μας γραφεις.Η πλακα ειναι οτι ολοι οι φουκαραδες που βριζετε δεν μας βαζετε καμια φωτο σας να σας δουμε να σας θαυμασουμε :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο Αλλαν μπορει να πει για τη Μολδαβια με τα ματια του τουριστα και εχει μια αποψη απ'εξω για πιο ειδηκες  πληροφοριες δεν μπορει να ξερει και ειναι κατι το λογικο.

Ετσι ακριβως ειναι :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Aσε να μας λενε για την μολδαβια ο αλλαν και ο τασος που γνωριζουν πραγματικα.
Κακώς διαμαρτύρεσαι. Όλες οι πληροφορίες που έδωσε ήταν σωστές και ακριβείς.
Ισως να ψιλοδιαφωνώ σε κάποια πράγματα σε σχέση με τις γυναίκες στην ΠΜΡ με το Δημήτράκη, αλλα οφείλεται καθαρά στο ότι (το έγραψε κίολας) ενδιαφερόμαστε για άλλες ηλικιακές κατηγορίες γυναικών.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τα'ι'λανδη ειναι ο προορισμος αυτων που δεν μπορουνε να  :knockinb: στο ανατολικο μπλοκ.Διαμερισμα στην Αγια Πετρουπολη ουτε στα καλητερα σου ονειρα δεν θα εχεις φουκαρα :2funny:Για αμαξι δεν το συζηταω καν :2funny:Για τα ουρητηρια εισαι :2funny:Μπορει απο'κει τωρα να μας γραφεις.Η πλακα ειναι οτι ολοι οι φουκαραδες που βριζετε δεν μας βαζετε καμια φωτο σας να σας δουμε να σας θαυμασουμε :2funny:
Tαυλανδη μητσο μου δεν παει ο κοσμος μονο για να γαμησει,που να τα ξερεις εσυ αυτα.Ξερεις ποσους ρωσους και ρωσιδες εχει το Σαμουι και μιλαμε για αρχοντες,οχι σαβουρια που ερχονται εδω να δουλεψουν.Τωρα να σου στειλω καμια φωτο απο το εξοχικο μου στο Ρανκοβτσε,που μονο η τουαλετα μου ειναι οσο ειναι ολο το διαμερισμα σου,να κλαις; :grin:
Και δεν σε βριζω ρε γιατι να σε βρισω,πλακα σου κανω γιατι εδω που τα λεμε,εισαι ατομο που του αξιζει να το χαβαλεδιαζουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tαυλανδη μητσο μου δεν παει ο κοσμος μονο για να γαμησει,που να τα ξερεις εσυ αυτα.Ξερεις ποσους ρωσους και ρωσιδες εχει το Σαμουι και μιλαμε για αρχοντες,οχι σαβουρια που ερχονται εδω να δουλεψουν.Τωρα να σου στειλω καμια φωτο απο το εξοχικο μου στο Ρανκοβτσε,που μονο η τουαλετα μου ειναι οσο ειναι ολο το διαμερισμα σου,να κλαις; :grin:
Και δεν σε βριζω ρε γιατι να σε βρισω,πλακα σου κανω γιατι εδω που τα λεμε,εισαι ατομο που του αξιζει να το χαβαλεδιαζουν.
Ποιο εξωχικο σου ρε κακομοιρη :2funny:Ενας φτωχομπινες εισαι.Και αγαμητος,με παρακαλαγες σα  :jerking: να σου δωσω το τηλεφωνο απο μια γκομενα :2funny:Το οτι καθομαι και σε ρεζιλευω συνεχεια σου δινει αξια.Οσο για την Τα'ι'λανδη με 8.000-10.000 Μπατ (200-250 Ευρω) νοικιαζεις ωραιο διαμερισμα που να εχει και πισσινα στο κομπλεξ.Τα'ι'λανδη πανε οι τελειωμενοι αγαμητοι για να  :knockinb:καμια μα'ι'μου.Παρτο πουλο τωρα ο κοσμος δεν θελει να ακουει εσενα θελει να μαθει καποια πραγματα για τη Μολδαβια

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στειλε καλυτερα φοτο της χοντρης που γαμας στο πηλιο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ποιο εξωχικο σου ρε κακομοιρη :2funny:Ενας φτωχομπινες εισαι.Και αγαμητος,με παρακαλαγες σα  :jerking: να σου δωσω το τηλεφωνο απο μια γκομενα :2funny:Το οτι καθομαι και σε ρεζιλευω συνεχεια σου δινει αξια.Οσο για την Τα'ι'λανδη με 8.000-10.000 Μπατ (200-250 Ευρω) νοικιαζεις ωραιο διαμερισμα που να εχει και πισσινα στο κομπλεξ.Τα'ι'λανδη πανε οι τελειωμενοι αγαμητοι για να  :knockinb:καμια μα'ι'μου.Παρτο πουλο τωρα ο κοσμος δεν θελει να ακουει εσενα θελει να μαθει καποια πραγματα για τη Μολδαβια
Ρε μητσαρα αν εχεις ρεζιλεψει καποιον,ειναι μονο τον εαυτο σου,λεγοντας οτι γαμαγες πεπονια,και οτι σε διωξαν οι δικοι σου γιατι τους εφερνες τραβελια στο σπιτι.
Τον οκτωμβρη θα παω Σαμουι για 2 μηνες,Ειδες που δεν γνωριζεις τιποτα περι Ταυλανδης,εγω δεν παω παταγια που πανε αυτοι που λες,νοικιαζω διαμερισμα στο νησακι μαζι με φιλη καθε χρονο,μεσα στην θαλασσα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μητσαρα αν εχεις ρεζιλεψει καποιον,ειναι μονο τον εαυτο σου,λεγοντας οτι γαμαγες πεπονια,και οτι σε διωξαν οι δικοι σου γιατι τους εφερνες τραβελια στο σπιτι.
Τον οκτωμβρη θα παω Σαμουι για 2 μηνες,Ειδες που δεν γνωριζεις τιποτα περι Ταυλανδης,εγω δεν παω παταγια που πανε αυτοι που λες,νοικιαζω διαμερισμα στο νησακι μαζι με φιλη καθε χρονο,μεσα στην θαλασσα.
Ναι σε λιγο θα μας πεις οτι νοικιαζεις και νησι  :2funny:!Εισαι παντος μετριοφρων δε λες οτι το αγωρασες :2funny:Γ'αυτο με παρακαλαγες να σου δωσω το τηλεφωνο της πωλητριας!Αυτη η κοπελα δουλευει πωλητρια σε μια καβα με ποτα και την εφερε η φιλη μου η μελαχρινη στη φωτο (της ειπα να φερει μια φιλη της ξανθια για να τη γνωρισουμε με το φιλο μου τον Τουρκο).Και εσυ εκανες σαν πεινασμενος σκυλος :2funny:Πρεπει να εισαι πολυ κακομοιρης παντος.Αντε βαλε μας κανενα καρτ ποσταλ να δουμε :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι σε λιγο θα μας πεις οτι νοικιαζεις και νησι  :2funny:!Εισαι παντος μετριοφρων δε λες οτι το αγωρασες :2funny:Γ'αυτο με παρακαλαγες να σου δωσω το τηλεφωνο της πωλητριας!Αυτη η κοπελα δουλευει πωλητρια σε μια καβα με ποτα και την εφερε η φιλη μου η μελαχρινη στη φωτο (της ειπα να φερει μια φιλη της ξανθια για να τη γνωρισουμε με το φιλο μου τον Τουρκο).Και εσυ εκανες σαν πεινασμενος σκυλος :2funny:Πρεπει να εισαι πολυ κακομοιρης παντος.Αντε βαλε μας κανενα καρτ ποσταλ να δουμε :2funny:
Μητσο αν μοιραστεις διαμερισμα με αλλον,με 250 ευρω ο καθενας το μηνα νοικιαζεις διαμερισματακα σχεδον μεσα στην θαλασσα.Αν θες τωρα χωρις μαλακιες,θα παω οκτωμβρη,αν θες να σε παρω μαζι να μου κουβαλας τις βαλιτσες,αντι να πληρωνω καναν ταυλανδο,θα παρω εσενα,θα σου κανω εγω τα εξοδα και το φαι σου.Αλλα μην καθεσαι και γαμας τα πεπονια γιατι θα τσακωθουμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ βαζεις καρτποσταλ απο την Τα'ι'λανδη ενω εγω βαζω αληθινες φωτογραφιες ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΑΛΟΓΟ.Εσυ αυτα ουτε στα ονειρα σου δεν τα εχεις :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
τωρα ενταξει μπηκα να δω τιποτα απο πληρ. για μολδαβια αλλα εδω μου θυμιζει εκπομπη στεφανιδου στις καλες εποχες οταν καλουσε τη θωδη να μαλλωσει με την ντουβλη
παντως ο.κ ρε δημητρακι και που εχεις βαλει φωτο τι εγεινε? δεν εισαι ωραιος στο λεω αντικειμενικα δεν εχουμε να χωρισουμε κατι και το αμαξι τι ειναι φα-βε οκ και η κουτση μαρια εχει με το συμπαθειο
αν γαμας καλα κανεις εμας δεν μας ενδιαφερει , δωσε καμια πληροφορεια με νοημα και πραξη για να βοηθησεις αν θες
με εκτιμηση

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

καλα  ξεμπερδεματα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom