You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 753K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Η πολη δεν εχει αλλαξει και παρα πολυ σε σχεση με πριν απο μερικα χρονια.Οπως ηταν ειναι τα εμπορικα κεντρα που θυμιζουν δεκαετια του '80 και τα μαγαζια που δεν εχουν τιποτα σπουδαιο να αγορασεις.Αυτο που εχει αλλαξει ειναι η νοοτροπια του κοσμο εχουνε καταλαβει οτι οι πολιτικοι τους κορο'ι'δευουνε!Στις αρχες της δεκαετιας του '90 ηρθαν στην εξουσια οι εθνικιστες υποσχεθηκαν ενωση με τη Ρουμανια,Ευρωπα'ι'κο προσανατολισμο κλπ. απετυχαν πληρως!στην Ε.Ο.Κ δεν μπηκανε και οπως καταλαβα και η Ρουμανια δεν τους πολυθελει.Για να παει ο Μολδαβος στη Ρουμανια πρεπει να εχει μαζι του 500 Ευρω μετρητα και αλλα 500 σε καρτα ή τραπεζικο λογαριασμο !Μετα ηρθαν οι κομμουνιστες υποσχεθηκαν αναπτυξη αλλα και αυτοι απετυχαν.Το προβλημα της Μολδαβιας ειναι οτι ειναι καθαρα αγροτικη χωρα δεν εχει ουτε ενα εργοστασιο ολα τα εργοστασια ειναι στην ΠΜΡ που μεχρι το 1944 δεν ανηκε στη Μολδαβια τα συνορα ηταν στο Δνειστερο η δε Μολδαβια ηταν κοματι της Ρουμανιας.Και κανενας δεν παει να κανει επενδυσεις!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Μονο Μακ Ντοναλντς απο γνωστες αλυσιδες φαγαδικων ουτε Πιτσα Χατ ουτε καν KFC δεν θα βρειτε!Ολα ειναι εισαγωμενα Νντοματες και αγγουρια Τουρκιας Φραουλες Μανωλαδας !Κατι τρελα πραγματα ζουνε απο τα χρηματα που τους στελνουν απ'το εξωτερικο τα μελη της οικογενειας που δουλευουν στην Ευρωπη ή τη Ρωσσια.Τη δεκαετια του '90 ηταν κατα της Ρωσσιας τωρα θα δειτε σε αυτοκινητα να εχουνε μικρα Ρωσσικα σημαιακια!Για να αναπτυχθει η χωρα πρεπει να ερθουν να κανουν επενδυσεις.Αυτο θα γινει μονο αν η κυβερνιση κανει φοροαπαλαγες π.χ. αν ερθει καποιος και χτισει ενα εργοστασιο δεν πληρωνει φορο για 5 χρονια!Και αλλα μετρα που θα φερουν ξενα κεφαλαια στη χωρα.Δυστηχως αυτο δεν το κοιταει η κυβερνιση τους.Το μονο που κοιτανε ειναι πως θα κλεψουν περισσοτερο.Αν και εχω να παω στην Μολδαβια αρκετο καιρο καπως ετσι ειναι τα πραγματα,οταν λεει σωστα πραγματα ο πορνομεταναστης οφειλουμε να τον ακουμε
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δημητρακη εισαι πολυ διαβασμενος τελικα.η λυση που ειπες ειναι η καλυτερη αν οχι η μοναδικη για ενα κρατος με τα χαρακτηριστικα που ανεφερες.οπως ειπες το 90 που εδιωξαν τους ρωσους η ρωσια ηταν ο ορισμος του πτωχευμενου μοντελου.τωρα ομως τα λεφτα τα εχουν αυτοι...πως γυριζει ο τροχος...βεβαια αυτο δεν εχει καμια σημασια.το χρημα ειπαμε δεν εχει πατριδα.Η πολη δεν εχει αλλαξει και παρα πολυ σε σχεση με πριν απο μερικα χρονια.Οπως ηταν ειναι τα εμπορικα κεντρα που θυμιζουν δεκαετια του '80 και τα μαγαζια που δεν εχουν τιποτα σπουδαιο να αγορασεις.Αυτο που εχει αλλαξει ειναι η νοοτροπια του κοσμο εχουνε καταλαβει οτι οι πολιτικοι τους κορο'ι'δευουνε!Στις αρχες της δεκαετιας του '90 ηρθαν στην εξουσια οι εθνικιστες υποσχεθηκαν ενωση με τη Ρουμανια,Ευρωπα'ι'κο προσανατολισμο κλπ. απετυχαν πληρως!στην Ε.Ο.Κ δεν μπηκανε και οπως καταλαβα και η Ρουμανια δεν τους πολυθελει.Για να παει ο Μολδαβος στη Ρουμανια πρεπει να εχει μαζι του 500 Ευρω μετρητα και αλλα 500 σε καρτα ή τραπεζικο λογαριασμο !Μετα ηρθαν οι κομμουνιστες υποσχεθηκαν αναπτυξη αλλα και αυτοι απετυχαν.Το προβλημα της Μολδαβιας ειναι οτι ειναι καθαρα αγροτικη χωρα δεν εχει ουτε ενα εργοστασιο ολα τα εργοστασια ειναι στην ΠΜΡ που μεχρι το 1944 δεν ανηκε στη Μολδαβια τα συνορα ηταν στο Δνειστερο η δε Μολδαβια ηταν κοματι της Ρουμανιας.Και κανενας δεν παει να κανει επενδυσεις!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Μονο Μακ Ντοναλντς απο γνωστες αλυσιδες φαγαδικων ουτε Πιτσα Χατ ουτε καν KFC δεν θα βρειτε!Ολα ειναι εισαγωμενα Νντοματες και αγγουρια Τουρκιας Φραουλες Μανωλαδας !Κατι τρελα πραγματα ζουνε απο τα χρηματα που τους στελνουν απ'το εξωτερικο τα μελη της οικογενειας που δουλευουν στην Ευρωπη ή τη Ρωσσια.Τη δεκαετια του '90 ηταν κατα της Ρωσσιας τωρα θα δειτε σε αυτοκινητα να εχουνε μικρα Ρωσσικα σημαιακια!Για να αναπτυχθει η χωρα πρεπει να ερθουν να κανουν επενδυσεις.Αυτο θα γινει μονο αν η κυβερνιση κανει φοροαπαλαγες π.χ. αν ερθει καποιος και χτισει ενα εργοστασιο δεν πληρωνει φορο για 5 χρονια!Και αλλα μετρα που θα φερουν ξενα κεφαλαια στη χωρα.Δυστηχως αυτο δεν το κοιταει η κυβερνιση τους.Το μονο που κοιτανε ειναι πως θα κλεψουν περισσοτερο.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καταρχην εκει Ποτέ δεν ειχε Ρωσσους!Εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.Αλλο Ρωσσοφωνος και αλλο Ρωσσος.Αυτοι που αυτοαποκαλουντε Ρωσσοι στην ΠΜΡ και στην Μολδαβια ειναι εθνικα Ουκρανοι για να μην τα μπερδευουμε.Θυμαμαι που ειχα δει πιτσιρικαδες Μολδαβους στην πλατεια Βικτωριας να φορανε μπλουζακια της Εθνικης Ρωσσις και να μιλανε μεταξυ τους Ρουμανικα !Οταν εγραψα να ερθουν κεφαλαια πιο πολυ εννοουσα Ευρωπα'ι'κα ή Αμερικανικα οι Ρωσσοι δυσκολα βγαινουν απ'το καβουκι τους.Το θεμα ειναι οτι η χωρα αυτη ειναι ξεχασμενη απο το θεο!Δεν εχει παει ουτε μια πολυεθνικη !Ολα τα εισαγουν ή απο τη Ρουμανια ή απο την Ουκρανια !Μονο γάλα παραγουνε και νερο Βαρνιτσα !Ζει η χωρα απο τα χρηματα που στελνουν απ'το εξωτερικο!Και ολοι θελουν να φυγουν και εχουνε δικιο γιατι ειναι αδυνατον να επιβιωσεις με μισθο 150-180 Ευρω το μηνα οταν για ενα δυαρι το χειμωνα θελεις 250 Ευρω κοινοχρηστα με τη θερμανση !Στη Ρωσσια οταν οι Ρωσσοι παιρναν 10 $ μισθο (4000 ρουβλια με την τοτε εισοτημια) το ψωμι ειχε 10 ρουβλια (αν περιμενες στην ουρα) και τα κοινοχρηστα για ενα διαμερισμα ηταν 300-400 ρουβλια!Εδω τα κοινοχρηστα ειναι περισσοτερα απο το μισθοδημητρακη εισαι πολυ διαβασμενος τελικα.η λυση που ειπες ειναι η καλυτερη αν οχι η μοναδικη για ενα κρατος με τα χαρακτηριστικα που ανεφερες.οπως ειπες το 90 που εδιωξαν τους ρωσους η ρωσια ηταν ο ορισμος του πτωχευμενου μοντελου.τωρα ομως τα λεφτα τα εχουν αυτοι...πως γυριζει ο τροχος...βεβαια αυτο δεν εχει καμια σημασια.το χρημα ειπαμε δεν εχει πατριδα.
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μαλιστα.παντως εδω ελλαδα οι ρωσοι εχουν μπει για τα καλα στο παιχνιδι.θελουν να αγορασουν να επενδυσουν κ.α.Καταρχην εκει Ποτέ δεν ειχε Ρωσσους!Εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις.Αλλο Ρωσσοφωνος και αλλο Ρωσσος.Αυτοι που αυτοαποκαλουντε Ρωσσοι στην ΠΜΡ και στην Μολδαβια ειναι εθνικα Ουκρανοι για να μην τα μπερδευουμε.Θυμαμαι που ειχα δει πιτσιρικαδες Μολδαβους στην πλατεια Βικτωριας να φορανε μπλουζακια της Εθνικης Ρωσσις και να μιλανε μεταξυ τους Ρουμανικα !Οταν εγραψα να ερθουν κεφαλαια πιο πολυ εννοουσα Ευρωπα'ι'κα ή Αμερικανικα οι Ρωσσοι δυσκολα βγαινουν απ'το καβουκι τους.Το θεμα ειναι οτι η χωρα αυτη ειναι ξεχασμενη απο το θεο!Δεν εχει παει ουτε μια πολυεθνικη !Ολα τα εισαγουν ή απο τη Ρουμανια ή απο την Ουκρανια !Μονο γάλα παραγουνε και νερο Βαρνιτσα !Ζει η χωρα απο τα χρηματα που στελνουν απ'το εξωτερικο!Και ολοι θελουν να φυγουν και εχουνε δικιο γιατι ειναι αδυνατον να επιβιωσεις με μισθο 150-180 Ευρω το μηνα οταν για ενα δυαρι το χειμωνα θελεις 250 Ευρω κοινοχρηστα με τη θερμανση !Στη Ρωσσια οταν οι Ρωσσοι παιρναν 10 $ μισθο (4000 ρουβλια με την τοτε εισοτημια) το ψωμι ειχε 10 ρουβλια (αν περιμενες στην ουρα) και τα κοινοχρηστα για ενα διαμερισμα ηταν 300-400 ρουβλια!Εδω τα κοινοχρηστα ειναι περισσοτερα απο το μισθο
μην ξεχνας δημητρακη οτι η ρωσια ειχε και εχει τα παντα απο πρωτες υλες ειδικα πετρελαιο.οι μολδαβοι και στην πμρ δεν παραγουν τιποτα οπως ειπες.οι ευρωπαιοι και οι αμερικανοι θα επενδυαν εκει παντως πιο ευκολα υπο προυποθεσεις.
αληθεια ειναι να μπουν ευρωπαικη ενωση τα επομενα χρονια αυτοι?
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
η ΠΜΡ παραγει εχει βαρια βιομηχανια και εχει ρευμα εξαγει και ηλεκτρικο ρευμα γιατι εχει υδροηλεκτρικο σταθμο.Η Πμρ μπορει να επιζησει μονη της οχι ευκολα.Αν ηταν αναγνωρισμενη θα μπορουσε ευκολα να εξαγει τα προ'ι'οντα που παραγει.μαλιστα.παντως εδω ελλαδα οι ρωσοι εχουν μπει για τα καλα στο παιχνιδι.θελουν να αγορασουν να επενδυσουν κ.α.
μην ξεχνας δημητρακη οτι η ρωσια ειχε και εχει τα παντα απο πρωτες υλες ειδικα πετρελαιο.οι μολδαβοι και στην πμρ δεν παραγουν τιποτα οπως ειπες.οι ευρωπαιοι και οι αμερικανοι θα επενδυαν εκει παντως πιο ευκολα υπο προυποθεσεις.
αληθεια ειναι να μπουν ευρωπαικη ενωση τα επομενα χρονια αυτοι?
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δηλ τασος3Ποιος Βιταλι ειναι?ξερω δυο τρεις με αυτο το ονομα για τα ταξι ετσι ειναι μην ανησυχεις,το ξερουν αυτο αυτοι που με γνωριζουν.
Σωστα τα λες για το Κισιναου,αυτα εγραφα και εγω μεσα στις ακρες ολο αυτο τον καιρο και για αυτο το λογο μου αρεσουν και μενα περισσοτερο τα ρουμανοειδη της Μολδαβιας
κατα την αποψη μου δεν εχουν τοσο πολυ την γυφτια των ρουμανων και ουτε την κρυαδα και την κακογουστια των ρωσσων,ειναι μια μιξη αρκετα πετυχημενη θα μπορουσα να πω που εγινε ολα αυτα τα χρονια επι Σοβιετκης Ενωσης και φυσικα αναλογα με τα γουστα του καθενος.
καλυτερα απο παντου,βαση αυτα που λεει ο δημητρης κι εσυ τασο,ειναι ρουμανια?ετσι ψιλιαζομαι να παιζει,, ;)
,μακρια απο γυφτρονια βεβαια ;)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μην εισαι τοσο απολυτος.Η Ρουμανια εχει το πλεονεκτημα οτι μιλανε Αγγλικα,αρκετοι Ιταλικα γενικα ξερουν ξενες γλωσσες (πριν 10 χρονια μιλαγανε,τωρα δεν ξερω αν τα ξεχασανε).Μολδαβια αν δεν ξερεις Ρωσσικα ή τουλαχιστον Ρουμανικα δεν θα μπορεις να συνενοηθεις!Αν βαλεις δε οτι ο αγοραιος ερωτας ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ!Αγια Πετρουπολη αν πλησιασεις ενα ταξιτζη θα σε παει σε ολα τα σαλον (βεβαια θα δωσεις 500-1000 ρουβλια παραπανω αλλα θα ).Ενω Μολδαβια τετοια οργανωση δεν υπαρχει.Πρεπει να πας στις Ντισκο και να καμακωσεις της πουτανες θα σου πουνε 100 Ευρω για μια ωρα και θα της παζαρεψεις στο 50αρικο! .Η Μολδαβια μου αρεσε απο πλευρας ρομαντισμου.Μου θυμισε το Κισινιωφ παρα πολυ τη Βαρσοβια τα ετη 1993-1995 λες και γυρισα 20 χρονια πισω.Ο κοσμος πολυ καλος και φιλικος και το κλιμα πιστευω το ιδανικο για τον ανθρωπο ο ηλιος του Μα'ι'ου ζεσταινει χωρις να σε καιει οπως στην Ελλαδα αν και σχετικα μακρια απο τη θαλασσα τη νυχτα δεν εβαζε κρυο.Γενικα μια πολυ ευχαριστη ατμοσφαιρα που σε κανει να νιωθεις ανετα.Το αρνητικο ειναι η κουζινα τους που ειναι και το οτι οι γκομενες ειναι ζηλιαρες και δεν θα ανεχτουνε να εχεις αλλη παραληλα μ'αυτην.Βεβαια για καποιον Αγαμιο Πιρφορο που στην Ελλαδα κυλιετε απο τη ,το να βρει μια γκομενα θα ειναι γ'αυτον η μεγαλητερη ευτυχια.Αν ομως καποιος θελει να εχει συνεχεια να καλητερα να παει σε καποια πολη της Ρωσσιας οπως Π.Χ. το Νοβγκοροντ και να κατσει 20-30 μερες (αν ξερει Ρωσσικα θα ξεσκιστει στο ).δηλ τασος3
καλυτερα απο παντου,βαση αυτα που λεει ο δημητρης κι εσυ τασο,ειναι ρουμανια?ετσι ψιλιαζομαι να παιζει,, ;)
,μακρια απο γυφτρονια βεβαια ;)
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δημητρακη τα ρουμανικα μοιαζουν παρα πολυ με τα ιταλικα.σε πολυ μεγαλο ποσοστο.ειναι λατιγενης γλωσσα καταρχην τα ρουμανικα.Μην εισαι τοσο απολυτος.Η Ρουμανια εχει το πλεονεκτημα οτι μιλανε Αγγλικα,αρκετοι Ιταλικα γενικα ξερουν ξενες γλωσσες (πριν 10 χρονια μιλαγανε,τωρα δεν ξερω αν τα ξεχασανε).Μολδαβια αν δεν ξερεις Ρωσσικα ή τουλαχιστον Ρουμανικα δεν θα μπορεις να συνενοηθεις!Αν βαλεις δε οτι ο αγοραιος ερωτας ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ!Αγια Πετρουπολη αν πλησιασεις ενα ταξιτζη θα σε παει σε ολα τα σαλον (βεβαια θα δωσεις 500-1000 ρουβλια παραπανω αλλα θα ).Ενω Μολδαβια τετοια οργανωση δεν υπαρχει.Πρεπει να πας στις Ντισκο και να καμακωσεις της πουτανες θα σου πουνε 100 Ευρω για μια ωρα και θα της παζαρεψεις στο 50αρικο! .Η Μολδαβια μου αρεσε απο πλευρας ρομαντισμου.Μου θυμισε το Κισινιωφ παρα πολυ τη Βαρσοβια τα ετη 1993-1995 λες και γυρισα 20 χρονια πισω.Ο κοσμος πολυ καλος και φιλικος και το κλιμα πιστευω το ιδανικο για τον ανθρωπο ο ηλιος του Μα'ι'ου ζεσταινει χωρις να σε καιει οπως στην Ελλαδα αν και σχετικα μακρια απο τη θαλασσα τη νυχτα δεν εβαζε κρυο.Γενικα μια πολυ ευχαριστη ατμοσφαιρα που σε κανει να νιωθεις ανετα.Το αρνητικο ειναι η κουζινα τους που ειναι και το οτι οι γκομενες ειναι ζηλιαρες και δεν θα ανεχτουνε να εχεις αλλη παραληλα μ'αυτην.Βεβαια για καποιον Αγαμιο Πιρφορο που στην Ελλαδα κυλιετε απο τη ,το να βρει μια γκομενα θα ειναι γ'αυτον η μεγαλητερη ευτυχια.Αν ομως καποιος θελει να εχει συνεχεια να καλητερα να παει σε καποια πολη της Ρωσσιας οπως Π.Χ. το Νοβγκοροντ και να κατσει 20-30 μερες (αν ξερει Ρωσσικα θα ξεσκιστει στο ).
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Συνηθως οι καταληξεις αλλαζουνε Π.Χ. καπνιζω Fumar Ιταλικα Fumare Ισπανικα Fumatul Ρουμανικα αλλα τα Ρουμανικα εχουνε και πολλες σλαβικες λεξεις.Ιταλικα δεν ξερω αλλα ξερω Ισπανικα αν δω κατι γραμμενο στα Ρουμανικα (εβλεπα της ταμπελες στη Μολδαβια και καταλαβαινα τι ειναι) αν και οι περισσοτερες ταμπελες ητανε στα Ρωσσικα γραμμενες!Αν μιλανε αργα καταλαβαινω τι λενε αν ομως μιλανε γρηγορα δεν τους καταλαβαινω.δημητρακη τα ρουμανικα μοιαζουν παρα πολυ με τα ιταλικα.σε πολυ μεγαλο ποσοστο.ειναι λατιγενης γλωσσα καταρχην τα ρουμανικα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Στο τραπεζι ειναι και οι Κρεμες μου αν προσεξατε .Το διαμερισμα αυτο βρισκεται στην οδο Εμινέσκου 56 που ειναι καθετος της Στεφαν Ντελ Μαρε (της κεντρικης λεωφορου του Κισινιωφ).Ευχαριστω το Μολδολαγνο που εγραψε το τηλεφωνο της Γκάμπι (που νοικιαζει τα διαμερισματα).Τωρα οι τιμες στα ενοικια στο Κισινιωφ αρχιζουν απο 130 Ευρω το μηνα μεχρι 180 για ενα μονο οχι κεντρο χωρις τα κοινοχρηστα εννοειτε.Οι τιμες αυτες ειναι αν το νοικιασετε για μεγαλο χρονικο διαστημα (οι σπιτονοικοκηρηδες προτιμανε να νοικιαζουν τα διαμερισματα για πολυ καιρο).Αν τωρα θελετε για 20-30 μερες σιγουρα θα πρεπει να δωσετε κατι παραπανω υπολογιστε καμια 200αρια χωρις τα κοινοχρηστα.Διαμερισμα θα βρειτε χωρις μεγαλη δυσκολια γιατι παρα πολλοι εχουνε φυγει στο εξωτερικο για δουλεια.Τωρα για ενοικιασεις αυτοκινητων δεν ξερω για το Κισινιωφ τιποτα εγραψα στον Τασο ΠΜ να μας γραψει εδω πληροφοριες γιατι καλο ειναι να εχει εκει καποιος αυτοκινητο αν θελει να καμακωσει θα τον βοηθισει πολυ.Θα πηγαινει να παιρνει τη γκομενα απο το σπιτι της θα μπορεσει να τη χουφτωσει στ'αμαξι και τα σχετικα.
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
δημητρη καλο διαμερισμα κ καλη τιμη,με 15ε αμφιβαλω αν υπαρχει κατι καλο,ιντερνετ ειχε?Αυτο ειναι το διαμερισμα που νοικιασα στο Κισινιωφ με 25 Ευρω τη μερα.Κκαλο διαμερισμα κεντρικο βεβαια η τιμη για τα δεδομενα της Μολδαβιας λιγακι ακριβη θα μπορουσε να ηταν 15 Ευρω (πιο λογικο).
δωσε καπιο λινκ η τηλ για αυτο αν εχεις
ανεβαινω παλι οδικα στις 10 ιουνη,αυτη την φορα δεν θα μεινω μονο ρουμανια,θα ξεκλεψω 3-4 μεες ν απαω και κισινιωφ
οποτε τα φωτα σου για το διαμερισμα,εδω η σε πμ ,οπως θες
σπασιμπα ;)
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
επισης συντροφοι
μεχρι 10 ιουνη ξαναφευγω για πανω,ιδιο δρομολογιο,ιδιες συνθηκες
(θα βαλω κ λιγο 3-4 μερες απο κισινιοφ αυτη την φορα ,την προηγουμενη δεν προλαβα μονο ρυμανια ημουν)
οσοι πιστοι πμ-αρετε..
μεχρι 10 ιουνη ξαναφευγω για πανω,ιδιο δρομολογιο,ιδιες συνθηκες
(θα βαλω κ λιγο 3-4 μερες απο κισινιοφ αυτη την φορα ,την προηγουμενη δεν προλαβα μονο ρυμανια ημουν)
οσοι πιστοι πμ-αρετε..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτο ειναι το τηλεφωνο του γραφειου της.Για ιντερνετ δεν ξερω.Ας μας γραψει ο Μολντο αν ξερει το σα'ι'τ του πρακτορειου της.Παντος 25 τη μερα ειναι πολλα αν πας για 10 μερες θα δωσεις 250 !και αλλα 310 το εισητηριο.Αμεσως εφυγε το 500αρικο και βαλε και ποσα θα φας.Με 500 Ευρω (горящие туры δηλαδη πετας σε 2-3 μερες.Τους εχουνε μεινει θεσεις στο γκρουπ και δινουν τα πακετα πιο φτηνα) πας Τα'ι'λανδη για 7-9 μερες απο Αγια Πετρουπολη.Ελλαδα πας με 5000 ρουβλια! (125 Ευρω) Ε, γιατι να πας Μολδαβια αν ειναι να δωσεις τα ιδια με Τα'ι'λανδη?Η συμβουλη μου ειναι να πας για 15-20 μερες αν θελεις να εχεις αποτελεσμα.Το μονο που θα μπορεσεις να κανεις σε 3-4 μερες θα ειναι να δεις την πολη.Εδω δες Μαγιορκα με 9890 ρουβλια (κοντα 250 Ευρω) για μια βδομαδα απο Αγια Πετρουπολη! 2 αστερων βεβαια χωρις διατροφη (δηλαδη ενοικιαζομενα δωματια.Κατι σαν κ'αυτο).Αλλα και παλι τσαμπα ειναι.0037360010402 ti lene gabi ..na tis pis apo to dima el greco
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εγω δημητρακη ανεβαινω ρουμανια σταθερα μια φορα στις 20-30 μερες,για μια ψιλοδουλεια πουχω στεισει εκει
ποτε δεν με νοιαζει να παω αλλου,
ασε που με τα ρουμανακια ειμαι πολυ ευχαριστημενος,
αλλα λεω να τιμησω ενα3-4 μερες το κισινιοφ
τα 100ε για 4 μερες ειναι οκ,σπιτι,κι οι βενζινες ειναι λιγες απο ρουμανια για κισινιοφ
δωστα τα φωτα σου για το τι θα κανες 4 μερες στο κισινιοφ,με αμαξι,και στοιχειωδη ρωσσικα κ καπια λιγα ρουμανικα-ιταλικα,,
μαγιορκα εχω σκοπο να παω στις 25-30 αυγουστου,εχω χρονια φιλο μονιμο εκει απο γερμανια με φαστ φουντ,,καλη φαση,, ετσι μου λεει..
τα 100ε για 4 μερες ειναι οκ,σπιτι,κι οι βενζινες ειναι λιγες απο ρουμανια για κισινιοφ
δωστα τα φωτα σου για το τι θα κανες 4 μερες στο κισινιοφ,με αμαξι,και στοιχειωδη ρωσσικα κ καπια λιγα ρουμανικα-ιταλικα,,
μαγιορκα εχω σκοπο να παω στις 25-30 αυγουστου,εχω χρονια φιλο μονιμο εκει απο γερμανια με φαστ φουντ,,καλη φαση,, ετσι μου λεει..
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν ειναι ετσι εισαι Ρουμανια που ειναι σχετικα κοντα τοτε ναι πηγαινε.Τωρα αν θες να πας καπου απο Ελλαδα ολα ειναι ακριβοτερα εγω μιλησα για τουριστικα πακετα απο Αγια Πετρουπολη.Απο Αθηνα να πας Ροδο μονο το αεροπορικο εισητηριο εχει 200 Ευρω πηγαινε ελα! Αλλα και παλι να κανεις τι?Δεν ξερω για Ρουμανια πως ειναι οι γκομενες γιατι εχω να παω πολλα χρονια.Παντος εχουν αυτη τη ζηλεια και δεν ανεχοντε να εχεις και αλλες,και οι Μολδαβες το εχουν αυτο δυστηχως.Για 4 μερες θα βρεις μια γκομενα σχετικα μετρια με τα Ρωσσικα δεδομενα και αν εισαι μαζι της συνεχεια θα την πηδηξεις.Ο αγωραιος ερωτας δεν ειναι καθολου οργανωμενος εκει οποτε αν θελεις γρηγορο θα πρεπει να παρεις απο την ντισκο με 50-100 Ευρω την ωρα.Τωρα αν θες να πας καπου απο Ελλαδα ολα ειναι ακριβοτερα εγω μιλησα για τουριστικα πακετα απο Αγια Πετρουπολη.Απο Αθηνα να πας Ροδο μονο το αεροπορικο εισητηριο εχει 200 Ευρω πηγαινε ελα!εγω δημητρακη ανεβαινω ρουμανια σταθερα μια φορα στις 20-30 μερες,για μια ψιλοδουλεια πουχω στεισει εκει
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Σε πολλους θα φανει οτι λεω τρελλα πραγματα με 5000 ρουβλια (125 Ευρω) πας Ελλαδα ! κι ομως ετσι ειναι! Ζακυνθος 4ης μερες με 4890 ρουβλια Γιατι τσαντιζομαι με τους κλεφτες των τουριστικων γραφειων της Ελλαδας!εγω δημητρακη ανεβαινω ρουμανια σταθερα μια φορα στις 20-30 μερες,για μια ψιλοδουλεια πουχω στεισει εκει
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ντημας29 θα βγαλεις μια προταση 4ημερου,για κισιναου τελικα?
εκτος απο ιντερνετ προετοιμασια κ τετοια,,οκ τα ξερουμε αυτα
κατι πιο πρακτικο
τι θακανες εσυ τωρα που ξερεις τα πραγματα,αν πηγαινες 4 μερες εκει
ασε τα τουριστικα πακετα ελλαδας,δεν μας ενδιαφερουν εμας.. ;)
εκτος απο ιντερνετ προετοιμασια κ τετοια,,οκ τα ξερουμε αυτα
κατι πιο πρακτικο
τι θακανες εσυ τωρα που ξερεις τα πραγματα,αν πηγαινες 4 μερες εκει
ασε τα τουριστικα πακετα ελλαδας,δεν μας ενδιαφερουν εμας.. ;)
balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
και κατι τελευταιο ρε συ
απολογισμος δεν εγινε
ποσες μερες πηγες τι χαλασες ποσες γαμησες κ τι βαθμο τους βαζεις?σε αυτες αλλα κ στην φαση κισινιοφ και τιρασπολ γενικα
κανε ενα review,με τα ματια του ρωσου τουριστα,αλλα κ με την οπτικη για εναν ευρωπαιο τι θα προεκυπτε κει
θαναι πολυ πιο ενδιαφερον απο τα ξεκατινιασματα... ;)
απολογισμος δεν εγινε
ποσες μερες πηγες τι χαλασες ποσες γαμησες κ τι βαθμο τους βαζεις?σε αυτες αλλα κ στην φαση κισινιοφ και τιρασπολ γενικα
κανε ενα review,με τα ματια του ρωσου τουριστα,αλλα κ με την οπτικη για εναν ευρωπαιο τι θα προεκυπτε κει
θαναι πολυ πιο ενδιαφερον απο τα ξεκατινιασματα... ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις