Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα ενταξει μπηκα να δω τιποτα απο πληρ. για μολδαβια αλλα εδω μου θυμιζει εκπομπη στεφανιδου στις καλες εποχες οταν καλουσε τη θωδη να μαλλωσει με την ντουβλη
παντως ο.κ ρε δημητρακι και που εχεις βαλει φωτο τι εγεινε? δεν εισαι ωραιος στο λεω αντικειμενικα δεν εχουμε να χωρισουμε κατι και το αμαξι τι ειναι φα-βε οκ και η κουτση μαρια εχει με το συμπαθειο
αν γαμας καλα κανεις εμας δεν μας ενδιαφερει , δωσε καμια πληροφορεια με νοημα και πραξη για να βοηθησεις αν θες
με εκτιμηση
Το οτι δεν αρεσω στους αντρες ειναι πολυ καλο!Το σημαντικο για μενα ειναι να εχω περαση στις γυναικες.Τωρα για την κακια που βγαζουνε οι Πιρφοροι ειναι στην ψυχολογια του Ελληνα να μισει καποιον αν ειναι καλητερος του ή ζει καλητερα απ'αυτον ή εχει απλος κατι καλητερο.Εγω βεβαια δεν τους λυπαμαι γιατι ειναι αξιοι της μοιρας τους αν παρουμε παραδηγμα τον ανθρωπο Πιρφορο ξεκινησε τη ζωη του με καλητερες προοπτικες απο'μενα στην Ανατολικη Γερμανια το '89 που τοτε ηταν ο παραδισος και δεν  :knockinb:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!Ουτε καταφερε να κανει κατι!Το αποτελεσμα μετα απο 2 χρονια γυρισε Ελλαδα και εφτασε στην ηλικια των 40 ετων να μην μπορει ουτε  :jerking: να τραβιξει τη μερα γιατι η πορτα του δωματιου του δεν κλειδωνει και μπορουνε ανα πασα στιγμη να μπουνε μεσα οι γονεις του και να τον πιασουνε :2funny:!Αν εννοεις εμενα τη Ντουβλη και το φουκαρα τη Θωδη ειναι πολυ καλο κομπλιμεντο και σ'ευχαριστω. πληροφοριες ειμαι ο μονος που δινω εδω μεσα ολοι αυτοι καθονται και γραφουν (με ελαχιστες εξαιρεσεις) δεν θα πανε ποτέ εκει.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
μην παρεξηγεισε δεν σε ονομαζω οθτε ντουβλη ουτε θωδη αλλα η κατασταση του θρεντ γενικα αυτο θυμιζει
τωρα περαν των αποψεων που εχεις για τον κοσμο  και δεν με αφορα ουτε με ενδιαφερει , αν θες να γραψεις με πολυ απλα λογια τι παιζει στην χωρα αυτη απο γυναικες που τις συναντας πως ειναι πανω κατω η ψυχολογια τους τελος παντων στο περιπου η γκομενοκατασταση για εναν περαστικο σεξοτουριστα της 1-2 εβδομαδων και αν αξιζει για τοσο και ενα μεσο πακετο για διαμονη φαγητο-ποτο διασκεδαση
οτι κανουμε πανω κατω στο θρεντ της ταυλανδης δηλαδη
ευχαριστω εκ των προτερων

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
αν θες να γραψεις με πολυ απλα λογια τι παιζει στην χωρα αυτη απο γυναικες που τις συναντας πως ειναι πανω κατω η ψυχολογια τους τελος παντων στο περιπου η γκομενοκατασταση για εναν περαστικο σεξοτουριστα της 1-2 εβδομαδων και αν αξιζει για τοσο και ενα μεσο πακετο για διαμονη φαγητο-ποτο διασκεδαση

Ρε φίλε τι εννοείς; Ο χρήστης δημητράκης29 είναι πολύ ξεκάθαρος στους ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ του!!

Εχει ποστάρει φωτο του οπότε μπορείς να δεις πως είναι. Εχει ποστάρει φώτο από σπίτια που ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι του ανοίκουν.

Έχει ποστάρει φώτο από το αμάξι που ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι του ανήκει.
Επίσης ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι έχει 3-4 γκόμενες ταυτόχρονα, ηλικίας μέχρι 25 ετών, ανά πάσα χρονική στιγμή,
που γνωρίζει η μία την ύπαρξη της άλλης και ουσιαστικά τον συντηρούνε και οικονομικά,
ακόμα ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι ταυτόχρονα είναι και οικονομικά ανεξάρτητος καθότι ασχολείται με αγοραπωλησίες ακινήτων.

Φυσικά παρά τα παραπάνω, είναι ελεύθερος να φλερτάρει με όποια άλλη γκόμενα του καπνίσει και έχει ένα τεράστιο δίκτυο
ερωμένων σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας και του εξωτερικού, ή βρίσκει προσωρινές για τις ημερίσιες ανάγκες του
όπως πρόσφατα που πήγε μολδαβία για μια βδομάδα και παρά τις δυσκολίες με τις μολδαβές και τον χαρακτήρα τους αναγκάστηκε
να γνωρίσει να φλερτάρει και να ζευγαρώσει με 2 για τις τρέχουσες ανάγκες του, τις οποίες όμως εν συνεχεία απέρριψε
γιατί δεν ήθελαν να ενταχθούν στο δίκτυο που προανέφερα, όλα αυτά πάντα σύμφωνα με τους ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ του.

images

Συνεπώς νομίζω ότι η περιγραφή παραπέμπει σε επίγειο παράδεισο και ξεκάθαρα ο καθένας μπορεί να επιλέξει αν τον πιστεύει η όχι!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητε μουτζουρη,εχουν ερθει Αγια Πετρουπολη ο Πορνορεπορτερ Gangxza ο Πιτσιλιστης και ο Chavalier Fidel που ειναι και Μοντερατορ και τα επιβαβαιωσαν ολα αυτα και αλλα ατομα απο το σα'ι'τ οχι τοσο γνωστα ολοι ειδανε πως ζω και ειδανε τι μου ανηκει :).Ο Gangxza ειχε μεινει και σπιτι μου μια βδομαδα και απλως ξετρελαθηκε,τα γραφει κιολας οπου πηγαινα ανοιγαν πορτες,γιατι αυτος να πουνε ψεματα αυτος και τοσοι αλλοι?Ολα εγιναν οπως τα γραφω αφου ετσι γινεται γιατι να λεω ψαματα :think:Επειδη εσεις ειστε αχριστοι πρεπει να'μαι κ'εγω σαν κ'εσας? :think: και η φωτογραφια που εβαλες ειναι που με ειχανε καλεσει στην Αρματα σε μια θαλαμηγο και εκει ηταν ολες οι διασημοτητες,που εσυ μονο στα περιεοδικα της βλεπεις.Αν διαβασες ΠΜΡ εκατσα 23 μερες και οχι μια βδομαδα.Παντου γραφω αν πας καπου πρεπει να πας για τουλαχιστον 15 μερες για να εχεις αποτελεσμα.Και θεωρω το αποτελεσμα  :shit:να  :knockinb: μια 26χρονη και μια 28χρονη τραπεζικες υπαλληλους.Οι γκομενες στις τραπεζες τρελαινοντε μαζι μου,μια κακια γλωσσα ειχε πει:αυτο γινεται επειδη ξερουν πόσα λεφτα εχεις :2funny:!Αν παει καποιος που δε μιλαει Ρωσσικα και δεν ειναι δυνατος στο καμακι σιγουρα θα φυγει αγαμητος!
μην παρεξηγεισε δεν σε ονομαζω οθτε ντουβλη ουτε θωδη αλλα η κατασταση του θρεντ γενικα αυτο θυμιζει
τωρα περαν των αποψεων που εχεις για τον κοσμο  και δεν με αφορα ουτε με ενδιαφερει , αν θες να γραψεις με πολυ απλα λογια τι παιζει στην χωρα αυτη απο γυναικες που τις συναντας πως ειναι πανω κατω η ψυχολογια τους τελος παντων στο περιπου η γκομενοκατασταση για εναν περαστικο σεξοτουριστα της 1-2 εβδομαδων και αν αξιζει για τοσο και ενα μεσο πακετο για διαμονη φαγητο-ποτο διασκεδαση
οτι κανουμε πανω κατω στο θρεντ της ταυλανδης δηλαδη
ευχαριστω εκ των προτερων
Αν θες να παρεις πληροφοριες για τη Μολδαβια πατας το προφιλ μου και βλεπεις τα μυνηματα μου,δεν φταιω εγω επειδη μερικοι αναπηροι γραφουνε :jerking:και ασχετα πραγματα με το θεμα.Εγω οτι ξερω το γραφω,και λεφτα να θελεις να στειλεις εκει για να αγορασεις διαμερισμα αν διαβασεις αυτο που εγραψα θα ενημερωθεις πως γινεται.Τωρα αν καποιοι κακομοιρηδες δεν εχουνε λεφτα για να πανε εκει εγω δεν τους φταιω.Οσο για το κοστος τα εχω γραψει ολα,Ποσα χαλασα που πηγα,μεχρι και φωτογραφιες απο τα μερη που εμεινα ανεβασα.

Επισκέπτης
παλι με εμενα ασχολεισε ετσι;;;
κλικαρε το προφιλ μου και το προφιλ του ιεραποστολου και δες ποσα ΧΡΟΝΙΑ διαφορα εχουμε απο την ημρομηνια εγγραφης
εγω σε 6 μηνες που ειμαι γραμμενος εχω 1000+ μνμτ
κι ο ιεραποτολος στα 5 χρονια ουτε 500
λες να περιμενα 5 χρονια και μετα να μου ηρθε η επιφυτηση να γραφω συνεχεια;;;;

μπαϊ δε γουεϊ που λενε και οι αμερικανοι
νομιζεις ειναι δυσκολο να βγεις με σελεμπριτη στην ελλαδα;;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι σε λιγο θα μας πεις οτι νοικιαζεις και νησι  :2funny:!Εισαι παντος μετριοφρων δε λες οτι το αγωρασες :2funny:Γ'αυτο με παρακαλαγες να σου δωσω το τηλεφωνο της πωλητριας!Αυτη η κοπελα δουλευει πωλητρια σε μια καβα με ποτα και την εφερε η φιλη μου η μελαχρινη στη φωτο (της ειπα να φερει μια φιλη της ξανθια για να τη γνωρισουμε με το φιλο μου τον Τουρκο).Και εσυ εκανες σαν πεινασμενος σκυλος :2funny:Πρεπει να εισαι πολυ κακομοιρης παντος.Αντε βαλε μας κανενα καρτ ποσταλ να δουμε :2funny:
Γιατι να πω ψεματα οτι το αγορασα;Ασε που δεν μπορεις να εχεις στην κατοχη σου πανω απο το 49% εκει,και πρεπει να το μοιραζεσαι με εναν ταυλανδο η μια ταυλανδη.
Εγω το μονο που σου ειπα ηταν αν εχεις οντως το τηλεφωνο η το μειλ της,να δουμε αν την γνωριζεις,και μετα εκανες τον κινεζο.Παντως η κοπελα οντως ειναι πολυ ομορφη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατι να πω ψεματα οτι το αγορασα;Ασε που δεν μπορεις να εχεις στην κατοχη σου πανω απο το 49% εκει,και πρεπει να το μοιραζεσαι με εναν ταυλανδο η μια ταυλανδη.
Εγω το μονο που σου ειπα ηταν αν εχεις οντως το τηλεφωνο η το μειλ της,να δουμε αν την γνωριζεις,και μετα εκανες τον κινεζο.Παντως η κοπελα οντως ειναι πολυ ομορφη.
Ενα δεν εχω καταλαβει,τι σχεση εχεις εσυ με τη Μολδαβια?Αφου να πας δεν προκειται ποτέ!Τι μπαινεις και γραφεις?Και δε λες και τιποτα,να εδινες τιποτα πληροφοριες να πω ενταξει αλλα ολο βλακειες λες
παλι με εμενα ασχολεισε ετσι;;;
κλικαρε το προφιλ μου και το προφιλ του ιεραποστολου και δες ποσα ΧΡΟΝΙΑ διαφορα εχουμε απο την ημρομηνια εγγραφης
εγω σε 6 μηνες που ειμαι γραμμενος εχω 1000+ μνμτ
κι ο ιεραποτολος στα 5 χρονια ουτε 500
λες να περιμενα 5 χρονια και μετα να μου ηρθε η επιφυτηση να γραφω συνεχεια;;;;

μπαϊ δε γουεϊ που λενε και οι αμερικανοι
νομιζεις ειναι δυσκολο να βγεις με σελεμπριτη στην ελλαδα;;;;
Καταρχην Μουτζουρη μπορει να εννοουσα καποιον αλλον? :2funny:Αφου λες οτι δεν εισαι γιατι ψαρωνεις?.Δεν ειναι λιγακι περιεργο που μπαινετε ολοι μαζι την ιδια ωρα?και γραφεται με παρομοιο στυλ :think:Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο,τελος παντον.Για πες μας ετοιμαζοσταν να πατε Πορνοεκδρομη στη Μολδαβια αρχες απρηλιου δεν ξερω για ποσο καιρο.Τελικα δεν πηγατε.Τι χαλασε?Μαθατε οτι οι γκομενες δεν ειναι και τοσο ευκολες?ή το οικονομικο?Δεν διαφωνω οτι 300+ εισητηριο 250 διαμερισμα για 10 μερες και βαλε και 100 τη μερα εξοδα (χωρις τα γαμησια,το γαμησι 50-100 την ωρα) δηλαδη 1550 Ευρω και αν γαμισεις και 6-7 φορες ενα δυο χιλιαρικα τα εφαγες δεν ειναι και λιγα λεφτα.Μιλαω για καποιον που δε μιλαει Ρωσσικα.Και μια αλλη συμβουλη (δε το λεω μονο για σενα) οι Μολδαβες εχουν κατι το Λατινικο και κοιτανε την ομορφια και το ντυσιμο στον αντρα πολυ περισσοτερο απο της Σλαβες που ειναι πολυ κακογουστες.Σε αυτο συμφωνισε και ο Τασος μαζι μου.Αρα για σενα εκει θα ειναι πιο δυσκολο να βρεις γκομενα.Γραψε σε παρακαλω τους λογους που δεν εγινε το ταξηδι αν δεν ειναι τιποτα μυστικο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
να συμπερανω δηλαδη οτι οποιος δεν μιλαει ρωσικα να μην πατησει κατα εκει.....η να παει αλλου!

Επισκέπτης
Γραψε σε παρακαλω τους λογους που δεν εγινε το ταξηδι αν δεν ειναι τιποτα μυστικο.
την εποχη που μπορουσα εγω δεν μπορουσε ο αλλαν
ο νυκτερος χαθηκε, γενικα απο οτι διαβασα δεν ψηθηκα ιδιαιτερα να πηγαινα εκει μονος μου, τα ρουμανοειδη δεν τα πολυπαω
τελικα πηγα κιεβο ταξιδι αστραπη 4 μερες που ξερω τα μερη κι εχω ετοιμες γκομενες εκει
ειχε μια ωραια προσφορα για κιεβο η αλιταλια μεσω Ρωμης με 250 ευρω περα δωθε
εκανα και τη βολτουλα μου εκει
ετσι απλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να συμπερανω δηλαδη οτι οποιος δεν μιλαει ρωσικα να μην πατησει κατα εκει.....η να παει αλλου!
Διαβασε τι εγινε νομιζω (τελη αυγουστου αρχες σεπτεβριου 2009 ή 2010 δεν θυμαμαι καλα) που πηγε ο Πιτσιλιστης με τον Πιρφορο και τους ζηταγανε στη ντισκο 100 Ευρω για μια ωρα.Τον δε ανθρωπο Πιρφορο τον συχαινονταν οι πουτανες :2funny:.Αν καποιος δεν μιαλει Ρωσσικα θα ξωδεψει αυτα που ειπα παραπανω.Απλως αν θες να πας εκει παρε καποιον Ρωσσοφωνο μαζι σου.Ολα τα εχω γραψει αναλυτικα τι θα χαλασεις,τι θα κανεις,πως θα περασεις κλπ.

Επισκέπτης
εχει μια ελληνικη παρεα εκει απο το φορουμ
που βοηθανε καπως
ο τσαφους μου ειπαν που δεν ηξερε λεξη και ειναι ομορφο παλληκαρι λενε οτι ξεσκιστηκε χωρις φραγγα
ο αλλανταλον εδινε μεο ορο 50 ευρω το βραδυ

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εννοείται σύντροφε, το λέμε αυτό το πράγμα από την αρχή.
Πάντως και μόνο Ρουμάνικα καλά είναι για Μολδαβία (όχι ΠΜΡ).
Stefan όσο αφορά τους άλλους συντρόφους που αναφέρεις , μην ξεχνάς ότι δεν κινούνται μόνοι τους. Υπάρχει μια καλή και ωραία παρέα από μόνιμους Έλληνες που καθαρίζει για αυτούς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εχει μια ελληνικη παρεα εκει απο το φορουμ
που βοηθανε καπως
ο τσαφους μου ειπαν που δεν ηξερε λεξη και ειναι ομορφο παλληκαρι λενε οτι ξεσκιστηκε χωρις φραγγα
ο αλλανταλον εδινε μεο ορο 50 ευρω το βραδυ
Ναι ξεχασες να πεις οτι ο Τσαφους γαμαγε απο 35 ετων και πανω δεν το κρυβει αλλωστε.Τωρα για τα 50 για ολο το βραδυ δεν το πολυ πιστευω :think:εξαρταται βεβαια και απο τη γκομενα.Παντος δεν ειδα καμια γκομεναρα πουθενα στις 23 μερες που ημουνα εκει.Ολες μετριες ηταν επιπεδο Μεταξουργειου.Οτι ψιλοβοηθανε ειναι αληθεια βεβαια γκομενες δεν προκειται να σου βρουνε,αλλα στο να βρεις διαμερισμα και καποιες πληροφοριες σιγουρα θα σε βοηθισουν.

Επισκέπτης
Ναι ξεχασες να πεις οτι ο Τσαφους γαμαγε απο 35 ετων και πανω δεν το κρυβει αλλωστε.Τωρα για τα 50 για ολο το βραδυ δεν το πολυ πιστευω :think:εξαρταται βεβαια και απο τη γκομενα.Παντος δεν ειδα καμια γκομεναρα πουθενα στις 23 μερες που ημουνα εκει.Ολες μετριες ηταν επιπεδο Μεταξουργειου.Οτι ψιλοβοηθανε ειναι αληθεια βεβαια γκομενες δεν προκειται να σου βρουνε,αλλα στο να βρεις διαμερισμα και καποιες πληροφοριες σιγουρα θα σε βοηθισουν.
περι ορεξης ο καθενας παει με οποιες τον καυλωνουν
σε αλλες αρεσουν οι μεγαλες σε αλλους οι χοντρες και σε αλλους οι μικρες οπως εμενα κι εσενα
αν δεν τσακωνωσουν με ολους ισως σε βοηθαγαν και περισοτερο
ο μολντο παροτι τον εχεις καταβρισει εστειλε το τηλ για διαμερισμα

ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι σου αρεσει να τσακωνεσε και να προσβαλεις τους αλλους

ΑΑ ξεχασα
απο το μαμπα που εψαξα λιγο μεσο ορο αυτα που προσφερα ηταν 50 με 80 δολλαρια την ημερα και το 60-70% δεν εφερναν αντιρησση
αλλα γενικα δεν τρελενομε για ρουμανο-ειδη γυναικες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σε αλλες αρεσουν οι μεγαλες σε αλλους οι χοντρες και σε αλλους οι μικρες οπως εμενα κι εσενα

ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι σου αρεσει να τσακωνεσε και να προσβαλεις τους αλλους

Εχει δικιο ο Shinoharas και αν τον ξαναβρισεις θα σε ΜΠΑΝΑΡΩ!
Γραφε πληροφωριες και μη βριζεις τους αλλους.
Οσο για τους Πυρφορους που γραφουν και δεν δινουν πληροφωριες θα τους κρινουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχει δικιο ο Shinoharas και αν τον ξαναβρισεις θα σε ΜΠΑΝΑΡΩ!
Γραφε πληροφωριες και μη βριζεις τους αλλους.
Οσο για τους Πυρφορους που γραφουν και δεν δινουν πληροφωριες θα τους κρινουν ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!
Καλα εσυ πλακα κανεις νυχτιατικα :2funny:

ΑΑ ξεχασα
απο το μαμπα που εψαξα λιγο μεσο ορο αυτα που προσφερα ηταν 50 με 80 δολλαρια την ημερα και το 60-70% δεν εφερναν αντιρησση
αλλα γενικα δεν τρελενομε για ρουμανο-ειδη γυναικες
Ναι αλλα να γραφουν γαμησα 5-10 γκομενες 35+ ετων! αυτες ειναι πανευλολες.Σε κυνηγανε απο μονες τους.Οσο για το Μολντο του την ειπα τοτε που φωναξε τα παιδια και δεν ηταν οπως τα ειχε πει.Θα σ'αρεσε εσενα να γραφω  :jerking: και καλα ελατε και θα  :knockinb: καθε μερα οι γκομενες τρελαινοντε για Ελληνες να σας κουβαλαγα καπου και μετα να μου λεγατε να παρε αυτο το νουμερο που ξερεις Ρωσσικα να μας παρεις πουτανες και να σας ελεγα οτι θα μου γραψει τη φωνη μου η КГБ!Και να σας αφηνα αγαμητους.Αν σου ειχε φερθει ετσι καποιος δεν θα τον διαολοστελνες?Εγω απορω με τα παιδια που το αφησαν ετσι τοτε :think:Σε μενα παντος οποιος ηρθε δεν με βλαστημαγε το αντιθετο ξετρελαθηκε!Νομιζε οτι ειναι στον παραδισο.Διαβαζουμε και κανενα παλιο ποστ γραφουνε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.Εσεις εδω με βριζεται γιατι ζω εδω και οχι στην Ελλαδα εχω διαμερισματα και σιδερενιο αλογο και εχω κατι παραπανω απο 'σας (δε μιλαω για σενα).Δεν φταιω εγω για την οικονομικη κριση στην Ελλαδα :2funny:δεν την δημιουργησα εγω :2funny:ουτε σας φταιω αν τρωτε σουβλακια και παχαινετε!Οσο για την Ελληνικη κοινοτητα συμφωνα με το Μακη ειναι κατι συνταξιουχοι Ελληνες οι περισσοτεροι παντρεμενοι με Μολδαβες που δεν πρεπει να ξερουνε Ρωσσικα ε,αυτοι θα σου βρουνε γκομενα να  :knockinb:?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Για πες μας ετοιμαζοσταν να πατε Πορνοεκδρομη στη Μολδαβια αρχες απρηλιου δεν ξερω για ποσο καιρο.Τελικα δεν πηγατε.Τι χαλασε?Μαθατε οτι οι γκομενες δεν ειναι και τοσο ευκολες?ή το οικονομικο?Δεν διαφωνω οτι 300+ εισητηριο 250 διαμερισμα για 10 μερες και βαλε και 100 τη μερα εξοδα (χωρις τα γαμησια,το γαμησι 50-100 την ωρα) δηλαδη 1550 Ευρω και αν γαμισεις και 6-7 φορες ενα δυο χιλιαρικα τα εφαγες δεν ειναι και λιγα λεφτα.Μιλαω για καποιον που δε μιλαει Ρωσσικα.Και μια αλλη συμβουλη (δε το λεω μονο για σενα) οι Μολδαβες εχουν κατι το Λατινικο και κοιτανε την ομορφια και το ντυσιμο στον αντρα πολυ περισσοτερο απο της Σλαβες που ειναι πολυ κακογουστες.Σε αυτο συμφωνισε και ο Τασος μαζι μου.Αρα για σενα εκει θα ειναι πιο δυσκολο να βρεις γκομενα.Γραψε σε παρακαλω τους λογους που δεν εγινε το ταξηδι αν δεν ειναι τιποτα μυστικο.
Δεν φταιει ο Σινοχαρας που αναβληθηκε το ταξιδι και ουτε οι λογοι που αναφερεις Δημητρακη.Τελη Μαρτιου συνεβη ενα σοβαρω τροχαιο σε πολυ αγαπημενο μου προσωπο.  Και αντι να παω δυο βδομαδες Μολδαβια μπενωβγαινα ενα μηνα στα νοσοκομεια.Δεν ηθελα να δωσω εξηγησεις σε κανεναν και για τιποτα γιατι πανω απ ολα με ενδιεφερε το σοβαρο προβλημα υγειας καποιας νεας κοπελας και οχι η προσωπική μου διασκεδαση. Υγεια να χουμε ολοι μας ευχομαι και ολη οι δρομοι ειναι ανοιχτοι μπροστα μας.

Συνημμένα

• P1030697.JPG
    P1030697.JPG
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 83
  • P1030696.JPG
    P1030696.JPG
    89,3 KB · Εμφανίσεις: 53

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν φταιει ο Σινοχαρας που αναβληθηκε το ταξιδι και ουτε οι λογοι που αναφερεις Δημητρακη.Τελη Μαρτιου συνεβη ενα σοβαρω τροχαιο σε πολυ αγαπημενο μου προσωπο.  Και αντι να παω δυο βδομαδες Μολδαβια μπενωβγαινα ενα μηνα στα νοσοκομεια.Δεν ηθελα να δωσω εξηγησεις σε κανεναν και για τιποτα γιατι πανω απ ολα με ενδιεφερε το σοβαρο προβλημα υγειας καποιας νεας κοπελας και οχι η προσωπική μου διασκεδαση. Υγεια να χουμε ολοι μας ευχομαι και ολη οι δρομοι ειναι ανοιχτοι μπροστα μας.
Εγω νομιζα οτι με την εμπειρια που εχεις καταλαβες οτι δεν ειναι και τοσο ευκολο εκει το  :knockinb: οπως γραφανε και το κανασκεφτηκες.Εσυ εδω μεσα εισαι ο μονος μπειρος που μπορει να δει απο πριν τι παιζετε καπου.Αν ειναι να χαλασεις 2500 Ευρω και να  :knockinb:μια το πολυ δυο μετριες δεν νομιζω οτι αξιζει.Τωρα ειδα μερικους γέρους με κατι γκομενιτσες που σιγουρα τους τα σκαγανε βεβαια υπολογιστε οτι θα σας στοιχισει κατι τετοιο τρελλα λεφτα καθε μερα θα σας πηγαινουν να τους παιρνετε ρουχα και αλλες  :jerking:Δεν πολυσυμφερει.Αν ειστε γέροι ή αθλιοι εμφανησιακα (το γραφω αυτο γιατι δυστηχως πολλοι πια στο σα'ι'τ τετοιοι ειναι) και θελετε μια γκομενα για να την εχετε συνεχεια η συμβουλη μου ειναι να πατε σε μικρη πολη να το κανετε αυτο εκει δεν θα εχει μαγαζια να παει να σας ξεμαδισει.Και γενικα της Μολδαβες ισως λογο του οτι ειναι λιγακι Λατινες της ειδα να κοιτανε την εμφανιση του αντρα πολυ περισσοτερο απο της Σλαβες που ειναι απο μονες τους κακογουστες.Αναζητουνε δε πιο πολυ απο της Σλαβες τη μονιμη σχεση και δυστηχως ειναι πολυ ζηλιαρες!

Επισκέπτης
πωπω ελπιζω να ειναι περαστικα ηδη ρε φιλε
εγω χτες πηγα να παραλαβω εναν πελατη απο αεροδρομιο και ημουν διπλα ακριβως στον αστυνομικο που αυτοκτονησε χτες
ΦΡΙΚΗ

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Καλα εσυ πλακα κανεις νυχτιατικα :2funny:Ναι αλλα να γραφουν γαμησα 5-10 γκομενες 35+ ετων! αυτες ειναι πανευλολες.Σε κυνηγανε απο μονες τους.Οσο για το Μολντο του την ειπα τοτε που φωναξε τα παιδια και δεν ηταν οπως τα ειχε πει.Θα σ'αρεσε εσενα να γραφω  :jerking: και καλα ελατε και θα  :knockinb: καθε μερα οι γκομενες τρελαινοντε για Ελληνες να σας κουβαλαγα καπου και μετα να μου λεγατε να παρε αυτο το νουμερο που ξερεις Ρωσσικα να μας παρεις πουτανες και να σας ελεγα οτι θα μου γραψει τη φωνη μου η КГБ!Και να σας αφηνα αγαμητους.Αν σου ειχε φερθει ετσι καποιος δεν θα τον διαολοστελνες?Εγω απορω με τα παιδια που το αφησαν ετσι τοτε :think:Σε μενα παντος οποιος ηρθε δεν με βλαστημαγε το αντιθετο ξετρελαθηκε!Νομιζε οτι ειναι στον παραδισο.Διαβαζουμε και κανενα παλιο ποστ γραφουνε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.Εσεις εδω με βριζεται γιατι ζω εδω και οχι στην Ελλαδα εχω διαμερισματα και σιδερενιο αλογο και εχω κατι παραπανω απο 'σας (δε μιλαω για σενα).Δεν φταιω εγω για την οικονομικη κριση στην Ελλαδα :2funny:δεν την δημιουργησα εγω :2funny:ουτε σας φταιω αν τρωτε σουβλακια και παχαινετε!Οσο για την Ελληνικη κοινοτητα συμφωνα με το Μακη ειναι κατι συνταξιουχοι Ελληνες οι περισσοτεροι παντρεμενοι με Μολδαβες που δεν πρεπει να ξερουνε Ρωσσικα ε,αυτοι θα σου βρουνε γκομενα να  :knockinb:?
ΣΩΣΤΟς Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗς
σε ολα
1.με 50ε το βραδυ μονο με κονε τοπικο βρισκεις καμμια μαθητρια απο χωριο,φοιτητρια,κι αυτη σε κανα 2ωρο θα βαριετε κ λογικο θα θελει να φυγει,,ολονυκτιο κ πιο καλη γκατζικα,δεν παιζει γενικα πιστευω,,, μιλαμε για επαρχια ρουμανιες με πολεεεες φοιτητριες σκορπιες κ χωρις μια στην τσεπη,,,αλλα μονο με κονε τοπικο μπορει να τις βρεις κ να σε ακολουηθσουν,, :fuck1:
τωρα εαν ειναι 35 χρονων,,,πρεπει να μας δινει κ 50 αυτη για ολονυκτιο γαμησι,,, :grin:
2.οι κοινοτητες οδες φορες ηλθα σε επαφη μπραιλα  και γαλατσι ρουμανιας,οντως ειναι κατι ηλικιομενοι ιδιορυθμοι,ασχετοι με το αντικειμενο
ρισπεκτ ντημας σε ολα τα ποστ σου για μολδαβια,εδωσες πολλα σε ολου;.. :thumbsup:
θα παω αμεσα θα ποσταρω κι εγω εντυπωσεις απο το 4ημερο,ισως ακολουθησει κι αλλος συναγωνηστης οποτε θαχουμε δυο αποψεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom