Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
κατι μπορεις να φας εδω μια αλυσιδα πιτσας εχει Andy's pizza που ειναι λιγο καλητερη απο της κατεψυγμενες πιτσες του Σουπερ Μαρκετ.
Πάντως η ποιότητα του ΚΟΥΜΑΝΙΟΚ είναι εξαιρετική.
Στο Κισινιώφ πήγαινε για φαϊ στο berr house στην Ούλιτσα Νεγκρούζι (απέναντι από το ξενοδοχείο Κισινιώφ)  Πολύ καλό.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Για το Κουμανιοκ στην Τίρασπολ θα συμφωνήσω αλλά για το Beer House στο Κισινάου όχι,δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
Ένα από τα καλά και ακριβό αλλά με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΟΙΌΤΗΤΑ(πράγμα σπάνιο στη Μολδαβία) στο φαγητό και εντυπωσιακό περιβάλον τώρα το καλοκαίρι στην terasa του είναι το Popasul Dacilor στη Botanica

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντως η ποιότητα του ΚΟΥΜΑΝΙΟΚ είναι εξαιρετική.
Στο Κισινιώφ πήγαινε για φαϊ στο berr house στην Ούλιτσα Νεγκρούζι (απέναντι από το ξενοδοχείο Κισινιώφ)  Πολύ καλό.
Εγω δεν γουσταρω να πηγαινω και να πεταω λεφτα για φαγητο.Προτιμω κατι πιο απλο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι εμπειριες μου απο το Κισινιωφ τωρα.Η πολη εχει πολυ πρασινο,αυτο ειναι καλο γιατι βρισκεις μια σκια οταν κανει ζεστη.Οι ανθρωποι πολυ φιλικοι,εχει αρκετες γκομενες που καμακωνοντε ευκολα ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Ειδα και κανα δυο σκατογερους με κατι πιτσιρικες :2funny:Ξενους :shit:εχει αλλα οχι παρα πολλους καθονται σε τιποτα μπυραριες και  :jerking:Ειδα και μερικους Τουρκους :2funny:Αυτο που μου εκανε εντυποση ειναι οτι οι Τουρκοι εκει διαφημιζουν οτι ειναι Τουρκοι :rockon:!Φορανε μπλουζακια με Τουρκικες σημαιες :rockon:Η πλακα ειναι οτι οι γκομενες ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ.Εδω οσοι Τουρκοι ειχαν ερθει προσπαθουσαν να το παιξουν ή Ελληνες ή Ιταλοι οπως οι Μαροκινοι το παιζαν Γαλλοι :2funny:!Ουτε αυτους τους ειδα πολυ ενεργους πηγαινουν δεκα δεκα μαζι και καθονται και  :jerking:Ελληνες δεν ειχα την τιμη να συναντισω :).Εψαξα για Πιτσα ρωτισα για Pizza Hut αλλα απλουστατα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!Μονο η συχαμερη Andy's Pizza που υπηρχε και στο Τιρασπολ :shit:Στο Μακ ντοναλντς εδωσα 101 Λε'ι' για τιποτα!Ενα Μπιγκ Τε'ι'στι ενα Τσιζμπουργκερ,πατατες και ενα τσα'ι' Νέστε!Πιστεω πολλα λεφτα!Αν σκεφτει κανεις οτι οι μισθοι τους ειναι 2500-2800 Λέ'ι' :headbang:!Η διαφορα με το Τιρασπολ ειναι ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ!Τιρασπολ πληρωνουνε για ενα δυαρι 20-30 $ ενω στο Κισινιωφ το χειμωνα με τη θερμανση 250-260 ΕΥΡΩ! :headbang: με το Μισθο κατω απο 200 Ευρω σκεφτειτε για τη μιλαμε :rockon:!Γ'αυτο και εχουν φιγει τοσοι!Τιρασπολ δουλευουνε τα εργοστασια και καποιος μπορει να επιζησει ή καλητερα να φυτοζωησει :2funny:Κισινιωφ ουτε να φυτοζω'ι'σει δεν του φτανει ο μισθος του!.......

Συνημμένα

• mak donalds.jpg
    mak donalds.jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 47

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
Ελληνες θα συναντούσες στο el greco.. :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......Διασκεδαση 0 στα παρκα μαζευονται καποιοι νεαροι και χορευουν μπρε'ι'κ ντανς και κανουν βολτες.Μετα της 10-11 το βραδυ εχει πολυ λιγο κοσμο.Τη μερα το κεντρο εχει κινηση και οι γκομενιτσες κοιτανε και το καμακι ηταν πολυ πιο ευκολο απο Τιρασπολ.Αυτο οφειλοταν στο οτι οπως μου ειπαν μοιαζω με Μολδαβο :2funny:!Δεν ειμαι τοσο μαυριδερος οσο οι αλλοι Ελληνες (ποιος ξερει τι γυφτοι ερχονται απο Ελλαδα και μας ρεζιλευουν:headbang:) και το ντυσιμο μου αρεσε πολυ στις γκομενες.ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ? Οι Ρουμανοι ειναι λατινοι και εχουν πολυ πιο καλο γουστο απο τους σλαβους που ειναι βόδια και κακογουστοι.Η νεολαια του Κισινιωφ ειναι ντυμενη πολυ πιο ομορφα απο τη νεολαια της Αγιας Πετρουπολης και ας παιρνουν οι Πετροπουλιοτες 8-10 περισσοτερα λεφτα απο τους κατοικους του Κισινιωφ.Μου εκανε εντυποση που εβλεπα 2 τυπους αντρων ή σχετικα ανοιχτοχρωμους που εμοιαζαν πολυ με Τσεχους ή Πολωνους ή εβλεπες μαυριδερους ρωτησα τον Βιτάλιι και ενα φιλο του που ηταν μαζι:Μου ειπε οτι οι Μαυριδεροι ειναι Τσιγγανοι και δεν τους πολυπανε.Οι γκομενες που συναντισα απο το ιντερνετ και μια που καμακωσα ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!Μονο ενα παγωτο και ενα λιπτον κρυο τσα'ι'.Γκομενες ειναι 3ων κατηγοριων 1.Ουκρανες (αλλο αν το παιζουν Ρωσσιδες και μιλανε Ρωσσικα) που ειναι πολυ μαλακισμενες στη συμπεριφορα και ψιλομυτες :rockon:!2 καθαρα Ρουμανοειδης (μοιαζουν πολυ με αυτες της Φυλης και του Μεταξουργειου) ειναι παρα πολυ καλες ευγενικες και μονες τους κοιτανε και χαμογελανε (θα αναλυσω παρακατω γ'αυτες.Γιατι σε αυτες επικεντρωθηκα) 3.Μαυριδερες Τσιγγανοειδη κοιτανε και πρεπει να καμακωνοντε αλλα δεν μου αρεσαν εμφανησιακα.Τωρα για τη γλωσσα οσοι ειναι απο την πολη μιλανε πιο πολυ Ρωσσικα οπως και οι πιο μορφωμενοι,θεωρειται οτι εισαι κοινωνικα πιο πανω αν μιλας Ρωσσικα :jerking:οτι  :jerking:ειχαμε κ'εδω τη δεκαετια του '70 που πολυ το παιζαν Αμερικανακια :jerking:.Οι γκομενες απο τα χωρια δεν μιλανε καλα Ρωσσικα ομως με ευχαριστηση θα μιλησουν οτι ξερουν.Στις υπερησιες,αεροδρομια και στα κυβερνητικα κτηρια μεταξυ τους μιλανε Ρωσσικα Ρουμανικα πολυ λιγο.Για Αγια Πετρουπολη τρελενονται!Και γενικα για Ρωσσια να πανε.Παρα πολλοι εχουν συγγενεις που μενουν και δουλευουν Ρωσσια π.χ. ο αδερφος του Βιτάλι δουλευει στη Μοσχα σε μια μπυραρια χωρις αργιες και παιρνει 80.000 ρουβλια το μηνα (2000 Ευρω) βεβαια τα 25.000 τα δινει για ενοικιο αλλα και παλι ζει 1.000.000 απο το να ζουσε στο Κισινιωφ.Γενικα οι Ρουμανοειδης γκομενες εχουν μια πολυ καλη αισθηση του ωραιου που οι Σλαβες ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ!Ακομα και μια Μοσχοβιτισα που ερχονταν Αγια Πετρουπολη για να ειναι μαζι μου ντυνοταναι  :shit: ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΜΙΣΘΟ 2000+ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Εβαζε θυμαμαι κατι πολυχρωμες γαλοτσες :2funny:που ηταν και καλα φιρμας!Σαν κλοουν ητανε :2funny:Ετσι εξηγειται και γιατι ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ :think:Τους παιρνουν απο αναγκη και μετα τους διαολοστελνουν και καλα κανουν.Αν δειτε οι περισσοτεροι Ελληνες που παντρευονται Ρουμανες ειναι τελειωμενοι και αθλιοι φυσικο ειναι να τους διαολοστειλουνε μετα.Και οι Πιρφοροι βριζουν της Ρουμανες :2funny:Αυτες τους φταινε!.......

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...Γενικα η νεολαια εκει ειναι πολυ προβληματισμενη εχουνε βαρεθει τους διευθαρμενους πολιτικους που μια ζωη τους κορο'ι'δευανε ειτε ηταν Κομμουνιστες ειτε ηταν Εθνικιστες και ψαχνουνε μια διεξοδο για καλητερη ζωη ειτε αυτο θα ειναι μια καλη θεση στη Μολδαβια να εχουνε ενα καλο μισθο (πολυ δυσκολο εως αδυνατον) ή κοιτανε να φυγουνε καπου για δουλεια.Τάσο ο Βιτάλι σε ηξερε τωρα δεν ξερω πότε μιλησατε τελευταια μου ειπε οτι του ειχες πει οτι θελεις να ερθεις με αμαξι και αυτος παραξενευοταν γιατι ερχεσε χωρις αμαξι? Εγω σε καλυψα ειπα αφου εχει τα Ταξι τι το θελει το αμαξι? :) (Ελπιζω να ειναι αληθεια τα Ταξι και να μην με εκθεσες και να μας πηρε για  :jerking: και τους 2).Για διαμερισματα υπολογιστε απο 30.000-40.000 Ευρω στο κεντρο (Μου το ειπαν 2 διαφορετικα ατομα).Δε νομιζω οτι συμφερει να αγορασετε διοτι τα ενοικια ειναι πολυ φτηνα υπολογιστε 150-200 Ευρω το μηνα (οχι κεντρο).Η βενζινη γ'αυτους ειναι πανακρυβη 1,2 Ευρω το λιτρο!Και ολα τα αμαξια τα εχουν κανει με γκαζι ή Μεθανιο (Ακομα πιο φτηνο κατι παραπανω απο το 1/3 της τιμης της βενζινης αλλα εχει το μειωνεκτημα οτι με τη Μπουκαλα 90 λιτρων ενα αμαξι 1600 κυβικων κανει γυρω στα 200 χλμ. ενω με το γκαζι με την ιδια μπουκαλα κανεις 3πλασια χιλιομετρα.).Πανω απο 2000 στροφες δεν ανεβαζουν και πανε ολοι με 60 το πολυ 70  :2funny:.Θυμαμαι οταν γυρισα Αγια πετρουπολη και πηρα Ταξι απο το αεροδρομιο (Peugeot 308) ο Ταξιτζης στον περιφεριακο πηγαινε με 140-150 (μου ειπε δεν παω παραπανω για να μη με γραψουν οι καμερες).Το αεροδρομιο πολυ μικρο με μια μικρη αιθουσα αναμονης.Θυμαμαι οταν πεταγα 19.10 για Αγια Πετρουπολη ειχε πτηση Αθηνα-Λαρνακα ή το αντιθετο?Δεν καταλαβα ενα αεροπαλνο παει Αθηνα πρωτα και μετα Λαρνακα?Ειχε κατι Κυπριες που ηταν σα Γουρουνες :2funny:με κατι  :jerking:σα μεγαλες ρακετες του Τεννις?Δεν καταλαβα τι ηταν και κανα δυο μαυριδερους χοντρους λιγο καλητερους απο το Σκυλοχάρα)ο ενας μαυριδερος καραφλος χοντρος σαν αιγυπτιος εμοιαζε (23-25 ετων περιπου).φοραγε και ενα γκρι σπορ φανελακι για να διχνει την κορμοστασια του :2funny:!Για Κυπριος μου φανηκε :think:......Τωρα ανα θα ξαναπηγαινα ΝΑΙ για να εχει κανεις επυτηχια στο Κισινιωφ ΠΡΕΠΕΙ 1.να μιλαει Ρωσσικα οσο καλητερα τοσο το καλητερο (αν ξερει Ρουμανικα θετικο ειναι θα συνενοηθει αλλα με τα Ρωσσικα θα σας θεωρισουν πιο ΕΛΙΤ) αν τωρα καποιος ξερει και τα 2 θα ειναι το καλητερο :2funny:! 2.να ειναι σχετικα εμφανησιμος δεν ειναι σαν της Γερμανιδες,Αγγλιδες που πηγαινουν με Ινδους,Αραπαδες ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΕΣ και εχουν την αισθηση του ωραιου!Θα πανε με τον αθλιο για τα λεφτα του οσες εχουν μεγαλο οικονομικο προβλημα.Για τερατα της φυσεως,αχημαντρες κλπ. ισως με της Ουκρανες εχουν πιο μεγαλη επυτηχια.  3.Να ειστε ευγενικοι χαμογελαστοι κομπλιμεντα (το στυλ μου) μου κανει εντυποση που ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ (το στυλ μου, το ντυσιμο μου κλπ.) 4.να μεινετε εκει πολυ 20 μερες το λιγοτερο  Αυτοκινητο   Τασο,Μολντο ή οποιος αλλος ειναι εκει τωρα.Ας μαθει ποσο κοστιζει να νοικιασει κανεις ενα αμαξι οχι τιποτα σπουδαιο ενα Renault Logan δεν πρεπει να ειναι ακριβο γιατι οι Ταξιτζηδες τα νοικιαζουν ολοι με τη μερα.Αυτα προς το παρον :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οι εμπειριες μου απο το Κισινιωφ τωρα.Η πολη εχει πολυ πρασινο,αυτο ειναι καλο γιατι βρισκεις μια σκια οταν κανει ζεστη.Οι ανθρωποι πολυ φιλικοι,εχει αρκετες γκομενες που καμακωνοντε ευκολα ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Ειδα και κανα δυο σκατογερους με κατι πιτσιρικες :2funny:Ξενους :shit:εχει αλλα οχι παρα πολλους καθονται σε τιποτα μπυραριες και  :jerking:Ειδα και μερικους Τουρκους :2funny:Αυτο που μου εκανε εντυποση ειναι οτι οι Τουρκοι εκει διαφημιζουν οτι ειναι Τουρκοι :rockon:!Φορανε μπλουζακια με Τουρκικες σημαιες :rockon:Η πλακα ειναι οτι οι γκομενες ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ.Εδω οσοι Τουρκοι ειχαν ερθει προσπαθουσαν να το παιξουν ή Ελληνες ή Ιταλοι οπως οι Μαροκινοι το παιζαν Γαλλοι :2funny:!Ουτε αυτους τους ειδα πολυ ενεργους πηγαινουν δεκα δεκα μαζι και καθονται και  :jerking:Ελληνες δεν ειχα την τιμη να συναντισω :).Εψαξα για Πιτσα ρωτισα για Pizza Hut αλλα απλουστατα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!Μονο η συχαμερη Andy's Pizza που υπηρχε και στο Τιρασπολ :shit:Στο Μακ ντοναλντς εδωσα 101 Λε'ι' για τιποτα!Ενα Μπιγκ Τε'ι'στι ενα Τσιζμπουργκερ,πατατες και ενα τσα'ι' Νέστε!Πιστεω πολλα λεφτα!Αν σκεφτει κανεις οτι οι μισθοι τους ειναι 2500-2800 Λέ'ι' :headbang:!Η διαφορα με το Τιρασπολ ειναι ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ!Τιρασπολ πληρωνουνε για ενα δυαρι 20-30 $ ενω στο Κισινιωφ το χειμωνα με τη θερμανση 250-260 ΕΥΡΩ! :headbang: με το Μισθο κατω απο 200 Ευρω σκεφτειτε για τη μιλαμε :rockon:!Γ'αυτο και εχουν φιγει τοσοι!Τιρασπολ δουλευουνε τα εργοστασια και καποιος μπορει να επιζησει ή καλητερα να φυτοζωησει :2funny:Κισινιωφ ουτε να φυτοζω'ι'σει δεν του φτανει ο μισθος του!.......

Ναι δασκαλε οι γκομενες καμακωνονται ευκολα αλλα για σενα... οι αλλοι μπορει να μην ειναι τοσο επιτυχημενοι και ομορφα παιδια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι δασκαλε οι γκομενες καμακωνονται ευκολα αλλα για σενα... οι αλλοι μπορει να μην ειναι τοσο επιτυχημενοι και ομορφα παιδια.
Απλως τους αρεσε πολυ το στυλ μου.Και το οτι μοιαζω με Μολδαβο οπως παντου νομιζανε :2funny:Γενικα εκει ειδα τη νεολαια ντυμενη πολυ ομορφα και ας μην εχουνε λεφτα.Στην Αγια Πετρουπολη εκτος του οτι ολοι ειναι αθλια και κακογουστα ντυμενοι παρα τον πλουτο τους αν καποιος ντυθει λιγακι διαφορετικα λιγακι με πιο εντονα χρωματα νομιζουν οτι ειναι πουστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Παντος οι Ρωσσοι ειναι 1.000.000 καλητεροι απο τους Ευρωπαιους το οτι ειναι κακογουστοι δεν ενοχλει κανεναν.Οι Ευρωπαιοι (Αγγλοι,Γερμανοι,Ολλανδοι)ειναι εντελως αηδιστικοι.Μου αρεσε που οι γκομενες ειναι πολυ ζεστες και αμα σε γουσταρουνε ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!Το κακο ειναι οτι ειναι πολυ ζηλιαρες αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα στη ζωη :)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
...Γενικα η νεολαια εκει ειναι πολυ προβληματισμενη εχουνε βαρεθει τους διευθαρμενους πολιτικους που μια ζωη τους κορο'ι'δευανε ειτε ηταν Κομμουνιστες ειτε ηταν Εθνικιστες και ψαχνουνε μια διεξοδο για καλητερη ζωη ειτε αυτο θα ειναι μια καλη θεση στη Μολδαβια να εχουνε ενα καλο μισθο (πολυ δυσκολο εως αδυνατον) ή κοιτανε να φυγουνε καπου για δουλεια.Τάσο ο Βιτάλι σε ηξερε τωρα δεν ξερω πότε μιλησατε τελευταια μου ειπε οτι του ειχες πει οτι θελεις να ερθεις με αμαξι και αυτος παραξενευοταν γιατι ερχεσε χωρις αμαξι? Εγω σε καλυψα ειπα αφου εχει τα Ταξι τι το θελει το αμαξι? :) (Ελπιζω να ειναι αληθεια τα Ταξι και να μην με εκθεσες και να μας πηρε για  :jerking: και τους 2).Για διαμερισματα υπολογιστε απο 30.000-40.000 Ευρω στο κεντρο (Μου το ειπαν 2 διαφορετικα ατομα).Δε νομιζω οτι συμφερει να αγορασετε διοτι τα ενοικια ειναι πολυ φτηνα υπολογιστε 150-200 Ευρω το μηνα (οχι κεντρο).Η βενζινη γ'αυτους ειναι πανακρυβη 1,2 Ευρω το λιτρο!Και ολα τα αμαξια τα εχουν κανει με γκαζι ή Μεθανιο (Ακομα πιο φτηνο κατι παραπανω απο το 1/3 της τιμης της βενζινης αλλα εχει το μειωνεκτημα οτι με τη Μπουκαλα 90 λιτρων ενα αμαξι 1600 κυβικων κανει γυρω στα 200 χλμ. ενω με το γκαζι με την ιδια μπουκαλα κανεις 3πλασια χιλιομετρα.).Πανω απο 2000 στροφες δεν ανεβαζουν και πανε ολοι με 60 το πολυ 70  :2funny:.Θυμαμαι οταν γυρισα Αγια πετρουπολη και πηρα Ταξι απο το αεροδρομιο (Peugeot 308) ο Ταξιτζης στον περιφεριακο πηγαινε με 140-150 (μου ειπε δεν παω παραπανω για να μη με γραψουν οι καμερες).Το αεροδρομιο πολυ μικρο με μια μικρη αιθουσα αναμονης.Θυμαμαι οταν πεταγα 19.10 για Αγια Πετρουπολη ειχε πτηση Αθηνα-Λαρνακα ή το αντιθετο?Δεν καταλαβα ενα αεροπαλνο παει Αθηνα πρωτα και μετα Λαρνακα?Ειχε κατι Κυπριες που ηταν σα Γουρουνες :2funny:με κατι  :jerking:σα μεγαλες ρακετες του Τεννις?Δεν καταλαβα τι ηταν και κανα δυο μαυριδερους χοντρους λιγο καλητερους απο το Σκυλοχάρα)ο ενας μαυριδερος καραφλος χοντρος σαν αιγυπτιος εμοιαζε (23-25 ετων περιπου).φοραγε και ενα γκρι σπορ φανελακι για να διχνει την κορμοστασια του :2funny:!Για Κυπριος μου φανηκε :think:......Τωρα ανα θα ξαναπηγαινα ΝΑΙ για να εχει κανεις επυτηχια στο Κισινιωφ ΠΡΕΠΕΙ 1.να μιλαει Ρωσσικα οσο καλητερα τοσο το καλητερο (αν ξερει Ρουμανικα θετικο ειναι θα συνενοηθει αλλα με τα Ρωσσικα θα σας θεωρισουν πιο ΕΛΙΤ) αν τωρα καποιος ξερει και τα 2 θα ειναι το καλητερο :2funny:! 2.να ειναι σχετικα εμφανησιμος δεν ειναι σαν της Γερμανιδες,Αγγλιδες που πηγαινουν με Ινδους,Αραπαδες ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΕΣ και εχουν την αισθηση του ωραιου!Θα πανε με τον αθλιο για τα λεφτα του οσες εχουν μεγαλο οικονομικο προβλημα.Για τερατα της φυσεως,αχημαντρες κλπ. ισως με της Ουκρανες εχουν πιο μεγαλη επυτηχια.  3.Να ειστε ευγενικοι χαμογελαστοι κομπλιμεντα (το στυλ μου) μου κανει εντυποση που ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ (το στυλ μου, το ντυσιμο μου κλπ.) 4.να μεινετε εκει πολυ 20 μερες το λιγοτερο  Αυτοκινητο   Τασο,Μολντο ή οποιος αλλος ειναι εκει τωρα.Ας μαθει ποσο κοστιζει να νοικιασει κανεις ενα αμαξι οχι τιποτα σπουδαιο ενα Renault Logan δεν πρεπει να ειναι ακριβο γιατι οι Ταξιτζηδες τα νοικιαζουν ολοι με τη μερα.Αυτα προς το παρον :)
Ποιος Βιταλι ειναι?ξερω δυο τρεις με αυτο το ονομα :grin: για τα ταξι ετσι ειναι μην ανησυχεις,το ξερουν αυτο αυτοι που με γνωριζουν.
Σωστα τα λες για το Κισιναου,αυτα εγραφα και εγω μεσα στις ακρες ολο αυτο τον καιρο και για αυτο το λογο μου αρεσουν και μενα περισσοτερο τα ρουμανοειδη της Μολδαβιας :2funny:
κατα την αποψη μου δεν εχουν τοσο πολυ την γυφτια των ρουμανων και ουτε την κρυαδα και την κακογουστια των ρωσσων,ειναι μια μιξη αρκετα πετυχημενη θα μπορουσα να πω που εγινε ολα αυτα τα χρονια επι Σοβιετκης Ενωσης και φυσικα αναλογα με τα γουστα του καθενος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Ετσι εξηγειται και γιατι ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ :think:Τους παιρνουν απο αναγκη και μετα τους διαολοστελνουν και καλα κανουν.Αν δειτε οι περισσοτεροι Ελληνες που παντρευονται Ρουμανες ειναι τελειωμενοι και αθλιοι φυσικο ειναι να τους διαολοστειλουνε μετα.Και οι Πιρφοροι βριζουν της Ρουμανες :2funny:Αυτες τους φταινε!.......
Αυτο ξαναπες το,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιος Βιταλι ειναι?ξερω δυο τρεις με αυτο το ονομα :grin: για τα ταξι ετσι ειναι μην ανησυχεις,το ξερουν αυτο αυτοι που με γνωριζουν.
Σωστα τα λες για το Κισιναου,αυτα εγραφα και εγω μεσα στις ακρες ολο αυτο τον καιρο και για αυτο το λογο μου αρεσουν και μενα περισσοτερο τα ρουμανοειδη της Μολδαβιας :2funny:
κατα την αποψη μου δεν εχουν τοσο πολυ την γυφτια των ρουμανων και ουτε την κρυαδα και την κακογουστια των ρωσσων,ειναι μια μιξη αρκετα πετυχημενη θα μπορουσα να πω που εγινε ολα αυτα τα χρονια επι Σοβιετκης Ενωσης και φυσικα αναλογα με τα γουστα του καθενος.
Ειναι αυτος που δουλευει στα ενοικιαζομενα διαμερισματα της Γκάμπι.Ενας πιτσιρικας οχι πολυ ψηλος με μαλι λιγακι ανοιχτοχρωμο μοιαζει με Πολωνο ή Τσέχο ειχες μεινει εκει οταν ειχες πρωτοερθει Μολδαβια και απο 'κει γνωρηστικατε.Τον Μολντο δεν τον ξερει.Και ο Ταξιτζης που πηρα για να παω αεροδρομιο ΣΕ ΗΞΕΡΕ :)Σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα.Το βραδυ ειδα κατι ταξιτζηδες και τους ρωτησα πως να παρω απο το κινητο το νουμερο για να καλεσω ταξι (οπως εχω γραψει ειναι λιγακι μπερδεμενα),αλλαξαμε τηλεφωνα και συμφωνισαμε να με παει αυτος αυριο αεροδρομιο για 80 λέ'ι' (η ταριφα ειναι 65-80 αν καλεσετε ταξι,για τους μη γνωριζοντες Ρωσσικα ή Ρουμανικα η ταριφα ειναι 10 ΕΥΡΩ! Δηλαδη 150 λέ'ι' σχεδον τα διπλα!).Τον λενε Βάνια κοντα στα 30 λιγακι μαυριδερος μοιαζει για Ελληνας μου ειπε οτι ξερει και το Μολντο.Μη με ρωτισεις τι αμαξι ειχε φυσικα Ranault Logan :2funny:οπως τα 9 στα 10 ταξι.Συνηθως πηγαινει Μοσχα και δουλευει ταξιτζης.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Δηλαδη επιβεβαιώνεις αυτα που ελεγαν για την Μολδαβια ο Μολτο,Τασος και Αλαν και εσυ αρνιοσουν να τα δεχεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδη επιβεβαιώνεις αυτα που ελεγαν για την Μολδαβια ο Μολτο,Τασος και Αλαν και εσυ αρνιοσουν να τα δεχεις
Γραφω τα πραγματα οπως ειναι τωρα ουτε επιβεβαιωνω κανεναν ουτε τον διαψευδω.Ο ξενος που δεν μιλαει Ρωσσικα θα  :knockinb: με 100 Ευρω την ωρα!Εγω ειχα επυτηχια γιατι τους αρεσε το στυλ μου και καλος ή κακος μοιαζω με ντοπιο.Το στυλ μου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΙΡΦΟΡΩΝ.Ο Πιρφορος εχει μια ψωροπεριφανια και ειναι κατσουφης και το παιζει μαγκας στις γκομενες.Αν ερθει καποιος με το ντυσιμο μου και το στυλ μου σιγουρα θα εχει επυτηχια.Σε αλλα μερη μπορει το στυλ μου να μην το γουσταρουνε εκει ομως εχει περαση.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
που ειναι καλυτερα για καμακι Κισινιοφ η Τιρασπολ ;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
που ειναι καλυτερα για καμακι Κισινιοφ η Τιρασπολ ;;;;
Τιρασπολ εχουνε μια νοοτροπια κομμουνιστικη γιατι το συστημα τους ειναι Κομμουνιστικο!Σουπερ Μαρκετ εχει μονο του Σεριφη κινητη τηλεφωνια μου την IDC ιδιοκτησιας του Σεριφη οι τραπεζες και τα εργοστασια ανοικουν ολα στο Σεριφη να πας εσυ και να ανοιξεις εκει κατι ΞΕΧΝΑ ΤΟ!Λενε οτι και καλα εχουνε ασφαλεια,σταθεροτητα φτηνα μεσα μεταφορας και δουλευουν και τα εργοστασια τους (ας μην ηταν η Ρωσσια που την εχουνε καταχερωσει με πανω απο 1,5 δις Ευρω απο το τσαμπα γκαζι που τους δινει θα βλεπαμε τι θα τρωγανε :2funny:).Η ΠΜΡ ειναι μια πιο συγχρονη εκδοση της Ε.Σ.Σ.Δ αλλα σε μικροτερη εκταση και πολυ μικροτερο πλυθισμο.Εκει ζουνε ολες οι εθνοτητες του κοσμου :2funny:θα ακουσεις να μιλανε στο τηλεφωνο Βουλγαρικα,Ρουμανικα,Τουρκικα,Ουκρανικα με τους ομοεθνης τους.Με σενα ή με καποιον απο αλλη εθνοτητα θα μιλησουν Ρωσσικα.Ειναι δε λιγακι περιεργες στη συμπεριφορα οι γκομενες της ΠΜΡ θα ελεγα κακομαθημενες.Κισινιωφ ειναι πιο απογοητευμενες δεν πιστευουνε πια σε τιποτα!Κατι παρομοιο με την Ελλαδα που εχουμε συχαθει τους πολιτικους που μονο υποσχονται.Ειτε πατε Τιρασπολ ειτε Κισινιωφ θα εχετε ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ!Ιισως Κισινιωφ να μπορεσετε να εχετε 2 γιατι ειναι μεγαλητερο και δεν ειναι τοσο δυσκολο να κρυφτειτε.Ειναι πολυ ζηλιαρες και γ'αυτες ειναι κατι το εντελως τρελο ο γκομενος τους να εχει και αλλη γκομενα!Θα προσπαθισει να σας ελεγξει και αν την κερατωσετε απλως θα σηκωθει και θα φυγει.Αυτα της Ρωσσιας που κανω εγω (Πριγγηπισσα πρεπει να φυγεις γιατι αυριο θα ερθει η αλλη ή να σε παιρνουνε αλλες τηλεφωνο και να τους λες οτι αυριο θα βρεθειτε :2funny:) ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!Και στη Ρωσσια δεν τους αρεσουν αυτα αλλα τα υποφερουνε γιατι δεν εχουν αλλη επιλογη :2funny:Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι ο αγοραιος ερωτας δεν ειναι οργανωμενος.Για μπουρδελα δεν το συζηταμε!Δεν εχει τα σαλον που εχει στη Ρωσσια που και να μη βρεις γκομενα πας και ξεκαβλωνεις.Αν ειστε ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΘΑ  :knockinb: ΜΟΝΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ μετρια γκομενα που θα παρετε απο την ντισκο.Εμενα μου αρεσε εκει το κλιμα και οι ανθρωποι αν παω για 20-25 μερες ας εχω και μια ή δυο γκομενες δεν πειραζει θα αντεξω!Ενα αλλο που ειναι φτηνο σε σχεση με την Αγια Πετρουπολη ειναι τα Τουρσιά!1/4 με 1/5 της τιμης απο την Αγια Πετρουπολη!Πολυ ωραιο ειναι να δοκιμασετε Καρπουζι Τουρσί (δεν κανω πλακα :2funny:) ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!Αν θελετε μερος για πολυ  :knockinb: και δεν σας νοιαζει οτι θα βλεπεται κωλοφατσες μεθυσμενων γυρω σας και δεν σας νοιαζει ο καιρος τοτε να πατε Νοβγκοροντ για ενα μηνα!Εκει για  :knockinb:ειναι ο παραδισος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενα αλλο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.Το ηλεκτρονικο καμακι (μεσω ιντερνετ) στη Μολδαβια γινεται απο το στην Αγια Πετρουπολη μονο πουτανες εχει το mail.ru  :2funny: Μολδαβια και ΠΜΡ τα αλλα σα'ι'τ εχουν παρα πολυ λιγες γκομενες.Αυτα προς το παρον :)

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Δημητράκη με πόσες γυναίκες έχεις πάει στη ζωή σου;
Αν έχεις χάσει το μέτρημα πες μας έστω στο περίπου.

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
Τάσοοοο, την Επόμενη φορα θα έρθω Kishinev με μποτα με δέρμα φίδι για να εχω πέραση στις γκομενες....αλλα φοβάμαι οτι ο κτηνίατρος δεν θα με περνει μαζι στo drive   :S
Εγω και ο alandalon σας χερεταμε απο Χαλκιδική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom