Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Εμενα με εχουνε δει απο το σα'ι'τ και ξερουνε αν ειμαι καραβλαχος ή οχι εγω δεν μιλλλλλλλλλλλαω Ελλλλλλλλληνικα οπως εσυ :2funny:!Και ειμαι ο μονος που εδωσα πραγματικες πληροφοριες για το τι συμβαινει εδω και οχι  :jerking: που γραφατε εσεις  οι κατα φαντασια γαμιαδες :2funny: και κανενας δεν βγηκε να με διαψευσει :think:.Γιατι ολα ειναι ετσι οπως τα γραφω.   Εσεις ειστε εκει για το μεροκαματο γιατι στην Ελλαδα πια δεν βγαινει! και οχι για  :knockinb: γιατι εδω να  :knockinb: δεν ειναι και τοσο ευκολο :think:!Θα γραψω και σχετικα με Μπιζνες στη Μολδαβια οταν εχω λιγο χρονο γιατι πολλοι με ρωτησανε
Ti να σου πω,με προσβαλλλλες πολλλλλλυ τώρα :2funny: εγώ να δεις τι γέλια κάνω όταν ακούω κανένα χαμουτζή να μιλάει με τα αμε και τα παρόμοια τέλος πάντων δεν θα κάνουμε αντιπαράθεση βορά νότου εδώ μέσα.Για τη δουλειά που λες δεν δουλεύω εδώ και μια δεκαετία το γνωρίζουν αυτοί που με ξέρουν και από το σάιτ,κάθομαι στην ελλάδα που είμαι αυτές τις μέρες όπως κάθομαι και όταν είμαι στη μολδαβία... χαλλλλλλλλλλλαρά  :2funny:
Να σε διαψεύσουμε στο τι?αυτά που έλεγα για την ΠΜΡ τα επιβεβαιώνεις και εσύ.εγώ δεν έλεγα ότι και εκεί είναι μολδαβία απλά μιλάνε μόνο ρώσσικα?πριν λίγο καιρό έγραψα τι ρωσσίδες και πράσινα άλογα,οι μισές από εκεί έχουν μάνα η πατέρα μολδαβό.Ε τώρα και εσύ ο ίδιος αυτά ακριβώς λες και γράφεις στο θρεντ της Τίρασπολ :grin: Απλά στο Κισινάου γαμάς πιο εύκολα λόγω της μεγαλύτερης ανωνυμίας που υπάρχει,λογικότατο είναι αυτό.
ξεκόλλα με τα ρώσσικα και μιλάω για το Κισινάου,κάποιοι νεαροί έλληνες που είναι εδώ και μιλάνε τα ρουμανικά έχουν ξεσχιστεί να  :knockinb: χωρίς λεφτά και χωρίς να τάζουν γάμους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω  :knockinb: πολυ δυσκολα πρεπει να την κυνηγισεις πολυ τη γκομενα αυτα της Ρωσσιας να σε κυνηγανε απο μονες τους ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!1. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΝΑΠΤΙΚΤΕΣ Οπως ειπα και παραπανω γ'αυτες μια ασπρη  μποτα απο φιδι και ενα ασπρο παπουτσι απο το Second Hand ειναι και τα 2 ασπρα παπουτσια!Δεν εχουνε γ'αυτες καμια διαφορα το ιδιο και για τα αυτοκινητα και ολα τα αλλα υλικα αγαθα!Δεν τα καταλαβαινουνε.Και το δευτερο και πιο σημαντικο η Μολδαβια εχει αντρες που ειναι σχετικα εμφανησιμοι και μπορουνε να  :knockinb: οι Ελληνες σιγουρα ειναι μια κλαση ανωτερη απ'αυτους (μιλαω για τον αντιστοιχο Μολδαβο και τον αντιστοιχο Ελληνα παρομοιας ηλικιας).Σας βαζω καποια παραδηγματα.Αυτη ειναι μια γκομενα που εγραφα στο ιντερνετ.Πιθανοτατα καταγωγη εχει απο Ουκρανια.Δεν ειναι κουκλαρα δεν ειναι και πανουκλα.Λιγακι μεγαλη σε ηλικια βεβαια.Δεν την εχω συναντισει γιατι στο χαρακτηρα ειναι πολυ κακια ΘΕΛΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΕΙ!Για μενα κατι το τρελο! :headbang:.Αυτος ειναι ο αντρας που παντρευτηκε απο την ΠΜΡ.Δεν ειναι κανενας κουκλος δεν ειναι ομως και αθλιος.Και μπορει να  :knockinb:!

Συνημμένα

• x_2f04c587.jpg
    x_2f04c587.jpg
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 49
  • x_b57f0738.jpg
    x_b57f0738.jpg
    35,3 KB · Εμφανίσεις: 33

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη ειναι μια φιλη μιας γκομενας μου απο το Νοβγκοροντ το πως με κυνηγαγε δεν λεγεται :2funny:δεν μου πολυαρεσει!Της ελεγα παω στη δουλεια :2funny:!Θυμαμαι μου ειχε πει μηπως θελεις να δουλεψεις μαζι μου? (με ενα βλεμα λιγακι κλαμενο) :2funny:Αυτος ειναι ο γκομενος της :2funny: του ριχνει πανω απο ενα κεφαλι αυτη ειναι κοντα 1,75 αυτος δεν ειναι πανω απο 160! :2funny:

Συνημμένα

• x_a7822fcd.jpg
    x_a7822fcd.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 71
  • x_6148b24f.jpg
    x_6148b24f.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 88

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι σχεση εχει η αντιπαραθεση βορρα νοτου που λες Τασο!Μπορεις να συγκρινεις τον Πριδνυστεριοτη με τον Νοβγκοροτη?Εχουνε καμια σχεση?

Συνημμένα

• bvgZ1_967kE.jpg
    bvgZ1_967kE.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 30
  • CnRivxdHdGM.jpg
    CnRivxdHdGM.jpg
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 33

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ!Γ'αυτο και ειναι παραδισος.Ειναι φυσικο η γκομενα που εχει αυτον τον :jerking: να παει μαζι μου.ΣΤΗΝ ΠΜΡ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ η γκομενα καθεται μαζι του γιατι δεν ειναι και τοσο χαλια και μπορει και τη :knockinb:.ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΟΛΔΑΒΩΝ ή ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΜΡ Σε σχεση με τους Ρωσσους ειναι δουλευταραδες! ναι μπορει το μυαλο τους να μην κωβει και το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να γινουν ταξιτζηδες,Μπογιατζηδες ή μαστορες ΑΛΛΑ μπορουνε να δουλεψουνε 2 24ωρα!χωρις να σταματανε!Ενω οι Ρωσσοι στ'αρχηδια τους ειναι μεν πιο εξυπνοι αλλα κοιτανε το ευκολο χρημα.Η γκομενα απο το Νοβγκοροντ μου ειπε οτι τη  :knockinb: μια φορα την εβδομαδα1 :headbang: και αυτο με το ζορι!Υποψην οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ και ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ  :jerking:!Και εσεις μου λετε οτι ειναι παραδισος η Μολδαβια και η ΠΜΡ!Τωρα πιστευω να καταλαβατε γιατι οι γκομενες εδω ειναι κακομαθημενες ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑΛΑΚΤΗΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.Ενω στο βορρα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ :2funny:Γιατι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Κ'ΑΥΤΟΝ!Γκομενες απο Μολδβια που εχουνε μεινει Αγια Πετρουπολη μου λενε οτι δεν εχουμε αντρες ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥΣ! :2funny:Αυτα για να μη γραφεται ασχετα πραγματα και να μη μιλατε αν δεν ξερεται.Εδω το  :knockinb: στην ΠΜΡ ειναι πολυ δυσκολο.Και αν ερθει ενας Ελληνας που δεν ξερει Ρωσσικα και δεν εχει πειρα σιγουρα θα φυγει αγαμητος!

Συνημμένα

• x_c7a84c31.jpg
    x_c7a84c31.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 51

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Κοίτα,το ότι οι Μολδαβοί είναι περισσότερο εμφανίσιμοι σε σύγκριση με τους Ρώσσους είναι πράγματι αλήθεια και συν το ότι δεν είναι αλκοολικοί στην πλειονότητα τους η τουλάχιστον όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι επίσης αλήθεια.Για παράδειγμα ο κολλητός μολδαβός που έχω και είναι τριανταπεντάρης εμφανίσιμος και καλό παιδί δεν πίνει ούτε σταγόνα αλκοόλ!
Για τις γυναίκες τώρα αν και έχουν ενναλακτικές λύσεις στο να βρουν ντόπιους έχω πει ότι έχουν τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω του ότι είναι μολδαβές :2funny: αυτό μπορεί να τις κάνει σπαστικές κάποιες φορές αλλά ταυτόχρονα τις κάνει και πολύ πιο εύκολες αν ξέρεις να τις χειριστείς σωστά :grin: τουλάχιστον εγώ αυτό έχω εισπράξει και αυτή είναι η άποψη μου,με την παράμετρο βέβαια ότι θα μένεις σχεδόν μόνιμα εδώ  και για αυτό θα σε βλέπουν διαφορετικά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην οι κατοικοι της Μολδαβιας και ΠΜΡ που εχουν Σλαβικα χαρακτηριστικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΙ.Οι φατσες τους ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ!Εχει πλακα που ενω δηλωνουν Ρωσσοι οι Ρωσσοι δεν τους θεωρουνε καθολου Ρωσσους! :2funny:Επιασα κουβεντα με κατι Κυανοκρανους (πιο περα απο το σπιτι μου εχει 2 πολυκατοικιες που μενουν μονο κυανοκρανοι με της οικογενειες τους) και οπως ειδα δεν πολυ συμπαθουνε τους ντοπιους και δεν κανουν και πολυ παρεα μαζι τους.Θα ελεγα κατι παρομοιο με μας και τους Ρωσσοποντιους,δηλωνουν Ελληνες αλλα εμεις δεν τους θεωρουμε και πολυ Ελληνες.Τωρα για της γκομενες της καθαρα Μολδαβες εχουνε μεγαλα κομπλεξ και βγαζουνε κακια.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!Τους μιλας Ρωσσικα σου απαντανε Ρουμανικα.Της πλησιαζεις μιλωντας Ισπανικα (ητανε 3ης γκομενες μαζι η μια ηξερε καλα Ιταλικα και συνενοηθηκαμε,και Ρουμανικα να μιλησουν αν μιλαν αργα της καταλαβαινω) ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΙΚΑ για να μην καταλαβω και καλα τι λενε και οταν της ρωτισα και καλα τι γλωσσα μιλατε μεταξυ σας?Μου ειπαν Ρωσσικα που ειναι η μιτρικη μας :2funny:και οτι τα Ρουμανικα δεν τα ξερουνε καλα :2funny: Τα δε Ρωσσικα τους ηταν εντελως χάλια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πιο καλες και σταθερες ειναι οι Σλαβικης προελευσης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοίτα,το ότι οι Μολδαβοί είναι περισσότερο εμφανίσιμοι σε σύγκριση με τους Ρώσσους είναι πράγματι αλήθεια και συν το ότι δεν είναι αλκοολικοί στην πλειονότητα τους η τουλάχιστον όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι επίσης αλήθεια.Για παράδειγμα ο κολλητός μολδαβός που έχω και είναι τριανταπεντάρης εμφανίσιμος και καλό παιδί δεν πίνει ούτε σταγόνα αλκοόλ!
Για τις γυναίκες τώρα αν και έχουν ενναλακτικές λύσεις στο να βρουν ντόπιους έχω πει ότι έχουν τρομερά χαμηλή αυτοεκτίμηση λόγω του ότι είναι μολδαβές :2funny: αυτό μπορεί να τις κάνει σπαστικές κάποιες φορές αλλά ταυτόχρονα τις κάνει και πολύ πιο εύκολες αν ξέρεις να τις χειριστείς σωστά :grin: τουλάχιστον εγώ αυτό έχω εισπράξει και αυτή είναι η άποψη μου,με την παράμετρο βέβαια ότι θα μένεις σχεδόν μόνιμα εδώ  και για αυτό θα σε βλέπουν διαφορετικά.
Μα εδω πολυ λιγοι πινουνε.Δεν εχει αλκοολικους!Μιλαω για ηλικιες μεχρι 35 ετων.Γέρους αλκοολικους εχει 45+ ετων.Οι δε γυναικες εδω εχουνε ενα αλλο αρνητικο οτι ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΩΝΕΙΣ!Αν της κερατωσεις θα σε στειλουν στο διαολο!Αγια Πετρουπολη το ανεχονται αντρας ειναι λενε θα ξενογαμισει :2funny:!Εδω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!Ενα αλλο θετικο ειναι οτι οι γκομενες εδω δεν ζητανε τιποτα.Μονο να τους παρεις Μπυρες να κατσετε στο παρκο.Εχει και ενα αλλο θετικο η Μολδαβια ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ! :)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εντάξει Ρωσσία δεν έχω πάει, αλλά για μένα πίνουν υπερβολικά σε όλες τις ηλικίες. Σε κάθε σπίτι σχεδόν θα υπάρχει άτομο εξηρτημένο από το αλκοόλ και μεθυσμένους συναντάς παντού στην πόλη. Εμένα όταν είχα πρωτοπάει με είχε σοκάρει το φαινόμενο. Βέβαια μπορεί στο Λένινγκραντ νάναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και γι΄αυτό να θεωρείς ότι δεν έχει αλκοολικούς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εντάξει Ρωσσία δεν έχω πάει, αλλά για μένα πίνουν υπερβολικά σε όλες τις ηλικίες. Σε κάθε σπίτι σχεδόν θα υπάρχει άτομο εξηρτημένο από το αλκοόλ και μεθυσμένους συναντάς παντού στην πόλη. Εμένα όταν είχα πρωτοπάει με είχε σοκάρει το φαινόμενο. Βέβαια μπορεί στο Λένινγκραντ νάναι πολύ χειρότερα τα πράγματα και γι΄αυτό να θεωρείς ότι δεν έχει αλκοολικούς.
Μακη ειναι οπως και με της γκομενες ρσυ βλεποντας σε συγκριση με την Ελλαδα που εκτος απο χοντρα τερατα δεν βλεπεις τιποτα εχει γκομενες.Λες εχει γκομενες :think:!Αυτοι εδω Μακη αν τους συγκρινεις με τη Ρωσσια ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!Στη Ρωσσια κυλιουντε στους δρομους και περναει η αστυνομια και τους μαζευει.Τους βλεπεις βρωμικους σε αθλια κατασταση!Πινουνε οτι βρουνε καθαρηστικο για τα τζαμια κολωνιες :headbang:!Τετοιο χάλι στη Μολδαβια δεν βλεπεις!   Αλκοολικοι για μενα ειναι αυτοι εδω στα βιντεακια που κυλιοντε απο το πιωμα [youtube=425,350]jf2g3-mcUYA[/youtube]  Αγια Πετρουπολη εξω απο καθε μαγαζι ειναι μαζεμενοι καμια 10αρια τετοιοι :2funny:  [youtube=425,350]jT1suw6ZG2o[/youtube] ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40% ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΠΙΝΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ!Ευτυχως Μακη που ειναι τετοιοι γιατι αυτοι δεν  :knockinb: και οι γκομενες δεν τους θελουνε!Οποτε μου μενουν εμενα οι γυναικες :2funny:!Η Ρωσσια δε εχει και μια αλλη πρωτια ειναι η χωρα με τους περισσοτερους ανικανους αντρες σε ποσοστο επι του αντρικου πλυθισμου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτη ειναι μια φιλη μιας γκομενας μου απο το Νοβγκοροντ το πως με κυνηγαγε δεν λεγεται :2funny:δεν μου πολυαρεσει!Της ελεγα παω στη δουλεια :2funny:!Θυμαμαι μου ειχε πει μηπως θελεις να δουλεψεις μαζι μου? (με ενα βλεμα λιγακι κλαμενο) :2funny:Αυτος ειναι ο γκομενος της :2funny: του ριχνει πανω απο ενα κεφαλι αυτη ειναι κοντα 1,75 αυτος δεν ειναι πανω απο 160! :2funny:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνωμη παιδια.Μενει κανεις απο'σας Μολδαβια? :think:ή γραφετε απ'το Ζουμπερι?Σας εστειλα με ΠΜ το τηλεφωνο μου (Μολντο και Τασο).Αυριο παω Κισινιωφ :)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ξέχνα το Κισινιώφ καλύτερα για αυριο.
Αύριο πήγαινε νεκροταφείο. :cheesy: Έχει γλέντι και πιοτό. (Θυμάσαι κάτι που σου έλεγα για ποτά και φαϊ στο νεκροταφείο ?). Αύριο είναι η μεγάλη μέρα. Όλη η πόλη εκεί θάναι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξέχνα το Κισινιώφ καλύτερα για αυριο.
Αύριο πήγαινε νεκροταφείο. :cheesy: Έχει γλέντι και πιοτό. (Θυμάσαι κάτι που σου έλεγα για ποτά και φαϊ στο νεκροταφείο ?). Αύριο είναι η μεγάλη μέρα. Όλη η πόλη εκεί θάναι.
Εγω Μακη πεταω την κυριακη για Αγια Πετρουπολη και ειναι ευκαιρια να δω και το Κισινιωφ περισσοτερο.Γιατι με της μονοημερες εκδρομες δεν προλαβαινεις να δεις και πολλα.Και οι Ελληνες πανε στα νεκροταφεια? :2funny:Παντος το φα'ι' εδω ειναι αθλιο! :shit:Δεν εχει ουτε ενα μερος της προλοπης να δας σαν ανθρωπος!Αν θες να αδυνατισεις ειναι ο καλητερο μερος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Συγγνωμη παιδια.Μενει κανεις απο'σας Μολδαβια? :think:ή γραφετε απ'το Ζουμπερι?Σας εστειλα με ΠΜ το τηλεφωνο μου (Μολντο και Τασο).Αυριο παω Κισινιωφ :)
Δημητρακή,είμαι Ελλάδα αυτές τις μέρες(το έχω γράψει δύο τρία μηνύματα πιο πάνω) το ίδιο και ο Μολντο.Κοίτα οι πιο πολλοί έλληνες είχαν κατέβει κάτω για το Πάσχα,εγώ κατέβηκα με τα παιδιά που κάνουν ειδικότητα πάνω και θα ξανανέβω τον Ιούνιο  :)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Εγω Μακη πεταω την κυριακη για Αγια Πετρουπολη και ειναι ευκαιρια να δω και το Κισινιωφ περισσοτερο.Γιατι με της μονοημερες εκδρομες δεν προλαβαινεις να δεις και πολλα.Και οι Ελληνες πανε στα νεκροταφεια? :2funny:Παντος το φα'ι' εδω ειναι αθλιο! :shit:Δεν εχει ουτε ενα μερος της προλοπης να δας σαν ανθρωπος!Αν θες να αδυνατισεις ειναι ο καλητερο μερος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το φαγητό δεν είναι άθλιο αλλά πανάθλιο :2funny: ο Μολντο κάνει καλό σουβλάκι αλλά τώρα που λείπει αυτός άστα  :grin: πήγαινε αν θέλεις στο Pegas είναι καλό,εμένα προσωπικά μου αρέσει αρκετά και από τα λίγα που αξίζουν.
Πάντως γενικά στη Μολδαβία από φαγητό είναι εντελώς άσχετοι :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρτε και το Σουβλακι του Τιρασπολ :2funny:άν αυτο μπορει να το πει κανεις σουβλακι.Το φτιαχνει ενα Γεωργιανος σε ενα κιοσκι στο παζαρι.Αυτο το  :shit:κανει πανω απο 2 Ευρω! 31 Ρουβλια ΠΜΡ! :headbang:.Τα συστατικα του τελειως απαισια!Κοτοπουλο,λαχανο,λαχανο τουρσι,καροτο τουρσι μια μαγιονεζα αντι για τζατζικι!Παρτε να το θαυμασετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• skata2.jpg
    skata2.jpg
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 53
  • skata1.jpg
    skata1.jpg
    113,2 KB · Εμφανίσεις: 49

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:think: ρε μητσαρα αφου στη ρωσια 20 χρονια εχεις στεναξει τις σαλατες και τα παξιμαδια. στο κισινιαου σου ανοιξε η ορεξη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:think: ρε μητσαρα αφου στη ρωσια 20 χρονια εχεις στεναξει τις σαλατες και τα παξιμαδια. στο κισινιαου σου ανοιξε η ορεξη?
Αν ειχες 10 Ευρω να πας στο Μεταξουργειο να  :knockinb: δεν θα ασχολουσουνα μαζι μου! :2funny:Ποσους μηνες εισαι αγαμητος? :2funny:
Το φαγητό δεν είναι άθλιο αλλά πανάθλιο :2funny: ο Μολντο κάνει καλό σουβλάκι αλλά τώρα που λείπει αυτός άστα  :grin: πήγαινε αν θέλεις στο Pegas είναι καλό,εμένα προσωπικά μου αρέσει αρκετά και από τα λίγα που αξίζουν.
Πάντως γενικά στη Μολδαβία από φαγητό είναι εντελώς άσχετοι :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν εχουνε και ποικηλια στο φαγητο.Π.Χ. στο παζαρι το μονο που εχει ειναι χοιρινο κρεας (αρκετα καλο) κοτοπουλο (πολυ χειροτερο απο της Αγιας Πετρουπολης,που ειναι χειροτερο απο της Ελλαδας) Μοσχαρι (Πολωνιας Αθλιο) Γαλοπουλα (ποιος ξερει απο που?παναθλια) :2funny:Ντοματες και αγγουρια Τουρκιας :headbang:!Φραουλες Ελληνικες Μανωλαδας :headbang:!Εχουνε ενα ασπρο τυρι σαν φετα που ειναι λυσσα στο αλατι :rockon:! (πρεπει να το βαλετε στο γαλα  για 12-15 ωρες και το γαλα απορροφαει το αλατι) μετα το τυρι δεν εχει αλατι.Το Κισινιωφ τουλαχιστον εχει και Μακ Ντοναλντς.Οποτε κατι μπορεις να φας εδω μια αλυσιδα πιτσας εχει Andy's pizza που ειναι λιγο καλητερη απο της κατεψυγμενες πιτσες του Σουπερ Μαρκετ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom