Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Ρε συ,αυτόν που είδες στο βίντεο μόνος σου δεν είπες ότι τον ξέρεις?Ε και αυτός σε ξέρει και σε θυμάται από Βουκουρέστι και μου'πε ότι είσαι και καλό παιδί,δεν είσαι πανηγύρι!Ψέματα μου λέει?Τον νοέμβριο στο Mall εγώ,αυτός και ο ρέντ που τα επιβεβαίωσε και εκείνος.
Δερματολογία κάνει εδώ στο Κισινάου,κάθε μέρα μαζί είμαστε και έχει ξεσχιστεί το παλληκάρι καθότι νεαρός 33άρης και άπταιστα τα ρουμανικά φυσικά,τα είχα ξαναγράψει αυτά :grin: εγώ γράφω και λέω τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν για το τι συμβαίνει εδώ!!!
Για ουκρανία το έχω ξαναγράψει ότι έχω πάει μόνο Οδησσό και μια φορά Κίεβο,με είδες να γράφω και να λέω παπαριές πάνω σε αυτό το θέμα?Όταν δεν ξέρω κάτι πολύ καλά δεν μιλάω!Όχι σαν κάτι άλλους που δεν έχουν πάει ποτέ σε ένα μέρος και γράφουν λες και τα ξέρουν όλα από ιστορίες που έχουν ακούσει από άλλους :jerking: Τίρασπολ έχω πάει αρκετές φορές,μπορεί να πάω και μέσα στη βδομάδα αν ταιριάξει η παρέα,δεν μου αρέσει πολύ εκεί γούστα είναι αυτά.

υγ O Filat και πάλι πρωθυπουργός από προχθές :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
gamo τιν αεκ μου γαμο πεσαμε κατιγορια σιμερα!!!! :S :S :S :S  ρεε τασαρε ντελα πλαγιααα καλαα ρεεε καθεσε και αξκους τι σου λεει ο ρεντ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εμ τορα καταλαβα!!!!!!  ρε  αυτος απο της μαλακιες που λεει τον εχουν επικιριξει σε ολο το ανατολικο μπλοκ!!!!  κικλοφοραει πλεον μονο βραδι μιν τον δει κανενας  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λιπον τασαρε τον πιτσιρικα σου ειπα απο που ετηχε να τον γνοριζο αντε να τα χουμε πει δυο φορες και ειμαι και καραφλας και στα 51 μου ευχαριστιο για το παιδι!!!!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: ανεβασεμεεε τσολια μου !!! αν διαβαζες απο παλια θα ηξερες πος με λενε και πιος ειμαι !! και αν σε ενδιαφερει  διαβασε τα παλια ποστ και θα παρεις χαμπαρι γραφαμε τοτε με τον μουρλο και εναν αλλον σαν γιαντης διαβασε τα να καταλαβης!!! αυτα επι προσοπικου!! και ακου που σου λεο οτι σου λενε αν δεν τα διαπιστοσεις εσι προσοπικα κρατα τα !! γιατι θα βγεις εκτεθιμενος!! πολι μαλακια λεμε!!!!!!!!!!!! απου βλεπεις ρεντ προσεχε μιν εμφανιστη κανας βοσκος και σου ζιταει κοτες!!!!!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  το βιντεο του αλλαν το ειδες εσκασαα στα γελιαα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: φιλατ αντε την γλιτοσατε παλι την πεινα!!! :2funny: :2funny: :2funny: τορα οσ προς της κισηινιοτησες αν θελης μπορο να σε στεναχορισο λιγακι με αποδιξεις παντα!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Άστον τον ρέντ,εγώ λίγα είδα πολλά κατάλαβα :grin: τον άλλαν δεν τον μιλάω γιατί μου χάλασε το κρεββάτι όταν :knockinb: στο σπίτι μου  :2funny: :2funny: :2funny:
βάλε καμία φωτο από τιρασπολιτισες εσύ και εγώ θα βάζω από κισινιοτισες να κάνουμε συγκρίσεις,κανένα πρόβλημα :grin: αν θα πάω τελικά τίρασπολ μέσα στη βδομάδα θα βρεθώ με εκείνη που έχω βάλει φωτο από το Κουμανιοκ,αυτήν την γουστάρω γιατί είναι καλό κορίτσι :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
tasare ntela plagia το θεμα μας δεν ειναι οι φοτο το θεμα μας ειναι το κοστος!!!!! και για να σε προστατευσο επιδη βαρεθικα να κανο ρομπα σιντροφους και ειμαι γαμο την αεκ μου γαμο νταουνιασμενος σιμερα  :S :S :S :S :S :S θα σου λεγα να διαβασεις τι γραφουν οι πορνοτουριστες στα αντιστιχα πορνοσαιτ του πλανητη το ιντερνασιοναλ πχ ι το ιταλικο ι το αμερικανικο ι το ροσικο αγγκλικα πιστευο να ξερης !!! οπος επισης τα απειρα βιντεο που πεζουν στο διαδικτιο με πορνοτουριστες που τα λενε !! ψαξου λιγο και μετα και στο τελος ελλα να μιλησουμε για το που αξιζει πραγματικα να παει ενας ελληναρας αλλα διαβασε προτα!!!!!!! υ.γ τον ρεντ μιν το παρεξιγεις οταν τροσ πολλα σκαμπιλια απο την ζοη φισικα και μπιλαλεβις :idiot: :idiot: :idiot: γελια πολλα βεβεα!!! τελος παντον παο να ριξο εναν στην τιρασπολιοτησα να μου περασει!!!!!  υγ 2  χαιβανιιι μακριιααα απο το τιρασπολλ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: κολοκισινιοτες γαμισατε ολεσ της σαυρες και θελετε να βαλατε της ψολαρες σας στα μιροδατα μουνακια του τιρσπολ  ουυυρτττττττττττττ θα λαδοσο τους σινοριοφιλακες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ACCES INTERZIS

Συνημμένα

• 100-24-500x500.jpg
    100-24-500x500.jpg
    121,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 2013-04-10_113455.png
    2013-04-10_113455.png
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 40

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα ξέρω αυτά που γράφουν για Κισινάου και Τίρασπολ,θα τα διαβάσω κιόλας?????? :grin:
υγ αεκτσης είσαι ρε? σκουλήκι φανατικό εγώ από την χρυσή εποχή του γκάγκστερ :2funny: τα θερμά μου συλληπητήρια :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
τον καργιολι τον γερμανοτσολια τον τσαμαρια με τον κινεζο και την ζιμενς κατεστρεψαν μαζι με τα αλλα και το ποδοσφαιρο ολιμπιακαρααα λεμεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: γαμο την αεκ μου γαμοο και μιν χερεστεε οι αλοι θα παρουν σειρα μια μια ολες η παε εκτο βεβεα απο την θριλαρα !!!!! μπαναν σταν  για οσους δεν το ξερουν ο κοκαλις στο κισηινεου ειχε περασει αρκετο καιρο τα κουμουνιστικα χρονια δικος μας ανατολικος σταζι και ξερο ψομι!!!  και μιας που ειπε ο δον τασαρος ντε λα πλαγιας <πλαγιας απο το τραχανοπλαγιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:>>  για τα νεα παιδια και μιας και πολις ο λογος για μεταναστευση γαμο τα πασοκονουδουαναρχοκουμουνια  και λοιπες φασιστοδιμοκρατικες διναμεις :tickedoff: :tickedoff: ας αναλησο λιγο τι σιμενει ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΠΡΟΙΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ einai τριτος κοσμος!!! αυτο βαλτετο καλα στην κεφαλα σας νεολεοχαηβανια!!!!!!!! για τον αναπτιγμενο κοσμο αυτα τα κρατη ειναι τα σκουπιδοκρατη  του πλανητη και οι ανατολικοι το ξερουν καλιτερα απο τους διτικους για αυτο αλλοστε οπιος μπορει οικονομικα την κανει γριγορα αμεσα και με ταχητητα φοτος  :shower: :shower: και αρχιζο  να σας περιγραφο λιγα πραγματακια αρχιζο απο το κλιμα !!!! γαμισετα και αφισετα εισαι στην καταψιξη 7 μινες το χρονο μεσα στην λασπι την παντελι ελιψι ιλιου με ιγρασιες μουχλες και τα σιναφι μεσα σε κουμουνιστικον προδιαγραφον κτιρια που ειναι ψεκασμενα με τονους κουμουνιστικον εντομοκτονον επι δεκαετιες !!! το νερο στο σπιτι δεν ειναι ποσιμο και τα επιπεδα ραδιενεργειας στο περιβαλον ειναι 3 φορεα επανο απο οτι στον αναπτιγμενο κοσμο εκτος απο ιαπονια <<σας τα γραφο επιγραματικα >>!! παμε τορα στα τροφιμα !! τα τροφιμα εκτοσ του οτι ειναι σε σχεση με τον αναπτιγμενο κοσμο στα σουπερ μαρκετ μιλαο!! ειναι διπλι τιμι και δεν υπαρχει κανενας ελενχος πιοτητας οτι γουσταρει ο καθε εισαγογεας ριχνει μεσα !!!! δεν σας λεο τα ποσοστα καρκινου για ψαχτητε λιγο στο γκουγκλε!!!! παμε τορα στην ποιοτητα τον ανθροπον!!! ξερετε οι ανατολικοι φιμιζοντε για την καλοσηνη τους στους ξενουσ!!! δεν σε σκοτονουν ποτε!!! ουτε σε κλεβουν !!!ουτε οι γινεκες γαμιουντε μαζι σου για τα λευτα!!!  ειναι οι καλητεροι ανθροπιστες του πλανητη  μεσα στην τιμιοτητα και την ευγενης αμιλα και το σιμαντικοτερο η δημοκρατηκοτητα  ειναι το ιψιστο αγαθο τους!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οσον αφορα της μολισματικες ασθενειες του προιγουμενου αιονα που ξαναεμφανιστηκαν στην ελλαδα ξερετε απο που ξαναρθαν ε???? γκουγλαρετε!!!! αν δεν ξερετε!! και ειπαρχουν χιλια διο αλλα !!! ετσι για να μπενετε στο ανατολικο κλιμα σι γα σιγα !!!!!!!!!!!!!!!! :tits2: :tits2:  αν δεν εχει αρκετα!!!! και σιγουρα λευτα!!!! η μεταναστευση προσ ανατολας ΨΟΡΟΚΟΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙΙΙ ΔΑΓΚΟΤΟ!!!!!  :tits2: :tits2: :tits2:  :headbang: :headbang:  φοναζει η κυρα !!! παο για ψονια μου κοψε την οικονομικι αναληση !!! θα επανερθο αλλη φορα!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
An mporei kapoios as grapsei kana sait me ftina diamerismata sto Kishiniof.I as mou steilei kanena tilefono apo kanena ftino diamerisma me P.M..Skopeuo na pao tin Kiriaki me mia gkomena gia mia 2 meres.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γεια χαρα φιλοι κ γενικα
ανεβαινω μετα το πασχα με γκολφ4 σε αριστη κατασταση,2004 μοντελο,γα ρουμανια εως μολδαβια
παιρνω μαζι μου εως 2 ατομα,για να ελλατωσω τα εξοδα
50ε συμετοχη εκαστος
μεχρι ρουμανια,αλλα 20ε εαν παμε μολδαβια για να πληρωθει μια διανυκτερευση και παρκινγκ που θα χρειαστει
ακτινα δρασης απο κραιοβα εως και γαλατσι για ρουμανια,κισιναου η πιο νοτια για μολδαβια,εννοω μπορω να σας αφησω καπου εκει
επιστροφη περιπου σε 15 μερες,ιδιες συνθηκες,με την ανοδο
οποιος ενδιαφερεται επικοινωνει με πμ στελνοντας σκαιπ η τηλ
δεν θα μεινουμε μαζι στην χωρα,εχω δικο μου προγραμα.
μοιραζομαστε την "φαση" της οδικης αναβασης απο βουλγαρια, ρουμανια και τα ξαναλαμε γυρισμο,χωρι ναναι υποχρεωτικο αν καποιος θελει να ξανακατεβει πιο νωρις και δεν θελει να περιμενει 15 μερες

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

"""Απ: Ρουμανία
« Απάντηση #1229 στις: σήμερα στις 22:45 »

Παράθεση από: lycienr στις 12/04/13, 17:05
Παιδιά γύρισα μόλις σήμερα το μεσημέρι από Βουκουρέστι

τα κορίτσια έχουν ξεσαλώσει, βλέπουν έλληνα κι ορμάνε !

ειδικά αν φοράει κουστούμι, κάνουν κανονικό πέσιμο, κοανονικότατο

όσοι είστε ανενεργοί και μαραζώνετε εδώ κάτω, μαζέψτε τα και βρείτε έναν τρόπο να ανεβείτε

η ελληνική παροικία σκίζει και δέρνει στο Βουκουρέστι ! και οι πρώτοι μάγκες !

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ! ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ !!!"""""""

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΛΝΤΟΒΙΑ??? :fuck1: :fuck1: :fuck1:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μολντο μαζεψε τα κοτοπουλα ερχετε με εργαλιο ο ρεντ ΠΡΟΣΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• DTGDTY.jpg
    DTGDTY.jpg
    243,4 KB · Εμφανίσεις: 27

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
Ξαδερφε δεν μου έκανες ξενάγηση τιρασπολ :s&m_1:
Να σου μουχλιασουν τα φασόλια γιγαντες  :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ξαΔΕΡΦΕ ΘΑ ΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΚΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: δεν σου ειπα να κανεις αιτηση στον μεγα πορνομεταναστη τσαρο διμιτριο αυτος αποφασιζει  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) εγο το δοντι το βαλα !!!! τορα πιανει κονε με τους σινοριοφιλακες προλαβενεις να κανεις την αιτηση στο θρεντ του τιρασπολ!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ενα μινα θα κατσει προλαβενεις να  τον δεις κιολας και να τον κατεβασεις στον μολντο για μαγικες βραδιες στριπτσοου  αντε κουνισουυυυυυ  :rockon: :rockon: :rockon:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
Ξαδερφε ειναι απασχολημένος... Ψάχνει δωμάτια στο snow hotel, rain hotel και Stars hotel.... Εχει ενα ωραίο κεντρικό πάρκο απέναντι απο το sun city , θέλει να περάσει ρομαντικές στιγμές με την γκομενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom