You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 753K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ξαδερφακο ξερο ξερο αν δεν ειναι το μορο αντα φευγα με κανα δυο κουτσουβελα και μασελα ΑΑΑ δεν γαματε!!!! αλλο επιπεδο !!!!!! 22 χρονον και αρχιδια τι να μας κλασει!!! δεν απανταμε!!!! ρε γαμα οτι βρεις γιατι μετα την βορεια κορεα και την επελαση του τσαρου ουτε κατσικα δεν θα μεινει τα σεβη μου ξαδερφε :!! παο να αερισο τα ριζια και να ριξο και εναν στην τιρασπολιοτισα ντασβιντανια!!!!!!!Ξαδερφε το μωρο είναι γυμνάστρια ... Αλλο επίπεδο....άλλωστε εμείς οι νεαροί 30plus θελουμε έμπειρο πραμα... στο 22 μοντελο ουτε απανταω στα μηνυματα...Τους χαιρετισμούς μου ξαδερφε...
Για σένα πάντως μου είπε ότι το έχεις κάψει εδώ και πολύ καιρό απο την υπερλίπανσητον κτινιατρο το γνορισα απο το βιντεο του μολντου!!!! τραγουδαει κιολας ειμασταν πριν 6-7 χρονια στο μπαμπου στο βουκουρεστι σε κοινο τραπεζι αν και δεν τον γνοριζο καλα σφεντονας ολεε ολεεε ο πιτσιρικος απο τα φουσκοτιρια το χε καψει τοτε!!! απο οτι μου χαν πει μιν τον παρεξιγο γιατι τορα δεν ξερο αν το νιονιο του επανηρθε!!! <<ΠΑΝΤΟς ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΠΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡΑς ΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΝΤΟΚΤΟΡΕς !!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ?????>>>44 ΧΡΟΝΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟς ΕΝΝΑς 37 ΧΡΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΙ!!
αυτός 33 χρoνων είναι,δύο είναι στην δερματολογία μην μπερδεύεσαι όσο για τις ντεβουσκες στην Τίρασπολ σας πρόλαβαν οι Αμερικάνοι
Welcome to the American Center in Tiraspol
Εβδομήντα-φεύγα αλλά μεγάλο καμάκι ο Τόνυ,χαμουτζήδες είναι αυτοί όχι παίξε γέλασεΥ.σ ο τονυ που γνωρίσαμε με τον Τάσο σήμερα όλα τα λεφτα, δεκαετία 60's
μαζί με τον τσάρο,νταβαριτς και μάκη θα μεγαλουργήσουν με τα τιρασπολιτικά άλογα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
φσσσσττττττττ η σαβουρογαμια βλαπτειι σοβαρα την υγεια!!!!!!!! το καινουργιο εργο << ο σουβατζης του βουκουρεστιου εγινε κτηνιατροπς στο κισηινεου >>> τασε δες το βιντεακι μπας και ξελαμπικαρεις και παρεισ καμια ιδεα μιας και επεσε πεινα!!!!!!!! !!! μας επιξες στης ονειροξεις !!!!!/ [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=uA5icjV3oI4[/video] [/video] Y.G πριν 6 χρονια που χα σκασει σιστιμενοσ και μου δειχναν τα εργοστασια το μονο αμερικανικο πραγμα που ειπιρχε ειταν τα δολαρια τι να μας κλασουν τορα!!!!!!Για σένα πάντως μου είπε ότι το έχεις κάψει εδώ και πολύ καιρό απο την υπερλίπανση
αυτός 33 χρoνων είναι,δύο είναι στην δερματολογία μην μπερδεύεσαι όσο για τις ντεβουσκες στην Τίρασπολ σας πρόλαβαν οι Αμερικάνοι
Welcome to the American Center in Tiraspol
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ξαδερφε θα σε μαλοσο !!!!!!! εσεις εισαστε κισηινιοτες !!!!!!!!! τι να φευγεις τορα απο της παμθινες μουναρες του κισηινεου και να τρεχεισ τορα στο κολοτιρασπολ?? εξαλου ο τσαρος απαγορευσε την προσελευση ελληνον σιντροφον του κισηινεου !!!! κανε καμια αιτισι μιας και εισε ξαδερφος και αν την ενγκρινη ο τσαρος κατι θα κανουμε!!!!!! Υ.Γ ξαδερφε πιος λακαμας δικος μας ειναι απο λαρισα ρεαλ εστεητ και ετσι που σε καθε καργιολα που την πευτη της κανει δορο ιπαντ κινιτο λευτα χιμα και φαγητα τεζα στα καλητερα εστιατορια!!!! ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!! ΠΟΛΑ ΜΟΡΑ ΛΕΜΕΕΕ!!! ΜΑΖΕΥΤΕΤΟΝ ΡΕΕΕ!!!!!!! ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΙΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΙΟΦ!!!!!!! ειπαμε να βγαλεις κανα τουμπανο ΑΑΑ να τα χοσεις και να το φχαριστιθεις !!! τορα στην καθε σαβουροκαργιολιτσα παρε να χεις πραγμα!!! επανιλιμενα!!!!!!! γελανε οι αχλαμπαδεεσ λεμε!!!! στο ψιλο τεζα τα μορα!!!!!! πολι μαλακια εχει πεσει στον καμπο!!!!!!!!!!!Ξαδερφε απο Δευτέρα θα κανεις κουμάντο να βρω κανά διαμέρισμα τιρασπολ Κύριλε να σκάσω κανά 2μερο;
σε αμολησαν απο το τρελαδικο παλι ρε μαλακισμενο?ξαδερφε θα σε μαλοσο !!!!!!! εσεις εισαστε κισηινιοτες !!!!!!!!! τι να φευγεις τορα απο της παμθινες μουναρες του κισηινεου και να τρεχεισ τορα στο κολοτιρασπολ?? εξαλου ο τσαρος απαγορευσε την προσελευση ελληνον σιντροφον του κισηινεου !!!! κανε καμια αιτισι μιας και εισε ξαδερφος και αν την ενγκρινη ο τσαρος κατι θα κανουμε!!!!!! Υ.Γ ξαδερφε πιος λακαμας δικος μας ειναι απο λαρισα ρεαλ εστεητ και ετσι που σε καθε καργιολα που την πευτη της κανει δορο ιπαντ κινιτο λευτα χιμα και φαγητα τεζα στα καλητερα εστιατορια!!!! ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!! ΠΟΛΑ ΜΟΡΑ ΛΕΜΕΕΕ!!! ΜΑΖΕΥΤΕΤΟΝ ΡΕΕΕ!!!!!!! ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΙΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΙΟΦ!!!!!!! ειπαμε να βγαλεις κανα τουμπανο ΑΑΑ να τα χοσεις και να το φχαριστιθεις !!! τορα στην καθε σαβουροκαργιολιτσα παρε να χεις πραγμα!!! επανιλιμενα!!!!!!! γελανε οι αχλαμπαδεεσ λεμε!!!! στο ψιλο τεζα τα μορα!!!!!! πολι μαλακια εχει πεσει στον καμπο!!!!!!!!!!!
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ola laaa χερετο τον πανσοφο εξιπνοτσακαλοτραχανολαβερ μποι τι νεα απο τα τιρανα ?? ακομα στο 86 εισαι ??? φτασαμε 2013 τσ τσ τσ ρε αρκανς σκαρδατιασες πολι λεμε!!!!! δεν σε αναγνοριζο!!!!!!!! :S :S :S :S !!!!! με 24 ορη βγηκα αβριο ξαναγιριζο μου τελιοσαν τα λεβιτρα!!! θα βοηθεισης σιντροφε ??? αλβανια εμαθα τα πουλανε φθινα!!!!! πες μας τα κολπα ντε !!!!! μπουχτιασα στην προβατινα και το φασκομιλο σικομαρες τεζα βεβεα την εχο ξεκολιασι την τιρασπολιοτισα αλλα πολι μπελας το βρασιμο και το ψισιμο ασε που μετα τα γαμιμενα τα κατσαρολικα δεν καθαριζουν με τιποτα !!!!! πολι τριψιμο λεμε !!!!!!!!!!!σε αμολησαν απο το τρελαδικο παλι ρε μαλακισμενο?
σαλτα γαμησου ρε βλακα.ola laaa χερετο τον πανσοφο εξιπνοτσακαλοτραχανολαβερ μποι τι νεα απο τα τιρανα ?? ακομα στο 86 εισαι ??? φτασαμε 2013 τσ τσ τσ ρε αρκανς σκαρδατιασες πολι λεμε!!!!! δεν σε αναγνοριζο!!!!!!!! :S :S :S :S !!!!! με 24 ορη βγηκα αβριο ξαναγιριζο μου τελιοσαν τα λεβιτρα!!! θα βοηθεισης σιντροφε ??? αλβανια εμαθα τα πουλανε φθινα!!!!! πες μας τα κολπα ντε !!!!! μπουχτιασα στην προβατινα και το φασκομιλο σικομαρες τεζα βεβεα την εχο ξεκολιασι την τιρασπολιοτισα αλλα πολι μπελας το βρασιμο και το ψισιμο ασε που μετα τα γαμιμενα τα κατσαρολικα δεν καθαριζουν με τιποτα !!!!! πολι τριψιμο λεμε !!!!!!!!!!!
μπες στο κλουβι σου.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλα ξερω οτι υπζρχουν πολυ Ελληνες.Αλλα οτι ειναι τοσο ?!Αυτος ο Ελληνας οπως καταλαβαινω θα ειναι Βλαχοφατσα σαν τον Τασο.Κατι τετοιοι κανουνε τετοιες !Με εκανες και πεθανα απο τα !Καλα γιατι ειναι τοσο Μηπως κανεις πλακα? Γιατι δεν παει στην Ντισκο να παρει να με 100 Ευρω την ωρα και να ξεκαβλωσει οπως κανουν οι φιλοι του Ταβερνιαρη ή οπως ο αλλος που κυνηγαει 35-40χρονες.ξαδερφε θα σε μαλοσο !!!!!!! εσεις εισαστε κισηινιοτες !!!!!!!!! τι να φευγεις τορα απο της παμθινες μουναρες του κισηινεου και να τρεχεισ τορα στο κολοτιρασπολ?? εξαλου ο τσαρος απαγορευσε την προσελευση ελληνον σιντροφον του κισηινεου !!!! κανε καμια αιτισι μιας και εισε ξαδερφος και αν την ενγκρινη ο τσαρος κατι θα κανουμε!!!!!! Υ.Γ ξαδερφε πιος λακαμας δικος μας ειναι απο λαρισα ρεαλ εστεητ και ετσι που σε καθε καργιολα που την πευτη της κανει δορο ιπαντ κινιτο λευτα χιμα και φαγητα τεζα στα καλητερα εστιατορια!!!! ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!!! ΠΟΛΑ ΜΟΡΑ ΛΕΜΕΕΕ!!! ΜΑΖΕΥΤΕΤΟΝ ΡΕΕΕ!!!!!!! ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΙΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΙΟΦ!!!!!!! ειπαμε να βγαλεις κανα τουμπανο ΑΑΑ να τα χοσεις και να το φχαριστιθεις !!! τορα στην καθε σαβουροκαργιολιτσα παρε να χεις πραγμα!!! επανιλιμενα!!!!!!! γελανε οι αχλαμπαδεεσ λεμε!!!! στο ψιλο τεζα τα μορα!!!!!! πολι μαλακια εχει πεσει στον καμπο!!!!!!!!!!!
Μπορει να ειναι τρελος αλλα εδω τα λεει πολυ σωστα.Εχω δει πολλα ζωα Ελληνες στο εξωτερικο!Ντυμενοι αθλια και καραβλαχοι που μονο ρεζιλι μας κανουνε.σαλτα γαμησου ρε βλακα.
μπες στο κλουβι σου.
Κόμη...μου δείξανε μια φωτο σου όταν είχες το μουσάκι τότε που προσπαθούσες λέει να μοιασεις στο look ένα ρώσο τραγουδιστή για να έχεις επιτυχίες στις ντεβουσκεςφσσσσττττττττ η σαβουρογαμια βλαπτειι σοβαρα την υγεια!!!!!!!! το καινουργιο εργο << ο σουβατζης του βουκουρεστιου εγινε κτηνιατροπς στο κισηινεου >>> τασε δες το βιντεακι μπας και ξελαμπικαρεις και παρεισ καμια ιδεα μιας και επεσε πεινα!!!!!!!! !!! μας επιξες στης ονειροξεις !!!!!
άμα μου δώσεις την άδεια να την ανεβάσω εδώ στο site,τι λες???
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οοοο με εκπλισεις τετοια ευφραδια λογου !!! τετοια ομορφα καλολογικα στοιχιααα !!!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!σαλτα γαμησου ρε βλακα.
μπες στο κλουβι σου.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
απο τρελο και απο μικρο μαθενεις την αληθεια ο μεγα τιτανοτεραστιε τσαρεβιτς μου φενετε οτι μετα το τιρασπολ πρεπει να κανουμε καμια καταδρομικη στο κισηινεου να βαλουμε πορνοταξη στα πραγματα!!!Καλα ξερω οτι υπζρχουν πολυ Ελληνες.Αλλα οτι ειναι τοσο ?!Αυτος ο Ελληνας οπως καταλαβαινω θα ειναι Βλαχοφατσα σαν τον Τασο.Κατι τετοιοι κανουνε τετοιες !Με εκανες και πεθανα απο τα !Καλα γιατι ειναι τοσο Μηπως κανεις πλακα? Γιατι δεν παει στην Ντισκο να παρει να με 100 Ευρω την ωρα και να ξεκαβλωσει οπως κανουν οι φιλοι του Ταβερνιαρη ή οπως ο αλλος που κυνηγαει 35-40χρονες.Μπορει να ειναι τρελος αλλα εδω τα λεει πολυ σωστα.Εχω δει πολλα ζωα Ελληνες στο εξωτερικο!Ντυμενοι αθλια και καραβλαχοι που μονο ρεζιλι μας κανουνε.
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τασαρε επιδη εισα νεος στο σαιτ δεν τα ξερης καλα με τον μιτσο τα προτα χρονια του μπουρδελα μιλαγαμε στο σκαυπ συνεχεια ορες ατελιοτες και οταν του την σφιριξε γενικος και ιδικος και ειδα οτι βλαπτει προτα τον ευατο του και μετα τους αλλους του την ειπα για να σοβαρευτη και οταν καταλαβα οτι δεν καταλαβενει τον απεριψα και μετα οταν την ειδε κοντρα μαζι μου τον σιμορφοσα ιατρικααα Ο ΜΙΤΣΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΙΜΟΡΦΟΘΙΚΕ και ετσι δεν εχο κανενα προβλημα μαζι του!! και να σου πο και κατι μονο εγο ο μιτσος και οι φαντομας γραφουμε την αληθεια!!! και το γελιο που βγαζει ο τσαρος σε χαλεπους και δισκολους καιρους ειανι βαλσαμο!!!!!!! ΒΕΒΕΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕς 1 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ 2 ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ αντε μιν σας βαζο δισκολαΗ σύμπραξη έγινε,οι δύο αιώνιοι εχθροί γίνανε φίλοι
ο ένας με την φάτσα καθυστερημένου και ο άλλος ο τρελλός,το τι έσερνε ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια δεν περιγράφεται κολλητάρια τώρα --> Τίρασπολ ολε
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΜΕΓΑ δουκα της ανδαλουσιας μουσια μαλια και γενια τα τελευτεα 20 χρονια δεν εχο αμα θες καμια φοτο μου στηλε κανα εμαιλ με πμ να σου της στηλο να της ανεβασεις γιατι ερχετε καλοκαιρακι και εχουμε και εξοδα ορεο το μουσακι σου παει!! διναμη σου βαζο και το ασμα ασματον του μελατζε Υ.Γ ο λαρισεος πιος ειναι !! ?? και μαζευτετον ρε!!! ρομπα λεμε μας εχει κανει!!!Κόμη...μου δείξανε μια φωτο σου όταν είχες το μουσάκι τότε που προσπαθούσες λέει να μοιασεις στο look ένα ρώσο τραγουδιστή για να έχεις επιτυχίες στις ντεβουσκες
άμα μου δώσεις την άδεια να την ανεβάσω εδώ στο site,τι λες???
κόμη,ξέρω πολύ καλά τι λέω...να μην εκθέσω τώρα και άλλο πρόσωπα και καταστάσεις,ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν πάντως όταν σε κάνανε ρόμπα ο τρακτερτζής και ο γαριδάκης στο θρεντ της ουκρανίας,άλλα έλεγες τότε και μέχρι και από το φόρουμ ήθελες να σταματήσεις να γράφεις τώρα κωλοτούμπα κάνεις,εντάξει δικαίωμα σου είναι αυτό ότι θέλεις κάνε μεγάλο παιδί είσαι ο τσάρος μόνο για γέλια είναι και για τίποτα άλλο,απλά λυπάμαι μερικά παιδάκια που τον πιστεύουν και στην ουσία τα καταστρέφει και αυτά,κρίμα είναι!!!
τουλάχιστον για σένα οι δικοί σου από Βουκουρέστι μου έχουν πει ότι γαμάς και δεν γλείφεις μόνο για αυτό στο έχω ξαναπεί βάλε καμία φωτο άλλα εσύ τίποτα στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα
εγώ θα βάλω μερικές ακόμα,άτιμη φάρα πράγματι...Αλεκοοοοοοοοοοοοοο
τουλάχιστον για σένα οι δικοί σου από Βουκουρέστι μου έχουν πει ότι γαμάς και δεν γλείφεις μόνο για αυτό στο έχω ξαναπεί βάλε καμία φωτο άλλα εσύ τίποτα στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα
εγώ θα βάλω μερικές ακόμα,άτιμη φάρα πράγματι...Αλεκοοοοοοοοοοοοοο
Συνημμένα
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
doyka της ανδαλουσιας ορεοοοο το τεμαχιο << ο αλλος τραβαγε και εσι γαμουσεσ?? παρθενα παρθενα??>>αλλα να σε ροστισο κατι εχουμε σιναντθει ποτε??? με ξερης?? πιοι δικοι μου απο το βουκουρεστι σου πανε τα ακουσες κτλ?? και μενα αμα μου πουνε οτι ο μιτσος ειναι κοσμοναυτης και κανει διαστιμικα ταξιδια ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΙΤΣΟς ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗς?? τασε μου παν πος εισε σοβαρος !!!!!!!!!!!!!! μου γραφεις μου πανε για σενα ξερο για σενα κτλ κτλ!!!!!! και εισε και σιγουρος!!!!!! εγο στην θεση σου δεν θα ελεγα για ανθροπους που δεν γνοριζο και αν δεν γνοριζα και ειμουνα σιγουρος εγο προσοπικα θα ροταγα οπος και κανο!!! ΟΠΟς ΛΕΣ ΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΟ ΧΟΡΙς ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΟΡΙΖΕΙς ΚΑΝ!!~! ουκρανια τορα !!! που εχεις παει για δοσε τα φοτα σου!!!! για πες μας τα νεα ??
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
και το θεμα δεν ειμαι εγο εση ο μιτσος ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ και επιδει ο κοσμος πλεον ειναι πολι μικρος οπιος σιντροφος σεβετε τουλαχιστον τον ευατο του ας λεει την αληθεια για να επαλιθευετε σινεχεια !!! και επιδη η κατασταση στη ελλαδα ειναι πολιιι μα πολιι βαριααα αδερφια το γελιο και η καλοπροαιρετη πλακα κατα την γνωμη μου βοηθαειιιι αρκετααα!!!!!!! βιβα τσαρεεεε βγαλεε την καραπουτσακλαρραααα σου να γουσταρουμεεεεε τιρασπολλλλ καθε μερααα ον λαιν τα γαμισια!!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις