Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
"""Απ: Ρουμανία
« Απάντηση #1229 στις: σήμερα στις 22:45 »

Παράθεση από: lycienr στις 12/04/13, 17:05
Παιδιά γύρισα μόλις σήμερα το μεσημέρι από Βουκουρέστι

τα κορίτσια έχουν ξεσαλώσει, βλέπουν έλληνα κι ορμάνε !

ειδικά αν φοράει κουστούμι, κάνουν κανονικό πέσιμο, κοανονικότατο

όσοι είστε ανενεργοί και μαραζώνετε εδώ κάτω, μαζέψτε τα και βρείτε έναν τρόπο να ανεβείτε

η ελληνική παροικία σκίζει και δέρνει στο Βουκουρέστι ! και οι πρώτοι μάγκες !

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ! ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ !!!"""""""
Αυτό το τριήμερο τυχαίνει να είμαι και εγώ Βουκουρέστι...σιγά να μην σχίζουν και τα ρούχα τους όταν βλέπουν έλληνα :2funny:
Η ελληνική παροικία πάντως εδώ όντως είναι δύναμη.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό το τριήμερο τυχαίνει να είμαι και εγώ Βουκουρέστι...σιγά να μην σχίζουν και τα ρούχα τους όταν βλέπουν έλληνα :2funny:
gia soy τασε !!!! καρατασε!!!!!  ποσ και απο τα μερη μας  :huh: :huh: :huh:  πος αφησες το υπεροχο και παμθινο κισηινεθ?? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αμα γνορισες και την ελληνικη ποροικια ζιτο λεμε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  πρεοσεχε μην σε πουλησουν χορευτρια στην σαουδικη αραβια!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και δεν με λες ρε μουσικοσινθετη  μαεστρο μπουζουκοβιε για κανε μια σινγκριση βουκουρεστι με ψηισηινεου!!! αντεε αντι να πας προσ τα πανο πας προς τα κατο!!!  :think: :think: :think:  αρχισες τας ευροπας???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρχισεες το τραβελ-τουριστ  στα μορα???

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
θείο βάλε το κουστουμάκι σου και ετοιμάσου για σήμερα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οταν λες "δυναμη"?
εννοεις πλουσιοι η οτι μετρανε στις γκομενες,,,?
αυτα που λεει ο λουκερνιος εχουν βαση με την λογικη,εχει μεγαλη πτωση στην οικονομια η ρουμανια,λογικα πρεπει οι ρουμανες να καθονται ευκολα,οπως παλιοτερα,,,προ ευροκονομας ,που μαλλον τωρα τελειωσε,,,

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
jadefee εδο θα μαι με πορσικο σιμερα !!! μπαμου εχει λιξει η φαση τσιγκανομαλακες εχουν μεινει !!!!!!! 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οταν λες "δυναμη"?
εννοεις πλουσιοι η οτι μετρανε στις γκομενες,,,?
αυτα που λεει ο λουκερνιος εχουν βαση με την λογικη,εχει μεγαλη πτωση στην οικονομια η ρουμανια,λογικα πρεπει οι ρουμανες να καθονται ευκολα,οπως παλιοτερα,,,προ ευροκονομας ,που μαλλον τωρα τελειωσε,,,
Κοιτα για πληροφοριες σχετικα με το δρομο ο μονος που ξερει ειναι ο Αλλανταλον που εχει κανει τη διαδρομη πολλες φορες.Ολοι οι αλλοι θα σου πουνε  :jerking:.Τωρα σχετικα με το οτι οι γκομενες αν ακουσουνε Ελληνας τρεχουνε απο πισω του ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.Οι Ρουμανοι οπως και οι ντοπιοι εδω στην ΠΜΡ ψιλο  :knockinb: δεν ειναι ανικανοι σαν τους Ρωσσους της Αγιας Πετρουπολης.Γιατι η γκομενα να διαλεξει τον Ελληνα?Αφου να πηδηχτει μπορει να βρει και ενα ντοπιο :think:Εκτος αν λετε για ηλικιες ανω των 25-26 αυτες που ειναι τελειωμενες μπορει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
jadefee εδο θα μαι με πορσικο σιμερα !!! μπαμου εχει λιξει η φαση τσιγκανομαλακες εχουν μεινει !!!!!!! 
Εμείς εκεί είμασταν το Σάββατο,εσύ που ήσουνα?δεν μας είδες?
Πριβέ τραπέζι και χίλια ευρά ο λογαριασμός ήρθε στο τέλος :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
θείο βάλε το κουστουμάκι σου και ετοιμάσου για σήμερα

Ο ξάδερφος σου σε αυτό έχει δίκιο,το Boa μαζεύει τώρα καλύτερο κόσμο από το Bamboo.
υγ. έχασες πάντως,ο κτηνίατρος έγραψε πάλι :grin:

aprosperastos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
γεια χαρα φιλοι κ γενικα
ανεβαινω μετα το πασχα με γκολφ4 σε αριστη κατασταση,2004 μοντελο,γα ρουμανια εως μολδαβια
παιρνω μαζι μου εως 2 ατομα,για να ελλατωσω τα εξοδα
50ε συμετοχη εκαστος
μεχρι ρουμανια,αλλα 20ε εαν παμε μολδαβια για να πληρωθει μια διανυκτερευση και παρκινγκ που θα χρειαστει
ακτινα δρασης απο κραιοβα εως και γαλατσι για ρουμανια,κισιναου η πιο νοτια για μολδαβια,εννοω μπορω να σας αφησω καπου εκει
επιστροφη περιπου σε 15 μερες,ιδιες συνθηκες,με την ανοδο
οποιος ενδιαφερεται επικοινωνει με πμ στελνοντας σκαιπ η τηλ
δεν θα μεινουμε μαζι στην χωρα,εχω δικο μου προγραμα.
μοιραζομαστε την "φαση" της οδικης αναβασης απο βουλγαρια, ρουμανια και τα ξαναλαμε γυρισμο,χωρι ναναι υποχρεωτικο αν καποιος θελει να ξανακατεβει πιο νωρις και δεν θελει να περιμενει 15 μερες
με ενδιαφερει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμείς εκεί είμασταν το Σάββατο,εσύ που ήσουνα?δεν μας είδες?
Πριβέ τραπέζι και χίλια ευρά ο λογαριασμός ήρθε στο τέλος :2funny:
Καπως ετσι θα γλενταγαντε [youtube=425,350]718TXm-GMwA[/youtube]  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για σενα ειναι αυτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  [youtube=425,350]u9ZaeWmKVl4[/youtube] ή αυτο? :2funny:  [youtube=425,350]q1W-bR7BgXo[/youtube]  Καλα πως τους αντεχεις τους Μολδαβους?ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!Για να καταλαβουνε κατι πρεπει να του το εξηγισεις 3-4 φορες!Παντος δεν ειναι κακοι σαν ανθρωποι και δεν κανουν τους εξυπνους ενω εσεις οι Ελληνες χωριατες ειστε οι μεγαλητεροι ξερολες :2funny:!Και κανετε τους εξυπνους :jerking:!Ο Μολντο που πηγε Ελλαδα?Χαθηκε απο το σα'ι'τ?Καλα φυγατε ολοι της γιορτες απο τη Μολδαβια?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Πιο καραβλαχος και ξερόλας από σένα δεν γίνεται :2funny: σε συνδυασμό με το παρουσιαστικό του μπούλη που έχεις είσαι πράγματι ακαταμάχητος  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμενα με εχουνε δει απο το σα'ι'τ και ξερουνε αν ειμαι καραβλαχος ή οχι εγω δεν μιλλλλλλλλλλλαω Ελλλλλλλλληνικα οπως εσυ :2funny:!Και ειμαι ο μονος που εδωσα πραγματικες πληροφοριες για το τι συμβαινει εδω και οχι  :jerking: που γραφατε εσεις  οι κατα φαντασια γαμιαδες :2funny: και κανενας δεν βγηκε να με διαψευσει :think:.Γιατι ολα ειναι ετσι οπως τα γραφω.  Εσεις ειστε εκει για το μεροκαματο γιατι στην Ελλαδα πια δεν βγαινει! και οχι για  :knockinb: γιατι εδω να  :knockinb: δεν ειναι και τοσο ευκολο :think:!Θα γραψω και σχετικα με Μπιζνες στη Μολδαβια οταν εχω λιγο χρονο γιατι πολλοι με ρωτησανε

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εμενα με εχουνε δει απο το σα'ι'τ και ξερουνε αν ειμαι καραβλαχος ή οχι εγω δεν μιλλλλλλλλλλλαω Ελλλλλλλλληνικα οπως εσυ :2funny:!Και ειμαι ο μονος που εδωσα πραγματικες πληροφοριες για το τι συμβαινει εδω και οχι  :jerking: που γραφατε εσεις  οι κατα φαντασια γαμιαδες :2funny: και κανενας δεν βγηκε να με διαψευσει :think:.Γιατι ολα ειναι ετσι οπως τα γραφω.  Εσεις ειστε εκει για το μεροκαματο γιατι στην Ελλαδα πια δεν βγαινει! και οχι για  :knockinb: γιατι εδω να  :knockinb: δεν ειναι και τοσο ευκολο :think:!Θα γραψω και σχετικα με Μπιζνες στη Μολδαβια οταν εχω λιγο χρονο γιατι πολλοι με ρωτησανε

Κοψτε τις παπαριες και τις μαλακιες ολοι σας τι να σε διαψευσουν ρε φιλε μεχρι χτες ελεγες οτι χρειαζετε 100 ρικο την ωρα να γαμησεις στην Μολδαβια και τωρα που πηγες ειδες οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Ασε τι παπαριες για δουλειες και τα ψηλα καπελα οποιος  ειναι αποτυχημενος στην Ελλαδα θα αποτυχη και στην Μολδαβια . Οτι λάμπει δεν ειναι χρυσος. και δουλεια που δεν την ελεγχετε -γνωριζετε να μην επενδυσετε ποτε.

και τελος  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ  ΚΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ρεεεεεεεεεεεεεεεεε  Πιρφοροιιιιιιι

Οι φοτο για σενα ΠΑΣΧΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΕ παραδεισος η Χαλκιδικη.

Συνημμένα

• πολυχρονο πασχα 2013.jpg
    πολυχρονο πασχα 2013.jpg
    101,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • paradise of halkidiki.jpg
    paradise of halkidiki.jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοψτε τις παπαριες και τις μαλακιες ολοι σας τι να σε διαψευσουν ρε φιλε μεχρι χτες ελεγες οτι χρειαζετε 100 ρικο την ωρα να γαμησεις στην Μολδαβια και τωρα που πηγες ειδες οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Ασε τι παπαριες για δουλειες και τα ψηλα καπελα οποιος  ειναι αποτυχημενος στην Ελλαδα θα αποτυχη και στην Μολδαβια . Οτι λάμπει δεν ειναι χρυσος. και δουλεια που δεν την ελεγχετε -γνωριζετε να μην επενδυσετε ποτε.
Κισινιωφ τοσα θες!Στα κλαμπ αρχιζουν απο κατοσταρικο και κατεβαινουν στο 50αρικο!Αν εισαι λιγακι μαγκας.Εδω το  :knockinb: δεν ειναι ευκολο σε σχεση με μια πολη της Ρωσσιας Νοβγκοροντ,Πετροζαβοντσκ,Βολογκντα.Εδω οι αντρες σε σχεση με τους Ρωσσους ειναι γαμιαδες! ντοπιες γκομενες που εχουνε παει Μοσχα και Αγια Πετρουπολη λενε οτι εκει δεν εχει αντρες εχει Εμραφροδιτους!οι Μολδαβοι ειναι ερωτιλοι και οι φατσες τους ειναι Ευρωπα'ι'κες!Δεν εχουν της κωλοφατσες των Καυκασιων.Εχει γελιο που ακομα κ'εδω η κακη φημη για τους Καυκασιους εχει φτασει! :rockon:Ακουσα απο γκομενες τα χειροτερα λογια!.Στη Μολδαβια ωραιες γκομενες δεν εχει! σε σχεση με Ρωσσια εχει μονο μετριες.Οι καθαρα Μολδαβες βγαζουν μια κακια και σαν της Ελεηνιδες.Με σενα απορω αφου πας που πας εκδρομες γιατι δεν πηγαινεις πιγο παραπερα να ξεσκιστεις στο  :knockinb:.Οσο για της γκομενες που βγαζω αν καμακωνα ετσι στην Αγια Πετρουπολη θα ειχα γαμισει καμια εικοσαρια! :) εδω οι γκομενες θελουν κυνηγι και ειναι κακομαθημενες.Βλεπω τρελλα πραγματα.Αν δεν της παρεις εσυ τηλεφωνο δεν σε παιρνουν αυτες!  και αν της κλασεις θα πανε με τον ντοπιο.Αντρες ειναι γεματο ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 18-21 ΕΤΩΝ με γκομενες πανω απο 22-23 δεν πολυασχολουμε.Τωρα αν θες ΣΑΒΟΥΡΑ 23+ με παιδια ειναι γεματο :2funny:παντος εδω παραδισος για σεξοτουρισμο δεν ειναι αν ερθει καποιος  30αρης στην καλητερη περιπτωση να βρει μια μετρια με παιδι για να  :knockinb:!Αν δεν μιλας Ρωσσικα μονο Κισινιωφ με 50-100 Ευρω στα Κλαμπ.Για δουλειες θα γραψω σχετικα γιατι με ρωτισανε μερικοι να τους πω.Ειδες εγω με τοση εμπειρια,στυλ,ομηλια και  :knockinb: με καποια δυσκολια πρεπει να ταζω γαμους :2funny:!Αν παει καποιος χωρις εμπειρια 1000% θα φυγει αγαμητος.Αυτα προς το παρον :)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
βρε Τάσο τι ασχολείσαι?  ουτε καν πλάκα δεν έχει....πάμε να βρούμε τον αρχηγό τον Τόνυ  :rockon:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
Εύγε Αλλαν... :rockon: :rockon: :rockon: :tickedoff: κρίμα που δεν είχες τον κολλητό σου τον δημητρακι με τη φουστανέλα να γυρίζει τον οβελία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom