Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
.....κατι τετοιες της πασαρω του Αγιου :2funny:Αυτες εδω με ζαλιζανε στα τηλεφωνα,ειναι απο φοιτητικη εστια δεν της ηθελα με τιποτα φωναξα το Σαβουρογαμη και του της εδωσα,εφυγα και ειπα οτι θα ερθω σε λιγο εχω μια δουλεια.Βεβαια φαγανε στο KFC και μετα τον καλασανε :2funny: αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Η γκομενα για μενα πρεπει να ειναι ντυμενη ετσι ωστε διπλα μου να μην ειναι μια παραφωνια! :rockon:Οπως και δεν μπορω να παω και με γκομενα της ηλικιας μου γιατι θα ειναι σα να βρηκα μια 10+ χρονια μεγαλητερη μου :headbang:!Αυτα σχετικα με το στυλ και το ντυσιμο απο της γκομενες.
αυτες ειναι οφ,,σαν δαπιτισες στα τει λαρισσας... :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οπως κ πριν ειπα το καλο μουνι,ευκολα γινεται ενα καβλωτικο ξεκωλο,αρκει λιγο μεικ απκ ενα ξεκολε φορεμα
η πουρη ειναι το προβλημα..
υγ,,ευγε και σε σενα δημητρης ,ωραιο εγαλειο,-στην φαση β ,βασικα!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Ε,αν ειναι να την παρω και να την ντυσω εγω δεν ειναι πιο ευκολο να βρω μια που ειναι ντυμενη απο μονη της? :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ε,αν ειναι να την παρω και να την ντυσω εγω δεν ειναι πιο ευκολο να βρω μια που ειναι ντυμενη απο μονη της? :2funny:
αν ειναι ετοιμη απο μονη της
ειναι κ πιο ξεψαρη κ ψαγμενη συνηθως.. ;)
ετσι κι αλλιως τωρα με 30-40ε την κανεις οπως θες,αν εχει σωμα,,καλοκαιρι ειναι ,,μια φουστα 5 ποντους μηκος,12ποντα τακουνια,κ μια μπλουζα σηθρου,ολα  μαζι 30-40ε,κι εχεις την νεξτ-ντορ τσοντα στο κρεβατι σου  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
το χειμωνα αστο,,μποτες παλτα κπ,,δυσκολοι καιροι για σπονσορες... :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αν ειναι ετοιμη απο μονη της
ειναι κ πιο ξεψαρη κ ψαγμενη συνηθως.. ;)
ετσι κι αλλιως τωρα με 30-40ε την κανεις οπως θες,αν εχει σωμα,,καλοκαιρι ειναι ,,μια φουστα 5 ποντους μηκος,12ποντα τακουνια,κ μια μπλουζα σηθρου,ολα  μαζι 30-40ε,κι εχεις την νεξτ-ντορ τσοντα στο κρεβατι σου  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
το χειμωνα αστο,,μποτες παλτα κπ,,δυσκολοι καιροι για σπονσορες... :2funny: :2funny: :2funny:
Απ'το να παίρνω ρουχα σ'αυτες προτιμω να παίρνω στον εαυτο μου.Η ωραια ντυμενη γκομενα θελει εναν αντρα διπλα της να μην τον ντρεπεται!Στις έξαλες  εχω μεγαλη επυτηχια.ΙΙσως ειμαι οτι ψαχνουν,οι συντηρητικες γκομνες παλι δεν με πολυ πανε σα να κομπλαρουνε.Αυτες που τρελαινοντε μαζι μου ειναι οι πουτανες 23-27 ετων και πανω οχι οι τελειωμενες αλλα αυτες που δουλευουν καιρο δεν ξερω τι μου βρισκουν?Της βγζω γκομενες για πλακα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Απ'το να παίρνω ρουχα σ'αυτες προτιμω να παίρνω στον εαυτο μου.Η ωραια ντυμενη γκομενα θελει εναν αντρα διπλα της να μην τον ντρεπεται!Στις έξαλες  εχω μεγαλη επυτηχια.ΙΙσως ειμαι οτι ψαχνουν,οι συντηρητικες γκομνες παλι δεν με πολυ πανε σα να κομπλαρουνε.Αυτες που τρελαινοντε μαζι μου ειναι οι πουτανες 23-27 ετων και πανω οχι οι τελειωμενες αλλα αυτες που δουλευουν καιρο δεν ξερω τι μου βρισκουν?Της βγζω γκομενες για πλακα.
Αφου εισαι το ιδανικο καθε γυναικας ρε.Ψιλος,λεπτος,γυμνασμενος.με πλουσιο μαλλι,με προσωπο Κλουνει,πως να αντισταθει ενα μουνι οταν σε βλεπει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
φιλαρακι ωραια τα λες,αλλα..προσεχε ..ξεφευγεις λιγο  ;) :grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Γραφω εδω σχετικα με τη συζητιση που ειχαμε με της γκομενες του Αλλαν που ειπες για την πρωτη οτι ειναι καλητερη.Αυτες αρεσουν στον Αλγερινο της ντυμενες φτωχα και σχετικα αβγαλτες ή της κακογουστες :headbang: εγω δεν της μπορω.Αυτη ειναι μια παλια φωτογραφια 6 χρονια πριν που εχουμε βγει χάλια και οι 2 η γκομενιτσα δεν ειναι ασχημη.Το θεμα ειναι οτι ντυνοταν ΑΠΑΙΣΙΑ!Κατι σαν αυτη του Αλλαν οπου πηγαιναμε μας κοιταγανε  :headbang:εγω ντυμενος οπως ντυνομαι και αυτη σα να ηρθε απο της Κολεκτιβες :rockon:Μια φορα ειχε φορεσει κοκκινες μποτες και ενα ποζ ιμηπαλτο :headbang:!Πηγαμε KFC και μας κοιταγε ολος ο κοσμος σα να λεγανε απο ποιο χωριο την μαζεψε :2funny: :rockon:Ειχε και ενα χαλια στυλ (φενεται στην πρωτη φωτο).Δεν ηθελα με τιποτα να την  :knockinb:!Σε τετοιες περιπτωσεις η γκομενα γινεται κακια τρεχει απο πισω σου στη παιφτει και καλα.Σε μια φαση της την ειπα ενιωσε πολυ ασχημα αλλα Βελτιωθηκε πολυ.....

H 1η ειναι χαλια και σε καμια περιπτωση δεν την συγκρινης με το μωρο που εβαλα ..
για την δευτερη ομως  θα την σπονσαριζα και θα εκανα σοβαρη σχεση μαζι της.................
3 ημερων εως 7.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι υπολοιπες ειναι μαπα μπαζα  για τα δικα μου γουστα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οπως κ πριν ειπα το καλο μουνι,ευκολα γινεται ενα καβλωτικο ξεκωλο,αρκει λιγο μεικ απκ ενα ξεκολε φορεμα
η πουρη ειναι το προβλημα..
υγ,,ευγε και σε σενα δημητρης ,ωραιο εγαλειο,-στην φαση β ,βασικα!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αδερφε δεν ειναι πουρο η ξανθια που εβαλα αν ενοεις ειναι 24 ετων απλα ειναι ταλαιπωρημενη απο τα πολλα ξενυχτια και  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Συνημμένα

• natalka1.gif
    natalka1.gif
    53,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • natalka3.jpg
    natalka3.jpg
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 57

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αδερφε δεν ειναι πουρο η ξανθια που εβαλα αν ενοεις ειναι 24 ετων απλα ειναι ταλαιπωρημενη απο τα πολλα ξενυχτια και  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Αυτη η ξανθια το ξερω οτι δεν ειναι χάλια το αντιθετο ειναι ωραια γκομενα.Η πρωτη ειναι  :shit:πολυ απερηποιητη καλα αυτα γουστα ειναι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
H 1η ειναι χαλια και σε καμια περιπτωση δεν την συγκρινης με το μωρο που εβαλα ..
για την δευτερη ομως  θα την σπονσαριζα και θα εκανα σοβαρη σχεση μαζι της.................
3 ημερων εως 7.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι υπολοιπες ειναι μαπα μπαζα  για τα δικα μου γουστα.
Η πρωτη δεν εχει φωτογενια αν την δεις και φτιαχτει λιγακι δεν ειναι ασχημη εχει και βυζαρες.Ο Πιτσι την εχει δει οταν ειχε ερθει και του αρεσε πολυ θα ελεγα.Η πρωτη δεν μου αρεσε ειναι σαν κ'αυτες που  :knockinb: ο Αλγερινος απο της φοιτητικες εστιες.Καποιος λιγακι εμπειρος το καταλαβαινει αμεσως.Αν εγω βγω με μια τετοια θα ημαστε μια παραφωνια!Βεβαια αν καποιος ερθει απο Ελλαδα ολες κουκλαρες του φενονται.Τωρα τη ξανθια γιατι την βγαλανε χάλια δεν το καταλαβαινω?Ειναι η καλητερη γκομενα κατα τη γνωμη μου που εχουνε μπει φωτο της απο Μολδαβια,πιο ωραια δεν εχω δει και γρια δεν ειναι.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αδερφε δεν ειναι πουρο η ξανθια που εβαλα αν ενοεις ειναι 24 ετων απλα ειναι ταλαιπωρημενη απο τα πολλα ξενυχτια και  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
αρχι-τυπε(απο το αρχηγος) Αλανταλον,εμενα μου φαινετααι για 30φευγα,,μηπως σας δουλευει?δεν ειναι η πρωτη 35αρα που δηλωνει 25αρα σε ξενους  ;) ;) ;)
τεσπα,εχει κι αδυντα ποδια,δεν ειναι του γουστου μου,αλλα το ρισπεκτ παραμενει,εδικα για το αλλο μωρο που αν την ντυσεις σαν αυτη με ξεκολε φορεμα κ τακουνια διπατα,ειναι για πολλααα  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
δεν σου ζηταω τηλ  της με πμ,γιατι αντιλαμβανομαι οτι οι "καβες" χτιζονται με κοπο κ χρημα... ;) ;) ;)εκτος κι αν θες να την βοηθησεις εν τη απουσια σου... ;) ;) ;) ;)
ελπιζω να συναντηθουμε  καπου,ισως μες στο καλοκαιρι, εγω εχω 3-4 ταξιδια μες στο καλοκαιρι, για ρουμανια κιισως κισινιοφ για  μια φορα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλαρακι ωραια τα λες,αλλα..προσεχε ..ξεφευγεις λιγο  ;) :grin: :grin:
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ θα ελεγα Red.Οποιος ειναι τοσο κακοπιστος και δεν πιστευει μπορει να διαβασει στα παλια ποστ τι γραφουνε οσοι ηρθαν Αγια Πετρουπολη και με βρηκανε,ο Πορνορεπορτερ ο Gangxza δινει μια ωραια περιγραφη λεει οτι και στο Κρεμλινο να παω θα μας ανοιξουν της πορτες να βαλω μεσα τ'αμαξι :2funny:αυτο ναι ειναι λιγακι υπερβολη.Οταν εφευγε ελεγε να μπορουσα να μην φυγω απο τον παραδισο.Τωρα γ'αυτο που λεω οτι μου εχουνε θεση στην εισοδο του ΧΧΧΧ και αν εχει κανενα Ταξιτζη παρκαρισμενο τον διωχνουνε για να βαλω τ'αμαξι αυτα ολα αποδεικνυονται ευκολα.Στην πρωτη φωτο ο παρκαδωρος παιρνει τους κωνους που βαζουνε για να βαλω το σιδερενιο αλογο.Και στην δευτερη το σιδερενιο αλογο εξω απο το ΧΧΧΧ.Οσο κοσμο και να'χει παντα μου κρατανε μια θεση,εξω απο τη ντισκο χωρανε το πολυ 10-12 αμαξια!Αλλιως το βαζεις στο δρομο καμια 50αρια μετρα.Αλλα αλλο ειναι να το βαζεις στην πορτα της ντισκο.Αυτα για να μη λετε οτι σας λεω  :jerking:.

Συνημμένα

• xxxx1.jpg
    xxxx1.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 45
  • xxxx2.jpg
    xxxx2.jpg
    63,4 KB · Εμφανίσεις: 31

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ θα ελεγα Red.Οποιος ειναι τοσο κακοπιστος και δεν πιστευει μπορει να διαβασει στα παλια ποστ τι γραφουνε οσοι ηρθαν Αγια Πετρουπολη και με βρηκανε,ο Πορνορεπορτερ ο Gangxza δινει μια ωραια περιγραφη λεει οτι και στο Κρεμλινο να παω θα μας ανοιξουν της πορτες να βαλω μεσα τ'αμαξι :2funny:αυτο ναι ειναι λιγακι υπερβολη.Οταν εφευγε ελεγε να μπορουσα να μην φυγω απο τον παραδισο.Τωρα γ'αυτο που λεω οτι μου εχουνε θεση στην εισοδο του ΧΧΧΧ και αν εχει κανενα Ταξιτζη παρκαρισμενο τον διωχνουνε για να βαλω τ'αμαξι αυτα ολα αποδεικνυονται ευκολα.Στην πρωτη φωτο ο παρκαδωρος παιρνει τους κωνους που βαζουνε για να βαλω το σιδερενιο αλογο.Και στην δευτερη το σιδερενιο αλογο εξω απο το ΧΧΧΧ.Οσο κοσμο και να'χει παντα μου κρατανε μια θεση,εξω απο τη ντισκο χωρανε το πολυ 10-12 αμαξια!Αλλιως το βαζεις στο δρομο καμια 50αρια μετρα.Αλλα αλλο ειναι να το βαζεις στην πορτα της ντισκο.Αυτα για να μη λετε οτι σας λεω  :jerking:.
φιλαρακι ξεφευγεις εννοω,εκθειαζεις τον εαυτο σου πολυ,δεν ειναι οτι το καλυτερο
ασε τους αλλους να το κανουν
imop
ganzxa η οπως λεγεται ενα παιδι που ηρθε εκει ψαρωμενο,δεν σημαινει κατι,,ασε τα πραγματα δειχνουν μονα τους,εβαλες αληθηνες φωτογραφιες,εγραψες στοιχεια,, :thumbsup:,,το φορουμ κρινει ;)
στα συν σου το αριστο κι αντικειμενικο ριπορτ απο μολδαβια :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Εντάξη μετά από αυτές τις φώτο με το νοικιασμένο αμάξι παρκαρισμένο σε κάποιο δρόμο σταματώ να σε κοροιδεύω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εντάξη μετά από αυτές τις φώτο με το νοικιασμένο αμάξι παρκαρισμένο σε κάποιο δρόμο σταματώ να σε κοροιδεύω.
Ποιο νοικιασμενο ρε Μουτζουρη :2funny:Εισαι τελικα πολυ υπαναπτυκος :2funny:Εχουνε ερθει πολλα ατομα απο ο σα'ι'τ και εχουνε δει πως ζω και αν το αμαξι ειναι νοικιασμενο.Το οτι εκει ειναι η εισοδος του ΧΧΧΧ Μοσκοντσέρτ το ξερουν ολοι.Εσενα αποκλιεται να σε βαζανε στη ντισκο ειδεικα αν πηγαινες με τα σπορτεξ,μουτζουρης :2funny:ουτε Ρόσσι δεν θα σε βαζανε.
φιλαρακι ξεφευγεις εννοω,εκθειαζεις τον εαυτο σου πολυ,δεν ειναι οτι το καλυτερο
ασε τους αλλους να το κανουν
imop
ganzxa η οπως λεγεται ενα παιδι που ηρθε εκει ψαρωμενο,δεν σημαινει κατι,,ασε τα πραγματα δειχνουν μονα τους,εβαλες αληθηνες φωτογραφιες,εγραψες στοιχεια,, :thumbsup:,,το φορουμ κρινει ;)
στα συν σου το αριστο κι αντικειμενικο ριπορτ απο μολδαβια :rockon:
Για τη Μολδαβια τα ειπα ολα οπως ειναι οταν τοσα χρονια γραφανε ιστοριες για αγριους.Οσο για την Αγια Πετρουπολη και ο Πίτσι και τοσοι αλλοι ψαρωμενοι ηρθαν?Εγω σου λεω αν ερθει καποιος που εχει ταξιδεψει ή μεινει Ρωσσια θα πει τα ιδια και ο Gangxza πορω να σου πω οτι τα ειπε χωρις υπερβολες.Δηλαδη ο ξεψαρωτος οταν δει να διωχνουνε τους Ταξιτζηδες για να βαλω τ'αμαξι μου στην εισοδο της Ντισκο,δει καμια 20αρια ατομα να περιμενουνε στην ουρά στην ντισκο για να τους ψαξουνε και ολοι πληρωνουνε εισοδο και περναω ανετος και αυτος μαζι μου χαιρετοντας, ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ μπαινουμε ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και βλεπει  οτι ερχονται οι διευθυντες να με χαιρετισουν παντου τι περιμενεις να γραψει?Τα ιδια θα γραψει,αφου ετσι ειναι.Ειναι τυχαιο που δεν εγραψαν το ιδιο οσοι ηρθαν εδω :think:Επειδη εχουνε μαζευτει εδω μεσα Τερατα,αναπηροι,φτωχομπινεδες,Μουτζουριδες και αλλα ζωα πρεπει να ειμαι κ'εγω σαν κ'αυτους? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δηλαδη να ντυνεται ινδιανα ή καλαμιτυ τζεην μητσο?
Συγγνωμη αμφησβιτεις οτι η γκομενα ειναι αθλια ντυμενη?Δεν ειπα οτι η δικες μου στο Τιρασπολ ηταν καλητερα ντυμενες αλλα αυτο το βλαχοντυσιμο μου διωχνει καθε επιθυμια να της :knockinb:!Γ'αυτο και σας εβαλα σαν παραδηγμα αυτη την κοπελα,ασχημη δεν ειναι σωρις βεβαια να ειναι και θεα απλος δεν ντυνοτανε και δεν εχει φωτογενεια.Απο τα θετικα εχει βυζαρες!

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 51

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη ειναι μια γκομενα απο το Νοβγκοροντ και αυτη ηταν κακογουστη.Βεβαια τον τελευαταιο καιρο βελτιωθηκε.Σας βαζω την πρωτη φωτογραφια που ειναι απο τηλεφωνο,ειναι τραβηγμενη στο lada μου αν προσεξετε φενεται και το χερι μου....

Συνημμένα

• Ксюша Новгород.jpg
    Ксюша Новгород.jpg
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • z5.jpg
    z5.jpg
    86,8 KB · Εμφανίσεις: 48

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν ειναι νοικιασμενο το αμαξι φιλε του το εχουν κανει δωρο ρωσιδες οταν δουλευε ο δημητρακης σε στριπτιζαδικο
και τις ειχε εντυπωσιασει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....αν τη δειτε ειναι ωραια κοπελα αλλα μια ζωη δεν εχει λεφτα και δεν ειχε γκομενο.Σας την ειχα βαλει φωτογραφια με τον γκομενο της :2funny:Κ'ομως φοβαται μην τον χασει.Θελω να ερθει με μια φιλη της που ηταν γκομενα μου Αγια Πετρουπολη για 2 μερες (Η κοπελα της φωτογραφιας ειναι η φιλη της πρω'ι'ν γκομενας μου) για να παμε σε καμια σαουνα και σκεφτεται τι να πει στο γκομενο της :think:.Η μανα της ειναι Ρωσσιδα ο πατερας της Μολδαβος.Τωρα πως βρεθηκε Μολδαβος στο Νοβγκοροντ δεν το εχω καταλαβει,πρεπει να ειναι ο μοναδικος :2funny:.Αυτη η κοπελα ντυνοτανε αθλια και κακογουστα.

Συνημμένα

• z3.jpg
    z3.jpg
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 71
  • z4.jpg
    z4.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 62

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom