davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΑΝΕΒΑ ΝΑ ΔΕΙς ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!! ΛΕΥΤΑ ΕΧΕΙς!!!!!!με κανατε σαλατα
με μπερδεψατε του κερατα
τελικα αξιζει μολδαβια η παπαρια;;;;
ΑΝΕΒΑ ΝΑ ΔΕΙς ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!! ΛΕΥΤΑ ΕΧΕΙς!!!!!!με κανατε σαλατα
με μπερδεψατε του κερατα
ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΟΡΕ ΤΑΣΕ ΚΑΡΑΤΑΣΕ!!! ΣΙΓΚΡΙΝΗς ΤΗς ΡΟΣΙΔΕς ΜΕ ΤΗς ΓΙΦΤΟΜΟΛΔΑΒΕς!!!!!! ΑΙΝΤΕ ΧΑΙΝΤΕ !!!!!!!!!!! ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΕΕ?????ΣΟΔΙΤΣΑΤο πιο ωραίο ήταν ότι είχαν μείνει όλοι έκθαμβοι με την σλαυικη τιρασπολιτικη ομορφιά των γυναικών που έβαζε άλογα όλα που λέει και ο νταβαριτς τίρασπολ ολε μόνο που ήταν από ουγγαρία μεριά
το τι γλύψιμο δε του κάνανε για να τσιμπήσουν κανένα κοκαλάκι από τις δήθεν γκομενάρες του δεν λέγεται,αν τα διαβάσεις θα ξεραθείς στα γέλια.
υγ.Τίρασπολ έχω πάμπολες φορές,στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία διαφορά των γυναικών εμφανισιακά προς στο καλύτερο,το αντίθετο θα έλεγα και μιλάω για το μέσο όρο.Το τι μπάζο παίζει στο Plazma δεν περιγράφεται.
Μολδαβία είναι και εκεί απλά μιλάνε μόνο ρώσσικα.
messi the new popeΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟς Ο ΠΟΝΤΙΦΙΚΑς ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛ!!!! ΒΙΒΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!!!!! OXXI REEEE ARGENTINOS EINAI!!!! BIBAAAA!!! MARANTONA!!!!! TANGKO MESI!!!! PIRA TA ARXIDIA MOY STO STIXIMA!!!!!
Οχι ρε σχινο,μην ερχεσαιμε κανατε σαλατα
με μπερδεψατε του κερατα
Ποιες ρωσσιδες ρε?ναι γνησιοτατες με 5 R η καθεμια,μονο που οι μισες εχουν μανα η μπαμπα μολδαβοΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΟΡΕ ΤΑΣΕ ΚΑΡΑΤΑΣΕ!!! ΣΙΓΚΡΙΝΗς ΤΗς ΡΟΣΙΔΕς ΜΕ ΤΗς ΓΙΦΤΟΜΟΛΔΑΒΕς!!!!!! ΑΙΝΤΕ ΧΑΙΝΤΕ !!!!!!!!!!! ΒΑΡΥ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΕΕ?????ΣΟΔΙΤΣΑ
θα σας σκισω ρεεεεεεεΟχι ρε σχινο,μην ερχεσαι
αντε να μην κανω εγω ρομπα κανεναν με τα τιρασπολιτικα αλογα και τις μαλακιες.
και βαλω φωτο απο εκει,απο Πλαζμα και απο Εκβατορ...που τα καναμε καλοκαιρινα δυο φορες
GIDA ΒΡΑΣΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΝΤΟ ΤΣΑΜΠΕ ΟΛΕ??? ;) ;) ;) ;) ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΟΛΔΟ ΑΛΛΑΝΙ !!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΛΝΤΟ ΡΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΜΑΠΑ ΜΑΠΑ!!!!! 1.55Ποιες ρωσσιδες ρε?ναι γνησιοτατες με 5 R η καθεμια,μονο που οι μισες εχουν μανα η μπαμπα μολδαβο
σε πειραξε η πολυ βοτκα μου φαινεται εδω τα λενε και αλλοι οχι μονο εγω,απο τα βιντεο που εβαζες εσυ
τιρασπολιτικα αλογα 1,60
καλαααααααα μην τσιμπας και συ τωρα μουναρες και διμετρα εχει παντου στη Μολδαβια.θα σας σκισω ρεεεεεεε
με βαλατε στην μπριζα για αλλη γη γι αλλα μερη
Το βιντεο εβαλα που εβαλες ΕΣΥ,τι επαθες???GIDA ΒΡΑΣΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΝΤΟ ΤΣΑΜΠΕ ΟΛΕ??? ;) ;) ;) ;) ΓΙΑ ΣΟΥ ΜΟΛΔΟ ΑΛΛΑΝΙ !!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΛΝΤΟ ΡΕΕΕΕΕ ΓΙΑ ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΜΑΠΑ ΜΑΠΑ!!!!! 1.55
ΕΧΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΤΑΣΕΕΕ!!!!Το βιντεο εβαλα που εβαλες ΕΣΥ,τι επαθες???
Εγω παλι εχω μερικες φωτο απο Τιρασπολ διμετρα φυσικα και εχει,μαλακιες δεν θελω ομως να ακουω οτι υπαρχει διαφορα με το Κισιναου στην εμφανιση των γυναικωνΕΧΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΤΑΣΕΕΕ!!!!
ΤΑΣΕ ΚΑΡΑΤΑΣΕ !!!! ΟΙ ΤΙΡΑΣΠΟΛΙΟΤΙΣΕς ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς ΤΟΥ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ!!!!! ειναι νταρντανομουναρες και πσιλες ουκρανοροσικο στιλ !!!!! με ασπρο δερμα στο κισηινεου η περισοτερες ειναι ρουμανες αδινατες μαυριδερες !!!!! μιλαο για τον περισοτερο κοσμο ομιοτιτες ιπαρχουν στο 10 20 της εκατο!!!!!!!!!!! αλλα ενα απο τα καλητερα φονικα γαμισια που μου τυχε ειταν στο μπεντερι 1.82 27 χρονον κοκινομαλα φισικι και παν0 και κατο με φακιδες γαμιομασταν σα σκιλια 3 μερες!!!! ματοσα λεμε!!!!!!!!!!! καμια σχεση με της αγαπισιαρες του κισηινεου ΤΡΑΝΣΙΣΤΕΡΙΑ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΛΕΜΕ!!!!! ΜΟΝΟ ΧΑΡΚΙΒ ΜΟΥ ΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΕΤΣΙ!!!!!Εγω παλι εχω μερικες φωτο απο Τιρασπολ διμετρα φυσικα και εχει,μαλακιες δεν θελω ομως να ακουω οτι υπαρχει διαφορα με το Κισιναου στην εμφανιση των γυναικων
Τιρασπολ στο Κουμανιοκ πριν ενα χρονο,λες να ειναι η δικια σου?
Ρε γουστα ειναι αυτα!!δεν εχουμε ολοι τα ιδια την τρελα μου μεσα!!!ΤΑΣΕ ΚΑΡΑΤΑΣΕ !!!! ΟΙ ΤΙΡΑΣΠΟΛΙΟΤΙΣΕς ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς ΤΟΥ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ!!!!! ειναι νταρντανομουναρες και πσιλες ουκρανοροσικο στιλ !!!!! με ασπρο δερμα στο κισηινεου η περισοτερες ειναι ρουμανες αδινατες μαυριδερες !!!!! μιλαο για τον περισοτερο κοσμο ομιοτιτες ιπαρχουν στο 10 20 της εκατο!!!!!!!!!!! αλλα ενα απο τα καλητερα φονικα γαμισια που μου τυχε ειταν στο μπεντερι 1.82 27 χρονον κοκινομαλα φισικι καπανι και κατο με φακιδες γαμιομασταν σα σκιλια 3 μερες!!!! ματοσα λεμε!!!!!!!!!!! καμια σχεση με της αγαπισιαρες του κισηινεου ΤΡΑΝΣΙΣΤΕΡΙΑ ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΛΕΜΕ!!!!! ΜΟΝΟ ΧΑΡΚΙΒ ΜΟΥ ΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΕΤΣΙ!!!!!
το βοοζ ταιμ μαζι με το σιτι ειναι τα φτινοτερα κολαδικα του κισηινεου!!!! καλα ρε φιτιτριες γαμας!!!! καλο το τεμαχιο ροσοφερνι !!!! αλλα ρε τασε!!!!!!!!!!!!!!!!! μπλεξε με την αλφα εθνικι αφου εισε εκει!!!!!!!!!!! με 3 ευρο τιν μπιρα μπακουρ ολεεε τιν βγαζεις??????????? στο βοοζ ταιμ εχει κατι βραδιεσ που κανουν οι φιτιτες εκδιλοσεις μονο αυτες τησ βραδιες υπαρχει περιπτοσι να χτυπησεις καθαρο πιτσιρικακι !!!ολλεσ τις αλλες μερες ειναι καμια 15 αρια ψολαρπαχτες που της εχει παρει ολος ο 6 ος αραβικος στολος και κανουν καθε βραδυ τιν διαδρομι σιτι μπουζ ταιμ λαβα και στουντιο τα τεσερα κολομπαρα γαμα εθνικι που ειναι στο ιδιο τετραγονο!!!!!! ΟΛΟΣΟΜΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ!!!!!!!! ΣΑΒΟΥΡ ΣΑΒΟΥΡ???????????Ρε γουστα ειναι αυτα!!δεν εχουμε ολοι τα ιδια την τρελα μου μεσα!!!
παλια φωτο απο Booz Time,κισινιοτισα...το καλυτερο γαμιση και τσιμπουκι που μου εχουν κανει ολα μεσα και ασταματητα!αυτες γουσταρω πιο πολυ!!!!!
no mercy
αγου εγκρινει ο νταβαριτς τοτε θα παωτο βοοζ ταιμ μαζι με το σιτι ειναι τα φτινοτερα κολαδικα του κισηινεου!!!! καλα ρε φιτιτριες γαμας!!!! καλο το τεμαχιο ροσοφερνι !!!! αλλα ρε τασε!!!!!!!!!!!!!!!!! μπλεξε με την αλφα εθνικι αφου εισε εκει!!!!!!!!!!! με 3 ευρο τιν μπιρα μπακουρ ολεεε τιν βγαζεις???????????
Θα με τρελλανεις εσυ εκει ειχε ραντεβου μια φιλη της και την γνωρισα,τι σχεση εχει το μαγαζι?το βοοζ ταιμ μαζι με το σιτι ειναι τα φτινοτερα κολαδικα του κισηινεου!!!! καλα ρε φιτιτριες γαμας!!!! καλο το τεμαχιο ροσοφερνι !!!! αλλα ρε τασε!!!!!!!!!!!!!!!!! μπλεξε με την αλφα εθνικι αφου εισε εκει!!!!!!!!!!! με 3 ευρο τιν μπιρα μπακουρ ολεεε τιν βγαζεις???????????
εγω να δειςΥΓ Τασο, τρελενομε για φοιτητριες
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=OlttCPiiIBo[/video] [/video] ΟΥΚΡΑΝΟΜΑΧΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΦΑ ΕΘΝΙΚΙ ΣΟΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΛΔΑΒΙΑ εκτοσ απο την τραγουδιστρια !!!ΓΝΟΡΙΖΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ παλια καρακαργιολα ρουμανααγου εγκρινει ο νταβαριτς τοτε θα παω
ΑΛΛΑ ΡΕ ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ
Tι σκατα εννοεις Α εθνικη;;; τις τραβιολες που νομιζουν οτι ειναι ομορφες και χρεωνουν με το λεπτο;;; σαν τα ροζ τηλεφωνα;;;
βαλε μας μια δικια σου επιπεδου τσαμπιονς λιγκ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ
ΥΓ Τασο, τρελαινομαι για φοιτητριες