Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πριν 6 χρονια στο φλαμινγκο και στο  πιπολ  της φορτονες αερα πατερα ΤΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΥΡΟΠΙ ΑΜΕΡΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΚΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕς ΜΛ!  οι ντοπιοι που παλια με περναν απο την πορτα και μεβαζαν κατευθειαν στο προτο τραπεζι του μαγαζιου για ενα φιλοδοριμα τον 10 ευρο και καναν  τουμπες απο χαρα  τορα κοιτανε τον ξενο και ξινουν τα αρχιδια τους αφου τα λευτα που στελνουν οι καργιολες απεξο χτιζουν βιλες τεζα γιρο απο το κισηινεου !!! τι να λεμε τορα το ντραιβ το πετυχα στα μπετα  :2funny: :2funny: :2funny: το μισο εγο το χτισα :2funny: :2funny: :2funny:  αμα πας σαβατο βραδυ στο παρκιν εχει 30 καγιεν και 30 7αρες μπεμβε 2013 μοντελα !!!! αντε να φορτοσεις γκομενα μετα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μαλακιες στο τετραγονο βραδυ εχει μεινει η σαβουρα και το κακο σιναπαντιμα !!!!τα ιδια και χειροτερα οντεσσα  ΑΠΟ ΤΣΙΜΟΥΚΙΑ ΒΕΒΕΑ ΘΑ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙς!!!! ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΒΛΕΠΕΙς τουρκοι αραβες ιταλοι!!!!!!!!! !!! ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΔΙΤΙΚΟς ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΙΣΙΑΖΕΙ Ο ΜΟΛΔΑΒΟς!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γαμιαδες !!!!!!! ελληναραδεςςςςςςςςςς!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ebala mia grapa kainoyrgia τεζα το τσιπουρακι !!!!  στην τβι pezei  αμα το βρει κανας μοντ πος πεζει ον λαιν ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ασ σφιριξει μουσικαρες απο ολα τα βαλκανια και ελληνικα μεσα ειναι το τοπ μουσικο ανατολικο μουσικο καναλι !!!! εδο και πολι καιρο ολο το ανατολικο καργιολεολε αυτο τοκαναλι βλεπει!!! και σινεχιζο

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οι ντοπιοι μολδαβοι γαμιαδες ειναι τεζα καμακοσπονσορες  απο 14 και πανο οτι φενετε καλο το πολιορκουνε τεζα και να τα δορα και να τα τραπεζια τα παρτι στις βιλες τα ταξιδια στο εξοτερικο !! ολεε ο ταυρος !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οι ιταλοι τορα  οτι βρουν απο το ιντερνετ ερχοντε και το περνουν ιταλια κουτσες στραβες ορεες ολες ιταλια ξερα!!!! στην ιταλια εχει μετακομσει ι μιση μολδαβια!!!!το ιδιο κανουν τορα τιρασπολ με αρκετη δισκολια λησαααα λεμεεεε !! οι τουρκοι μετα  εχουν αγορασι σπιτια και μερσεντες s klas με οδιγο και τα χονουν χοντρα για φολες λεμε !! αμα βρουν καμια καλουτσικι μιλαμε πασαδες !!! χρισο σμιρνα και περσικα χαλια το πλιρονουν !!!! τρις ΚΑΡΝΤΑΣΙΔΕς που ξερο απο παλια στο ιδιο μοτιβο !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο ενας εφαγε κατι μαχεριες  αλλα επεστρεψε δριμιτερος ΑΡΟΣΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ!!!!ΤΕΛΟς ΟΙ ΡΟΣΟΙ!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΕΖΑ μπαροβια ΚΟΠΡΟΣΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΣΧΑ ΞΕΡΑ <<χορευτριες στριπτιτζουδες κτλ>>!!!! ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΣΧΑ!!!!!  << ΤΡΙΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕς ΣΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΚΛΑΜΠ ΤΙΣ ΜΟΣΧΑς ΤΡΑΠΕΖΑΤΟΣ  ΚΟΣΤΙΖΕΙ 16000 ΕΥΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ>>> ΚΛΕΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ!!!  1.77 50 ΚΙΛΑ ΜΕ 4ΑΡΙ ΒΙΖΙ ΚΑΓΚΕΛΟ!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥς ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕς !!!! ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΧΟΡΙΣ ΔΟΝΤΙΑ ΧΟΡΙς ΜΑΛΙΑ ΤΣΟΠΑΝΟΓΑΜΙΑΔΕς!!!! ΤΕΖΑ ΛΕΜΕ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΔΕ ΜΑΣΑΝΑΝΕ ΜΙΛΑΜΕ !!!! ΤΡΙΠΑ ΝΑ ΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΒΑΖΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΕΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥς ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΠΟΥ ΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΙΟΜΕΝΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ !!! ΤΙΝ ΤΣΙΜπΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ!!!!! ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝ ΤΟΥς ΤΗΝ ΦΑΝΕ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και εροτες και λουλουδια!!!! ολεε λεμε!!!!!!!!  και τελος και μετα απο αυτη την κατασταση στο κισηινεου ερχοντε οι τουριστες ελληναραδες να γαμισουν  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:   :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:  !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε δεν το σινεχιζο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αλλη φορα!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 βαλκανικα τβι τορα πεζει αυτο απο βουλγαρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μου διμιζει μια δικια μου απο μολντοβα τορα ειναι παρισι  :S :S :S :S :S :S :S :S :S αχχχχ  μαυραααα μου νιατα !!!! να ταν τα νιατα διο φορες!!!!!! πουτανα ελλαδα που καταντισες!!!! αντε παογια νανι  ζαγαρια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
 βαλκανικα τβι τορα πεζει αυτο απο βουλγαρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μου διμιζει μια δικια μου απο μολντοβα τορα ειναι παρισι  :S :S :S :S :S :S :S :S :S αχχχχ  μαυραααα μου νιατα !!!! να ταν τα νιατα διο φορες!!!!!! πουτανα ελλαδα που καταντισες!!!! αντε παογια νανι  ζαγαρια
ΧΑΊΝΤΕ ΟΠΑ ΧΑΊΝΤΕ :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
πριν 6 χρονια στο φλαμινγκο και στο  πιπολ  της φορτονες αερα πατερα ΤΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΥΡΟΠΙ ΑΜΕΡΙΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΗ ΚΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕς ΜΛ!  οι ντοπιοι που παλια με περναν απο την πορτα και μεβαζαν κατευθειαν στο προτο τραπεζι του μαγαζιου για ενα φιλοδοριμα τον 10 ευρο και καναν  τουμπες απο χαρα  τορα κοιτανε τον ξενο και ξινουν τα αρχιδια τους αφου τα λευτα που στελνουν οι καργιολες απεξο χτιζουν βιλες τεζα γιρο απο το κισηινεου !!! τι να λεμε τορα το ντραιβ το πετυχα στα μπετα  :2funny: :2funny: :2funny: το μισο εγο το χτισα :2funny: :2funny: :2funny:  αμα πας σαβατο βραδυ στο παρκιν εχει 30 καγιεν και 30 7αρες μπεμβε 2013 μοντελα !!!! αντε να φορτοσεις γκομενα μετα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μαλακιες στο τετραγονο βραδυ εχει μεινει η σαβουρα και το κακο σιναπαντιμα !!!!τα ιδια και χειροτερα οντεσσα  ΑΠΟ ΤΣΙΜΟΥΚΙΑ ΒΕΒΕΑ ΘΑ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙς!!!! ΕΚΠΕΔΕΥΣΗ ΒΛΕΠΕΙς τουρκοι αραβες ιταλοι!!!!!!!!! !!! ΟΤΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΔΙΤΙΚΟς ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΙΣΙΑΖΕΙ Ο ΜΟΛΔΑΒΟς!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γαμιαδες !!!!!!! ελληναραδεςςςςςςςςςς!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
φίλτατε davarits
πιο παλιός από μένα στην μολδαβία είσαι αλλά στην ανατολική ευρώπη δεν είσαι :grin: και εγώ όταν πήγαινα το 88 Βουδαπέστη μπαίναμε στη ντίσκο και ερχότανε στο τραπέζι πέντε καργιόλες για το κα(Ο)λωσόρισμα και μετά εστιατόρια με βιολιά και ότι άλλο γουστάρεις ΌΛΑ ΤΖΆΜΠΑ ΉΤΑΝ ΤΌΤΕ με εκατό δολλαρια κερνούσες ΌΛΟ το μαγαζί στο πιο κυριλέ ρεστωράν και σου δίνανε ρέστα :grin: κονέ όσα θέλεις εκεί με συγγενείς μου από τότε,έχεις γαμήσει ουγγαρέζα?αν δεν την πάρεις από κώλο γυρνάει και σε φτύνει μετά,τι να κλάσουν οι ρωσσoουκρανομολδαβες μπροστά τους?μια δεν πιάνουνε :2funny: :2funny: :2funny:
Μετά αρχές 90 Σταρα και Σόφια,άγρια γούστα στο Bulgaria τότε αλλά οι γκόμενες πουτάνες στην ψυχή και οι άνδρες ζώα χειρότεροι και από ουκρανούς :2funny: έμπαινε ο ξυρισμένος βούλγαρος μέσα στο μαγαζί και το έβγαζε όλο έξω επειδή δεν του άρεσαν οι φάτσες των πελατών έτσι απλά :grin: ΤΟ ΜΟΥΝΊ ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΛΤΣΌΝ το πηδούσες ,τα ξέρουν αυτά όλοι οι παλιοί φυσικά!
Στα αναφέρω γιατί κατά ένα παράλογο τρόπο νομίζεις ότι μόνο εσύ πήγαινες και ξοδευες από παλιά στην ανατολική ευρώπη και διεκδικείς το αλάθητο :2funny: Έτσι όπως τα λες είναι για τότε αλλά τώρα τι πρέπει να κάνουμε?να τα αναπολούμε και να κλαίμε?η να ψάχνουμε να βρούμε μέρη όπως εκείνα?αυτά δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΆ ΤΏΡΑ φινίτο τελειώσανε όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν!
τι να συγκρίνεις,τώρα μέχρι και το τελευταίο κωλοχώρι της ρωσσίας έχει ίντερνετ και η κάθε γκόμενα τα ξέρει όλα.
Το μένει που απομένει είναι να προσαρμοζόμαστε και να εξακολουθούμε να περνάμε καλά μέσα ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ,ευκαιρίες υπάρχουν(ποτέ δεν σταματάνε)έστω και λιγότερες.

υγ.στην θεωρία τα πας καλά στην πράξη λίγο υστερείς
ΒΆΛΕ ΚΑΜΊΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΣΈΝΑ ΔΊΠΛΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΣΟΥ Α ΕΘΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΆΣΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΑ ΣΆΠΙΑ :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΑΛΟΧΑ ΙΧΑΑ τα ζα τα αργα μαλακιας σινεχεια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αργεντινος ο θεος της μπαλας  αργεντινος και ο ποντιφικας το μουνι τα φτιαχνει ολα!!  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: η προεδρος της αργεντινης μουναρα !! κολφαρδε ολεεεε ο μεσσι διλοσε σιμερα οτι θα παρει το μουντιαλ μεσα στην βραζιλια για να το αφιερεσει στον παπα!!!!! τα στοιχιματα ανοιξαν!!!! καργιολια μπουκια!!! !!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Análisis.Morfológico
ντοπιοι  ελληναραδες ανατολικου μπλοκ Análisis.Morfológico
!!! ολοι ειναι γαμιαδες σκλιροι κουφαρνταδες τοφισανε λεμε το χρημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!! απο κατι κατσικοχορια καραγλιτσ τραχανοπλαγιαδες  που στα χορια τους γαμουσαν κατσικες και γαιδαρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!! καρασπαγκοι του κερατα  τσιγκουνιδες τεζα :grin: :grin: :grin:  καλτσες αγοραζουν καθε 2μισι χρονια  ολοι βεβεα τα χρονια τα καλα δεν μασαγαν με τους ξιρισμενουςς !!!! ακομα και σιμερα τσου να τους κανει κανα μουτρο αλλαζουν 15 λαγουμια και 24 στανες καλιψι αποκριψι αντριομενοι λεμε!!!! καμακια προτα λεμε!! ;) ;) ;) ;) οτι σαβουρο αλιθοροπαντρεμενοκαθιστεριμενη κικλοφορει το χτιπανε φαστ και γλιφομουνι ΑΑΑ !!!  ασε που εροτευονται παραφορα ΕΡΑΣΤΕς ΛΕΜΕ! ΘΕΜΙς  ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΙς ΚΑΙ ΛΕΛΟΥΔΙΚΟ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕς!!!!!!  αμα δε κατσεις και ακουσεις τι λενε ο εννας για τον αλλο βαζεις ιποψιφιοτιτα για το χρισο φτιαρι !!!  γελια πολλα λεμε !!! ετσι  για να μπενετε στο κλιμα!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΟ !!!!!!  αμα δεν τα γραψο εγω οπος πραγαματικα ειναι τα πραγματα στο ανατολικο μπλοκ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕς ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΞΕΙς ΔΙΑΒΑΖΟ ΕΔΟ ΜΕΣΑ !!! μετα βγενεουν και λενε τα ξεραμε τα ξεραμε !!! τα καναμε και μεις  κτλ !!!! πολοι λιγοι σιντροφοι εδο μεσα γραφουν την πραγματικοτητα !! παραπανο σας σκιαγραφισα  τους ελληναραδες  στο ανατολικο μπλοκ !!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: το 95 τισ εκατο ετσι ειναι και της περισοτερες φορες  ουτε ξερουν τι γινετε στην ιδια τους την πολη και την χορα αφου δεν χαλανε λευτα ουτε για καφε!!!!  πρεπει να τους κερασεις για να ερθουν!!!! γελια πολλα λεμε  βεβεα αμα πεξει καμια σαβουρα !!!! ΟΛΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕ ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ απο την δεκαετια του 80 παπουτσακι λαλακις ο εισαγομενος και χανοντε απο τους παντες με το μορο κανα διμινο !!!!!!  θα σας γραφο αλλη φορα την συνεχεια peri ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: !!!!! χαλασε οκαιρος σιμερα εδο φτου γαματο θα ξαναντιθουν !!!!  σινεχιζετε!!!!!!!!!!!! ΦΣΣΣΤΤΤΤΤ ΤΑ ΖΑΓΑΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙ  ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΓΚΡΟΒΕΡ ΝΑΜΙΝ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=5B0viuGwNwU[/video] [/video]

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΤΑΣΕ ΠΑΡΕ διο φοτο με την κοκινομαλα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)  ακομα ξιρισμενος ειμαι εγο  !!!!!! δεν εχο γαμοτο καλη φοτογενια!!!!!!!  :S :S :S :S :S :S  μου ριχνει ο διμιτρακις !!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  που σε ρε τσαρε?????? μασας ρε??????????????? τι να σε κλασουν ρε τα αρχιδια οι παπαρες!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2013-03-14_114957.png
    2013-03-14_114957.png
    302,8 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 2013-03-14_115027.png
    2013-03-14_115027.png
    397,8 KB · Εμφανίσεις: 43

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  balkanika tv zagariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  fsssssssssssssssssssttttttttttt  ΔΙΑ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
φίλτατε davarits
πιο παλιός από μένα στην μολδαβία είσαι αλλά στην ανατολική ευρώπη δεν είσαι :grin: και εγώ όταν πήγαινα το 88 Βουδαπέστη μπαίναμε στη ντίσκο και ερχότανε στο τραπέζι πέντε καργιόλες για το κα(Ο)λωσόρισμα και μετά εστιατόρια με βιολιά και ότι άλλο γουστάρεις ΌΛΑ ΤΖΆΜΠΑ ΉΤΑΝ ΤΌΤΕ με εκατό δολλαρια κερνούσες ΌΛΟ το μαγαζί στο πιο κυριλέ ρεστωράν και σου δίνανε ρέστα :grin: κονέ όσα θέλεις εκεί με συγγενείς μου από τότε,έχεις γαμήσει ουγγαρέζα?αν δεν την πάρεις από κώλο γυρνάει και σε φτύνει μετά,τι να κλάσουν οι ρωσσoουκρανομολδαβες μπροστά τους?μια δεν πιάνουνε :2funny: :2funny: :2funny:
Μετά αρχές 90 Σταρα και Σόφια,άγρια γούστα στο Bulgaria τότε αλλά οι γκόμενες πουτάνες στην ψυχή και οι άνδρες ζώα χειρότεροι και από ουκρανούς :2funny: έμπαινε ο ξυρισμένος βούλγαρος μέσα στο μαγαζί και το έβγαζε όλο έξω επειδή δεν του άρεσαν οι φάτσες των πελατών έτσι απλά :grin: ΤΟ ΜΟΥΝΊ ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΛΤΣΌΝ το πηδούσες ,τα ξέρουν αυτά όλοι οι παλιοί φυσικά!
Στα αναφέρω γιατί κατά ένα παράλογο τρόπο νομίζεις ότι μόνο εσύ πήγαινες και ξοδευες από παλιά στην ανατολική ευρώπη και διεκδικείς το αλάθητο :2funny: Έτσι όπως τα λες είναι για τότε αλλά τώρα τι πρέπει να κάνουμε?να τα αναπολούμε και να κλαίμε?η να ψάχνουμε να βρούμε μέρη όπως εκείνα?αυτά δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΆ ΤΏΡΑ φινίτο τελειώσανε όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν!
τι να συγκρίνεις,τώρα μέχρι και το τελευταίο κωλοχώρι της ρωσσίας έχει ίντερνετ και η κάθε γκόμενα τα ξέρει όλα.
Το μένει που απομένει είναι να προσαρμοζόμαστε και να εξακολουθούμε να περνάμε καλά μέσα ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ,ευκαιρίες υπάρχουν(ποτέ δεν σταματάνε)έστω και λιγότερες.

υγ.στην θεωρία τα πας καλά στην πράξη λίγο υστερείς
ΒΆΛΕ ΚΑΜΊΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΣΈΝΑ ΔΊΠΛΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΑ ΔΙΚΆ ΣΟΥ Α ΕΘΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΆΣΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΑ ΣΆΠΙΑ :2funny: :2funny: :2funny:

Είχε βάλει παλιά κάτι θεόχοντρες, αλλά μετά το γενικό κράξιμο τις έβγαλε...
Περί ορέξεως...

Επισκέπτης
πληροφοριες μου λενε οτι ο Νταβαριτς εχει φαει πολλα καρβελια στην Ανατολικη Ευρωπη
απλα ειναι λιγο υπερβολικος οσον αφορα αυτα που λεει
Εγω που παω στην Ανατολικη ευρωπη σχετικα προσφατα δεν εχω αντιμετωπισει τετοια θεματα
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ συγκριτικα με την Ελλαδα τα μωρα που πηρα ηταν Α εθνικη τα περισσοτερα, οποτε γιατι να παω να τα χωσω σε καποια ψυλομυτα, που τις τα εχωσε μια φορα ο τουριστας  περιμενει οτι θα τις τα χωνουν παντα
Οντως στη Μοσχα σε ενα απο τα καλυτερΑ  στριπτιτζαδικα που εχω επισκεφτει το < Μπορντο> οι τιμες ηταν κατι παραπανω απο εξωφρενικες αλλα οχι στα επιπεδα που λεει ο Νταβαριτς
4 κανατες βοτκες με κερασματα και γαμησια και απο ολα η ζημια ηταν γυρω στο πεντοχιλιαρο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• Photos_July_045.jpg
    Photos_July_045.jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
ρε Τασο
Αρχαιολογος εισαι και κανεις ανασκαφες;; :2funny: :2funny:
εν παση περιπτωση (την δοτικη μου μεσα) αμα τον καβλωνουν αυτες οι μουνιτσες που ειναι το προβλημα
πανω που μιλαμε μια χαρα να κανουμε το θρεντ παλι κωλοχανειο και να γελανε οι της Ταϋλανδης παλι με εμας

Αντα και χρονια πολλα για ολους σας σημερα

Συνημμένα

• a497ad482c4855cf79fb07309af16901_XL.jpg
    a497ad482c4855cf79fb07309af16901_XL.jpg
    28,1 KB · Εμφανίσεις: 20

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Είχε βάλει παλιά κάτι θεόχοντρες, αλλά μετά το γενικό κράξιμο τις έβγαλε...
Περί ορέξεως...
xereto το ορεινο πιροβολικο βαρεον βαρον !!!!!!!!  :grin: :grin: :grin: οταν διαβαζο σοριτα μου φτιαχνει ι μερα!!!!!! τεζα λεμε!!!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: σοριτα γερα !!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΑΤΙΝ-ΜΑΛΑΚ << :grin: :grin: :grin: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΥΤΟ >> ΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
ρε Τασο
Αρχαιολογος εισαι και κανεις ανασκαφες;; :2funny: :2funny:
εν παση περιπτωση (την δοτικη μου μεσα) αμα τον καβλωνουν αυτες οι μουνιτσες που ειναι το προβλημα
Κανένα πρόβλημα άμα γουστάρει αυτές :2funny: τα έχουμε ξαναπεί ο καθένας με τα γούστα του ΑΛΛΆ ας το βουλώσει τώρα και να σταματήσει να λοιδωρεί ΌΛΟΥΣ τους άλλους για τις επιλογές τους.Έλεος πια με τους φωστήρες εδώ μέσα :grin:

Επισκέπτης
xereto το ορεινο πιροβολικο βαρεον βαρον !!!!!!!!  :grin: :grin: :grin: οταν διαβαζο σοριτα μου φτιαχνει ι μερα!!!!!! τεζα λεμε!!!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: σοριτα γερα !!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!!!!!! ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΕΕΕ!!! ΟΧΙ ΚΑΤΙΝ-ΜΑΛΑΚ << :grin: :grin: :grin: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΥΤΟ >> ΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ρε συ Νταβαριτς
μην το κατινιαζουμε παλι το θεμα
οφουυυυ!!! που λενε και στην κρητη  :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι ξέρω... :2funny: :2funny: :2funny:
"Α ετνικι ουκρανια 1.80  love story" by davarits
ΟΡΕΟ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ !!! πιο πσιλο απο τον τιπο!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε και πανεχιπνος τρομαρα μου !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: παλι σου ανεβικε το ζαχαρο?????? το διμιτρακι μου τηιμιζεις   ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
ΟΡΕΟ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ !!! πιο πσιλο απο τον τιπο!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισε και πανεχιπνος τρομαρα μου !!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: παλι σου ανεβικε το ζαχαρο?????? το διμιτρακι μου τηιμιζεις   ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εύγε davarits με τα γνήσια ουκρανικά και τιρασπολιτικά άλογα σου!
3A Εθνική!!!!!! :rockon: :rockon: Δώσε τα φώτα σου και σε μας τους αδαείς :grin:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε συ Νταβαριτς
μην το κατινιαζουμε παλι το θεμα
οφουυυυ!!! που λενε και στην κρητη  :2funny:
σχινοχαρα οι ανατολικομπλοκαδες ειμαστε καλτ !!! ;) ;) ;)  μπες στα κολπα ντε!!!!!!!!!!!!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea: οσο για το σοβαροτατο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ταιλανδεζικο τρεντ  δεν τα κατεχεις καλα τα πραγματα !!!!!!!! κατσε να σου γραπσο τι εγινε περσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  διαβαζα περσι που λες τουσ ταιλανδους και να τα ταχιδια και να ολοι ειταν κατο και να τσιμπουκια και να τα γαμισια  και να οι περιγραφες !!! και απο την αλλη μιλαγα με ουκρανεζα στο σκαιπ που ειταν εκει και μου λεει πλιμιρισε ολη η χορα κατασταση εκτακτησ αναγκης πνιγικανε !!! 3 μινες εβρεχε !!! τουσ αφινο καμια βδομαδα ακομα και να τα γαμισια τα ομορφα καλοκαιρινα βραδια !!! και τα ρομαντικα τοπια!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  καναν και ιλιοτεραπια μερικοι  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:   τους βαζο μετα τα σιμβαντα !!!! ρομπα !!! τελειος δεν γραφανε για διο μινες!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αμα σε ενδιαφερει η ταιλανδη μονο τα ποστ του φαντομα !!! ολοι οι αλοι ειναι πολι σχετικοι με το ατλιμα  :grin: :grin: :grin: !!!!  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΕΟ ΜΠΕς ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom