Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εύγε davarits με τα γνήσια ουκρανικά και τιρασπολιτικά άλογα σου!
3A Εθνική!!!!!! :rockon: :rockon: Δώσε τα φώτα σου και σε μας τους αδαείς :grin:
ΕΥΓΕ ΤΑΣΑΡΕ σκιλοπνιχτι τσαχπινογαργαλιαρη ΤΙ ΦΤΙΑΧΝς ΤΟΡΑ ΟΡΕ ΠΑΙΔΙ ?? κανης κανα μποναμα καλο ??  που να ριχουμε το χριμα ???  :helpplea: :helpplea: :helpplea: τα φιλαρακια σου μου λενε οτι εισε ο μονος μαγκας επιχειριματιας!!! αντε να κανουμε και μεις καμια επενδισι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
ΕΥΓΕ ΤΑΣΑΡΕ σκιλοπνιχτι τσαχπινογαργαλιαρη ΤΙ ΦΤΙΑΧΝς ΤΟΡΑ ΟΡΕ ΠΑΙΔΙ ?? κανης κανα μποναμα καλο ??  που να ριχουμε το χριμα ???  :helpplea: :helpplea: :helpplea: τα φιλαρακια σου μου λενε οτι εισε ο μονος μαγκας επιχειριματιας!!! αντε να κανουμε και μεις καμια επενδισι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Έλα να χτίσουμε καμία οικοδομή μαζί :grin:
εγώ,εσύ,ο μολντο,ο άλλαν και ο κτηνίατρος από βουκουρέστι!

ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ Ο ALLAN  :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΚΑΛΑ σας αφινο στα χερια του μορφεα αλαν νταλα τεζα και αλλα !!!!! ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΛΟς!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΤΡΟΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕς ΤΟΥ ΤΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!! σινεχιζετε!!!  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Εσύ ετοιμάσου να σε τρέχουμε από κλαμπ σε κλαμπ,ξέχνα τα ολοήμερα γαμήσια στα ξενοδοχεία.
εγω φιλτατε
θα παρω μια αγκυρα μαζι μου, και θα την δεσω στο δεξι μου ποδι στο ξενοδοχειο
δοκιμαστε να την βγαλετε
επισεις
η πιο μικρη ανταποκριση που βρηκα αεροπορικως ειναι 9 ωρες
οποτε θα ανεβω σαλονικι
και θα βαλω τον αλλαν να οδηγαει πρωι βραδυ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εσύ ετοιμάσου να σε τρέχουμε από κλαμπ σε κλαμπ,ξέχνα τα ολοήμερα γαμήσια στα ξενοδοχεία.

αν κλειση κανενα ντουετακη σαν το παρακατω θα κατσω εγω να κανω παρεα το ντουετο στο διαμερισμα και εσεις  μπορειτε να ξενυχτατε στα κλάμπ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• doueto.jpg
    doueto.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 33

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω φιλτατε
θα παρω μια αγκυρα μαζι μου, και θα την δεσω στο δεξι μου ποδι στο ξενοδοχειο
δοκιμαστε να την βγαλετε
επισεις
η πιο μικρη ανταποκριση που βρηκα αεροπορικως ειναι 9 ωρες
οποτε θα ανεβω σαλονικι
και θα βαλω τον αλλαν να οδηγαει πρωι βραδυ

Δεν εχω λεφτα καρντια μου εκτος αν τα βαλεις ολα εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
αν κλειση κανενα ντουετακη σαν το παρακατω θα κατσω εγω να κανω παρεα το ντουετο στο διαμερισμα και εσεις  μπορειτε να ξενυχτατε στα κλάμπ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στο διαμέρισμα το δικό μου???σου άρεσε η θέα βλέπω.
τώρα θυμήθηκα που η δικιά σου είχε τραβήξει και τις κουρτίνες για να μην την κοιτάνε
ντροπαλο κορίτσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom