allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Εύγε davarits με τα γνήσια ουκρανικά και τιρασπολιτικά άλογα σου!
3A Εθνική!!!!!! Δώσε τα φώτα σου και σε μας τους αδαείς
3Α εθνική;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εύγε davarits με τα γνήσια ουκρανικά και τιρασπολιτικά άλογα σου!
Ναι ρε...3 @@@ εθνική3Α εθνική;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΥΓΕ ΤΑΣΑΡΕ σκιλοπνιχτι τσαχπινογαργαλιαρη ΤΙ ΦΤΙΑΧΝς ΤΟΡΑ ΟΡΕ ΠΑΙΔΙ ?? κανης κανα μποναμα καλο ?? που να ριχουμε το χριμα ??? τα φιλαρακια σου μου λενε οτι εισε ο μονος μαγκας επιχειριματιας!!! αντε να κανουμε και μεις καμια επενδισιΕύγε davarits με τα γνήσια ουκρανικά και τιρασπολιτικά άλογα σου!
παπαρα αλλαν3Α εθνική;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ναι ρε...3 @@@ εθνική
παπαρα αλλαν
για παρτυ σου θα ξεσηκωθω να παω στα μολδοβλαχιας
αν περασω χαλια θα σου βαλω μπομπα στη χαλκιδικη
Έλα να χτίσουμε καμία οικοδομή μαζίΕΥΓΕ ΤΑΣΑΡΕ σκιλοπνιχτι τσαχπινογαργαλιαρη ΤΙ ΦΤΙΑΧΝς ΤΟΡΑ ΟΡΕ ΠΑΙΔΙ ?? κανης κανα μποναμα καλο ?? που να ριχουμε το χριμα ??? τα φιλαρακια σου μου λενε οτι εισε ο μονος μαγκας επιχειριματιας!!! αντε να κανουμε και μεις καμια επενδισι
μαλλον σε 3 βδομαδεςδωσε ημερομηνιες να ανεβω και εγω κανα 5ημερο.
Εσύ ετοιμάσου να σε τρέχουμε από κλαμπ σε κλαμπ,ξέχνα τα ολοήμερα γαμήσια στα ξενοδοχεία.μαλλον σε 3 βδομαδες
εγω φιλτατεΕσύ ετοιμάσου να σε τρέχουμε από κλαμπ σε κλαμπ,ξέχνα τα ολοήμερα γαμήσια στα ξενοδοχεία.
Εσύ ετοιμάσου να σε τρέχουμε από κλαμπ σε κλαμπ,ξέχνα τα ολοήμερα γαμήσια στα ξενοδοχεία.
εγω φιλτατε
θα παρω μια αγκυρα μαζι μου, και θα την δεσω στο δεξι μου ποδι στο ξενοδοχειο
δοκιμαστε να την βγαλετε
επισεις
η πιο μικρη ανταποκριση που βρηκα αεροπορικως ειναι 9 ωρες
οποτε θα ανεβω σαλονικι
και θα βαλω τον αλλαν να οδηγαει πρωι βραδυ
το εκλεισα το ντουετακιαν κλειση κανενα ντουετακη σαν το παρακατω θα κατσω εγω να κανω παρεα το ντουετο στο διαμερισμα και εσεις μπορειτε να ξενυχτατε στα κλάμπ.
ρε συ κλεφτη ολο τις ατακες μου περνειςΔεν εχω λεφτα καρντια μου εκτος αν τα βαλεις ολα εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στο διαμέρισμα το δικό μου???σου άρεσε η θέα βλέπω.αν κλειση κανενα ντουετακη σαν το παρακατω θα κατσω εγω να κανω παρεα το ντουετο στο διαμερισμα και εσεις μπορειτε να ξενυχτατε στα κλάμπ.
+ δωματιο + εσκορτ;;;;;;;;;;;;;;; μέσάάάάάαααααααααααααα.ρε συ κλεφτη ολο τις ατακες μου περνεις
θα σου δωσω μεροκαματο οδηγου
θα παρω τον νυκτερο ρε τοτε μαζι μου+ δωματιο + εσκορτ;;;;;;;;;;;;;;; μέσάάάάάαααααααααααααα.
θα παρω τον νυκτερο ρε τοτε μαζι μου
εσυ τρως πολυ κεϊκ
με τον νυκτερο πάω εγώ πακέτο.θα παρω τον νυκτερο ρε τοτε μαζι μου
εσυ τρως πολυ κεϊκ