Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Τι εγινε ρε παληκαρια;;;;;;;;τιμωρημενοι εισατε ολοι σημερα;;;;;;;;;;;;;;  
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ρε μηπως γιορτασατε την χτεσινή επετειο;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Καλημέρα,βόλο είμαι για το τετραημερο και πλακωμένος στα τσίπουρα :grin:
έτσι ένα hit από γνωστούς μολδαβούς για να ανέβουμε και άλλo

υγ.8 Απριλίου είμαι πάνω

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Καλημέρα,βόλο είμαι για το τετραημερο και πλακωμένος στα τσίπουρα :grin:
έτσι ένα hit από γνωστούς μολδαβούς για να ανέβουμε και άλλo

υγ.8 Απριλίου είμαι πάνω
το βιντο σου μας χορτασε κ το ψωμι σου φατο!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Αστα αυτα να κανουμε κανενα change με την τιρασπολιτισα;;;;;;;με το ντουετο σου;;;
"ενα ομορφο αμαξι με δυο(  :zfuck: ) αλογα να μου φερετε τα ματια μου σαν κλεισω
το ενα τ αλογο,,," ας ειναι αυτο
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
αλλανταλον  FOR PRESIDENT !!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :s&m_2:
τωρα ππου χασαμε κ τον ντημασ29,απο το πολυ κραξιμο,,, :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
τι κάνουν οι κουμπάροι???
Ο ύπνος θρέφει μάγουλα και ξεγυμνώνει κώλους! :grin: :grin: :grin:
oi κουμπαροι φωναζουνε μπας κι αν δωσουν το 6-7% απο τις παοταμιευσεις κατι εγινε,,,εδω εφορια δεν εχουν δωσει ποτε το 6-7% τους πειραξε
λες κι εχει δουλεψει ποτε κανεις απο αυτους που εχουν καταθεσεις στην κυπρο.. :2funny: :2funny: :2funny:
αντι να φωναζουν να μην μπει φορος στις μεγαλες καταθεσεις κ φυγουν οι ρωσσοι λωποδυτες μεν αλλα καταθετες δε, ασχολουντε μα μαλ..ιες,,,, :jerking: :jerking: :jerking:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
oi κουμπαροι φωναζουνε μπας κι αν δωσουν το 6-7% απο τις παοταμιευσεις κατι εγινε,,,εδω εφορια δεν εχουν δωσει ποτε το 6-7% τους πειραξε
λες κι εχει δουλεψει ποτε κανεις απο αυτους που εχουν καταθεσεις στην κυπρο.. :2funny: :2funny: :2funny:
αντι να φωναζουν να μην μπει φορος στις μεγαλες καταθεσεις κ φυγουν οι ρωσσοι λωποδυτες μεν αλλα καταθετες δε, ασχολουντε μα μαλ..ιες,,,, :jerking: :jerking: :jerking:
Θέλω να τους δω τώρα πως θα είναι πάνω,όταν ερχόντουσαν όλοι από τα VIP βγαίνανε από το αεροδρόμιο και μιλούσαν για επενδύσεις από εκατομύριο και πάνω :grin:
Το τραγικό είναι και για τους έλληνες που στείλανε τα λεφτά τους και τώρα κλαίνε και αυτοί,οι ρώσσοι μου λέγανε βάζουν τα λεφτά τους εκεί,δεν υπάρχει πιο σίγουρο μέρος!
τέλος πάντων,πάω να πετάξω τον αετό... :jerking:

και ένα βιντεάκι με τιρασπολιτικά άλογα :grin: στο Vadul lui Voda καλοκαίρι του 12
Καλή Σαρακοστή  :s&m_1: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντος με αυτα που γραφετε παραλιγο να παρετε καποιον στο λαιμο σας.Συναντιθηκα με ενα παιδι που εχει μιλησει με καποιους απο 'σας και σκεφτοταν να ερθει Μολδαβια.Μου ειπε αυτα που γραφετε!Οτι και καλα θα βρει γκομενα με 30 Ευρω τη μερα! :2funny:και το πιο καλο θα περασει άνετα με 200 Ευρω τη βδομαδα! αυτα αφησατε να εννοειθουν απο το σα'ι'τ! :headbang: ητανε μαζι και ο Χαζοπαυλος και φυσικα συμφωνισε μαζι μου οτι αυτα ειναι ασχετα με την πραγματικοτητα.Μου ειπε δε για αθλιους Ελληνες που ηταν γεματη η Μολδαβια και πηγαιναν εκει για να  :knockinb: (μιλαγε για 3 χρονια πριν.Τωρα με την κριση ευτυχως δεν εχουν λεφτα να πανε να μας ρεζιλευουν και καθονται Ελλαδα και  :jerking:).Για να μη λετε  πραγματα ασχετα με την πραγματικοτητα για να περασει ενας ξενος εκει θελει 100 Ευρω τη μερα ΧΩΡΙΣ ΝΑ  :knockinb:!Αν παλι θες να  :knockinb: πρεπει να δωσεις αλλα 100 Ευρω την ωρα!

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
dimitrakis εαν πρόσεξες το ποστ του αλλαν αναφέρει κόστος πχ ξένα εστιατόρια  περίπου τιμές ελλάδος...

Σιγουρα έχει και ποιο φτηνα μολδαβικα εστιατορια αλλα δεν πηγα

Γενικά ότι δινεις πέρνεις...ο ταξιδιώτης των 200 ευρώ την βδομάδα σίγουρα έχει περιορισμένες επιλογές όπου και να ταξιδευσει..

Τώρα για τις γυναίκες που αναφέρεις σίγουρα μπορεί κάποιες κοπέλες να ζητήσουν και 100 την ώρα αλλα δεν είναι στάνταρ ..πχ στην ρωσία όλες την ίδια ταρίφα έχουν?

Στην Ρωσία είναι όλες επαγγελματίες? δεν μπορεις με καμακι εξόδους,δωράκια να γαμήσεις?  

Τώρα για τους έλληνες της μολδαβίας θα διαφωνίσω...εμένα προσωπικά μου φερθήκανε σπαθί και μου δώσανε και τα φώτα τους και είχαμε πολύ χαβαλέ και γέλιο.

Γενικά οι επισκέπτες που πηγαίνουν λιγες μέρες λογικό είναι να ξοδευσουν πολλά παραπάνω σε οποια χώρα και να πάνε γιατί δεν εχουν την πολυτέλεια του χρόνου και στο κάτω κάτω πάνε για να ξεφύγουν απο την ρουτίνα και την εργασία, δεν είναι τυχαίο που όλες το πρώτο που ρωτούσανε είναι εαν πήγα για δουλεια η διακοπες και ποσο θα κάτσω.

Οσοι έχουν την άνεση του χρόνου και μένουν μόνιμα η για μεγάλο δίαστημα μολδαβία σίγουρα την βγάζουν ποιο φτηνά γιατί τους βλέπουν και διαφορετικά οι γκόμενες..όχι μια ξεπέτα, αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για Μολδαβία

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
φυγαμεεεεε....τωρα που θα μας βγάλει ο δρόμος δεν έχει σημασία....Σερβία θα είναι? ουκρανία θα είναι? μολδαβία? Τιρασπόλ? χαχα απλα να φύγουμε και οπου μας βγάλει ο δρόμος

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Παντος με αυτα που γραφετε παραλιγο να παρετε καποιον στο λαιμο σας.Συναντιθηκα με ενα παιδι που εχει μιλησει με καποιους απο 'σας και σκεφτοταν να ερθει Μολδαβια.Μου ειπε αυτα που γραφετε!Οτι και καλα θα βρει γκομενα με 30 Ευρω τη μερα! :2funny:και το πιο καλο θα περασει άνετα με 200 Ευρω τη βδομαδα! αυτα αφησατε να εννοειθουν απο το σα'ι'τ! :headbang: ητανε μαζι και ο Χαζοπαυλος και φυσικα συμφωνισε μαζι μου οτι αυτα ειναι ασχετα με την πραγματικοτητα.Μου ειπε δε για αθλιους Ελληνες που ηταν γεματη η Μολδαβια και πηγαιναν εκει για να  :knockinb: (μιλαγε για 3 χρονια πριν.Τωρα με την κριση ευτυχως δεν εχουν λεφτα να πανε να μας ρεζιλευουν και καθονται Ελλαδα και  :jerking:).Για να μη λετε  πραγματα ασχετα με την πραγματικοτητα για να περασει ενας ξενος εκει θελει 100 Ευρω τη μερα ΧΩΡΙΣ ΝΑ  :knockinb:!Αν παλι θες να  :knockinb: πρεπει να δωσεις αλλα 100 Ευρω την ωρα!
αβεεεε μεγγαα τιτανοτεραστιογαλαξιακε απεραντε τσαρε διμιτριε!!!!!!    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  μονο ο μιτσαρας γαμει και δερνει τεζα!!!!!!  αστους μιτσαρα να λενε τα δικα τους !!! καλα τα σιντροφια!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΖΟΥΝΕ!!!  ΜΗΝ ΤΟΥς ΤΗΝ ΧΑΛΑς ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΑΦΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΓΑΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΑΛΦΑ ΑΛΦΑ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαγκεσ δεν περνεται κανα 20 κιλα φασολια μαυροματικα μαζι με λακερδα!!!  σας βλεπο να πλενετε πιατα στου μολντο τεζα!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ι φασι της κιπρου θα περασει ελλαδισταν λενε εδο!!!! ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΖΑ ΑΛΦΑΑ ΑΛΦΑΑΑΑΑΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
φυγαμεεεεε....τωρα που θα μας βγάλει ο δρόμος δεν έχει σημασία....Σερβία θα είναι? ουκρανία θα είναι? μολδαβία? Τιρασπόλ? χαχα απλα να φύγουμε και οπου μας βγάλει ο δρόμος
ΣΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΛΕΓΑΜΕ του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε !!!! ολεε ολεεε ο-ι ο-ι στο μπολσοι!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: βαρδαρι το γαμισι 5 ευρα προσεχος  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
dimitrakis εαν πρόσεξες το ποστ του αλλαν αναφέρει κόστος πχ ξένα εστιατόρια  περίπου τιμές ελλάδος...

Σιγουρα έχει και ποιο φτηνα μολδαβικα εστιατορια αλλα δεν πηγα

Γενικά ότι δινεις πέρνεις...ο ταξιδιώτης των 200 ευρώ την βδομάδα σίγουρα έχει περιορισμένες επιλογές όπου και να ταξιδευσει..

Τώρα για τις γυναίκες που αναφέρεις σίγουρα μπορεί κάποιες κοπέλες να ζητήσουν και 100 την ώρα αλλα δεν είναι στάνταρ ..πχ στην ρωσία όλες την ίδια ταρίφα έχουν?

Στην Ρωσία είναι όλες επαγγελματίες? δεν μπορεις με καμακι εξόδους,δωράκια να γαμήσεις?  

Τώρα για τους έλληνες της μολδαβίας θα διαφωνίσω...εμένα προσωπικά μου φερθήκανε σπαθί και μου δώσανε και τα φώτα τους και είχαμε πολύ χαβαλέ και γέλιο.

Γενικά οι επισκέπτες που πηγαίνουν λιγες μέρες λογικό είναι να ξοδευσουν πολλά παραπάνω σε οποια χώρα και να πάνε γιατί δεν εχουν την πολυτέλεια του χρόνου και στο κάτω κάτω πάνε για να ξεφύγουν απο την ρουτίνα και την εργασία, δεν είναι τυχαίο που όλες το πρώτο που ρωτούσανε είναι εαν πήγα για δουλεια η διακοπες και ποσο θα κάτσω.

Οσοι έχουν την άνεση του χρόνου και μένουν μόνιμα η για μεγάλο δίαστημα μολδαβία σίγουρα την βγάζουν ποιο φτηνά γιατί τους βλέπουν και διαφορετικά οι γκόμενες..όχι μια ξεπέτα, αυτό φυσικά δεν ισχύει μόνο για Μολδαβία
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ZvqYreAaS3A[/video] [/video]  μπορει να σου χρειαστει αδερφε  ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom