You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 753K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=JhPmjlipGpc[/video] [/video] TA MAYROMATIKA ANEBENOYN!! TO KILO 7.3 EYRO STO OYPERMARKET KISHINIOFKA!!!! stokarete pragma xaibania!!!!! ο ρεντ καβατζοσε καμια 150αρα κοτοπουλα ΑΑΑ Χαιβανοπουλοπουλοι !!!! τον παλιο καιρι οι κινιγοι αραζανε στο νευροκοπι καρτερι!!!! και μπαπ κατο τα παπια!!!!!! το καλοκαιρακι καρτερι χαλκιδικι και παραλια κατερινι καρτερι με το δικανο και ανεξοδα!!!!! και γιατους λευταδες!!! ,,<< οπος λεγαμε παλια αλβανοι τουριστες>> βουλγαρσκι φτοχεια και φιλοτιμο βεβεα μεχρι το καλοκαιρι προλαβενουμε καμια μπιρα μπαλτσικα αγκαλια με την ντεβουσκα στο σκαιπ !!!!!! για οσους ακομα εχουν ιντερνετ!!!!! αλλα κολπα λεμε!!!!! ΦΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΛΙΘΕΥΟΜΕ !!!! ΣΤΟΚΑΡΕΤΕ ΤΡΑΧΑΝΑ !!! ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΠΟΓΑ !!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τραχανα στα καρβουνα φτιαχνεις???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) αντε και θα σε πο και τα αλλα τα κολπα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=8I0yemured0[/video[/video]]ξαδερφε έχεις κάνει χρήση της τρόμπας και την προτείνεις?
Μην μας πουλήσει το προιόν....
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
fasolia απο πρεσπες μερια καβατσοζα μισο τονο να σου κρατησο κανα κατοστακιλο για την θεια??? τον λαδεμπορα βρες οσο ειναι καιροσ!!!!! κανα τσιπουρο δεν πεζει??//????////????????????????? παλι εξοδα μες της καργιεσ???????ξάδερφε κάτσε δες τον μαμαλάκη, εγώ πάω έξω για κάνα ποτάκι
davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΕΠΕΣΕ το ματι μου σε ενα τεζααα ξερο γαμισι που ριχνει σε ενα ατακτο ροσικο πορνιδιο ΤΗς ΕΔΟΣΕ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!! ΜΠΙΛΑΛΑ!!! ΚΟΛΟΦΕΡΑΤΣΑ !!!! ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ !!!!!! ΠΑΘΟς ΚΑΙ ΔΙΝΑΜΗ ΛΕΜΕ!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΝΙΚΕ ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΖ!!! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΤΑΝ ΟΡΙΓΙΝΑΛ!!!ΠΟΛΙ ΓΑΜΙΣΙ ΛΕΜΕ!!! αμα ψαχτειτε θα το βρειτε !!! 25 μαρτιου !!! ΤΣΑΡΕ ΕΥΓΕ!!! ΜΠΙΚΕς ΣΤΟΝ ΣΟΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! ΤΑ ΣΙΝΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΝΟΤΑΝ!!!!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
φυγαμεεεεε....τωρα που θα μας βγάλει ο δρόμος δεν έχει σημασία....Σερβία θα είναι? ουκρανία θα είναι? μολδαβία? Τιρασπόλ? χαχα απλα να φύγουμε και οπου μας βγάλει ο δρόμος
Το budapest είναι τεσσάρων από όσο ξέρω.βρηκα εισητηριο απέυθειας κυριακη 8
και ξενοδοχειο το Bucharest μπορει και budapest 5*
υγ.Πάρε τηλ τότε στις 9 του μηνός να βρεθούμε ;)
Προσέξτε να μην χαθείτε μόνοφυγαμεεεεε....τωρα που θα μας βγάλει ο δρόμος δεν έχει σημασία....Σερβία θα είναι? ουκρανία θα είναι? μολδαβία? Τιρασπόλ? χαχα απλα να φύγουμε και οπου μας βγάλει ο δρόμος
Προσέξτε να μην χαθείτε μόνο
Τάσο παρακαλα να χάθουμε να στείλουμε SOS να έρθεις με τον κτηνίατρο για διάσωση , θα είναι καλη περιπέτεια
Ps φαντάζομαι τον κτηνίατρο με ορειβατικό μποτακι, στολή διάσωσης , κιτ πρώτων βοηθειών και κράνος με φακό
χαχαχα,ναι με τον κτηνίατρο μαζί θα είναι καλή φάσηΤάσο παρακαλα να χάθουμε να στείλουμε SOS να έρθεις με τον κτηνίατρο για διάσωση , θα είναι καλη περιπέτεια
Ps φαντάζομαι τον κτηνίατρο με ορειβατικό μποτακι, στολή διάσωσης , κιτ πρώτων βοηθειών και κράνος με φακό
πλάκα πλάκα μόλις μίλησα με την δικιά μου πάνω,έχει χιόνι και πέφτει κοντά στους μείον δέκα βαθμούς το βράδυ :o Αλλά εντάξει από την ερχόμενη βδομάδα είδα ότι ξανανοίγει ο καιρός και πάλι.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Η κοπελιτσα με το γκρι αστέρι,άνετα έκανα μαζι της σοβαρή σχέση δυο ημερών
Εγω και με τις τρεις δεν εχω κανενα προβλημα.
Μην βιάζεσαι ρε allan,αμέσως και εσύ...
Περιμένουμε τους ειδικούς να αποφανθούν για τις συγκεκριμένες γκόμενες στις ανωτέρω φωτο που είναι Μολδαβές φυσικά.
1.Είναι από Κισινάου η από Τίρασπολ?
2.Μιλάνε ρουμανικά η ρώσσικα? η και τα δύο?
3.Έχουν πάει με Άραβες? η Τούρκους? η Ιταλούς? η και τα τρία?
Μόνο τότε θα μπορέσουμε να τις κατατάξουμε σε κατηγορία:
ΑΑΑ
ΑΑ+ / ΑΑ-
Α+ / Α-
Περιμένουμε τους ειδικούς να αποφανθούν για τις συγκεκριμένες γκόμενες στις ανωτέρω φωτο που είναι Μολδαβές φυσικά.
1.Είναι από Κισινάου η από Τίρασπολ?
2.Μιλάνε ρουμανικά η ρώσσικα? η και τα δύο?
3.Έχουν πάει με Άραβες? η Τούρκους? η Ιταλούς? η και τα τρία?
Μόνο τότε θα μπορέσουμε να τις κατατάξουμε σε κατηγορία:
ΑΑΑ
ΑΑ+ / ΑΑ-
Α+ / Α-
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις