Επισκέπτης
ελπιζω ρε μοϊκανε να μην κοιμηθηκατε ;)και μετά ήρθε με μια άλλη φίλη της σπίτι να κοιμηθούνε....
ελπιζω ρε μοϊκανε να μην κοιμηθηκατε ;)και μετά ήρθε με μια άλλη φίλη της σπίτι να κοιμηθούνε....
εμ ερχεσε στα λογια μουκοίτα, πολύ θα ήθελα να έβαζα και μένα μέσα αλλά κάποιος έπρεπε να βγάλει τη φωτό.
είσαι μαλάκας;; κοιμάται κανείς με αυτά τα δυο;;ελπιζω ρε μοϊκανε να μην κοιμηθηκατε ;)
επόμενη... αυτή την ξεκοκκάλισα...αυτή μάλιστα με κέρασε κιόλας και 2 φορές (με άφησε μαλάκα κανονικά)
η δε καλύτερη φάση ήταν που πήγαμε σε γενέθλια φίλης της και μετά ήρθε με μια άλλη φίλη της σπίτι να κοιμηθούνε....
καναπεδατε μοικανε εχο κατι στρουγκες με γαιδαρες εξο απο το βουκουρεστι και στελνο γαιδουρογαλα στην ινδια!!!!! αλλα γαμισετα μου κλεψανε τα ζα τα αρσενικα και τα καναν βοδινο τας και μπαμ και το πουλησαν στο ελλαδισταν !!!!!!!!!! και κλαμα οι γαιδαρες!!!!!!! δε με λες αεροπορικο εισιτιριο για γερμανια ξερης ποσο κανει???? < χορις αλεξιπτοτο>> ??? φκκ ποσο παει <<<ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΟΝ ΤΗς ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς>>> γαμιση????? δοσε τα φοτα στο λαο!!!!!!έτσι από περιέργεια... τι δουλειά κάνεις; και πώς τα καταφέρνεις και είσαι τόσο ανορθόγραφος και μιλάς τόσο χάλια την ελληνική;
καναπεδατε μοικανε εχο κατι στρουγκες με γαιδαρες εξο απο το βουκουρεστι και στελνο γαιδουρογαλα στην ινδια!!!!! αλλα γαμισετα μου κλεψανε τα ζα τα αρσενικα και τα καναν βοδινο τας και μπαμ και το πουλησαν στο ελλαδισταν !!!!!!!!!! και κλαμα οι γαιδαρες!!!!!!! δε με λες αεροπορικο εισιτιριο για γερμανια ξερης ποσο κανει???? < χορις αλεξιπτοτο>> ??? φκκ ποσο παει <<<ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΟΝ ΤΗς ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς>>> γαμιση????? δοσε τα φοτα στο λαο!!!!!!
θειο εγω σας ειχα προειδοποιησειΕγώ πάντως που πηγα Οδησσό πέρασα χάλια με τις ουκρανές 80 ευρά για μια ώρα η καθεμία και κρυοκωλες του κερατά ήτανε,φάγανε σουτ πάνω στο μισάωρο.
εδω ερχεσαι για εροτοτουρισμο και οχι σεξοτουρισμο...αρα δεν μπορουμε να βαθμολογισουμε μια χωρα που δεν επιτρεπεται η πουτανια ..σε παιχνιδι σε ομορφια γυναικων σε εροτικη διαθεση αυτων στο γαμησει το δεχομαι...η τιρασπολη εχει πολυ μελλον αλλα λιγο κοσμο και λιγα μαγαζια για να παιξεισ αν πασ εκει για δεκα μερεσ θα σε μαθουν γρηγορα ολοι ...εκει ειναι μονο για δυο μερεσ παρασκευη και σαββατο...τισ αλλες μερες δεν αξιζει ...και παμε παρακατο εδο και καμια 20 ετια ειμαι ανατολικο μπλοκ σταθερα!!! εχο φτασει οδικος μεχρι το σοτσι της ροσιας!!! σε αγριους καιρους !!!! καλα που της εφαγα της 2 πολικατικιες στο παγκρατι !!!! παρτα αρχιδια μου τορα ελλαδισταν!!!!!!!!! παο γλεντισμενος κοπροσκιλος ο αμαδις ο αποδιμιτικος!!!! λειπον για το κισηινεου θα ελεγα αποτελεσμα κατο του 5 αν το αριστα ειναι το 20 οσον αφορα τον σεξοτουρισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΡΑ οσον αφορα το περιβαλον τους παπουδοελιναραδες του μολντολγνου και τα γελια την παρεα και τον χαβαλε καλα ειναι!!! αν σονι και καλα θελης μολδαβια ΠΙΓΕΝΕΙς ΤΙΡΑΣΠΟΛ φαθμολογια 18 με αριστα το 20 και εναλικτικα μονο το καλοκιαρη καχουλ 15 με αριστα το 20 !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΑΖΟ ΤΙΜΕς ΣΑΙΤ ΚΤΛ γιατι αλοοστε!!!????? αρκετους εκανα ρομπα!!! μου διοξατε και τον διμιτρακι σινεχιζετε!!!!
αλλανιαριι προβατινα <βραστι και στο φουρνο>> τρις μερεςςς εμπλοκι με μπολικο φασκομιλο μετα!!!! ντουρασελλλλ λεμεεε!!!!!!! κιαλις και αρχιδια!!!!!!! Υ.Γ οι πλιροφοριες λενε οτι μετα το προτο χερι τους εξιγουσες την αρχαια ελληνικη ιστορια!! και μετα ροχαλιτο εμβατιριο μετα δακριον απο τα γιελια!!!!!!δΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τις αλλεσ μερες θα γαμας καθαρο ατοφιο ανατολικο αλλογο!!!! καχουλ καλοκαιρη εχεις παει!!!!!???? θα ελεγα και ΓΙΑ το μπαλτσι αλλα γαμισετα!!!!!!! ναρκοτικα και πρεζονια φουλ δεν μαρεσει !!!! Υ.Γ Ο ΓΙΟΥΦΤΟς ΤΙ ΚΑΝΕΙ???? to be continuedεδω ερχεσαι για εροτοτουρισμο και οχι σεξοτουρισμο...αρα δεν μπορουμε να βαθμολογισουμε μια χωρα που δεν επιτρεπεται η πουτανια ..σε παιχνιδι σε ομορφια γυναικων σε εροτικη διαθεση αυτων στο γαμησει το δεχομαι...η τιρασπολη εχει πολυ μελλον αλλα λιγο κοσμο και λιγα μαγαζια για να παιξεισ αν πασ εκει για δεκα μερεσ θα σε μαθουν γρηγορα ολοι ...εκει ειναι μονο για δυο μερεσ παρασκευη και σαββατο...τισ αλλες μερες δεν αξιζει ...
Το πιο ωραίο ήταν ότι είχαν μείνει όλοι έκθαμβοι με την σλαυικη τιρασπολιτικη ομορφιά των γυναικών που έβαζε άλογα όλα που λέει και ο νταβαριτς τίρασπολ ολε μόνο που ήταν από ουγγαρία μεριάααααααχαχαχαχααχαχα... οκ, δεν το είχα δει αυτό!
Αυτό κάπου το ξέρω που λέει και ο μολντοβαζω λοιπόν με ματάκια επειδή βαριέμαι... αυτή ήταν μεταφράστρια στην πρώτη μου απόπειρα να ανοίξω αντιπρόσωπο στη Μολδαβία. το ντηλ πέτυχε και αυτή χάρηκε τόσο που μετά μου το έδειξε.