Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Συνημμένα

• after birthday.JPG
    after birthday.JPG
    24 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
εχω κανει deal με αυτα τα δυο στο χιλιαρικο για μια εβδομαδα (χιλια και οι δυο)αλλα ακομα ειμαι σκεπτικος
δεν βοηθαει και ο νυκτερος το κερατο μου μεσα
δηλαδη 71 ευρω η καθεμια το 24ωρο  :2funny: ετσι για να μπω σε καποιου το ματι  :grin:

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.jpg
    Χωρίς τίτλο.jpg
    130,3 KB · Εμφανίσεις: 24

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
επόμενη... αυτή την ξεκοκκάλισα...αυτή μάλιστα με κέρασε κιόλας και 2 φορές (με άφησε μαλάκα κανονικά)
η δε καλύτερη φάση ήταν που πήγαμε σε γενέθλια φίλης της και μετά ήρθε με μια άλλη φίλη της σπίτι να κοιμηθούνε....

πολυ καλο το 'home'.
βαλτο στα πιπινια, με ματακια, κανεις δεν θα παρει χαμπαρι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν το έπιασα φιλαράκι. άλλαξα το όνομα της φωτό μετά το μπλάνκο. μήπως θες κι άλλη φωτό;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εν τω μεταξύ θέλω να βάλω και μία ακόμα, μία που έχει δει και ο μόλντο που είχαμε πάει για φαγητό αλλά όλες οι φωτό της είναι μεγάλες...πώς στον κόρακα να κάνω resize?

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
με εχεις καλυψει φιλος.
βαλε κ την αλλη που λες να κλεισουμε το μπανιστηρι για σημερα ¨)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ολεεε τα ζα μου αργααα!!!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  μοικανε διναμη εισε  !!!! μετοχος του μαμβα εισε και μας βγαζεις της φοτο απο κει??  :2funny: :2funny: :2funny:  λοιπον για τους σχετικους με το αθλιμα  το προτο πραγμα που μετραμε ειναι το κοστος και αρχιζο  !!  αν πας με αμαξι απο ελλαδα θελης πιγινε ελλα 500-600  χορις αναπαντεχα και γκαντεμιες  :police: :police: :police: :police: :police:  με αροπλανο κανα 400  φοροντας παντα αλεξιπτοτο ε :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ενα καλουτσικο σπιτακι οχι κοτετσι αλβανικο κανα 50 αρι ευρα την ημερα επι δεκα μερες που ειναι ο ιδανικος χρονος για να μεινις θελης σινολικα  ενα χιλιαρικακι με το καλιμερα  :dancing: :dancing: :dancing: και παμε  πιο κατο καθε μερα κανα διακοσαρι ευρα φαι ραντεβου κλαμπ μπαρ κτλ χορις πολεες καταστροφες  τραπεζια μπουκαλια κτλ  βαλτε αλλο ενα 2χιλιαρο χαλαρα !!!!! πριν 5 χρονια αξιζε  τα καλα μορα ειταν μαντρομενα!  και οξενος μετρουσε τορα ολοι πιραν ρουμανικο διαβατιριο περισοτερες μολδαβες τεζα θα βρειτε στα κλαμπ στο μιλανο παρα στο κισηινεου οτι καλο εχει μεινη σπονσοραρετε απο διο και τρις ντοπιους και ξενους ΑΡΧΙΔΙΑΑ ΜΕΝΤΟΛΕςς1!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ !!! Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
έτσι από περιέργεια... τι δουλειά κάνεις; και πώς τα καταφέρνεις και είσαι τόσο ανορθόγραφος και μιλάς τόσο χάλια την ελληνική;
καναπεδατε μοικανε εχο κατι στρουγκες με γαιδαρες εξο απο το βουκουρεστι και στελνο γαιδουρογαλα στην ινδια!!!!! αλλα γαμισετα μου κλεψανε τα ζα τα αρσενικα και τα καναν βοδινο τας και μπαμ και το πουλησαν στο ελλαδισταν !!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και κλαμα οι γαιδαρες!!!!!!!   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  δε με λες αεροπορικο εισιτιριο για γερμανια ξερης ποσο κανει???? < χορις αλεξιπτοτο>>  :grin: :grin: :grin:??? φκκ ποσο παει <<<ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΟΝ ΤΗς ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς>>> γαμιση?????   :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: δοσε τα φοτα στο λαο!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2013-03-13_181151.png
    2013-03-13_181151.png
    178,3 KB · Εμφανίσεις: 30

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καναπεδατε μοικανε εχο κατι στρουγκες με γαιδαρες εξο απο το βουκουρεστι και στελνο γαιδουρογαλα στην ινδια!!!!! αλλα γαμισετα μου κλεψανε τα ζα τα αρσενικα και τα καναν βοδινο τας και μπαμ και το πουλησαν στο ελλαδισταν !!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και κλαμα οι γαιδαρες!!!!!!!   :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  δε με λες αεροπορικο εισιτιριο για γερμανια ξερης ποσο κανει???? < χορις αλεξιπτοτο>>  :grin: :grin: :grin:??? φκκ ποσο παει <<<ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΟΝ ΤΗς ΑΝΑΤΟΛΙΚΕς>>> γαμιση?????   :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: δοσε τα φοτα στο λαο!!!!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και παμε παρακατο εδο και καμια 20 ετια ειμαι ανατολικο μπλοκ σταθερα!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εχο φτασει οδικος μεχρι το σοτσι της ροσιας!!!  σε αγριους καιρους !!!! καλα που της εφαγα της 2 πολικατικιες στο παγκρατι !!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: παρτα αρχιδια μου τορα ελλαδισταν!!!!!!!!!  παο γλεντισμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κοπροσκιλος ο αμαδις ο αποδιμιτικος!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λειπον για το κισηινεου θα ελεγα αποτελεσμα κατο του 5 αν το αριστα ειναι το 20  οσον αφορα τον σεξοτουρισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΡΑ οσον αφορα το περιβαλον τους παπουδοελιναραδες του μολντολγνου και τα γελια την παρεα και τον χαβαλε  καλα ειναι!!!  αν σονι και καλα θελης μολδαβια ΠΙΓΕΝΕΙς ΤΙΡΑΣΠΟΛ φαθμολογια 18  με αριστα το 20  και εναλικτικα μονο το καλοκιαρη  καχουλ 15 με αριστα το 20  !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΑΖΟ ΤΙΜΕς ΣΑΙΤ ΚΤΛ γιατι αλοοστε!!!????? αρκετους εκανα ρομπα!!! μου διοξατε και τον διμιτρακι  :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam:  σινεχιζετε!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως που πηγα Οδησσό πέρασα χάλια με τις ουκρανές :grin: 80 ευρά για μια ώρα η καθεμία και κρυοκωλες του κερατά ήτανε,φάγανε σουτ πάνω στο μισάωρο.
θειο εγω σας ειχα προειδοποιησει

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και παμε παρακατο εδο και καμια 20 ετια ειμαι ανατολικο μπλοκ σταθερα!!!   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εχο φτασει οδικος μεχρι το σοτσι της ροσιας!!!  σε αγριους καιρους !!!! καλα που της εφαγα της 2 πολικατικιες στο παγκρατι !!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: παρτα αρχιδια μου τορα ελλαδισταν!!!!!!!!!  παο γλεντισμενος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κοπροσκιλος ο αμαδις ο αποδιμιτικος!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λειπον για το κισηινεου θα ελεγα αποτελεσμα κατο του 5 αν το αριστα ειναι το 20  οσον αφορα τον σεξοτουρισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΡΑ οσον αφορα το περιβαλον τους παπουδοελιναραδες του μολντολγνου και τα γελια την παρεα και τον χαβαλε  καλα ειναι!!!  αν σονι και καλα θελης μολδαβια ΠΙΓΕΝΕΙς ΤΙΡΑΣΠΟΛ φαθμολογια 18  με αριστα το 20  και εναλικτικα μονο το καλοκιαρη  καχουλ 15 με αριστα το 20  !!! ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΑΖΟ ΤΙΜΕς ΣΑΙΤ ΚΤΛ γιατι αλοοστε!!!????? αρκετους εκανα ρομπα!!! μου διοξατε και τον διμιτρακι  :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam:  σινεχιζετε!!!!
εδω ερχεσαι για εροτοτουρισμο και οχι σεξοτουρισμο...αρα δεν μπορουμε να βαθμολογισουμε μια χωρα που δεν επιτρεπεται η πουτανια ..σε παιχνιδι σε ομορφια γυναικων σε εροτικη διαθεση αυτων στο γαμησει το δεχομαι...η τιρασπολη εχει πολυ μελλον αλλα λιγο κοσμο και λιγα μαγαζια για να παιξεισ αν πασ εκει για δεκα μερεσ θα σε μαθουν γρηγορα ολοι ...εκει ειναι μονο για δυο μερεσ παρασκευη και σαββατο...τισ αλλες μερες δεν αξιζει ...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλανιαριι προβατινα <βραστι και στο φουρνο>> τρις μερεςςς εμπλοκι με μπολικο φασκομιλο μετα!!!! ντουρασελλλλ λεμεεε!!!!!!! κιαλις και αρχιδια!!!!!!! Υ.Γ οι πλιροφοριες λενε οτι μετα το προτο χερι τους εξιγουσες την αρχαια ελληνικη ιστορια!! και μετα ροχαλιτο εμβατιριο μετα δακριον απο τα γιελια!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εδω ερχεσαι για εροτοτουρισμο και οχι σεξοτουρισμο...αρα δεν μπορουμε να βαθμολογισουμε μια χωρα που δεν επιτρεπεται η πουτανια ..σε παιχνιδι σε ομορφια γυναικων σε εροτικη διαθεση αυτων στο γαμησει το δεχομαι...η τιρασπολη εχει πολυ μελλον αλλα λιγο κοσμο και λιγα μαγαζια για να παιξεισ αν πασ εκει για δεκα μερεσ θα σε μαθουν γρηγορα ολοι ...εκει ειναι μονο για δυο μερεσ παρασκευη και σαββατο...τισ αλλες μερες δεν αξιζει ...
τις αλλεσ μερες θα γαμας καθαρο ατοφιο ανατολικο αλλογο!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καχουλ καλοκαιρη εχεις παει!!!!!???? θα ελεγα και ΓΙΑ το μπαλτσι αλλα γαμισετα!!!!!!! ναρκοτικα και πρεζονια φουλ δεν μαρεσει !!!! Υ.Γ Ο ΓΙΟΥΦΤΟς ΤΙ ΚΑΝΕΙ???? :grin: :grin: :grin:  :woldman: :woldman: :woldman:  to be continued

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
ααααααχαχαχαχααχαχα... οκ, δεν το είχα δει αυτό!
Το πιο ωραίο ήταν ότι είχαν μείνει όλοι έκθαμβοι με την σλαυικη τιρασπολιτικη ομορφιά των γυναικών που έβαζε :grin: άλογα όλα που λέει και ο νταβαριτς :grin: τίρασπολ ολε μόνο που ήταν από ουγγαρία μεριά :2funny: :2funny: :2funny:
το τι γλύψιμο δε του κάνανε για να τσιμπήσουν κανένα κοκαλάκι από τις δήθεν γκομενάρες του δεν λέγεται,αν τα διαβάσεις θα ξεραθείς στα γέλια.

υγ.Τίρασπολ έχω πάμπολες φορές,στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία διαφορά των γυναικών εμφανισιακά προς στο καλύτερο,το αντίθετο θα έλεγα και μιλάω για το μέσο όρο.Το τι μπάζο παίζει στο Plazma δεν περιγράφεται.
Μολδαβία είναι και εκεί απλά μιλάνε μόνο ρώσσικα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
βαζω λοιπόν με ματάκια επειδή βαριέμαι... αυτή ήταν μεταφράστρια στην πρώτη μου απόπειρα να ανοίξω αντιπρόσωπο στη Μολδαβία. το ντηλ πέτυχε και αυτή χάρηκε τόσο που μετά μου το έδειξε.
Αυτό κάπου το ξέρω που λέει και ο μολντο :2funny:

Επισκέπτης
με κανατε σαλατα
με μπερδεψατε του κερατα
τελικα αξιζει μολδαβια η παπαρια;;;;

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ama ειναι αραπισ ο καινουργιος παπας κριψου ερχετε το τελος του κοσμου :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ΒΑΤΙΚΑΝ ΣΤΟΡΥ!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom