Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
εβαζα κι εγω αλλα με κραξατε σχεδον ολοι  :2funny:
Εγώ δεν σε έκραξα ποτέ :2funny: και εσύ πάντα λίγο κρύβεις το πρόσωπο της ντεβουσκας  ;)
μιλάω να είμαστε εμείς δίπλα στις γκόμενες με "σβησμένα" λίγο τα πρόσωπα μας αλλά από τα γενικά χαρακτηριστικά να  φαίνεται πεντακάθαρα ότι είμαστε εμείς και να φαίνεται κανονικά και χωρίς "σβησήματα" το πρόσωπο της γκόμενας.
Ο άλλαν το έκανε αυτό τώρα,εγώ παλιότερα...αυτό λέω.

Επισκέπτης
Εγώ δεν σε έκραξα ποτέ :2funny: και εσύ πάντα λίγο κρύβεις το πρόσωπο της ντεβουσκας  ;)
μιλάω να είμαστε εμείς δίπλα στις γκόμενες με "σβησμένα" λίγο τα πρόσωπα μας αλλά από τα γενικά χαρακτηριστικά να  φαίνεται πεντακάθαρα ότι είμαστε εμείς και να φαίνεται κανονικά και χωρίς "σβησήματα" το πρόσωπο της γκόμενας.
γι αυτο ειπα ΣΧΕΔΟΝ ολοι

click----> 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
to σχεδόν τώρα το πρόσεξα  :grin:

υγ.αυτά για τις φωτο τα λέω "για του λόγου το αληθές" βέβαια και όχι για να αυτοδιαφημιζωμαστε.αλλιώς με ΤΑ ΛΌΓΙΑ όλοι μουνάρες Α Εθνικής γαμάνε :2funny:
εσύ και ο νυκτερος έχετε βάλει παρά πολλές τέτοιες(μαζί με τις ντεβουσκες εννοώ) έστω και με λίγο κρυμμένα τα πρόσωπα από τις γκόμενες,έχω αποδώσει εύσημα επανηλλειμένα.

Επισκέπτης
to σχεδόν τώρα το πρόσεξα  :grin:

υγ.αυτά για τις φωτο τα λέω "για του λόγου το αληθές" βέβαια και όχι για να αυτοδιαφημιζωμαστε.αλλιώς με ΤΑ ΛΌΓΙΑ όλοι μουνάρες Α Εθνικής γαμάνε :2funny:
εσύ και ο νυκτερος έχετε βάλει παρά πολλές τέτοιες(μαζί με τις ντεβουσκες εννοώ) έστω και με λίγο κρυμμένα τα πρόσωπα από τις γκόμενες,έχω αποδώσει εύσημα επανηλλειμένα.
Α εθνικη εχουμε βαλει ή φωτο πολλες;;; :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα ρε Τασουλη ακομα ειμαι υπο σκεψην για το Κισιναου, πρωτον οι γκομενες εκει πολυ ρουμανο-ειδη, δευτερον πολυ μπλα-μπλα για το τιποτα! αυτο που με ψηνει τρελλα ειναι η ολη φαση με εσενα τον αλλαν τον νυκτερο και ισως τον τσαφους οπου εκει θα βγαλουμε πολυ γελιο. αρκει να μην με τραβολογατε ολο το βραδυ εξω  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Α εθνικη εχουμε βαλει ή φωτο πολλες;;; :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλα ρε Τασουλη ακομα ειμαι υπο σκεψην για το Κισιναου, πρωτον οι γκομενες εκει πολυ ρουμανο-ειδη, δευτερον πολυ μπλα-μπλα για το τιποτα! αυτο που με ψηνει τρελλα ειναι η ολη φαση με εσενα τον αλλαν τον νυκτερο και ισως τον τσαφους οπου εκει θα βγαλουμε πολυ γελιο. αρκει να μην με τραβολογατε ολο το βραδυ εξω  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
Είπαμε τα ρουμανοειδη κάνουν καλύτερο γαμήσι,για μένα τουλάχιστον αλλά και για αρκετούς άλλους,ότι είναι καργιόλες οι πιο πολλές είναι αλλά και πάλι τις μας νοιάζει εμάς?γιατί τα ρωσσοειδη δεν είναι? :grin:
στο χέρι μας είναι να γαμάμε και να φεύγουμε μετά,άμα θέλεις να κολλήσεις τότε ναι αλλάζει το πράμα,σε αυτό συμφωνώ.
έλα εσύ και θα περάσουμε καλά με ΌΛΗ τη φάση,αυτό έχει σημασία στο κάτω κάτω.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:
Είπαμε τα ρουμανοειδη κάνουν καλύτερο γαμήσι,για μένα τουλάχιστον αλλά και για αρκετούς άλλους,ότι είναι καργιόλες οι πιο πολλές είναι αλλά και πάλι τις μας νοιάζει εμάς?γιατί τα ρωσσοειδη δεν είναι? :grin:
στο χέρι μας είναι να γαμάμε και να φεύγουμε μετά,άμα θέλεις να κολλήσεις τότε ναι αλλάζει το πράμα,σε αυτό συμφωνώ.
έλα εσύ και θα περάσουμε καλά με ΌΛΗ τη φάση,αυτό έχει σημασία στο κάτω κάτω.
με χαλαει το οτι τελειωνει σε -εσκου (αρχιδεσκου , πουτανεσκου, τσιμπουκεσκου)
προτιμω τα σε -οβα(πουτανοβα, τσιμπουκοβα, αρχιδοβα) :2funny: :2funny: :2funny: 
ειναι θεμα γραματτικης  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
με χαλαει το οτι τελειωνει σε -εσκου (αρχιδεσκου , πουτανεσκου, τσιμπουκεσκου)
προτιμω τα σε -οβα(πουτανοβα, τσιμπουκοβα, αρχιδοβα) :2funny: :2funny: :2funny: 
ειναι θεμα γραματτικης  :grin:
Έχει και πολλές μικτές από μάνα μολδαβή-πατέρας ουκρανός,μάνα ρωσσιδα-πατέρας μολδαβός κτλ κτλ.
σε αυτές η γραμματική είναι μπερδεμένη :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πιο ευκολο ειναι με την ζωγραφικη των windows
μα αυτό χρησιμοποίησα!

δεν καταλαβαίνω τι κάνω λάθος γμτ! στο τέλος μου φαίνεται θα τις βάλω με τα ματάκια τους τα μπιρμπιλωτά και στα αρχίδια μου...χαχαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ δεν σε έκραξα ποτέ :2funny: και εσύ πάντα λίγο κρύβεις το πρόσωπο της ντεβουσκας  ;)
μιλάω να είμαστε εμείς δίπλα στις γκόμενες με "σβησμένα" λίγο τα πρόσωπα μας αλλά από τα γενικά χαρακτηριστικά να  φαίνεται πεντακάθαρα ότι είμαστε εμείς και να φαίνεται κανονικά και χωρίς "σβησήματα" το πρόσωπο της γκόμενας.
κοίτα, πολύ θα ήθελα να έβαζα και μένα μέσα αλλά κάποιος έπρεπε να βγάλει τη φωτό. όσο για τα μάτια της άλλης, με δεδομένο πως οι συγκεκριμένες δεν ήταν της μιας νύχτας ή της χρηματικής αντικαταβολής δεν θεωρώ σωστό να βάλω μάτια τους.... τώρα τι να σου πω...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
κοίτα, πολύ θα ήθελα να έβαζα και μένα μέσα αλλά κάποιος έπρεπε να βγάλει τη φωτό. όσο για τα μάτια της άλλης, με δεδομένο πως οι συγκεκριμένες δεν ήταν της μιας νύχτας ή της χρηματικής αντικαταβολής δεν θεωρώ σωστό να βάλω μάτια τους.... τώρα τι να σου πω...
Tίποτα να μην μου πεις,αυτά τα λέω γιατί είχαμε πρόσφατα το παράδειγμα του "Στεφάνου" που έβαζε φωτο από ντόπιες τιρασπολιοτισες και καλά γκόμενες και τελικά ήταν ουγγαρεζες :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ααααααχαχαχαχααχαχα... οκ, δεν το είχα δει αυτό!

Επισκέπτης
Έχει και πολλές μικτές από μάνα μολδαβή-πατέρας ουκρανός,μάνα ρωσσιδα-πατέρας μολδαβός κτλ κτλ.
σε αυτές η γραμματική είναι μπερδεμένη :2funny: :2funny: :2funny:
τσιμπουκοβαεσκου ή τσιμπουκεσκοβα;;
εχει σημασια για μενα αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:
θα σας βαλω 2 ρουμανιτσες που ειχα ολες κι ολες ε! μια που ειναι συνορα ας τις βαφτισω μολδαβες  :2funny: :2funny:
η δε δευτερη κορασιδα μου τα επρηξε τοσο που δεν ξαναεκανα κονε με ρουμουνες

Συνημμένα

• IMG_0009.JPG
    IMG_0009.JPG
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • oana.jpg
    oana.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
την οανα.... είχες αποφασίσει να κάνεις ψυχικό;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βαζω λοιπόν με ματάκια επειδή βαριέμαι... αυτή ήταν μεταφράστρια στην πρώτη μου απόπειρα να ανοίξω αντιπρόσωπο στη Μολδαβία. το ντηλ πέτυχε και αυτή χάρηκε τόσο που μετά μου το έδειξε.

Συνημμένα

• me1.JPG
    me1.JPG
    156,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αααααα.... τελικά βγήκανε με το μπλάνκο οκ!

Επισκέπτης
την οανα.... είχες αποφασίσει να κάνεις ψυχικό;
και οι δυο ΟΑΝΕΣ, οσες εβρισκα Οανες, αφου αρχισα να πιστευω οτι με δουλευουν ομαδικος οι ρουμανες
η οανα πυρκαβλο στο κρεβατι την αδικουν ΟΟΟΟΛΛΛΕΣΣ οι φωτο
ειναι σαφως καλυτερη απο οτι στην φωτο
αλλα δεν ειναι και Α εθνικη
αλλα ρουμανοειδη
σπασιμο αρχιδιων και ψεμα καργα, και προσπαθειες τραβηχτικων;;;;απειρες!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επόμενη... από το μάμπα - δύο μηνύματα και ραντεβού...
μια χαρά, αν και δεν ήταν του απολύτου γούστου μου, τη δεύτερη μέρα ήρθε σπίτι ...

Συνημμένα

• me 0191.JPG
    me 0191.JPG
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 26

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η οανα πυρκαβλο στο κρεβατι την αδικουν ΟΟΟΟΛΛΛΕΣΣ οι φωτο
ειναι σαφως καλυτερη απο οτι στην φωτο
αλλα δεν ειναι και Α εθνικη
αλλα ρουμανοειδη
σπασιμο αρχιδιων και ψεμα καργα, και προσπαθειες τραβηχτικων;;;;απειρες!!!!
μαλάκα μου να σου πω εγώ για Ρουμάνα στο Βουκουρέστι.
να με τραβάει σε όλα τα ακριβά εστιατόρια και να παίρνει ό,τι της κατέβει....
και μετά να πάμε σπίτι της και να μη μου κάθεται...

ε...μία μέρα της το έκανα το κομμάτι. Την επόμενη δεν. και της το είπα χύμα.
και να δεις πώς έτρεχε μετα αυτή από πίσω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επόμενη... αυτή την ξεκοκκάλισα...αυτή μάλιστα με κέρασε κιόλας και 2 φορές (με άφησε μαλάκα κανονικά)
η δε καλύτερη φάση ήταν που πήγαμε σε γενέθλια φίλης της και μετά ήρθε με μια άλλη φίλη της σπίτι να κοιμηθούνε....

Συνημμένα

• home.JPG
    home.JPG
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 87

Επισκέπτης
μαλάκα μου να σου πω εγώ για Ρουμάνα στο Βουκουρέστι.
να με τραβάει σε όλα τα ακριβά εστιατόρια και να παίρνει ό,τι της κατέβει....
και μετά να πάμε σπίτι της και να μη μου κάθεται...

ε...μία μέρα της το έκανα το κομμάτι. Την επόμενη δεν. και της το είπα χύμα.
και να δεις πώς έτρεχε μετα αυτή από πίσω.
ομορφο το βουκουρεστι
πιατσα ρομανα με καφετεριες και φραπεδακι και ταβλακι
αλα γκρετσια ενα πραγμα
ταριφες αρχικλεφταραδες
αλλα, δεν ειναι μεσα στις επιλογες μου αυτες οι χωρες πλεον, μιλαμε τελευταια φορα πριν 5 χρονια που πατησα το ποδαρι μου εκει
ενας λογος που δεν ειμαι καυτος για μολδαβια
αλλα γουσταρω και μια φορα να παω καπου και να ειμαι μονος μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom