allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
soy fere κοτοπουλα απο τα κοτετσια για να βγαλει της βενζινες???? xepoupouliasmenes στης εφερε??? ;) ;) ;) ;)proktologe exis xeretismus apo ena kino kai kalo filo pu itan xtes to vradi edo ...apo ton giganta RED
ΙΧΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΖΟΝΤΑΝΑγκαστρωνεις γαϊδαρο στον ανηφορο σημερα
δηλαδη ολα τα γενναω απο το μυαλο μου;;;;
σου βαζω μια φωτο που εχω βαλει στο παρελθον
ποια πολη σου θυμιζει ή μηπως ειναι φωτοσοπ
Με κουρασε παλι σημερα
αν θες πιστεψε το αν παλι δεν θες εχει καλως
και επαναλαμβανω δεν χτυπαω επαγγελματιες
ρε τραβανταα αλλαν γιαλον ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕς ΤΡΑΒΑ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΝΑ ΧΑΝΑΝΙΟΣΕΙς ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΕΣΙ !!!!!!! μετα μισα λευτα που φαγατε κισηινεου τηα χατε παντρευτη τορα!!!! και οχι ταποκοπροσκιλα !!!!!!!!!!! σπιτικα μουνακια τεζααα!!! εεε σε καμια 10 αρια χρονια που τηα μεγαλοσεις τηα χιπνισεισ!!!!!!!!!!Κυριοι Καλημερα σας,
πατε καλα ρε συμπληρωσατε βραδυατικα πανω απο 10 σελιδες με ανουσια θεματα;;;;;
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος τα παιδια του αυτο μου θυμιζετε ΔΙΜ και ΣΧΙΝΟ.
εχει μωρα για ολλα τα βαλαντια .
@@@ Νυχτερε,
αυτη την φορα δεν πηγα Τιρασπολ αλλα εφερα απο εκει την ξανθια με τιμη up to me δεν ζητησε ταριφα θελω τοσα κλπ.
Την προιγουμενη φορα που ειμουν Τιρασπολ την επαγγελματια ας πουμε την εδωσα 80 δολλαρια δηλ. καπου 55 ευρω για ολο το βραδυ. και ηταν αστερι 22 ετων.
είσαι κωλόπουστας γιατί:
πρωινο στο μπαλκονι και Θαλασσα ονειρεμενη .... ερχεται καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
έτσι από περιέργεια... τι δουλειά κάνεις; και πώς τα καταφέρνεις και είσαι τόσο ανορθόγραφος και μιλάς τόσο χάλια την ελληνική;ρε τραβανταα αλλαν γιαλον ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕς ΤΡΑΒΑ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΝΑ ΧΑΝΑΝΙΟΣΕΙς ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΕΣΙ !!!!!!! μετα μισα λευτα που φαγατε κισηινεου τηα χατε παντρευτη τορα!!!! και οχι ταποκοπροσκιλα !!!!!!!!!!! σπιτικα μουνακια τεζααα!!! εεε σε καμια 10 αρια χρονια που τηα μεγαλοσεις τηα χιπνισεισ!!!!!!!!!!
Εμείς με τον μολντο είπαμε ότι θα πάμε να μείνουμε Τίρασπολ αλλά μετά τα εξήντα να μας κάνουν οι ντεβουσκες borsch να παίρνουμε δυνάμεις και να τις όλη μέρα.Σπιτικές και χαμηλών τόνων ένα πράμα δηλ σαν και αυτές που πηδούσε ο Στέφανοςρε τραβανταα αλλαν γιαλον ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕς ΤΡΑΒΑ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΝΑ ΧΑΝΑΝΙΟΣΕΙς ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΕΣΙ !!!!!!! μετα μισα λευτα που φαγατε κισηινεου τηα χατε παντρευτη τορα!!!! και οχι ταποκοπροσκιλα !!!!!!!!!!! σπιτικα μουνακια τεζααα!!! εεε σε καμια 10 αρια χρονια που τηα μεγαλοσεις τηα χιπνισεισ!!!!!!!!!!
Είχες γράψει και ένα καλύτερο:οχι μονο αυτο
ειχα πει
"βλεπω αληθινες φωτογραφιες απο γκομενες νεξτ ντορ κι οχι απο ιντερνετ"....
είσαι κωλόπουστας γιατί:
1. ήμουνα πάνω το σαββατοκύριακο και δεν ήσουνα εκεί. Επιπλέον έριχνε μια κωλοβροχή 3 μέρες γμτ την άνοιξή του
2. Μου βάζεις φωτό τέτοιες και με κάνεις να νιώθω άσχημα που είμαι τώρα Γερμανία και εχθές είχε τη χειρότερη χειμωνιάτικη μέρα με -7 βαθμούς αλλά πάρα πολύ χιόνι στην Ανατολική Γερμανία
3. Με κάνεις και αναπολώ ΚΑΙ τη Μολδαβία .... θα με κάνεις να ποστάρω φωτό από τα μωρά μου εκεί.
Είχες γράψει και ένα καλύτερο:
"αφήστε ρε ζώα τον άνθρωπο να μιλήσει,φαίνεται ότι το κατέχει το άθλημα"
ο μποζε μοι
το "ζωα" τοχα κλεψει απο τον τσαρο,,
ηταν πολυ εμφατηκο!!!
νομιζα ηταν ο σχινος κι ειχε μπει μ αλλο ονομα,πηγα να τον κανω σαππορτ!!!!
αλλα οπως ειπα κ πριν
/΄"μωραινει ο κυριος ον βουλεται απωλεσει"..
@ allan
τελειώνε από χαλκιδική και έλα να πιούμε κανα καφέ στο μελι μελό...άρχισα να βαριέμαιιιιιιιιιιιι
προσπαθώ να σβήσω τα μάτια στο paint, αλλά τις ξανασώζει πάλι χωρίς τις αλλοιώσεις.Tι το λες και δεν το κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
πιο ευκολο ειναι με την ζωγραφικη των windowsπροσπαθώ να σβήσω τα μάτια στο paint, αλλά τις ξανασώζει πάλι χωρίς τις αλλοιώσεις.
γενικώς με φοτοσόπια και τέτοια δεν είμαι καλός γμτ...
θα μου πάρει χρόνο, αλλά τώρα που μπήκα στο τρυπάκι, υπόσχομαι να το διευθετήσω τις επόμενες 4-5 μέρες
Τα μάτια τα δικά σου η τα δικά της?για τα δικά σου οκ αλλά αν είναι για τις γκόμενες δεν συμφωνώ.προσπαθώ να σβήσω τα μάτια στο paint, αλλά τις ξανασώζει πάλι χωρίς τις αλλοιώσεις.
γενικώς με φοτοσόπια και τέτοια δεν είμαι καλός γμτ...
εβαζα κι εγω αλλα με κραξατε σχεδον ολοιΤα μάτια τα δικά σου η τα δικά της?για τα δικά σου οκ αλλά αν είναι για τις γκόμενες δεν συμφωνώ.
"Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής"
πλάκα πλάκα τελικά μόνο εγώ και ο άλλαν βάλαμε φωτο από γκόμενες που να φαίνεται κανονικά το πρόσωπο τους για να καταλαβαίνουμε όλοι καλύτερα για τι μιλάμε.