Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΑΘΑΝΑΤΗ......καλος ο σεξοτουρισμός αλλα τετοια πρωινα δεν υπαρχουν εκει.....

Συνημμένα

• Image0045.jpg
    Image0045.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Image0042.jpg
    Image0042.jpg
    145 KB · Εμφανίσεις: 55

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:
πρωινο στο μπαλκονι και Θαλασσα ονειρεμενη .... ερχεται καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Συνημμένα

• Image0043.jpg
    Image0043.jpg
    127 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Image0044.jpg
    Image0044.jpg
    131,1 KB · Εμφανίσεις: 47

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• proino pparalia.jpg
    proino pparalia.jpg
    43,5 KB · Εμφανίσεις: 28

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γκαστρωνεις γαϊδαρο στον ανηφορο σημερα
δηλαδη ολα τα γενναω απο το μυαλο μου;;;;
σου βαζω μια φωτο που εχω βαλει στο παρελθον
ποια πολη σου θυμιζει ή μηπως ειναι φωτοσοπ
Με κουρασε παλι σημερα
αν θες πιστεψε το αν παλι δεν θες εχει καλως
και επαναλαμβανω δεν χτυπαω επαγγελματιες
  ΙΧΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΖΟΝΤΑΝΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Κυριοι Καλημερα σας,

πατε καλα ρε συμπληρωσατε βραδυατικα πανω απο 10 σελιδες με ανουσια θεματα;;;;;
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: τα παιδια του αυτο μου θυμιζετε ΔΙΜ και ΣΧΙΝΟ.

εχει μωρα για ολλα τα βαλαντια  .
@@@ Νυχτερε,

αυτη την φορα δεν πηγα Τιρασπολ αλλα εφερα απο εκει την  ξανθια με τιμη  up to me δεν ζητησε  ταριφα θελω τοσα κλπ.
Την προιγουμενη φορα που ειμουν Τιρασπολ την επαγγελματια ας πουμε την εδωσα 80 δολλαρια δηλ. καπου 55 ευρω για ολο το βραδυ. και ηταν αστερι 22 ετων.
ρε τραβανταα αλλαν γιαλον  ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕς ΤΡΑΒΑ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΝΑ ΧΑΝΑΝΙΟΣΕΙς ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΕΣΙ !!!!!!!  μετα μισα λευτα που φαγατε κισηινεου τηα χατε παντρευτη τορα!!!! και οχι ταποκοπροσκιλα !!!!!!!!!!! σπιτικα μουνακια  τεζααα!!! εεε σε καμια 10 αρια χρονια που τηα μεγαλοσεις τηα χιπνισεισ!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
extes girisa βουκουρεστι απο λβοβ δεν μπορο να παρο τα ποδια μου !!! παπουδιασα εδο μπικε ι ανοιχι λβοβ κανει κριο ακομα!!! τα πεταχανε οι ρομουνες  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:  βουκουρεστι για σεχοτουρισμο με 100 ευρα γαμας διμετρο τσιγκανο τεζαα!!! κοσταντσα χειμονα κργιολε ολεε αλφα ετηνικι  τεζα!!!  εθκολα !! !!!!!!!!!!!!!!!!!  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΣΤΙΟΑΠΕΡΑΝΤΟΓΑΛΑΧΙΑΚΟς ΤΣΑΡΟς ΠΡΟΤΟΓΑΜΙΣΤΗς ΚΑΙ ΤΙΜΟΡΟς ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ ΝΤΕΒΟΥΣΚΟΝ???????  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  ΚΟΛΟΠΕΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΑΦΑΝΙΣΑΤΕ!!!!!!!!!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΙΛΑΤΕ ΣΕ ΓΚΕΥ ΜΠΑΡ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΣΚΟ?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΠΑΟ ΓΙΑ ΙΠΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΛΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΡΧΙΔΙ ΓΙΑ  ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΤΗΠΙΣΕ ΜΠΙΕΛΑ!!!! ;) ;) ;) ;)  Υ.Γ ΣΧΙΝΟΧΑΡΑ ΠΕΣ ΚΑΝΑ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΙΣΙΟΜΑ

Συνημμένα

• 2013-03-13_133253.png
    2013-03-13_133253.png
    360,5 KB · Εμφανίσεις: 38

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:
πρωινο στο μπαλκονι και Θαλασσα ονειρεμενη .... ερχεται καλοκαιριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
είσαι κωλόπουστας γιατί:
1. ήμουνα πάνω το σαββατοκύριακο και δεν ήσουνα εκεί. Επιπλέον έριχνε μια κωλοβροχή 3 μέρες γμτ την άνοιξή του

2. Μου βάζεις φωτό τέτοιες και με κάνεις να νιώθω άσχημα που είμαι τώρα Γερμανία και εχθές είχε τη χειρότερη χειμωνιάτικη μέρα με -7 βαθμούς αλλά πάρα πολύ χιόνι στην Ανατολική Γερμανία

3. Με κάνεις και αναπολώ ΚΑΙ τη Μολδαβία .... θα με κάνεις να ποστάρω φωτό από τα μωρά μου εκεί.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε τραβανταα αλλαν γιαλον  ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΧΙΛΙΕς ΦΟΡΕς ΤΡΑΒΑ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΝΑ ΧΑΝΑΝΙΟΣΕΙς ΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΕΣΙ !!!!!!!  μετα μισα λευτα που φαγατε κισηινεου τηα χατε παντρευτη τορα!!!! και οχι ταποκοπροσκιλα !!!!!!!!!!! σπιτικα μουνακια  τεζααα!!! εεε σε καμια 10 αρια χρονια που τηα μεγαλοσεις τηα χιπνισεισ!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έτσι από περιέργεια... τι δουλειά κάνεις; και πώς τα καταφέρνεις και είσαι τόσο ανορθόγραφος και μιλάς τόσο χάλια την ελληνική;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Εμείς με τον μολντο είπαμε ότι θα πάμε να μείνουμε Τίρασπολ αλλά μετά τα εξήντα να μας κάνουν οι ντεβουσκες borsch να παίρνουμε δυνάμεις και να τις :knockinb: όλη μέρα.Σπιτικές και χαμηλών τόνων ένα πράμα δηλ σαν και αυτές που πηδούσε ο Στέφανος :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
οχι μονο αυτο
ειχα πει
"βλεπω αληθινες φωτογραφιες απο γκομενες νεξτ ντορ κι οχι  απο ιντερνετ".... :2funny: :2funny: :2funny:
Είχες γράψει και ένα καλύτερο:
"αφήστε ρε ζώα τον άνθρωπο να μιλήσει,φαίνεται ότι το κατέχει το άθλημα" :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
είσαι κωλόπουστας γιατί:
1. ήμουνα πάνω το σαββατοκύριακο και δεν ήσουνα εκεί. Επιπλέον έριχνε μια κωλοβροχή 3 μέρες γμτ την άνοιξή του

2. Μου βάζεις φωτό τέτοιες και με κάνεις να νιώθω άσχημα που είμαι τώρα Γερμανία και εχθές είχε τη χειρότερη χειμωνιάτικη μέρα με -7 βαθμούς αλλά πάρα πολύ χιόνι στην Ανατολική Γερμανία

3. Με κάνεις και αναπολώ ΚΑΙ τη Μολδαβία .... θα με κάνεις να ποστάρω φωτό από τα μωρά μου εκεί.

Tι το λες και δεν το κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Είχες γράψει και ένα καλύτερο:
"αφήστε ρε ζώα τον άνθρωπο να μιλήσει,φαίνεται ότι το κατέχει το άθλημα" :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin:
το "ζωα" τοχα κλεψει απο τον τσαρο,,  :grin: :grin: :grin:
ηταν πολυ εμφατηκο!!!

νομιζα ηταν ο σχινος κι ειχε μπει μ αλλο ονομα,πηγα να τον κανω σαππορτ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα οπως ειπα κ πριν
/΄"μωραινει ο κυριος ον βουλεται απωλεσει".. :tooth: :tooth: :tooth:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
@ allan
τελειώνε από χαλκιδική και έλα να πιούμε κανα καφέ στο μελι μελό...άρχισα να βαριέμαιιιιιιιιιιιι  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:grin: :grin: :grin:
το "ζωα" τοχα κλεψει απο τον τσαρο,,  :grin: :grin: :grin:
ηταν πολυ εμφατηκο!!!

νομιζα ηταν ο σχινος κι ειχε μπει μ αλλο ονομα,πηγα να τον κανω σαππορτ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα οπως ειπα κ πριν
/΄"μωραινει ο κυριος ον βουλεται απωλεσει".. :tooth: :tooth: :tooth:
ο μποζε μοι
εγω ο τρελος  :uglystupid:(μωρος)σου εκανα μια προσκληση - προκληση
ξερεις κατι; απλα εχω κατι που εσυ δεν εχεις...αυτοπεποιθηση
ιτ ις απ του γιου

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
@ allan
τελειώνε από χαλκιδική και έλα να πιούμε κανα καφέ στο μελι μελό...άρχισα να βαριέμαιιιιιιιιιιιι  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ερχεσαι εσυ εδω να κανουμε και καμια δουλεια της προκοπής;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Tι το λες και δεν το κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προσπαθώ να σβήσω τα μάτια στο paint, αλλά τις ξανασώζει πάλι χωρίς τις αλλοιώσεις.
γενικώς με φοτοσόπια και τέτοια δεν είμαι καλός γμτ...

θα μου πάρει χρόνο, αλλά τώρα που μπήκα στο τρυπάκι, υπόσχομαι να το διευθετήσω τις επόμενες 4-5 μέρες

Επισκέπτης
προσπαθώ να σβήσω τα μάτια στο paint, αλλά τις ξανασώζει πάλι χωρίς τις αλλοιώσεις.

θα μου πάρει χρόνο, αλλά τώρα που μπήκα στο τρυπάκι, υπόσχομαι να το διευθετήσω τις επόμενες 4-5 μέρες
πιο ευκολο ειναι με την ζωγραφικη των windows

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Τα μάτια τα δικά σου η τα δικά της?για τα δικά σου οκ αλλά αν είναι για τις γκόμενες δεν συμφωνώ.
"Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής" :grin:
πλάκα πλάκα τελικά μόνο εγώ και ο άλλαν βάλαμε φωτο από γκόμενες που να φαίνεται κανονικά το πρόσωπο τους για να καταλαβαίνουμε όλοι καλύτερα για τι μιλάμε.

Επισκέπτης
Τα μάτια τα δικά σου η τα δικά της?για τα δικά σου οκ αλλά αν είναι για τις γκόμενες δεν συμφωνώ.
"Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής" :grin:
πλάκα πλάκα τελικά μόνο εγώ και ο άλλαν βάλαμε φωτο από γκόμενες που να φαίνεται κανονικά το πρόσωπο τους για να καταλαβαίνουμε όλοι καλύτερα για τι μιλάμε.
εβαζα κι εγω αλλα με κραξατε σχεδον ολοι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom