Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 753K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
:Δεν θέλω να στο χάλασω αλλα έμενε μου έτυχε , μοντέλα εννοείται 23 χρονων

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
πω ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
3 γκομενες εβαλα
και δεν εψαξα
και στην τελικη αν παω μολδαβια θα παω για την παρεα τον παιδιων
μια φορα να μην πηγαινω μαγκουφης
ρε νυκτερε πανε σελ 514 και κανε μια μεταφραση
σχινο στειλε το url,να κανουμε το τεστ και να δουμε πως ειναι αυτη που λες παιρνει 20ευρω το βραδυ,,,ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ,αλλα κι ετσι δυσκολο τα 20ε..
στιλε το url της λοιπν ,αν θες να το διασταυρωσουμε, αλλιως αστο ,τι να λεει η μεταφραση δηλαδη...?

Επισκέπτης
ΈΦΕΡΕ μια από Τίρασπολ,η ξανθιά που είναι μαζί του στη φωτο και στην τιμή που ανέφερε.
ρε Τασο σημερα ή εχει ορεξη για χαβαλε ή να μας σπασει τα νευρα για να γελαει
αλλος μας βρηκε σημερα
και ντιμι για να τελειωνουμε
εγω οταν θα παω θα εχω 3 διαφορετικες και με τις τιμες που λεω
αρκει να αποφασισω να παω
ο τσαφους που περασε καλα ρωτα τον ποσα του κοστιζε μια γκομενα
το ιδιο εκανα εγω μεχρι προπερσι μεχρι που βαρεθηκα να <γαμπριζω>

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
πω ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
3 γκομενες εβαλα
και δεν εψαξα
και στην τελικη αν παω μολδαβια θα παω για την παρεα τον παιδιων
μια φορα να μην πηγαινω μαγκουφης
ρε νυκτερε πανε σελ 514 και κανε μια μεταφραση
Katty- Ασ με παρει μονος του τηλεφωνο, μονος του θα ειναι?  Eσυ-600  λει ειναι καλα?    Katty - ναι ενταξει ειναι  Εσυ-  πιπα-κωλο και κανονικο    Εσυ- ναι θα ειναι μονος του    Katty  -ενταξει

Επισκέπτης
Katty- Ασ με παρει μονος του τηλεφωνο, μονος του θα ειναι?   Eσυ-600  λει ειναι καλα?    Katty - ναι ενταξει ειναι  Εσυ-  πιπα-κωλο και κανονικο    Εσυ- ναι θα ειναι μονος του    Katty  -ενταξει
στην ιδια σελιδα εχει και τις φωτο της
που ΗΔΗ πηγε στον Αλλαν
και κατα δηλωση του αν εμοιαζε στις φωτο θα την κραταγε
τεσπα

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
33
Πόντοι
1
Κύριοι , βουλή το κάναμε εδω μέσα... Ας λύσουμε την παρεξήγηση ... Ο συναγωνιστης θα αναφέρεται στις καθαρά επαγγελματίες του είδους... Εχει δίκαιο για τις τιμές αλλα είπαμε τίποτα δεν είναι απόλυτο... Μπορεί να παίξει κ προς τα κάτω κ προς τα πάνω... Αναλόγως την όρεξη τις κοπέλας, πόσο θα σε γουστάρει και άλλους παράγοντες ...

Απο εκει κ πέρα συναγωνιστή μην ξεχνάς οτι οι καθαρά επαγγελματίες είναι λίγες κ έχει κ μια άλλη κατηγορία ημιεπαγγελματιων ...όπως ανέφερα στις εντυπώσεις μου...

Εκει κύριοι νομίζω οτι γίνεται η παρεξήγηση...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
εφχαριστω πεδια μια αλλη εροτηση παρακαλω μπορδελακια εχει η η ολοι φαση γινεται στο κριφο με το μιλιτο?
σχεδων ολες στα κλαμπ τανες ειναι, διαλεγεις και παιρνεις, μπουρδελα δεν εχει

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
Τίποτα δεν είναι απόλυτο και δεν υπάρχει μια αλήθεια αλλά πολλές :grin: έτσι γίνεται πάντα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Κύριοι , βουλή το κάναμε εδω μέσα... Ας λύσουμε την παρεξήγηση ... Ο συναγωνιστης θα αναφέρεται στις καθαρά επαγγελματίες του είδους... Εχει δίκαιο για τις τιμές αλλα είπαμε τίποτα δεν είναι απόλυτο... Μπορεί να παίξει κ προς τα κάτω κ προς τα πάνω... Αναλόγως την όρεξη τις κοπέλας, πόσο θα σε γουστάρει και άλλους παράγοντες ...

Απο εκει κ πέρα συναγωνιστή μην ξεχνάς οτι οι καθαρά επαγγελματίες είναι λίγες κ έχει κ μια άλλη κατηγορία ημιεπαγγελματιων ...όπως ανέφερα στις εντυπώσεις μου...

Εκει κύριοι νομίζω οτι γίνεται η παρεξήγηση...
Ετσι ακριβως ειναι και αν εισαι και μονιμος κατοικος δεν θα χρειαζεται να πληρωνεις

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ΛΕΙΠΕΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ με καποιον πρεπει να τσακωνοαστε.αλλιως δεν περνα κι η ωρα, :grin: :grin: :grin:
οσα λεω παντως πριν τα εννοω,με 40ε το βραδυ ουτε στην αμπχαζια δεν βρισκει ΤΟΥΡΙΣΤΑς, ΓΚΟΜΕΝΑ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ νεα κι ωραια(αντε παλι ta γκαζια..) :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ετσι ειναι τσαφους
απλα εγω επιμενω οτι στην Α.Ε δεν χρειαζετε να ξοδεψεις οσα ξοδευεις στην Ελλαδα
αν ειναι ετσι ποιος ο λογος να πας σεξοτουρισμο
τραβα σε ενα νησι και κανε καμακι το καλοκαιρι
απλα ορισμενοι πιστευουν οτι τα 3Α πληρωνονται τρελα λεφτα
πχ αυτη που ζηταει 300$ την βραδυα στο κισιναου αν δεν την παρει καποιος 20 μερες να δεις για ποτε καταρεει η τιμη της
Απλα...ολοι σαν δυτικοευρωπαιοι παμε με συγκριτικο την δικια μας χωρα οποτε πληρωνουμε παραπανω απο οτι πρεπει
γνωμη μου παντα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.222
Πόντοι
2.356
ρε Τασο σημερα ή εχει ορεξη για χαβαλε ή να μας σπασει τα νευρα για να γελαει
αλλος μας βρηκε σημερα
Ότι έχει όρεξη έχει,γράφει μερικά πολύ πετυχημένα :grin:

ρε σεις καλά να περνάμε είναι το βασικότερο,ο καθένας με τις εμπειρίες του και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όσο μπορούμε φυσικά.

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Απλα...ολοι σαν δυτικοευρωπαιοι παμε με συγκριτικο την δικια μας χωρα οποτε πληρωνουμε παραπανω απο οτι πρεπει
γνωμη μου παντα
ρε μηπως εισαι ο τομσεν,?αυτος ειναι μπουρδελιαρης ακουγεται,,, :think: :think: :think:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.301
Πόντοι
506
Ότι έχει όρεξη έχει,γράφει μερικά πολύ πετυχημένα :grin:

ρε σεις καλά να περνάμε είναι το βασικότερο,ο καθένας με τις εμπειρίες του και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όσο μπορούμε φυσικά.
+1000000000000000000000000000000000000000000000

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ετσι ειναι τσαφους
απλα εγω επιμενω οτι στην Α.Ε δεν χρειαζετε να ξοδεψεις οσα ξοδευεις στην Ελλαδα
αν ειναι ετσι ποιος ο λογος να πας σεξοτουρισμο
τραβα σε ενα νησι και κανε καμακι το καλοκαιρι
απλα ορισμενοι πιστευουν οτι τα 3Α πληρωνονται τρελα λεφτα
πχ αυτη που ζηταει 300$ την βραδυα στο κισιναου αν δεν την παρει καποιος 20 μερες να δεις για ποτε καταρεει η τιμη της
γνωμη μου παντα
για τον ΦΩΣΤΗΡΑ θα μας πεις κατι? :think: :think: :think:

dimizerva

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εφχαριστω φιλε  :rockon: θα κατσω να διαβασω ολο το θρεντ απο την αρχι και θα ξαναρθω με απορίεσ
μην αργησεις μονο και προλαβουν και τις παρουν αλλοι τις ντεβουσκες με τα 40ε,νωρις,και σου μεινουν οι ακριβες με τα 200,ναχεις το νου σου,,, :grin: :grin: :grin:
αντε διαβασε και ξαναελα,θα σε εξετασει ο σχινος  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
ρε μηπως εισαι ο τομσεν,?αυτος ειναι μπουρδελιαρης ακουγεται,,, :think: :think: :think:
στα πιο βαρια του  :2funny:
ακου ντιμι για να τελειωνουμε
ειναι οπως ο αμερικανος ερχοταν ελλαδα και του τα πουλαγαμε 4 φορες πανω
τα <αμερικανακια> που λεγαμε
ε τωρα που πηγαν ολα στα υψη ο αμερικανος δεν φενετε στην ελλαδα σαν τουριστας ουτε με κυαλια
και δεν πανε ολες οι μολδαβες στα κλαμπ να ψωνιστουνε με κατομπαλοτο βραδυ
εχει και κοριτσακια που καθονται σπιτακι τους παιρνουν 200$ τον μηνα
και χαζεβουν στο ιντερνετ για σχεση κτλ
ή που θελουν να κανουν αρπαχτες χωρις να γινουν <χου> σε γνωστους που τυχον θα συναντισουν στις γνωστες <ντισκο>-ψωνιστηρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom