Επισκέπτης
την ημεραγια 50$ το ββραδυ?
ασχετα αν ο γερ΄ς Αλλαν ηθελα ρουμανουειδη πορνιδια
που εμενα προσωπικα δεν μ αρεσουν
την ημεραγια 50$ το ββραδυ?
σχινο στειλε το url,να κανουμε το τεστ και να δουμε πως ειναι αυτη που λες παιρνει 20ευρω το βραδυ,,,ΔΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ Η ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ,αλλα κι ετσι δυσκολο τα 20ε..πω ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
3 γκομενες εβαλα
και δεν εψαξα
και στην τελικη αν παω μολδαβια θα παω για την παρεα τον παιδιων
μια φορα να μην πηγαινω μαγκουφης
ρε νυκτερε πανε σελ 514 και κανε μια μεταφραση
ρε Τασο σημερα ή εχει ορεξη για χαβαλε ή να μας σπασει τα νευρα για να γελαειΈΦΕΡΕ μια από Τίρασπολ,η ξανθιά που είναι μαζί του στη φωτο και στην τιμή που ανέφερε.
Katty- Ασ με παρει μονος του τηλεφωνο, μονος του θα ειναι? Eσυ-600 λει ειναι καλα? Katty - ναι ενταξει ειναι Εσυ- πιπα-κωλο και κανονικο Εσυ- ναι θα ειναι μονος του Katty -ενταξειπω ρε γαμωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
3 γκομενες εβαλα
και δεν εψαξα
και στην τελικη αν παω μολδαβια θα παω για την παρεα τον παιδιων
μια φορα να μην πηγαινω μαγκουφης
ρε νυκτερε πανε σελ 514 και κανε μια μεταφραση
στην ιδια σελιδα εχει και τις φωτο τηςKatty- Ασ με παρει μονος του τηλεφωνο, μονος του θα ειναι? Eσυ-600 λει ειναι καλα? Katty - ναι ενταξει ειναι Εσυ- πιπα-κωλο και κανονικο Εσυ- ναι θα ειναι μονος του Katty -ενταξει
σχεδων ολες στα κλαμπ τανες ειναι, διαλεγεις και παιρνεις, μπουρδελα δεν εχειεφχαριστω πεδια μια αλλη εροτηση παρακαλω μπορδελακια εχει η η ολοι φαση γινεται στο κριφο με το μιλιτο?
Ετσι ακριβως ειναι και αν εισαι και μονιμος κατοικος δεν θα χρειαζεται να πληρωνειςΚύριοι , βουλή το κάναμε εδω μέσα... Ας λύσουμε την παρεξήγηση ... Ο συναγωνιστης θα αναφέρεται στις καθαρά επαγγελματίες του είδους... Εχει δίκαιο για τις τιμές αλλα είπαμε τίποτα δεν είναι απόλυτο... Μπορεί να παίξει κ προς τα κάτω κ προς τα πάνω... Αναλόγως την όρεξη τις κοπέλας, πόσο θα σε γουστάρει και άλλους παράγοντες ...
Απο εκει κ πέρα συναγωνιστή μην ξεχνάς οτι οι καθαρά επαγγελματίες είναι λίγες κ έχει κ μια άλλη κατηγορία ημιεπαγγελματιων ...όπως ανέφερα στις εντυπώσεις μου...
Εκει κύριοι νομίζω οτι γίνεται η παρεξήγηση...
Ότι έχει όρεξη έχει,γράφει μερικά πολύ πετυχημέναρε Τασο σημερα ή εχει ορεξη για χαβαλε ή να μας σπασει τα νευρα για να γελαει
αλλος μας βρηκε σημερα
ρε μηπως εισαι ο τομσεν,?αυτος ειναι μπουρδελιαρης ακουγεται,,,Απλα...ολοι σαν δυτικοευρωπαιοι παμε με συγκριτικο την δικια μας χωρα οποτε πληρωνουμε παραπανω απο οτι πρεπει
γνωμη μου παντα
+1000000000000000000000000000000000000000000000Ότι έχει όρεξη έχει,γράφει μερικά πολύ πετυχημένα
ρε σεις καλά να περνάμε είναι το βασικότερο,ο καθένας με τις εμπειρίες του και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όσο μπορούμε φυσικά.
σχεδων ολες στα κλαμπ τανες ειναι, διαλεγεις και παιρνεις, μπουρδελα δεν εχει
για τον ΦΩΣΤΗΡΑ θα μας πεις κατι?ετσι ειναι τσαφους
απλα εγω επιμενω οτι στην Α.Ε δεν χρειαζετε να ξοδεψεις οσα ξοδευεις στην Ελλαδα
αν ειναι ετσι ποιος ο λογος να πας σεξοτουρισμο
τραβα σε ενα νησι και κανε καμακι το καλοκαιρι
απλα ορισμενοι πιστευουν οτι τα 3Α πληρωνονται τρελα λεφτα
πχ αυτη που ζηταει 300$ την βραδυα στο κισιναου αν δεν την παρει καποιος 20 μερες να δεις για ποτε καταρεει η τιμη της
Απλα...ολοι σαν δυτικοευρωπαιοι παμε με συγκριτικο την δικια μας χωρα οποτε πληρωνουμε παραπανω απο οτι πρεπει
γνωμη μου παντα
μην αργησεις μονο και προλαβουν και τις παρουν αλλοι τις ντεβουσκες με τα 40ε,νωρις,και σου μεινουν οι ακριβες με τα 200,ναχεις το νου σου,,,εφχαριστω φιλε θα κατσω να διαβασω ολο το θρεντ απο την αρχι και θα ξαναρθω με απορίεσ
στα πιο βαρια τουρε μηπως εισαι ο τομσεν,?αυτος ειναι μπουρδελιαρης ακουγεται,,,