Η πολύ μικρός, ή πολύ αφελής ή και τα 2 είσαι...
Άλλο οι πουτάνες και αλλο οι business.
Οι πληροφορίες για πουτάνες είναι δωρεάν.
Οι business είναι επί αμοιβή!
Και δεν κατάλαβα... Από πότε έγινες δικός μου και δεν το έμαθα εγώ?
Όταν ζητάς έρευνα αγοράς και πελάτες, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να πληρώσεις. Και αν θυμάμαι καλά, εσύ ήρθες σε εμένα. Σε σύστησα σε επιχειρηματίες που είναι σε θέση να σου βρουν πελάτες που δεν έχεις δει ούτε στον ύπνο σου και όταν έφτασε η ώρα του "δια ταύτα", την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια.
Έξυπνος είναι αυτός που βλέπει μια επιχειρηματική ευκαιρία και την εκμεταλεύεται. Εσύ έκανες ακριβώς το αντίθετο!
Αν συνεχίσεις με την τακτική αυτή, σε βλέπω να μένεις ο τελευταίος και όχι μόνο των Μοϊκανών.
1. Δεν μίλησα προσωπικά για σένα. Και αν νομίζεις πως είσαι ο μοναδικός που έχω μιλήσει στη Μολδαβία, κάνεις λάθος. Τα μικρός και αφελής πέστα σε άλλους, ούτε σε προσέβαλλα ούτε καν έγραψα ή υποννόησα πως σου ζήτησα κάτι. Αν θέλεις να κάνεις προσωπικά σχόλια κάντα σε πμ.
2.Δεν έγινες ούτε εσύ δικός μου ούτε εγώ δικός σου. Δικοί μας είναι κατά τη γνώμη μου οι του ιδίου έθνους.
3. Ο τρόπος που κάνει ο καθένας business είναι καθαρά προσωπικός. Και ο καθένας έχει φυσικά το δικαίωμα να κρίνει κατά τη γνώμη του τον τρόπο αυτόν. Αν για σένα είναι σωστός ο τρόπος σου, κανένα πρόβλημα. Δεν θυμάμαι να μου ζήτησες λεφτά, εκτός αν έχουμε συναντηθεί ήδη και δεν το ξέρω.
4. Δεν ασχολούμαι μόνο με τη Μολδαβία και πολύ περισσότερο δεν κρέμεται η δουλειά μου από αυτούς τους "επιχειρηματίες που δεν έχω ξαναδει ούτε στον ύπνο μου ποτέ".Ευτυχώς ή δυστυχώς κάθε εβδομάδα είμαι και σε διαφορετική χώρα και όταν θα έχω κάποιο χρόνο να επανέλθω θα επανέλθω.
5. Μια και άρχισες να μιλάς για κάτι χωρίς να εξηγήσεις τίποτα (απλά έβγαλες τα συμπεράσματά σου και τα παρέθεσες χωρ΄ςι να έχω αναφέρει τίποτα εγώ), να σου το εξηγήσω για άλλη μια φορά λοιπόν πως δεν έχω δική μου εταιρία να διαχειρίζομαι τα λεφτά. Και ευτυχώς ή δυστυχώς δεν δουλεύω στη Siemens να κάνω δουλειές με μίζες.
6. Δεν κρίνω τους "επιχειρήματίες" που μου γνώρισες, χαίρομαι ιδιαίτερα όταν έχει κάποιος τον τρόπο του. Αρκεί ο τρόπος του να μην αντιτίθεται στη δική μου ηθική, οπότε οφείλω μεν να τον παραδεχτώ που τα καταφέρνει, αλλά σόρρυ, δεν θα τον ζηλέψω κιόλας. Και το ξανατονίζω πως μιλάω γενικά και όχι για τους ανθρώπου που μου γνώρισες. Κι αυτό γιατί δεν αφορά αυτό το σάιτ!! Μιλήσαμε με πμ και δεν βλέπω το λόγο να βγάλω τέτοια πράγματα στο main. Δεν με ξέρεις όμως και αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να κρίνεις τι ξέρω εγώ και τι όχι.
7. Δεν είδα να μου παρουσιάσηκε καμία "επιχειρηματική ευκαιρία" so far. Ποια ήταν η ευκαιρία; Βλέπω πως έχεις χαλαστεί πολύ που ακόμα δεν έχω κάνει δεύτερη συνάντηση, αλλά προς το παρόν είναι πάρα πολύ γενική η συζήτηση. Μην αγχώνεσαι για το μέλλον μου πάντως. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου το έχω κάνει παλέυοντας και όχι προσπαθώντας να βρω ευκαιρίες.
Μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις, για μια αγορά (ή μάλλον αγορές) με ιδιαιτερότητες. Και μια που την ξέρω εγώ ελαφρώς καλύτερα (ελπίζω αυτό τουλάχιστον να μου δίνεις το δικαίωμα να το πιστεύω), ενδεχομένως να μπορώ να κρίνω καλύτερα αν αυτά που μου "υπόσχονται" κάποιοι μπορούν όντως να γίνουνε ή όχι.
Μην το ξαναπώ πάντως, γράψε μου ό,τι θες σε πμ, βρίσε, κάνε φτιάξε ό,τι γουστάρεις για θέματα επαγγελματικά.
Εδώ μιλάμε για πουτάνες όπως λες κι εσύ. Κι εγώ ξέρω αρκετούς Έλληνες στο Κισινάου που σου λένε:
"Έχω να σου στείλω εγώ κοπελίτσα στο διαμέρισμα, περίπου στο 80άρι ή στο 100άρι"
Και τα μισά πάνε στην τσέπη τους.
Κατάλαβες για τι πράγμα μιλάω;
Να αγοράζεις κανά φλιτ πού και πού...να σκοτώνεις καμιά μύγα