το "xαναβαζο" για να "αποκτισιμουμε" κοινό "σιλογiκο" ασυνείδητο στο site mr "σοριτας" περιμένω με ενδιαφέρον τα νέα από την χωρα ευχάριστο kind regards yantis
Αγαπητέ,
Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τι γράφεις τις περισσότερες φορές.
το "xαναβαζο" για να "αποκτισιμουμε" κοινό "σιλογiκο" ασυνείδητο στο site mr "σοριτας" περιμένω με ενδιαφέρον τα νέα από την χωρα ευχάριστο kind regards yantis
εχεις δικιο οτι ριχνω το επιπεδο μου,αλλα δεν το κανω για να σε εντυπωσιασω, μονο κ μονο-ασκοπως βεβαια- για να σε φτασωΤο έχω ξαναπεί...
Ρίχοντας συνεχώς το επίπεδό σου, δεν με εντυπωσιάζεις...
ε οχι και δε ζητας βραβειο ρε μεγαλεΜήτσο,
Χέστηκα για τοι ποιος με πιστεύει και ποιος όχι. Εγώ, αντίθετα με άλλους, δεν θέλω να αποδείξω τίποτε σε κανέναν, ούτε επιζητώ κανένα βραβείο.
τζιμμυ προσεχε τα φαουλ ,στα πεντε αποβαλεσαι ,στο μπασκετ τουλαχιστονφιλε Sorita καλα τα γραφεις.δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφωριες.εμενα δεν χρειαζεται να μου αποδιξεις τιποτα!για τους αλλους που δεν πιστευουν το εγραψα αυτοι θα σου ζητησουν σιγουρα χαρτι απο τον Βαρονιν!!!!!και αν ακομα τους το φερεις θα λενε οτι ειναι πλαστο
ε οχι και δε ζητας βραβειο ρε μεγαλε
το εισητηριο βεβαια το εβαλες επανω στην παρακρουση που εχεις παθει κι αυτα που λες στους αλλους νομιζεις οτι τα λεν και αυτοι για σενα
εγω π.χ σε πιστευω οτι εισαι μολδαβια κ χωρις το εισητηριο-φωτο,ΑΛΛΑ δεν πιστευω οτι εχεις κ πληρη αισθηση του τι συμβαινει γυρω σου
δεν ειναι κακο αυτο,αλλα ο υπερφιαλος-ανευ λογου ομως- εγωισμος σου σε κανει να το παιζεις παντογνωστης-ποια ειναι παλι αυτη η "ανηλλημενη υποχρεωση' εναντι του εαυτου σου,μονο εσυ καταλαβαινεις
ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,αλλα κοιτα μην εισαι ξανα ΗΜΙΜΑΘΗΣ,ΡΩΤΑ Κ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ,μηπως στο τελος του προηγουμενου ετους βρεθηκε νεκρος απο εγκληματικη ενεργεια-στραγγαλισμος- μες στο διαμερισμα του στο κισινιοφ ΚΥΠΡΙΟΣ επιχειρηματιας????????????????????/χρονια με δουλειες στο βουκουρεστι κι εκει-κτηματικα κ αλλα πιο περιεργα-
Αντρ.ΤΣ...ΗΣ ηταν το ονομα του
για ποια λοιπον ασφαλεια κ μ.....ες μας τσαμπουνας ρε ανθρωπε?????που αλλου γινονται αυτα????????????????
και ισως μου πεις διαφορα,αλλα εχε υποψη σου οτι η ζωη εκει αποτιμαται απο 2000 usd ισως κ πιο κατω
ΔΕΝ ΛΕΩ οτι θα μας σκοτωσουν ολουσ εκει,γι αυτο αλλωστε κ παω κι εγω συχνα,δεν ειναι τοσο επικυνδυνα σιγουρα,αλλα δεν ειναι κ τοσο ακινδυνα επισης
o virtual ακροατης σας
RED
ε οχι και δε ζητας βραβειο ρε μεγαλε
το εισητηριο βεβαια το εβαλες επανω στην παρακρουση που εχεις παθει κι αυτα που λες στους αλλους νομιζεις οτι τα λεν και αυτοι για σενα
εγω π.χ σε πιστευω οτι εισαι μολδαβια κ χωρις το εισητηριο-φωτο,ΑΛΛΑ δεν πιστευω οτι εχεις κ πληρη αισθηση του τι συμβαινει γυρω σου
δεν ειναι κακο αυτο,αλλα ο υπερφιαλος-ανευ λογου ομως- εγωισμος σου σε κανει να το παιζεις παντογνωστης-ποια ειναι παλι αυτη η "ανηλλημενη υποχρεωση' εναντι του εαυτου σου,μονο εσυ καταλαβαινεις
ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ,αλλα κοιτα μην εισαι ξανα ΗΜΙΜΑΘΗΣ,ΡΩΤΑ Κ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ,μηπως στο τελος του προηγουμενου ετους βρεθηκε νεκρος απο εγκληματικη ενεργεια-στραγγαλισμος- μες στο διαμερισμα του στο κισινιοφ ΚΥΠΡΙΟΣ επιχειρηματιας????????????????????/χρονια με δουλειες στο βουκουρεστι κι εκει-κτηματικα κ αλλα πιο περιεργα-
για ποια λοιπον ασφαλεια κ μ.....ες μας τσαμπουνας ρε ανθρωπε?????που αλλου γινονται αυτα????????????????
και ισως μου πεις διαφορα,αλλα εχε υποψη σου οτι η ζωη εκει αποτιμαται απο 2000 usd ισως κ πιο κατω
ΔΕΝ ΛΕΩ οτι θα μας σκοτωσουν ολουσ εκει,γι αυτο αλλωστε κ παω κι εγω συχνα,δεν ειναι τοσο επικυνδυνα σιγουρα,αλλα δεν ειναι κ τοσο ακινδυνα επισης
o virtual ακροατης σας
RED
τζιμμυ προσεχε τα φαουλ ,στα πεντε αποβαλεσαι ,στο μπασκετ τουλαχιστον
άντε πάλι τα ίδια αντιπαράθεση επί προσωπικού και ουσία ως προς τα θέμα μηδέν με λίπη ιδιαιτερα το γεγονός ευχάριστο
το γεγονός είναι αληθεία όπως επίσης ότι αρκετοί επιχειρηματίες κατά το παρελθόν βρέθηκαν αυτοκτονημένοι πχ "διευτιντις" coca cola md ισπανός εισαγωγέας αυτοκινήτων tir ιταλός μαφιόζος και αρκετοί άλλοι ξένοιε οχι και δε ζητας βραβειο ρε μεγαλε
o virtual ακροατης σας
RED
όσον αφορά την mafia σε md και uα οποιος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει είναι τουλάχιστον αφελής στην moldavia πλέον κάτω από τις ευλογίες του βορόνιν ειδικεύται 1 στο "λαθρεμποριο" τσιγάρων και καυσιμων προσ ευροπι 2 προώθηση κάνναβης ντόπιας παραγωγής σε όλη την ευρώπη 3 εμπόριο λευκης σαρκός σε όλο τον κόσμο 4 εμποριο οπλον σε αραβικεs χώρες με κέρδη πολλών εκατομμυρίων euro το ίδιο και οι ουκρανοί με αποτέλεσμα να μην ασχολούνται με τους ξένους σεξοτουρίστες τουρίστες κτλ άμα βεβαια μπλέξεις καταλαβαίνετε ότι εξαφανίστηκες με ρωσικες μεδόδους <πάντοτε αυτοκτονία η αυτοκινηστικό>
επίσης το κισινέου σαν πρωτεύοσα κράτους είναι όντως μικρή εγώ την έχω περπατήσει σχεδόν όλη με τα πόδια με αποτέλεσμα όλοι να γνωρίζουν όλους και μου έτυχε πολλές φορες να δίνουν πληροφορίες πρώην γνωστες μου σε καινούργιες .υπάρχει μια άτυπη κουμουνιστική υποστήριξη μεταξύτους όσο και αν προσπάθησα να τις διασπάσω όταν "εfεβγα" από την χωρα "σιναντιοτουσαν" και διασταύρωναν τα πάντα και αυτό αρκετές φορες μιλάω πάντα για όχι εκδιδόμενες οι ρουμάνοι που έχουν την πρωτοκαθεδρία στις moldavezes κατά αυτούς λένε ότι αντιλαμβάνονται τα πάντα και είναι "διαολισες" τέλος κατά την γνώμη μου πάντα η περιοχή ακόμα μυρίζει μπαρούτι και περιμένω με μεγάλο "εντιαφερον" τον mr "σοριτας" να μας στείλει την αναφορά του από το κισινέου ευχάριστο
εχεις δικιο οτι ριχνω το επιπεδο μου,αλλα δεν το κανω για να σε εντυπωσιασω, μονο κ μονο-ασκοπως βεβαια- για να σε φτασω
για το στοιχημα παλι 'τσιμουδια"???
επίσης στην ουκρανία και στην moldavia οι γυναίκες εμάς τους έλληνες επειδή σπανίζουμε μας έχουν ως είδος προς εξέταση και "εντιαφεροντε" να μάθουν τα χαρακτηριστικά μας στην ουκρανία μας θεωρούν και ιδιαιτερα πολιτισμένο λαό και μας έχουν kai σε μεγάλη υπόληψη πράγμα που λειτουργεί υπέρ μας όσον αφορά το αποτέλεσμα πάντα